|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Cześć kochane. Ja tak na szybko. Chciałam Wam powiedzieć że może mnie być mniej przez najbliższy czas. Mąż dziś pojechał do pracy mając 40st gorączki. Na szczęście udało się dogadać z szefem i zwolnił się. Właśnie pojechał do lekarza-wygląda mi to na grypę żołądkową ale zobaczymy co lekarz powie. Od wczoraj mam urwanie głowy w domu bo wszystko robię sama. Oskar marudzi niesamowicie na zęby i wczoraj kilka razy bym zemdlała,wydaje mi się że to osłabienie albo nie daj Boże coś na mnie przelazło
![]() W każdym razie będę podczytywać a czy starczy czasu na pisanie zobaczymy. Bijkora i Hje-kciuki za Was ![]() Trzymajcie się ciepło i nie zapominajcie o nas-bo my tu wrócimy ![]() Pa ![]()
#3272 |
Zakorzenienie
|
elllmi ciemiączko sprawdź czy nie zapadnięte i buźkę czy ślinka w środku.
---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- o meneq napisała właśnie. Mnie się wydaje że przez zęby.. ale dla świętego spokoju można skonsultować ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Bijkora ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3274 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przyznam się, że sama pierwszy raz słyszę o słodkim sosie sojowym do sushi, czyli z takim właśnie powinno się go jeść? W Katowicach bywam regularnie, może się uda faktycznie ustalić tą ciekawą miejscówkę, tż kojarzy, że w Qubusie było coś, może to to? Bokeh? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3275 | |
Zakorzenienie
|
dodałam mu właśnie do wody acidolit
![]() Cytat:
![]() próbowałam mu dać marchewki z ryżem, żeby mu się te kupki unormowały, ale mu nie podeszło ![]()
![]() |
#3276 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Współczuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Miś wstał, koniec pisania.
![]() |
#3277 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy jezdze japonskim autem - ja prowadze czy samochodem japonskim? Hehe! Obie odpowiedzi twierdzace. Qubusa pamietalabym, szukajcie dalej ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3278 |
Zakorzenienie
|
#3279 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam pytanko czy mogłabym na pw wysłać ci opis zmian jakie ma Julek i moich przypuszczeń i zapytałabyś Tż o opinie ?? Uprzedzam mam milion teorii ale juz chyba taka rola matki
![]() |
#3281 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo chętnie bym to zrobiła :lasuch: co do tych knajp to prawda, jedynie kraków ma jeszcze dobre restauracje TZ to wogole wstydzi się ze mną gdziekolwiek wychodzić bo ja zawsze krytykuje, dopytuje kelnera, kręce nosem, dlatego zdecydowanie wolę gotować w domu niż chodzić w PL do restauracji, taka prawda, smutna no ale coż zrobic jak jestem w Italii to nawet w knajpie,gdzie jest turystic menu masz gwarancje,że dobrze zjesz,nawet w szkolenej stołówce wszędzie, nad morzem owoce morza i ryba są doskonałe, sorry bardzo kocham polski bałtyk ale ryba w sezonie dla mnie to nieporozumienie no wyjątkiem jest jedna barówa w trójmieście ![]() przed wczoraj z TZ i chłopakami w biurze zamowiliśmy żarcie do pracy, z kanjpy meksykańskiej- tragedia ![]() ![]() a co do tych potraw co się bronią,które wymieniłaś to niekoniecznie się zgodzę kiedy przyjechali do nas partnerzy biznesowi z hiszpanii, dlugo sie zastanawialismy czym w pl możemy ich podjąc - u nich byly tapas, rissotto z kaczką,paella i tysiace innych pyszności i po zjedzeniu tych wszystkich rarytasów bylismy przekonani,ze ani golonka ani zurek nie przypadnie im do gustu wiecie czym sie zajadali? tatarem ![]() Cytat:
od wczoraj zaś, kiedy obraził się na UU wypił z kubczka łącznie ok 3/4 szklanki dziś rano też troszkę, zobaczymy jak się sprawa rozkręci ![]() kochane współczuje nocek ellmi, kurcze obserwuj Fifiego, mój mały też ostatnio tak miał ale lekarka mówiła,że 3-4 brudne pieluszki to jeszcze nie tragedia aaa no i kciuki za egzaminy EDIT: meneq nie wiem czy do mnie czy do ezzo napisałaś o zaproszeniu na kolacje ale ja je przyjmuje ![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-10-17 o 09:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3283 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, dziękuję Wam za odpowiedzi
![]() mam nadzieję, że to jednak zęby, ale jak do jutra będzie cały czas to samo, to chyba podejdę do lekarza dla świętego spokoju przed weekendem spadam w faktury
#3285 | ||||||||
Zadomowienie
|
czesc. Widzę, że nocki dzis hurtowo nienajlepsze
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja miałam boba asymetrycznego i wyglądał w miarę spoko, ale im bardziej wycieniowane tym bardziej mi się odwijały koncówki, jak ostatnio przeszłam na równego bez cieniowania to wyglądałam jak w hełmie, jak nie wycieniowały od góry to jakbym miała grzyba na głowie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I brawo, niedługo Kubus ruszy pełna parą zwiedzać mieszkanie ![]() Ja narzekam na nocki i tez srednio działa ![]() Cytat:
moja siedzi noga z przodu noga z tyłu to nie wiem, czy mam to juz brac za 'siedzenie' ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez tak grymasze w knajpach; jak bedziesz jechac do P-nia, to cos moge doradzic ;-) W Japonii jest tak samo: idziesz byle gdzie, zamawiasz pierwsze z brzegu i rzadko jest niesmaczne. Z rybami ostatnio slyszalam, ze to zalezy od szerokosci geograficznej; im bardziej na poludnie, tym lepsze. W Polsce nie ma kultury jedzenia ryb, w dodatku nawet nad morzem nie sa swieze, wiec gdzie beda? Prostuje: obronia sie na talerzu Japonczyka. Dziczyzne maja, pasztetow nie uznaja, sledzi rowniez. Tatar uwielbiaja - do niedawna mozna bylo zjesc w Japonii, ale wyszedl zakaz serwowania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wlasnie, o jakich Wy kubeczkach od jakiegos czasu mowicie? Takich dla doroslych? ![]() Dziec sie nie zakrztusi? Wybacz kretynskie pytania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlaczego zakaz serwowania? mówisz,że w PL nie ma kultury jedzenia ryb w PL generalnie jest dużo jezior i kiedyś krolowały ryby słodkowodne-szczupak, sandacz ![]() ![]() ![]() ![]() poza tym powiedziałabym,że w PL nie ma ultury jedzenia w restauracja, a szkoda mam znajomego co sobie znalazł żonę w Tajlandii i tam osiadł- tak jest kultura wyłącznie street foodu, w domach się nie gotuje w Japonii street food pewnie też na pierwszym miejscu co? ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- LAdy- brawa dla Pietraszka ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3290 |
Zakorzenienie
|
Coreczka moich znajomych uczyla sie pic z normalnego kubka w wieku 2 miesiecy, opanowala w wieku 5 mieisiecy, takze nasze spokojnie moga probowac. Wiadomo, ze na poczatku rozlewa i sie zachlystuje. Yae na przemian z kubeczka dzieciecego i takiego z dziubkiem dla dzieci 7-12 miesiecy od TT
|
![]() ![]() |
![]() |
#3291 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3292 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, ze masz UU, ja tylko uu ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3293 |
Zakorzenienie
|
Meneq, tak jak z pupa?
![]() Nocka jak nocka, nic odkrywczego nie napisze:P Gratuluje tym mamom, ktorych dzieci spia cala noc, my sie chyba nie doczekamy:P Ale zeby nie bylo zle dospalismy od 8 do 10 ![]() Zaraz lecimy na sniadanko potem spacerek ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
![]() |
#3294 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3296 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie to się marzy takie coś marsi by jeździła po PL i pokazywała,że na ulicy można zjeść pysznie i tanio i wcelnie nie kebaba ani hamburgera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3299 |
Zakorzenienie
|
Lady
![]() Robiłam abs, a Młody co? zaszedł mnie od tyłu i mi klockiem po głowie walił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Ta dziewczynka miala Sparte od urodzenia, ale dawala sobie swietnie rade ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Dawaj malenka! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.