|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Kanapka to kanapka
Mykam spać, bo o 5 musze wstać do pracy Dobranoc
|
|
#3452 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() fajnie,że udało Ci się dziś do nas zajrzeć ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43215313]Ja jestem zadowolona bo włosy leciały mi garściami, a w tym momencie już nie wiele Jednak opłaca się bardziej dbać o nie niż tylko myć szamponem ![]() [/QUOTE] super,że obcięcie włosków dało u Ciebie taki efekt i już tak nie lecą ![]() pewnie,że się opłaca Cytat:
![]() podziwiam Cię ![]() heh,to co Ci się stało w ten palec?
|
||
|
|
|
#3453 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43213062]25km stacjonarnego za mną Zupa całkiem przyjemna w smaku, mogłabym częściej jeść z rowerka się pewnie teraz kopci, jak go w końcu dorwałaś ![]() fajnie, że zupka smakowała ![]() Cytat:
włoski z facetem a angielski z Klimińską (więc to chyba ta Twoja) ![]() Cytat:
![]() ooo, no fajna sprawa! poczytam o tym na necie, ale raczej nie uda mi się wybrać koleżanki wpadają na zaległe winko urodzinowe ![]() dzięki za info! Cytat:
młoda jesteś, to możesz się uczyć nigdy nie jest za późno na naukę! nawet moja mama doszkala teraz inglisz
Edytowane przez blaszok Czas edycji: 2013-10-10 o 22:20 |
|||
|
|
|
#3454 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() faktycznie! nawet miał być tytuł nowego wątku o śledziach Cytat:
![]() Cytat:
no jasne
|
||||
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia
Ultralekka odzywka z olejkiem arganowym ![]() K: pieczeń drobiowo-brokulowa ze szpinakiem (na maśle, z czosnkiem) I nutelka dukanowa (musiałam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#3456 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3457 | |
|
Zakorzenienie
|
Siema laski
ja już w mieszkaniu właśnie żłopię wino rocznicowe TŻ-ta ululałam, a sama kończę butelkę trochę mi się literki już plączą na klawiaturze ![]() Gratuluję Kochana! A ten gościu to niezły nieogar ![]() Jeden to nie tragedia, zwłaszcza, że poćwiczyłaś ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43211719]Hej [/QUOTE]Hehe, ja to się zawsze nastawiam na wielkie łowy, a wychodzę z 1-2 rzeczami no jakiś taki ma dar do wyszukiwania fajnych rzeczy Cytat:
brzuch mnie napie.prza, że coś okropnego wino trochę łagodzi ból
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#3458 | |||
|
Zakorzenienie
|
Brawooo
![]() ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43213062]25km stacjonarnego za mną Zupa całkiem przyjemna w smaku, mogłabym częściej jeść Brawo ![]() Zostaniesz jej fanką? ja dzisiaj znowu jadłam Na chwilę w sobotę rano wracamy ![]() Cytat:
bo przyjechaliśmy to było po 20, później zakupy no i tak zeszło... i tak późno jedliśmy kolację ale winko było i te sprawy sasasa może będzie jeszcze okazja żeby gdzieś wyjść ![]() Cytat:
![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#3459 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też muszę wrócić do Tiffoczek tęsknię za tymi zakwasami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dalej pracujesz na stacji? ![]() Dziewuszki byłam dzisiaj w mojej Biedrze i nic nie było nie było pustych półek ani nic jutro się przejdę do innej Biedry, a jak tam nic nie będzie to do kolejnej ![]() ---------- Dopisano o 02:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- No dobra, poklikałam naszym dziewczynkom i idę lulu dobranoc
|
||||
|
|
|
#3460 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
cykle nam się zbiegają jakoś dziwnie ![]() heroinka powinnaś grzeszyć razem z TŻ-em z okazji rocznicy musicie to nadrobić Kasieńko za ćwiczenia ![]() blaszok to oczywiste, że Cię przenieśli, już mówiłam rozpier****** te studia ![]() ---------- Dopisano o 05:26 ---------- Poprzedni post napisano o 05:22 ---------- Nawet nie podsuwaj jej takich pomysłów anulciak za rowerek wiesz, że jesteś świetną matką!
|
|
|
#3461 | ||
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ledwo wyrabia ![]() No wiesz trzeba mieć chęci by się za nią zabrać Tak naprawdę to jakby nie koleżanka to nie wiem czy bym robiła bo zapomniałam o niej jakoś ![]() Wiesz nie wiem, może i tak
|
||
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wyslalam, zjadłam śniadanie i już jestem w pracy. Źle się czuje. A ten angielski to jest tak że ja się uczyłam angielskiego i ja go umiem....ale wczoraj poprostu miałam zaćmienie i nic nie wiedziałam...
Dziś siade i ogarne... No i przytylam... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3463 | ||
|
Tajka
|
''Czy Pani się odchudza?''--pytanie lekarki
''Nie'' moja odpowiedź zgodna z prawdą, bo się nie odcudzam tylko zdrowo odzywiam, a to jest różnica moim zdniem. ''Bo ma Pani wyniki, jakby się odchudzala''. Jeszcze nie wiem, co chciała przez to powiedzieć...o_o Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no,proszę,aleście zaszaleli ![]() no,do tych ciuchów to trzeba mieć jakiś dar ![]() biedna jesteś z tą @,ale dobrze,że przyszła winko pewnie złagodziło ból i zasnęłaś jak małe dziecko![]() ooo,to już niedługo znowu będziecie na stałe u siebie,tak szybko to zleciało
|
|
|
|
|
#3465 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale mam dziś zakwasiki jak to?to skandal!!! przecież jest gazetka i w każdej B. powinny być te artykuły.... ja zauważyłam,że u mnie w Biedrze wystawili też szafę garniera i jest mój antyperspirant,więc kolejne grosze wydam... Cytat:
Cytat:
jak to przytyłaś?ile znowu?za często się ważysz...a może po prostu po ćwiczeniach tłuszcz zamienia się w mięśnie,które więcej ważą? |
|||
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry...
|
|
|
|
#3467 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Dzień dobry, a Ty już wstałaś?
|
|
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po drugim śniadaniu w pracy. W domu owsianka z bananem i zurawina. Teraz 1.5 krótkim z pasta z suszonych pomidorów i pomidory.
Dziś dzień 2 bez słodyczy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
A daj spokój... o 5 wstałam wyszykować TŻ-ta do pracy i od tamtej pory wierciłam się na łóżku, bo nie mogłam się ułożyć
tak mnie napie.prza, że zaraz oszaleję kawę żłopię, może mnie postawi na nogi... Dzięki temu, że wcześnie wstałam już drugie pranie w prace się pierze i kuchnię ogarnęłam jak mi się trochę polepszy to do Biedry pójdę
|
|
|
|
#3470 | ||
|
Tajka
|
Kasiu tak też jej powiedziałam. No nic, poczekam, aż mi przedstawią te wyniki
![]() Dzisiaj nawet dobre sniadanko. Twarog tłusty z morela do tego kromka chleba o_oDzisiaj do domu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3471 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to obie mamy przes.rane Ty też masz takie bóle czy raczej łagodnie przechodzisz? ja raczej zawsze miałam słaby okres i prawie nieodczuwalny, ale od około roku coś mi się poprzewracało, że zdycham Grzeszyłam wcześniej ![]() Cytat:
siądź na spokojnie i będzie dobrze Jak to przytyłaś? Kochana, zaczęłaś ćwiczyć, mięśnie na początku puchną od wysiłku- to normalne No i za często się ważysz wahania wagi przecież mogą się zdarzyć i na to ma wpływ wiele czynników...Cytat:
Może za mało jesz, za dużo ćwiczysz i organizm osłabiony? o jakie jej wyniki chodziło? Powiedziała Ci?
|
|||
|
|
|
#3472 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brałaś jakieś leki? odpoczywaj a na spacerek do Biedronki i starczy na dziś![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- aaa,na sniadanko zrobiłam sobie dziś owsiankę z mlekiem,rodzynkami,orzech ami włoskimi i łyżeczką dżemu pomarańczowego do pracy wzięłam serek homo nat.,banan,serek wiejski ze szczypiorkiem i mój batonik |
|||
|
|
|
#3473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#3474 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No troszkę jak to Madzia powiedziała: "nieczęsto świętuje się drugą rocznicę ślubu" No właśnie ja jak idę na ciuchy to mam wrażenie, że wokół mnie same hieny są a te co mama kupi to ayayayyyy Ta @ mnie wykończy... ale fakt, dobrze, że przyszła... po 46 dniach (to moje maximum- później zaczęłabym się bać Cytat:
zleciało nie wiadomo kiedy... zima już będzie niedługo ![]() Cytat:
ja pamiętam, że się przekręcić na łóżku nie mogłam a TŻ miał ze mnie zianie niezłe ![]() No skandal! wczoraj się chciałam zapytać babek w sklepie czemu tego nie ma, ale już było po 20, a one pracują do 21 więc nie chciałam już robić zadymy ale dzisiaj jak pójdę i nie będzie to się zapytam co to do .uja ma znaczyć?! Te antyperspiranty u mnie były, ale one są już od dawna
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2013-10-11 o 09:17 |
|||
|
|
|
#3475 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 pierwsze dni są najgorsze potem już dobrze jest... no do Biedry koniecznie jak wciągnę dżinsy na du.pę Cytat:
wiem, że powinnam pójść pójdę jak wrócimy do siebie w listopadzie... ![]() Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#3476 | ||
|
Konto usunięte
|
Wstałam rano i pierwsze co to miałam ochotę na czekoladę, już miałam ją w rękach, ale odłożyłam. Nadal mnie kusi, ale po śniadaniu i kawce nie jestem narazie głodna. Babcia robi pierogi ruskie
![]() Cytat:
Po prostu trzeba być z językami na bieżąco bo później się zapomina trochę.Przytyłaś na wadze czy wizualnie? U mnie też wzrost, ale spowodowany raczej @. Nie martwimy się na zapas. Będzie dobrze. Cytat:
Nie da się ukryć, że jednak jest dietka ![]() Haj ![]() Super |
||
|
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
Traxx na wadze.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3478 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, a tak to zawsze książkowo i bezproblemowo ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Moja rada jest taka: Schowaj wagę! Powinnaś zważyć się dopiero wtedy gdy ujrzysz efekty wizualne |
||
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43219441]Wow, u mnie to najdłużej przytrzymało do 32dni
, a tak to zawsze książkowo i bezproblemowo [/QUOTE]No tak dłuuugo ja już nie pamiętam kiedy miałam książkowy
|
|
|
|
#3480 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale ja mówię o takich antyperspirantach- do białych,czarnych,kolorowy ch zrób im tam w tej biedrze rozpierduche ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43219383]Wstałam rano i pierwsze co to miałam ochotę na czekoladę, już miałam ją w rękach, ale odłożyłam. Nadal mnie kusi, ale po śniadaniu i kawce nie jestem narazie głodna. Babcia robi pierogi ruskie ![]() [/QUOTE] no no,z dala mi o tych czeko ![]() dawno nie jadłam ruskich |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

wstęp free, zaczyna się o 12
koleżanki wpadają na zaległe winko urodzinowe 
ja już w mieszkaniu

może będzie jeszcze okazja żeby gdzieś wyjść 

nie było pustych półek ani nic 

tak mnie napie.prza, że zaraz oszaleję 
No i za często się ważysz
ja jak idę na ciuchy to mam wrażenie, że wokół mnie same hieny są
wiem, że powinnam pójść
pójdę jak wrócimy do siebie w listopadzie...