|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
Tez mi sie podobało Twoje guganie i głosik Tomcia ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Anulka u mnie też w lodówie siedzą pierożki, tzn tortelini z lidla...ale tak szukałam natchnienia na coś innego.... Jeju jak mi się chce spać....i nie wiem czy się kłaść czy nie bo już sensu nie ma...bo Donio zaraz się obudzi...:/ |
|||
|
|
|
#3482 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Wiecie co, chyba przestane cokolwiek pisac..
Waznego linka wam wklejam.. Cisza .. Pisze o wadze malego... Cisza... Ehhh ide na spacer
|
|
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43277101]Wiecie co, chyba przestane cokolwiek pisac..
Waznego linka wam wklejam.. Cisza .. Pisze o wadze malego... Cisza... Ehhh ide na spacer [/QUOTE]ja chciałam linka otworzyć mi się nie otworszył, potem zapomniałam...a waga no piękna ![]() Nie fochuj maleńka
|
|
|
|
#3484 |
|
Zadomowienie
|
Adaś ma 40 stopni gorączki. Paracetamol nie działa. Włączają w ciemno antybiotyk. Jak przyjdą wyniki krwi (za kilka godzin- fuck!) to dobiora właściwy.
Krew pobierali z nóżek, raczek, pięty- nic nie polecialo. Mówiłam im, że Adaś ma zapadniete żyły ale nie słuchali. Na końcu pobrali krew z głowy ![]() Prześwietlenie klatki wyszlo ok. Teraz robia echo serca. Zrobili też wymazy z oczu (na moja prośbę) i z nosa. Tak mu pobierała baba z nosa, że Adasiowi krew poszła. Komentarz? BO SIE RUSZAŁ ZA BARDZO. Sorry, zapomnialam powiedzieć- Synu, teraz wsadza Ci rurke do nosa więc sie nie ruszaj :/ Zwazyli też Młodego- 4,1kg ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3485 |
|
Konto usunięte
|
Nigdzie kurna nie ide... Kolejna kupa..
|
|
|
|
#3487 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jezu juz nie wiem nawet co ci pisac... |
|
|
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
o rety, Cynamonki
Biedny ten Adaśko, umęczy się... Oby antybiotyk zadziałał. Modlę się za Was! ale jak jest gorączka, to znaczy, że organizm walczy! niech walczy dzielnie! |
|
|
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde czemu mu tak leci ta temperatura:/ Ja pier.dziele czy oni nie widzą, że dziecku coś się dzieje....no kosmos jakiś!!! Adasiuu kochanie!!!! bądz dzielny !!!! Oby gorączka zmalała a ten durny personel coś mądrego wkoncu zrobił..a..może powiedzcie, żeby znó na intensywną może....choć my...szaraki to sobie mówić możemy... ... PS. Cynamonka...ostatnio tak myślałam, pewnie znasz bardzo dobrze angielski, bo kurcze słownictwo medyczne itp. to cięzka sprawa tak mi się wydaje a Wy im wygarniacie wszystko! Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-10-15 o 16:04 |
|
|
|
|
#3492 |
|
Rozeznanie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43277101]Wiecie co, chyba przestane cokolwiek pisac..
Waznego linka wam wklejam.. Cisza .. Pisze o wadze malego... Cisza... Ehhh ide na spacer [/QUOTE]Mam to samo dlatego się nie udzielam bo moje posty i tak nie wnoszą nic do wątku. Od czasu do czasu ktoś coś odpisze i koniec. Dziewczyny piszą ze sobą cały dzień i noc dlatego jak ktoś się odezwie raz na jakiś czas to nie ma siły przebicia. Cynamonku płakać mi się chce jak czytam to co piszesz Okropnie przezywam Waszą sytuacje i bardzo kibicuje Adaśkowi żeby wyzdrowiał. Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co Wy musicie przeżywać...
|
|
|
|
#3493 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za Was
|
|
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
Cynamonka...popatrzyłam w wózek, mój mały śpi...pomyślałam o Was i łzy same mi lecą. Pięknie walczysz o Adasia!!!
Pomodliłam sie o zdrówko dla Adasia, mam nadzieję, że to coś pomoże....
Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-10-15 o 16:11 |
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
cynamonku rany co oni tam wyrabiają z Adasiem..
---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- teso otworzyłam linka, ale nie miałam możliwości przeczytać.. a wagi miałam pogratulować i zapomniałam nie fochuj się no ![]() My nie idziemy na spacer, bo Olek zasnął przy cycu w naszym łóżku.. w sumie to miałam nadzieję, że mi tak zaśnie, bo sama się czuję zmęczona i odpływałam przy karmieniu..więc idę do niego na krótką drzemkę.. .. i pomodlę się od razu za Adasia, żeby gorączka wreszcie spadła
|
|
|
|
#3496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
link w podpis to bardziej będziemy pamiętać. Już 3 razy zagłosowałam. Potem na kompie próbuje ![]() Teso piękna wagą synka ![]() Cytat:
Trzymajcie się kochani, mam nadzieję, że szybko gorączka spadnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#3497 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy wiecie, ale może Wam się przyda info, że słoiczki różnych firm mogą być troszkę inne w smaku, ponieważ używają innych produktów... Jeżeli Dziecko będzie pluło jedną "firmą", można spróbować dać słoiczek z innej... Cytat:
Cytat:
I tak jak dzoan pisała, zwracam uwagę na nóżki ![]() Zastanawiam się nad polarkiem do kangurowania: http://allegro.pl/polar-dla-dwojga-p...627994878.html ![]() Co chwilkę ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43277101]Wiecie co, chyba przestane cokolwiek pisac.. Waznego linka wam wklejam.. Cisza .. Pisze o wadze malego... Cisza... Ehhh ide na spacer [/QUOTE]Hm... obiecuję się poprawić! [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43277255]Nigdzie kurna nie ide... Kolejna kupa..[/QUOTE] ![]() Cytat:
A po prostu jeżeli ktoś pisze więcej postów to zwykle na jakiś się nie zapomni odpisać i to tak wygląda...Ale czytamy każdy post i jesteśmy ciekawe co u każdej słychać więc pisz Cytat:
![]() Serce się kraja... Dlaczego tak nie wiele możemy dla Was zrobić ![]()
|
|
#3498 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadajemy ze spaceru
![]() Teso- waga pokazna! Przynajmniej efekt jedzenia jest jakis ![]() Cynamonku- kurcze to jest okropne co was spotyka. ..co sa ludzie z tych lekarzy. .przeciez to oni sa po to żeby wam pomoc a nie odwrotnie. ..:banghead::banghead: Wysłane z mojego GT-I9300
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
cynamonku myśle o Was non stop, staraj sie wykrzesać jeszcze trochę siły
![]() dzoan a dziekuje za komplement, chociaż sama w swoim głosie nie doszukuje sie niczego specjalnego ![]() teso za pokaźna wagę!Moje młode właśnie śpi, a ja leżę obok i odpoczywam haha
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#3500 |
|
Zadomowienie
|
Cynamonowa, oby goraczka u Adasia spadla!!
Dziwne, ze i przy 40C stosuja lek na wszystko (paracetamol). Bidulek malusi, za co takie kruszynki cierpia?! A personel u Was to jeszcze poglebia Strawberry, chyba zadna z nas nie chce sie przebic, po prostu piszemy co nam lezy na sercu, pytamy o porady, chwalimy sie, zalimy itp. Wszystko czytamy, tylko nie zawsze pamietamy co komu odpisac. Wiec pisz smialo Teso, nie fochaj sie, waga Leoska imponujaca , my do takiej dojdziemy pewnie za 2m-ce dopiero ![]() Edziu chyba przechodzi skok. Mamy dzis 8tyg, wiec pasowaloby. Nie placze duzo, ale jest marudny i strachliwy, wszystko go przeraza. Do tego wiekszosc dnia przesiaduje na cycku lub spi. Dzis aktywnosci prawie zero i w ogole nie chce rozmawiac. Chyba system nerwowy przeladowany rozwojem i biedaczek nie radzi sobie. Oby szybko nam przeszlo. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę przestać myśleć o Adasiu...Biedactwo.
|
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
Anulka na komputerze też zagłosowałam 3 razy
|
|
|
|
#3503 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja nadrabiam fragmentami i już nie wiem co komu. Katarzynka trzymam kciuki za mamę! ![]() Enlevee słodki Tomuś, ale Ty to jesteś gugacz pierwsza klasa ![]() ![]() A to mój krzykacz z dziś ![]() http://www.youtube.com/watch?v=kbYlmGoHbHU Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-10-15 o 17:12 |
||||
|
|
|
#3504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś gotowałam zupę ... Niby krupnik ALE bez ziemniaków
![]() Dodałam za to dużo dyni pokrojonej w kostkę Pycha!Ugotowałam duży gar i zjadłam dziś na obiad, zjem jutro i zagotowałam jeszcze 5 litrowych słoików ![]() Dobre są te pierogi? póki co testowałam te mrożone z Lidla i nawet nawet. Nie mam czasu kleić teraz pierogów a mam czasem taką chęć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie pojmuję tego co tam się dzieje. Ja bym napisała skargę na szpital już po wszystkim!! Teso, Strwaberry - nie fochujcie się ![]() Każda z nas ma czasem wrażenie, że jej posty są pomijane Teso super waga Mój waży podobnie Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-10-15 o 17:22 |
||
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
Przyznam, że średnie. Ruskie jeszcze mogą być, ale z mięsem w ogóle mi nie smakują. Nie jadłam tych Biedronkowych z truskawkami.
|
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
Idę kąpać bobasa
|
|
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
anulka zaglosowane
![]() neni słodki krzykacz ale mam dwa spostrzeżenia:1) Twoj Tz zmienił nazwisko 2) Kubus chyba ma straszny katar i sobie go sam wysiakuje ![]() Dziewczyny ile mniej wiecej czasowo na dzien wasze maluchy leżą na brzuszku? Mój dzisiaj do tej pory leżał 15min ale może 5min z tego wszystkiego było bez wrzasku jednocześnie pediatra mówi, ze bardzo ładnie sobie daje radę, ale liczę to na minuty, a nie np. Godzinę dziennie :/
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#3509 |
|
Wtajemniczenie
|
Spacer był krótki bo deszcz się rozpadał. Maja senna dzisiaj "chodzi", pewnie na te pogodę. Śpi sobie właśnie w dużym łóżku z tatą
Czekam aż zmywarka skończy myć naczynia bo wszystkie deski do krojenia wrzuciłam do umycia i nie mam na czym pokroić selera naciowego W takim razie poczytam co się działo jak mnie nie było
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
cynamonowa
ja też jestem z Wami myślami i w modlitwie!!! niech Adaś walczy! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

miły masz głos 

KCIUKI DLA ADASIA
nie fochuj się no 

Pycha!