My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-16, 18:35   #1771
enzunio
BAN stały

Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20

Jest opcja też 130 zł / h i wtedy każdy drink 6 zł i już nic się nie kupuje Ale to już na pewno się nie opyla...

asiulek pw

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2013-10-16 o 18:37
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 18:36   #1772
Dotka90
Zakorzenienie

mojakaren, lepsze opinie mają Targi na Centralnej, które będą zapewne w styczniu

Enzunio, a nie myślałaś o jakimś zdolnym uczniu gastronomika? U nas biorą czasem takich chłopaków, a koszt żaden, bo powiedzmy 300zł + alko.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 18:53   #1773
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
O Jezu... @ na ślubie..tylko nie to! Jest jakaś opcja, zeby to "przeskoczyć" w razie czego? Niby powinnam miec 2 tygodnie przed, ale jak się zacznie przedślubny stres, to wszystko sie może zdarzyć...

Z wódką nie każdemu dogodzi..ja własnie niedawno sie dowiedziałam, ze szwagier TŻta nie może pić Wyborowej bo źle sie po niej czuje nie da sie podpasowac pod wszystkich gości alkoholu..
To fakt z wódką nie dogodzi ale chcę wybrać taką która większości przypasuje

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
dziewczyny które odstawiły hormony macie jakiś plan na uniknięcie okresu w dniu ślubu? bo dla mnie trochę bez sensu znowu zaczynać brać tabletki, żeby mieć pewność, że nie będę miała @ na weselu. z kolei mam takiego pecha, że pewnie akurat pierwszy dzień @ mi wypadnie 02.08.2014
Można przesunąć okres... Ja nie biorę póki co anty ale okres mam nieregularny i też mam zamiar zrobić wszystko by uniknąć okresu na ślub - wtedy jestem nie do życia. Mam zamiar pogadać z ginem i wziąć wcześniej tabletki (nie koniecznie anty) żeby przesunąć okres - najlepiej do przodu Tak więc bez stresu wiadomo że nie będzie to 100% naturalnie ale ten jeden raz nie mam innej opcji

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
say hello - nie ma sposobu na uniknięcie okresu
Możesz ew. jeść końskie dawki wit. C ale 100% pewności Ci to nie da.
Ja robię teraz przerwę, ale wracam z powrotem do plastrów

Jeżeli chodzi o winietki przy okrągłych stołach: wydaje mi się to kompletnie bez sensu Po co usadzać gości konkretnie tu i tu? Lepiej zrobić plan stołów i do każdego stołu dopisać te i te osoby, plan powiesić przed wejściem i jest problem z głowy.

Z kolei przy prostokątnych stołach, IMO winietki to konieczność
Byliśmy na weselu bez winietek i hmmm... no nie był to dobry pomysł.

Zgadzam się też z justynkie - stawianie innego/droższego/lepszego alkoholu na stole PM to ogromny nietakt
Jak się ktoś chce napić whisky, a nie stać go, by kupić parę butelek, to niech sobie kupi do domu i tam się napije

Zresztą co, kupujemy sobie butelkę lepszego alkoholu, stawiamy na naszym sotle i co, targamy ze sobą do każdego stołu? Gdzie goście leją sobie wódkę, a my wyjmujemy spod stołu whisky 'ej, ej czekajcie, ja tu mam swój alkohol'
A jak zostanie na stole PM, którzy rzadko przy stole siedzą, to nikt przecież tego pilnował nie będzie..

Stołu wiejskiego mieć nie będziemy: prawie nikt z niego nie korzysta, więc to marnowanie kasy. Poza tym, na naszej dość eleganckiej sali, wyglądałoby to głupio

Enzunio, nie martw się, tez chciałam mieć okrągłe stoły Pani menadżer przekonała mnie, że przy okrągłych bywają problemy. A prawda jest taka, że i przy takich i przy takich problemu mogą być

Ad rem - ja bym się absolutnie szwagrem nie przejmowała. Prawda jest taka, że pić nie musi wcale, więc ja bym tak nie starała się dogodzić.

A co, jak ułożysz menu i się okaże, że JEDNA osoba jest uczulona nie wiem, na marchewkę, to nagle pobiegniesz do kuchni i ugotujesz jej inny posiłek?

Spokojnie, nie ma co się spinać takimi sprawami.

Allofkowa, nie będzie to głupio wyglądać!
Każdy pije to, co lubi

Na ostatnim weselu i ja i TŻ piliśmy drinki (całe szczęście, bo nasz stolik miał takie tempo, że chyba byśmy pod stół wpadli). I też było gadanie, że 'jak to, chłop i drinka pije?!'. No ale sorry, TŻ wolał dirnka pić, niż paść po pół godzinie wesela, bo naprawdę, oni tę wódkę pili jak wodę mineralną

Co do wina, to polecana była tu już strona www.dotrzechdych.pl i tam można szukać winka

Ja z kolei na innym forum dostałam namiar do babeczki, która pracuje w winiarni i pomaga PM dobrać wino na wesele, podobno zna się na rzeczy, wina są dobrej jakości, w cenie ok. 22-25zł, więc pewnie się z nią umówimy
I co najlepsze! Można te wina degustować przed zakupem! To dla nas ważne, bo wiadomo, można szukać opinii o winach, kupować po 1 butelce i próbować, ale to już niepotrzebne koszty (chociaż my to lubimy wino ), a tak, można spróbować i wybrać
Co do okresu już pisałam

Winietki chyba się dobrze sprawdzają przy długich stołach - przy okrągłych dobre jest przypisanie gości do stolika i po problemie Mnie się bardzo podobają stoły okrągłe jednak u nas na sali są prostokątne i nie ma innej opcji - trudno

My jeszcze nie zdecydowaliśmy nic na temat stołu wiejskiego. W sumie może weźmiemy bo jest dosyć tani...

Nie wiem jak zrobimy z alkoholem dla nas jako PM - nie chcę się upić raz dwa. Myślę ze musimy przemyśleć to z tż - na pewno nie ma mowy by pić z każdym co chce kieliszka

I popieram - dziwnie bym się poczuła gdyby na stole PM stały lepsze rzeczy niż dla reszty gości...

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 18:54   #1774
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny za miłe przyjęcie !! To jest dla mnie bardzo ważne bo w Warszawie jestem prawie sama (nie licząc TŻ) i nawet nie mam się z kim dzielić ślubnymi problemami i ekscytacją. Mam nadzieje was tutaj podglądać bo wszelkie rady traktuje jak złoto(pierwszy ślub który organizuje) zwłaszcza że już się przydały , bo prawie z własnego nieogarnięcia zorganizowałam wszystko w wielką sobotę
Witaj pięknie wyglądasz w sukni! na prawdę masz boską figurę! zazdraszczam!

Cytat:
przyszły próbki z Amelii, wybrane mieliśmy KORANI - niebieskie z różem, idealna kolorystyka, bo moje dodatki = fuksja, dodatki na sali = niebieski.
Który zestaw zamawiałaś z próbek? myślę że nie byłoby to jakoś źle gdyby zaproszenia były inne niż reszta.

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
u nas też są te coolery

idę w sobotę na kolejny ślub, już się nie mogę doczekać
Jaką sukienkę ubierasz?

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
dziewczyny szperałam w necie, ale na stronie producenta jeszcze nie ma kolekcji 2014 ale na facebooku salonu znalazłam zdjęcie mojej sukni, bo tak, zamówiłam suknię

https://m.ak.fbcdn.net/scontent-b.xx...80922423_n.jpg
Śliczna jest

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
rozpuszczone loki to nie jest dobry pomysł dla PM.
Teraz w weekend pokręciłam włosy i sru na wesele z ciekawości co z tego będzie... o 23 wylądowałam z lokówką i lakierem w łazience
A jak ty się wybrałaś na wesele? patrzyłam na blogu ale nie wypatrzyłam ciebie w wyjściowej stylizacji a sama szukam inspiracji właśnie na tą sobotę

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Ponieważ ostatnio znów pędzimy jak szalone i tematy ślubne przewijają się dość gęsto, to apeluję o ograniczenie spamu! Kilka dziewczyn pisało, że ciężko się wkręcić, nie ma sensu znów doprowadzić do sytuacji sprzed kilku tygodni, gdzie wprowadzałyśmy anty-spamowy regulamin. A jak przeczytałam przy nadrabianiu dwa poniższe posty (cytowana całość) to mi ręce opadły...
Dokładnie - strasznie długo was nadrabiałam - aż nie miałam siły już... się rozpisałyście w nowym wątku laseczki!

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Kurde, ale zazdroszczę! My mamy wesele bez poprawin też na ok. 70 osób i chyba ledwo zmieścimy się w tej kwocie, a nie wydziwiamy za bardzo i tniemy po kosztach, gdzie się da....
Rozumiem twój ból - u mnie podobnie bardzo jest

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 19:15   #1775
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny szperałam w necie, ale na stronie producenta jeszcze nie ma kolekcji 2014 ale na facebooku salonu znalazłam zdjęcie mojej sukni, bo tak, zamówiłam suknię

https://m.ak.fbcdn.net/scontent-b.xx...80922423_n.jpg

pewnie powiecie, że mało ślubna, ale ja dokładnie taką chciałam, tylko zamiast ozdobnego pasa z aplikacją, w talii będzie biały drapowany w poprzek materiał, tak na typową prostą greczynkę jak ją założyłam to poczułam, że to jest ta jedyna! i ten zwiewny muślin no... to tyle moich zachwytów nad własną kiecką, poszaleję za to z czerwonymi dodatkami i bogatszą biżuterią (nie czerwoną ) ale prawie na pewno chcę czerwone buty i czerwone cantedeskie w bukiecie i jedną we włosach
piekna!!!

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Ja mojemu mówiłam, że kupi sobie porządny garnitur to będzie miał od razu na kościelny a on oburzony: CO?! DWA RAZY W TYM SAMYM GARNITURZE?!" Oczywiście przeprosiłam tap madl za tak niewłaściwą uwagę.

padłam ze smiechu

ja nawet nie wspominam o naszym budzecie, bo nie dosc, ze w euro to i tak mnie przeraza, a wcale nie mamy luksusow:/
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 19:18   #1776
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
mam w lewym dwie dziurki i od dłuższego czasu w tej drugiej noszę malutki srebrny sześcian, ale nawet się nie zastanawiałam nad tym co zrobię w DŚ ale coś delikatnego pasującego do reszty biżuterii wydawałoby się ok - na pewno lepsze niż puste dziurki
ja mam 3 w jednym uchu i tez sie do tej pory nie zastanawialam co zrobie a najlepsze ze mam tez kolczyk w jezyku i Tż chce zebym go wyjela bo bedzie widac

lupinka ładna suknia! gratuluje

Lemon_Drop tez bym prosila

tez jestem za ograniczeniem spamu
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 19:19   #1777
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Mam jeszcze jedną opcję - bez niczego oprócz szkła, rurek itp, czyli wszystkie syropy, owoce, alkohole musiałabym kupić sama i wtedy 130 zł / h i nie trzeba brać na cała noc. Ale nie wiem czy to dobra oferta?
chyba dobra opcja

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Jaką sukienkę ubierasz?
w zeszły weekend taką kupiłam w mohito. Na żywo jest ciut ciemniejsza, taki typowy pudrowy róż a dekolt ma wykończony metalowymi srebrnymi dżetami dorwałam ze zniżką -20% z Twoim Stylem bo akurat był ten weekend zakupowy i zapłaciłam 79,99 zamiast 99,99
http://mohito.pl/produkty/sukienki/y0738-03x.jpg

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2013-10-16 o 19:20
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 19:22   #1778
swiat_katarzyny
Zadomowienie

madzixx88
magdalenka_w_86
enzunio
czekooczekolada
mojakaren
Kaes

Dziękuje ślicznie za odpowiedzi
dziś wziełam sie za podliczanie wesela na 140 osób i troche sie przestraszyłam gdy zaczęłam dobijać do 60 tysięcy ale jak dobrze, że nie jestem sama w takiej sytuacji...
Cytat:
No ale nic... właśnie wymyśliłam, że chcę BARMANA. Najtańszy jaki znalazłam bierze 1999 zł! Bez wódki. Da się to załatwić taniej??
szukaj szukaj taniej! czesto własnie w szkołach gastronomicznych kształcą się barmani - warto przejść sie do takiej szkoły i wywiesić ogłoszenie o prace, być może ktoś sie zgłosi
my barmana bierzemy z naszej sali za 800 zł...

i to chyba ja cie zaraziłam tym barmanem - przepraszam
Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
A jak ty się wybrałaś na wesele? patrzyłam na blogu ale nie wypatrzyłam ciebie w wyjściowej stylizacji a sama szukam inspiracji właśnie na tą sobotę
mój blog ostatnio kuleje na wesele wybrałam szara sukienkę z baskiną, o taką: http://www.topsecret.pl/sukienka-dam...olor=KOLOR_127 bez ramiączek, z bardzo błyszczącymi, srebrnymi szpilkami i ciemnym, metalicznym sporym naszyjnikiem

Edytowane przez swiat_katarzyny
Czas edycji: 2013-10-16 o 19:24
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 19:27   #1779
Opiumalfa
Zakorzenienie

Poprosze ograniczyc spam!
Stary 2013-10-16, 19:28   #1780
malutka155
Zakorzenienie

Dobry wieczór. Ale tutaj wątków powstało odkąd ostatni raz byłam. Nowe Pmki mnie nie znają. Starsze może troszeczkę pamiętają
Życzę wam udanych przygotowań, cudownych chwil oraz tego magicznego dnia, kiedy powiecie "tak".

Pozdrawiam
Stary 2013-10-16, 19:28   #1781
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Poprosze ograniczyc spam!
pojawiły sie tylko 2 posty ze spamem, także to wina po prostu tempa spraw ślubnych....
Stary 2013-10-16, 19:34   #1782
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
pojawiły sie tylko 2 posty ze spamem, także to wina po prostu tempa spraw ślubnych....
kurde
Stary 2013-10-16, 19:36   #1783
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
ja mam 3 w jednym uchu i tez sie do tej pory nie zastanawialam co zrobie a najlepsze ze mam tez kolczyk w jezyku i Tż chce zebym go wyjela bo bedzie widac

ja mam dwie dziurki w prawym, i poprostu włoże cos małego,delikatnego.
odnosnie dziurki w języku to nie proponowałabym wyciągać, chyba że już jej nie chcesz miec dziurka w języku obkurcza się bardzo szybko, nie wiem ile już ją masz, ale ja bym nie ryzykowała. zawsze mi się podobały, ale jestem straszna bojączką i nie zrobiłam

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-10-16, 19:53   #1784
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
ja mam dwie dziurki w prawym, i poprostu włoże cos małego,delikatnego.
odnosnie dziurki w języku to nie proponowałabym wyciągać, chyba że już jej nie chcesz miec dziurka w języku obkurcza się bardzo szybko, nie wiem ile już ją masz, ale ja bym nie ryzykowała. zawsze mi się podobały, ale jestem straszna bojączką i nie zrobiłam
są specjalne wypełnienia do dziurek w języku, ktore są przeźroczyste i kosmetyczka moze taki włożyć. Jest on prawie niewidoczny a po slubie można założyć z powrotem kolczyk
Stary 2013-10-16, 20:11   #1785
basiczek24
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny które mają wesela 2 dniowe na ponad 100 osób - jaki macie kosztorys? bez sukni i garnituru?
Od osoby płacimy 260 ale nie mamy napoi i alkoholu oczywiście wszystko inne jest. W tej cenie mamy nocleg w hotelu przy sali.

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 20:18   #1786
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez malutka155 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór. Ale tutaj wątków powstało odkąd ostatni raz byłam. Nowe Pmki mnie nie znają. Starsze może troszeczkę pamiętają
Życzę wam udanych przygotowań, cudownych chwil oraz tego magicznego dnia, kiedy powiecie "tak".

Pozdrawiam
O kochana jak cię dawno nie było Pamiętam pamiętam

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
kurde
spamerka
Kurcze przez was myślę bardzo poważnie nad tym barmanem Zorientuję się w cenach i zobaczymy... Za 2 koła to bym nie brała, przyjaciółka ma mi dać namiary na barmana, który pracował u jej siostry na weselu - z tego co mówiła, to brał 1000 zł. Zapytam też znajomego ile bierze. Bo jak jestem przeciwna atrakcjom, tak alkoholu nigdy dość

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 20:35   #1787
poznanianka1990
Zakorzenienie

Ja mam po dwie dziurki w każdym uchu i po prostu te drugie zostawię puste, bo moim zdaniem to będzie nieelegancko wyglądać jak będę mieć po 2 kolczyki w każdym uchu (co innego na co dzień). A takich małych dziurek i tak nikt nie zauważy, nie popadajmy w paranoję.

Jeśli chodzi o budżet ślubny to my chcemy sie zmieścic w 30 tys. Wesele na ok. 60 osób. Za salę płacimy 190zł/os.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 20:41   #1788
basiczek24
Wtajemniczenie

Ostatnio koleżanka podniosła mi ciśnienie bo powiedziałam że będę ją prosić z mężem ale bez dzieci (12 i 10lat) a ona na to że w takim razie nie przyjdą bo nie ma gdzie dzieci zostawićMoże mnie zlinczujecie ale nia mam zamiaru prosić na wesele dzieci swoich znajomych. Ilość gości wyniesie nas i tak około 110.

Jestem mamą
Stary 2013-10-16, 20:49   #1789
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
są specjalne wypełnienia do dziurek w języku, ktore są przeźroczyste i kosmetyczka moze taki włożyć. Jest on prawie niewidoczny a po slubie można założyć z powrotem kolczyk
aa to niedoinformowana jestem

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-10-16, 20:49   #1790
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basiczek24 Pokaż wiadomość
Ostatnio koleżanka podniosła mi ciśnienie bo powiedziałam że będę ją prosić z mężem ale bez dzieci (12 i 10lat) a ona na to że w takim razie nie przyjdą bo nie ma gdzie dzieci zostawićMoże mnie zlinczujecie ale nia mam zamiaru prosić na wesele dzieci swoich znajomych. Ilość gości wyniesie nas i tak około 110.
myślimy o tym samym...
Właśnie projektowaliśmy z tż zawieszki na alko i winietki, i pomyślałam o jednych znajomych że mogą się oburzyć że bez dzieci ich prosimy... ale syn jest już w technikum a córka chyba w 4 klasie...
Co innego gdzie mamy znajomego który ma córeczkę która będzie wtedy miała 3 latka... jego prosimy z żoną i córką... Robimy przyjęcie więc chyba powinien zrozumieć że nie zapraszamy nawet rodziny takiej średnio dalekiej....
Oliwka 21.07.2016

Edytowane przez alloffkowa
Czas edycji: 2013-10-16 o 20:51
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 21:06   #1791
basiczek24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
myślimy o tym samym...
Właśnie projektowaliśmy z tż zawieszki na alko i winietki, i pomyślałam o jednych znajomych że mogą się oburzyć że bez dzieci ich prosimy... ale syn jest już w technikum a córka chyba w 4 klasie...
Co innego gdzie mamy znajomego który ma córeczkę która będzie wtedy miała 3 latka... jego prosimy z żoną i córką... Robimy przyjęcie więc chyba powinien zrozumieć że nie zapraszamy nawet rodziny takiej średnio dalekiej....
No to jesteś w lepszej sytuacji bo dzieci starsze i mogą już same zostać w domu. Powiedziałam jej że może zostawić na czas wesela dzieci dziadkom (jej rodzicom) a ona na to, że nie będzie im robić problemu. Dodam że oni mieli cywilny ślub na którym byłam świadkiem ale imprezę robili w domu na 20 osób i nie wiedzą pewnie jakie to są spore koszta. Stwierdziłam, że jak nie przyjdą to nam koszta zmaleją więc w sumie już się nie przejmuję, ale zgrzała mnie i tak.

Jestem mamą
Stary 2013-10-16, 21:12   #1792
Atomoowka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
my za samą salę, foto, video, zespół i wódkę mamy 43 tys a gdzie reszta...

u nas ślub o godzinie 18 a słońce w maju będzie zaczynać zachodzić o 19:11 czyli akurat jak będziemy wychodzić z kościoła
teraz w sb idę na ślub też na 18
Ej ja przed chwilą patrzyłam i pokazuje że zachód słonca w maju jest po 20-stej

Cytat:
mojakaren no właśnie nie... mamy mocno średnie menu, jedyne na co się szarpnęliśmy to dzik za 14 zł/os

nawet dania po północy dodatkowego nie bierzemy chyba bo to 10 zł/os

ech... a myślałam, że jak będę robiła poza Trójmiastem to będzie tanio...

No ale nic... właśnie wymyśliłam, że chcę BARMANA. Najtańszy jaki znalazłam bierze 1999 zł! Bez wódki. Da się to załatwić taniej??
Wejdz sobie na stronke planujemywesele.pl tam wybierz barmanów, wpisz lokalizację i wyskoczy Ci pełno ofert.
U Nas na sali możemy wziąć dodatkowo barmana koszt 1000 zł + alkohol kupujemy my, ale nie decydujemy się.

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
My za wszystkim mamy zamiar sie zmiescic w 30 tys
wesele na 70 osob z poprawinami
mam nadzieję, że sie uda

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
Ja tez płace 160 od os
Moze rzeczywiscie daruje sobie fontanny...
Na razie z atrakcji mamy ta skrzypaczke w kosciele (mama zalatwila), pozniej wujek zalatwil nam golebie ( do ktorych w ogole nie jestem przekonana), pozniej w drodze na sale mamy eskorte moj narzeczony jest mundurowym a ok polnocy kolezanka z ekipa zrobi "fireshow"
Wszystkie atrakcje po znajomosci i za pol ceny albo za darmo
Moze starczy tych wrazen jak na jeden wieczor...

a u mnie targi dopiero w lutym
Moim zdaniem atrakcji macie juz full, nic więcej bym nie kombinowała.

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość

Ja kolczyk w języku bym zostawiła, a w uszach albo jakieś delikatne kolczyki ( w tych dodatkowych dziurkach) albo bez, dziurki przecież nie są takie wielki zeby je było widac.

Cytat:
Olej,nie przyjdzie to nie przyjdzie.

Dziewczyny z Warszawy które kupuja Wyborową lub Pana Tadeusza polecam hurtowanie na Rezedowej mają tam chyba najniższe ceny ( przynajmniej ja nigdzie niższych nie znalzłam) Wyborowa 19,90 Pan Tadeusz 20,31 ale przy kazdej 20-stej butelce jedna gratis.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca

Edytowane przez Atomoowka
Czas edycji: 2013-10-16 o 21:14
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 21:22   #1793
201605100
Konto usunięte

Cytat:

ja w tym wieku dawno sama zostawałam w doomu
dziadkom kłopotu robić nie chcą ( w nocy dzieci śpią) ale wam już tak, jak mnie wkurzają tacy ludzie co myślą tylko o sobie i że ich dzieci to pepek świata
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 21:32   #1794
basiczek24
Wtajemniczenie

Alucior, Atomoowka, Alloffkowa Och, dzięki dziewczyny, że myślicie tak jak ja, podbudowało mnie to i utwierdziłam się w przekonaniu że będę się trzymać swojej wersji

Jestem mamą
Stary 2013-10-16, 21:45   #1795
enzunio
BAN stały

Cytat:

Enzunio, a nie myślałaś o jakimś zdolnym uczniu gastronomika? U nas biorą czasem takich chłopaków, a koszt żaden, bo powiedzmy 300zł + alko.
Kolega mojego przyjaciela jest barmanem, muszę podjechać do hotelu w którym pracuje, może by się zgodził

Cytat:

i to chyba ja cie zaraziłam tym barmanem - przepraszam
TAK!!
Cytat:
Napisane przez malutka155 Pokaż wiadomość

Pozdrawiam
Ja pamiętam

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
alkoholu nigdy dość
Cała Vel

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Wejdz sobie na stronke planujemywesele.pl tam wybierz barmanów, wpisz lokalizację i wyskoczy Ci pełno ofert.
O tym w ogóle nie pomyślałam, dzięki
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 21:46   #1796
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Od osoby płacimy 260 ale nie mamy napoi i alkoholu oczywiście wszystko inne jest. W tej cenie mamy nocleg w hotelu przy sali.
Gdzie robisz wesele?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 21:58   #1797
basiczek24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Gdzie robisz wesele?
Tu http://www.gostyniec.pl/#wesela

Jestem mamą
Stary 2013-10-16, 22:07   #1798
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Kamilka, rodzina TŻ praktycznie nie tańczy Przychodzą na wesela pogadać sobie, więc wiesz

Mam jeszcze coolery na wódkę na wszelki wypadek na sali, takie http://www.hotel-podorlem.com/galler...opiowanie).jpg

Ciotka od frytek niezła

EDIT: To jest zespół Od 7:20 tak weźcie Pod koniec skumałam co to za piosenka...
o moj borze...
Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Na pewno znajdziesz swoją jedyną Ja też spać nie mogłam, cały czas o ślubie myślałam, ale jak już zamówiłam sukienkę to się uspokoiłam.

Dziewczyny a jak piszecie że macie dekorację sali w cenie, to co oni Wam wtedy zapewniają?? My np. w cenie mamy przestrojenie stołów w tym kwiaty (tzn. jakiś pojedyńczy nie że cały bukiet) ale na plus jest to że sami możemy zdecydować jakie chcemy. Za te ozdobne szarfy na krzesła musimy zapłacić 2zł za sztukę jeśli chcemy. Bukiet na nasz stół my kupujemy.
ja mam w cenie dekorację sali która mnie zadowala o tak: http://e-turysta.net/zdjecia/galeria...zcz-834617.jpg
Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Dobra brać

Cashmere, Kishlaczkowa, Kasia wyślę wieczorkiem
ja też poproszę!
Cytat:
ja sobie loki zafunduje własnie na sesję ślubną i filmową w inny dzień, wtedy w ogole zamierzam poszaleć
ja tak samo, na plener fale, i duża objętość

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 22:10   #1799
madzixx88
Zakorzenienie

Atomoowka- faktycznie !! 3 maja w tym roku był o 20:03 nie wiem jak ja to sprawdzałam
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-16, 22:11   #1800
basiczek24
Wtajemniczenie

a to, to faktycznie jakaś porażka i też początkowo nie wiedziałam co to za piosenka od 7:20. Taka piękna piosenka a jak można ją spartolić

Jestem mamą
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości