|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
niestety samo nie ustapi, chodze na zabiegi np. elektrostymulacje, laser no i na masaz, i w domu sama cwicze sobie miesnie twarzy... ogolnie troche pracy przy tym jest, czoło mi sie jeszcze nie marszczy po tej jednej stronie no i nos tez nie. I tak mam jedno z najlzejszych porazen bo na pierwszy rzut oka nic nie widac, a moglo mnie wykrzywic....
|
#1232 |
|
Konto usunięte
|
Marsi, nie odpuszczaj baby. Straszne przeżycie ;(
Misia, jeśli wymioty się nie powtórzyly to wg mnie było jak pisalam, przypadek, naciśnięcie brzuszka, a nic poważnego, nie robiląbym diety. Któraś mi napisze co z tym sutkiem? |
|
|
|
#1233 |
|
Zadomowienie
|
Laseczki pojade dzis wymieic kurteczke z 5-10-15 moze sie uda, kurde nie mam paragonu niestety, ale jest z metkami, moze sie uda .. kuwa kupilam rozm 68
|
|
#1234 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję kochane ![]() trochę mnie boli ale ogólnie ból to dla mnie nie problem, tak jak pisałam nadal bardzo przeżywam psychicznie, ciągle widzę tego psa jak skacze na mie i te jego kły ech...... no a pies jest na przymusowej kwarantannie Cytat:
|
|||
|
|
|
#1235 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
misiaeel,dobrze że z Hanią już lepiej
![]() neti , kurcze przykro mi z powodu Tż współczujęezzo,aśka ,zdrówka życzę ![]() marsi, o kurde! Strasznie mi przykro Dobrze że dzieci tam nie było. MASKARA!!!!Co za babsztyl!!! Ja bym walczyła o odszkodowanie!! A jak Ty się dziś czujesz????? ellmi, super że szef się zgodził na pracę w domu ! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zdarza się też tak (ale to rzadko) że jak ją odkładam to płacze. Wtedy biorę ją na ręce, chwilę tulę, huśtam i zasypia. - ja też nie wiem jak poznać te świadome "mama", "tata" Cytat:
![]() ![]() ![]() NIE DAJ SIĘ!!! Qrde!! To nie jest 10 zł tylko 1000!!! MASAKRA!!! A co Twój Tż na to???????? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
) no i po drodze mam lidla.Lekarka przepisała mi tabl "Rupafin" na te oczy (to są tabl na alergie). Ale nie pomagają :/ Mam też krople do oczu ale też nie widzę żeby pomagały ![]() Lekarka powiedziała że jak po 3 dniach tabl nie pomogą to żeby do okulisty iść. Jak już pisałam , zapisów do okulisty nie ma na ten rok!! Więc zadzwoniłam prywatnie i zapisała mnie na 14 października. Wizyta - 80 zł.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-10-07 o 10:55 |
||||||||
|
|
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas po 10 dniach sie wyregulowalo. Wedlug mnie warto sprobowac |
|
|
|
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję |
|
|
|
|
#1238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiłam tej babie przez telefon że mam spuchnięte powieki , swędzą , a ona że nic nie poradzi i że zapisów w tym roku już nie ma. No nic. Juz zapisałam się prywatnie ale dopiero na przyszły tydzień Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43158993] Któraś mi napisze co z tym sutkiem?[/QUOTE] Ja nie wiem ![]() Trzymam kciuki żeby się udało. Ale z doświadczenia wiem że w mało którym sklepie przyjmują towar bez paragonu.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-10-07 o 11:05 |
||
|
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
Synek był tak wyrozumiały dla mnie że pospaliśmy dwie godziny. Już lepiej się czuje. Jeszcze potrzebuje kofeiny i już całkiem będzie ok.
Marsi-k.wa co za babsztyl!!! Żeby się nie zainteresować czy nic Ci nie jest Tule Cię mocno Silver-spróbuj na Ip a potem prywatnie. Co za kraj k.wa!
|
#1240 |
|
Rozeznanie
|
Szaja - u nas był taki guzek jak mały miał miesiąc zdaje się. Lekarka mówiła, że to przez hormony które mama przekazuje dziecku i zeby nic z tym nie robić, zniknęło samo po ok. 3 tygodniach.
Marsi- masakra z ta babą - ja dla zasady bym ją podała o odszkodowanie, żeby rozumu ja nauczyć... Aska zdrowiej bidulko... a tż baty... przecież on Cię zaraził a teraz takie teksty... faceci są czasem beznadziejni Ale jeśli Cie to pocieszy mój jest chory, tzn umierający i prosiłam go żeby się trzymał z daleka to tak jak Twój, na czułości mu się zebrało no i co? Boli mnie gardło już i z nosa cieknie. Muszę coś wziąć bo też się boje żeby małego nie zarazić... Dziewczyny czy Wasze dzieci piszczą tak po cichu? Mój tak robi, po cichutku jak myszka takim cienkim głosikiem, rany jakie to słodkie
|
|
|
|
#1241 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A z przepisu korzystam tego http://www.mojewypieki.com/przepis/c...leiku-ryzowego Marsi strasznie współczuję z tym psem Aśka zdrowiej! Ewadylewska jak myślicie, że to może być z refluksu to zróbcie usg w tym kierunku najpierw. Ja też bym miała opory przed tym rezonansem, a trochę w tym siedziałam Nawijko jeszcze my! Ale u nas zawsze ze spaniem szopki ![]() Yellow moja tak popiskuje jak się niecierpliwi
|
|
|
|
|
#1242 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamierzacie jakos oduczac tego czy czekacie az dziecko samo bedzie gotowe? Cytat:
![]() A Tobie zdrowka zycze!! Cytat:
Ostatnio tak intensywnie jak Zuzia. Znow mu sie przypomnialo, a 3 tyg byla cisza... Cytat:
Tez mi to przeszlo przez mysl.... marsi, co za baba Nie dziwie sie, ze dalej to przezywasz ![]() silver, ja bym sie na IP wybrala... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-10-07 o 11:39 |
||||
|
|
|
#1243 |
|
Raczkowanie
|
Witam się po 3 tygodniowej nieobecności (w klubie było usprawiedliwienie ), ale melduje się tylko na chwile. Dalej jestem u rodziców, wymyśliliśmy sobie remont mieszkania, mąż zaczął jak był na urlopie i jeszcze nie skończył więc musze siedzieć u rodziców a tu z netem kiepściutko. Nawet nie mam koncepcji co zrobić z mieszkaniem, jak pomalować, jakie meble nic. rzuciliśmy się na ten remont jak szczerbaty na suchary Tak pokrótce napisze co u nas (przepraszam, ze tylko o nas, ale nawet nie ma szans żebym nadrobiła wątek), Filipowi wyszły kolejne 2 zęby czyli mamy już osiem, wszędzie wejdzie, zaczął już chodzić przy meblach, włazi po schodach, robi papa, daje cześć, mówi bababa, daadada, ałaałała no to chyba tyle z nowościto moze tylko napisz Marsi całę szczęscie, że nic poważniejszego się nie stało. I ja bym babie nie odpuściła, tfu tfu, a jak by to było jakieś dziecko nie koniecznie Sami i jak on znów zaatakuje. matko az niechce myśleć co by się mogło stać. Dobrze, ze powiadomiłaś policje. Mnie tez kiedyś ugryzł pies, w tyłek jak byłam u babci na wakacjach jakiś pimpek mnie ugryzł. Zgłosiliśmy na policje, ja dostałam jakiś zastrzyk i po sprawie. Bokeh ja też chce się nauczyć tak profesjonalnie szyć, iść na kurs. Moja mam też by chciała. Coś tam szyjemy, ale to takie wiadomo, nie wszystko się dobrze uszyje. Jak byśmy blisko siebie mieszkały to byśmy razem poszły ![]() Buziaki dla Was ogromne, mam nadzieję że remont się szybko skończy i będe mogła do Was wrócić, jeju jak ja nie lubie nie wiedzieć co tam u Was słychac
|
#1244 |
|
Raczkowanie
|
Ufff jakoś przeżyliśmy ale małemu pokitrasiły się dzemki i teraz mam mega maruda ale to chyba przedostatni raz z nim na giełdzie ....
Ocho zasnął !!!!! Marsi Kochana bardzo jesteś pogryziona?? No i zostanie taka trauma! w takich przypadkach zrobione jest już wszystko co można w prawie. jeśli pies będzie wykazywał oznaki niepohamowanej agresji mogą go uśpić. U mojej sąsiadki tak było. A swoją drogą bardzo chamska sąsiadka! Wypadałoby przyjść i przeprosić! Gdyby wykazała choć odrobinę emaptji to spoko bym odpuściła ale jak ona uciekła przed Wami to tylko sądownie można to załatwić. Ale to moje zdanie Bokeh powiedzmy że musiałabym spędzić jeden dzień lub krócej na przypomnieniu fachu ale te podstawowe czynności potrafię do dziś czyli cos bardzo prostego z biegu bym zrobiła ale wymyślne ściegi i kroje wymagają trochę uwagi ![]() Deli ale pech!!! No kurczę nieładnie!!! Misia ja uważam że po takim wypadku dziś powinno być coś lekkiego dla żołądka Hanci z samej racji że wczoraj coś go podrażniło. Ale oczywiście bez przesady żadna tam dieta Silver a nie ma u Was ostrego dyżuru okulistycznego ?Po mojemu to przypadek ostry a nie przewlekłe leczenie . Treselleo rację ma i dobrze radzi!!!! tu nie chodzi o wizytę u okulisty tylko IP Jako ze mały śpi ja też idę bo spałam tylko 3 h w nocy. buziole!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
silver ja tak jak pisałam, spróbowałabym wieczorem na IP, nie mogą Ci przecież odmówić pomocy...
nawijko jak tylko napisałaś, że 5-6 m-c był spokój to od razu mi się to nasunęło szklanko jakie u Was były objawy, że kazali przetykać kanaliki? co do piszczenia to mój piszczy głośno, aż uszy więdną
|
|
|
|
#1246 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zdrówka Cytat:
Cytat:
A co do sesji (jeszcze nie doszłam jaka to ma być), polecam jezioro paprocańskiehttps://www.google.pl/search?q=jezio...&bih=799&dpr=1 ale ładnie! ![]() Cytat:
A tż powiedz, że jesteśmy pod wrażeniem
|
|||||
|
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
Yellow..my też mieliśmy takie sutki..dziwnie to wyglądało-zniknelo po miesięcu.. półtora-i to właśnie od hormonów mamy..
Dziewczyny padam juz...nie mam sily-nie dość że małego sama ogarnac..to tzowi pomoc się ubrać...umyc..zrobić kanapkę..pomoc sie polozyc..w międzyczasie kilka razy odnieść małego we właściwe miejsce..w domu syf-płakać mi sie chce-to dopiero jeden dzień a mi chyba psychicznie za ciezko. Do tego właśnie teraz mamy dwa zlecenia na pranie w środę-choc ja tyko kilka razy pralam to tz jedzie ze mną ..ale będę pytac..boję się-mimo że wiem co i jak-ale inaczej sobie, albo jak robiłam to u nas niz u kogoś w domu,ale teraz przy mojej pensji i jego ZLA...te 300 zl .to raj jak wpadnie.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-10-07 o 12:04 |
|
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho, witam się polikendowo!
Mała, jeśli chodzi o skarpetki na lewej stronie, to mi to lotto, bo sama tak robię Zresztą wszyscy sobie sami sortują bieliznę, więc ich problem.Ale w☠☠☠☠ia mnie, jak na lewej stronie są ciuchy do prasowania ![]() Lady, moja ciotka też pierze i suszy na lewej, bo właśnie wtedy tak szybko nie wyblekają kolory Co do pomadek, toście mnie zszokowały, bom była przekonana, że to słowo ogólnopolskie U nas na czekoladki z bombonierki nie mówi się inaczej, jak tylko "pomadki".Silver, dla Darusi za pełzanie A Pola też tak do raczkowania schodzi, tylko że dupka jeszcze za ciężka i od razu na brzuch leci ![]() A sytuacji z okulistą nie skomentuję Fewciu, Twój tż z Marsa My ręcznie pierzemy tylko rajstopy i inne ich pochodne, no i ciuchy, których w pralce po prostu nie wolno, np. jakieś sukienki.A jak zapalenie? Mam nadzieję, że dzisiaj już mniej boli ![]() Marsi, ojacierpiędolę Ten psiur Cię tylko "poszczypał" czy masz też jakieś głębsze rany?? Ja bym chyba na zawał zeszła na Twoim miejscu I faktycznie wielkie szczęście, że Sami jednak nie poszedł, bo nie wiadomo, jakby się wtedy skończyło... ![]() Tej tępej piździe nie odpuszczaj, sucz jedna Neti, oby tż się bez problemu wykurował w te 6 tyg. ![]() Mój brat 2 lata temu spadł na budowie z dachu, jakieś 8 metrów, cud się stał, że na samochód, tak to by niego plama została. I też miał bark wybity, ale do tego złamaną łopatkę i jeden krąg mu wyszedł w kręgosłupie, więc jemu całe zdrowienie + rehabilitacja zajęły cały rok... Marta, za 8 Fifkowych zębów!!A na remont to chyba dobrze, że tak się zdecydowaliście "z głupa", bo pewnie tak to byście się nie mogli zebrać
|
|
|
|
#1249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja szepta tak cichutko pod noskiem coś do siebie Cytat:
eh :PZamówiłam sobie 3 materiały zobaczymy ![]() A powiedzcie mi czy Wasz e dzieciaki patrzą Wam często w oczy, bo u mnie żeby nawiązać kontakt wzrokowy z Hanią lub wogole skupić na chwilkę na czymś jej uwagę to treba się troche pomęczyć. I nie wiem czy się martwić
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
A co do prania i prasowania...rzeczy takie lepsze tzw.wyjsciowe piore i prasuje po lewrj stronie, zeby nie wyblakly przy suszeniu i zeby od zelazka nie bylo sladow.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
Tżcik dziś pojechał, ale wraca już w piątek wieczorem i przez tydzień będą robić w Polsce
![]() U nas pogoda piękna przez weekend, dziś też W sobotę popołudniu była tak ciepło, że Pola na dworze w tym, co w domu miała ubrane. Jeszcze o godz. 19 było 17 stopni ![]() Wczoraj byliśmy u tż, w sensie u t-ów ![]() Jego mama jest taką choleryczką, że Wszystko musi wiedzieć, wszystko powinno być po jej myśli, do wszystkiego musi dorzucić swoje 3 grosze.Prawi wszystkim morały o porządku w domu, a sama nie sprzątnie ziemi z kwiatka za łóżkiem, który jej spadł przy zmywaniu okien na Wielkanoc Szwagierka już lekko zaokrąglony brzuszek ma i rzyga jak kot ![]() A taki oto widok oglądaliśmy wczoraj rano Co najlepsze, młoda nie płakała, tylko normalnie do siebie gadała |
|
|
|
#1252 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43158993]
Misia, jeśli wymioty się nie powtórzyly to wg mnie było jak pisalam, przypadek, naciśnięcie brzuszka, a nic poważnego, nie robiląbym diety. Któraś mi napisze co z tym sutkiem?[/QUOTE] dzięki, diety jakieś specjalnej nie będzie, ale z brokulów zrezygnuję a co do sutka, to ja nie wiem:/ Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a co do szycia to mi sie wydaję, że sobie poradzisz ![]() miałyśmy iść na spacer, ale jakaś taka senna mi sie zrobiła to uśpiłam;p a na spacerze by nie zasnęła
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh, Pola się patrzy na mnie tylko wtedy, jeśli chce się dobrać do moich okularów, albo ogólnie czegoś chce
No i jak płakusia i chce, żeby ją przytulić
|
|
|
|
#1254 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
)Cytat:
Była policja, sparawa w sądzie, ale to się ciągło i ciągło, w międzyczasie grozili mojemu młodszemu bratu (dzielniaca gdziemieszkają moi rodzice nie jest najbezpieczniejsza) długa historia, a tego psa i tak widują bez kagańca... Najlepsze, ze sasiedzi mowili, ze dobrze trzeba walczyc z takimi, ale jak widza to zaden strazy miejskiej nie wezwie, tylko mowią, że widzieli![]() Mój tż biega i tez zawsze mowi, że spotyka bezmózgów z psami po lesie bez smyczy, i tez sie boi, bo jak młodego kopnie gdy taki go zaatakuje to co zrobi z wiekszym bydlem? A jeszcze Ci własciciele mowiacy, ze ich nie gryzie, nosz ku... Żaden nie gryzie dopoki nie pogryzie A u Nas psy bez smyczy to plaga.
Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2013-10-07 o 12:13 |
|||||
|
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja, Pola miała takiego guzka już dawno, tylko że nie pod, a normalnie na piersi. Zszedł jej sam chyba po niecałych 2 tygodniach.
|
|
|
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
tzn patrzy mi w oczy wle wtedy kiedy ona chce.
![]() ![]() A zajmują ją w siedzeniu tylko czytaie książeczek i to nie za długo. Dziewczyny macie baby hair? ja mam przy grzywce takie że wygląda jakbym se obcięła włosy nożyczkami i teraz strerczą masakra to wygląda
|
#1257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mam baby hair na samym czole, tzn jak mam kitke do tyłu to odstają i wkurzają;p
|
|
#1258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy grzywce? to się ciesz, bo ja mam pół głowy, nie da się normalnie uczesać bo odstają, teraz dopiero widzię ile mi włosow wypadlo ![]() smaruje cały czas skórę głowy wcierką Jantar na przemian z Rzepą z Joanny, myślę,że po tym tak mi wlaśnie mega rosną Dziewczyny, w końcu mój Leo się rozgadał, wola tata, dada( do psa) dzidzia. Wogole na punkcie TZ to ma świra, dziś obudziliśmy się, pytam gdzie tata, a ten zaczał kołdrę podnosić i szukać kumaty się robi jak diabli, jak widzi szczotkę do próbuje naśladować czesanie, telefon przykłąda do ucha a jak znalazł ostatnio suszarkę to dziad próbował wtyczkę wsadzić w kontakt (zabezpieczone na szczeście) |
|
|
|
|
#1259 |
|
Wtajemniczenie
|
Przeleciałam Was na szybciocha
![]() Z tego co zapamiętałam: Black No i za 3 w sumie kosmetyki to cena nie wygórowana Szaja poszalała ?! chciałam małą podpowiedź a nie pierdylion pomysłów, przez który jeszcze bardziej zgłupiałam ale dzięki Silver brawa dla Darusi ![]() Marsi jejku dobrze, ze Ci nic poważnego nie zrobił. A baba okropna Eff, mam nadzieję, że całkiem się wykurujesz |
|
|
|
#1260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wkurzony, ale ja bardziej!!!! ;[[[[[[[ Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.

)))) Ale czym to było spowodowane licho wie.

ale, zeby nie bylo za cudownie - pisalam, ze sie wczoraj zle czuje po tym bieganiu, a ze ten kumpel z ktorym smigalam na kacu i tez padl, otoooooooz, dwie mundre istoty nie zorientowaly sie, ze to grypa zoladkowa 
Ten psiur Cię tylko "poszczypał" czy masz też jakieś głębsze rany?? Ja bym chyba na zawał zeszła na Twoim miejscu