My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20 - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-13, 13:13   #1021
missmalezji
Wtajemniczenie

Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
cześć

300 ddś

MAMY:

suknie
zespół
sala
kościół
kucharke
fotografa
makijaż
dekoratora

ja mam troszkę mniejszą ilość dni, a podobnie załatwione
Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Kupiłam wczoraj sukienkę

Po trzecich przymiarkach, co raz z inną osobą w końcu się zdecydowałam Jestem taka szczęśliwa Już mi się w nocy śniła Wybrałam tą z koralikami i diamencikami W tygodniu idę zapłacić pierwszą część, więc jak będzie jak to w nią wskoczę i się obfotografuję, bo można dopiero po podpisaniu umowy. Jak kiedyś dostanę dostęp do klubu to wrzucę
gratulacje!
Cytat:
Napisane przez wioliix Pokaż wiadomość
Tak ale moge wstawić jeszcze raz mama mnie na nią namówiła bo podobała mi się bardzo ale cena dość wysoka
przepiękne kolczyki, też będę w coś takiego celować

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 14:18   #1022
wenedka
Zakorzenienie

Ja nie widze kolczykow na telefonie

Poza tym, moja druhna musi sie ogarnac

Moja kolezanka z Anglii powiedziala, ze chetnie z moja druhna (z PL) zorganizuje mi panienski. Moja druhna teraz sie zastanawia, czy ona tez ma przyjechac na panienski, czy ja chce Co za pytanie Dla Was to zapewne dziwne zachowanie, ale ja juz jestem przyzwyczajona

Sent from my RM-825_eu_euro1_217 using Tapatalk
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 15:12   #1023
madzixx88
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny

wstaliśmy po weselu o 12
trochę poobserwowałam i :
1.było strasznie ciasno przy stołach, trzeba było bardzo trzymać łokcie przy sobie, aż za..trzeba zwrócić na to uwagę, bo było to dość uciążliwe na dłuższą metę.
2.jedzenie w miarę dobre ale jak dla mnie za mało, szczególnie tych zimnych przystawek a za dużo wolnego miejsca na stole..kiepsko to wyglądało.
3.były koszyczki ratunkowe w łazience(w damskiej były nici, plasterki, tampony i lakier do włosów)
4. dj niestety zawiódł dużo przerw a podczas nich była zupełna cisza potem coś grał, ale były to takie wolne smętne piosenki, jak się domyślacie nie działało to zagrzewająco na szczęście z tego co mówił nasz zespół o przerwach, to tego problemu nie będzie
5.oczepiny bardzo fajne, takie 'akurat' bez żadnych kiczowatych zabaw mój TŻ wygrał konkurs z krzesłami
6.wódka była Wyborowa i czuję się dobrze
7.jeszcze wracając do samej ceremonii w kościele to niestety była to wersja skrócona,bez mszy. Mowię niestety bo całość trwała mniej niż 3o min i jakoś tak wszystko raz, dwa, wcale się nie nacieszyłam tym ślubem, nie wzruszyłam itd..dotąd chodziłam na śluby na mszy i może dlatego takie wrażenie odniosłam..
Żeby nie było, że tylko ja jestem jakaś krytyczna i się czepiam to dodam, że słyszałam jak inni goście mówili między sobą o tym jedzeniu i muzyce

Cytat:
Kupiłam wczoraj sukienkę

Po trzecich przymiarkach, co raz z inną osobą w końcu się zdecydowałam Jestem taka szczęśliwa Już mi się w nocy śniła Wybrałam tą z koralikami i diamencikami W tygodniu idę zapłacić pierwszą część, więc jak będzie jak to w nią wskoczę i się obfotografuję, bo można dopiero po podpisaniu umowy. Jak kiedyś dostanę dostęp do klubu to wrzucę
gratuluję !! piękna ta sukienka jest

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość

Zamówiliśmy obrączki! okazało się, że naszego złota, które sprzedaliśmy wystarczyło idealnie na zamówienie obrączek (czasem warto się trochę potargować) i ostatecznie zamówiliśmy w aparcie te 4,5 mm, które mieliśmy upatrzone już od dawna:
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,9712
bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
Witam Was Dziewczęta!
Ostatnio przypomniałam sobie o wizażu i postanowiłam znowu zacząć pisać Jeżeli chodzi o zaręczyny to jestem świerzo upieczoną zaręczoną, ponieważ stało się to przedwczoraj, a ślub planujemy na lipiec 2014
witaj gratuluję zaręczyn

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
chyba nigdy nie znajdę sukienki na poprawiny obejrzałam już z milion stron i nie ma nic, co by mi odpowiadało w 100% .... najlepiej długa, zwiewna, ale nie zbyt "balowa", w jasnym kolorze, nie odcinana pod biustem ... i do tego w dobrej cenie...
chyba będę mieć ten sam problem

Cytat:
Tak ale moge wstawić jeszcze raz mama mnie na nią namówiła bo podobała mi się bardzo ale cena dość wysoka
sliczności
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 15:17   #1024
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Kupiłam wczoraj sukienkę
Gratuluję! Czekamy na zdjęcia na Tobie!
Cytat:
Piękne kolczyki, 500zł to dużo, ale biżu naprawdę piękna... Ja będę się cały czas rozglądać, nie wykluczam, że w końcu i tak kupię tamten zestaw wypatrzony, ale na razie się wstrzymam i będę się zastanawiać nad innymi opcjami

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
A do mnie dzisija z samego rana zapukala sasiadka, zdziwiona bylam bo awizo lezalo w skrzynce, a ona mi podala paczuszke a w srodku moje buty ;o ciesze, sie bo nie bede musiala jutro leciec na poczte :d przymierzylam leza idealnie, wiem ze mnie obetra jak wszsytkie buty, ale sie je rozchodz i bedzie ok

http://iv.pl/images/51313250457216560670.jpg
Śliczne! Kolor fantastyczny

Ja mam nadzieję, że jutro do mnie dotrą próbki zaproszeń No i muszę się jednak porządnie wziąć za dietę, bo teraz wpadłam w pułapkę "idzie jesień, nie katuj się za bardzo, masz jeszcze 11 miesięcy do ślubu"... a lepiej byłoby mi odwalić te ostatnie 5-7kg teraz i mieć z głowy :P

BTW, 11 miesięcy do ślubu
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 15:46   #1025
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
witaj gratuluję zaręczyn

chyba będę mieć ten sam problem
Dziekuję Co do oczepin to my nie planujemy na szczęście
Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość

Ja mam nadzieję, że jutro do mnie dotrą próbki zaproszeń No i muszę się jednak porządnie wziąć za dietę, bo teraz wpadłam w pułapkę "idzie jesień, nie katuj się za bardzo, masz jeszcze 11 miesięcy do ślubu"... a lepiej byłoby mi odwalić te ostatnie 5-7kg teraz i mieć z głowy :P

BTW, 11 miesięcy do ślubu
Też przydałoby mi się schudnąć heh

Ja właśnie uzmysłowiłam sobie, że do mojego ślubu jest 9 miesięcy

O matko jak ja "świeżo" napisałam wcześniej, przez "rz" haha, jakieś zaćmienie mnie złapało.
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."

Edytowane przez Hajja Hawwa
Czas edycji: 2013-10-13 o 15:49
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 17:55   #1026
fascinata
Raczkowanie

My ciągle na tym samym etapie - ślub 2.08.2014, a my na razie mamy tylko salę i zespół Jakoś tak się zebrać nie możemy....

Największy problem mamy ciągle za kamerzystą i fotografem, a ponadto nie wiem jak ogarnąć temat florystki i fryzjerki - planujecie robienie próbnych fryzur, makijażu?

Jeśli chodzi o ciasta, owoce i zimne napoje to organizujemy je we własnym zakresie. Czy wiecie może jakie ilości przyjęło się na jedną osobę?

Edytowane przez fascinata
Czas edycji: 2013-10-13 o 17:57
fascinata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 18:03   #1027
say-hello
Zakorzenienie

sprawy ślubne ruszyły byliśmy na kolejnych przymiarkach obrączek i jesteśmy ju zdecydowani na te http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,3591 dzisiaj je znaleźliśmy i odpowiadają nam bardzo nawet cena dosyć fajna, bo za parę niecały 1000zł.

znaleźliśmy też ciekawy garnitur dla tż, o taki : http://vistula.pl/garnitury/garnitur,id-63812# i też w dobrej cenie, bo po obniżce 900zł. i teraz proszę poradźcie mi
- czy do zwykłego garnituru pasuje mucha? zawsze mi się wydawało, że nie...
- czy jeśli nie mamy koloru przewodniego granatowego, to taki garnitur nie będzie głupio wyglądał?
- czy będzie pasował do mojej sukni :P
planujemy do niego dopiąć butonierkę z brzoskwiniowych kwiatów i ewentualnie poszetkę w tym kolorze.
ogólnie nie chcemy smokingu, bo szkoda nam 2 tys na jednorazowy wydatek. niestety nie będzie okazji, żeby go założyć drugi raz a jednak chcemy jakoś tak wystylizować tż, żeby się wyróżniał z tłumu. napiszcie proszę co sądzicie.
dodam, że tż wyglądał w nim jak milion dolarów, kolor świetnie podkreślał mu oczy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7684807bb4cde74f6fdf2a046240bf42.jpg (18,3 KB, 29 załadowań)

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2013-10-13 o 18:21
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 18:22   #1028
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Hej kochane jestem tu nowa- przyjmiecie nowa pm2014?
Bylam juz pm 2015 ale ostatecznie data zmieniona- DZISIAJ PODPISALISMY UMOWE Z SALA strasznie sie ciesze

Wymieniam się

Bloguje
mmona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 18:32   #1029
basiczek24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
Bylam juz pm 2015 ale ostatecznie data zmieniona- DZISIAJ PODPISALISMY UMOWE Z SALA strasznie sie ciesze
Witamy Cię, mnie dziewczyny przyjęły to Ciebie też przyjmą Kiedy ślub??

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Cytat:
sprawy ślubne ruszyły byliśmy na kolejnych przymiarkach obrączek i jesteśmy ju zdecydowani na te http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,3591 dzisiaj je znaleźliśmy i odpowiadają nam bardzo nawet cena dosyć fajna, bo za parę niecały 1000zł.

znaleźliśmy też ciekawy garnitur dla tż, o taki : http://vistula.pl/garnitury/garnitur,id-63812# i też w dobrej cenie, bo po obniżce 900zł. i teraz proszę poradźcie mi
- czy jeśli nie mamy koloru przewodniego granatowego, to taki garnitur nie będzie głupio wyglądał?
planujemy do niego dopiąć butonierkę z brzoskwiniowych kwiatów i ewentualnie poszetkę w tym kolorze.
ogólnie nie chcemy smokingu, bo szkoda nam 2 tys na jednorazowy wydatek. niestety nie będzie okazji, żeby go założyć drugi raz a jednak chcemy jakoś tak wystylizować tż, żeby się wyróżniał z tłumu. napiszcie proszę co sądzicie.
dodam, że tż wyglądał w nim jak milion dolarów, kolor świetnie podkreślał mu oczy
Ja wolę tradycyjny kolor garnituru, ale to jest tylko moje zdanie

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
Teraz widzę kiedy slub

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 19:01   #1030
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:

super cena tych obrączek

co do garnituru i muchy to do oficjalnych okazji muchę można zakładać do "zwykłego garnituru jak najbardziej (orientowałam się bo sami też planujemy tak) cena garnituru również zachęcająca
a co do koloru to mnie się podoba, myślę, że do Twojej sukni będzie pasował i z brzoskwiniowymi dodatkami też wszystko będzie grało
będziecie piękną PM!

(my też będziemy kupować w Vistuli ale w przyszłym roku i granat również ale ciemniejszy, ciemny granat po prostu, czarnego nie chcę bo TŻ źle wygląda w czarnym a w stalowym i grafitowym chodzi na co dzień do pracy)

say a powiedz mi do tego koloru garnituru jaką muchę planujecie? (bo właśnie się zastanawiam nad tym, granatowa też?)

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 19:02   #1031
moooniaaaa
Zakorzenienie

Say-hello
Mi się podoba Sama mam zamiar namówić tż na przymierzenie granatowego
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 19:12   #1032
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
super cena tych obrączek

co do garnituru i muchy to do oficjalnych okazji muchę można zakładać do "zwykłego garnituru jak najbardziej (orientowałam się bo sami też planujemy tak) cena garnituru również zachęcająca
a co do koloru to mnie się podoba, myślę, że do Twojej sukni będzie pasował i z brzoskwiniowymi dodatkami też wszystko będzie grało
będziecie piękną PM!

(my też będziemy kupować w Vistuli ale w przyszłym roku i granat również ale ciemniejszy, ciemny granat po prostu, czarnego nie chcę bo TŻ źle wygląda w czarnym a w stalowym i grafitowym chodzi na co dzień do pracy)

say a powiedz mi do tego koloru garnituru jaką muchę planujecie? (bo właśnie się zastanawiam nad tym, granatowa też?)
dzisiaj akurat było -20% w vistuli (z gazetą twój styl albo grazia, ale nam chcieli dać nawet bez tej gazety ) do środy mamy zarezerwowany w tej promocyjnej cenie i musimy się zdecydować czy go brać, czy dać sobie więcej czasu.
właśnie obawiam się, że on jest trochę zbyt niebieski i może lepszy byłby ciemniejszy...
http://www.szarmant.pl/garnitur-slubny tutaj dziś przeczytałam, że mało kto dobrze wygląda w czerni mój tż wydaje mi się, że wygląda dobrze ale ma już jeden czarny garnitur i trochę bez sensu kupować drugi niemal identyczny... a tamtego starego nie chce zakładać.

kurde jakie dylematy, gorzej niż przy sukni ślubnej

w vistuli przymierzaliśmy ten garnitur z muchą w tym samy kolorze, ale jakoś mi to nie pasowało... chyba zdecydujemy się na czarny krawat, czarne buty i do tego ten brzoskwiniowy dodatek.
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Say-hello
Mi się podoba Sama mam zamiar namówić tż na przymierzenie granatowego

wrzucam na chwilę zdjęcie tż, jutro usunę oczywiście kolor nie jest w ogóle odwzorowany koszula oczywiście nie dopasowana, to koszula tż w której przyszedł na zakupy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00305.jpg (52,7 KB, 73 załadowań)

Czas edycji: 2013-10-13 o 19:15
Stary 2013-10-13, 19:17   #1033
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Kupiłam wczoraj sukienkę

Gratuluję

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Witam

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 19:18   #1034
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Kupiłam wczoraj sukienkę

Gratulacje!

Cytat:
dzisiaj akurat było -20% w vistuli (z gazetą twój styl albo grazia, ale nam chcieli dać nawet bez tej gazety ) do środy mamy zarezerwowany w tej promocyjnej cenie i musimy się zdecydować czy go brać, czy dać sobie więcej czasu.
właśnie obawiam się, że on jest trochę zbyt niebieski i może lepszy byłby ciemniejszy...
http://www.szarmant.pl/garnitur-slubny tutaj dziś przeczytałam, że mało kto dobrze wygląda w czerni mój tż wydaje mi się, że wygląda dobrze ale ma już jeden czarny garnitur i trochę bez sensu kupować drugi niemal identyczny... a tamtego starego nie chce zakładać.

kurde jakie dylematy, gorzej niż przy sukni ślubnej

w vistuli przymierzaliśmy ten garnitur z muchą w tym samy kolorze, ale jakoś mi to nie pasowało... chyba zdecydujemy się na czarny krawat, czarne buty i do tego ten brzoskwiniowy dodatek.

wrzucam na chwilę zdjęcie tż, jutro usunę oczywiście kolor nie jest w ogóle odwzorowany koszula oczywiście nie dopasowana, to koszula tż w której przyszedł na zakupy
o kurde, wygląda podobnie do garniaka mojego TŻta!

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 19:21   #1035
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
1. Granatowe garnitury są meeeega
2. mój TŻ będzie miał muchę do garnituru, też się zastanawiałam ale nawet na stronach producentów garniturów są połączenia z muchą wiec chyba jest OK
3. nie macie granatowego jako koloru przewodniego ale macie brzoskwinię więc to połączenie wygląda świetnie
4. poszetkę dałabym białą lub w kolorze sukni, brzoskiwiowa butonierka i poszetka w tym samym kolorze może się gryźć...

Witam nowe PMki!!!

Cashmere gratulacje z okazji zakupu sukni!

Ja dziś kupiłam w Biedronce dwa czekoladowe koszyki Curver za 14.99 zł, w sam raz na koszyczki ratunkowe. Chciałam co prawda wiklinowe z wkładką materiałową, ale akurat mamy w łazience kosz na bieliznę Curver w tym kolorze i jeden taki większy koszyk na chemię, więc te będą do kompletu, no i 2 w cenie 1

Przyszły moje groszkowe papiery, niestety zaszła pomyłka i dostałam 1 arkusz groszkowego i 10 arkuszy innego, ale jutro ma zostać wysłana prawidłowa przesyłka z 10-cioma groszkowymi. Kartony są ładne, dwustronne, z drugiej strony kolory są odwrócone.

W Klubie zamieściłam ostateczną wersję zaproszeń.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_3472.jpg (88,7 KB, 32 załadowań)

Edytowane przez justynkie
Czas edycji: 2013-10-13 o 19:23
justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 19:23   #1036
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
o kurde, wygląda podobnie do garniaka mojego TŻta!
też macie granatowy?
Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
1. Granatowe garnitury są meeeega
2. mój TŻ będzie miał muchę do garnituru, też się zastanawiałam ale nawet na stronach producentów garniturów są połączenia z muchą wiec chyba jest OK
3. nie macie granatowego jako koloru przewodniego ale macie brzoskwinię więc to połączenie wygląda świetnie
4. poszetkę dałabym białą lub w kolorze sukni, brzoskiwiowa butonierka i poszetka w tym samym kolorze może się gryźć...
dziękuję za wszystkie rady i z tą poszetką w kolorze sukni chyba masz rację
Stary 2013-10-13, 19:28   #1037
Linaewen
Zakorzenienie

Załamałam się. Udusiłabym gościa, koszmar!
http://www.youtube.com/watch?v=5Rtra9StTwo
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 19:29   #1038
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

cashmere

Gratuluję sukni!

madzixx88
30min to strasznie krótko. Ciekawa jestem co o samym weselu Państwo Młodzi myślą...

Witam nowe PM

Wybaczcie, że się nie odzywam-brak humoru... Dzisiaj byliśmy na grzybach więc nieco się odstresowałam. mam problem z moją babcią ;/ aż nie mam ochoty jej widzieć na weselu.
Stary 2013-10-13, 19:52   #1039
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
My ciągle na tym samym etapie - ślub 2.08.2014, a my na razie mamy tylko salę i zespół Jakoś tak się zebrać nie możemy....

