|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Hejo
Postawiłam nie być gorsza i też poszłam z synkiem na spacer ![]() Później wróciłam,zmieniłam firanki i zasłony (które uprzednio wyprasowałam-Hje,nie wiem jak możesz tak lubić prasować ),ogarnęłam burdel całodzienny a na koniec dla nastroju rozpaliłam w kominku. Jakoś nawet mi dzisiaj zimno nie było ale dla Oskara żeby miał choć trochę ciepło na noc.Dobra,to jadę teraz z koksem; Bokeh-nie martw się,to napewno banan jak Szajka mówi. Insolito- dla Piotrusia.Pstryniu,Cała-zdrówka dla maluszków. Black-jak Oliwka? Ma jeszcze temp? Lady-podsumowanie męża mistrzowskie Gojka-straszne przez co przeszliście Oby się już nigdy więcej nie powtórzyło![]() Deli- za dobre wyniki.Co do rozmiaru butów to ja nie wiem kuwa jakie mam (nosimy chrzcinowe) ale tam jest napisany rozmiar 12 Co do jedzenia owoców-z tym mieliśmy duży problem bo Oskar nie lubił że słoiczków. Teraz pół małego słoiczka zje,a np starte jabłko zje całe (ale nie za kwaśne). Poprawiło mu się z tym na szczęście. Obiadki też je ładnie (ale z tym jakoś nigdy nie było problemu) ale tylko moje. Ze słoiczka nie ruszy już nawet. Chyba tyle co pamiętam
|
#1772 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super, że wszytko ok Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Słodko
|
|
#1773 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czuwaj w nocy, co się bedzie działo jakby jej sie nagle coś pogorszyło to na IP. Może już zmęczona była po całym dniu i jeść nie chciała, a te kupy duże były? W sensie, czy mocno ją przeczyściło...? Ja nie jestem specjalistka od takich przypadków, bo sama sram po gaciach jak coś się dzieje, wiec niech sie dziewczyny bardziej doświadczone wypowiedzą... zdrówka dla Hani i spokojnej nocy dla Was! miejmy nadzieje, że to tylko taki dzień dzisiaj.
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
Lady: ja bym się jakoś bała e-learningu przy studiach.
|
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah, dlaczego?
już rok temu chciałam na nie iść, ale z powodu mojej zagrożonej ciąży z Pietraszkiem jednak nie poszłam....
|
#1776 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za wszystkie gratulacje dla Pietrka
![]() A było to tak: stał sobie przy łóżeczku, a na łóżku naszym leżał mój tel, Piotruś oczywiście go wypatrzył i zupełnie naturalnie puścił się dranek, przeszedł dwa kroczki i oparł się o łóżko Zrobił to tak jakby robił to zawsze, ale potem go stawiałam, żeby powtórzył wyczyn to już nie chciał ![]() Byliśmy u lekarza, nic się nie dzieję, tylko gardełko czerwone, dostaliśmy witaminki. Mam nadzieję, że nic się z tego nie rozwinie Cudna pogoda dziś była. Taka jesień to może być przez cały rok
|
#1777 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Gorączki nie ma? Gdyby coś było z brzuszku źle, stan zapalny, czy coś innego - to moim zdaniem byłaby wysoka gorączka. Może jej tylko żywieniowo nie podeszło coś. Rozumiem cię, jak mi moja wymiotowała 2 wieczory (tylko raz, wieczorem, po przyśnięciu a w dzień okej było) to bardzo schizowałam. Tak samo jak dwa dni miała gorączkę. Tuuulę. ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
Zero kontaktu z wykładowcami, wykładów? Obawiałabym się, że wiedza będzie "sucha". Ja cenię sobie bardzo kontakt z wykładowcami, to, że opowiadają własne doświadczenia, jak wiedza ma zastosowanie w pracy, że tłumaczą zawiłości z książek. |
|||
|
|
|
#1778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje dziecko "chodzi" w takich kapciochach welurowych z misiem A co do tego banana, kurde nie wiem, zawsze po bananie ma nitki ale czarne to t było zupełnie inne
|
|
#1779 | ||
|
Zakorzenienie
|
tulęwłoski ma przecudne!!! Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
Mała, dzięki, że pytasz.
Teraz śpi spokojnie, następna dawka zbijaka przypada na 22:00, zobaczymy, może już nie wróci gorączka. Chciałabym. Mój smutalek.
|
|
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, wyczytałam w googlach, że biegunka się objawia tym że są takie nitki jakby krwi... No nie ma gorączki ani nic wesołe dziecko, tylko śpiąca trochę była tylko że mała drzemkę od 9 do 9:30 a potem od 12 do 12:30 a ona nigdy tak mało nie śpi. No i potem padła o 17 do 18 30 i znów zasnęła na noc już o 20... i nie wiem czy tą krótką przerwę przed snem nocnym traktować jako ospałość... normlanie chodzi spac o 19. Kurde człowiek to się schizuje, siebie zawsze bagatelizowałam no ale przy dziecku sie nie da jestem za nią odpowiedzialna. Z jednej strony nie chcę wyjśc na panikarę matkę bo dziecko zrobiło 3 luźne kupy i gnam do lekarza, a z drugiej nie chcę czegos przeoczyć. A wiadomo jacy sa lekarze, powie potem taki że to nic takiego popatrzy jak na małolatę i dziękuję.... niby nie powinno mnie to obchodzić.
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
Black: to kciuki by już gorączka nie wracała!
Biedne są chorujące maluszki
|
|
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla Oliwki
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh, dziękujemy,
dla Hanusi - pewnie wszystko jest dobrze, nie martw się, obserwuj.
|
|
|
|
#1785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem skapecniałą babcią, młoda przed chwilą zasnęła, więc ja idę pod prysznic i też w kimę
|
|
|
|
|
#1786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buziaki
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby gorączka już nie wróciła Buziaki dla Oliwki |
|
|
|
|
#1789 |
|
Wtajemniczenie
|
Black, i dla Was spokojnej nocy! Bez gorączki!
ja spadam, bo mała bardzo niespokojnie śpi... nie wiem co sie dzieje... Dobranoc
|
|
#1790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nienawidzę prasować i wieszać firan ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
![]() Ja czekam na Tżta aż z pracy wróci i liczę na jakieś bunga bunga ![]() A no i za 15 min leci "bitwa o dom" Ogląda któraś?
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam za miłe słowa o Blance
![]() Insolito To Ci dziecko szybko urosło ![]() Silver,a nie mówiłam? Brawa dla Darii ![]() Bokeh obserwuj Mała w nocy,trzymam kciuki za poprawę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1792 |
|
Lurker ;)
|
Laski, musze zdecydowac co wziac, w nosidle nie daje rady na dluzsza mete, mam problemy z kolanami i niestety noszenie z przodu smroda im nie sluzy. Szukam czegos na biodro.
I teraz pytanie, pouch czy kolkowa? Lady- Ty chcialas brac kolkowa? Nadal o niej myslisz? Meneq i jak tonga, bo chyba juz doszla? Buciki sadze, ze kolo rozmiaru 20, mala ma teraz stopke hmm 10 cm? ale wezmiemy jakies papciowe raczej, a jesli zacznie chodzic to kupimy inne. Mala to moze byc rozmiar w miesiacach, my tak mamy na jesiennych butkach rozmiar 6-12 miesiecy Skokow ciag dalszy- mloda czworakuje!! I probuje wstawac- poki co na kolankach.
|
#1793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mały dziabąk śpi, duży lekcje odrobił, obiad na jutro właśnie ugotowałam więc chwila relaksu
Gojka, aż zamarłam jak przeczytałam tak strasznie współczuję przeżyć, oby już nigdy więcej takich chorobsk, buziaki dla maleństwa Cytat:
Cytat:
![]() ja kupiłam sobie dziś testy owulacyjne, zobaczymy, jak nie wyjdzie pozytywnie w ciągu miesiąca to odstawiam małego boję się,że im dłużej będę czekać to mogę się rozmyśleć ![]() sciskam Julaska Black kurcze tak mi żal Oliwki ![]() bardzo współczuje Bokeh i Dla dzieciaczków za skończone miesiąc ciocia Marsi składa najlepsze życzenia,także te zaległe i posyła 1000 całusków Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-10-09 o 21:20 |
||
|
|
|
#1794 | ||
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
Zdjęcia z tel, więc jakoś średnia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 7Dziewczyny, pytanie mam. Stwierdziliśmy, że wypadałoby ogarnąć becikowe Byłam dziś w US po zaświadczenie o dochodach i mam problem. W tamtym roku sprzedaliśmy działkę i dostałam dwa zaświadczenia w urzędzie, jedno za pracę, a drugie właśnie zysku z działki i teraz wiadomo, że się nie będziemy kwalifikować na becikowe chyba, że te pieniądze z działki się nie bedą wliczać. Wiecie jak to jest?
|
|
#1795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oskar dziś znowu sam usnął-dziwne rzeczy. Tym bardziej że nie uczyłam go tego Zjadłabym coś Jakiś nerw dzisiaj we mnie siedzi. Wszystko mnie wkurza. Wszystko.
|
|
#1797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
insolito dla Piotrka jaki on już duży jeszcze chwila i będziemy schizować, jak nasze dzieciątka małe pójdą na imprezę ![]() ![]() silver dla Darii, super, że Mała polubiła przebywanie na brzuszku Black zdrówka dla Oliwki ![]() Bokeh właśnie najgorsze jest to, że taki maluch nie powie, co go boli i trzeba się domyślać ![]() obserwuj Hanusię, może to od tej zupki, może od banana, poczekaj do jutra,zobaczysz jak się sprawy potoczą ![]() Misiaell jakie fajne bobasy i randka pełną parą ![]() Cała zdrówka dla Julaska, oby katarzysko jak najszybciej przeszło ![]() pstryczku gratuluję kolejnego zęba ![]() tyle pamiętam, przepraszam, jeśli kogoś pominęłam, poprawię się ![]() my dziś na kontroli bioderek, wszystko dobrze, tylko wiecie ten doktorek powiedział, że jak Mały będzie się uczył wstawać/chodzić to, żeby mu kupić porządne, usztywnione buty i już całkowicie zgłupłam |
|
|
|
#1799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Little-to też jest właśnie napisane że od 6-12
Ale rozmiar normalnie że 12 To zagadkę dałam na samą noc co?
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

Postawiłam nie być gorsza i też poszłam z synkiem na spacer 
),ogarnęłam burdel całodzienny a na koniec dla nastroju rozpaliłam w kominku. Jakoś nawet mi dzisiaj zimno nie było ale dla Oskara żeby miał choć trochę ciepło na noc.
dla Piotrusia.
Oby się już nigdy więcej nie powtórzyło
za dobre wyniki.

i bąbla trzeba gdzieś opchnąć, że tak powiem
ja usiadłam z Małym a tż czekał w tej kolejce. Okazało się że było dwóch neuro i my wybraliśmy tego 2 i weszlismy pierwsi bo reszta była do tego pierwszego :P Ale fajny lekarz, widać że się zna na rzeczy i reh. też wiec od razu ćwiczenia pokazał. Ale gdybym była sama to bym musiała zrobić aferę bo nie chcieli mnie wpuścić a tylko my byliśmy z takim małym dzieckiem...

przypada na 22:00, zobaczymy, może już nie wróci gorączka.
Chciałabym.