Miłośniczki Zary część XXVIII - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-09, 10:25   #1171
Anastazja#
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary część XXVIII

Marigold kochana wracaj szybko do zdrowia
Dziewczyny w weekend czeka mnie wycieczka z rodzinką do Wiednia. Może polecicie jakieś fajne sklepy, albo jeszcze lepiej outlety
Anastazja# jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 11:18   #1172
kleo111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Ale ja się nie wysilam, odpisuję wiadomości typu "nie ma mowy", "a w życiu" Albo coś w ten deseń żeby dać drugiej stronie do zrozumienia że faux pas popełniła ;p

Dziewczyny, idę jednak do szpitala ;/ A muszę mieć tam neta, powiedzcie mi jak to zrobić- mam tylko neta w domu, neta w komórce. Jak tanio na ten czas podłączyć się do sieci na lapka?
Kochana dużo zdrówka życzę, wszytsko będzie dobrze- zobaczysz Sama byłam ponad miesiąc temu w szpitalu, bo wycinałam migdałki. Korzystałam tylko z netu w komórce, bo mimo iż TŻ przyniósł mi tablet, to net mi nie działał. Myslałam, że się wściekne, bo na naszej sali telewizor też nie działał. Dodatkowo nie mogłam wogole mówić, poruszanie się też było ograniczone... Ale 3-4 dni jakoś szybko zleciały- głowa do góry

Instagram

Edytowane przez kleo111
Czas edycji: 2013-10-09 o 11:36
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 11:58   #1173
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja się nie wysilam, odpisuję wiadomości typu "nie ma mowy", "a w życiu" Albo coś w ten deseń żeby dać drugiej stronie do zrozumienia że faux pas popełniła ;p

Dziewczyny, idę jednak do szpitala ;/ A muszę mieć tam neta, powiedzcie mi jak to zrobić- mam tylko neta w domu, neta w komórce. Jak tanio na ten czas podłączyć się do sieci na lapka?
Mam nadzieję, że to nic poważnego, dużo dużo zdrowia życzę, czas w szpitalu napewno szybko minie
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 12:38   #1174
katrina_s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja# Pokaż wiadomość
Marigold kochana wracaj szybko do zdrowia
Dziewczyny w weekend czeka mnie wycieczka z rodzinką do Wiednia. Może polecicie jakieś fajne sklepy, albo jeszcze lepiej outlety
Parndorf!! Designer Outlet co prawda kawałek od Wiednia, ale polecam gorąco, warto
Stary 2013-10-09, 13:47   #1175
Marigold19
🦄

Dziękuję Wam bardzo Dziewczyny wszystkim razem i każdej z osobna Takie wsparcie jest bardzo miłe. Na razie odwlekam TEN moment, bo jak siedziałam w domu to się nic nie działo, teraz jak mam problem ze szpitalem i zdrowiem to oferty pracy posypały się jak z rękawa. Niby zdrowie najważniejsze, no ale... Dziś byłam na fajnej rozmowie, ekstra robota, kolejny etap na przyszły tydzień, więc no nie ma opcji żebym się teraz położyła do szpitala, bo do pon-wt na pewno nie zdążę. I tak wczoraj miałam zrezygnować z wizyty u lekarza, bo mi się wydawało, że mam b. dobre wyniki, a czekałam w poczekalni w szpilkach 2,5 godziny bez miejsca do siedzenia, bo było jeszcze 10 osób przede mną (wizyta prywatnie...). Nie chciało mi się tyle siedzieć- jakbym sobie poszła to nawet bym nie wiedziała, że coś się dzieje, bo kolejny termin to był 21.10

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Dziewczyny, widziałam dziś jakąś Rzeszowiankę w fajnych butach, podpowiedzcie mi co to- na 100% jakaś sieciówka. Buty botki na obcasie klocek, z tyłu pomiędzy obcasem a "butem właściwym" złoty element, taki jakby paseczek złoty, po boku wycięte i złota klamerka. Obcas na oko nie bardzo wysoki- pewnie max. jakieś 8 cm.

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 13:53   #1176
magda20003
ex Moderator

Cytat:
--------

Dziewczyny, widziałam dziś jakąś Rzeszowiankę w fajnych butach, podpowiedzcie mi co to- na 100% jakaś sieciówka. Buty botki na obcasie klocek, z tyłu pomiędzy obcasem a "butem właściwym" złoty element, taki jakby paseczek złoty, po boku wycięte i złota klamerka. Obcas na oko nie bardzo wysoki- pewnie max. jakieś 8 cm.
Kicia, może Badura to jest- u nich widziałam takie ze złotkiem Zdrowiej, Chorowitku

Anastazja, ja planuję Wiedeń na początek listopada więc przyłączam się do Twojego pytania (i oczywiście jak odkryjesz coś fajnego to proszę, ubogać mnie swoją wiedzą )

magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 13:56   #1177
aroniasty
Wtajemniczenie

Dziewczynki śmiga wam normalnie strona Zary? Mi od półgodziny nie chce za nic wejść, używam mozilli
aroniasty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 13:59   #1178
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:

Mari, zdrówka i spokoju życzę

<zmoderowano - tutaj nie sprzedajemy>

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2013-10-09 o 14:53
RedShine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 13:59   #1179
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Dziewczyny, gdyby któraś chciała się pozbyć klasycznego, shoppera z Zary proszę dać znać
Ja będę puszczała panterkowe botki w świat
Stary 2013-10-09, 14:12   #1180
PoppyHoney
Wtajemniczenie

Hej Dziewczyny
Czy któraś z Was ma może tę futrzaną kamizelkę? Czy ona w ogóle jest jeszcze do dostania?
Stary 2013-10-09, 14:17   #1181
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Dziewczyny, gdyby któraś chciała się pozbyć klasycznego, shoppera z Zary proszę dać znać
Które botki? Mari chyba chciala sprzedać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 14:17   #1182
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Jaki rozmiar?
Cytat:
Napisane przez PoppyHoney Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
Czy któraś z Was ma może tę futrzaną kamizelkę? Czy ona w ogóle jest jeszcze do dostania?
Mierzyłam i ja moim zdaniem taka se.

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 14:19   #1183
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Fotki w bikerach and bikerach sorka za swiatło, ale nie mam dobrego lustra w chacie, jest na przeciwległej sciane na wprost okna, a na dodatek okno na północ
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bik.jpg (33,0 KB, 124 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bike.jpg (31,9 KB, 135 załadowań)

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2013-10-09 o 14:20
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 14:30   #1184
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:

Mari zdroweczka przede wszystkim Szpitale bure i ponure, tez bym odwlekala wizyte, wiec rozumiem Na buty ze zlotym czyms na tyle oraz przodzie to i ja poluje. Na Asosie jest ich sporo, Aldo tez ma w ofercie. Szukam idealu

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 14:33   #1185
Marigold19
🦄

Cytat:
Oooo botki, jestem zainteresowana- napisz mi PW. Shoppera ja się chciałam pozbyć, ale raz że się jeszcze waham, a dwa że bym chciała zarobić na tym biznesie, a od Ciebie nie śmiałabym prosić więcej niż za niego dałam. Ale napisz do mnie proszę.

A nie chciałaby któraś się skórzanego bowlinga pozbyć? Bo poluję poluję, zdarzają się na all, ale wolałabym od kogoś zaufanego wziąć.

Egguś,
te botki z przodu nie miały złotego, jedynie z tyłu. Bo z przodu to ma faktycznie Wojas czy coś w ten deseń, ale z samym złotym tyłem nie mogę znaleźć

Stary 2013-10-09, 14:37   #1186
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
A nie chciałaby któraś się skórzanego bowlinga pozbyć? Bo poluję poluję, zdarzają się na all, ale wolałabym od kogoś zaufanego wziąć.
Ja go mam i tak jak od początku nie czułam się przekonana, to nadal leży w worku w szafie i jakoś nie czuję potrzeby wyprowadzania go na spacer...

Może jak dokupię te botki ze złotymi zamkami. Może...
Stary 2013-10-09, 14:46   #1187
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Ja go mam i tak jak od początku nie czułam się przekonana, to nadal leży w worku w szafie i jakoś nie czuję potrzeby wyprowadzania go na spacer...

Może jak dokupię te botki ze złotymi zamkami. Może...
Ej, no to weź mi oddaj Może się za shoppera chcesz zamienić? Tak czy siak chętnie go przygarnę jakbyś się rozmyśliła Oprócz shoppera chyba nie mam nic do zaproponowania w odpowiedniej cenie

Stary 2013-10-09, 14:47   #1188
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Fotki w bikerach and bikerach sorka za swiatło, ale nie mam dobrego lustra w chacie, jest na przeciwległej sciane na wprost okna, a na dodatek okno na północ
Kochana wybacz ale myślę, że one nie są warte tyle kasy, mi już lepiej podobały się te z dziecięcego
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 14:47   #1189
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Wspominałaś ostatnio o stylu rockowym, mnie się one bardziej z kowbojskim kojarzą. Do tego koszula w kartę/jeansowa, dziurawe/sprane jeansy i tez by fajnie wyszło

steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 14:50   #1190
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Ej, no to weź mi oddaj Może się za shoppera chcesz zamienić? Tak czy siak chętnie go przygarnę jakbyś się rozmyśliła Oprócz shoppera chyba nie mam nic do zaproponowania w odpowiedniej cenie
Shoppera nie chcę, ale obiecuję Ci, że wieczorem obejrzę jeszcze torbę, pomacam i podejmę decyzję czy się go pozbędę czy nie, oki?
Stary 2013-10-09, 14:51   #1191
gabi1234
Zakorzenienie

MARI zdrowka zycze i trzymam kciuki....musi byc dobrze kochana :-* :-*
Stary 2013-10-09, 14:54   #1192
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Mam zbliżone czarne i nawet nie wyglądam jak zołza! Popularne aż nadto! Ale lubię je.
Ja tutaj mam problem, jak korekcyjne jeszcze dają radę, przeciwsłoneczne niekoniecznie. W tych kosmicznych modelach wyglądam śmiesznie, myślałam nad czymś bardziej okrągłym,ale chętnie bym coś poprzymierzała.Dostępno ść tragiczna.
Kochane dziewczyny, Wy się znacie, więc proszę o pomoc.

Czy okulary wendy z tej fotki to są te okulary?

Ujowy dzień mam i chyba sobie prezent zrobię...
Stary 2013-10-09, 14:57   #1193
bbbeee
Zakorzenienie

Szukam płaszczyka w stylu biker, w stylu tego, który był w tamtym roku w Z. Znalazłam coś takiego. Co o nim sądzicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg plaszczc.jpg (28,4 KB, 36 załadowań)
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 15:01   #1194
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

http://famoody.com/prawie-jak-krolowa-sniegu/
Te botki Gabi je ma chyba. 36 rozmiar

QUOTE=kama-hh;43193791]Które botki? Mari chyba chciala sprzedać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Oooo botki, jestem zainteresowana- napisz mi PW. Shoppera ja się chciałam pozbyć, ale raz że się jeszcze waham, a dwa że bym chciała zarobić na tym biznesie, a od Ciebie nie śmiałabym prosić więcej niż za niego dałam. Ale napisz do mnie proszę.

Egguś,
te botki z przodu nie miały złotego, jedynie z tyłu. Bo z przodu to ma faktycznie Wojas czy coś w ten deseń, ale z samym złotym tyłem nie mogę znaleźć
Napisałam
Moge tez do nich dać paragon sa jeszcze na gwarancji
Stary 2013-10-09, 15:07   #1195
Marigold19
🦄

Cytat:
Shoppera nie chcę, ale obiecuję Ci, że wieczorem obejrzę jeszcze torbę, pomacam i podejmę decyzję czy się go pozbędę czy nie, oki?
Jasne, pamiętaj o mnie, nie ma aż takiego pośpiechu, zastanów się na spokojnie, ale ja jestem chętna na niego.

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
MARI zdrowka zycze i trzymam kciuki....musi byc dobrze kochana :-* :-*
Dziękuję Gabi

Stary 2013-10-09, 15:12   #1196
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460
Konto usunięte

dziewczyny, które czarne rurki z Z. polecacie (nie woski)? wczoraj oglądałam kilka modeli i wszystkie były całe w paprochach, a za takie to ja dziękuję. potrzebuję na już czarnych spodni (mogą być też z Mango, jeśli któraś z was widziała takie, żeby nie łapały bardzo tych paprochów)
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 15:21   #1197
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
http://famoody.com/prawie-jak-krolowa-sniegu/
Te botki Gabi je ma chyba. 36 rozmiar

QUOTE=kama-hh;43193791]Które botki? Mari chyba chciala sprzedać

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Napisałam
Moge tez do nich dać paragon sa jeszcze na gwarancji [/QUOTE]

tak mam je i bardzo je lubie wlasnie mam je dzis na na sobie ;-)
Stary 2013-10-09, 16:18   #1198
Apali
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny dawno tutaj nie zaglądałam, ale może będziecie w stanie mi pomóc z pewną sprzedającą na allegro założyłam już wątek na plotkowym ale pewnie też coś wiecie na ten temat i będziecie w stanie mi podpowiedzieć co zrobić...

Tydzień temu u pewnej Pani z bardzo dużą ilością komentarzy świadczących o stałej sprzedaży zakupiłam pięć naszyjników znanej sieciówki. Zrobiłam natychmiast przelew z własnego konta (nie PayU). Przy zakupie więcej niż 3 sztuki przesyłka polecona priorytetowa była gratisowa. Od sprzedającego przez kilka dni nie miałam żadnych informacji, aż wczoraj napisała do mnie ów Pani. I teraz sprawa wygląda tak...

Pani wysłała paczkę w tamtym tygodniu, listem poleconym priorytetowym. Niestety PODOBNO list do niej wrócił w złym stanie. Trzy z pięciu naszyjników są uszkodzone. W tej sytuacji Pani proponuje wymianę na inne modele dostepne na aukcjach - i to jest jedyne dla niej wyjście. Zaznaczę że naszyjniki oczywiście są dla mnie i w momencie zakupu Pani miała ich na aukcjach ponad 50, obecnie 17 i żaden mi się nie podoba. Poprosiłam Panią o zwrot kosztów za 3 uszkodzone naszyjniki - równe 70 zł, a dwa które nie zostały z transporcie uszkodzone o wysyłkę ponowną do mnie. Pani jednak kategorycznie się na tonie zgadza i wspomina, iż to jej dobra wola że chce mi je wymienić - ponieważ żaden inny sprzedawca na allergo by mi tak na ręke nie poszedł. A ona nie będzie z własnej kieszeni za to płacić skoro poczta uszkodziła naszyjniki.
Ja chyba też nie - skoro ona je za mało zabezpieczyła ?!?!
Numeru nadania paczki nie dostałam, ponieważ Pani wspomina, iż jest bardzo chora i na pocztę podjedzie dopiero jak wyzdrowieje. A na pytanie co z paczką uszkodzoną usłyszłam info, że skargę już złożyła - nie wiem kiedy, skoro jest chora i nie ma czasu podjechać na pocztę.

Powiem tak, nie mam ani naszyjników ani pieniędzy sprawa zalatuje mi nieco wyłudzeniem. Wydaje mi się że ona ich w ogóle nie wysłała.
Wiadomości od niej są sprzeczne, wymieniłam około 15 maili i z początkowych mówiących, że być może jeszcze dla mnie zakupi naszyjniki które zakupiłam na allegro, albo mam podesłać zdjęcia innych ze strony hm a ona postara się je kupic spadło na tym że pieniędzy nie odda za naszyjniki które przecież ja kupiłam na allegro. Ale powiedzcie co sądzicie i jak z tego wyjść. telefonu nie odbiera a mailowo może mi je jedynie wymienić na jakieś barachło.

będe bardzo wdzięczna za rady, kwota nie jest zawrotnie duża za wszystko 110 zł - ale ręce mi opadają
Apali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 16:18   #1199
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane dziewczyny, Wy się znacie, więc proszę o pomoc.

Czy okulary wendy z tej fotki to są te okulary?

Ujowy dzień mam i chyba sobie prezent zrobię...
Tak, tak, to te. Tutaj ma je KarinaInFashionLand.
Z kolej Diory, bo nie zdążyłam odpisać, to model : Paname.
Dobry wybór! Dzień od razu robi się piękniejszy.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-09, 16:26   #1200
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Apali Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny dawno tutaj nie zaglądałam, ale może będziecie w stanie mi pomóc z pewną sprzedającą na allegro założyłam już wątek na plotkowym ale pewnie też coś wiecie na ten temat i będziecie w stanie mi podpowiedzieć co zrobić...

Tydzień temu u pewnej Pani z bardzo dużą ilością komentarzy świadczących o stałej sprzedaży zakupiłam pięć naszyjników znanej sieciówki. Zrobiłam natychmiast przelew z własnego konta (nie PayU). Przy zakupie więcej niż 3 sztuki przesyłka polecona priorytetowa była gratisowa. Od sprzedającego przez kilka dni nie miałam żadnych informacji, aż wczoraj napisała do mnie ów Pani. I teraz sprawa wygląda tak...

Pani wysłała paczkę w tamtym tygodniu, listem poleconym priorytetowym. Niestety PODOBNO list do niej wrócił w złym stanie. Trzy z pięciu naszyjników są uszkodzone. W tej sytuacji Pani proponuje wymianę na inne modele dostepne na aukcjach - i to jest jedyne dla niej wyjście. Zaznaczę że naszyjniki oczywiście są dla mnie i w momencie zakupu Pani miała ich na aukcjach ponad 50, obecnie 17 i żaden mi się nie podoba. Poprosiłam Panią o zwrot kosztów za 3 uszkodzone naszyjniki - równe 70 zł, a dwa które nie zostały z transporcie uszkodzone o wysyłkę ponowną do mnie. Pani jednak kategorycznie się na tonie zgadza i wspomina, iż to jej dobra wola że chce mi je wymienić - ponieważ żaden inny sprzedawca na allergo by mi tak na ręke nie poszedł. A ona nie będzie z własnej kieszeni za to płacić skoro poczta uszkodziła naszyjniki.
Ja chyba też nie - skoro ona je za mało zabezpieczyła ?!?!
Numeru nadania paczki nie dostałam, ponieważ Pani wspomina, iż jest bardzo chora i na pocztę podjedzie dopiero jak wyzdrowieje. A na pytanie co z paczką uszkodzoną usłyszłam info, że skargę już złożyła - nie wiem kiedy, skoro jest chora i nie ma czasu podjechać na pocztę.

Powiem tak, nie mam ani naszyjników ani pieniędzy sprawa zalatuje mi nieco wyłudzeniem. Wydaje mi się że ona ich w ogóle nie wysłała.
Wiadomości od niej są sprzeczne, wymieniłam około 15 maili i z początkowych mówiących, że być może jeszcze dla mnie zakupi naszyjniki które zakupiłam na allegro, albo mam podesłać zdjęcia innych ze strony hm a ona postara się je kupic spadło na tym że pieniędzy nie odda za naszyjniki które przecież ja kupiłam na allegro. Ale powiedzcie co sądzicie i jak z tego wyjść. telefonu nie odbiera a mailowo może mi je jedynie wymienić na jakieś barachło.

będe bardzo wdzięczna za rady, kwota nie jest zawrotnie duża za wszystko 110 zł - ale ręce mi opadają
Przede wszystkim to niemożliwe, że list już do niej wrócił. Przecież jest 14 dni na odebranie listu z poczty. A Ty pewnie żadnego awizo nie dostałaś? Poza tym, jeżeli rzekomo naszyjniki zostały uszkodzone, to ona po prostu źle je zabezpieczyła. Pisz do Allegro, że zapłaciłaś, a nie otrzymałaś towaru.
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości