|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5
Dopadła mnie jakaś bezsenność
![]() iwantyou ja u lekarza zawsze mam wysokie ciśnienie - moj rekord to 160/110, najniższe miałam 130/100. Mierzę w domu i jest w porzadku, maksymalnie miałam 125/85, zazwyczaj 115/75. Lekarka sprawdziła mi nerki (kwas moczowy, mocznik, kreatynina), w moczu nigdy nie mam białka, wiec przyjęła, ze to syndrom białego fartucha. Nie biorę żadnych leków. milka zaczynam w najbliższy czwartek -zdam relację ![]()
Edytowane przez perfuzja Czas edycji: 2013-10-13 o 01:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ale wczoraj znajoma mi humor poprawiła tak, że aż się zaplułam... Ja swoją dziewczynkę czuję tak delikatnie raczej a wczoraj coś stoję i robię, a ona do mnie, nie czujesz? A ja, że czego? A ona cały brzuch aż Ci chodzi od dziwczynki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2133 | ||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie kolejna średnio przespana noc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2134 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz racje pewnie to trochę wina nerwów przed wizyta ale byłam obserwowana na oddziale i niestety sa tez lekkie zmiany w dnie oka także tabletki jak najbardziej wskazane. Zastanawiam sie tylko czy po ciazy tez tak bedzie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- A o teściach to ja bym mogła godzinami. Za żadne pieniądze bym z nimi nie zamieszkała. Jestem w 7 miesiącu ciazy a jeszcze nie słyszałam zeby sie pytali jak sie czuje podczas rozmowy z mężem. Lojenie cmikow i picie piwska w mojej obecności to standard wiec już tam nie jeżdzę. Ostatnio tylko teściowa powiedziała jakich mam kosmetyków używać i jak ubierać dziecko! Współczuje wszystkim niesfornych teściów Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez iwantyou99 Czas edycji: 2013-10-13 o 07:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2136 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2137 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2138 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pan niech ma nie tylko brzuszek sexi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2139 | |
Zakorzenienie
|
witam Was
![]() wstałam piję kawę ale połamana jestem strasznie ![]() boli mnie cała prawa łopatka i prawa strona pleców łącznie z prawą ręką w której nie do końca mam czucie ![]() ![]() gotuję dziś pomidorówkę ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2140 |
Rozeznanie
|
hej
![]() ![]() ![]() Dzisiejsza noc u mnie ok w przeciwieństwie do ostatnich. Przytyłam 1 kg w ciągu 9 dni ![]() strasznie wyszły mi żyły... na rękach od przedramienia aż po same dłonie a z kolei ta żyła na nodze (o której kiedyś pisałam) ma już koleżankę ![]() Mój pępek postanowił, że chce oglądać ze mną świat....a i chyba wychodzi mi ta ciemniejsza linia na brzuchu. agoola83 współczuje teściów i takiej atmosfery, jest mnóstwo niepojętych (dla mnie) rzeczy na tym świecie ale zachowanie rodzin/ludzi... szkoda gadać ![]() katarzyniak ja mam pytanie (chociaż być może nie doczytałam) czy leżysz na normalnym oddziale ginekologicznym czy na patologii ciąży? a tak w ogóle to u mnie szaro, buro i ponuro... |
![]() ![]() |
![]() |
#2141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zachowanie teściów poniżej krytyki.... chamstwo zwykłe i buractwo- widać nie nauczeni oboje współżycia z innymi i zwykłych ludzkich zachowań.
![]() |
#2142 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe rzeczy Wam chodzą po głowie ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#2143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz Gosia nas w taki nastrój nocnych klubów wprowadziła ![]()
ŻONA ![]() MAMA LENKI ![]() Edytowane przez lolita25 Czas edycji: 2013-10-13 o 08:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Zakorzenienie
|
aha no i dziś w nocy chyba poczułam co to jest skurcz macicy
obudziłam się i miałam wrażenie jakby mi czucie z brzucha odeszło ![]() Myślicie że to te skurcze czy panikować?
#2146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdrowe kolorowe soki muzyczka o odpowiednim natężeniu ( moj brzuch nie lubi wpadać w rezonans) duża ilośc toalet wygodne kanapy jeszcze najlepiej polozna dyżurujący stanowiska do zakupow online i jesteśmy w niebie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie mówię, że udaje, tylko z doświadczenia zalecam ostrożność. Bo jeśli ktoś wcześniej nie był wobec nas w 100% w porządku to taka nagła przemiana wydaje mi się dziwna ![]() Jak moja jest miła to oczywiście ja też jestem, ale nie pozwalam by w tym czasie bardziej wkraczała w nasze życie, czego ona usilnie by chciała.
![]() |
#2149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A na którym boku spałaś, bo ja czuję ze jak spie na prawym to zawsze mnie uciska i boli....właśnie sobie skojarzyłam ze obudziłam się dziś na prawym boku...może dlatego... Mam wizytę za tydz to powiem mojej lekarce.
ŻONA ![]() MAMA LENKI ![]() Edytowane przez lolita25 Czas edycji: 2013-10-13 o 08:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiedziec lekarZowi na wizycie i obserwować. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na moich generalnie też nie narzekam- nie wtrącają się a jeśli już coś zaczynają to szybko można uciąć dyskusję. Są mili, uczynni i jest OK. Generalnie żyjemy poprawnie ale mieszkać bym z nimi nie chciała- zagryźlibyśmy się z ojcem bo oboje mamy takie same charaktery i oboje zawsze mamy rację (z tym, że to ja mam zawsze a jemu się tylko wydaje ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2152 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A striptizerzy to mam nadzieje ze wogole zbyt dużo tego kostiumu nie beda na sobie mieli ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2153 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2154 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2156 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ale tematy,drinki, striptiz ![]() ![]() co do teściów to ja ze swoimi mieszkam, teściowa kobieta po 60,jeszcze na jako takim chodzie martwi się o wszystko i wszystkich-jako mama i babcia. Teść no tu jest gorzej, bo ja nie potrafię,no nie umiem mu nie odszczeknąc bo często mnie wnerwia. Ostatnio miałam ochotę mojemu mężowi bić brawo bo mi przyklasnął na to co mówiłam. ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Iwantyou wcale nie musisz być taka. Wiadomo jako matka życie będzie Cię interesować,ale sobie też trzeba stawiać granicę.
#2157 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2158 |
Zadomowienie
|
Ale ja w tej chwili mam absolutna ochotę uprzykrzyć życie pannie ktora zabierze mi mojego synusia
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2159 | |||
Gang Iren
|
Agoola ja ci naprawdę z całego serca współczuję mieszkania z tymi toksycznymi,zapatrzonymi w siebie ludźmi! Tak mi przykro jak czytam co piszesz. A przy tym jesteś tak dzielną kobietą,że bardzo cię podziwiam! Trzymaj się kochana i zaglądaj i pisz jak tylko znajdziesz chwilę
![]() Cytat:
No widzisz to te moje dzieciaki oszczędne nie są ![]() Cytat:
Ciężko byłoby mi przetańczyć całą noc z moim spojeniem i żylakami ![]() Ale spoko jeszcze to sobie odbiję ![]() Cytat:
![]() |
#2160 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja już buszeję na allegro. Boże, zakupy! Co wy ze mną robicie?! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.