ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-17, 14:12   #4621
123spinka
Zadomowienie

Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII

jest @
Stary 2013-10-17, 14:19   #4622
iza243
Zakorzenienie

Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII

Cytat:
Napisane przez 123spinka Pokaż wiadomość
jest @
Cholera

Brzuszek i meble:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC06815.jpg (112,4 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06817.jpg (114,0 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06816.jpg (116,4 KB, 47 załadowań)

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 14:20   #4623
123spinka
Zadomowienie

Izuś - super ładnie wyszło, nawet bardzo
ale brzuszek piękny
Stary 2013-10-17, 14:36   #4624
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Cholera

Brzuszek i meble:
brzuszek masz piękny zgrabny , szpiszczsty łatwo będzie Ci go zgubić

meble..cóż totalnie nie w moim stylu ale ladne
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 14:43   #4625
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Cholera

Brzuszek i meble:
ale masz śliczny brzuszek
meble fajne, ale najbardziej podoba mi się ta czerwona nakładka pod kontakt

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 14:45   #4626
teorema
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość

no właśnie ja chyba jakaś nietypowa jestem bo nie miałam kryzysu. Ale pewnie będzie..... przy porodzie
O, nie nie, zadnego kryzysu

Ja też nie narzekam, po prostu mysle, ze jestem jedna z niewielu kobiet, ktore pracuja jakby na 2 etaty we wczesnej ciazy (ale się rozgrzeszam ). Więc to chyba dlatego jestem zmeczona

teorema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 15:05   #4627
bazile
Zadomowienie

Cytat:

Brzuszek i meble:
faktycznie spiczasty
moj Brat ma identiko meble,tylko jakos inaczej ma z ta szafka co jest szyba
Cytat:
jest @

bazile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 15:29   #4628
123spinka
Zadomowienie

dzięki kochane
a na domiar złego ostatnio chciałam z tż wypłacić pieniążki z bankomatu 2 razy po 100 zł, bankomat po dłuższy czasie napisał info, że ze względu na długi czas oczekiwania transakcja przerwana

kasa 200zł była jakiś czas w zakładce blokady, dzwoniłam na infolinię i miła pani powiedziała że rzeczywiście widzi transakcję jako błędną, i kasa powinna wrócić na konto

jednak nie wróciła i widnieje jako pieniądze wypłacone, jutro ma dzwonić kobietka żebyśmy złożyli reklamacje i mają to sprawdzać
Stary 2013-10-17, 16:57   #4629
bazile
Zadomowienie

Colorku masz konkurencje,weszlam na chwilke na mamusie majowo- czerwcowe i tam dziewczyna tez uczestniczy w tym kokursie,ale ma zdecydowanie mniej glowo.

Jak wczoraj tez tam zagladnelam,to trafilam na fajne haslo,moj Maz sie pochichral.
Polska reprezenatacjia pilki noznej jest jak jadra,zawsze biora udzial,ale nigdy nie wchodza.

Stary 2013-10-17, 17:00   #4630
Luna0
Zakorzenienie

Sprawdzam tylko co u Dzastin-nie urodziła więc współczuje czekania i wiem jak jest bo przy mnie (dokładnie metr obok) dwie kobiety rodziły i urodziły... się nasłuchałam...

Spam dla Linki, nadrobie pozniej

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 17:05   #4631
bazile
Zadomowienie

Cytat:
dzięki kochane
a na domiar złego ostatnio chciałam z tż wypłacić pieniążki z bankomatu 2 razy po 100 zł, bankomat po dłuższy czasie napisał info, że ze względu na długi czas oczekiwania transakcja przerwana

kasa 200zł była jakiś czas w zakładce blokady, dzwoniłam na infolinię i miła pani powiedziała że rzeczywiście widzi transakcję jako błędną, i kasa powinna wrócić na konto

jednak nie wróciła i widnieje jako pieniądze wypłacone, jutro ma dzwonić kobietka żebyśmy złożyli reklamacje i mają to sprawdzać
dobrze,ze odrazu zadzwonilas,ale mimo wszystko i tak na pewno jest to nagrane na kamerce,wiec moglibyscie to udowodnic.

Luna wiem,ze Ty jestes obczytana w temacie sztucznego mleka.Moj niby toleruje mleko,ale teraz robi czesciej kupe,na szczescie nie biegunki,ale bardziej miekka.I strasznie odparzyla Mu sie od tego pupa. Zastanawiam sie czy powinnam zmienic mleko,mysle,ze bede dawac Mu jeszcze kilka dni i jak nie przejdzie to bede probowac.
Siostra powiedziala mi,ze to pewnie przez to,ze to calkiem inny sklad i moze jakies kwasy teraz tak na pupe dzialaja.Nie chce tez zbytnio eksperymentowac z mlekami,poza ta pupa wszystko jest ok.

Moge sie juz pochwalic,ze dzisiaj byl juz postep,mam juz mniej mleka w piersiach,nie sa juz przeladowane,nawet nie spodziewalam sie,ze tak szybko sie zredukuje.I drugi sukces to taki,ze Szonus dzis w nocy pominal pobudke o 12 tej i sie obudzil o 1.30

Stary 2013-10-17, 17:10   #4632
kooocur
Zakorzenienie

Przyszła @ równo po roku...

później
28.10 zaszłam
01.11 implantacja
08.11 test..

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 18:22   #4633
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość

Powiem Wam coś. Kiedyś mi się śniło, że goniłam po podłodze takiego raczkującego bobasa, zanoszącego się ze śmiechu. Mi do śmiechu nie było, bo ledwo co mogłam się schylić po malca. Brzuch miałam ogromny i pamiętam, że marudziłam pod nosem na męża, że znowu w ciąży jestem. Ale jaka zła na niego byłam (jakby sam mi to zrobił). I teraz jak okresu niet, to mam takiego pietra, że szok.
Zobaczymy na kogo ta moja ciąża przejdzie.
Isia no powiem Ci, że nieźle nas teraz będzie to trzymało w napięciu.
Nie jest to zdanie dobre na ten wątek - ale trzymam kciuki, że @ przyszła

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość

No i podjęliśmy decyzję, że w przyszłym roku kupimy ziemię i będziemy się budować, bo po 2 latach mieszkania w szeregówce zaczyna nam brakować miejsca (w doopach się poprzewracało). I co kwicia robi? Siedzi i szuka: działek, projektów domów, już dwa katalogi do domu zamówiłam...
Bydzie się działo
Oj, już Ci zazdroszczę!
Cytat:
Napisane przez cebulova Pokaż wiadomość
Wrocilam z zakupow. I powiem jedno. Nidy wiecej samotnych zakupow w markecie. Przy kasie zamiast stac to kucalam, bo inaczej bym upadla. Myslalam, ze przechodza mi juz moje slabosci, ale gdzie tam....
Ale za to oprocz majtow dla siebie kupilam 3 bodziaki dla małego. Za 6zl sztuka.
Oj, Cebulko, odpoczywaj pomógł Ci ktoś chociaż?
U lekarza, u którego byłam dzisiaj w poczekalni są tylko 2 krzesełka. Siedziałam ja i jakaś trochę starsza Pani (na oko ok 35 lat). Nie była w ciąży tylko umówić sie na jakaś operację z tego, co zrozumiałam. Co nie zmienia faktu, że jak weszła ciężarna z jeszcze większym brzuchem niż mój to ja jej ustąpiłam miejsca a tamta siedziała

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Isiu, wybacz, że napisałam Skierka
proszę, mam nadzieję, że coś tu widać, akurat robiłam niedawno foty do sprzedaży. aaa i wszyscy goście zazdroszczą mega wielkiego blatu za tym będę tęskniła

i od razu obiecane 29t2d
Całkiem fajnie wygląda ta kuchnia
i za brzuszek

Cytat:
Tu moje dzisiejsze zdobycze:
ładne lubię te dzieciowe ciuszki
Ja mam przy body chyba do rozmiaru 68 na czerwono - zakaz kupowania
Cytat:

Mam info od Dzastin:
Dalej w dwupaku, dzis byla 7h pod oksytocyna, skurczy nadal brak, wody caly czas sie sączą. Jutro prawdopodobnie drugie podejscie do oksy i jak nic z tego nie wyjdzie to cc. Justynka jest zmeczona juz, mowi, ze sie porodow tyle dzis nasluchala, ze glowa mala. Takze prosimy dalej o kciuki co by Kamilek grzecznie wyszedl i nie musieli jej kroic.
Kamilku wyłaź!!!!!!
Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
ps. Spam dla linki

Cytat:
jest @
Przykro mi Spinka

Cytat:
Brzuszek i meble:
Brzuszek poważna sprawa

Dobry wieczór! Byłam na połówkowym dzisiaj - wszystko ok, mały rośnie. Termin został na 20.02.2014. Tylko serduszko trochę za szybko bije... norma do 160, a Mały ma 164... gin powiedział, że nie ma zadnych powodów do niepokoju, żadnych powikłań z tego powodu nie będzie, ale zalecił kontrolę za 3-4 tyg. 29ego mam wizytę u mojej ginki, zobaczę jak wtedy będzie biło.
Na razie nie będę sie martwić na zapas, bo to bardziej zaszkodzi

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 18:28   #4634
Sophia_1
Zadomowienie

Colorku przypominaj codziennie, to codziennie będę oddawała głosy. Dzisiejszy limit wyczerpałam.

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Ps. Ja dziś zaczęłam 29tc

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
bazile wciąży?? O kurde!! Gratulacje!!!

dziewczyny,pamiętacie mnie jeszcze??

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

santom,sliczne maleństwo

Dziewczyny, ja nie wiem,co siępo nas tak ściga,ale mam takie bolesne zatoki,że mi w zęby poszło...
CZEŚĆ
Pewnie, że pamiętamy, co za pytanie!
A Julcię pewnie denerwuje to przekładanie i "szarpanie" i dlatego się spina....
A Tobie zdrówka.

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
Isia dwa bąble się zagnieździły, niestety na krótko (9tyg i 5tyg) i tu mogła zadziałać ureaplasma. Natomiast pozostałe 4 nie podjęły próby mimo b. dobrych parametrów życiowych (jakkolwiek to brzmi...). Nie wiadomo dlaczego. Teraz mam antybiotyk, który zwalcza zapalenie ale udaremnia próbę pozbycia się przez moje ciało tego, co te zapalenie wywołuje - zarodka. Zobaczymy czy to pomoże i czy to było przyczyną. Jeśli nie tzn, że przegrałam.

Mój Tż też pali jak smok, do tego ma nadwagę i lubi się napić a wyniki miał nawet dobre, więc Maru wytargaj tego swojego chłopa na badanie, bo to już wstyd jest! Wszystkie posty Ci wyciągniemy, w których pisałaś, że czas na zbadanie armii
Trzymam kciuki żeby ta walka zakończyła się happy endem
I mój tż też ma nadwagę, i piwko lubi sobie czasem wypić, a czasem coś mocniejszego, a wyniki miał dobre.

Cytat:
jeśli jestem zaciązona to od paru godzin..prosze prosze prosze obyś miała rację !!!
na pewno ma rację. KCIUKI!!!

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
n
zostało mi 35 dni do porodu (albo i mniej tylko nie jestem tego świadoma )

Lilith i Cebulowa, ale macie śliczne brzuszki

cdn...

08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń
Sophia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 18:38   #4635
kooocur
Zakorzenienie

Elunka mojemu yez tak bilo..

wiecie juz jaka plec??

p.s jaa sie urodzilam 22.02

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 18:42   #4636
pszczoua
Zakorzenienie

Spinka przykro mi... Tez raz mialam taka sytuacje

Elunka juz polowkowe? Jak ten czas leci... A tym biciem serduszka sie nie przejmuj. U nas tez prawie na kazdym usg bylo powyzej 160 a bedac w szpitalu 2-3 razy dziennie mialam ktg i przy ruchach dziecka zawsze skakalo powyzej 160 a czasem i do 180 i nawet sam ordynator stwierdzil ze zapisy sa prawidlowe
Stary 2013-10-17, 18:47   #4637
cebulova
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Isia no powiem Ci, że nieźle nas teraz będzie to trzymało w napięciu.
Nie jest to zdanie dobre na ten wątek - ale trzymam kciuki, że @ przyszła

Oj, już Ci zazdroszczę!

Oj, Cebulko, odpoczywaj pomógł Ci ktoś chociaż?
U lekarza, u którego byłam dzisiaj w poczekalni są tylko 2 krzesełka. Siedziałam ja i jakaś trochę starsza Pani (na oko ok 35 lat). Nie była w ciąży tylko umówić sie na jakaś operację z tego, co zrozumiałam. Co nie zmienia faktu, że jak weszła ciężarna z jeszcze większym brzuchem niż mój to ja jej ustąpiłam miejsca a tamta siedziała

Całkiem fajnie wygląda ta kuchnia
i za brzuszek

ładne lubię te dzieciowe ciuszki
Ja mam przy body chyba do rozmiaru 68 na czerwono - zakaz kupowania

Kamilku wyłaź!!!!!!

Przykro mi Spinka

Brzuszek poważna sprawa

Dobry wieczór! Byłam na połówkowym dzisiaj - wszystko ok, mały rośnie. Termin został na 20.02.2014. Tylko serduszko trochę za szybko bije... norma do 160, a Mały ma 164... gin powiedział, że nie ma zadnych powodów do niepokoju, żadnych powikłań z tego powodu nie będzie, ale zalecił kontrolę za 3-4 tyg. 29ego mam wizytę u mojej ginki, zobaczę jak wtedy będzie biło.
Na razie nie będę sie martwić na zapas, bo to bardziej zaszkodzi
Nikt nie pomógł, nikt sie nie zainteresowal. A tak w ogole to byla kasa pierwszenstwa i nikt nie przepuscil mnie w dodatk, choc to akurat tlumacze tym, ze poprostu nie zauwazyli mojego brzucha.

Ja kupowania bodziakow tez juz mam zakaz, za duzo tego. Jutro w koncu musze przebrac ciuszki i zrobic liste co mam, zebym wiedziala czego brakuje.

Pulsem Mikołajka sie nie przejmuj, pewnie i tak bedzie ok.

Iza ale brzuchol konretny I jaki szpiczasty
A meble identyczne maja moi tesciowie

A ja rosnę i rosnę
cebulova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 18:51   #4638
Linka1984
Zakorzenienie

spam dla Linki...
Stary 2013-10-17, 18:53   #4639
cebulova
Zadomowienie

Cytat:
spam dla Linki...
Spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam

A ja rosnę i rosnę
Stary 2013-10-17, 18:56   #4640
Agatau88
Zakorzenienie

SPINKA
przykro mi....ale trzymam kciuki za kolejny. Przeciez w końcu się uda, trzeba być dobrej myśli, zrob progesteron, ja tez planuje zrobić w tym mcu. Dla siebie, tak po prostu. Żeby wiedzieć co i jak.

IZA
ale masz zgrabny brzuszek
Laski Wy chyba nic nie tyjecie w ciąży co?

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
spam dla Linki...
SPAM CIĄGŁY!
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 18:58   #4641
Linka1984
Zakorzenienie

nie wiem jak ale macie zrobić tak zebym jutro nowy watek załozyła
Stary 2013-10-17, 18:59   #4642
IsiaG
Zadomowienie

Mała śpi, gary umyte, więc się odprężę przy Was.

Cytat:
Mam info od Dzastin
Dalej w dwupaku, dzis byla 7h pod oksytocyna, skurczy nadal brak, wody caly czas sie sączą. Jutro prawdopodobnie drugie podejscie do oksy i jak nic z tego nie wyjdzie to cc. Justynka jest zmeczona juz, mowi, ze sie porodow tyle dzis nasluchala, ze glowa mala. Takze prosimy dalej o kciuki co by Kamilek grzecznie wyszedl i nie musieli jej kroic.

Justyś, trzymaj się kochana. My tu czekamy na Kamilka i trzymamy kciuki, żeby wszystko poszło gładko.

Cytat:

Brzuszek i meble:
Brzuszek nadal szpiczasty...
Pogratuluj TŻ bo meble złożone jak przez fachowców

Cytat:
Napisane przez bazile Pokaż wiadomość
Moge sie juz pochwalic,ze dzisiaj byl juz postep,mam juz mniej mleka w piersiach,nie sa juz przeladowane,nawet nie spodziewalam sie,ze tak szybko sie zredukuje.I drugi sukces to taki,ze Szonus dzis w nocy pominal pobudke o 12 tej i sie obudzil o 1.30

A jakie MM mu podajesz?
Wiesz, tak się zastanawiam i tak sobie myślę, że on w wieku 10 miesięcy powinien Ci więcej nocy przesypiać. Nawet całą noc, ale wiem jak to jest, jak zęby wychodzą albo dziecko jest chore. Sama teraz to przerabiam.

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Przyszła @ równo po roku...

później
28.10 zaszłam
01.11 implantacja
08.11 test..
I co? Powtórka z rozrywki???

Kupiłam test i jutro go zrobię, bo się zaczynam sama nakręcać.
Cholera, że też nie potrafię wyczuć szyjki, czy otwarta czy zamknięta!!! czuć ją czuje - to chyba szyjka, ale za cholerę nie wiem czy open czy close.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 19:00   #4643
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
spam dla Linki...

pisać tu szybko

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 19:02   #4644
IsiaG
Zadomowienie

Spaaaaaaammmmmm

Ale mimo najszczerszych chęci to i tak skończymy wątek w niedzielę.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 19:02   #4645
Agatau88
Zakorzenienie

Ja z szyjką nie pomogę bo sobie nie badam.

Ciekawe jak test Ci wyjdzie...
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 19:03   #4646
cebulova
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Laski Wy chyba nic nie tyjecie w ciąży co?[COLOR="Silver"]

Ja mam jakieś 9kg na plusie, aktualnie 25 tydzień. Wiec akurat ja tyję niestety....

Cytat:

nie wiem jak ale macie zrobić tak zebym jutro nowy watek załozyła
No to dajemy laski.
Tyyy ciotka, ale czemu? Co się zmienilo?

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Mała śpi, gary umyte, więc się odprężę przy Was.

Justyś, trzymaj się kochana. My tu czekamy na Kamilka i trzymamy kciuki, żeby wszystko poszło gładko.

Brzuszek nadal szpiczasty...
Pogratuluj TŻ bo meble złożone jak przez fachowców

A jakie MM mu podajesz?
Wiesz, tak się zastanawiam i tak sobie myślę, że on w wieku 10 miesięcy powinien Ci więcej nocy przesypiać. Nawet całą noc, ale wiem jak to jest, jak zęby wychodzą albo dziecko jest chore. Sama teraz to przerabiam.

I co? Powtórka z rozrywki???

Kupiłam test i jutro go zrobię, bo się zaczynam sama nakręcać.
Cholera, że też nie potrafię wyczuć szyjki, czy otwarta czy zamknięta!!! czuć ją czuje - to chyba szyjka, ale za cholerę nie wiem czy open czy close.
No to czekamy na jutro. Zycze ci zebys mala jedna kreche.

A ja rosnę i rosnę
Stary 2013-10-17, 19:06   #4647
123spinka
Zadomowienie

już mi przeszło, znaczy smutki mi przeszły, nie ma co!!
w tym miesiącu robię progesteron, i działamy dalej
jak Bóg da to będzie
i już

pooglądałam wasze fotki i wstawiłam też swoje a co

santom zmień mi proszę na cykl nr. 3

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 19:06   #4648
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Elunka mojemu yez tak bilo..

wiecie juz jaka plec??

p.s jaa sie urodzilam 22.02
Kocurku, do mnie pytanie? Jeżeli tak to my już wiemy od jakichś 2 miesięcy
Może Miki poczeka 2 dni i będzie miał urodziny z ciocią D

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość

Elunka juz polowkowe? Jak ten czas leci... A tym biciem serduszka sie nie przejmuj. U nas tez prawie na kazdym usg bylo powyzej 160 a bedac w szpitalu 2-3 razy dziennie mialam ktg i przy ruchach dziecka zawsze skakalo powyzej 160 a czasem i do 180 i nawet sam ordynator stwierdzil ze zapisy sa prawidlowe
Już, już

Cytat:
Pulsem Mikołajka sie nie przejmuj, pewnie i tak bedzie ok.
Dzięki
Nie chcę wyjść na złą matkę, ale bardzo się nie przejmuję. Ma być dobrze i koniec

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 19:07   #4649
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Tyyy ciotka, ale czemu? Co się zmienilo?

w sobote ide na rodzinna uroczystość a w niedziele mam znowu warsztaty i nie wiem o korej wróce
Stary 2013-10-17, 19:10   #4650
123spinka
Zadomowienie

i pierwszy raz na tym forum życzę Isi I grubej krechy

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

my też w sobotę idziemy na parapetówkę do moich rodziców i siostry bo dom pobudowali
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości