Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-13, 00:54   #2131
perfuzja
Zakorzenienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5

Dopadła mnie jakaś bezsenność od godziny leżę i nie mogę zasnąć. Jutro chyba przespię cała drogę do domu.

iwantyou ja u lekarza zawsze mam wysokie ciśnienie - moj rekord to 160/110, najniższe miałam 130/100. Mierzę w domu i jest w porzadku, maksymalnie miałam 125/85, zazwyczaj 115/75. Lekarka sprawdziła mi nerki (kwas moczowy, mocznik, kreatynina), w moczu nigdy nie mam białka, wiec przyjęła, ze to syndrom białego fartucha.
Nie biorę żadnych leków.

milka zaczynam w najbliższy czwartek -zdam relację

Edytowane przez perfuzja
Czas edycji: 2013-10-13 o 01:18
perfuzja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 06:41   #2132
tajeczka
Zadomowienie

Hej ja zaraz wracam do domu, w sumie to się cieszę, bo dom to dom jednak, poza tym pogoda się już popsuła... Tylko przetrwać 8-10h w pełnym samochodzie....
Ale wczoraj znajoma mi humor poprawiła tak, że aż się zaplułam... Ja swoją dziewczynkę czuję tak delikatnie raczej a wczoraj coś stoję i robię, a ona do mnie, nie czujesz? A ja, że czego? A ona cały brzuch aż Ci chodzi od dziwczynki myślałam, że poprostu mi tłuścioch faluje, a ona, że jest pewna, że to mała
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 07:08   #2133
em ma
Zadomowienie

Dzień dobry
U mnie kolejna średnio przespana noc
Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
No ja akurat muszę zabrać pieluszki do szpitala, takie mają wymogi, pampersy moje a ciuszki przez pobyt ich
Ja też muszę, ale jak dla mnie paczka starczy. Gdyby zabrakło to mąż dokupi, a jak mała dostanie uczulenia na oryginalne pampki to kupi inne. Nie widzę sensu targać ze sobą do szpitala 2 paczek pampersów
Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Mój Jaś miał uczulenie na oryginalne pampersy (co jak mi noworodkowe mówiły, występuje bardzo często)
Dlatego teraz od razu kupie Dady, dla mnie idealne jeśli chodzi o pampki. Są mięciutkie, milutkie
Siostra chwaliła bardzo dady 1, ale 2 jakoś przeciekały i już nie była taka zadowolona Siostrzeniec też dostał uczulenia na oryginalne pampki te niby najdelikatniejsze.
Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Nawet jak nie było kupy,to i tak zawsze były siki,nie da rady żeby pielucha była sucha między karmieniami.
Siostrzeniec jednak bardziej oszczędzał pieluchy aż tak często nie wymagał ich zmiany
Cytat:
Napisane przez agoola83 Pokaż wiadomość
Małżonek już w domu))) na moją prośbę i obietnicę, że będę chuchała i dmuchała dr pozwolił mi go zabrać do domu Artroskopia się udała...Teraz leży i marudzi, że go boli ( jak każdy facet jak jest chory oczywiście)robię mu zastrzyki p/bólowe, przynjmniej tyle, ale obrzek już mały))...i nagle dostałam powera i od razu jakoś raźniej choć, nie ukrywam, ciężko Ludzie dzisiaj baaaardzo nam się przyglądali...małżon o kulach a ja kulka Ale nie przeszkadzało to facetowi wryć się przed nas w lidlu do kolejki!!!Jak się połapał, to przeprosił, ale z 10 min staliśmy (zgłaszał cholera reklamacje)....Ludzie są naprawdę dziwni:P
No...i jeszcze teściowie...Dotarliśmy do domu w piątek o 19.30, ja z zakupami, torbą do pracy (mam dość pokaźną), a mąż oczywiście z torbą ze szpitala i o kulach...i wiecie co? Nawet nie wyszli się z nami przywitać, w całym domu jasno, nie ma opcji, żeby nie widzieli, że wjeżdżamy na plac i się tarabanimy......wszystko sama wniosłam, mąż plecak na ramionach wtargał na to nasze drugie piętro (poddasze)...o 22 przyszedł teść się niby przywitać, ale nawet się nie spytał jak sobie daliśmy radę, tylko od razu do męża czy by mu następnego dnia czegośtam rano nie załatwił...no kurde....Mój mąż niewzruszony, a ja w mega, mega szoku!!!Tak podobno zawsze tu było (znamy się z małżem od 3 lat, a on choruje od 6)...nigdy nie było empatii...po najcięższych operacjach podobno musiał sam organizować sobie transport do domu (a każdy z domowników ma przynajmniej 1 samochód).....no comments....
Jak się teściowa dowiedziała we czwartek, ze ja chcę bardzo małża zabrać do domu, to przy Łukaszu powiedziała"po co go zabierać na weekend, przecież kłopot będzie, skoro nie może chodzić na tej nodze"...kur.....

Wiem, przestrzegałyście mnie przed mieszkaniem z teściami...zrobiliśmy to z czysto ekonomicznych pobudek, ale tyle razy już się zdziwiłam faktem jacy ludzie są dziwni....może kiedyś Wam opowiem...
P.s. jak np. męża nie było, a ja powiedziałam coś nie tak, to za karę nie napalono w piecu...jak powiedziałam następnego dnia, że było mi bardzo zimno (16-17 stopni), to wieczorem miałam 32 stopnie i zdychałam razem z moimi sierściami ( koty)....mąż dostawał cholery jak mu o tym mówiłam)) a ja się śmieję, bo dla mnie to taki "lajcik"...po tym co przezyłam we własnym domu w wersji mega hard - core(macocha i spółka)....żal mi jedynie męża, bo faktycznie jest schorowany, a oni tego zdają się nie widzieć....

Nie gniewajcie się, że tak sporadycznie piszę, ale naprawdę mam urwanie głowy...i słowo daję, w każdej wolnej (o ile się znajdzie) chwili Was tu podczytuję))
Zawsze mi szczena opada jak czytam takie rzeczy...Jeśli tylko będziecie mieć możliwość wyprowadzajcie się jak najdalej stąd! To jakiś chory układ udawać, że ich syn jest zdrowy i nie choruje? Paranoja
Stary 2013-10-13, 07:44   #2134
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Dopadła mnie jakaś bezsenność od godziny leżę i nie mogę zasnąć. Jutro chyba przespię cała drogę do domu.

iwantyou ja u lekarza zawsze mam wysokie ciśnienie - moj rekord to 160/110, najniższe miałam 130/100. Mierzę w domu i jest w porzadku, maksymalnie miałam 125/85, zazwyczaj 115/75. Lekarka sprawdziła mi nerki (kwas moczowy, mocznik, kreatynina), w moczu nigdy nie mam białka, wiec przyjęła, ze to syndrom białego fartucha.
Nie biorę żadnych leków.

milka zaczynam w najbliższy czwartek -zdam relację
Spałam!!!!!! Jeaaa! Pierwsza noc od dwóch dni jestem mega zadowolona.

Masz racje pewnie to trochę wina nerwów przed wizyta ale byłam obserwowana na oddziale i niestety sa tez lekkie zmiany w dnie oka także tabletki jak najbardziej wskazane. Zastanawiam sie tylko czy po ciazy tez tak bedzie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
Napisane przez em ma Pokaż wiadomość
Dzień dobry
U mnie kolejna średnio przespana noc

Ja też muszę, ale jak dla mnie paczka starczy. Gdyby zabrakło to mąż dokupi, a jak mała dostanie uczulenia na oryginalne pampki to kupi inne. Nie widzę sensu targać ze sobą do szpitala 2 paczek pampersów

Siostra chwaliła bardzo dady 1, ale 2 jakoś przeciekały i już nie była taka zadowolona Siostrzeniec też dostał uczulenia na oryginalne pampki te niby najdelikatniejsze.

