![]() |
#211 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz.3
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- na pocieszenie zamowilam sobie dwa balsamy ujedraniajace po 400ml i szampony apteczne
![]() |
![]() |
#212 |
Rozeznanie
|
Hey Skarby
![]() nie odniosę się do tego co było, bo w czasie mojej nieobecności przybyły 4 str ![]() ![]() Anuszka więc tak, jeszcze się nie orientowałam dokładnie, bo przed nami sporo drogi - jakaś stabilizacja finansowa i życiowa, własny kont, ślub itd., ale nie są to niestety łatwe sprawy i czasem trwają latami. Nieco szybciej przysposabia się rodziny zastępcze, ale wszystko to, to masa biurokracji, wywiadów, szkoleń itd. A ja zniknęłam, bo wysiadł mi net ![]() ![]() Dieta dobrze ale dziś K. pojechał z moim tatą prawie 100km jako kierowca na imprezę klubową (i zaopatrzył mnie w chipsy i piwo - dziś z pełną świadomością będę grzeszyć w samotności)
![]() |
#213 |
Zadomowienie
|
Hej!
![]() U mnie na wadze 71,3 ale wczoraj wieczorem nieźle pocisnęłam z jedzeniem, czego skutkiem był ból brzucha ![]() Znowu jestem w domu, bo drukarkę muszę wziąć ze sobą. Nie wiem czy inne dziewczyny które studiują/studiowały mają takie wątpliwości jak ja. Minęły dopiero 2 tygodnie, a ja już mam wrażenie, że nie dam sobie rady, że to nie dla mnie, że marnuję czas. Wybrałam te studia świadomie, z rozsądku, w sumie zgodnie nawet z umiejętnościami, mając nadzieję, że potem znajdę dobrą pracę. Wszyscy mi mówią, że to tylko taki okres, a sama mam nadzieję, że studia mi się spodobają. To nie jest tak, że ich nie lubię, tylko jak na razie jestem nastawiona neutralnie do nich. Z nauką problemów nie miałam nigdy, a teraz się boję... Nie raz przez mózg przeszła mi myśl, żeby zrezygnować, albo iść na zaoczne (bo łatwiej niby). Ehh Ludzie mają dużo poważniejsze problemy od moich, a ja sobie zdrowie psuję na błahostkach. ![]()
![]() |
![]() |
#214 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Carla nie chodzi o to jak wyglądasz (bo wygladasz ładnie i nie widać po Tobie wagi) tylko o zdrowie - zarówno fizyczne (niestety z każdym rokiem będziemy gorzej znosic nadbagaż) oraz psychiczne - bo moim zdaniem długie zmagania się z dietą bądz długotrwałe niezadowolenie ze swojego wyglądu bardzo negatywnie sie odbijaja na psychice. No a to ile pracujesz - dopóki się w tej pracy realizujesz i sprawia ci ona przyjemność to tylko pozazdrościć -ale organizm ma jakieś granice wytrzymałości i może zastrajkować kiedyś ... Przyznam że 96/tydz sobie nie wyobrażam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Beatko brawo za wagę
![]() ![]() Mój maż studiuje zaocznie informatykę(wcześniej dziennie) - jego zdaniem nie jest wcale łatwiej - natomiast poziom studentów jest paradoksalnie wyższy bo wszyscy pracują i to najczęściej w zawodzie takze maja spore doswiadczenie. Czasu jest mniej i wszystko jest skumulowane. Także to raczej nie byłoby dal Ciebie jakies super rozwiazanie (moim zdaniem) Myśle że za dużo sie zastanawiasz - skup sie na tym co masz robić "na teraz" i nie myśl za bardzo co będzie dalej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Beata to też poważny problem dotycząy przyszłości.
Ja skończyłam pięcioletnie studia dzienne i trochę żałuje, że nie poszłam na zaoczne i do pracy. Choć jak patrze po znajomych to różnie się to potoczyło. Ja na Twoim miejscu dałabym sobie czas. To dopiero początek. Jestem po ćwizeniach już. Mam podobnie jak Carla jak nie ćwiczę to nie umiem trzyma diety. i podobnie jak Asia jak zgrzesze to nie kostką tylko całą tabliczką od razu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Ja też z tych co wolą ćwiczyć i jeść
![]()
![]() |
#219 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() +150 do wrażliwości. ......................... ......................... ......................... ................ Dorzucę również swoje trzy grosze w kwestii rozstępów i kondycji wymion - też uważam, że to sprawa indywidualna. Mam suchą skórę, niby ze skłonnością do rozstępów, bo w okresie dojrzewania biust mi niestety za szybko urósł. Biodra też nieco dostały w kość, ale niedużo. Natomiast okres ciąży nie zmienił mnie ani trochę, co było naprawdę dużym zaskoczeniem, bo spodziewałam się wszystkiego ![]() Co do wymion - nie widzę żadnej różnicy, a karmiłam 14 m-cy, Uwielbiałam karmić piersią ![]() ![]() ![]() ![]()
Keep on rockin'! ![]() 78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65! https://www.facebook.com/taauhandicraft/ Edytowane przez Furry Sue Czas edycji: 2013-10-12 o 18:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Rozeznanie
|
nadalka tez wole jesc niz cwiczyc jestem jakas anty cwiczeniowa i cwicze od biedy jak mnie najdzie.
Przegielam po calosci dzisiaj ale juz sie nie pochwale czym konkretnie. Co jest smieszne na noc waze mniej niz rano ![]() Ogolnie mialam caly dzien do dupy. Nie moglam zasnac wczoraj mimo tabletki, obudzil mnie rano chlopak co robi remont. Nie moglam pojsc spac tylko musialam przemeblowac duzy pokoj, przeniesc materialy do siebie do pokoju zeby szafki z kuchni zmiescily sie w drzwiach duzego pokoju, przenoszenie szafek i jakos ogarniecie ich w pokoju zeby dalo sie lozko rozlozyc, dostac do szafy i komody z ubrania oraz by bylo gdzie usiasc. Zeby nie tracic czasu jak robotnik poszedl po swoje elektrozabawki to zrywalam plytki z podlogi i razem z mama sprzatnelam by cos mogl zaczac robic. Jeszcze mnie rece ciagle bola po wczorajszym chodzeniu z gory na dol z plytkami. Do tego mojego niewyspanie i mieszanka wybuchowa. Pochodzilam troche przy filmie na steperku i pije sobie herbatke zielona.
![]() |
#221 | |
Rozeznanie
|
a ja wczoraj popłynełam z żarciem
![]() ![]() dajcie mi jakiegoś kopa ....bo normalnie ni mogę się ogarnąć ![]() ---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
No i moim zdaniem tak jest lepiej ![]() A ja ćwicze naprawdę sporo i to od dawna a wynik jest daleki od oczekiwań ![]() Jakby mnie ktoś po roku zapytał o zdanie - to bym radziła 3-5 miesięcy solidnej diety i absolutnego skupienia się na tym, a dopiero potem treningi ... Bo jednak robienie obu rzeczy na "pół gwizdka" daje średnie efekty , a trudno od razu dawać z siebie sto procent we wszystkim ![]() Cytat:
![]() Przyznaje się ze weekenduje na wyjeżdzie i tym samym dołączam do grona tych które JEDZĄ ![]() ![]() Ale, ale - mimo imprezowo-wyjściowego jadłospisu staram się to ogarniac (zeby zmniejszyć straty) - takze jem w porach posiłkow i staram się wybierać nienajgorsze rzeczy ...Do tego sporo (jak na siebie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
U mnie dziś 85, więc tragedii nie ma, ale psychicznie czuję się strasznie. Przynajmniej przez to że karmię nie mogę pić
![]() A dziś jeszcze impreza u siostry ![]()
![]() |
#225 | |
Rozeznanie
|
U mnie mniej jak wczoraj jest 23,3 takze do wczesniejszego podpisu brak 1.4 i bede na zielonym
Wpadlam na chwile z tel bo laptopa do wieczora nie bede miec. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
![]() psotka a slyszalas o tescie alko w mleku? ![]() ![]() klik http://mrt.istore.pl/pl/milkscreen-a...-1-sztuka.html http://www.przejdznaswoje.pl/artykul...la-mlodych-mam http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_tr...at=0&_from=R40
Edytowane przez Zosienieczka Czas edycji: 2013-10-13 o 13:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż tak mi nie zależy, poczekam jeszcze te parę miesięcy ![]()
![]() |
![]() |
#227 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróciliśmy z imprezy u siostry i w sumie całkiem niezły bilans - dwie sałatki i 10 ciastek typu herbatnik. Jak na mnie rewelacja ![]() Od jutra planuję parę dni policzyć kalorie i bardziej się przyłożyć do tej diety.
![]() |
![]() |
#229 |
Rozeznanie
|
bilans niezly jak na wyjscie rodzinne
![]() Wcale nie mam opracowanej strategii dla jutro z jedzeniem ![]() jadlam dzisiaj nieregularnie i z smieci mam na koncie dwa pierogi zimne oraz dwie kanapki skladane z bulki parowki i serka kanapkowego. Za to niemogac spac dlugo chodzilam na steperku i robilam cwiczenia rozciagajace. ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- podpis jutro edytuje dla pewnosci czy to nie chwilowa radosc
Edytowane przez Zosienieczka Czas edycji: 2013-10-13 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Zadomowienie
|
Kwiatuszku:
![]() ![]() Kurczę... dziewczyny, co z tym spotkaniem? ![]()
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Jak sie wylaszczym to sie spotkamy
![]() ![]() Jestem w domu, na wadze umiarkowany koszmar, za mną ciężki poranek pracowo-formalnny, no i padłam... Niby bym coś zjadła ale robic mi sie niechce... cwiczyć mi sie nie chce... nic mi sie niechce... W dodatku w stroju formalnym uznałam że dalej jest ze mnie gruba d... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Rozeznanie
|
siemka
![]() mam dzisiaj dzien nic nie robienia. Spalam prawie do poludnia z przerwa na spacer z psem i nic wiecej nie zrobilam. ![]() Na sniadanie zjadlam bulke z maslem i ogonowka oraz twarog z jogurtem, jakos na warzywa wcale nie moglam patrzec. ![]() i napisalam cos w klubie xxx ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- w koncu sie wzielam za jakies zajecia domowe i czekam na mame zeby pojsc do sklepu oraz faceta od remontu by w koncu napic sie i zjesc cos cieplego. Na dniach jade do siebie ale jeszcze konkretnie nie wiem czy to bedzie jutro czy sroda wiec sie spakowalam juz i w dzien wyjazdu kupie tspozywczke, ktorej nie dostane po drodze w sklepach ani u siebie tylko tutaj.
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mniee baaardzo źle ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Powoli juz mi się odechciewa z tym walczyć ![]() Na pocieszenie - Ty masz już ładną wagę ,staraj się to utrzymać (to powinno być łatwiejsze niz samo odchudzanie) ![]() Co do pracy nie doradzę - mój ma inny stosunek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, nakrzyczcie na mnie
![]() Ostatnio jem beznadziejnie, nie trzymam diety, wszystko poszło w chol... w diabły. Jak przestrzegałam ładnie PŻ, to waga nie pokazała mi nic mimo, że na logikę i porcje, i skład były ok. No i jadłam mniej niż normalnie. Wracam, wracam powoli. Muszę się zebrać w sobie i znów zacząć. Dzisiaj przynajmniej zaliczyłam ćwiczenia z Tiff, ale poza tym kompletna klapa...
![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj -100g
![]() ![]() Tak jak mówiłam zaczęłam liczyć kalorie, trochę to pracochłonne, ale może tędy właśnie droga. Wczoraj wyszło 2200 ![]()
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
-600 :d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Raczkowanie
|
Hej Kobitki
![]() Czytałam na bieżąco ,ale nie miałam czasu pisać,zresztą ciężko mi się wdrążyć w rozmowę. Muszę się pochwalić,że dietki się ostro trzymam ![]() Pytałam już Was i to na dobre nie wychodzi,ale nie jem tych 3 porcji wielkich,tylko tak żeby się najeść,nie wiem czemu tak?? ![]() Na początku też się mierzyłam,jak znajdę to wpiszę się do tabelki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstałam z ogromnym bólem głowy i lekko bolącym gardłem ![]() Idę zaraz kupić imbir i będę próbować stawiać się na nogi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mój wstręt do kuchni w ostatnich dniach wynika z tego że inaczej robi się 4 kotlety a inaczej 40 ![]() Budujące jest chociaż to że chłopakom smakuje i codziennie dzwonią z podziękowaniami za obiadki ![]() ![]() Cateringu niestety u mnie takiego nie ma nad czym strasznie ubolewam... A z marketu nie kupuję takich rzeczy chyba że mam faktycznie nóż na gardle...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.