|
|
#2581 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Cytat:
Cytat:
i jestem zadowolona bardzo Blogerko, już nawet mój były przyszły niedoszły mąż ( ) mi pomagał jak już był i to bez gadania. Dobrze zrobiłas,ile się można męczyć. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mata-macie - gacie po tacie ![]()
|
|
|
#2583 |
|
Zadomowienie
|
Kurka jadę dziś tylko na jeden wykład, na pierwszy i ostatni się nie opłaca
Myślę co by tu sobie zrobić dobrego do jedzenia jak wrócę. Co dziś jecie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
tż miał mieć wolne ale poszedł do pracy ! i po co mi pieprzy że ma wolne uhuu ale super mam wolne, a potem wylatuje z tekstem "muszę NA CHWILĘ do pracy" ja mhm czyli wieczorem będzie
|
#2585 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
Hje, chyba jutro.
|
|
|
|
#2587 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cena jest naprawdę zachęcająca a skoro dziecko przybiera na wadze i jak mleczko smakuje to po co przepłacać ![]() Cytat:
zawsze muszę mieć związane włosy.Cytat:
dla Tż!Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U nas jeżdżą autobusy niskopodłogowe więc nie ma żadnego problemu żeby wjechać wózkiem. Tramwajami nie jeżdżę bo nie chce mi się prosić ludzi o pomoc z wózkiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
hahahahahhahahaha
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-10-14 o 11:46 |
||||||||||
|
|
|
#2588 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zgadzam się ja u Agatki po roku to gdy ona jeść nie chciała to kombinowałam, i np. gerber ma waniliowe czy z miodem - i takie nawet dawałam śliczny ciuszek Cytat:
eee jaki odkurzacz? ![]() Cytat:
żaden problem, tzn u nas 90% niskopodłogowych, więc luz, normalnie wsiadam i tyleCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja, poproszę przepis na babeczki!
cuuuuuuuuuuuuuuuuuudne <3a odkurzacz taki ---> http://sklep.megadyskont.pl/pl/spiew...092-w1094.html
|
|
#2590 |
|
Wtajemniczenie
|
silver, szaja- jakoś nie mam odwagi chyba zmienić tego mleka. Biję się z myślami. Poczytałam po necie i kurcze to BD ma sporo negatywnych opinii- trochę mnie to odstrasza szczerze powiem. Poza tym ona jak nie chce nic innego jeść,a teraz ma jakiś dziwny okres, że tylko mleko i koniec to żal mi zmieniać, bo ten hipp ratuje nas w takich sytuacjach, bo jednak jej smakuje. Chyba jeszcze się wstrzymam.
![]() Szykuję się do zrobienia zapasów Julkowych. Słyszała któraś o jakiejś promo na pampersy? ![]() Są tu jeszcze dziewczyny, które używają wielorazówek? Ja chcę swoje popchnąć w świat, więc jak ktoś zainteresowany to priv Niestety mimo chęci u nas się nie sprawdziły.
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też koło 40 zł. Zależy gdzie kupujesz. I też się boje zmieniać ze względu na bolący brzuszek. A bebilon u nas się kompletnie nie sprawdził.
|
|
|
#2593 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nooo miałam... 28 lat chyba.Cytat:
dupeczek, bo nawet nie porządny dupek Cytat:
ja też, wielki nerwus jestem i nie pociągnęłabym tego, puściłyby nerwy Cytat:
Cytat:
Dorcia już pierwsze danie zjadła - kalafior, ziemniaczek, wołowinka, marchewka, koperek, zmiksowałam. Na drugie to samo, ale z zacierkami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to machnę opis, banalne
|
|||||||
|
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43258155]u nas to samo
nooo miałam... 28 lat chyba.dupeczek, bo nawet nie porządny dupek ja też, wielki nerwus jestem i nie pociągnęłabym tego, puściłyby nerwy świetny bob krupnik gotuję Dorcia już pierwsze danie zjadła - kalafior, ziemniaczek, wołowinka, marchewka, koperek, zmiksowałam. Na drugie to samo, ale z zacierkami ![]() przyjeżdżaj ![]() serio chesz? to machnę opis, banalne[/QUOTE]No chce!! ![]()
|
|
#2595 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43256007]
Babeczki:[/QUOTE] ale smakowicie wyglądają ![]() Masz talent ![]() Cytat:
chyba bałabym się ją z kimś obcym zostawić ![]() Cytat:
Tak się nie zachowuje ojciec.... Masakra. Bardzo dobrze zrobiłaś. A po jego zachowaniu...wygląda to tak jakby mu nie zależało... Cytat:
Ostatnio tż w sobotę do niej dzwonił żeby się upewnić czy przyjedzie do Darii. Mówiła" TAAAAK , OCZYWIŚCIE. Będę o 14.00...." Dziś tż wyszedł o 9.00 do pracy a jego mamuśka zadzwoniła do niego koło 9.30 że nie przyjedzie.... ![]() Cytat:
Cytat:
Ona coś tam się jeszcze głupio tłumaczyła ale się rozłączył... Co ona może mieć do roboty. Całymi dniami siedzi w domu SAMA i się nudzi. Nie pracuje ani nic..... Cytat:
A rano o Was myślałam że tak fajnie że macie jeszcze razem dziś wolne. Ehhh dla Tżta
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-10-14 o 12:20 |
||||||
|
|
|
#2596 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję za odpowiedzi odnosnie koscioła. Tak mnie natchnęło, bo od pewnego czasu chodzimy osobno, a jak juz zabieramy Ole to ona musi byc na rekach zeby choc troche wytrzymac. No i tu jest problem, Ola strajkuje wozku i płacze dopoki jej sie nie wyciagnie.Na rekach sie cieszy, w wozku płacz przez to na spacerach nosiłam ją w nosidle, ale ile mozna...Ma ktoras z Was tez tak??
a jeszcze wczoraj mielismy akcję: histeria w aucie Wracamy z kręgielni i ledwo wsiedliśmy do auta już płacz, choc jeszcze chwilę temu smiechu po pachy, na stacji benzynowej nakarmiłam, dziecko szczesliwe to jedziemy dalej, ale ledwo znalazła się w foteliku znowu płacz, i to coraz silniejszy, a że jedziemy przez las, ciemno,no to za bardzo jak stanąć nie ma. Na szczescie przypomniała mi sie opowiesc jednej z Was (chyba ewulki ) o poskromieniu histerii za pomocą cyca No to wyciągnęłam tajną broń, a że artyleria skromna to wyobraźcie sobie w jakiej pozycji przejechałam te kilometry do domu
|
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
Za tydzień z Darią do szpitala idziemy
![]() Myślę czy sobie nie machnąć grzywki. Tylko nie wiem czy mi będzie pasować. Doradzicie?? ![]() Nadrobiłam i idę ćwiczyć.
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja, jak to 28:P ja mówiłam o tym co taka malutka w kucykach stoisz :P?
i dzięki za troskę, ale umówiłam go do fryzjera na 16 więc myślę że się spręzy.... a jak nie to się wnerwię. W ogole zaraz wyjde z siebie Hania zasnęłą koło 10 ale po 20 minutach tż ją obudził bo sie cicho zachowywać nie umie i do teraz tak mi marudzi! widzę że spiąca ale maruda;( już nie mam siły..... a on wziął dupe w troki i zadowolony
|
#2600 |
|
Wtajemniczenie
|
kutwa... zjadło mi całego megaśnego wpisa Mam focha i nie będę pisać od nowa Przeżyłam tamten tydzień, oczywiście nie nadrobiłam weekendu bo nie miałam jak. Majusi wyszła dolna dwójka. Już normalnie chyba przestanę Wam pisać, że ma kolejnego zęba bo sama nie mogę w to uwierzyć... Tak mi jej żal bo tak strasznie się męczy przy tym... Źle się czuję bo zjawił się @ (3dni później niż powinien ) W czwartek się umówiłam do fryzjera na ścięcie włosów. A jutro mamy dermatologa z Mają. Ciekawe czy teraz chociaż ją obejrzy... |
|
|
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
Oskar się bawi więc jestem
![]() Wczoraj miałam taki zakręcony dzień że ahh... Byliśmy w mieście na zakupach,potem mnie naszło na sprzątanie. I tak sprzątałam że zapomniałam wziąć pigułe I słuchajcie w jakim momencie sobie o niej przypomniałam przed Przechodzimy do rzeczy a ja nagle zryw z łóżka i ; o k.wa nie wzięłam dziś tabletki ![]() Przyszły mi dziś ciuchy które zamawiałam ale z dwóch nie jestem zadowolona No cóż. Bywa. Blogerko- lepszej decyzji nie mogłaś podjąć. Takie życie jak do tej pory prowadziłaś to nie było "normalne" życie. Dziecko ma ojca,ty masz partnera życiowego i OBOWIĄZKIEM jest pomoc z jego strony. Widzisz teraz masz pomoc rodziców/siostry i to jest naturalne i normalne. Tak być powinno. Bądź dzielna
|
#2603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2604 |
|
Zadomowienie
|
Black ładny bob!
Ja tez mam, zaczęłm od asymetrycznego, a teraz zmieniłam na równej długości. To bardzo ładna fryzura, ale nie polecam jak komus kręcą się włosy.A ja takie mam, wiec jak odrosną to chyba zmienię, albo właśnie takie jak black chce zrobię. Próbowałam Oli dać chlebka, ale jeszcze sie dławi (być moze dawałam za małe kawałki i nie miała szansy pogryzc ) wiec wrzucam jej do zupki
|
|
|
|
#2605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U nas bunga nie ma od dwóch tygodni? Zmęczona jestem za bardzo. Wczoraj mąż stwierdził, że niedługo zapomni jak to sie robi ![]() Silver myślę, że grzywka będzie Ci pasować
|
||
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Mala, pokaż co kupilaś
![]() Black sliczny fryz ![]() Blogerko, brak słow na twojego pożalsiebożetż.. Wlasnie wrocilysmy ze spacerku, ale dziś piękna pogoda |
|
|
|
#2607 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
łooo to ile już zębów? ![]() Cytat:
Pstryniu, odpisałam jak coś to pisz że mail jest bo rzadko zaglądam.
|
|||
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
Hey,
Nadrobiłam weekend, Laurki news mnie powalił, dyć mój by zażygał się, zasrał się, i zemdlał ![]() Blogerko tulam CIę mocno i rozumiem Hje Ty kłusowniku Pola niezły... kociak ![]() Silver Darunia piękna (już ze zjeżdżalni?) nazwy zdjęć też spoko ![]() Nawijko nie tylko Deli się ucieszyła, że odmówił roli i tulam Cię ![]() Aśka super że chrzciny udane i tort piękny ![]() Insolito super przystojniaki Misiael brawa dla raczkującej HaniDziewczyny.. ja jeździłam z Młodym z wózkiem w autobusie MPK już kilka razy ![]() My też się wczoraj wyspacerowaliśmy Zaraz biorę Młodego i wio póki nie leje |
|
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43259218]taaak ja
![]() łooo to ile już zębów? ![]() dokładnie Pstryniu, odpisałam jak coś to pisz że mail jest bo rzadko zaglądam.[/QUOTE]Słodziak taki a pozanałam bo dziewczyny mają takie same oczy
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Silver ale teściowa się okropnie zachowala! Nienawidzę takich sytuacji!
Blogerko nie chciałam Cię urazić ![]() TzBokeh Wracaj do domu! Nawijko Odezwij się! Badzia a czego uczysz? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.

) mi pomagał jak już był i to bez gadania. Dobrze zrobiłas,ile się można męczyć. 

dla Tż!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

hahahahahhahahaha

chyba bałabym się ją z kimś obcym zostawić 
dla Tżta