Siostrzeniec jednak bardziej oszczędzał pieluchy aż tak często nie wymagał ich zmiany

Zawsze mi szczena opada jak czytam takie rzeczy...Jeśli tylko będziecie mieć możliwość wyprowadzajcie się jak najdalej stąd! To jakiś chory układ udawać, że ich syn jest zdrowy i nie choruje? Paranoja
To ja tez kupie pakę tych jedynek najwyżej wiecej dokopię potem.

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

A o teściach to ja bym mogła godzinami. Za żadne pieniądze bym z nimi nie zamieszkała.
Jestem w 7 miesiącu ciazy a jeszcze nie słyszałam zeby sie pytali jak sie czuje podczas rozmowy z mężem. Lojenie cmikow i picie piwska w mojej obecności to standard wiec już tam nie jeżdzę. Ostatnio tylko teściowa powiedziała jakich mam kosmetyków używać i jak ubierać dziecko!

Współczuje wszystkim niesfornych teściów

Edytowane przez iwantyou99
Czas edycji: 2013-10-13 o 07:46
iwantyou99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 07:47   #2135
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
I jeszcze tak mnie dzisiaj wzięło,że bym chciała do Polski... chociaż na tydzień

Dobra idę spać,bo smęcę. Dobranoc!
No to przyleć do Polski, umówimy się wszystkie, znajdziemy jakiś klub nocny dla ciężarnych gdzie dają bezalkoholowe drinki i się pobujamy
Stary 2013-10-13, 07:48   #2136
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
No to przyleć do Polski, umówimy się wszystkie, znajdziemy jakiś klub nocny dla ciężarnych gdzie dają bezalkoholowe drinki i się pobujamy
Haha koniecznie ze striptizem !!

Stary 2013-10-13, 07:55   #2137
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez iwantyou99 Pokaż wiadomość
Spałam!!!!!! Jeaaa! Pierwsza noc od dwóch dni jestem mega zadowolona.

Masz racje pewnie to trochę wina nerwów przed wizyta ale byłam obserwowana na oddziale i niestety sa tez lekkie zmiany w dnie oka także tabletki jak najbardziej wskazane. Zastanawiam sie tylko czy po ciazy tez tak bedzie.

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

To ja tez kupie pakę tych jedynek najwyżej wiecej dokopię potem.

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

A o teściach to ja bym mogła godzinami. Za żadne pieniądze bym z nimi nie zamieszkała.
Jestem w 7 miesiącu ciazy a jeszcze nie słyszałam zeby sie pytali jak sie czuje podczas rozmowy z mężem. Lojenie cmikow i picie piwska w mojej obecności to standard wiec już tam nie jeżdzę. Ostatnio tylko teściowa powiedziała jakich mam kosmetyków używać i jak ubierać dziecko!

Moja na początku też wymyślała a teraz jest miła, wspiera nas, nawet kasę na pościel dała, chce kupić kombinezon małej taki w formie śpiworka (to będzie już trzeci ale nic nie mówię, żeby jej przykro nie było,będzie biały to przyda się do chrztu) pyta o zdrowie, o małą....chyba się cieszy ze babcią zostanie, to jej pierwsza wnuczka będzie, a sama miała dwóch synów

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Cytat:

Taaaaakkk tylko żeby ten Pan też miał taki sexi brzuszek

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-13, 07:59   #2138
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
Moja na początku też wymyślała a teraz jest miła, wspiera nas, nawet kasę na pościel dała, chce kupić kombinezon małej taki w formie śpiworka (to będzie już trzeci ale nic nie mówię, żeby jej przykro nie było,będzie biały to przyda się do chrztu) pyta o zdrowie, o małą....chyba się cieszy ze babcią zostanie, to jej pierwsza wnuczka będzie, a sama miała dwóch synów

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Taaaaakkk tylko żeby ten Pan też miał taki sexi brzuszek
A moze moja taka niezadowolona bo wnuka bedzie miała??!! A tak chciała warkocze robic wnuczkę?! Nie wiem nie interesuje mnie to jej problem niech spada!

Pan niech ma nie tylko brzuszek sexi

Stary 2013-10-13, 08:23   #2139
magnusia
Zakorzenienie

witam Was

wstałam piję kawę ale połamana jestem strasznie
boli mnie cała prawa łopatka i prawa strona pleców łącznie z prawą ręką w której nie do końca mam czucie znowu mi się moje zwyrodnienia odezwały
gotuję dziś pomidorówkę właśnie wstawiłam

Cytat:
Napisane przez milka-pilka Pokaż wiadomość

przepraszam, powinnam się raczej smucić, ale cieszę się, że nie tylko ja mam takie zachcianki
Gdybym mogła to zjadłabym mnóstwo pleśniowego sera (uwielbiam śmierdzące sery!) i popiła białym wytrawnym winem... ach marzenia

nie mów takich rzeczy bo się zaśliniłam
Stary 2013-10-13, 08:26   #2140
Negrid
Rozeznanie

hej widzę, że tu zabawowy nastrój - klub nocny, striptiz jakby co to też się piszę
Dzisiejsza noc u mnie ok w przeciwieństwie do ostatnich.
Przytyłam 1 kg w ciągu 9 dni dziś zobaczyłam 58
strasznie wyszły mi żyły... na rękach od przedramienia aż po same dłonie a z kolei ta żyła na nodze (o której kiedyś pisałam) ma już koleżankę

Mój pępek postanowił, że chce oglądać ze mną świat....a i chyba wychodzi mi ta ciemniejsza linia na brzuchu.

agoola83 współczuje teściów i takiej atmosfery, jest mnóstwo niepojętych (dla mnie) rzeczy na tym świecie ale zachowanie rodzin/ludzi... szkoda gadać

katarzyniak ja mam pytanie (chociaż być może nie doczytałam) czy leżysz na normalnym oddziale ginekologicznym czy na patologii ciąży?

a tak w ogóle to u mnie szaro, buro i ponuro...
Negrid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 08:32   #2141
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agoola83 Pokaż wiadomość

Małżonek już w domu))) na moją prośbę i obietnicę, że będę chuchała i dmuchała dr pozwolił mi go zabrać do domu Artroskopia się udała...Teraz leży i marudzi, że go boli ( jak każdy facet jak jest chory oczywiście)robię mu zastrzyki p/bólowe, przynjmniej tyle, ale obrzek już mały))...i nagle dostałam powera i od razu jakoś raźniej choć, nie ukrywam, ciężko Ludzie dzisiaj baaaardzo nam się przyglądali...małżon o kulach a ja kulka Ale nie przeszkadzało to facetowi wryć się przed nas w lidlu do kolejki!!!Jak się połapał, to przeprosił, ale z 10 min staliśmy (zgłaszał cholera reklamacje)....Ludzie są naprawdę dziwni:P
No...i jeszcze teściowie...Dotarliśmy do domu w piątek o 19.30, ja z zakupami, torbą do pracy (mam dość pokaźną), a mąż oczywiście z torbą ze szpitala i o kulach...i wiecie co? Nawet nie wyszli się z nami przywitać, w całym domu jasno, nie ma opcji, żeby nie widzieli, że wjeżdżamy na plac i się tarabanimy......wszystko sama wniosłam, mąż plecak na ramionach wtargał na to nasze drugie piętro (poddasze)...o 22 przyszedł teść się niby przywitać, ale nawet się nie spytał jak sobie daliśmy radę, tylko od razu do męża czy by mu następnego dnia czegośtam rano nie załatwił...no kurde....Mój mąż niewzruszony, a ja w mega, mega szoku!!!Tak podobno zawsze tu było (znamy się z małżem od 3 lat, a on choruje od 6)...nigdy nie było empatii...po najcięższych operacjach podobno musiał sam organizować sobie transport do domu (a każdy z domowników ma przynajmniej 1 samochód).....no comments....
Jak się teściowa dowiedziała we czwartek, ze ja chcę bardzo małża zabrać do domu, to przy Łukaszu powiedziała"po co go zabierać na weekend, przecież kłopot będzie, skoro nie może chodzić na tej nodze"...kur.....
dobrze że małż już w domu i teraz tylko rekonwalescencja zostaje.
Zachowanie teściów poniżej krytyki.... chamstwo zwykłe i buractwo- widać nie nauczeni oboje współżycia z innymi i zwykłych ludzkich zachowań.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-13, 08:33   #2142
em ma
Zadomowienie

Cytat:
Nie wierzę w "nagłe" zostanie miłą albo ktoś od początku jest ok albo nie. Ja tam jestem zawsze ostrożna jak moja zaczyna miła.
Cytat:
Ciekawe rzeczy Wam chodzą po głowie Jeszcze z tego podniecenia wszystkie zaczęłyby rodzić
Cytat:

Ja z moimi jestem w poprawnych stosunkach. Żadnych przegięć ani w jedną ani w drugą stronę i tak jest dobrze.
Stary 2013-10-13, 08:36   #2143
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
Nie wierzę w "nagłe" zostanie miłą albo ktoś od początku jest ok albo nie. Ja tam jestem zawsze ostrożna jak moja zaczyna miła.

Ciekawe rzeczy Wam chodzą po głowie Jeszcze z tego podniecenia wszystkie zaczęłyby rodzić

Ja z moimi jestem w poprawnych stosunkach. Żadnych przegięć ani w jedną ani w drugą stronę i tak jest dobrze.
Kochana damy radę! Nie wiem tylko co striptizerzy powiedzą na Twój świąteczny kostium ;P

Stary 2013-10-13, 08:37   #2144
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:

Co do teściowej.... to może moja udaje

Wiesz Gosia nas w taki nastrój nocnych klubów wprowadziła

Edytowane przez lolita25
Czas edycji: 2013-10-13 o 08:38
lolita25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 08:40   #2145
magnusia
Zakorzenienie

aha no i dziś w nocy chyba poczułam co to jest skurcz macicy
obudziłam się i miałam wrażenie jakby mi czucie z brzucha odeszło taka fala bezczucia. Dotknęłam brzucha- twardy jak kamień .... minęło po kilku sekundach i przekręceniu się na bok.
Myślicie że to te skurcze czy panikować?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-13, 08:40   #2146
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Kochana damy radę! Nie wiem tylko co striptizerzy powiedzą na Twój świąteczny kostium ;P

Tak Emma w tym świątecznym kostiumie, rozbroi striptizerów w sekundę
Stary 2013-10-13, 08:42   #2147
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:

Wiesz Gosia nas w taki nastrój nocnych klubów wprowadziła
Swoją droga gdyby nie fakt ze takie miejsce przyciagaloby pewnie spora rzesze zboczeńców i dewiantow to byłby to całkiem niezły pomysł na biznes.
Zdrowe kolorowe soki muzyczka o odpowiednim natężeniu ( moj brzuch nie lubi wpadać w rezonans) duża ilośc toalet wygodne kanapy jeszcze najlepiej polozna dyżurujący stanowiska do zakupow online i jesteśmy w niebie

Stary 2013-10-13, 08:43   #2148
em ma
Zadomowienie

Cytat:
Podejrzewam, że ich kostiumy będą bardziej skąpe
Cytat:
Nie mówię, że udaje, tylko z doświadczenia zalecam ostrożność. Bo jeśli ktoś wcześniej nie był wobec nas w 100% w porządku to taka nagła przemiana wydaje mi się dziwna
Jak moja jest miła to oczywiście ja też jestem, ale nie pozwalam by w tym czasie bardziej wkraczała w nasze życie, czego ona usilnie by chciała.
Stary 2013-10-13, 08:44   #2149
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
obudziłam się i miałam wrażenie jakby mi czucie z brzucha odeszło taka fala bezczucia. Dotknęłam brzucha- twardy jak kamień .... minęło po kilku sekundach i przekręceniu się na bok.
Jak dziś się obudziłam to też mnie coś bolało, tylko już sama nie wiem co to było, niby trochę brzuch, ale jakby tak promieniowało od naddupia....bałam się wstać Ale jak wstałam z łóżka to przeszło
A na którym boku spałaś, bo ja czuję ze jak spie na prawym to zawsze mnie uciska i boli....właśnie sobie skojarzyłam ze obudziłam się dziś na prawym boku...może dlatego...
Mam wizytę za tydz to powiem mojej lekarce.

Edytowane przez lolita25
Czas edycji: 2013-10-13 o 08:47
lolita25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-13, 08:44   #2150
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
Co bo to nie było nie panikować!
Powiedziec lekarZowi na wizycie i obserwować.

Stary 2013-10-13, 08:45   #2151
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

ja na moich generalnie też nie narzekam- nie wtrącają się a jeśli już coś zaczynają to szybko można uciąć dyskusję. Są mili, uczynni i jest OK.
Generalnie żyjemy poprawnie ale mieszkać bym z nimi nie chciała- zagryźlibyśmy się z ojcem bo oboje mamy takie same charaktery i oboje zawsze mamy rację (z tym, że to ja mam zawsze a jemu się tylko wydaje ). Żadne z nas nie popuści i obstaje przy swoich argumentach- kiedyś to taka awantutra w sklepie była, że ojciec obraził się i wyszedł - facet przed 60-tka a zachował się jak pięciolatek
Stary 2013-10-13, 08:46   #2152
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
Podejrzewam, że ich kostiumy będą bardziej skąpe

Nie mówię, że udaje, tylko z doświadczenia zalecam ostrożność. Bo jeśli ktoś wcześniej nie był wobec nas w 100% w porządku to taka nagła przemiana wydaje mi się dziwna
Jak moja jest miła to oczywiście ja też jestem, ale nie pozwalam by w tym czasie bardziej wkraczała w nasze życie, czego ona usilnie by chciała.
Teściowe uwielbiają wkraczać wszędzie! Ehh i pomyśleć ze tez taka będę

A striptizerzy to mam nadzieje ze wogole zbyt dużo tego kostiumu nie beda na sobie mieli

Stary 2013-10-13, 08:46   #2153
em ma
Zadomowienie

Cytat:
Jak przeszedł nawet bez nospy to ja bym się nie martwiła, ale wiadomo-zapytałam swojego lekarza jak on to widzi.
Cytat:
Swoją droga gdyby nie fakt ze takie miejsce przyciagaloby pewnie spora rzesze zboczeńców i dewiantow to byłby to całkiem niezły pomysł na biznes.
Zdrowe kolorowe soki muzyczka o odpowiednim natężeniu ( moj brzuch nie lubi wpadać w rezonans) duża ilośc toalet wygodne kanapy jeszcze najlepiej polozna dyżurujący stanowiska do zakupow online i jesteśmy w niebie

Mhm...i do tego jakieś odpowiednie hasła reklamowe "zapewniamy większe emocje niż na porodówce-przyjdź i przekonaj się sama"
Stary 2013-10-13, 08:47   #2154
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
Jak przeszedł nawet bez nospy to ja bym się nie martwiła, ale wiadomo-zapytałam swojego lekarza jak on to widzi.

Mhm...i do tego jakieś odpowiednie hasła reklamowe "zapewniamy większe emocje niż na porodówce-przyjdź i przekonaj się sama"
Widzę to oczyma wyobraźni

Stary 2013-10-13, 08:50   #2155
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:

Nooo baaaa byłoby jak w raju no ale oczywiście że impreza zamknięta,bez karty ciąży i dowodu nie ma wejscia
Stary 2013-10-13, 08:56   #2156
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Hej
ale tematy,drinki, striptiz fajnie fajnie
co do teściów to ja ze swoimi mieszkam, teściowa kobieta po 60,jeszcze na jako takim chodzie martwi się o wszystko i wszystkich-jako mama i babcia. Teść no tu jest gorzej, bo ja nie potrafię,no nie umiem mu nie odszczeknąc bo często mnie wnerwia. Ostatnio miałam ochotę mojemu mężowi bić brawo bo mi przyklasnął na to co mówiłam.

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Iwantyou wcale nie musisz być taka. Wiadomo jako matka życie będzie Cię interesować,ale sobie też trzeba stawiać granicę.
Stary 2013-10-13, 09:00   #2157
em ma
Zadomowienie

Cytat:
ja na moich generalnie też nie narzekam- nie wtrącają się a jeśli już coś zaczynają to szybko można uciąć dyskusję. Są mili, uczynni i jest OK.
Generalnie żyjemy poprawnie ale mieszkać bym z nimi nie chciała- zagryźlibyśmy się z ojcem bo oboje mamy takie same charaktery i oboje zawsze mamy rację (z tym, że to ja mam zawsze a jemu się tylko wydaje ). Żadne z nas nie popuści i obstaje przy swoich argumentach- kiedyś to taka awantutra w sklepie była, że ojciec obraził się i wyszedł - facet przed 60-tka a zachował się jak pięciolatek
Mój teść nie cierpi sprzeciwu-zawsze ma być tak jak on chce, dlatego nie prosimy go o pomoc przy remoncie...Zrobiliśmy ten błąd na początku-wracamy i jest inaczej niż ustaliśmy, bo wg niego tak jest lepiej nie zrozumiał dlaczego się zdenerwowaliśmy.
Cytat:
Teściowe uwielbiają wkraczać wszędzie! Ehh i pomyśleć ze tez taka będę
A czemu tak zakładasz? Przecież przy zdrowym podejściu do małżeństwa i relacji z dziećmi można być na prawdę dobrymi teściami

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Widzę to oczyma wyobraźni

Ja też
Cytat:
Nooo baaaa byłoby jak w raju no ale oczywiście że impreza zamknięta,bez karty ciąży i dowodu nie ma wejscia
Dobre

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-13, 09:13   #2158
iwantyou99
Zadomowienie

Ale ja w tej chwili mam absolutna ochotę uprzykrzyć życie pannie ktora zabierze mi mojego synusia

Stary 2013-10-13, 09:32   #2159
gosia261282
Gang Iren

Agoola ja ci naprawdę z całego serca współczuję mieszkania z tymi toksycznymi,zapatrzonymi w siebie ludźmi! Tak mi przykro jak czytam co piszesz. A przy tym jesteś tak dzielną kobietą,że bardzo cię podziwiam! Trzymaj się kochana i zaglądaj i pisz jak tylko znajdziesz chwilę

Cytat:

Ja też zabrałam paczkę i to taką małą 27 pieluch,ale byłam tylko 16 godzin w szpitalu. Jednak wiadomo,że w razie dłuższego pobytu ktoś może donieść. I w szpitalu Eryk jeszcze tylu kup nie robił. Oddał jedną smółkę.

No widzisz to te moje dzieciaki oszczędne nie są

Cytat:
Oj nie kuś,fajnie by było,ale to w sferze marzeń pozostanie...
Ciężko byłoby mi przetańczyć całą noc z moim spojeniem i żylakami
Ale spoko jeszcze to sobie odbiję

Cytat:
Wspomnij lekarzowi jak będziesz,ale ja mam takie skurcze jak opisujesz bardzo często i u mnie twierdzą,że to jest normalne.
Stary 2013-10-13, 10:19   #2160
krolowa_nilu
Rozeznanie

Cytat:
A czemu tak zakładasz? Przecież przy zdrowym podejściu do małżeństwa i relacji z dziećmi można być na prawdę dobrymi teściami
Można Ja mam złotych teściów. Czułych, troskliwych i szanujących to, że jesteśmy dorośli. Dla mnie to taka normalna, zdrowa relacja oparta na dobrych uczuciach. Czasem jak czytam niektóre teściowe historie to aż

Ja już buszeję na allegro. Boże, zakupy! Co wy ze mną robicie?!
krolowa_nilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości