Plotkowy dla dietetyczek :) - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-11, 10:16   #2371
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Napisane przez Sathi Pokaż wiadomość
Witam piątkowo
Wczoraj widziałam się ze znajomą, panią dietetyk
Przyniosła mi plan na dietę 1200 kcal.
Bardzo fajna dietka, chyba nie ma możliwości, żeby chodzić głodnym
Kto chętny wyślę na maila po poludniu.
Sathi wiem, że dieta od dietetyka, ale strasznie mało kaloryczna się wydaje

Dużo jest tam tych posiłków Mogłabyś napisać o niej coś więcej Przez ile czasu masz ją stosować, kiedy będą jakieś rezultaty, oprócz diety coś jeszcze Ci poleciła

Strasznie ciekawa jestem
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 10:28   #2372
Apiska
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

I ja witam
Wstałam o 9- nie ma to jak spanie w domciu, ah!
Czekam aż mi włoski wyschną i będę jechać na miasto po jakieś żarełko
Dziś sądny dzien, będę się mierzyc, w tamtym miesiącu zapomniałam, takżę będę mieć teraz wyniki z 2 miesięcy. Oj.
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 11:16   #2373
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Byłam u lekarza Jutro do szpitala na badanie moczu i mam KONIECZNIE zadzwonić do niej na domowy z wynikami. jak bedą złe to szpital... Cholibcia! A ja jutro mam imprezę 18 , wszystko przygotowane a ja w takim satnie Trzeba miec prawdziwe szczescie..
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 11:18   #2374
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Byłam u lekarza Jutro do szpitala na badanie moczu i mam KONIECZNIE zadzwonić do niej na domowy z wynikami. jak bedą złe to szpital... Cholibcia! A ja jutro mam imprezę 18 , wszystko przygotowane a ja w takim satnie Trzeba miec prawdziwe szczescie..
kurde bele to pechowo
oby było oki

oreganka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 12:17   #2375
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Djana Pokaż wiadomość
Dziewczyny fajnie tu z Wami Moge zostać??
przeprowadzamy najpierw krotkie rozmowy kwalifikacyjne daj znac jak bedziesz gotowa,wtedy sprawdzimy czy się nadajesz zeby zostac

Cytat:
Napisane przez Atram Pokaż wiadomość

ja mialam podobnie, ale musialam sie nauczyc rysowac, bo mam na studiach zajecia plastyczne. na poczatku to byla tragedia, ale potem spodobalo mi sie, bo kobieta prowadzaca jest bardzo mila i duzo pomaga, doradza, daje wskazowki. ale z biegiem czasu wymysla coraz trudniejsze rzeczy do malowania - portret, szkic jakiegos budynku, a wczoraj rysowalismy swoje rece z roznej perspektywy, tak by ukazac ich trojwymiarowosc
na szczescie w tym roku plastyka mi odpada

spicie jeszcze?
ooo! to co studiujesz, ze takie zajecia fajne masz jesli mozna wiedziec oczywiscie.
ja to beztalencie rysunkowe niestety. chociaz czaaaaasem zdarzy mi sie ze cos mnie najdzie i potrafie cos ladnie narysowac (ale tylko olowkiem albo węgielkiem +swiatlocienie). ale to naprawde czaaaaaaaasem szkoda, bo lubie taksobie siedziec i rysowac, tylko szkoda ze efekty takie oplakane...

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
A ja tak wogóle to po badaniach Dziś się udało, choć miałam chwilę załamania Mianowicie obudziłam się o 5:17 Ale się nie dałam, odwróciłam na drugi bok i zasnęłam
no wlasnie! ja tak robie zawsze! budze sie raniutko sprawdzam czy juz zaspalam czy nie okazuje sie ze jest np 6 to sie odwracam na drugi bok i spie! dlatego nie umiem nigdy rano wstac.
albo moj staly tekst (w myslach albo do osoby budzącej mnie) "jeszcze chwile" "jeszcze minutke" i tak moge 3 godzinki "chwilkowac" czy "minutkowac"
ALE sa postepy co do mojego wstawania, bo dzis wstalam o 6.45 zwykle w piatki wstaje o 7.05 ale dzis udalo mi sie 20 minut wczesniej

Cytat:
ojoj! widzisz to jednak dobrze ze poszlac do lekarza, bo by dopiero bylo!
pech z imprezą faktycznie ale ze zdrowkiem nie ma zartow, imprezę najwyzej sie jakos przelozy...
trzymam kciuki zeby wyniki byly jednak dobre

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 13:01   #2376
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

przełozy? aphi! Ja jestem terminator i nic nie przekładam D: Już się lepiej czuję, bo tabletki wzięłam hyhy ;D
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 13:22   #2377
Djana
Zadomowienie

GG do Djana

Gujana podejmuje wyzwanie moze wieczorkiem?? tylko mnie nie pytaj z zawartosci watku bo przyznam bez bicia, czytalam tylko kilka ostatnich stron

Mam ciało boga tylko szkoda, że Buddy
Djana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 13:47   #2378
Atram
xxyy

Cytat:
A masz karte klubową No i jeszcze co miesięczna składka członkowska

Witaj

Tak ten z jedynką Na pewno już się z nim spotkałaś

Ona nie ma takiego typowego opakowania - tekturowe pudełko. To takie foliowe małe opakowanie Tam tych herbatek jest Jest i pinakolada, rumowa. truskawkowo-waniliowa, różne rodzaje czerwonych i zielonych - no wybór przeogromny
a, ale on ma chyba 150 g? a wczoraj pisalas ze 250? dlatego myslalam ze mowisz o jakims innym

a te herbatka to taka nieekspresowa? widzialam dzisiaj rozne ale wzielam rooibos waniliowa w torebkach

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość
I ja witam
Wstałam o 9- nie ma to jak spanie w domciu, ah!
Czekam aż mi włoski wyschną i będę jechać na miasto po jakieś żarełko
Dziś sądny dzien, będę się mierzyc, w tamtym miesiącu zapomniałam, takżę będę mieć teraz wyniki z 2 miesięcy. Oj.
podziwiam, ja bym nie wytrzymala tak dlugo bez wagi gora tydzien

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
ooo! to co studiujesz, ze takie zajecia fajne masz jesli mozna wiedziec oczywiscie.
ja to beztalencie rysunkowe niestety. chociaz czaaaaasem zdarzy mi sie ze cos mnie najdzie i potrafie cos ladnie narysowac (ale tylko olowkiem albo węgielkiem +swiatlocienie). ale to naprawde czaaaaaaaasem szkoda, bo lubie taksobie siedziec i rysowac, tylko szkoda ze efekty takie oplakane...
pedagogike, a przedmiot to wychowanie plastyczne. lubie malowac, nawet bardzo odkad zaczelo mi wychodzic ladnie ale troche zmeczona juz jestem tym przedmiotem, co tydzien trzeba tachac blok farbki itp na uczelnie. no i w ciagu roku wydalam ponad 200-250 zl na przybory, bo oczywiscie farbki musielismy miec profesjonalne - jedna farbka 8 zl a trzeba bylo 13 kolorow i jeszcze jakies inne farbki, pedzelki, i specjalne olowki za nieziemska cene.. zbankrutowalam przez plastyke

wrocilam wlasnie z aerobiku zjadlam pyszny obiad ( czy pieczarki sa zdrowe i czy maja jakies wartosci odzywcze? zasmakowaly mi takie duszone w calosci. z czym mozna je jesc? znacie jakies fajne prepisy? )
lece do fryzjera i na basen
Stary 2007-05-11, 13:52   #2379
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
A ja tak wogóle to po badaniach Dziś się udało, choć miałam chwilę załamania Mianowicie obudziłam się o 5:17 Ale się nie dałam, odwróciłam na drugi bok i zasnęłam

Wyszłam przed 8 i pogoda mnie zaskoczyła na maxa Jest gorąco i duszno, burza będzie jak nic Tylko mam nadzieję, że się na nią nie natknę, bo mi sie parasolka do mojej małej torebeczki nie wciśnie

Miłego dnia
no i dobrze zę w końcu się zebrałaś na te badania
Ty zaspałaś, no nie mogę uwierzyć
a pogoda dziwaczna, duszno i wieje, pewnie burza się rozpęta akurat jak będę wychodzić z domu

Cytat:
no to nieźle mam nadzieję zę badania wyjdą dobrze.......
trzymam kciuki

Cytat:
przełozy? aphi! Ja jestem terminator i nic nie przekładam D: Już się lepiej czuję, bo tabletki wzięłam hyhy ;D
i nie chojrakuj tak, bo ze zdrowiem nie ma żartu, mam nadzieje że to nic takiego, ale jeśli przypadkiem w każdym razie uważaj na siebie

jakoś wcześnie zajęcia dziś skończyłam i sie nudzę, dobrze że wieczorem gdzieś wybywam (o ile nie będzie burzy z piorunami )

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 14:06   #2380
Djana
Zadomowienie

GG do Djana

Atram wybacz ze pytam, wyprobowals sosik? czy skapitulowalas?

Mam ciało boga tylko szkoda, że Buddy
Djana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 15:03   #2381
Apiska
Zakorzenienie

własnie też bym sobie zjadła jakieś dobre pieczareczkiAtram- jak je dusisz?

Wróciłam z łąki, ale wiatr okropnie wieje. Zrobiłam sobie zdjęcie w rozwianych włosach
Ślub

41/40
Stary 2007-05-11, 15:05   #2382
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
no to trzymam kciuki, zebys czula sie jeszcze lepiej

Cytat:
Gujana podejmuje wyzwanie moze wieczorkiem?? tylko mnie nie pytaj z zawartosci watku bo przyznam bez bicia, czytalam tylko kilka ostatnich stron
Cytat:
Atram wybacz ze pytam, wyprobowals sosik? czy skapitulowalas?
A wiesz, ten sosik ladnie sie zapowiada, wiec odpuscmy formalnosci - w sumie obejdzie sie bez tej calej rozmowy kwalifikacyjnej

Atram ja mam ostatnio "faze" na pieczarki, prawie codziennie zjadam. A jak je gotowalas? bo ja juz nie mam pomyslow i codziennie prawie podsmazam na oliwie te swoje... albo pieke w piekarniku
Z tego co wiem pieczarki maja w sobie costam wartosciowego, bialko nawet sie znajdzie to co znalazlam na pierwszej lepszej stronce:
Jak wszystkie grzyby jadalne zawierają bardzo dużo białka, sporo witamin /B, B2, PP i D/ oraz cenne dla organizmu związki mineralne. Dzięki znacznej zawartości białka mogą nie bez powodzenia chociaż w stopniu ograniczonym, konkurować z mięsem. Brak tłuszczów i cukrów w pieczarkach sprawia, że cenią je nie tylko smakosze, lecz i... diabetycy. Duża zawartość błonnika, zwłaszcza w ogonkach, powoduje, że choć należą do potraw lekkostrawnych, skutecznie przeciwdziałają obstrukcji. Nie powinno się przesadzać z jedzeniem pieczarek. Rozsądna porcja pieczarek nie powinna przekraczać 20 dag na osobę.
(http://www.kuchnia.xpam.de/1050.htm)

nio,dzis sobie tez zjem pieczarek, moze w bialym winie
kupilam wino do mojej zupy cebulowej ale ja w sumie nie lubie bialego tak do picia i nawet nie mam szczegolnie teraz okazji i tak wymyslam jakies potrawy na bialym winie, bo skoro juz mam a do tego korek nie chce wejsc spowrotem w butelke pierwszy raz cos takiego widze wiec mi pewnie zwietrzeje jak postoi - nie wiem jak je "zamknac", moze w cos przeleje?

Stary 2007-05-11, 15:27   #2383
Ather
Zakorzenienie

Cytat:

ja mialam podobnie, ale musialam sie nauczyc rysowac, bo mam na studiach zajecia plastyczne. na poczatku to byla tragedia, ale potem spodobalo mi sie, bo kobieta prowadzaca jest bardzo mila i duzo pomaga, doradza, daje wskazowki. ale z biegiem czasu wymysla coraz trudniejsze rzeczy do malowania - portret, szkic jakiegos budynku, a wczoraj rysowalismy swoje rece z roznej perspektywy, tak by ukazac ich trojwymiarowosc
na szczescie w tym roku plastyka mi odpada

spicie jeszcze?
A ja zawsze uwielbiałam plastykę. I trochę żałuję że nie poszłam do prywatnej szkoły plastycznej, ale nie wyrobiłabym 200 miesięcznie + jeszcze kasa na wszystkie materiały.
No ale zamiłowanie zostało i co tydzień na kilkugodzinne zajęcia jezdze
Cytat:
Ech... mam nadzieję że wyniki okazą się dobre

Cytat:
przeprowadzamy najpierw krotkie rozmowy kwalifikacyjne daj znac jak bedziesz gotowa,wtedy sprawdzimy czy się nadajesz zeby zostac

To tylko ja się tak bezczelnie wprosiłam jakiś czas temu, że mnie taka rozmowa ominęła ?
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 15:38   #2384
Apiska
Zakorzenienie

Hihi kilka fot z dzisiejszej łaki :P

http://images20.fotosik.pl/330/3c37c1be5eac4b4emed.jpg
http://images20.fotosik.pl/330/fd8606a119c3a3a1med.jpg
http://images21.fotosik.pl/275/580f394611152438med.jpg
http://images21.fotosik.pl/275/a2f8ae139453e7bbmed.jpg
Ślub

41/40
Stary 2007-05-11, 15:42   #2385
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

Wróciłam z łąki, ale wiatr okropnie wieje. Zrobiłam sobie zdjęcie w rozwianych włosach
u mnie tez okropnie wieje. jak dzis wracalam do domu to myslalam ze mnie zdmuchnie! :/ strasznie znosze taka pogode-glowa mnie boli i wogole tylko bym spala.. ma mnadzieje ze to wkoncu minie

Stary 2007-05-11, 15:44   #2386
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
a, ale on ma chyba 150 g? a wczoraj pisalas ze 250? dlatego myslalam ze mowisz o jakims innym

a te herbatka to taka nieekspresowa? widzialam dzisiaj rozne ale wzielam rooibos waniliowa w torebkach

podziwiam, ja bym nie wytrzymala tak dlugo bez wagi gora tydzien
Tak pisałam 250 gram, ale chyba też napisałam chyba, bo nie byłam pewna

To ja mam problem z głowy, bo u mnie takiego urządzenia jak waga nie ma

Tak Atram te herbatki są nieekspresowe i wiesz co ja też nie dawno kupiłam sobie rooibos waniliową Taka średnia w smaku Jakoś mi te herbatki nie podchodzą

Atram czy na AP nie ma czasami grafiki komputerowej

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
no i dobrze zę w końcu się zebrałaś na te badania
Ty zaspałaś, no nie mogę uwierzyć
a pogoda dziwaczna, duszno i wieje, pewnie burza się rozpęta akurat jak będę wychodzić z domu
Ewuś nie zaspałam. To był zamierzony efekt Bo nie mogłam wstać wcześniej, bo to by się wiązało ze zjedzeniem śniadania, a po śniadanku z badań nici, więc musiałam się późno obudzić, żeby od razu wstać, ubrać się i na badania lecieć Choć po drodze w brzuszku burczało

U mnie juwenalia w toku Nawet się na korowód agh mimo zajęć załapałam

Dobrze, że wieje, bo bym chyba wyparowała
Stary 2007-05-11, 15:45   #2387
gujana
Wtajemniczenie

no, widac po zdejciach ze teez u Ciebie niezle wieje..
dobrze ze masz piesia to przynajmniej z domku Cie wyciagnął
PS. sliczny psiaczek

Stary 2007-05-11, 15:47   #2388
Apiska
Zakorzenienie

hihi on jakiś taki markotny w taką pogode jest
Ślub

41/40
Stary 2007-05-11, 15:47   #2389
gujana
Wtajemniczenie

u mnie nie jest tak gorąco..
jak by bylo gorąco, to by mi moze ten wicher tak nie przeszkadzal...

Stary 2007-05-11, 15:50   #2390
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
hihi on jakiś taki markotny w taką pogode jest
a wcale mu sie nie dziwie...
swoja droga ciekawe czy zwierzaki tez boli glowa (tak jak mnie teraz od pogody/cisnienia..)

Stary 2007-05-11, 15:55   #2391
Milka19
Zakorzenienie

Widzę sympatyczną dziewczynę z sympatycznym zwierzaczkiem Marzy mi się taki piesek

U Ciebie też tak wieje

Ale masz tam widoki Kochana Codziennie bym na spacery z aparatem chadzała

Cytat:
Na pewno wszystko będzie OK. Nie zamartwiaj się
Stary 2007-05-11, 16:00   #2392
gujana
Wtajemniczenie

Milka, ta herbatka rooibos ma taki nieco miodowy aromat - moze dlatego Ci nie podchodzi, bo nie lubisz miodu
teraz sobie przypomnialam czemu kiedys mi nie smakowała - wlasnie przez ten dziwny miodowo-nieslodki aromat. ale teraz smakuje wlasnie piję

Stary 2007-05-11, 16:03   #2393
Apiska
Zakorzenienie

Milka- chadzam chadzam wlasnie tam z aparatem, ale niestety bywam żadko w domu, więcej na Legnicy Dziękuję za miłe komentarze
Ślub

41/40
Stary 2007-05-11, 16:17   #2394
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Milka, ta herbatka rooibos ma taki nieco miodowy aromat - moze dlatego Ci nie podchodzi, bo nie lubisz miodu
teraz sobie przypomnialam czemu kiedys mi nie smakowała - wlasnie przez ten dziwny miodowo-nieslodki aromat. ale teraz smakuje wlasnie piję
Możliwe Choć jak napisałaś o tym żelazu, to może jeszcze ją polubię Własnie pije tą waniliową rooibos z Tetley Nie jest źle
Stary 2007-05-11, 16:58   #2395
Sathi
Zakorzenienie

Cytat:
Sathi wiem, że dieta od dietetyka, ale strasznie mało kaloryczna się wydaje

Dużo jest tam tych posiłków Mogłabyś napisać o niej coś więcej Przez ile czasu masz ją stosować, kiedy będą jakieś rezultaty, oprócz diety coś jeszcze Ci poleciła

Strasznie ciekawa jestem
No bo to dieta redukcyjna nie da się ukryć.
Aby schudnąć trzeba obciąć kalorie.
Widzisz to jest dieta naprawdę dla osób z nadwagą.
Są wyważone proporcje węgli, białka tłuszczy.
Wkońcu układał ją sam lekarz dietetyk, ja jej ufam, pod jej kontrolą wiele znanych mi ludzi schudło.
Jak długo się ją stosuje?
Do momentu kiedy waga zaczyna sadysfakcjonować.
Potem ważne jest wyjście z tej diety, a to też odbywa się pod okiem lekarza.

MIŁEGO DNIA
Sathi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 17:28   #2396
Ather
Zakorzenienie

Widzę że i u Was tak wieje Ja miałam wrażenie że nie uda mi się po powrocie rozczesać swoich kłaków xD

Śliczny psiak aczkolwiek ja jestem zwolenniczką kotów, wredne to bo wredne ale...

Cytat:
No dobra, tak piszecie ciągle o tej herbacie że i chyba ja się w końcu skuszę
Ona jest do kupienia tylko sypana ?
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 17:52   #2397
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Możliwe Choć jak napisałaś o tym żelazu, to może jeszcze ją polubię Własnie pije tą waniliową rooibos z Tetley Nie jest źle

Cytat:
Wkońcu układał ją sam lekarz dietetyk, ja jej ufam, pod jej kontrolą wiele znanych mi ludzi schudło.
hm, na pierwszy rzut oka to faktycznie bardzo malo tych kalorii sie wydaje, ale jesli to pod kontrolą lekarza,to nie ma o czym dyskutowac - na pewno wie co robi przeciez. mam nadzieje ze bedziesz zadowolona z efektow
Najgorsze jest to jak sie czlowiek sam bierze za obcinanie kalorii, nie znajac sie kompletnie na ukladaniu jadlospisu... a jak pod kontrolą dietetyka,to tylko sie stosowac do jego zalecen, a bedzie dobrze.

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Śliczny psiak aczkolwiek ja jestem zwolenniczką kotów, wredne to bo wredne ale...
No dobra, tak piszecie ciągle o tej herbacie że i chyba ja się w końcu skuszę
Ona jest do kupienia tylko sypana ?
oj, ja też zdecydowanie koty ubóstwiam mrr mrrrrrrrrrr

Stary 2007-05-11, 17:53   #2398
gujana
Wtajemniczenie

a co do herbatki - są rowniez w torebkach i znajdziesz bez problemu w kazdym sklepie

Stary 2007-05-11, 18:31   #2399
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Atram ja mam ostatnio "faze" na pieczarki, prawie codziennie zjadam. A jak je gotowalas? bo ja juz nie mam pomyslow i codziennie prawie podsmazam na oliwie te swoje... albo pieke w piekarniku
Z tego co wiem pieczarki maja w sobie costam wartosciowego, bialko nawet sie znajdzie to co znalazlam na pierwszej lepszej stronce:
Jak wszystkie grzyby jadalne zawierają bardzo dużo białka, sporo witamin /B, B2, PP i D/ oraz cenne dla organizmu związki mineralne. Dzięki znacznej zawartości białka mogą nie bez powodzenia chociaż w stopniu ograniczonym, konkurować z mięsem. Brak tłuszczów i cukrów w pieczarkach sprawia, że cenią je nie tylko smakosze, lecz i... diabetycy. Duża zawartość błonnika, zwłaszcza w ogonkach, powoduje, że choć należą do potraw lekkostrawnych, skutecznie przeciwdziałają obstrukcji. Nie powinno się przesadzać z jedzeniem pieczarek. Rozsądna porcja pieczarek nie powinna przekraczać 20 dag na osobę.
(http://www.kuchnia.xpam.de/1050.htm)

dzięki za informacje o pieczarkach mnie też się przydadzą bo uwielbiam

urocze zdjecia i psinka kochana

Cytat:

Ewuś nie zaspałam. To był zamierzony efekt Bo nie mogłam wstać wcześniej, bo to by się wiązało ze zjedzeniem śniadania, a po śniadanku z badań nici, więc musiałam się późno obudzić, żeby od razu wstać, ubrać się i na badania lecieć Choć po drodze w brzuszku burczało

U mnie juwenalia w toku Nawet się na korowód agh mimo zajęć załapałam

Dobrze, że wieje, bo bym chyba wyparowała
ahaa, no to teraz doskonale CIę rozumiem

właśnie się miałam Ciebie pytać czy obchodzisz juwenalia, bo wszyscy moi znajomi z Krakowa już od wczoraj balują
u nas dopiero w przyszłym tygodniu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2007-05-11 o 18:32 Powód: musiałam poprawić durną pomyłkę ;>
Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 18:36   #2400
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Sathi,ale Ty niedawno chciałaś przytyć,a teraz masz nadwage?.Masz racje należy obciąć kalorie,ale -200-300 od swojego zapotrzebowania i włączyć ruch,sama byłaś przeciwniczką takowych diet z tego co pamiętam

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości