|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Cytat:
|
|
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2734 |
|
Konto usunięte
|
Z pracy, więc na szybko - dziekuję za życzenia ;D
Meneq, pewnie, że bym chciala ;D jak wygląda ksztalcenie niepełnosprawnych/ i jakie są te pozalekcyjne zajęcia? i np. w podstawówce - czego sie uczą dzieciaki/ |
|
|
|
#2735 | |
|
Zadomowienie
|
witam!
Całkiem ładna nocka za Nami (jak na Olę ) I miły poranek, mój kochany tż zrobił pranie i jeszcze pomył wszystkie gary, a troche sie tego uzbierało![]() Poniewaz ze studiami nie wyszło to chyba zapisze sie na kus jezykowy, chciałabym podniesc kalifikacje i w ogole cos robic poki moge No to lece poczytac co tam skrobałyscieCytat:
dla Kubusia, ładnie zaczął jeść A na t. lepiej spuścić zasłonę milczenia
|
|
|
|
|
#2736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2737 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
zagrzebuję się w faktury znowu; już mi się to znudziło ![]() Cytat:
trzymaj się Cytat:
a Yae jak zwykle cudna
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Nasza noc straszna,był płacz,nie wiem czemu Dzisiaj będę się kładła odpoczywać jak tylko będzie okazja,szkoda że nie umiem spać w dzień ![]() Blogerko wygląda na to że jemu dziecko zwyczajnie przeszkadzało! A jak było w ciąży? Interesował się? Chciał mieć dziecko? Czy to dopiero rzeczywistość tak go "przytłoczyła"? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
dla Oli i Darii za 9 miesięcy i dla Tosi za 8 miesięcy
|
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq, jak najmniej sztucznych substancji, czyli ...paraben - wszystko, co się na to kończy, to sztuczny konserwant, substancji z grupy PEG/PPG (sztucznie wytwarzane), różnych substancji drażniących (tu można bardzo dużo wymienić), najlepiej, żeby balsam dla dziecka był też bez parafiny, bo to nie jest cudowna substancja nawilżająca, tylko olej mineralny, który na dłuższą metę podrażnia i wysusza (bo dusi skórę) - czyli paraffinum liquidum, wazelina też nie jest najlepszym składnikiem - petrolatum. Byłoby miło, gdyby zamiast tego miał w sobie jak najwięcej naturalnych olejków, może mieć jakiś pantenol, alantoinę, lanolinę czy inny, naturalny nawilżacz.
![]() Tu pisałam o bardziej szkodliwych, które też się zdarzają w kosmetykach dla dzieci - http://blacksmokey.blogspot.com/2013...-unikac-w.html |
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43270597]Z pracy, więc na szybko - dziekuję za życzenia ;D
Meneq, pewnie, że bym chciala ;D jak wygląda ksztalcenie niepełnosprawnych/ i jakie są te pozalekcyjne zajęcia? i np. w podstawówce - czego sie uczą dzieciaki/[/QUOTE] Tak na szybko, to w dwoch szkolach (podstawowka i gimnazjum), w ktorych bylam, byly rowniez dzieci niepelnosprawne (zarowno fizycznie jak i uu), ale jak wyglada ksztalcenie nie mam pojecia. Slyszalam od znajomej, ktora pracowala wlasnie w podstawowce, ze dzieci niepelnosprawne ida do zwyczajnej szkoly, chyba, ze rodzice zdecyduja inaczej. Czego sie ucza, to nie mam pojecia, ale sprawdze i podpytam sasiadki. Zajecia pozalekcyjne, to treningi, kolka zainteresowan, tu tez wiele zalezy od szkoly (odbywaja sie codziennie, rowniez w weekendy czy wakacje). ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Widzialas zdjecie na dole strony? Toz to male rybki jak sie patrzy. W calosci sie je, wiec i bogate zrodla wapnia |
|
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2743 |
|
Zadomowienie
|
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2745 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) o 10 jak idzie spac to lepiej nie, bo pewnie nie zje wszystkiego a bedzie marudna, to tylko sie bedziecie denerwować.Blogerko, gratuluję decyzji! Trzeba być odważnym, żeby zmienić swoje życie o 180 stopni. Teraz życzę powodzenia w układaniu sobie wszystkiego od nowa ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
![]() Wczoraj 2razy pacnęła z siedzenia. Chyba Wam nie pisałam, że Ola siedzi:? Ze stania siedzi normalnie, ale jak się podnosi z raczek to pełna asekuracja: noga jedna z przodu, druga z tyłu![]() No i jak sobie tak siedzi i to jeszcze na macie, to ja zostwiam, a wczoraj z takiego siedzenia 2 razy uderzyła się w główkę - trafiła w panele
|
|||
|
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2747 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() u nas pobudka o 2 i w pełni sił do zabawy;p ale wzięliśmy Ją do sibie, szybko zasnęła i spaliśmy wszyscy do 8 ![]() teraz się pakuję bo po kaszce jedziemy do Włocławka Cytat:
Cytat:
![]() a Tż tam sam z siebie się za to wziął? Cytat:
współczuję nocki podłączam się
|
|
#2748 |
|
Zadomowienie
|
dziendobrek .. laski nie jestem w stanie byc na bierzaco 10 stron dzoennie i wy macie dzieci ???
kurde mamy lipe ze zdjeciami. w aparacie nie przestawili z manuala na auto i fotki ciemne, niewyrazne, ziarno jak cholera ... mama robila tel swoim ale miala brudny obiektyw i tez brzydkie sa ... takze zostalismy z beznadziejnymi fotkami .. no trudno :p zaraz mloda bede usypiac ale ostatnio klade sie z nia i razem spimy ta godzine ... buxiaki sprobuje cos nadrobic ...
|
|
#2749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
NadrabiamCytat:
Zaproszenie poszło ![]() U lala Fajnie Tak, z nereczką. Będą jej robić badanie - Scyntygrafia nerek :/ Niby mamy tam być 3 dni. Ale różnie to bywa w tych szpitalach... ![]() Cytat:
|
|
#2750 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Zazdroszcze ![]() SAM Ale ja mam dobrego tz, przekochanego Obsługuje pralkę, prasuje sobie koszule, myje naczynia, posprząta
|
||
|
|
|
#2751 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jaki Yae ma fajny wagonik drewniany z myszami? Cytat:
hahaha no wczoraj z tż to oglądaliśmy patrzymy i tylko taki wzrok na siebie o co kaman ![]() Cytat:
ale kto nie przestawił??? fotograf???? Helllo ! ;* witam się ino i lece oglądać chirurgów nowych a tu coś dla Nas http://kwejk.pl/obrazek/1931020/jest...zwiazanie.html ![]() ![]() ![]()
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Blogerko, a jak wieści z frontu? Odezwał się w ogóle paniczfiut? Nawijko, czekamy ![]() ---------------------------- Pola przespała całą noc Paaaaaskudnie jest
|
|
|
|
|
#2753 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Brawo za ząbka ![]() Cudna jest ![]() Cytat:
Trzymaj się i wracaj do nas. Mam nadzieje, że nie są to poważne problemy ![]() Cytat:
na szczęście i tak jest lepiej odkąd po każdej kupie myjemy małą żelem i pod kranemTrzymam kciuki, żeby Natka dała Ci się pouczyć języka Na pewno z czasem będzie Ci coraz łatwiej ![]() Przyłączam się Cytat:
dla Oli za siedzenie. Ja już nie zliczę ile razy Domcia przewróciła się do tyłu i rypnęła głową o podłogę. Na początku płakała, a teraz najpierw zrobi podkówkę, a za chwilę się smieje
|
|||||
|
|
|
#2754 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
potem dodać do mleka możesz, zblendować na gładko... też niecałe 3 zł Cytat:
To Ty jesteś mózg! Ile? 180cm? Kurka a wyglądasz na fotkach na niższą zazdroszczę CI wzrostu, ja mam 10 cm mniej więc niby niska nie jestem, ale i jak mi mało ![]() Cytat:
meneq, ciekawie piszesz i jeszcze takie rzeczy... mów wszystko co wiesz ![]() Cytat:
![]() Pójdę dziś po te kurtke, która wczoraj przez przypadek upatrzyłam szkoda mi kasy jak cholera, no ale w tamtym roku nie kupowałam, nie będę chodzić jak dziad przecież... Wczoraj padłam z telefonem w ręku, bo zamiast iść spać,to prasowałam do 22 no ale w tle serial leciał to przeca czysty rilaks :p Bokeh, z taka fryzurą to dopiero będą Ci panny męża w robocie podrywać Dżizas, to już? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez charlizz Czas edycji: 2013-10-15 o 10:02 |
||||
|
|
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy wagonik jedzie, to glowki myszek sie unosza i opadaja. Yae dostala od znajomej t. a uwaga zabawka wyprodukowana w Czechach. I jeszcze kolka tak piszcza, jakby to te myszki piszczaly |
|
|
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
Iffonka, co do filmiku, jak to tam ktoś skomentował - solówkę na gitarze to nieźle na☠☠☠☠ia
---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Charliz, ja młodej też robię zwykłą kaszę manną, zagotować mleko, wsypać kaszkę, gotować 2 minuty i siup. A jeszcze kukurydzianą mamy. I obie nie więcej, niż za 3 zł |
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
charlizz, serio chciałabyś więcej? ja mam 173 i mi dość, butów na obcasie przez to nie noszę
I niech ino sprobują poderwać ![]() w ogóle miałam dziś gupi sen juz mnie wkurzają te moje sny
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2013-10-15 o 09:39 |
|
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2760 | |||
|
Zakorzenienie
|
przerwę sobie zrobiłam
![]() ode mnie też Cytat:
![]() Cytat:
szał normalnie ![]() Cytat:
![]() i lecę po marker i do lustra malować
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.

) I miły poranek, mój kochany tż zrobił pranie i jeszcze pomył wszystkie gary, a troche sie tego uzbierało
No to lece poczytac co tam skrobałyscie
dla Kubusia, ładnie zaczął jeść

Trzymaj się i wracaj do nas. Mam nadzieje, że nie są to poważne problemy