|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Cytat:
Ja mam ubezpieczenie, ale dadzą cos ok 1500 zł. A becikowego pewnie też nie dostanę
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam od gina
![]() Z dzieciem wszystko ok, nie wiem czy machał rączkami, ale widziałam oczy nosek i usta ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ja kupuję tylko staniki firmy Freya. Próbowałam też kilka innych drogich firm, ale wszystkie były nie dla mnie. A z Freyki mam sporo różnych modeli i wszystkie są super. Ale Freya ma dość specyficzny krój i nie wszystkim on pasuje, np. moja bratowa (z tych wielkobiuściastych) mierzyła ją i powiedziała, że dla niej była najgorsza. Ps, tym razem wzięłam ten: http://allegro.pl/fantasie-by-freya-...605225195.html Ale na żywo wygląda duuużo lepiej niż na modelce ![]() Cytat:
![]() Ja jak coś znajdę, to też tak zrobię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wielka piłka masująca z wypustkami ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oj Kochana wszystko będzie dobrze, tylko się nie martw, a to plamienie brązowe czy krew? Vampirko słodkie Maleństwo ![]()
![]() |
#4294 |
Zakorzenienie
|
Vampirka, piękne maleństwo
![]()
#4295 |
Zakorzenienie
|
Pędzicie dziewczyny jak zwykle, nadrabiałam chyba godzinę
![]() My dzisiaj byliśmy na zakupach, kupiliśmy Hani kurtkę w 5-10-15, spodnie w Lidlu, czapkę i rękawice w H&M, szalik w Pepco i buty na zimę w Deichmannie ![]() ![]() Nie cytuję, bo i tak mi nie zacytuje połowy, a nie chce mi się odpisywać strona po stronie, więc tyle co zapamiętałam: Lolitko pięknie wyglądaliście ![]() ![]() Paulka i kasiub teściowe boskie, ale moja ma podobne podejście, więc możemy sobie podać rękę ![]() Magdi mamy podobne typy imion ![]() ![]() Ilkas no niestety prawie codziennie mamy pobudkę o 5, Hania miała okres, że spała dłużej od 20 nawet do 6.30, ale ostatnio jej się pozmieniało. Bierzemy ją wtedy do nas, trochę się do mnie poprzytula, czasem zaśnie, czasem nie, dostaje butlę z mlekiem, bawimy się jakimiś małymi zabawkami w łóżku i tak zleci do 6.30-7 ![]() ![]() ![]() Zamyślona, szefowa masakra, kolejna rzecz, która może człowieka dobić, skąd się biorą tacy ludzie? ![]() ![]() Hope ja nie miałam, ale na początku mi wychodziły bakterie w moczu i brałam urosept i coś tam dopochwowo przez tydzień w sumie tak na wszelki wypadek. A no i obejdzie się bez bacików ![]() Ale przede wszystkim chciałam mówić, żebyś uważała na siebie kochana! Mam nadzieję, że to plamienie już po raz ostatni a teraz będzie już z górki ![]() Santom śliczny okruszek ![]() Vampirka również cudne maleństwo! W ogóle gratuluję udanych wizyt dzisiaj ![]() ![]() I witam nowe mamusie na wątku, ale nas duuuuużo!!! ![]() ![]() Aaaaa i dołączam do grona posiadaczek zapasu tamponów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4297 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Resztę mam napisane w wykazie ![]() ![]() Ja po pierwszym porodzie dostałam 2000zł a Mąż 1500zł. Oboje mamy składki w granicach 45zł Hope, leż Kochana, a ja trzymam kciuki ![]() ![]()
![]() |
#4298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4299 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4300 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Znowu mi niedobrze ![]()
![]() |
#4301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie pewnie dopiero zacznie wspominać o konkretnych badaniach na następnej wizycie jak wszystko będzie dobrze, więc się nie cieszę na zapas, a znając życie... wszystkie będę musiała powtórzyć ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Mięta? ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Nie no, oczęta mi się tak kleją.... A miałam taki ambitny plan przetrwania meczu na wizażu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4302 |
BAN stały
|
Ojej..ile stron
![]() agaaga89 mi gin mówił, że tylko grupe krwi jeśli mam wynik to nie trzeba powtarzać. Całą resztę (toxo, hiv..itd) kazał robić, żeby mieć pewność..no bo różnie bywa. |
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Rozeznanie
|
Kasian, ja Antoniny też jestem już pewna
![]() ![]() ![]()
#4304 | ||||
Zadomowienie
|
Jestem już po wizycie. Gin stwierdził, że nic nie budzi jego niepokoju
![]() ![]() ![]() Niestety nie mam zdjęcia, bo ginowi nie wyszło ładne, ale dostanę następnym razem. Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4306 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do czekania na wyniki to wydaje mi się że to zależy od laboratorium itp. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny pędzicie jak szalone ![]() Dziecko mi zasnęło i wydaje mi się że lepiej oddycha. Kupiliśmy w aptece olejek Olbos , pokropiłam trochę (3 krople na tetrową pieluchę) i dałam na kaloryfer i robi się inhalacja i widac że chyba pomaga ![]() Dziewczyny które jeszcze tego nie zrobiły a chcą być na pierwszej stronie. Dużo też doszło , więc ponawiam apel. Wysyłajcie dane nick, jak chcecie to imię, wiek i TP ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4307 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie pamiętam kiedy takie dobroci piłam ![]() Dobrej nocki ![]()
![]() |
#4308 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4309 |
Wtajemniczenie
|
pomarańcza , janeczka, bluesky- dziękuję kochane za troskę
![]() agaaga- no niestety. leżę już od początku września. mając już powoli tego dosyć czasem gdzieś wyszłam, rzadko, zaledwie kilka razy a ostatnio juz bylo ok od prawie dwóch tyg, ulżyło mi, pomyślałam,że już niebawem drugi trymestr i się uspokaja n dobre... a tu taka lipa. Na szczęście poki co jednorazowe ale zobaczymy co bedzie dalej, na szczęście jutro wizyta... dwakolory - gratuluję udanej wizyty!!! milo pcozytac tak fajne wieści o rączkach, nóżkach ![]() co do $ wizyty ... masakra z cenami... ja bym nie dala rady finnsowo ![]() wampirka - dzięki za info ! pewnie wypróbuję! ![]() masz pięknego dzidziola! wyraźna buzia, rąsia ![]() selenitka - no to trza zmienić butki. Zawsze mialam brazowe plamienia, tym razem to byl taki zaróżowiony śluz, dzis bardzo, bardzo czesto sikam wiec w koncu natrafiłam ;[ no cóż, nie ma rady, wróciłam do wyra i koniec wycieczek kasianku- no to gratuluję danych zakupów! ![]() ![]() no ja też mam nadzieję że to pojedyńcze, no i jutro wizyta... czekam tak naprawdę z duszą na ramieniu... a jak przechodziłaś toxo to chyba dobrze i nie musisz tak kontrolować?to chyba jest tak ze kontrolować muszą te, co nie przechodziły magdi - no staram się leżeć ale bywa różnie z tym ![]() ![]() magdi nie przejmuj się ze kolezanka ma - jak uwielbiasz imię to dawaj ! ja wiesz ile w rodzinie mam swojego imienia? i wcale to nikomu nie przeszkadza ![]() ![]() paulka - a moze sprobuj rady starszych pań i ssij... skórkę od chleba? ![]()
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2013-10-15 o 20:28 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4310 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() zaglądam tak nieśmiało, bo póki co, to zrobiłam dwa testy i wyszły mi blade kreski. Jutro idę do gina na potwierdzenie. OM miałam 6 września, a okresu nadal brak. Mamy już córkę, Milenę, ma 2 latka i 8 miesięcy. Trochę podczytywałam. Strasznie dużo piszecie ![]() Gratuluje wam wszystkim ![]() Odezwę się po wizycie, jak potwierdzę, że to TO ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No cos za cos właśnie ![]() Dobrej nocy do jutra ![]() Cytat:
No to moze któraś z nas bedzie miała Tosienke ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A zapomniałam wcześniej napisać - ten radilog to Guzik. Przyjmuje w tym budynku 'Rondo centrum' ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oliś jest od Madziuuuli mój to Oskar ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4314 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Kaorlak cieszę się, że wszystko dobrze ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No wyczyn wyczyn juz na koncu bralam byle co bo juz miałam dosyć ![]() Jeśli chodzi o toxo to niby tak jest ale z tym różnie bywa wiec w ciąży z Haneczka kontrolowałam mocno ![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Dzizzasss no pewnie, że tak, o ja głupia, ale strzeliłam gafę ![]() ![]() ![]() Chyba pora na mnie w takim razie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Zakorzenienie
|
Z okienkiem taką ?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4318 |
Wtajemniczenie
|
madelinem - witaj!'
magdi- aa to Guzika nie znam. ja mam zaklepane u jednego w ck w szpitalu na Kosciuszki ale nie pojde chyba wiec jak co to tam trzymam termin ![]() kasianku- o 17:30 , ale o ktorej wejde... pewnie bede siedziecw poczekalni na komorce ![]() tez mam tak z zakupami, ale teraz z tym zamknieciu to chetnie bym sie wyrwala na szoping ![]() co do badan- pewnie, kontroluj jesli tylko mozesz. ja nie przechodzilam wiec tez bede kontrolowac ![]() jeszcze dzisiaj szpilka wizytowala bodajze o 15:30. ciekawe kiedy wieci przyniesie co tam.
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2013-10-15 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4320 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Spróbuję tej skórki:P Jak przeczytałam Twoją radę to pomimo tego że przeczytałam ssij skórkę od chleba to pomyślałam o czym innym ![]() Kochana daj znać o której wizyta żebym kciuki mogła trzymać ![]() Nasze wizażowe kciuki są magiczne ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.