|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Ufff, jestem!!
![]() Jeszcze dzisiejszy dzien i bede na biezaco ![]() Pozniej napisze w k.co jest grane. Cytat:
![]() Cytat:
Wykorzystajcie jak najlepiej ten czas ![]() Calkiem inny czlowiek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ja tak samo ![]() Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3182 |
Konto usunięte
|
Ja pisałam, że u nas po białku ulewańsko, więc na razie żółtko tylko dajemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3183 |
Zakorzenienie
|
u nas tez dzis problem z zasnieciem, tzn nie chcialo mu sie spac
![]() ![]() i wez tu odstaw malucha! kamikadzą to ja jeszcze nie jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3184 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja własnie sprawdziłam i Pietrek miał tą koszule nim jeszcze skończył 4 miesiące ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Fajnie tak sie oderwać. Ja muszę zorganizować jakąs opiekę nad młodym i też ruszyć w miasto z Tż
![]() |
#3185 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3186 |
Zakorzenienie
|
Ellmi fajne te rurki..
Ja to czasem z taka ochota patrze na dziewczęce ciuszki...no-może kiedyś..... ![]() A co do mandarynek...właśnie mi się przypomnialo jak zaczęły mi się skurcze i pisalam Wam,że lecę powyjadac ostatnie mandarynki co zostały..to było na 2godziny przed wyjazdem do szpitala(na 7 przed porodem) ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bijkora..Ty masz egzamin?mialas ? Dobrze pamiętam? jesli tak to kciukasy oczywiscie .. :thumbup:może i bym lepiej pamiętała gdybyście nie pędziły jak szalone-Cala ma rację-na odwyk z Wami ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-10-16 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3187 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze żadne nie przyszły, zobaczymy jakie będą. A rurki są super! Cytat:
![]() Bokeh: ja też marzę o jeansowej koszuli tunice dla Amelki, odkąd stoi jeszcze bardziej mi się ją chce ubierać, dzieci we wszystkim idealnie wyglądają ![]() ![]() W jaki rozmiar na wiosnę celujecie, 86? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3188 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3189 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
fajna ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3190 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie pamietam tego Cytat:
![]() ja też szukałąm we wakacje koszuli dżinsowej dla młodego, ale nic ciekawego nie było; kupię mu na przyszłe
![]() |
#3191 |
Zakorzenienie
|
Silver, Insolito - moje wrażenia po dwóch dniach posiadania tej fryzury są takie, że na pewno jest najlepsza dla prostych włosów, jak się ma choćby trochę falowane, to będzie z nią dużo roboty... No i włosy muszą być, niestety, w miarę gęste, grube, bo inaczej nie będzie odpowiedniego efektu wizualnego. Jeśli pasujecie do tego opisu, to śmiało, róbcie taką fryzurę, jest bardzo wygodna.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3192 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Coś wam powiem, jak przyszlismy do domu to niania spacerowala ze spiacym malym na rekach, powiedziala, ze co odklada to on w placz...haha skad ja to znam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3193 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, melduję tylko, że żyję
![]() ![]() Debrah jak dziś u niej byłam to wspomniała, że jakaś gorąca dyskusja o kp więc od razu czytam o co cho ![]() moje zdanie o kp... cóż, kiedyś chciałam karmić przynajmniej miesiąc,potem pół roku, teraz Kuba ma prawie 8 m-cy i nie wyobrażam sobie,żebym go odstawiła, nie męczy mnie to wręcz mam wrażenie ułatwia życie, nie martwię się o ciepłą wodę, czystą butelkę, smoczek, nie myślę, czy zje 150 ml czy 30 ml, wyciągam pierś a Kubuś sam sobie dawkuje, nie muszę myśleć, czy teraz to marudzi, bo chce mu się pić, czy może jeść...Nie karmiłam nigdy publicznie ale przecież to jest naturalne, jak inaczej takie dziecko ma zjeść, czy się napić? Od tego jest pieluszka czy dyskretna bluzka, żeby zakryć co trzeba, przecież nie trzeba od razu latać z wywalonym cycem. Co do granicy... nie chcę żadnej stawiać, bo i tak wszystko wyjdzie w praniu, bo w sumie czemu mam przestawać karmić, jeśli mi to nie przeszkadza a nawet tak jak pisałam wyżej ułatwia życie? Spotkanie z Debrah jak zwykle super ![]() ![]() ![]() a Debrah to wspaniała kobitka ale to przecież wiecie ![]() mika ja w sobotę jadę do swoich rodziców, zostanę u nich trochę, jeszcze nie wiem czy 3-4 dni czy tydzień ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3194 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale Bokhe, ma kręcone włosy i chyba podobną fryzurkę ![]()
![]() |
#3195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3196 |
Zakorzenienie
|
Insolito, możliwe, tylko to już wtedy inaczej wygląda.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3197 |
Zakorzenienie
|
aa może mi jeszcze doradzicie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.mummylove.pl/index.php?pa...emart&Itemid=1 http://www.mummylove.pl/strona-glown...&category_id=5 http://www.mummylove.pl/strona-glown...&category_id=5 |
![]() ![]() |
![]() |
#3198 |
Zakorzenienie
|
Nancy, Apple Red.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3199 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A fotki ze spotkania som ? ![]()
![]() |
#3200 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3201 |
Zakorzenienie
|
Dla Kuby to ja bym brała to : http://www.mummylove.pl/strona-glown...&category_id=5 - jakieś takie chłopczykowe?:P
Btw: Twój Tż to mnie pogoni bo zawsze jak od nas wracasz to z jakimś pomysłem na zakup nowy:P Kiedyś Tula, dziś krzesełko (dojaśnię: Kuba miał u nas przymiarkę w Amelkowym) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3202 | |
Zakorzenienie
|
zgadza się
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3203 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3204 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie poki pamietam - ladnie Ci Black w nowej fryzurze - dziewczeco wygladasz
![]() Co do kp jeszcze - na poczatku marzylam, zeby chociaz miesiac pokarmic, potem 3... A teraz nie wyobrazam sobie odstawienia. Tym bardziej, ze obecnie jestesmy na etapie histerii wozkowych (Kubus 1h pojezdzi, a potem trze oczy, spac chce i zaczyna sie koncert). Na zewnatrz karmilam milion razy, w niemalze wszelkich mozliwych miejscach. Oczywiscie dyskretnie. Zreszta moje cycki sa dyskretnego rozmiaru, takze nie ma szans by ludzi ogladali wywalony cyc ![]() Moje dziecie rozgadalo sie na dobre. Juz nie slysze "mamama" jedynie w kryzysowych sytuacjach - wczoraj i dzis niemalze przez caly dzien lecial ten repertuar ![]() Oprocz tego bababa, jaajaaa, lallala, nanana, beebee, nieeee i inne tego typu hity ![]() Co do pelzania - od kilkunastu dni jakies tam proby podejmuje. Jak ma powiedzmy 20cm do zabawki to jakims cudem przysunie sie do niej. Ale jak wiecej to nie ma szans, rezygnuje juz na starcie. Tym bardziej nie ma tez czegos takiego jak pelzanie po pokoju. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-10-16 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3205 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3206 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Właśnie przeglądam teraz fotki i taki efekt tez mi sie podoba ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- ![]() A tak na poważnie to fajnie, że tak się dogadujecie poza wirtualnie ![]() Cytat:
![]() Czy ja się doczekam "mama" ![]() ![]() Silver, tu bob z grzywką, fajnie wygląda http://www.glamki.pl/uroda/pomysl-na...r,19_3079.html
![]() |
#3207 |
Zakorzenienie
|
To ja zmykam spać..do juterka dziewczynki..może jakąś tugeze jutro ogarniemy?
Hje...? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3208 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i boje sie bo Ona zasypia tylko przy cycusiu w dzien rzadki spi ale jak juz to tylko cycus i zal mi Jej tego dobierac kiedys myslalam max 3 msc pozniej jak bylam w ciazy to 6msc hehe Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to u mnie coś nie działa bo narzekam na zęby i narzekam. Gdzie te zęby ?! ![]() JA TU NARZEKAM ! ![]()
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2013-10-16 o 21:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.