Miłośniczki Zary część XXVIII - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-08, 11:09   #1081
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh
Dot.: Miłośniczki Zary część XXVIII

Cytat:
Napisane przez ParashuteEffect Pokaż wiadomość
ja właśnie sie obawiałam, ze będę tanio wyglądać w kozakach (i jeszcze jestem z Białorusi, wiec takie kozaki u nas zawsze były modne i ja zawsze sie przed nimi bronilam, zeby nie wygladac jak prostytutka).
ale teraz ... no jestem zakochana. pasują mi do wszystkiego (dziś siedzę w ołówkowej spódnicy i w tych kozakach z prima moda i czuje się dobrze w biurze
Dokładnie tez miałam obawy z tym.
Twój zestaw Prima moda przyjmuje zwroty? Moze któraś z Was by mi kupiła?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 11:17   #1082
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Zauważyłam, że zainteresowanie aukcjami Allegro drastycznie zmalało.

Czarny + kozaki =
Tylko które Aviatory czy te klasyczne?
Z klasycznych mam 50 rozmiar S, z Ray Banów 55.

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Ja kiedyś kupiłam sobie takie kozaki, wysokie i na szpilce. No i niestety, wyglądałam jak tania prostytutka A że jestem wysoka i postawna to dla niektórych mogłam wyglądać jak transwestyta - tania prostytutka

Ależ mi się podobają zimowe buty w tej kolekcji, przynajmniej ze 3 pary bym kupiła...
O to to ... tak dokładnie! Dobrze, że mam tak krótkie nogi, że nie ma opcji ale mam podobne skojarzenia s
Stary 2013-10-08, 11:22   #1083
monikau
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Takich kwiatków jeszcze nie dostałam, ale pewnie wszystko przede mną ;p Ja tam bym poszła na ustępstwo, mam w aukcji tej z x 6 obserwujących i myślę, że spokojnie cena końcowa będzie z 50 zł wyższa, ale już bym sprzedała tej dziewczynie od pytania o kup teraz za 20 zł więcej, ale jakby wyszła z jakąś propozycją normalną. Mam ochotę odpisać "a może za złotówkę już z przesyłką czy dalej za drogo?"
Taaak sprzedawanie na allegro to niezła komedia czasem. Sprzedawałam kiedyś taki luksusowy camelowy płaszcz z kaszmiru z Pabii , za grosze , chyba coś ok 150-200 zł , ( cena wyjściowa 1200) i dostałam świetną propozycje ,żeby może "podwieźć" go pani do Bydgoszczy ( mieszkam w Gd) , to ona się zastanowi ,jak go obejrzy, buahahahahaha. Ale dzisiaj nie narzekam , bo mi jedna rzecz poszła w 5 min a nie spodziewałam się dużego zainteresowania
monikau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 11:25   #1084
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
Dokładnie tez miałam obawy z tym.
Twój zestaw Prima moda przyjmuje zwroty? Moze któraś z Was by mi kupiła?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nie ma zwrotów Prima Modzie.
Stary 2013-10-08, 11:29   #1085
Marigold19
🦄

Madzia, Aviatory Kurcze, to Ty masz te Large, a mnie chodzi o Small, bo mam małą mordkę i źle wyglądałam. Miałam w domu Aviatory Junior, ale były za małe, zastanawiam się czy w Small bym dobrze wyglądała. Small są 52, Large to własnie 55. Nie mam gdzie oglądnąć ;/

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 11:31   #1086
aguSxD
Rozeznanie

czy ma któraś z Was te kozaki? one są ze skóry naturalnej? Ile kosztowały? Dobrze się nosi?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3611081251_1.jpg (21,7 KB, 19 załadowań)
Stary 2013-10-08, 11:44   #1087
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParashuteEffect Pokaż wiadomość
ja właśnie sie obawiałam, ze będę tanio wyglądać w kozakach (i jeszcze jestem z Białorusi, wiec takie kozaki u nas zawsze były modne i ja zawsze sie przed nimi bronilam, zeby nie wygladac jak prostytutka).
ale teraz ... no jestem zakochana. pasują mi do wszystkiego (dziś siedzę w ołówkowej spódnicy i w tych kozakach z prima moda i czuje się dobrze w biurze
Wyglądasz w nich super
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 12:08   #1088
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikau Pokaż wiadomość
Taaak sprzedawanie na allegro to niezła komedia czasem. Sprzedawałam kiedyś taki luksusowy camelowy płaszcz z kaszmiru z Pabii , za grosze , chyba coś ok 150-200 zł , ( cena wyjściowa 1200) i dostałam świetną propozycje ,żeby może "podwieźć" go pani do Bydgoszczy ( mieszkam w Gd) , to ona się zastanowi ,jak go obejrzy, buahahahahaha. Ale dzisiaj nie narzekam , bo mi jedna rzecz poszła w 5 min a nie spodziewałam się dużego zainteresowania
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 12:16   #1089
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Madzia, Aviatory Kurcze, to Ty masz te Large, a mnie chodzi o Small, bo mam małą mordkę i źle wyglądałam. Miałam w domu Aviatory Junior, ale były za małe, zastanawiam się czy w Small bym dobrze wyglądała. Small są 52, Large to własnie 55. Nie mam gdzie oglądnąć ;/
To ja nawet nie wiedziałam, że są 52

Z tych co mam ja (RB3025) są te standardowe 55,58,62. Szczerze mówiąc początkowo chciałam 55, przymierzyłam 58 i wróciłam z nimi, bo IMO lepiej wyglądają takie większe. Te moje bez większego problemu znalazłam i to wcale nie w wielkim mieście; na stronie RB mają podane adresy optyków

A wayfarery na wiosnę zakupię

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 12:18   #1090
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
te co ma Gabi i Fantastic. Ponawiam dziewczyny napiszcie proszę jak z ich rozmiarówką.
standardowa....mam czsrne i nude i je ubostwiam....

ps.dziekuje wam :-* :-*
Stary 2013-10-08, 12:18   #1091
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez monikau Pokaż wiadomość

Swoją drogą polecam Wam dopisywać w aukcji, że nie przyjmujecie zwrotów - wiem, że nie ma co do tego wymogu ustawowego, ale z 2-3 mce temu wyłapałam za to negatyw. Pani zgłosiła mnie do allegro, że nie chcę uznać GWARANCJI (były fotki+opis) - chodziło jej o ZWROT, ale przecież musiała przekręcić tak aby wyszło na jej.

Co ja się z tą babą nie naużerałam to szkoda słów..

Szczegół, że sprzedawałam nową sukienkę z Zary za 50zł

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"

Edytowane przez Lukardis
Czas edycji: 2013-10-08 o 12:19
Stary 2013-10-08, 12:37   #1092
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
To ja nawet nie wiedziałam, że są 52

Z tych co mam ja (RB3025) są te standardowe 55,58,62. Szczerze mówiąc początkowo chciałam 55, przymierzyłam 58 i wróciłam z nimi, bo IMO lepiej wyglądają takie większe. Te moje bez większego problemu znalazłam i to wcale nie w wielkim mieście; na stronie RB mają podane adresy optyków

A wayfarery na wiosnę zakupię
Ostatnio zwiedziłam kilka salonów, ale były tylko raybany w sensie oprawki a nie przeciwsłoneczne, a jak już były avatory to tylko duże- nawet nie mierzyłam, może to błąd ;/

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.

Edytowane przez Marigold19
Czas edycji: 2013-10-08 o 12:38
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 12:41   #1093
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio zwiedziłam kilka salonów, ale były tylko raybany w sensie oprawki a nie przeciwsłoneczne, a jak już były avatory to tylko duże- nawet nie mierzyłam, może to błąd ;/
Mierz mierz, bo nigdy nie wiadomo co się okaże

W ogóle teraz chyba u nas nie ma sezonu na słonka, bo sama przy okazji zakupów okularów korekcyjnych chciałam sobie słonka jakieś wziąć i nie było praktycznie nic wartego uwagi
Stary 2013-10-08, 13:44   #1094
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kiedyś kupiłam sobie takie kozaki, wysokie i na szpilce. No i niestety, wyglądałam jak tania prostytutka A że jestem wysoka i postawna to dla niektórych mogłam wyglądać jak transwestyta - tania prostytutka

Ależ mi się podobają zimowe buty w tej kolekcji, przynajmniej ze 3 pary bym kupiła...
Ja sie nie poddaje i szukam dalej Juz ze 3 lata ich szukam i jak do tej pory, efekt zawsze byl ten sam

Hihi co tam upatrzylas? Mnie sie na razie te wysokie podobaja BARDZO. Jakos Zara mnie w tym sezonie nie oszolomila obuwniczo (czego nie mozna powiedziec o szalikach ).

Cytat:
Jak ja bym chciala zeby mi pasowaly Avki albo Wayfarery Na kims tak bardzo mi sie podobaja, a ja wygladam o W Aviatorach jak smutny Rambo, a Wayfarery mi zjezdzaja z paszczy
Cytat:
Mierz mierz, bo nigdy nie wiadomo co się okaże

W ogóle teraz chyba u nas nie ma sezonu na słonka, bo sama przy okazji zakupów okularów korekcyjnych chciałam sobie słonka jakieś wziąć i nie było praktycznie nic wartego uwagi
Wczoraj mijalam sklep, ktory sprzedaje tylko i wylacznie okulary sloneczne i jestem niezmiernie ciekawa, jaki maja ruch jesienia/zima.

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 13:49   #1095
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam - wprowadziłam w błąd - mam 52 właśnie sprawdziłam

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:

Swoją drogą polecam Wam dopisywać w aukcji, że nie przyjmujecie zwrotów - wiem, że nie ma co do tego wymogu ustawowego, ale z 2-3 mce temu wyłapałam za to negatyw. Pani zgłosiła mnie do allegro, że nie chcę uznać GWARANCJI (były fotki+opis) - chodziło jej o ZWROT, ale przecież musiała przekręcić tak aby wyszło na jej.

Co ja się z tą babą nie naużerałam to szkoda słów..

Szczegół, że sprzedawałam nową sukienkę z Zary za 50zł
Można dopisywać. Ale ponoć każdy z nas ma przyjąć zwrot.
Ja miałam sytuację z Panem jednym niedawno - kupił męskie buty.
Przesyłka była doręczona. Po 2 tygodniach odesłał mi buty UŻYWANE ja sprzedawałam nowe, w których TŻ nie chodził wcześniej wystawiłam mu pozytywny komentarz,bo przecież odebrał przesyłkę i miałam z nim przeprawy
Stary 2013-10-08, 13:55   #1096
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Zna moze ktoras refa dla tej kurtki? Bede wdzieczna za pomoc.

http://static.zara.net/photos//2013/...=1377101914408
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 13:55   #1097
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Przesyłka była doręczona. Po 2 tygodniach odesłał mi buty UŻYWANE ja sprzedawałam nowe, w których TŻ nie chodził wcześniej wystawiłam mu pozytywny komentarz,bo przecież odebrał przesyłkę i miałam z nim przeprawy
Nie, jako osoba fizyczna nie mam takiego obowiązku - ba, nawet sklepy nie przyjmują zwrotów jako takich (niektóre robią zwroty tylko w ciągu 15 dni, kiedyś RI to było 5 dni, teraz nie wiem; albo tylko na ich karty - Sinsay).

Każdy na allegro ma prawo REKLAMOWAĆ przedmiot, nie ZWRACAĆ, ale moja ulubiona klientka po primo - nie widziała różnicy pomiędzy tymi dwoma terminami, a po secondo jak ją zapytałam na jakiej postawie prawnej mam jej ten zwrot zrobić - nie umiała mi odpowiedniego paragrafu podać

Stary 2013-10-08, 13:58   #1098
Kocica77
Rozeznanie

Cytat:

Miałam podobną sytuację: sprzedałam rzecz nową z metką, po tygodniu od odebrania przesyłki dostałam info od kupującego, że sprzedałam rzecz brudną , ze śladami noszenia - po czym propozycja - oddasz mi połowę kasy, nie pójdę na policję
Teraz przed wysyłką zdarza mi się robić szczególowe zdjęcia, żeby taki ktoś nie mógł postawić bezpodstawnych zarzutów
Normalnie dziewczyna rzecz ponosiła, a kasy też potrzebowała, więc czemu by nie wyłudzić ją grożąc , normalnie ręce opadają
Albo "proszę mi szybko wysłać pieniążki już przelałam" - po czym kasa nie pojawia się nigdy .

Edytowane przez Kocica77
Czas edycji: 2013-10-08 o 13:59
Kocica77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 13:58   #1099
Lukardis
Zaczytanie

Dodam jeszcze, że 2 razy mi odesłała przedmiot - za pierwszym mama go odesłała, za drugim tata niestety odebrał i teraz sobie leży w moim domu rodzinnym, bo dałam wybór - albo pokrywa koszty kolejnej wysyłki albo uważam sprawę za zakończoną..

Po 1 odsyłce jej napisałam, że nie widzę powodu do zwrotu pieniędzy i napisałam, że na przyszłość bez uzgodnienia ma mi nic nie wysyłać - nie moja wina, że ją tata odebrał..

Szczerze? Nie mam wyrzutów sumienia - chce to niech idzie do sądu. Mam w mailu jak napisała, że nie przeczytała opisu aukcji (a były też dokładne zdjęcia)

Stary 2013-10-08, 13:59   #1100
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko które Aviatory czy te klasyczne?
Z klasycznych mam 50 rozmiar S, z Ray Banów 55.

O to to ... tak dokładnie! Dobrze, że mam tak krótkie nogi, że nie ma opcji ale mam podobne skojarzenia s
Ty jestes drobinka, więc na pewno nie wyglądasz źle
Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Ja sie nie poddaje i szukam dalej Juz ze 3 lata ich szukam i jak do tej pory, efekt zawsze byl ten sam

Hihi co tam upatrzylas? Mnie sie na razie te wysokie podobaja BARDZO. Jakos Zara mnie w tym sezonie nie oszolomila obuwniczo (czego nie mozna powiedziec o szalikach ).
Ja uznałam, że jak znajdę to znajdę, a jak nie, to znaczy, że nie pisane mi takie buty

Podobają mi się... TE TE i jeszcze TE i jeszcze jakieś niskie typowe bikery bym chciała i myslałam o tych ZAMKOWYCH albo tych co Cori pokazywała
Cytat:
Jak ja bym chciala zeby mi pasowaly Avki albo Wayfarery Na kims tak bardzo mi sie podobaja, a ja wygladam o W Aviatorach jak smutny Rambo, a Wayfarery mi zjezdzaja z paszczy

Wczoraj mijalam sklep, ktory sprzedaje tylko i wylacznie okulary sloneczne i jestem niezmiernie ciekawa, jaki maja ruch jesienia/zima.
A mierzyłaś różne rozmiary i kolory obu? Bo ja kiedyś myślałam, że aviatory są nie dla mnie, a okazało się, że największe w brązie są idealne. To samo wayfarery, w najwiekszych wyglądam świetnie i wszyscy mnie w nich komplementują, a w małych nawet drugi raz w lustrze się nie przeglądałam I też lepiej brązowe mi pasują, takie szylkretowe.
Stary 2013-10-08, 14:00   #1101
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez Kocica77 Pokaż wiadomość
Miałam podobną sytuację: sprzedałam rzecz nową z metką, po tygodniu od odebrania przesyłki dostałam info od kupującego, że sprzedałam rzecz brudną , ze śladami noszenia - po czym propozycja - oddasz mi połowę kasy, nie pójdę na policję
Teraz przed wysyłką zdarza mi się robić szczególowe zdjęcia, żeby taki ktoś nie mógł postawić bezpodstawnych zarzutów
Normalnie dziewczyna rzecz ponosiła, a kasy też potrzebowała, więc czemu by nie wyłudzić ją grożąc , normalnie ręce opadają
Słów brak O takiej akcji już któryś raz słyszę. Ja bym tak nie umiała.. zdarzało mi się coś kupić bez dokładnego przeczytania opisu, ale człowiek uczy się na błędach..

Stary 2013-10-08, 14:28   #1102
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kocica77 Pokaż wiadomość
Albo "proszę mi szybko wysłać pieniążki już przelałam" - po czym kasa nie pojawia się nigdy .
ludzie są nienormalni najgorzej jak trafisz na wariata
Stary 2013-10-08, 14:28   #1103
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Ja uznałam, że jak znajdę to znajdę, a jak nie, to znaczy, że nie pisane mi takie buty

Podobają mi się... TE TE i jeszcze TE i jeszcze jakieś niskie typowe bikery bym chciała i myslałam o tych ZAMKOWYCH albo tych co Cori pokazywała
A mierzyłaś różne rozmiary i kolory obu? Bo ja kiedyś myślałam, że aviatory są nie dla mnie, a okazało się, że największe w brązie są idealne. To samo wayfarery, w najwiekszych wyglądam świetnie i wszyscy mnie w nich komplementują, a w małych nawet drugi raz w lustrze się nie przeglądałam I też lepiej brązowe mi pasują, takie szylkretowe.
No dobra, moglabym przygarnac wszystkie z tych butow Na szczescie cos podobnego mam w szafie i czekam na dotyk strzaly butowego amora

Taaaak, mierzylam rozne rozmiary i w kazdych Avkach taka sama smutna mordka A uparlam sie teraz na kolorowe, lustrzane szkla. Jedyne, ktore jako-tako lezaly, to bezczelne podroby za 5 czy 10€

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 14:29   #1104
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Słów brak O takiej akcji już któryś raz słyszę. Ja bym tak nie umiała.. zdarzało mi się coś kupić bez dokładnego przeczytania opisu, ale człowiek uczy się na błędach..
Wiesz, ja sprzedałam marynarkę za 50zł. Po kilku dni Pani pisze,że marynarka jest brudna i pralnia to koszt 40zł i .. mam jej przesłać pieniądze.
Stary 2013-10-08, 14:35   #1105
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
No dobra, moglabym przygarnac wszystkie z tych butow Na szczescie cos podobnego mam w szafie i czekam na dotyk strzaly butowego amora
Ja też mam podobne w szafie Na całe szczęście nie identyczne Co więcej, mi nie przeszkadza wcale posiadanie 5 par butów, które wyglądają prawie-tak-samo Ja kocham buty i uwielbiam nabywać nowe
Cytat:
Taaaak, mierzylam rozne rozmiary i w kazdych Avkach taka sama smutna mordka A uparlam sie teraz na kolorowe, lustrzane szkla. Jedyne, ktore jako-tako lezaly, to bezczelne podroby za 5 czy 10€
Wiesz jak moja babcia mówiła jak mi drogie buty na nogę nie pasowały?
Stary 2013-10-08, 14:38   #1106
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

[QUOTE=hihi;43178092]Ty jestes drobinka, więc na pewno nie wyglądasz źle

ale wiesz,że jestem też niska a do nich trzeba mieć przynajmniej 170cm poza tym te skojarzenia nie wiem czy mogłabym w nich chodzić
Stary 2013-10-08, 15:10   #1107
acupof
Raczkowanie

[QUOTE=OnaZakupoholik;4317 8656]
Cytat:
Ty jestes drobinka, więc na pewno nie wyglądasz źle

ale wiesz,że jestem też niska a do nich trzeba mieć przynajmniej 170cm poza tym te skojarzenia nie wiem czy mogłabym w nich chodzić
sama planuję zakup wysokich kozaków, ale jestem daleka od tych skojarzeń jeśli set nie jest wyzywający, nie ma się czym przejmować!
acupof jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 15:54   #1108
bbbeee
Zakorzenienie

Dziewczyny, co sądzicie o tym płaszczyku ze stradiego. Ten na zdjęciu trochę za duży.

I zdjęcie zarowych kozaków.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0672.jpg (18,6 KB, 204 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0673.jpg (10,2 KB, 205 załadowań)
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 15:55   #1109
wera1100
Raczkowanie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;43178018]Zna moze ktoras refa dla tej kurtki? Bede wdzieczna za pomoc.

http://static.zara.net/photos//2013/...=1377101914408[/QUOTE]

5854/221

w linku jest nr
wera1100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 16:07   #1110
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Smutny Rambo
Mi też nie pasują obydwa modele. Zawsze miałam cos bardziej okrągłego, teraz chcę iść w stronę zaokrąglonej wersji Cat Eye Prady.

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co sądzicie o tym płaszczyku ze stradiego. Ten na zdjęciu trochę za duży.

I zdjęcie zarowych kozaków.
Płaszczyk obszerny. Ale kozaki się zgrabnie prezentują, zdecydowanie nietanio.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości