|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3094 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Co do tego amoniaku... czytałam również, że z kolei te substancje amonikaopodobne które w farbach bez amoniaku się stosuje mogą być nieraz gorsze niż sam amoniak, ale to też niepotwierdzone info przeze mnie. Ale interesuję się tym kurcze bo też bardzo chciałabym cos zrobić z włosami już ;/ no właśnie z tymi prenatalnymi mam troche pomieszane, bo niedawno zmieniłam gina. U poprzedniego prenatalne miałam mieć 14 października. Natomiast ta ginka wyliczyła mi płód mniejszy niż tamten gin o tydzień, więc wizytę mam u niej 16 października, ale nie będzie robiła penatalnego bo powiedziała że będzie jeszcze za mały - ale liczę że podczas wizyty jednak może ten mały bober będzie już akurat ![]() Co do farby: polecasz tą oilę garniera? jestem ciekawa bo reklama dość kusząca. Cytat:
![]() ![]() A ja jeszcze nie zdecydowałam się czy chcę wiedzieć. Kiedyś byłam pewna, że nie chcę poznawać płci przed porodem, natomiast teraz doszły wątpliwości związane z ekonomiczną stroną i przygotowaniami, bo są aspekty kiedy warto jednak wczesniej wiedzieć. No zobaczymy ![]()
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2013-10-08 o 19:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3095 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3096 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Selenti A więc odpoczywaj ![]() Jeszcze się doczekasz ![]() ![]() Ja właśnie odebrałam wyniki badań iiiiii wyszło na to, że przechodziłam już toksoplazmozę bo IgG mi wyszło dodatnie a IgM ujemne także kamień z serca ![]() Na też się dowiedziałam że mam konflikt. Powiem lekarzowi na kolejnej wizycie. Kupiłam dziś oliwke fur mama, dzięki dziewczyny ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3097 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A z Olafem pierwsze ruchy poczułam w 17 tygodniu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() kasian86 mimo wszytsko bądź dobrej myśli, my tu wszystkie trzymamy kciuki ![]() Od popołudnia dziwnie boli mnie podbrzusze, jakby rozpierało, tak sobie wmawiam, że może coś tam rośnie, oby to nic złego...
![]() |
#3098 |
Przyczajenie
|
Ja cały czas myślę o dziewczynce, jakoś tak samo wychodzi. Więc chyba dziewczynka... Al kto wie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3099 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3100 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a te rozpieranie to chyba małe mieszkanie sobie powiększa ![]()
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2013-10-08 o 19:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3101 |
Zakorzenienie
|
kasian86 - trzymaj się i nie poddawaj - ja liczę że jednak zostaniesz z nami do końca
![]()
#3102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3103 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co dopiero do 25 ![]() Cytat:
Na pewno jest wszystko ok ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() pomarańcza no to nie pobije Cię chyba nikt!: ))) jesteś niesamowita hehehe
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2013-10-08 o 20:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3105 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3106 |
Wtajemniczenie
|
kasia jak dla mnie to po prostu Twoje bebe jest mniejsze niż OM i to nie jest żadna nieprawidłowość ani powód do zmartwień. Także czekaj cierpliwie aż podrośnie, bo podrośnie!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja uciekam bo jutro do pracy ![]() Spokojnej nocki życzę ![]()
![]() |
#3108 |
Zakorzenienie
|
Kasian zgadzam się z tym co pisały dziewczyny. Wg mnie nie ma co panikować
![]() ![]() Jeśli chodzi o farbowanie włosów to ja w ciąży nie farbuję. Jakoś tak dla bezpieczeństwa, ale rozmawiałam z kilkoma fryzjerkami znajomymi to powiedziały ,że w I trymestrze lepiej się wstrzymać. W sumie lekarz jak lekarz jeden powie można , a drugi że nie. powiem Wam że czuję się strasznie wymęczona ;/ Ale mam już wszystko przygotowane jutro na obiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3109 |
Zakorzenienie
|
Kabel sie odzywa
![]() jakbyscie kiedys narzekaly ze duzo nadrabiania oto TOP 3 nabijaczek postow :P: Nikii89 164 Seleniti 129 VwVampirka 128 |
![]() ![]() |
![]() |
#3110 |
Raczkowanie
|
Kasian, Hope ma w 100% racje. Moja ciaza tez jest o ponad tydzien mlodsza niz wskazuje OM. A ja na 1000% wiem kiedy mialam owulacje. Tak wiec glowa do gory i daj malenstwu szanse na podgodnienie tych kilku dni.
Hope normalnie Cie podziwiam A co do objawow to ja tez prawie zadnych nie mam. Czasami mnie jakies mdlosci dopadna, ale ciezko powiedziec czy to skutek ciazy czy np przejedzenia ![]() Edytowane przez agus7ia Czas edycji: 2013-10-08 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3111 |
Zakorzenienie
|
Już po rekonesansie kurtkowym.
Ta z H&m to dziadostwo totalne. Cienizna i okropne rozmiary. Ja noszę xs/s i ta ciążowa s to jakaś masakra. Po ciążowej s-ce spodziewałam się, że będzie dość mała kurtką z większym miejscem na brzuch. A to normalna, wisząca na mnie l-ka była... ![]() Ja kupiłam nieciazową kurtkę w Carry. Rozmiar L. Ale na teraz jest dobra, bo ma w talii pasek, który nadaje kobiece kształty ![]() ![]() Podobna do tej: http://carry.pl/ona/137-plaszcz.html Tylko jasna i bez futra na kapturze. Ta sama cena ![]() Fajna była jeszcze w orsayu: http://store.orsay.com/index.shtml?l...listType%3Dall Tylko sporo droższa.
#3112 |
Zakorzenienie
|
kasian trzymaj sie dziewczyno, przezywalam dokladnie to samo po pierwszym usg, u mnie jeszcze wieksze opoznienie bylo, ale wszystko sie pomalutku poukladalo, dzidek jest, tyle ze mniejszy u chyba tak juz zostanie, narazie nie masz co sie zamartwiac, bo to nic nie pomoze, daj sobie czas na ochloniecie i czekaj cierpliwie, trzymam mocno kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a gdzie to idzie sprawdzić?? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3114 |
Zakorzenienie
|
hehe, spoko ja tez blisko czolowki
![]() ![]() jak otwierasz subskrybcje to masz kolo nazwy watku ilosc postow i w nia klikasz i masz kto pisal i ile postow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3115 |
Zakorzenienie
|
Muszę przestać na razie pisać , bo wyjdzie że zamiast zajmowac się dzieckiem siedzę na wizażu a tak nie jest w sumie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3117 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Kasia i zgadzam się z hope, głowa do góry. Dziewczyny ta oliwka fur mama jest dużo lepsza od tej drugiej dla dzieci z babydream:-D Ale sure dziś objadłam z mężem, zrobiłam udka zapiekane w tym sosie majonezowo-kechupowym, dodałam trochę musztardy i płatki kukurydziane. I mam pytanie do dziewczyny która to poleciała, czy te pałatki trochę zgniatasz i czy te płatki super przylegaja do mięsa, bo mi tak w większości podczas jedzenia spadały. A przepis super, kurczak wigilię nie był suchy, dzięki ![]() Edytowane przez pomarancza24 Czas edycji: 2013-10-08 o 21:21 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziś w pracy dopadły mnie mdłości, na szczęscie jakos dobrnęłam... i kupiłam oliwke fur mama. jestem już wysmarowana i pachne jak niemowlak... ![]() cały wieczór mnie mega suszyło.... i teraz bede biegac cała noc do toalety na pewno.
Edytowane przez asia27100 Czas edycji: 2013-10-08 o 21:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałam kilka postów wyżej moje spostrzeżenia ![]() ![]()
![]() |
#3120 |
Zakorzenienie
|
aaa takie buty.... bede musiała tez czegos poszukać. bo w zeszłorocznej moge juz mieć problemy by dopiac sie.... w cyckach
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.