|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary część XXVIII
Marigold kochana wracaj szybko do zdrowia
![]() Dziewczyny w weekend czeka mnie wycieczka z rodzinką do Wiednia. Może polecicie jakieś fajne sklepy, albo jeszcze lepiej outlety
|
|
|
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez kleo111 Czas edycji: 2013-10-09 o 11:36 |
|
|
|
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1175 |
|
🦄
|
Dziękuję Wam bardzo Dziewczyny wszystkim razem i każdej z osobna
Takie wsparcie jest bardzo miłe. Na razie odwlekam TEN moment, bo jak siedziałam w domu to się nic nie działo, teraz jak mam problem ze szpitalem i zdrowiem to oferty pracy posypały się jak z rękawa. Niby zdrowie najważniejsze, no ale... Dziś byłam na fajnej rozmowie, ekstra robota, kolejny etap na przyszły tydzień, więc no nie ma opcji żebym się teraz położyła do szpitala, bo do pon-wt na pewno nie zdążę. I tak wczoraj miałam zrezygnować z wizyty u lekarza, bo mi się wydawało, że mam b. dobre wyniki, a czekałam w poczekalni w szpilkach 2,5 godziny bez miejsca do siedzenia, bo było jeszcze 10 osób przede mną (wizyta prywatnie...). Nie chciało mi się tyle siedzieć- jakbym sobie poszła to nawet bym nie wiedziała, że coś się dzieje, bo kolejny termin to był 21.10 ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Dziewczyny, widziałam dziś jakąś Rzeszowiankę w fajnych butach, podpowiedzcie mi co to- na 100% jakaś sieciówka. Buty botki na obcasie klocek, z tyłu pomiędzy obcasem a "butem właściwym" złoty element, taki jakby paseczek złoty, po boku wycięte i złota klamerka. Obcas na oko nie bardzo wysoki- pewnie max. jakieś 8 cm.
|
#1176 | |
|
ex Moderator
|
Cytat:
Anastazja, ja planuję Wiedeń na początek listopada więc przyłączam się do Twojego pytania (i oczywiście jak odkryjesz coś fajnego to proszę, ubogać mnie swoją wiedzą )
|
|
#1177 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki śmiga wam normalnie strona Zary? Mi od półgodziny nie chce za nic wejść, używam mozilli
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
<zmoderowano - tutaj nie sprzedajemy> Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-10-09 o 14:53 |
|
|
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, gdyby któraś chciała się pozbyć klasycznego, shoppera z Zary proszę dać znać
![]() Ja będę puszczała panterkowe botki w świat
|
#1180 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny
![]() Czy któraś z Was ma może tę futrzaną kamizelkę? Czy ona w ogóle jest jeszcze do dostania?
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1182 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Jaki rozmiar?
Mierzyłam i ja moim zdaniem taka se.
|
#1183 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Fotki w bikerach and bikerach
sorka za swiatło, ale nie mam dobrego lustra w chacie, jest na przeciwległej sciane na wprost okna, a na dodatek okno na północ
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2013-10-09 o 14:20 |
|
|
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szpitale bure i ponure, tez bym odwlekala wizyte, wiec rozumiem Na buty ze zlotym czyms na tyle oraz przodzie to i ja poluje. Na Asosie jest ich sporo, Aldo tez ma w ofercie. Szukam idealu
|
|
#1185 | |
|
🦄
|
Cytat:
A nie chciałaby któraś się skórzanego bowlinga pozbyć? Bo poluję poluję, zdarzają się na all, ale wolałabym od kogoś zaufanego wziąć. Egguś, te botki z przodu nie miały złotego, jedynie z tyłu. Bo z przodu to ma faktycznie Wojas czy coś w ten deseń, ale z samym złotym tyłem nie mogę znaleźć
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jak dokupię te botki ze złotymi zamkami. Może...
|
|
#1187 | |
|
🦄
|
Cytat:
Może się za shoppera chcesz zamienić? Tak czy siak chętnie go przygarnę jakbyś się rozmyśliła Oprócz shoppera chyba nie mam nic do zaproponowania w odpowiedniej cenie
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
Shoppera nie chcę, ale obiecuję Ci, że wieczorem obejrzę jeszcze torbę, pomacam i podejmę decyzję czy się go pozbędę czy nie, oki?
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
MARI zdrowka zycze i trzymam kciuki....musi byc dobrze kochana :-* :-*
|
|
#1192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy okulary wendy z tej fotki to są te okulary? Ujowy dzień mam i chyba sobie prezent zrobię...
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam płaszczyka w stylu biker, w stylu tego, który był w tamtym roku w Z. Znalazłam coś takiego. Co o nim sądzicie?
|
|
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
http://famoody.com/prawie-jak-krolowa-sniegu/
Te botki Gabi je ma chyba. 36 rozmiar ![]() QUOTE=kama-hh;43193791]Które botki? Mari chyba chciala sprzedać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
![]() Moge tez do nich dać paragon sa jeszcze na gwarancji
|
|
#1195 | ||
|
🦄
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1196 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny, które czarne rurki z Z. polecacie (nie woski)? wczoraj oglądałam kilka modeli i wszystkie były całe w paprochach, a za takie to ja dziękuję. potrzebuję na już czarnych spodni
(mogą być też z Mango, jeśli któraś z was widziała takie, żeby nie łapały bardzo tych paprochów)
|
|
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Napisałam ![]() Moge tez do nich dać paragon sa jeszcze na gwarancji [/QUOTE]tak mam je i bardzo je lubie wlasnie mam je dzis na na sobie ;-)
|
|
|
#1198 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny dawno tutaj nie zaglądałam, ale może będziecie w stanie mi pomóc z pewną sprzedającą na allegro założyłam już wątek na plotkowym ale pewnie też coś wiecie na ten temat i będziecie w stanie mi podpowiedzieć co zrobić...
Tydzień temu u pewnej Pani z bardzo dużą ilością komentarzy świadczących o stałej sprzedaży zakupiłam pięć naszyjników znanej sieciówki. Zrobiłam natychmiast przelew z własnego konta (nie PayU). Przy zakupie więcej niż 3 sztuki przesyłka polecona priorytetowa była gratisowa. Od sprzedającego przez kilka dni nie miałam żadnych informacji, aż wczoraj napisała do mnie ów Pani. I teraz sprawa wygląda tak... Pani wysłała paczkę w tamtym tygodniu, listem poleconym priorytetowym. Niestety PODOBNO list do niej wrócił w złym stanie. Trzy z pięciu naszyjników są uszkodzone. W tej sytuacji Pani proponuje wymianę na inne modele dostepne na aukcjach - i to jest jedyne dla niej wyjście. Zaznaczę że naszyjniki oczywiście są dla mnie i w momencie zakupu Pani miała ich na aukcjach ponad 50, obecnie 17 i żaden mi się nie podoba. Poprosiłam Panią o zwrot kosztów za 3 uszkodzone naszyjniki - równe 70 zł, a dwa które nie zostały z transporcie uszkodzone o wysyłkę ponowną do mnie. Pani jednak kategorycznie się na tonie zgadza i wspomina, iż to jej dobra wola że chce mi je wymienić - ponieważ żaden inny sprzedawca na allergo by mi tak na ręke nie poszedł. A ona nie będzie z własnej kieszeni za to płacić skoro poczta uszkodziła naszyjniki. Ja chyba też nie - skoro ona je za mało zabezpieczyła ?!?! Numeru nadania paczki nie dostałam, ponieważ Pani wspomina, iż jest bardzo chora i na pocztę podjedzie dopiero jak wyzdrowieje. A na pytanie co z paczką uszkodzoną usłyszłam info, że skargę już złożyła - nie wiem kiedy, skoro jest chora i nie ma czasu podjechać na pocztę. Powiem tak, nie mam ani naszyjników ani pieniędzy sprawa zalatuje mi nieco wyłudzeniem. Wydaje mi się że ona ich w ogóle nie wysłała. Wiadomości od niej są sprzeczne, wymieniłam około 15 maili i z początkowych mówiących, że być może jeszcze dla mnie zakupi naszyjniki które zakupiłam na allegro, albo mam podesłać zdjęcia innych ze strony hm a ona postara się je kupic spadło na tym że pieniędzy nie odda za naszyjniki które przecież ja kupiłam na allegro. Ale powiedzcie co sądzicie i jak z tego wyjść. telefonu nie odbiera a mailowo może mi je jedynie wymienić na jakieś barachło. będe bardzo wdzięczna za rady, kwota nie jest zawrotnie duża za wszystko 110 zł - ale ręce mi opadają |
|
|
|
#1199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z kolej Diory, bo nie zdążyłam odpisać, to model : Paname. Dobry wybór! Dzień od razu robi się piękniejszy.
|
|
|
|
|
#1200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.

Albo coś w ten deseń żeby dać drugiej stronie do zrozumienia że faux pas popełniła ;p

Takie wsparcie jest bardzo miłe. Na razie odwlekam TEN moment, bo jak siedziałam w domu to się nic nie działo, teraz jak mam problem ze szpitalem i zdrowiem to oferty pracy posypały się jak z rękawa. Niby zdrowie najważniejsze, no ale... Dziś byłam na fajnej rozmowie, ekstra robota, kolejny etap na przyszły tydzień, więc no nie ma opcji żebym się teraz położyła do szpitala, bo do pon-wt na pewno nie zdążę. I tak wczoraj miałam zrezygnować z wizyty u lekarza, bo mi się wydawało, że mam b. dobre wyniki, a czekałam w poczekalni w szpilkach 2,5 godziny bez miejsca do siedzenia, bo było jeszcze 10 osób przede mną (wizyta prywatnie...). Nie chciało mi się tyle siedzieć- jakbym sobie poszła to nawet bym nie wiedziała, że coś się dzieje, bo kolejny termin to był 21.10
)