Największy problem mamy ciągle za kamerzystą i fotografem, a ponadto nie wiem jak ogarnąć temat florystki i fryzjerki - planujecie robienie próbnych fryzur, makijażu?

Jeśli chodzi o ciasta, owoce i zimne napoje to organizujemy je we własnym zakresie. Czy wiecie może jakie ilości przyjęło się na jedną osobę?
Powiem Ci że powinniście przyspieszyć... sierpień to środek sezonu więc może być ciężko z trafieniem na dobrego usługodawcę z wolnym terminem.

Jesli chodzi o próbne - to tak, planuję zrobić próbny makijaż i fryzurę też tylko najpierw muszę wybrać fryzjerkę

say-hallo
- myślę że pasuje, tylko ja bym wolała troszkę ciemniejszy. Byliśmy w wakacje na weselu u kuzyna TŻ i mlody miał granatowy garnitur i czerwoną muchę - fajnie to wyglądało twój TŻ też fajnie wygląda

Cytat:
Witaj i opowiedz o was coś więcej

Chciałam się pochwalić że mamy na 99% wybraną piosenkę na 1 taniec Nic odkrywczego, ale jak usłyszałam dzisiaj tą wersję to od razu pomyślałam o weselu
To będzie walc z jakimiś ozdobnikami do tej wersji piosenki teraz trzeba ogarniać kurs tańca
Wykonanie jest cudowne!!
http://www.youtube.com/watch?v=uJGIO...xTWdEGgAoIeggQ

Edytowane przez Lemon_Drop
Czas edycji: 2013-10-13 o 19:53
Lemon_Drop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 19:56   #1040
gornek
Zakorzenienie

Ja własnie ta mysle nad garniturem TZ, teoretycznie myslelismy o czerni, jednak wiem, ze dobrze byloby mu w granacie, bo jest blondynem z niebieskimi oczami, ale to troche by sie gryzlo z moimi fioletowymi dodatami, wiec kwestia garnitura zostanie rozstzygnieta gdy przymierzy te 2 kolory. Wczoraj na szybko przechodzilam przez CH i zauwazylam, fajna promocje w wolczance, bo kupujac 2 koszule 3 gratis, jednak nie wiem jak dlugo ta promocja bedzie, bo z Tz az do przyszlego tygodnia nie bedziemy mieli czasu podleciec zobaczyc i przymierzyc ;/
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 20:03   #1041
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
Witam Was moje kochane!
Na wstepie przepraszam, ze tak dlugo sie nie odzywalam, nalezy mi sie lanie

Niestety nie mialam kompletnie czasu na wizazowanie.... Studia i praca pochlonemy mnie calkowicie do tego jeszcze TZ i rozne perypetia rodzinne.

Witam serdecznie wszystkie Nowe PM

U mnie z nowosci slubnych:
Zlozylismy juz wszystkie dokumenty w urzedzie i z radoscia oglaszam, ze nazwisko zmienie juz 26.04.2014
Moja data. Z tym, że dla nas to ślub 'właściwy'.
O której godzinie ślubujecie?

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
Zamówiliśmy obrączki! okazało się, że naszego złota, które sprzedaliśmy wystarczyło idealnie na zamówienie obrączek (czasem warto się trochę potargować) i ostatecznie zamówiliśmy w aparcie te 4,5 mm, które mieliśmy upatrzone już od dawna:
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,9712
Świetne.
Tez je rozważamy, tylko w białym złocie.

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
Witam Was Dziewczęta!
Ostatnio przypomniałam sobie o wizażu i postanowiłam znowu zacząć pisać Jeżeli chodzi o zaręczyny to jestem świerzo upieczoną zaręczoną, ponieważ stało się to przedwczoraj, a ślub planujemy na lipiec 2014
Witaj.

Cytat:
Świetny garnitur i z tego co widziałam dalej Twój TŻ świetnie w nim wygląda.
Też rozważamy granatowy (TŻ bardzoooo dobrze w tym kolorze).
Much jak najbardziej mitu pasuje, a poszetkę dałabym w kolorze sukni.

Cytat:
Witaj.

Nadrobiłam!

My powróciliśmy z wielkopolskich wojaży i tym samym mam wrażenie ruszamy konkretnie z maszyną ślubną. Ostatnio trochę chorowałam, TŻ miał mnóstwo pracy (przejmowanie firmy, awans i takie tam), ja z resztą też, do tego ten niby krótki, ale jednak wymagający przygotowania wyjazd, więc na dużo więcej czasu nie było, a teraz wszystko powinno się trochę uspokoić no i czas ucieka, więc trzeba brać się do roboty.

W tym tygodniu koniecznie szlifuję zaproszenia, btw: zrobiłam znów kolejne mam nadzieję, że to już ostatnia, finalna wersja. Za trzy tygodnie będziemy mieć godzinę, więc wtedy wszystko musi być gotowe, obliczone ile czego potrzeba i najlepiej kupione by raz dwa drukować, składać i móc rozdawać pod koniec listopada.

Na listopad mamy zaplanowanych kilka spraw i myślę, że nim się obejrzymy to będzie grudzień, nowy rok i.. aż się boję myśleć.

W tym tygodniu (przegapiłam , wskoczyła nam jedyna z przodu, więc na chwilę obecną mamy:

195 dni
do ślubu!

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Ja własnie ta mysle nad garniturem TZ, teoretycznie myslelismy o czerni, jednak wiem, ze dobrze byloby mu w granacie, bo jest blondynem z niebieskimi oczami, ale to troche by sie gryzlo z moimi fioletowymi dodatami, wiec kwestia garnitura zostanie rozstzygnieta gdy przymierzy te 2 kolory. Wczoraj na szybko przechodzilam przez CH i zauwazylam, fajna promocje w wolczance, bo kupujac 2 koszule 3 gratis, jednak nie wiem jak dlugo ta promocja bedzie, bo z Tz az do przyszlego tygodnia nie bedziemy mieli czasu podleciec zobaczyc i przymierzyc ;/
My też będziemy mieć fioletowe (plus odrobina różu w wiązance) dodatki i uważam, że wcale to się gryźć nie będzie. Może to kwestia doboru odcienia, ale jak patrzę na granat i fiolet to podoba mi się to połączenie.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 20:05   #1042
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
dzisiaj widziałam granatową muchę w fioletowe wzory super to wyglądało! nie było zbyt ekstrawaganckie, tylko takie subtelne i mogłoby scalić te wasze kolory
Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość

say-hallo
- myślę że pasuje, tylko ja bym wolała troszkę ciemniejszy. Byliśmy w wakacje na weselu u kuzyna TŻ i mlody miał granatowy garnitur i czerwoną muchę - fajnie to wyglądało twój TŻ też fajnie wygląda
no właśnie tez myślę, czy nie lepiej ciemniejszy... wkurzam się, bo albo oszczędzimy 300zł jeśli zdecydujemy się do środy na ten garnitur albo sobie poprzymierzamy różne i na spokojnie zdecydujemy...

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość

Świetny garnitur i z tego co widziałam dalej Twój TŻ świetnie w nim wygląda.
Też rozważamy granatowy (TŻ bardzoooo dobrze w tym kolorze).
Much jak najbardziej mitu pasuje, a poszetkę dałabym w kolorze sukni.

195 dni
do ślubu!

dziękuję za rady i baaaardzo zazdroszczę jedynki z przodu

Czas edycji: 2013-10-13 o 20:06
Stary 2013-10-13, 20:09   #1043
say-hello
Zakorzenienie

jestem miszczem fotoszopa pozmieniałam trochę kolorki ze zdjęcia tego garnituru Vistuli dodałam białą koszulę, czarne buty i krawat, brzoskwiniowy kwiatek i białą poszetkę. chyba fajnie to wygląda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fdsgdg.jpg (15,1 KB, 56 załadowań)
Stary 2013-10-13, 20:11   #1044
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello;43251024[U
]dzisiaj widziałam granatową muchę w fioletowe wzory [/U] super to wyglądało! nie było zbyt ekstrawaganckie, tylko takie subtelne i mogłoby scalić te wasze kolory
W jakim sklepie widziałaś taką muchę?

Cytat:
jestem miszczem fotoszopa pozmieniałam trochę kolorki ze zdjęcia tego garnituru Vistuli dodałam białą koszulę, czarne buty i krawat, brzoskwiniowy kwiatek i białą poszetkę. chyba fajnie to wygląda
Super to wygląda.

Mąż mojej przyjaciółki miał granatowy garniak - świetnie wyglądał.
Może zaraz dorwę jakieś zdjęcie.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2013-10-13 o 20:19
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 20:12   #1045
emilka901
Raczkowanie

Dziewczyny doradźcie, znalazłam cudowne buty do ślubu, mój ideał.. tylko jedno ale.. mają 10 centymetrowy obcas i obawiam się ze w w nich nie wytrzymam całą noc. Czy któraś z was ma buty na wyższym obcasie niż ślubny standard czyli 5cm, max 7?? Chyba zaryzykuje bo buty są świetne..

Aparat góra i dół + ekspander - 9 maj 2012
emilka901 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 20:13   #1046
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
W jakim sklepie widziałaś taką muchę?

Super to wygląda.

Mąż mojej przyjaciółki miał granatowy garniak - świetnie wyglądał.
Może zaraz dorwę jakieś zdjęcie.

gdyby udało ci się znaleźć zdjęcie to dawaj

tę muchę widziałam w Vistuli, ale nie widzę jej na stronie internetowej...
Stary 2013-10-13, 20:14   #1047
gornek
Zakorzenienie

oooo to skoro to by dobrze wygladalo, bo oczywiscie musi mi to przymierzyc to w sumie czemu nie, bo lepiej mu w granacie niz w czerni. Trzeba jednak po nowym roku pozwiedzac sklepy i przypasowac, bo nie tylko mi ma sie podobac ale i on musi sie dobrze w tym czuc tymbardziej, ze sie uparl na muche a ja wole krawat, wiec zapewne upimy i to i to w kosciele mucha, pozniej na sali krawat :P
Stary 2013-10-13, 20:14   #1048
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emilka901 Pokaż wiadomość
Dziewczyny doradźcie, znalazłam cudowne buty do ślubu, mój ideał.. tylko jedno ale.. mają 10 centymetrowy obcas i obawiam się ze w w nich nie wytrzymam całą noc. Czy któraś z was ma buty na wyższym obcasie niż ślubny standard czyli 5cm, max 7?? Chyba zaryzykuje bo buty są świetne..
a mają platformę? przymierzałaś? jeśli już podczas krótkiego przymierzania czułaś dyskomfort (np. zbyt mocny nacisk na tą kość pod dużym palcem) to nie bierz.
dużo zależy od wyprofilowania, ponoć nawet 12 cm louboutiny na cienkiej jak listek podeszwie są mega wygodne (ale nie wiem ile w tym prawdy, niestety nie miałam okazji przymierzać )

Czas edycji: 2013-10-13 o 20:16
Stary 2013-10-13, 20:17   #1049
say-hello
Zakorzenienie

gornek, masz tu fajne zdjęcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mens-calla-lilies.jpg (29,4 KB, 34 załadowań)
Stary 2013-10-13, 20:19   #1050
gornek
Zakorzenienie

Cytat:
gornek, masz tu fajne zdjęcie

zakochalam sie nie no dziekie wielki, teraz mnie utwierdzilyscie, ze granatowy to bedzie strzał w dziesiatke, podkresli jego oczy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości