![]() |
#2791 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
15-07-2006 ![]() od 13-04-2013 najszczęśliwsza mama na świecie http://suwaczki.slub-wesele.pl/201304134865.html Edytowane przez anika_s Czas edycji: 2013-10-14 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2792 | ||||
Zakorzenienie
|
nadrabiam jeszcze raz bo wczesniej wybylam - po Kube - wiersz przed szkola dobrze u poszedl . dostal dyplom i w nagrode - ksiazke -za zajecia 1 miejsca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oj tam oj tam ![]() szczupla pupke tak zainteresowala zabawka lezaca daaalej ze ..... ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() u mie tylko tz zostanie . ![]() ![]() ![]() ![]() za poklony dziekuje -ostatecznie bez aplauzu ale moga byc ![]() ![]() Cytat:
![]() wierszyk -wypas -very w moim stylu ![]() [QUOTE=monicca1989;4325262 4 Skąd? ![]() ![]() [/QUOTE] no bo ktos stwierdzil w rozmowie z oliwka ze "nie masz fb to nie zyjesz" no to ja nie mam . Cytat:
![]() nic tylko oklaski ,fanfary .... ![]() widze .zawsze jak cos wlepialyscie z fb to mi sie wyswietlalo .
![]() |
#2793 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2794 | |
Wtajemniczenie
|
Uaaa, to się podziało!
![]() Cytat:
![]() A pozycja na focie (jakość taka se, bo telefonem pstryknęłam ![]() I zaraz zbieramy się, dziś odwiedzamy Babcię i znajomych w pracy ![]()
![]() |
#2795 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba razdy na to nie ma -jedynie slowo ała to moze skojazy po jakims czasie ze to nie przyjeme i jak bedzie zaciskac to Ty bedziesz zabierac cyca... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() piwnicy nie mamy ![]() moi tescie mogli by w paputkach przychodzic (dom obok mieszkaja ) ale ..... nie przychodza ![]() ![]() ![]() co do pogubionego u wszystkich - to nigdy nam nie przejdzie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2796 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2797 | |||
Wtajemniczenie
|
Witam Was fanfarami!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czasem mam wrażenie, że tylko moje dziecko jest normalnie ubrane, wszystkie w koło jeżdżą pod kocami, w kombinezonach, z osłonkami na nóżki... A moje zawsze ubrane tak jak ja + jedna warstwa więcej w postaci bodziaka. Cytat:
Byłam z Wojtkiem na kontroli wagi po miesiącu - przybrał 580, wg lekarki przyzwoicie ![]()
![]() |
#2798 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2799 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cześć i czołem
![]() Znowu szalejecie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i wpraszam się na sernik ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Najlepszości dla wszystkich jubulatów ![]() BYou, dzięki za odp w sprawie krzesełka. Chyba się na nie skuszę, b o teraz w smyku jest duża przecena z okazji urodzin, m. in na krzesełka, ale też na zabawki i inne duperele ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2800 | ||||||||
Raczkowanie
|
Hejka
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja mieszkam na wsi, ale tu u mnie niestety ciężko o coś ekologicznego ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piękna pogoda dzisiaj ![]() Miłego dzionka ![]()
Anastazja ![]() ![]() ur.30.04.13r. 3980g 59cm Edytowane przez mamaNastuni Czas edycji: 2013-10-14 o 11:44 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2801 | |
Zadomowienie
|
Nestelle, brawo za wierszyk
![]() no przecież to super wygodna pozycja, co ty matka chcesz ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2802 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pogrubione ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wierszyki moze ale nie dla dzieci (caly czas musze sie powstrzymywac aby czegos niecenzurowanego nie palnac przy dzieciach..) popogubione- ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() choc powitanie nie bylo spektakularne ..... i to ja powinnam chyba szczelic focha ![]() brat bedzie miec zosie ![]() no wlasnie to TO powitanie a'la " no moze jedynie kijem cie dotkne " ???? ![]()
![]() |
#2803 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jaki słodziak ![]() Cytat:
![]() A i ![]() ![]()
![]() |
#2804 |
Wtajemniczenie
|
#2805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2806 | |||||
Zakorzenienie
|
hej
i znów mam 4 strony do nadrobienia ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() niech goni bedą razem biegać ![]() ![]()
![]() |
#2807 |
Zakorzenienie
|
i wizaz robi reszte automatycznie?
bo widze, ze znaczki [img] masz ![]() Tasia slodziutko spi ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-14 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2808 | ||||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kasia86bgo;43255966
- KOfAM was - no bo nadal nie mam @ - no ale bylam u gina, i nie jestem we ciazy :P haha, pewnie ze stresow mi sie zatrzymala - a o haslo dnia mojego lekarza '' pani Kasiu pieknie pani tam zasrosłą, no nikt by sie nie zorientowal że pani dziecko urodziła '' : .[/QUOTE] a bylo podejrzenie ciazy tak ?hmmmmm ?kaska cos ty nawyprawiala?????? ![]() ![]() no i do tego zaroslas ?! ![]() Cytat:
![]() tylko zastanawialo by mnie to niemietolenie zabawek .... a nozki raczki wklada do buzki ? jakies elementy ubioru swojego /twojego ? ![]() ![]() ![]() ![]() a tak mi sie skojazylo ..... ![]() Cytat:
![]() ![]() o dzieki ,dzieki ![]() Cytat:
![]() ninka ok ....przeszkadzaja ![]() Cytat:
![]() chcialam opieprzyc za tyle postow bo co nadrobilam to nowa str.byla .....dpoki zem nie zobaczyla ze sama chyba ajwiecej i najdluzsze pisze ![]() ![]() ![]() co do oklaskow -powitan-fanfarow to zem sie poroooobilooo ,niedlugo bedzie strach pisac cokolwiek za strachu ze sie ktoras w powitaniach pominelo ,ze sie za nisko poklonilo ![]() ![]() obcielo mi tez cytat klementyny o wizerunku romantyczno -sexownym ![]() ![]() ![]() ![]() i nadal sie focham na malpke ze mnie datad nie obgadala ![]() schudlam ,dziarki mam i kolczyk nawet ..... a tu zlego slowa ..... moze przez to ze dziecku jesc daje ? hmmmm ![]() ![]()
![]() |
#2809 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() się ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2810 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() bo Twoj se wstaje i sam sniadania robi ![]() ![]() ![]() ja kopjuje emoty a potem wklejam.znaczkow nie widze . ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- SIE ![]() ![]() dobra . siedze na budowie i .... odpisuje tutaj.ale zem pracowita .... ![]() wracam aby z kuba wyklejac rysunek plastelina .prawdziwa -to a propo kupy ![]() ![]()
#2811 |
Zakorzenienie
|
monicca ADAC twierdzi, ze testow fotelika Safety1st baby cool nie robil i nie moze nic o ich bezpieczenstwu niestety powiedziec.. wiec nie wiem, czy warto kupic czy nie
![]()
#2812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2813 | |||||||
Kniaginia
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Martwiłam się, czy Róża zechce pić to moje mleko sprzed ponad 4 miesięcy. Ale jak zgłodniała, to piła i nic jej nie było. Trochę odciągnęłam. Cycki dopiero nad ranem zrobiły się jak głazy. Cytat:
![]() ![]() ![]() Oj, nie mam rady, współczuję. Cytat:
![]() Nestelle, co za weekend! Ile atrakcji! Ale Ninka i flet...brrr, dobrze, że nic poważnego się nie stało. Cytat:
2. Brzmi cudnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2814 | |
Zakorzenienie
|
dzięki za informacje o kremie na zimno. widzę, że polecacie hippa i mam dylemat. ja do hippa póki co jestem zrażona. mieliśmy krem do pupy i na początku był fajny ale w końcu nawet tubki nie wykończyłam i rzadko używam go, potem skusiłam się na płyn do kąpieli i też mi się nie widzi. to są głównie moje ale, bo Jakubowi raczej nic nie jest po tych kosmetykach. chociaż po kremie miałam wrażenie, że trochę szorstka się pupa robi i co raz smarowałam czymś innym później, a płyn do mycia też jakiś szorstki i wrócimy do babydream. o ile z produktów żywnościowych hipp jestem zadowolona to kosmetyki mi nie podchodzą
![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
jak jest na cycu to nie musisz dawać picia. po zakończeniu ekspozycji stopniowo dajemy cały posiłek z glutenem. ja już daję na deser kaszkę glutenową z owocami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2815 | ||||||
Kniaginia
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I skąd Ty wiesz, że nikt Cię nie obgaduje? Kłapiesz tyle jęzorem, jadem tryskasz, więc bój się. Ja wiem, ale nie powiem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Albo się zrobi wszystkim niedobrze od nadmiaru słodkości ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wyzej pisalam juz, ze tak jak panika wybralabym cos z wazelinowych kremow (masci), cieniutka wartstwa, ochroni przed wysuszeniem (nie pielegnuje a chroni), a z pielegnujaco-ochronnych to ktorys z kremow naturalnych np. weleda calendula albo samemu ukrecic (wyzej przepis) ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-14 o 13:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2817 |
Wtajemniczenie
|
Co drugie karmienie mniej więcej. Dziś jeszcze nie ugryzł, ufff. Może tylko taki etap, bo jak go karmię łyżeczką, to też czasem ją gryzie.
#2818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- A jeszcze mialam pisac o nowym zachowaniu Marcela - otoz niedawno odkryl, ze jak sie mu cos zabierze to sie robi raban ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- tjaaa, takie z nas wariatki ![]() ![]()
![]() |
#2819 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Rumaka na Białym Rycerzu....PADŁAM ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do czapki u nas to samo, nie lubi w niej chodzić a już nienawidzi jak jakaś wiązana pod szyją jest i dlatego nawet takich nie kupuję. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() niezłe emoty zapodajesz, w ogóle dzięki nim nasze forum kolorowe i wesołe ![]()
![]() |
#2820 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Nie pisałam tu dłuższy czas, ale czytam namiętnie na telefonie i jestem na bieżąco ![]() ![]() ![]() Wpadam (oj złe słowo!), raczej chcę zapytać o pewną kwestię. Otóż w czwartek kończymy magiczne pół roczku. Nasza dietka wygląda mniej więcej tak: 7-cyc 9-cyc 11-cyc 14-zupka 17-cyc 19-cyc 22-cyc noc -cyc, cyc, cyc, cyc, cyyyyyyyccccc..... Poprosiłabym o jakieś sugestie co mogę podać innego swojemu dziecku, chodzi mi o kaszkę, powinnam? Nie? Jeśli tak to jaką? I kiedy? Rano? Wieczorem? No nie wiem nic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.