|
|
#4831 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar L
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś jeszcze dowiadywałam się w pekao sa i jest podobno możliwość wyłączenia tej usługi. Cytat:
![]() A co dobrego? Nie mam zaufania do takich kart
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-10-16 o 19:48 |
|||
|
|
|
#4833 | ||
|
Panaroja
|
budzik 0 5.45
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.tiaaaaa , skrapla się na ryju , okulary zamazuje , włosy się baranią ![]() 3.a to pewnie że lepiej zobaczyć 4.owszę , wstać skoro świt to jest bardzo piękne i dzień wtedy taki długi , ale to niewykonalne z własnej woli ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- wzionć Ci jakby mieli ? bo powinni być w ten łykent .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4836 |
|
Panaroja
|
Oki , jak bendom , to wzionem i napiszem
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4837 |
|
Nindżopesz
|
Przypomniało mi się, że mam temat na dobitkę (Baru). Oczywiście ambitny bardzo.
Odchudzanie! ![]() Już było tak pięknie a wyszło jak zawsze tj. TŻ dobił mnie pizzami, chipsami, chlebem i serem. No kurde, czy Wasze chłopy też jak mają, że jak im się mówi "nie kupuj" to i tak polezie i kupi, i jeszcze fałszywie doda "sobie kupiłem, nie jedz"? Mój lata do sklepu co drugi dzień po colę a wraca albo ze świeżym (ciepłym i pafnącym) chlebem, albo z chipsami. I z colą light.No i kluczowe - jak nie jeść jak już leży i pachnie? ![]() Chyba muszę się zapisać na jakieś tajczi czy insze stanie pod lodowatym wodospadem żeby nauczyć się kontrolować. To kto się ze mną od jutra odchudza? |
|
|
|
#4838 |
|
BAN stały
|
Red, wyświetliło mi się na fejsie, że moja koleżanka ze studiów właśnie polubiła Twoją MWH u Anwen, na profilu włosomaniaczki
jesteś sławna
|
|
|
|
#4839 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4840 | |||
|
Zakorzenienie
|
codziennie?
bym umarła ![]() no i pewnie zaczęłabym chodzić wcześniej spać niż o północy ![]() Cytat:
Cytat:
mój też czasem o tej porze już dzwoni, ale to nie znaczy że wtedy wstaję podobnie jak Kamena mam tendencję do włączania drzemek ja olewam odchudzanie bo na mnie nie działa Cytat:
Spędziłam cały wieczór pod kocykiem najchętniej bym tam została do wiosny
|
|||
|
|
|
#4841 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
zazwyczaj pafnące cuda kupuję/smażę/gotuję/piekę sama ale tak , to fszystko przez Tżetów a i odchudzanie jest bez sensu zdecydowanie(Gryx na 100% by mnie zrozumiał) no wiedziałam, że to trzeba trzymać głęboko , no ale bez przesady, chyba coś już się zmieniło? (chyba muszę zgłębić temat)---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
jak u mnieCytat:
ale ja do próby się nie łapię, gdyż butów raczej nie niszczę
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2013-10-16 o 23:55 |
||||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Miłego dnia |
|
|
|
#4843 | ||
|
Panaroja
|
![]() Cytat:
u mnie Śnieszka odpowiedzialna , bo ciągle jakieś słodycze przywleka o trzy za dużo , a nie mogę przestać jeść Tajczi nie pomaga Cytat:
tragedia i amsakreska Poszłabym do domu albo jakbym miała kasę do sklepu
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-10-17 o 12:37 |
||
|
|
|
#4844 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Wczoraj o 21 już byłam cała głodna i dumna ale TŻ przytargał świeży chlebek a na dobitkę przypomniało mi się, że wszak na śniadanie zeżarłam sernik, chyba wyparłam to z pamięci. Dziś już muszę bo w sobotę czeka mnie publiczne randewu z kolegą. Co prawda koledze zapewne zwisa i powiewa ile ważę, bylebym z nim wino piła, ale zawsze to jakaś motywacja. Ostatnio nawet zaczęłam kupować wielkie ciuchy bo mnie stresuje, że coś mi się wrzyna. 2. czyli nawet na tamtych zdjęciach nie wyglądałam młodo i ładnie ![]() Ad sinupret wielkich ciuchów ostatnio jestem zdziwiona rozmiarówką bo biorę jakąś tunikę L-kę i jest na mnie taka akurat przylegająca do kadłuba (plus oczywiście się rozciąga), to chyba jakieś lipne te rozmiary? Coś się zmieniło w międzyczasie i je hurtowo pozawyżali? Albo tak utyłam
|
|
|
|
|
#4845 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. nikt tak nie powie , bo na żywo wyglądasz tak samo pięknie jak na zdjęciach 3.to chintka rozmiarówka oraz spisek mający na celu wprowadzenie powszechnej anoreksji
|
|
|
|
#4846 | |
|
Mother of Cats
|
Jestem po kolejnej wizycie u denta - i znów wyszłam bez skończonego zębiszcza. Paprze się coś w kanale
Cytat:
Coś z tym zębem muszę zrobić, bo plomb wziął był wybył. Ale co innego nowy plomb, a co innego powtórne grzebanie w kanałach, które nie bolą. O kosztach rrendo już nie wspominam, masakryczne, choć w porównaniu do kosztu implantów wyglądają znacznie przyjemniej
|
|
|
|
|
#4847 |
|
Panaroja
|
No i zamiast szlahetnie guodować i chuść zrobiłam sobie kubas czekolady marcypanowej
Skrbt - dopiero zdjęcie zobaczyłam i dotarło do mojej świadomości - bomba
|
|
|
#4848 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
mój przytulas
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maja, jak żyję, nie trawię maskotek, ale ten jest po prostu w deskę świetny jest, motywujący ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- z cyklu urzekła mnie twoja historia ![]() jak wiecie lub nie wiecie, wiele rzeczy robię na szybko i na spontanie = bezmyślnie takoż kupiłam jabłka w Lidlu, bo mi zapachniały, nie zwróciwszy uwagi na nie najmniejszej w domu chuopin oświadczył, iż są niezjadliwe, no to aj je również szybko i bez najmniejszego namysłu pociachałam ( serio jestem juz poważną konkurencją dla Chińczyków) i sruuu do gara na kompot nalewamy sobie kompotu i co się naszym oczom ukazuje? naklejki witaminka na jabłkach - nie odkleiły sie nawet podczas gotowania : kit z tą moją "gópotą" lub bezmyślnością nazwijmy to łaskawiej , ale cóż za mocny klej, pewnie niemiecki dziękuję za uwagę, kompot dobry, polecam ![]() ciekawe czy po tym kleju odlecimy, takim podgotowanym ![]()
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-17 o 19:36 |
|
|
|
|
#4851 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Daj znać, to może być przełomowe odkrycie tylko ja bym z tego zrobiła na przyszłość wino dla pewniejszego odlotu. U mnie tymczasem zupa dyniowa bez nalepek Dietetycznie trzymam się dziś całkiem ładnie, TŻ w sklepie już był i tym razem doniósł tylko siatę winogron a takie rzeczy mnie niezbyt kuszą. |
|
|
|
|
#4852 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
się samo narzuciło ![]() 2. ![]() Cytat:
![]() 2.Śnieżka srobiła spagetti z kutakiem z tymiankiem małż nie pozwolił mi dojeść kluchów w trosce o moje powabne kształty tylnie ![]() swoją drogą miał rację , ale nie musiał tego mówić w taki spsoób , znaczy że dupsko mi rośnie co skądinąd prawdą jest ![]() jesień przyjszła - deszcz leje
||
|
|
|
#4853 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. pyyyszne, odchudzające - dzięki kutakowi i tymiankowi a małż nawet nie powinien, no ale on myśli że Ci pomaga będą szczerym do bólu, o ileż lepiej byłoby jakby ugryz się w język zaraz po zabronieniu kluch - bo w sumie z dobroci serca i słusznie zabronił czyli jesień u mnie jutro już po całości fak a umawiam się na babskie na szeroko pojętym mieście, i jak widzę jazdę w strugach deszczu to mi słabo Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-17 o 20:38 |
|
|
|
|
#4855 | |
|
Wtajemniczenie
|
aż się uśmiechnęłam
![]() wygląda na takiego rockowo rozczochranego świetny!---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Rejcz ![]() za to organizm ma napisane, co ma przyswajać ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Zmykam ![]() Zjadłabym kutaka z tymiankiem śfieżym
|
|
|
#4856 | |
|
Zakorzenienie
|
uroczy
Cytat:
Na temat odchudzania się nie wypowiem, bo jak wiecie zaprzestałam praktykowania tzn jak zwykle ćwiczę i jak zwykle jem niewiele i jak zwykle tyję nadal
|
|
|
|
|
#4857 |
|
To ja :)
|
Dzię dobry!!! Witam Bar ten
![]() Miałam dziś maraton -wyszłam o 7 z domu i dopiero niedawno wróciłam. Najpierw dentysta (będzie dobrze!!! ), potem biegiem na szkolenie, ze szkoleni biegiem na jogę, z jogi biegiem na węgierski... A po węgierskim Tokyio Milk zanabyłam...
|
#4858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapisać w kalendarzu ?i nie ironizuję ( o którym wiemy )
|
|
|
|
|
#4859 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
A wiecie wszystko, gdyż staram się odbywać codzienną spowiedź ![]() Aaaa... Pisałam, że u pani biuściarki byłam wczoraj? Otóż dziś nosiłam bieliznę od niej i to jednak jest komfort... No i najpierw idzie biust, potem długo, długo nic, a potem ja
|
|
#4860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech żyje nasza wierna owieczka - będzie ci wynagrodzone a ja duuuuhrna się krępuję isć - nie wiem gdzie iść ![]() z polecenia bym pojszła, ale i tak na razie budżet zamknięty ![]() niemniej marzy mi się taki komfort, mimo iż nie mam zbytnio co dźwigać, ale nienawidzę wprost nienawidzę musu noszenia staników całą sobą, (więc chodzę bez ale wiadomo czym się to skończy ) po prostu wyobrażam sobie że nie czujesz żadnej uprzęży a jednak wszystko zaprzecza siłom grawitacji - taki ideał kiedyś pójdę - lista zadań pięcioletnia |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

)
opłat żadnych nie stwierdzono. Konto, przelewy, wypłaty z wszystkich bankomatów z Pl i na świecie darmowe
ale to się idzie przyzwyczaić żeby się pilnować, ja jeszcze ani razu nie zapłaciłam od kiedy to wprowadzili
aczkolwiek też szału z trwałością nie było, po 2 sezonach poszły do kosza z powodu zdartej podeszwy i ogólnego zmęczenia 

bym umarła
- jak kiedyś wpadłam w różę, tak teraz mam dosyć, i unikam, jak mogę
zdecydowanie

nikt tak nie powie , bo na żywo wyglądasz tak samo pięknie jak na zdjęciach
się samo narzuciło
), potem biegiem na szkolenie, ze szkoleni biegiem na jogę, z jogi biegiem na węgierski... A po węgierskim Tokyio Milk zanabyłam...
( o którym wiemy
)