|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Czy któraś z Was zamawiała legginsy na allegro lub ewentualnie jakaś sieciówka i mogła by polecić ??? Nie muszą być grube, ale chciałabym by po założeniu ich na siebie nie prześwitywały
żebym nie musiała świecić majtkami Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-10-17 o 15:46 |
|
|
|
#3362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Pojawiają się tam też komentarze, że ten manekin nie jest skonstruowany jak prawdziwe dziecko i dlatego tak się dzieje na tym filmie...
hm hm.. mimo wszystko, rezygnuję ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
to udanej podróży.A wziełaś może z zamszowym obiciem? Bo czytałam, że one farbują..
|
|
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my w koncu nie poszlismy... pytalam mame jak sie mlody sprawowal to mowila ze ok, ze nie slyszala zadnych odglosow przy oddychaniu. ja slyszalam ale nie wiem co to bylo - czy nos czy cos "glebiej" :/ bo ma katar caly czas i prawdopodobnie glut mu zaschnal w mocy, tak sobie to tlumacze ![]() ma troszke wiekszy kaszelek no i caly czas ten katar niby duzo mniejszy niz byl ale ciagle jest, teraz taka woda mu splywa :/zobacze jak minie nocka i jak mnie cos bedzie niepokoic to moze wybiore sie z nim jutro, co by miec spokojna glowe na weekend Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2013-10-17 o 15:59 |
|
|
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
Malz dzisiaj montowal ten nasz nowy fotelik i wydaje sie byc ok
Poza tym wrocil przed 15 do domu!!! Jupi! Lubię to jego nowe stanowisko ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#3366 |
|
Raczkowanie
|
Hej laski melduję, że żyję ale jestem z Wami mega do tyłu
![]() ![]() Jak nadrobię trochę to się odezwę ![]() U nas ok. Tż wczoraj dopiero wrocił do domu, a dzisiaj juz w pracy.... Wiciu jakiś mega marudny więc brak czasu na wszystko.. Właśnie przeglądam neta bo mam chwilkę i czytałam o tej nauczycielce to urodziła dziecko 14 letniemu uczniowi. Słyszałyście o tym??? http://www.fakt.pl/skandal-w-gimnazj...,423670,1.html |
|
|
|
#3367 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3369 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jaja
przystawiam Leo do cycka a on nie chce ![]() ściagam pokarm bo mam nawał TZ kupił mu smoczek calma medeli, któy jest dla dzieci UUmoje mleczko wypił ![]() chciałam go odstawić wiele razy i dojrzewałam do tego ale teraz stwierdzam,że nie jestem jeszcze gotowa na pożegnanie z UU ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- meneq- a co do sushi to przecież w japonii nie jada się california maków itp ![]() wiem,że japończycy się z tego leją no ale ja to traktuje jak takie fusion w sumie california to chyba moje ulubione ![]() wiem,ze też w Japonii nie dodaje się paluszków krabowych, wlaśnie philadelfii,awokado
Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-10-17 o 16:37 |
|
|
|
#3371 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Marsi wyobraziłam sobie jak powozisz rydwanem zaprzężonym w osła i na furze masz knajpkę Cała dajesz w dupcię ![]() Pozdrowienia dla cioć, dziś 9 miesięcy kończymy!
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa Michał dał zajrzeć w paszczę! Mamy dwie dwójki górne
Śmiesznie będzie wyglądał, dwie jedynki na dole i dwie dwójki na górze, jak wampirek
Malowanie szafek kuchennych - metamorfoza kuchni za mniej niż 200 złotych Edytowane przez laurka23 Czas edycji: 2013-10-17 o 16:56 |
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
Laski to co mam obecnie w domu to istny szok
Mąż umierający (wiecie jak to chłop ) - jakiś wirus go złapał. Jest na ścisłej diecie i zwolnieniu lekarskim. Ma najlepiej nic nie jeść jedynie dużo pić. Ale zrobiłam mu zupy ryżowej chociaż bo inaczej przecież do jutra będę wdową![]() Oskar- ten to dopiero... Ch.uj wie co tym razem -zęby i co jeszcze ? bo krzyk niesamowity ![]() Wyląduje w wariatkowie-mówię wam W dodatku łeb mnie boli. Piguły nie pomagają Teraz mam chwilę rilaksu bo młody zajęczył się że aż usnął,a tatuś lepiej się poczuł po mojej zupce i już nie umiera chwilowo ![]() Szkoda mi trochę małego bo leci do taty a ja go odciągam bo niestety muszą unikać kontaktu Oby szybko przeszło.
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
Jeej, przez te beznadziejna pogode wkrecam sie w kijowate polskie seriale - Na wspolnej, M jak milosc, Na dobre i na zle sa juz moje
![]() laurko, najlepsze zyczenia dla Michalka ![]() U nas dzis mija 8.miesiac, a dziec jak byl nieruchawy tak nadal jest ![]() Jutro wizyta w poradni rehabilitacyjnej, trzymajcie kciuki... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-10-17 o 17:07 |
|
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mała, współczuję
|
|
#3376 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :brzyda l:![]() Cytat:
Cytat:
Grube takie do swetra i wyższych butów zamiast spodni? |
|||
|
|
|
#3377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak do swetra zamiast spodni i czarne :Phttp://allegro.pl/gruby-sweter-overs...610036795.html Jaki kolor mam wybrać ? aaaaaaaaaa nie wiem Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-10-17 o 17:21 |
|
|
|
|
#3378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za 8 miesięcy Kubusia i za 9 miesięcy Michasia ![]() Dziękuje za wszystkie słowa wsparcia
|
|
#3379 |
|
Zadomowienie
|
Cała, Ty to jesteś...
Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#3380 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak Wam idzie z wielorazówkami? ![]() ja swoję sprzedaję, bo mi leżą i miejsce zajmują ![]() Cytat:
to daj znać jak będzie się sprawował, bo mnie też się ta żyrafa podoba ![]() Cytat:
zdrówka dla Kubusia
|
|
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem fanką zestawienia legginsy + swetrzycho + kozaki/workery + jakiś komin więc często patrzę na legginsy. poszukam. |
|
|
|
|
#3382 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak byl maly cwiczylam tylko jak spal co skutkowalo moja frustracja bo budzil sie zawsze podczas "treningu" i bylam wkurzona bo nie zdazylam skonczyc a pozniej mi sie nie chcialo zaczynac od nowa.Teraz robie tak, ze jak tylko zasnie szykuje sobie wsztsko do cwiczden, przebieram sie. jak tylko wstanie to w maxi cosi ustawiam go kolo mnie, tak zeby mnie widzial, obkladam go zabawkami i tak udaje mu sie wytrwac, ajak nie to go wyciagam i wtedy sobie pelza, wspina sie, ale to juz wuedty ja sie srtesuje bo mi kolo nog biega, probuje sznurowki rozwiazywac. A pryszni pozniej znowu razem z Boryskiem, zmiana otoczenia zajmuje go jakas chwile
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :brzyda l:no ale jak za legginsy to chyba tak do 50 zl ![]() ![]() Ale to sobie nie rób kłopotu. Myślałam, że może któraś z Was kupowała i jest zadowolona
Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-10-17 o 17:31 |
|
|
|
|
#3384 |
|
Wtajemniczenie
|
Black ja też popieram pomysł z kanałem youtube
|
|
|
|
#3385 |
|
Wtajemniczenie
|
No dokladnie, ja juz pomijam wszytskie zlote rady, pytania, uwagi, komentarze .. ale sam fakt, ze chce posiedziec w ciszy, swietym spokoju, zwlaszcza jak widza ze czyms jestem zajeta a moja mama potrafi z 10 razy pod rzad przychodzic do mnie za kazdym razem z jednym pytaniem / sprawa. Do tego to trzaskanie drzwiami, glosne rozmowy, tupanie .. No, mam dosc.
|
#3386 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale, że co? też chcesz być bartnikiem? a może woźnicą ze starożytnego Rzymu?
|
|
|
#3387 |
|
Zadomowienie
|
Hej Księżne!
Przepraszam, że nie piszę, nie czytam też (40 stron mam do Was) ale mama przyjechała i sajgon trochę jest. Taka się zrobiła wyluzowana strasznie trochę się zdziwiłam bo nie ma szału na malucha-wręcz zapomina o niej cały czas Chciałaby chodzic po sklepach, gadać do rana, drinkować a ja wiecie mothermode mam więc nie możemy się dogadać.... Ale dużo mi pomaga-sprząta, gotuje i nie obraża się, że Mała woli teściową o co się bałam![]() Teraz wracam ze szkoły, z TZ to nie mam nawet kiedy słowa zamienić więc wybaczcie taki tryb łajzażowania... Jeszcze nawet nie widziałam fryzury Black.. |
|
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, muszę się zebrać i może uda mi się kiedyś coś nagrać na yt... Tak się właśnie próbuję od jakiegoś już czasu za to zabrać, ale to sporo roboty, więcej, niż przy blogu - ale w sumie też więcej korzyści.
E_vel, co do pytania o Rimmel, to oni przysyłają mi kosmetyki, a ja ich używam przy makijażach i reklamuję tę firmę w ten sposób. A co do makijażu, to nie, ten na facebooku jest sprzed kilku dni, dzisiejszego jeszcze nie zgrałam z aparatu.
|
|
|
|
#3389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo kosmetyki za free i to jeszcze fajna firma a jeszcze miałam pytać z jakiego sklepu internetowego ostatnio zamawiałaś?
|
|
|
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
Black ja też kibicuje w sprawie kanału you tube
Dzisiaj moje dziecię drugi dzień pod rząd prawie bez piersi martwi mnie to troche bo nawet jak juz sie dossie to tylko zeby popic a nie zjada jakis super hiper wielkich porcji obiadkow czy kaszek boje sie, ze za malo je.... pic tez nie pije zastraszajaco wielkich porcji ale ze 100ml dziennie wody czy herbatki popije. No i my pijemy z lovi 360 (bardzo bardzo polecamy) i ze zwyklej szklanki, ale tu sie boje, ze mlody ja niedlugo przegryzie :PAha, zasnal po kaszce i wodzie Aaaaaaaa i zapomnialam najwazniejszego napisac!!!!!!! Ten maly skubaniec teraz staje i sie puszcza! !!!!!!!! I potrafi chwile ustac calkiem sprawnie! !!!!!! Ja pierdziu gdzie to male gzdzi gruchajace chlip chlip Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.

żebym nie musiała świecić majtkami 

to udanej podróży.

niby duzo mniejszy niz byl ale ciagle jest, teraz taka woda mu splywa :/

bo krzyk niesamowity 
Oby szybko przeszło.

za 8 miesięcy Kubusia i za 9 miesięcy Michasia