|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
I mnie tez 3 karmienie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 05:19 ---------- Poprzedni post napisano o 05:16 ---------- Kejt wyslij mi na maila o tutaj pokaz my akceptujemy wszystko Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4172 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
U mnie tez trzecie karmienie.
Jakierka ja pralam w biedronkowym odpowiedniku vanisha Oxy i w normalnym proszku, a potem jeszcze raz w dzieciowym proszku. Zero problemow skornych u Ali takze spoko mozesz. Zreszta do tej pory w tym odplamiam kupki. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4173 |
Rozeznanie
|
Oddam wszystko za przespanie całej nocy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4174 |
Zakorzenienie
|
Sam, tru znam bardzo dobrze
![]() Kejt, luzik ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4175 |
Zakorzenienie
|
Ja za w ogole pojscie spac
![]() Ta strona to www.strawberrynet.com Maly dalej nie spi. Obzera cycki co h albo sie prezy albo guga i co chwile a boo! A boo! I sie haha. Lezal na poduszce to zaczal mi glowe do gory podnosic. Ja zwariuje zaraz, a Tz jak na zlosc do 3rano w pracy , ale sama se wykrakalam ![]() Wielka kupa na stanie ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
#4176 |
Zadomowienie
|
U nas pobudki co 2h, przy czym o 3.00 kupa i po zmianie pieluchy Edek rozpoczal monolog (poza usmiechem staralam sie nie wdawac w dyskusje
![]() Samantha, fajna ta strona z kosmetykami. Sa takie, ktore w UK sie nie sprzedaje a chcialabym wyprobowac. Czy to sa oryginalne produkty i czy juz u nich kupowalas? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4177 | |
Zakorzenienie
|
Mlody spi w hustawce!
Wtf! ![]() Mozecie mi powiedziec ile czasu moze odmrozone moje mleko stac w lodowce? Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
Tak kupowalam wode toaletowa Versace bright crystal 90ml plus balsam plus kosmetyczka za jakies to bylo $80 plus free shipping byl i oni chyba do dzis maja za free shipping na worldwide. Jest jeszcze taka strona allcosmeticswholesale.com jakos tak. Tez maja sporo fajnych ![]() Na "truskawie " maja fajnie bo jak zamawiasz pierwszy raz to masz gratisa cos i za kazde zamowienie zbiera sie % znizki na nastepne ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4178 |
Zakorzenienie
|
poczekaj z dwa lata i nic nie będziesz musiała oddawać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4179 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Znowu wstałam po 7, a Mały drzemkuje w naszym łożu ![]() ![]() Mały spał najpierw 2h40', jak się położyłam kolejna drzemka 3h10' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A mnie całą noc brzuchol bolał.. w żołądku muliło.. chyba nażarłam się za dużo w ciągu dnia pierdół jakiś..ciasteczek, ryżowych kółeczek o smaku zielonej cebulki i innych takich.. głupia jestem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ogoliliśmy go raz na króla lwa i już się tak nie lenił ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na stres weterynarz nam kiedyś polecił jakis spray..rozpyla się w pomieszczeniu gdzie jest kot albo na jego ulubionym kocyku..on ma ponoć jakieś feromony, które kojarzą mu się z matką i kot się uspokaja. Naszemu psikaliśmy gdy był chory i miał poważny zabieg przed każdym wyjazdem do weta.. i niestety źle sobie już ten psikacz kojarzył ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43302108] A u mnie szok. Artek miał wstać o 3, a obudził mnie dopiero o 5 i to nie płaczem, a jakims cmokaniem. Ciekawe od której nie spał. No ale przecież chyba jakby był głodny,to by płakał, nie??? Wsunal 130 bez mrugniecia okiem i teraz udaje, ze zasypia:P A ja jestem wyspana przez te niespodziankę. Choć wiem, ze to jednorazowe. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] fajne takie niespodzianki ![]() Mały się obudził..zdążyłam ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4180 |
Zadomowienie
|
witamy")
zaraz was nadrobie. U mni noc masakra. mała sie darła cała noc i wisiala na cycku. PiLam wczoraj herbatke na laktacje a tam koperek i mała nie mogła baczka strzelic. Dzisiaj jestem zombie ![]() Twee kupka sie nie przejmuj. odstaw albo zmniejsz nabiał. Poprawa nie bedzie od razzu. daj jej 3-5 dni. A to białe to po prostu nie strawione. misiaczka moja tez czasami marudzi wieczorem ale wtedy ja biore i tule i zasypia w 5 sekund odkładam i juz spi spokojnie. Chyba teskni xza toba i chce sie przytulac ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- A moze on ma alergie na kosmetyki albo na proszek do prania? nie zmienilas ostatnio? |
![]() ![]() |
![]() |
#4181 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak dziś znów zaśnie po 22 to chyba uciekam i nie wracam ![]()
![]() |
#4182 | |
Zakorzenienie
|
dzień dobry,
Madi: dziękuje za wiadomość na priv, niestety nie zdążyłam. Kejt: mam nadzieję że sie wszystko udało Strawberry: słiczna córeczka i te spineczki!! Surka: ale wyrosła Lila ![]() Cytat:
![]() Kto nasłał do mnie chmury??? wczoraj tak ładnie i ciepło było
![]() |
#4183 |
Zakorzenienie
|
Ja się witam po przespanej noce
![]() ![]() Idę nadrabiać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4184 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
U nas od 23 pobudka co 2h z zegarkiem w reku a nad ranem co 1h ![]() Co raz częściej sklaniam sie ku mm na noc, bo niedługo padne. Hanka w dzień nie spi, wczoraj ledwo juz wytrzymała do 18 na kapiel. A kiedyś miala taki fajny rytm :banghead: Wysłane z mojego GT-I9300
![]() |
#4185 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie nie wiem. ![]() Cytat:
Cynamonku- Będzie dobrze. ![]() ![]() Odnośnie akcji/zadania- JESTEŚCIE WSZYSTKIE WIELKIE!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4186 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sprawiedliwość musi być ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- a jak! ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Ale Mały fajny jest od rana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No..jeszcze sobie z cyca postrzelał.. chyba zabawę niezłą z tego ma ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43301979] Jakie księżniczki ![]() ![]() ![]() Jakbym miała córkę, to chyba wszystko bym miała dla niej różowe (tzn. w takich ładnych odcieniach, pastelowy, brudny róż, łososiowy, itd.) i wszelkie możliwe ozdoby do włosów :P [/QUOTE] Chrześniak mojego tż mówi, że on uwielbia ją przytulać bo ona jest taka mięciuuuutka ![]() Szkoda, że nie widać, ale już głosy dzisiaj oddane ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4188 |
Zakorzenienie
|
Jakierka, na truskawie kosmetyki są oryginale, z tym, że musisz uważać np na datę ważności, często nie ma pudelek itp. Kiedyś ceny mieli naprawdę o wiele niższe niż wszędzie indziej, teraz nie zawsze się opłaca.
Wysyłka jest gratis. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4189 |
Zakorzenienie
|
Anulka zagłosowane!
![]() ![]() Dzień dobry! idę się ogarniać, bo nie wiadomo kiedy szogun się obudzi ![]() Wiecie, że on już nie potrafi zasnąć u mnie na rękach? Wczoraj chciałam go utulić, to ze zmęczenia się wyrywał, płakał, a jak go odłożyłam do łóżeczka, to się wtulił w pieluchę i zasnął od razu ![]() Moje dziecko mnie nie kocha! ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4190 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Moja to samo. Ostatnio była chora i nie mogła przyjechać, to mi lamentowała przez telefon, jaki to on już na pewno jest duuuży, tak jakbyśmy mieszkali w Chinach i nie widziała go pół roku :P (a mieszkamy w tym samym mieście, tylko w innej dzielnicy). Artek ładnie zasnął po karmieniu o 5 i myślę sobie, budzimy się o 8 na śniadanie. To nie, przed 7 wyjec-budzik TŻa obudził mnie, Małego, ale nie TŻa... ![]() ![]() Potem przebrałam go w taki śliczny niebieski pajacyk, może cyknę fotę ![]() W ogóle tak się wczoraj z niego śmiałam ![]() Mój smoczek z Aventu ma taką długą, cienką końcówkę. I Młody jak zaczyna jedzeniowy cyrk, to się bawi tą końcówką. Wczoraj wyglądał, jakby miał w buzi papierosa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jego drugąmiloscią jest pieluszka:P Witajcie dziewuszki!!! U nas dzis słoneczko wyszło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Zadomowienie
|
Witam się i ja.
Po wczorajszym szczepieniu na razie ok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Waga małego to 6880 czyli jest na 50 centylu w dwa tygodnie przybrał 310 g więc wszystko w normie. Apetyt trochę jakby lepszy, ale i tak z cyckiem średnio mu idzie. Cynamonki Myślę o Was wspieram i mam nadzieję, że ten koszmar się niedługo skończy że wszystko będzie już tak jak być powinno. Nie wiem czemu się tak dzieje, pewnie nikt tego nie wie, ale wierzę, że najgorsze już za Wami i Adaś da radę. ![]() Agrafka Tosiek tak samo ma pobudki murowane o 4. A jak Wasz refluks??Bierzecie jakieś leki?? Kejt spoko poczekamy na efekt ![]() ![]() ![]() Pogoda u nas dziś szarobura nic mi się nie chce a powinnam zacząć wystawiać ciuszki małego na all. Do tego drzwi musimy wstawić bo mamy taki szajs że się już prawie nie zamykają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4193 |
Zadomowienie
|
Witam się z bólem głowy i szczęki. Ktoś mi dziecko chyba podmienił. Albo to nowa twarz mr skoka. Wykąpałam małą gnidę o 19 a ten zamiast spać to zaczął się chichrać i bawić. O 21 zaczęły mu się kleić oczy ale co zasnął to się budził i tak do 22. Obudził się o 1 i znowu nie mógł zasnąć. Do 2 walczyłam. Potem obudził się o 4 ale na szczęście szybko usnął, ale o 5 już włączył alarm o żarcie. Na szczęście szybko zjadł i spał z nami do 8. Mam nadzieję że mu to minie, bo od 3 miesięcy przesypiał bez problemu całe noce. To chyba taki prezent z okazji ukończenia 4 miesiąca.
Idę się napić kawy i wrócić do żywych, bo niedługo ta nieszczęsna rehabilitacja. Cynamonku- misio szybko pokona sepsę. Dzielny z niego chłopak. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4195 |
Zakorzenienie
|
haha fakt, nawet mu pryszcz wyskoczył na policzku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4196 |
Zakorzenienie
|
Kejt pokaz efekt bo mi sie az snilo !!!!!a nas wysterowalas haha
|
![]() ![]() |
![]() |
#4197 |
Wtajemniczenie
|
na dzien dobry pan Leon - 8 tyg rozmiar ubranek 68cm
![]() Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
#4198 |
Zakorzenienie
|
Ja tak samo :/
Maly zasnal po 12tej chyba. Przenioslam go do lozeczka. Teraz sie wierci, baki sadzi. Ja nie moge zasnac. 2:40 czekam na Tzta. Ja kuzwa wysiadam z tego pociagu. O juz gnom nie spi ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
#4199 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Łukaszek znowu ma katar ![]() ![]()
![]() |
#4200 |
Wtajemniczenie
|
Kejt- kocha, kocha
![]() ![]() Ale to jednorazowa akcja bo tak to u niego spokojniejsza ![]() Dzoan- ja dalam raz butle zamiast 1 karmienia i spala 3, 5h. Dzis chyba dam więcej razy i może troche odespie Wysłane z mojego GT-I9300
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.