|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Cytat:
![]() I za to, żebym jak juz te kciuki zadziałają nie umarła z powodu bomby biologicznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4232 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Ja też nie zdążyłam
![]() Cytat:
Co robicie na obiad? Bo jeszcze nic nie zaczęłam bo pomysłu nie mam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-------------------- alez mi wlosy wylatuja...niewazne ze sa dlugie takie jak zawsze chcialam jak nie moge ich rozczesac i wypadaja...macie cos skutecznego do wlosow na mega nawilzenie itp bo mnie juz rece opadaja... -------w uk sa swiateczne promocje i takim oto sposobem zrobilam zamowienie ma 400zl...lol ale i tak lepiej sie tam oplaca niz tu... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Zakorzenienie
|
Z trudem uśpiłam Małego, a tu wierty
![]() ![]() U mnie tak ładnie słonecznie z rana było, a teraz pochmurno..czuję jakby 7 była dopiero ![]() Ghia ![]() ![]() taribari już 4 miesiąc? wow! ![]() ![]() ita dzień dobry panie Leonie ![]() ![]() stokrotka kurs kończy już w poniedziałek.. od razu zapowiedział, że będzie musiał w pracy dłużej siedzieć, żeby nadgonić robotę ![]() ![]() ![]() ![]() karolajn 3,5h niby ładnie.. ale ja chcę więcej! ![]() ![]() malaczarnakejt ogromne brawa ![]() ![]() Perse słodziaczek.. ![]() madi u mnie też buchnięte słońce ![]() ![]() Neni ja też chciałam zrobić zdjęcie z twarzami..ale mi nie wychodziło... a szkoda, byłoby raźniej ![]() en o już niedługo też rozszerzacie dietkę.. masakra..czas leci, a ja mam wrażenie, że nie kumam co i jak, mimo że temat ciągle na tapecie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | |
Wtajemniczenie
|
Proszę
![]() https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j...LoE7c_pewtq9pA Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43302108]Ita Artek też mi ze 2 razy zrobił taka akcje, ale potem sie budził w przeciągu kilkunastu minut na szczęście. A u mnie szok. Artek miał wstać o 3, a obudził mnie dopiero o 5 i to nie płaczem, a jakims cmokaniem. Ciekawe od której nie spał. No ale przecież chyba jakby był głodny,to by płakał, nie??? Wsunal 130 bez mrugniecia okiem i teraz udaje, ze zasypia:P A ja jestem wyspana przez te niespodziankę. Choć wiem, ze to jednorazowe. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Wtajemniczenie
|
Dzoan- ale jednak 2x3, 5 h to juz jest cos
![]() Wysłane z mojego GT-I9300
![]() |
#4237 |
Zakorzenienie
|
Ja też, ale ktoś mi je teraz podkrada.
![]() Jeśli mi się uda, to filet z morszczuka, ziemniaczki i może surówka z marchewki. Tak sobie właśnie uświadomiłam, że mniej więcej rok temu powstało moje dziecię. Jakoś w okolicach 16-18 października spłodziliśmy Michasia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4238 | |||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry!!!
Ale ja się dziś wyspałam 10godzin z małą przerwą na karmienie ![]() Tymuś padł wczoraj po kąpieli ok 20stej i już nawet nie zjadł swojego mleka na kolację. Przełożyliśmy go do łóżeczka i spał do 4.40!! Mąż w szoku że przespał nocne karmienie, ale żadnego nocnego karmienia nie było. Tymuś przespał całą noc ![]() ![]() Dziś mamy wizytę u chirurga bo wczoraj pediatra zauważyła jakiegoś wodniaka na jąderkach ![]() Dodatkowo mamy wizytę u rehabilitanta na kontrolę, więc spędzimy trochę czasu w przychodni. Cytat:
![]() Nasz po MM na noc zaczął znacznie lepiej sypiać. A jak skończy 4 mce i będziemy dietę urozmaicać to planujemy na kolację serwować mu kaszkę z MM. Cytat:
Cytat:
![]() Kejt - wspaniała robota !!! ![]() Dziewczyny wszystkie jesteście wielkie ![]() Perse - Śliczny Artuś ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Makaron + sos ( pierś z kurczaka w kosteczkę, kubeczek śmietany + 100gram rokpolu) posypane dużą ilością zielonej pietruszki ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Zadomowienie
|
Kejt, super wyszlo!!! Dzieki akcji zdalam sobie sprawe, ze nie wiem jak wlasciwie trzyma sie kciuki
![]() ![]() ![]() ![]() Ita, fajny Leos ![]() Tarribari, ![]() Agrafko, super ze TZ dal Ci odespac ![]() Czarownico, ![]() ![]() Ghia, super, ze po szczepieniu brak reakcji i ![]() Elaine, Eve, robcie fotki i bedzie kolejna tura ![]() U nas dzis piekne slonce (czyzbym to ja skradla Wasze ![]() ![]() Milego dnia wszystkim ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4240 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny u nas nocka fajna, mały od rana robi juz swoje standardowe zolte super smierdzace kupki
![]() ![]() Agaplast dzieki ze o tych kupkach napisalas, bo sie troche uspokoilam, teraz jestem pewna ze to ten dziadowski kefir.. kejt przepieknie wam to wyszło! szkoda, ze nie moglsimy dodac i naszych kciukow dla cynamonkow, ale wazne sa sa trzymane! ![]() *** Przepraszam ze znowu nie nadrabiam, ale u mnie znowu problemy. pamietacie jak pisalam ze w pn przyjezdza mama, miala od nas wyjezdzac do pracy, okazalo sie ze agencja przez ktora jechala ja oszukala, wiec juz jest z powrotem, stracila pieniadze na bilet, nie dostala zadnych za 2 dni pracy, wiec przyjechala gola jak myszka, jeszcze agencja chce dac jej dyscyplinarke i kaza kary placic ![]() ![]() ![]() Jeszcze moj super madry tz wyjezdzajac zabral wszystkie nasze pieniadze, zostawiajac nas z moja 1zł w portfelu ![]() ![]() No ja pierd, brak mozgu tez sie zdarza
#4241 |
Zakorzenienie
|
misiaczka myślałam, że puszczę
![]() ![]() czarowniczko to i ode mnie macie ![]() karolajn ![]() ![]() ![]() Mam dwa pytania: 1. Żeby iść z maluchem na basen musi mieć ukończone 3 miesiące? czy można ciut wcześniej? 2. Czy Wy też świrujecie jak ja z uszkami..ciągle na śpiocha poprawiacie, żeby się małżowinki nie odwijały? ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4242 |
Zakorzenienie
|
ale super efekt wyszedł- jesteśmy najfajniejsze
![]() misiaczka- laska z tego kanału... no super prezentuje ten błyszczyk ![]() ![]() Neni- miały być kciuki, a nie twarz ![]()
#4243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2.) Jakoś niespecjalnie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() nudzi Ci się? ![]()
![]() |
#4245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4246 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4247 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj makaron z tuńczykiem, pieczarkami i sosem śmietanowym ![]() a kciuki za Adasia 3mamy mocno. na pewno na następną akcję się załapiemy ![]() Cytat:
2. tak poprawiam ![]() ![]() En: pogoń mnie, bo jestem w połowie, a Igi właśnie skończył drzemkę... i zróbcie coś żeby mnie zmobilizować do wyjścia... chociaż jest szaro buro ponuro i może deszcz mnie uratuje:P
![]() |
#4248 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My 1 listopada ![]() Cytat:
![]() Przykro mi ![]() Mama pewnie załamana ![]() ------ No nie mam jak nadrobić-nie wiem czy mamy II turę skoka, czy co ![]() Perse Arturek jest śliczny ![]() Ita super bob budowniczy ![]() Dziś przy porannej pielęgnacji moje dziecko wydało krótki acz treściwy komunikat "Gile pipo!" ![]() No i faktycznie- miał gile ![]() A tak poza tym musimy pomału przechodzić już na pampersy 4-ki-planuję kupić na próbę lidlowskie Toujours - są od 7-18 kg. I co jeszcze - włosy zaczęły mi wypadać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Wtajemniczenie
|
Witam sie i ja
![]() Dzisiaj rano mielismy mega awanture z sasiadami (EN) wiesz.z.ktorymi bo obcieli i ogolili wierzby ktore rosna.w.naszym ogrodku bez porozumienia z nami ![]() Za to Wojtus zajal sie.siostrzyczka i opatulil ja kocykiem zeby siostrzyczka nie zmarzla jak.wygladal przez okno ![]() ![]() Ola znow dala popis swoich umiejetnosci wokalno- dramatycznych przy piersi no ale w koncu troche zjadla i poszla spac. A od tz dostalam dzisiaj kwiaty ![]() SAM- mialam Ci pisac i zapomnialam. Moja hrabianka tak reagowala na mleko Hippa. Ogolny niesmak i niezadowolenie na twarzy. Nie mowiac o tym ze wypychala butle jezorkiem. Kupilam Bebilon i wcina az jej sie uszy trzesa mimo ze butle z mm dostaje tylko raz na jakis czas ![]() Sprobuj moze z innym mlekiem mm. Byc moze u Was tez to kwestia smaku i szlacheckiego podniebienia ![]() ANULKA- u nas podanie butli przed snem nie wplywa na dlugosc snu ![]() Sent from my GT-I9000 using Wizaz Forum mobile app
OLCIA ![]() WOJTUŚ ![]() Edytowane przez skylie Czas edycji: 2013-10-17 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4250 | |||
Konto usunięte
|
Artuś dziękuje za miłe słowa i pozdrawia Leonka, który ma zajefajne śpiochy!
![]() Cytat:
![]() A agencja ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
2. mój TŻ świruje ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Zakorzenienie
|
#4252 |
Zakorzenienie
|
Lachryma źle zrozumiałam, a nie miałam już jak później zrobić nowego zdjęcia
![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Ale z Ciebie koleżanka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. najszczersza ![]()
![]() |
#4254 |
Konto usunięte
|
Skylie ale cudnie się czyta o Twoim Wojtusiu
![]() Misia LOL, ogólnie lubię filmiki urodowe, ale to jest jakaś beka, 3 minuty się maziać błyszczykiem, chyba bym sobie skleiła usta na wieki (TŻ by się ucieszył:P)... |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spoko loko ja mam 3 razy mniej niz ty i tez mi leca... pewnie jeszcze nie poporodowo, zabawa sie dopiero zacznie ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43305111]Okropna sytuacja, współczuję ![]() A agencja ![]() ![]() No jak sie wali to wszystko na raz niestety... zobaczymy co da sie zrobic. A Artuś jest prześliczny, wcale się nie dziwię, że babcia chwali sie na prawo i lewo ![]() ![]()
![]() |
#4256 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43305174] chyba bym sobie skleiła usta na wieki (TŻ by się ucieszył:P)...[/QUOTE]
![]()
#4257 |
Zakorzenienie
|
Misiaczka ale masakra, wlasnie zobaczylam
![]() ![]() Ja w ogole pekam z tych wszystkim blogow urodowych, gdzie laski nakupuja 1000 podkladow, blyszczykow, cieni, czasami naprawde dobrych firm, a pomalowac sie nie potrafia ![]()
#4258 |
Zakorzenienie
|
Wiecie jak się mój Mały wystraszył..?
![]() ![]() O już ekipa remontowa zadbała o to by mu popsuć humor.. a taki wesoły wstał ..a teraz tylko noszenie na rękach..nie chce sam posiedzieć ani poleżeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Zadomowienie
|
Obejzalam filmik i padlam
![]() Tweed, co za masakra z ta agencja! A to zagranica bylo czy w PL? Szkoda mamy, oby jej sie powiodlo innym razem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4260 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.