Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3. - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-16, 22:38   #3091
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
od razu widać że będzie miał dobre serduszko

sama bym się wzruszyła
hehe. no widać, że wrażliwy jest, choć to akurat przypadek. ale darcie papieru powoduje taki szloch...

Cytat:
Napisane przez bzinka Pokaż wiadomość
To chamstwo jest, że ma mm gęstnieje. A na wodzie? Tylko,że wtedy chyba to nie jest taki kaloryczny posiłek, jak miał byc w założeniu (żeby Hania więcej przybierała)?
na wodzie tak samo jak na mm, ładnie kaszki gęstnieją. jeśli ma być na wodzie to dodaję się oleju odrobinę, ale kaloryczność mniejsza niż na mm. ja na wodzie robię na deser z dużą dawką owoców.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 01:30   #3092
Demeter
Wtajemniczenie

GG do Demeter

Witam sie wieczorowa porą. Dziś Kubuś to aniołek śpi i śpi, obudził się raz zjadł i znowu śpi Z tz też super spędziliśmy czas razem oglądając tv i south park. Miałam sprzątac, ale powiedział, żebym się dziś tym nie zajmowała Także po każdej burzy przychodzi słońce, jupi!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:53 ----------

Jola, cieszę się że jesteście już w domku. Zdrowka dla Ewuni!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Demeter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 07:13   #3093
monicca1989
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
dziekuje kochana ze pytasz - dzis o 8 miał ten zabieg trawał 4i pół godziny, usuneli caly guz - wiec Rokowania się dobre - do piatku bd na pewno w szpitalu
Będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez bzinka Pokaż wiadomość
Aaa nie wiem czy są wypasione, ale jak chcą nam sprezentować, to nie skorzystać?
Teściowej nie oddam zwykle mam wszystko czyściutkie jak wracamy... odkurzone, podłogi pomyte, kurzy brak, kwiaty podlane, łazienka i kuchnia czyściutkie, do tego czasem okna pomyte a raz nawet miałam wszystko w szafie poukładane w równiutkie rządki...szafa jest wielka i zajmuje całą ścianę
Niezła teściowaklaski :

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
jestem monotematyczna wiem-my dalej chorzy
ale dziś zakupiłam inhalator, także działamy od zewnatrz
rano nie mogłam słowa powiedzieć do puki mi TŻ nie zrobił herbaty z miodem
od wczoraj mały ciągle jojcy (jak zwykle jakiś skok) i nie śpi w łożeczku. A ja świra dostaje! Ciągle w tym domu i do tego to jojcydło...
aa sory dziś wyszłam bo pilnie musiałam odebrać swoje swiadectwa ze studiów.. okazało się że najpierw musze odwiedzić akademik, biblioteke, lektorat, i dyrekcję-pozbierać pieczątki i wtedy mi wydzadzą! Debile! Do akademika mam iść że nie mam zadłużeń jak nigdy tam zapisana nie byłam, ba! nigdy tam moja noga nie stanęla.. także nici ze świadectwa na gwałt
No niestety takie głupie wymogi a dlaczego potrzebujesz na gwałt świadectwo?

Cytat:
Napisane przez jolanT Pokaż wiadomość
hej!

jesteśmy już w domku! tak się cieszę!
z Ewunią już wszystko w porządku; jeszcze tylko rączka po wenflonie troszkę zaogniona ale dostaliśmy maść.
najgorsze, że chyba przyniosłam ze sobą jakieś choróbsko ;/ że już o bólu głowy nie wspominam..
ale wzięłam wszystko co pod ręką na przeziębienie i na razie przeszło..
może przemęczenie.. przez 7 dni w szpitalu wstawałam w nocy do Ewy więcej razy niż przez całe 5msc razem wzięte..

nadrobiłam po łebkach..
z tego co pamiętam-
Panika, Moderna- nie dostałam żadnej maści (mówiłam, że smaruję bepanthenem lub wazeliną ale powiedziała, że nie trzeba; najlepiej bez smarowania)
co do spacerów po szpitalu- ja chodziłam z Ewunią po oddziale
mieli pewno zawieszek na suficie, kręcidełek na ścianach i zabawek więc robiłam mini wycieczki
Super, że już w domku!

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
może to kwestia ilości/rozmiarów książek/kartonów jakie mają pod ręką, może wam się trafi normalny rozmiar paczki.
U mnie było normalnych wymiarów pudełko, zmieściło by się na leżąco pod wózkiem. Może zależy kto pakuje
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 07:37   #3094
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Dzień dobry

Już wczoraj nie chciałam Wam pisać że przed 24 skończyłam myć podłogi
Dziś zaplanowałam sobie wolny poranek na e-zakupy bo moje dziecko ostatnio ładnie śpi i się przeliczyłam Anielka wstała w momencie mojego wchodzenia pod prysznic po 7 ale najlepsze zdarzyłam się wymyć po jej nakarmieniu bo zęby już myłam z wodą mineralną bo coś wody nie ma chyba wiedzieli że myślę intensywnie o myciu okien

JolanT super że jesteście już w domku i że z Ewunią już wszystko w porządku
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 07:38   #3095
maria28
Kniaginia

Witam
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 07:39   #3096
BYou
MBZ♥

Dzień dobry

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 07:41   #3097
oliwka__
Zakorzenienie

Moje pytanie do Mam które chodzą na basen z dzieciaczkami, po jakim czasie od ubrania wychodzicie na dwór / do samochodu?
bo ja chyba nie wiem czy za szybko nie wyszłam i przez to mała katar załapała i ogólne przeziębienie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 07:42   #3098
nestelle
Zakorzenienie

czesc
Cytat:
Napisane przez eluśka87 Pokaż wiadomość
Przesyłam zdjecia lazienki obiecane. Tylko szoku doznalam... bo milo byc lustro i wc juz zrobione a zajechalam i wyglada to tak jak na zalaczonym obrazku...

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Tak w ogole to się witam Trochę pamiętniaczka:
Miszelinkowi idą kolejne zuby. na dole ma 3 na górze idą jedynki i jęczydło jest nieziemskie DO tego znów katar i slinotok, ale te górne jedynki już trochę wyszły, bo zgrzyta zębami;p A właściwie chrobocze;p Az sie wczoraj wystraszyłam, ja usłyszałam ten dzwięk, ale okazało się, że to zębami o zęby...teraz trzeba odwracac uwage od tych zębów.,, zeby sobie nie zdzierał...ehh
Poza tym tż ostatnio siedział z małym ja wracam, a Młody siedzi na kolanach u tż-ta i wymazany czekoladą....Ja w szoku, co on jadł, okazało się, ze wafelek tak ładnie szeleścił i się podobał Kacprowi, ze tż mu dał do mamlania, a on tak mamlał, że przegryzł i sie wybrudził czekolada...Wystraszyłam się na początku, ze cos tej czekolady zjadł, na szczescie w buzi pustoI tak to tż chowa czekoladomaniaka
oj poczul co pyszne

za zabki !
Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
jestem monotematyczna wiem-my dalej chorzy
ale dziś zakupiłam inhalator, także działamy od zewnatrz
rano nie mogłam słowa powiedzieć do puki mi TŻ nie zrobił herbaty z miodem
od wczoraj mały ciągle jojcy (jak zwykle jakiś skok) i nie śpi w łożeczku. A ja świra dostaje! Ciągle w tym domu i do tego to jojcydło...
aa sory dziś wyszłam bo pilnie musiałam odebrać swoje swiadectwa ze studiów.. okazało się że najpierw musze odwiedzić akademik, biblioteke, lektorat, i dyrekcję-pozbierać pieczątki i wtedy mi wydzadzą! Debile! Do akademika mam iść że nie mam zadłużeń jak nigdy tam zapisana nie byłam, ba! nigdy tam moja noga nie stanęla.. także nici ze świadectwa na gwałt
zdrowka -oj ciagnie sie u Was te chorobsko ,ciaaaagnieeee .....
za siadanie
moj tez tylko chwile utrzyma ,no moze 2 chwile ,a dziwne ....zawsze pytam jak to jest -na silce przerzuca tony zelastwa a jednego malego niemowlaczka nie ma sily trzymac dluzej ....

Cytat:
hej!

z Ewunią już wszystko w porządku; jeszcze tylko rączka po wenflonie troszkę zaogniona ale dostaliśmy maść.
najgorsze, że chyba przyniosłam ze sobą jakieś choróbsko ;/ że już o bólu głowy nie wspominam..
ale wzięłam wszystko co pod ręką na przeziębienie i na razie przeszło..
może przemęczenie.. przez 7 dni w szpitalu wstawałam w nocy do Ewy więcej razy niż przez całe 5msc razem wzięte..

nadrobiłam po łebkach..
z tego co pamiętam-
Panika, Moderna- nie dostałam żadnej maści (mówiłam, że smaruję bepanthenem lub wazeliną ale powiedziała, że nie trzeba; najlepiej bez smarowania)
co do spacerów po szpitalu- ja chodziłam z Ewunią po oddziale
mieli pewno zawieszek na suficie, kręcidełek na ścianach i zabawek więc robiłam mini wycieczki
szczególnie upodobała sobie biedronki na szybie w pokoju
na zewnątrz był piękny park i plac zabaw dla maluchów więc w pogodne dni na pewno można spacerować.. tylko, że Ewunia cały czas pod kroplówką a później pod antybiotykiem więc większość i tak spędzałyśmy w pokoju..
super ze juz w domku
Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Apropo u nas w przedszkolu jelitowka...z KAdry 4 dziewczyny chore wśród dzieci też zdziesiątkowane grupy...Od razu po pracy poleciałam dla kacpra po dicoflor...-aby nic nie zlapał...
jelitowka to juz teraz chyba wszedzie - od 3 tyg.w szkole u kuby tez ,niedlugo u niny pewnie .... ehhhh na szczescie my raczej nic nie lapiemy . i oby teraz tez tak bylo i u nas i u Was !!!!!
Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
(A jeszcze tak napiszę w własnego doświadczenia- dopóki Oli nie zachorowała na cukrzyce, większośc lekarzy nam doradzała przy jelitówce dietę, kleiki, marchew. Trafiliśmy już z cukrzycą i jelitówwka do lekarza, który wrócił do Pl ze Stanów- i on mi poiwedział tak- żadne diety, dziecko ma zjeść, ugotować tłusty rosół, dać gotowane mięso, ziemniaki- i jak dotąd meczyła się zawsze te trzy dni, wtedy przeszło szybciej dużo)
.... no tak to teraz juz wiem dlaczego my nie mielismy diety - bo z jelitowka nie bylismy u lekarza haha ! u nas dzieciaki mialy - nina 1 raz a kuba 2 - i karmilam normalnym jedzeniem tylko ze jelitowka u nas trwala 1 dobe ale dzieciaki nie mialy zbytnio apetytu bo wymiotowaly .....
Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość

Ja się właśnie zastanawiam nad dywanem, zbiera on wszystkie brudy i kłaki, więc też niedobrze.
Kupimy może matę piankową, taką sportową albo się szarpnę na puzzle.
Macie namiar na puzzle większe niż 90x90cm bez małych elementów?

Kurcze, no nie rozumiem, jak one mogą być za śliskie...
nasze puzzle maja z jednej str.powierzchnie gladka -raczej nie sliska a z drugiej str.takie wypustki ,rombki czy jak to tam nazwac -takze nie sliskie . a rozmiar puzzli moza samemu dopasowac - bo mozna laczyc przeciez ...
Roszek i tak na dywan ucieka - oklaczony dywan
Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
Witam sie wieczorowa porą.
" wieczorowa pora " .... napisala to o 2.30 !!!!
Stary 2013-10-17, 07:45   #3099
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tasia34 Pokaż wiadomość
Z pola Kumpela ma swój, dostaję czasem słoiczki
hue hue. myślałam że jakiś tragowy drugi rzut

Cytat:
Napisane przez Tasia34 Pokaż wiadomość
W swoim życiu wybawiłam się już, nie tęskno mi za tym; dobrze mi z zajmowaniem się dzieckiem - a z Nim też mogę gdzieś jeździć i coś załatwiać, czy spotkać się z ludźmi
w zasadzie też się wybawiłam ciesz się, że Twój Krzyś Ci na to pozwala
<zawiść z powodu czytania na ławce nie daje mi spać >

Cytat:
Napisane przez Klementyna1 Pokaż wiadomość
nie wymagajmy od facetów cudów;p Przez to też docenia moją prace w domu i dni kiedy siedziałam lub siedze z Kacperkiem.

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Pani u nas też są ucieczki nie wiem czy kupować jeszcze jedne puzzle czy?
ja zrezygnowałam. musiałabym całe mieszkanie nimi wyłożyć...

Cytat:
z Ewunią już wszystko w porządku
uffffffffff

Cytat:
Ja też walczę z mamą, teściową i ciotko-babciami, żeby dały Róży więcej swobody i kładły ją na podłodze, a nie tylko na rączkach i tulenie
heh. usłyszałam od t., że to kładzenie na podłodze jest takim nowomodnym wymysłem. Ona nigdy nie kładła no to wiadomka, dlaczego też nie powinnam
gadki o tym, że dziecko ma szansę na rozwój ruchowy tylko na podłodze mogę sobie między bajki włożyć...
wszak on lubi tylko u babci na rączkach (tja. wije się jak węgorz, ale to z miłości )

Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
Miałam sprzątac, ale powiedział, żebym się dziś tym nie zajmowała Także po każdej burzy przychodzi słońce, jupi!
oby nie wypominał...

A tak a propos wstawiania ciuchów - kupiłam wczoraj super rzeczy dla... dziewczynki jak wyschną to się Wam pochwalę hehe jaram się dziewczyńskim ciuszkami. wydałam 30 zł, ale powiedziałam sobie że to ostatni raz (przecież szukam kombinezonu dla syna)

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 07:47   #3100
maria28
Kniaginia

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Moje pytanie do Mam które chodzą na basen z dzieciaczkami, po jakim czasie od ubrania wychodzicie na dwór / do samochodu?
bo ja chyba nie wiem czy za szybko nie wyszłam i przez to mała katar załapała i ogólne przeziębienie.
Heh, moja mama przeżywa ten temat.
My chodzimy na piechotę z wózkiem.
Od momentu wyjścia z basenu pewnie z pół godziny miną, może mniej. Najpierw w szatni basenu wycieranie, przebieranie Róży (tam jest gorąco), potem wyjście na korytarz (tam często są okna pootwierane) i na korytarzu my sie ubieramy w kurtki, zmieniamy klapki na buty, bierzemy wózek z szatni, ubieramy Różę w bluzę, kurtkę itp.
Stary 2013-10-17, 07:56   #3101
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
ja po niecalej godzinie . teraz akurat tak mi pasuje bo jestem jeszcze z kuba ktory idzie na popoludnie do szkoly -wiec jak odczekam godzinke to zawoze go pod szkole . ale jednak juz 8 lat temu jak chodzilam z malym kubusiem - a zaczelam jak mial 2 miechy i to w styczniu w mrozie - to odczekiwalam tak ok.40 min-60 zanim wyszlam .
a z katarem mozna isc na basen - nawet moze to pomoc .

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
heh. usłyszałam od t., że to kładzenie na podłodze jest takim nowomodnym wymysłem. Ona nigdy nie kładła no to wiadomka, dlaczego też nie powinnam
gadki o tym, że dziecko ma szansę na rozwój ruchowy tylko na podłodze mogę sobie między bajki włożyć...
wszak on lubi tylko u babci na rączkach (tja. wije się jak węgorz, ale to z miłości )

A tak a propos wstawiania ciuchów - kupiłam wczoraj super rzeczy dla... dziewczynki jak wyschną to się Wam pochwalę hehe jaram się dziewczyńskim ciuszkami. wydałam 30 zł, ale powiedziałam sobie że to ostatni raz (przecież szukam kombinezonu dla syna)
what?????? a po co kupujesz babskie ciuszki???? juz cos planujesz ?
pogrubione - uwielbiam twoj sposob postrzegania

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 07:56   #3102
oliwka__
Zakorzenienie

Pani leje normalnie wije się jak węgorz, ale to z miłości do teściowej

Maria dziękuję to my tak samo identycznie pytam bo chciała bym już z nią w sobotę pójść znowu bo ostatnio nie byłyśmy bo już przed chrzcinami nie chciałam jej ew. doprawić i miałam obawy. Mi się wydawało że dziecko "zahartuje" jak można to tak nazwać.
A mam prośbę jeszcze do Ciebie Maria mogła byś zrobić i wstawić fotkę jak wy nosicie Różę?

Nestelle bo trzymać a podnosić to różnica wyobrażasz sobie że tż podnosił i odkładał co chwilę Roszka no tak się nie da
Stary 2013-10-17, 08:00   #3103
maria28
Kniaginia

Cytat:
Maria mogła byś zrobić i wstawić fotkę jak wy nosicie Różę?
Ok, jakoś się obfocę, tylko jak wrócimy z rehabilitacji, bo teraz Róża śpi, będę ją musiała znów zbudzić przed wyjściem.
Stary 2013-10-17, 08:01   #3104
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
Od momentu wyjścia z basenu pewnie z pół godziny miną, może mniej. Najpierw w szatni basenu wycieranie, przebieranie Róży (tam jest gorąco), potem wyjście na korytarz (tam często są okna pootwierane) i na korytarzu my sie ubieramy w kurtki, zmieniamy klapki na buty, bierzemy wózek z szatni, ubieramy Różę w bluzę, kurtkę itp.
a nie karmicie sie ???bo moje dzieciaki po basenie to glodne jak wilki .... nawet starszaki .zreszta ja tez . no a Roszek to wiadomo,ok.30 minut przed basenem pije a po basenie to by mnie wciagnal najchetniej na raz . tak wiec samo karmienie zabiera nam ok 15 minut po 2 razy bo roszek rozproszony towrzystwem ....
Stary 2013-10-17, 08:05   #3105
maria28
Kniaginia

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
a nie karmicie sie ???bo moje dzieciaki po basenie to glodne jak wilki .... nawet starszaki .zreszta ja tez . no a Roszek to wiadomo,ok.30 minut przed basenem pije a po basenie to by mnie wciagnal najchetniej na raz . tak wiec samo karmienie zabiera nam ok 15 minut po 2 razy bo roszek rozproszony towrzystwem ....
Nie. Karmię ją przed wyjściem, co w sumie daje godzinę przed basenem. Po basenie spokojnie wracamy i w domu karmię. Róża 3-4 godziny wytrzymuje. Po basenie to nam się chce pić strasznie, zaś Róża jest śpiąca.
Stary 2013-10-17, 08:07   #3106
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
Nestelle bo trzymać a podnosić to różnica wyobrażasz sobie że tż podnosił i odkładał co chwilę Roszka no tak się nie da
ha ! a wiesz ze masz racje !!!!
nie wpadlismy na to z tztem ...(ale odpowiedzi mu nie podsune bo nie bede miala sie o co czepiac )
Stary 2013-10-17, 08:07   #3107
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
ladnie bardzo podobaja mi sie lazienki w brazie matowym z duzymi plytkami

ta moja jest robiona z szarych plytek i bezowo bialych a dokladnie taki odcien...
http://agatplytki.com/wp-content/upl...en-2-bis-1.jpg
Czekam na efekt koncowy z kabina, umywalka i wc. Pralke chcemy zabudowac i dac jeszcze szafke pod polkami.
eluśka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 08:19   #3108
trooskava
Zadomowienie

Cytat:
ja juz po ubraniu odczekuje min. 30 min. z ubieraniem w szatni to czasami i 60 min wychodzi
trooskava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 08:19   #3109
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
Nie. Karmię ją przed wyjściem, co w sumie daje godzinę przed basenem. Po basenie spokojnie wracamy i w domu karmię. Róża 3-4 godziny wytrzymuje. Po basenie to nam się chce pić strasznie, zaś Róża jest śpiąca.
wooow! a wiesz ze jestescie wyjatkiem ! na serio ! od 8 lat chodze na basen z dziecmi i zawsze zarowno maluszki sa owszem zmeczone ale i wyglodzone -czesto juz w szatni jeden wielki bek o mleko!!!u mnie nawet moje starszaki glodne po basenie (ja tez ).
u nas na basenie jest taki pokoj "zabaw "-zreszta przesliczny - ok 6 akwariow ,sciany malowane a'la ocean (ryby,koralowce ...),miekkie duze poduchy,dywany i tam wszyscy siedza , bawia sie ... ale przede wszystkim ostro żłopią mleko .
Stary 2013-10-17, 08:23   #3110
Malpka
Zakorzenienie

hej
jakby co strona 94 więc jestem daleko w tyle

Cytat:
no bo ja tez chcialam byc zauwazona a tu nic ...nikt mnie nie obrazil , nikt mnie nie wywalil, nawet nikt mnie nie obgaduje .....zreszta mam wielki zal do malpki o to ... zapomiala czy co ? ale nadal czekam moze ktoras sie zdecyduje doniesc o zrabaniu mi tylka .....

.

Cytat:

i nadal sie focham na malpke ze mnie datad nie obgadala
schudlam ,dziarki mam i kolczyk nawet ..... a tu zlego slowa ..... moze przez to ze dziecku jesc daje ? hmmmm
wybacz już idę cię trochę poobgadywać
ale pamietaj ze mam focha na ciebie ze tak długo śpicie

Cytat:
wracam aby z kuba wyklejac rysunek plastelina .prawdziwa -to a propo kupy
a tam bedziesz marnowac plasteline jak mozesz mieć darmową

Cytat:

I skąd Ty wiesz, że nikt Cię nie obgaduje? Kłapiesz tyle jęzorem, jadem tryskasz, więc bój się. Ja wiem, ale nie powiem
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 08:25   #3111
BYou
MBZ♥

Eluśka super będziecie mieć łazienę

Pani, a to faktcałości nie wypuzluję
A teściowa

Stary 2013-10-17, 08:32   #3112
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
czyli poczekalnia czeka

Cytat:
ale przede wszystkim ostro żłopią mleko .

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
ej to mój sposob powitania

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 08:34   #3113
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Cytat:
hej!

Super wiesci... odpoczywajcie, w domu to w domu.
Cytat:
Już wyobrażam sobie co by moja mama mowila na temat basenu niestety jak tz bedzie pilnowal to moze pojda bo u nas nie ma w miesie basenu,.. moja mama by zawalu mogla dostac, o ojcu nie wspomne :brzyda l:

Kurcze kilka dni mi synuś kicholi nie wiem raczej nie zmarzl, nie przeziebil sie... no ale..
Teraz jak zimniej jest i do spacerowki go wkladam to rzadziej chodzimy na spacery... baty dla mnie... Mam nadzieje, ze sie poprawie... przez te kilka dni jeszcze bo jak pojde do pracy to bede wracala i ciemno juz bedzie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 08:49   #3114
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
wybacz już idę cię trochę poobgadywać

a tam bedziesz marnowac plasteline jak mozesz mieć darmową

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
ej to mój sposob powitania
no fakt ...
Stary 2013-10-17, 08:58   #3115
BYou
MBZ♥

Na smyk.com obniżka 70% na niektóre ciuszki

Stary 2013-10-17, 08:59   #3116
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
Już wczoraj nie chciałam Wam pisać że przed 24 skończyłam myć podłogi

Cytat:
moj tez tylko chwile utrzyma ,no moze 2 chwile ,a dziwne ....zawsze pytam jak to jest -na silce przerzuca tony zelastwa a jednego malego niemowlaczka nie ma sily trzymac dluzej ....

Cytat:

a czy mnie tez cos ominelo, po co ciuszki dla dziewczynki?
Cytat:
Napisane przez eluśka87 Pokaż wiadomość
ta moja jest robiona z szarych plytek i bezowo bialych a dokladnie taki odcien...
http://agatplytki.com/wp-content/upl...en-2-bis-1.jpg
Czekam na efekt koncowy z kabina, umywalka i wc. Pralke chcemy zabudowac i dac jeszcze szafke pod polkami.
aaaa na zdjcéciach wyglada jak braz... ale mimo wszystko tez ladnie, takie kolory tez mi sie bardzo podobaja

Cytat:
wooow! a wiesz ze jestescie wyjatkiem ! na serio ! od 8 lat chodze na basen z dziecmi i zawsze zarowno maluszki sa owszem zmeczone ale i wyglodzone -czesto juz w szatni jeden wielki bek o mleko!!!u mnie nawet moje starszaki glodne po basenie (ja tez ).
u nas na basenie jest taki pokoj "zabaw "-zreszta przesliczny - ok 6 akwariow ,sciany malowane a'la ocean (ryby,koralowce ...),miekkie duze poduchy,dywany i tam wszyscy siedza , bawia sie ... ale przede wszystkim ostro żłopią mleko .
hehe... moj po 5 minutach kapieli to juz jest tak wyglodzony, jakby przynajmniej zrobil 10 dlugosci basenu
Stary 2013-10-17, 09:01   #3117
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...olekcja/Kurtki

przegladam, moze ktos cos ;]
Stary 2013-10-17, 09:03   #3118
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Na smyk.com obniżka 70% na niektóre ciuszki
a ja juz smykowych ciuszkow nie kupie - body, ktore mamy po jednym praniu wygladaja jakbym je przynajmniej kilka meisiecy uzytkowala
a body z h&mu piore i piore i wygladaja jak nowka sztuka

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
hej!

bardzo sie ciesze, ze juz po wszystkkim i jestescie w domku
a Ewcia juz calkiem zdrowa?
Stary 2013-10-17, 09:11   #3119
Dragusia88
Zakorzenienie

http://www.hm.com/pl/product/16314?article=16314-A

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 09:20   #3120
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
a nowa kolekcja ? bo takiego bodziaka kupilam mu juz pare miechow temu ...

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości