to nie KIT, od dziś jestem FIT! - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-17, 13:15   #3601
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT!

za 75 dni to będziemy laski, że hoho!
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 13:40   #3602
letina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
Kurna. To tak mało czasu zostało? Chyba serio czas się za siebie wziąć..
A z tym piciem wody to fajny pomysł i zacznę od jutra, tylko muszę zrobić zapas mineralnej

traicionera mój Tż ma też problem z przytyciem.. Waży teraz 60kg przy 183cm wzrostu, pracuje fizycznie no i jego żołądek chyba też nie jest największych rozmiarów, bo ja czasami jestem w stanie więcej zjeść od niego
Stary 2013-10-17, 14:03   #3603
Tusia forte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BeeAnn Pokaż wiadomość
za 75 dni sylwester, mamy jeszcze trochę czasu, żeby wszystkich olśnić

ja od kilku dni piję codziennie rano na czczo gorącą wodę z cytryną i imbirem. polecam, nie dość, że bardzo dobra, to jeszcze fantastycznie rozgrzewa w coraz chłodniejsze poranki
No, ale najgorsze, że tan czas tak szybko leci Trzeba sie zmobilizować

Cytat:
A jak!

Bee przypomnisz mi co studiujesz?

noticemysoul

Is there a cure for this pain
Maybe I should have something to eat
But food wont take this emptiness away
Im hungry for you my love
Tusia forte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 14:44   #3604
5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770
Konto usunięte

Ale się rozpisałyście, wreście miałam co czytać Witam Bee i resztę lasek
Cytat:
Napisane przez Karolinka180 Pokaż wiadomość
na silowni pobieglam sobie 20minut, troche ćwiczeń na drabince i stretching. upocilam sie jak swinia wrocilam o 23.00 i od razu obiad dla TZ robilam i padam z nóg. jutro na wykladach bede sie nudzic to Was poczytam

i melduje ze zapomnialam.o przysiadach pompki byly na silce a dopiero teraz w lozku przypomnialam sobie o przysiadach a juz nie mam sily. jutro zrobie karniaki

Cytat:
tylko o karniakach nie zapomnij, karcia da Ci lanie!
karcia nie ma co dawać lania bo sama na nie zasługuje Karolinka ćwiczy na siłowni a ja ograniczam się tylko do przysiadów. Normalnie nie mam czasu na nic, jedzeniowo też tragedia, dzisiaj chwila wolnego to Tż przychodzi a potem spaaaaaaaać.

Cytat:
muszę zacząć jeść zdrowo i kupić w końcu zieloną herbatę bo ciągle zapominam. Podobno nie powinno jej się pić z cukrem, a jak ze słodzikiem?
5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 15:55   #3605
kasikkk87
Zadomowienie

[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43308725]Ale się rozpisałyście, wreście miałam co czytać Witam Bee i resztę lasek

muszę zacząć jeść zdrowo i kupić w końcu zieloną herbatę bo ciągle zapominam. Podobno nie powinno jej się pić z cukrem, a jak ze słodzikiem? [/QUOTE]

z niczym kup sobie cytrynowa bo sama jest niezbyt znosna wypija raz drigi io przyzwyczisz sie mi wlasnie tak posmakowalafuuuu z cukrem czy slodzikiem

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
no ja mysle dziewczeta czas uciekaaaaaa

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

[QUOTE=BeeAnn;43306542]już do tego nie dopuszczę, o nie nie! za dobrze mi tu było!

też się cieszę, bo jednak psychika do razu lepiej się czuje będę musiała też przy okazji nadrobić wątek, bo ciekawa jestem jak Wam szło i co się zmieniło przez te chyba aż 3 tygodnie mojej nieobecności

hahaha, no to ciesze się, że Ci ulżyło ale wtedy były wakacje, więc mogłam się maksymalnie pilnować, a teraz już tak dobrze niestety nie będzie. np. dzisiaj wieczorem idę na otrzęsiny, więc już wiadomo, że wpadnie alkohol, za tydzień kolejne otrzęsiny, a w piątek będziemy organizować halloween u nas w mieszkaniu. no ale co zrobić, przecież podczas diety też trzeba normalnie żyć, a nie tylko wszystkiego odmawiać i siedzieć w domu trzeba korzystać ze studenckiego życia trochę już schudłam, więc nic się nie stanie jak teraz będzie wolniej spadało, ważne, żeby w ogóle coś spadało

amen fotki kiedy bede ejjj nie mysl ze zapomnialysmyy Edyta Ty tez obiecalyscie wszystkie w klubie powinny miec foty

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

[QUOTE=letina;43303653]No dzień dobry...

Ja w takiej sprawie.. bo .. no.. ZAWALIŁAM
Wytrzymałam dwa dni i popłynęłam. Dzisiaj muszę się ogarnąć, bo jak tak dalej pójdzie to jeszcze przytyje zamiast schudnąć..

Dzisiaj:
9.30 bułka ze słonecznikiem z serkiem twarogowym ze szczypiorkiem
12.00 banan
15.00 zupa pieczarkowa
22.00 mała bułeczka ze słonecznikiem z szynką z kurczaka i pomidorem.

rozumiem ze masz taki tryb pracy wiec ja zmienilabym wielkosc tych posilkow a juz na pewno megga pozywne sniadanie bo potem masz ogramna przerwe co to 1 bula???i wieksze porcje tych 4 posilkow po prcay mzoe jakis omlet,miesko czy rybka

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
nie Tylko Ty windows jeśli chodzi o te jadłospisy no to super, że wracasz do ćwiczeń ale chyba masz jakieś przekąski między tymi daniami?

jeśli chodzi o cosmo to u mnie leży jeszcze nie przeczytane z tamtego miesiąca też się zastanawiałam, za każdym razem gdy jestem w empiku mam ją w ręku ale potem odkładam
tze mam 2 nieczytane
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 15:57   #3606
kasikkk87
Zadomowienie

[QUOTE=windowS17;43302194]Bee ze wstydem mowie ale ciesze sie ze nagrzeszylas bo juz mi osobiscie bylo glupio ze tak sie trzymasz bez odskoczni w postaci ciacha czyy czegos niezdrowego. moge teraz odetchnac z ulga
tarcia jakpatrze na twoje menu to ja jednak zacofana jestem. czesto polowy potraw nie znam dobrze ze jest wujek google to mi uchyla rabka tajemnicy

i jedno i drugie zgadzam sie ehheh

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

[QUOTE=edyta508;43302170

Chodakowska znowu wydała książkę, no taki bardziej kalendarz diety. widziałyście? nie mówiąc o samym kalendarzu na ściane. sama muszę kupić jakiś ale chyba bym nie chciała żeby wisiała u mnie cały rok widziałam na stronie ze dwa zdjęcia to na jednym jest taki tyłek.. [/QUOTE]

ja widzialam myslalam nad tym kalendarzem...tylek to ona ma o mamoo
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 16:32   #3607
Tusia forte
Wtajemniczenie

Zgadzam się z kasikkk87 co do picia herbaty bez słodzenia. Wkręcisz się z gorzką zobaczysz. Ja też najczęściej piję o smaku cytrynowym.

Ja się zastanawiam, czy pójść na ten dzień w empiku kiedy będzie promować ten kalendarz. To może wtedy kupię, ale bardziej po to, żeby wziąć podejść do niej i wziąć podpis ew jakaś wspólna fotka Sam w sobie kalendarz tak starsznie mnie nie j.ara.

Za duzo kawy dzisiaj piję a za mało wody i herbat

noticemysoul

Stary 2013-10-17, 16:34   #3608
traicionera
Zakorzenienie

edyta mąż szczuplutki, ale przystojny

wy macie pryznajmniej 75 dni, a ją zaledwie miesiąc do wakacji

mnie się tyłek chodakowskiej nie podoba, nie jest to typ figura, do którego chciałabym dążyć.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 16:58   #3609
Kocik123
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny! przed chwilą byłam na wadze -2 kg!!! przez dwa tygodnie sukces ! chociaż myślałam że waga w górę bo codziennie! jem słodkie.. jak nie lody, to dzisiaj batonik, nutelle łyżeczką codziennie! jeszcze 2 kg do wymarzonej wagi. ! pózniej już tylko rzeźba.
Kocik123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 17:35   #3610
Karolinka180
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tusia forte Pokaż wiadomość
U mnie jedzeniowo mogło być lepiej, bo zjadłam dużego smażonego fileta z kurczaka. I tak mi się strasznie ćwiczyć nie chciało, ale się przemogłam i zaliczyłam skalpel. Dzisiaj mam jakiś zły dzień, jestem na zmianę wściekła, na zmianę smutna i przybita. Chyba @ mnie za moment przywita

bingos żeby jutro też bylo dietetycznie. JA też się postaram, chociaż siedzę od 8 do 18 na uczelni

edyta508 chodzisz do solarium regularnie? ja nigdy nie byłam, a martwi mnie już, że opalenizna z Bułgarii prawie całkowicie zeszła
ja chyba się wybiorę ze 2 razy na solkę, bo opalenizna z wakacji juz prawie zeszła, to chociaż żeby z miesiąc ją jeszcze trochę podtrzymać. A jak już mamy tak chudnąć to fajnie tez mieć trochę opalone ciało :P Zawsze lepiej wygląda (przynajmniej teraz, nie wiem jaki efekt tego solarium będzie za 10 lat)

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:

też się wczoraj zmęczyłam. poszłabym dzisiaj jeśli zdążę po uczelni ale na te ostatnie zajęcia to nie zawsze ktoś przychodzi

tylko o karniakach nie zapomnij, karcia da Ci lanie!

Chodakowska znowu wydała książkę, no taki bardziej kalendarz diety. widziałyście? nie mówiąc o samym kalendarzu na ściane. sama muszę kupić jakiś ale chyba bym nie chciała żeby wisiała u mnie cały rok widziałam na stronie ze dwa zdjęcia to na jednym jest taki tyłek..
W ogóle Chodakowska wygląda jak kosmita i chyba nie chciałabym żeby gdziekolwiek wisiała i mnie motywowała Ale ten kalendarz diety to ciekawy pomysł, muszę zlookać jak będę w empiku.

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
Napisane przez windowS17 Pokaż wiadomość
wydaje mi sie ze miedzy sniadaniem a obiadem jest troche za duza roznica czasu. glod ci nie bedzie doskwieral? bo jak glodek sie wlancza to pozniej drugi raz tyle sie wchlania niz normalnie.

a wlasnie mialam sie was pytac. czy przed posilkiem wypijacie szklanke wody by sie zapchac ?
Dokładnie, ja jak mam nawet mały poślizg w ciągu dni to ppotem w końcu się odzywa głód jak za dwa posiłki... Czasami to mimo,że 4 posiłki zjem malutkie i mi to wystarcza, to już podczas piątego czuję, że mało jadłam i mój żołądek sprawia wrażenie jakby chciał to nadrobić na koniec dnia i wysyła mi wilczy apetyt

Zapominam o wodzie przed posiłkiem, często piję po posiłku dużą kawę albo herbatę żeby się "dopchać" . Kiedyś czytałam, że szklanka wody z cytryną przed śniadaniem pobudza metabolizm i jest wskazana dla osob na diecie. Już mialam to kiedys wprowadzić i znów zapomnialam

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość

co do wody, to nie pije przed posilkiem, bo zjadam tylko tyle, ile zaplanowalam, więc nie mam obaw, że rzuce się na jedzenie.
Jesteś dla mnie cyborgiem Też tak chcę!

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość

hahaha, no to ciesze się, że Ci ulżyło ale wtedy były wakacje, więc mogłam się maksymalnie pilnować, a teraz już tak dobrze niestety nie będzie. np. dzisiaj wieczorem idę na otrzęsiny, więc już wiadomo, że wpadnie alkohol, za tydzień kolejne otrzęsiny, a w piątek będziemy organizować halloween u nas w mieszkaniu. no ale co zrobić, przecież podczas diety też trzeba normalnie żyć, a nie tylko wszystkiego odmawiać i siedzieć w domu trzeba korzystać ze studenckiego życia trochę już schudłam, więc nic się nie stanie jak teraz będzie wolniej spadało, ważne, żeby w ogóle coś spadało
Aż musiałam sprawdzić co to są te otrzęsiny Czyli to impreza dla 1szego roku organizowana w jakimś klubie? to oprócz alko chyba nie będzie jedzenia (chociaż u mnie imprezy często konczyły się kebabem albo Macem nad ranem:P)
W ogóle nie daj się zwariować, trzeba się wyszaleć na studiach, dlatego musimy trak dobrze trzymać się diety w tygodniu, żeby móc sobie pozwolić pod koniec tygodnia troche odżyć. Tylko piluj żeby poćwiczyć w dniu imprezy, metabolizm nakręcisz i szybciej się upora ze wszystkimi grzechami

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Kocik123 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! przed chwilą byłam na wadze -2 kg!!! przez dwa tygodnie sukces ! chociaż myślałam że waga w górę bo codziennie! jem słodkie.. jak nie lody, to dzisiaj batonik, nutelle łyżeczką codziennie! jeszcze 2 kg do wymarzonej wagi. ! pózniej już tylko rzeźba.
Super! Jak widac jesli trzymasz się pozostałych punktów diety to nie zaszkodził Ci dodatkowy cukier. Chciałabym nawet tak nad sobą zapanować,że otwieram słoik nutelli i zjadam dwie łyżki. Aja muszę sobie po prostu wszystkie zabronić, bo od jednego cukierka kończy sie na całej paczce. Dlatego wyeliminowałam wszystko wq domu co jest słodkie, oprócz miodu. Potrafiłam cornflakesy z miodem zjeść garsciami wieczorem

Chyba już wszystkie Wasze posty nadrobiłam Jednak na wykładzie nie dało rady Was poczytać także dopiero teraz ogarnęłam.

A dzisiaj u mnie od rana:
I. 9.00: musli z jogurtem naturalnym
II. 12.30: serek wiejski + jabłko
III. 15.30: omlet z kalafiora, duży kalafior gotowany, kawałek kurczaka w sosie słodko-kwaśnym, makaron (straszny mix)
godzina snu
IV. 17.30: 2x wasa z miodem i kawa z mlekiem (cukier mi po spaniu spadł i się rzuciłam na miód:P)

do wieczora chciałabym tylko odżywkę białkową przed fitnessem, a po zajęciach twaróg na noc, bo duży obiad zjadłam,aż mnie powalił do łóżka Trzymajcie kciuki żeby nie było pokus.

A jak Wam mija dzień?

Edytowane przez Karolinka180
Czas edycji: 2013-10-17 o 17:36
Karolinka180 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 18:40   #3611
bingos
Zakorzenienie

Hej, u mnie dzień raczej udany. Jadłam lekko i zdrowo, jeszcze kolacja przede mną (planuję pastę rybną/ew. twaróg i kiszone ogóry). Przydałoby się jeszcze tylko zacząć ćwiczyć, ale jestem tak padnięta, że zalegnę w łóżku z książką. Jeszcze tylko jutro i weekend Cieszę się, bo wreszcie trochę odpocznę i wyśpię się porządnie Jedyny minus to dwie imprezki do zaliczenia...
bingos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 18:51   #3612
Konto usunięte

Cytat:
Gratulacje to co Ty w takim razie robisz że tak chudniesz?
Ile teraz ważysz?
5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 18:52   #3613
traicionera
Zakorzenienie

kocik
karolinka cyborgiem nie jestem, tylko jestem zdeterminowana, żeby wrócić do normalnej wagi i wyglądu no i najwazniesze, czyli ją utrzymać. Już raz po ciąży udało mi się dużo schudnac, ale to zaprzepascilam objadaniem się i musiałam zaczynać właściwie od początku.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2013-10-17, 18:56   #3614
Konto usunięte

Cytat:
kocik
karolinka cyborgiem nie jestem, tylko jestem zdeterminowana, żeby wrócić do normalnej wagi i wyglądu no i najwazniesze, czyli ją utrzymać. Już raz po ciąży udało mi się dużo schudnac, ale to zaprzepascilam objadaniem się i musiałam zaczynać właściwie od początku.
no nie gadaj i tak wyglądasz fajowo, dużo Ci spadło porównując zdjęcia
od dziś zaczynam odliczać dni do sylwestra i stawiam sobie cel -5kg chyba dosyć realny
Stary 2013-10-17, 19:25   #3615
Kocik123
Wtajemniczenie

[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43312767]Gratulacje to co Ty w takim razie robisz że tak chudniesz?
Ile teraz ważysz?[/QUOTE]

to samo cały czas, jem co 3 godziny, obowiązkowo zielona herbata to dzięki niej mam tak podkręcony metabolizm, no i MŻ, i dość dużo ćwiczę, ale nie tak często jak w wakacje bo teraz szkoła niestety. waże teraz 53/54

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
Napisane przez bingos Pokaż wiadomość
Hej, u mnie dzień raczej udany. Jadłam lekko i zdrowo, jeszcze kolacja przede mną (planuję pastę rybną/ew. twaróg i kiszone ogóry). Przydałoby się jeszcze tylko zacząć ćwiczyć, ale jestem tak padnięta, że zalegnę w łóżku z książką. Jeszcze tylko jutro i weekend Cieszę się, bo wreszcie trochę odpocznę i wyśpię się porządnie Jedyny minus to dwie imprezki do zaliczenia...
to tak jak ja odpocznę od szkoły i w końcu się wyśpię!!
ćwiczenia nie uciekną, jutro też jest dzień i za jedzonko

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
no pewnie, jak będę codziennie jadła nutelle łyżeczką to na pewno będę super laseczką haha

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
Napisane przez letina Pokaż wiadomość
Kurna. To tak mało czasu zostało? Chyba serio czas się za siebie wziąć..
A z tym piciem wody to fajny pomysł i zacznę od jutra, tylko muszę zrobić zapas mineralnej

traicionera mój Tż ma też problem z przytyciem.. Waży teraz 60kg przy 183cm wzrostu, pracuje fizycznie no i jego żołądek chyba też nie jest największych rozmiarów, bo ja czasami jestem w stanie więcej zjeść od niego
co ja bym dała za takie problemy, jadła bym wszystko i o każdej porze

Edytowane przez Kocik123
Czas edycji: 2013-10-17 o 19:21
Stary 2013-10-17, 19:46   #3616
Konto usunięte

a ja jutro jadę na "wycieczkę" szkolną, i będziemy wstępować co Maca muszę być twarda, nie jadłam fast foodów chyba ze 2 lata. Jedyne co mnie korci to mcflurry.
Stary 2013-10-17, 19:56   #3617
Kocik123
Wtajemniczenie

[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43313686]a ja jutro jadę na "wycieczkę" szkolną, i będziemy wstępować co Maca muszę być twarda, nie jadłam fast foodów chyba ze 2 lata. Jedyne co mnie korci to mcflurry.[/QUOTE]

przestań, raz możesz sobie pozwolić, ja w niedziele jadłam chesseburgera i schake w dodatku o 21 i nie żałuje, należało mi się, tobie również
Stary 2013-10-17, 20:00   #3618
Konto usunięte

nie należy mi się, ostatnio zawalam a waga idzie w góre, więc zjem w domu zdrowe śniadanie i wezmę jakąś grahamkę czy jogurt w drogę.
Stary 2013-10-17, 20:01   #3619
windowS17
Zadomowienie

karcia badz dzielna i jakby cos to postepuje wg ponizszych zasad

http://www.szamponik.pl/2302/10-zela...trzegaj-d.html
windowS17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 20:08   #3620
Kocik123
Wtajemniczenie

[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43313983]nie należy mi się, ostatnio zawalam a waga idzie w góre, więc zjem w domu zdrowe śniadanie i wezmę jakąś grahamkę czy jogurt w drogę.[/QUOTE]

no to jeżeli tak, to zrób jak piszesz albo w macu kup sobie tylko sałatkę

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Dziewczyny jakie hantelki polecacie na początek ??
Stary 2013-10-17, 20:12   #3621
traicionera
Zakorzenienie

ją sobie pofolguje w sobotę, bo idziemy z mezem do restauracji i na pewno nie poprzestane na salatce następnego dnia więcej pocwicze i tyle.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2013-10-17, 20:36   #3622
BeeAnn
Zakorzenienie

Cytat:
Bee przypomnisz mi co studiujesz?
komunikację wizerunkową

[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43308725]
karcia nie ma co dawać lania bo sama na nie zasługuje Karolinka ćwiczy na siłowni a ja ograniczam się tylko do przysiadów. Normalnie nie mam czasu na nic, jedzeniowo też tragedia, dzisiaj chwila wolnego to Tż przychodzi a potem spaaaaaaaać.[/QUOTE]

lepsze przysiady niż nic
kup zieloną liściastą z herbapolu (jest np. w biedronce), ja osobiście ją uwielbiam

Cytat:

amen fotki kiedy bede ejjj nie mysl ze zapomnialysmyy Edyta Ty tez obiecalyscie wszystkie w klubie powinny miec foty
a już myślałam, że zapomniałyście...

Cytat:

ja widzialam myslalam nad tym kalendarzem...tylek to ona ma o mamoo
ja tam bym wolałam jakiś kalendarz chociażby z męskimi klatami niz z Ewką

Cytat:
super, gratulacje! 2kg do celu, marzenie

Cytat:

Aż musiałam sprawdzić co to są te otrzęsiny Czyli to impreza dla 1szego roku organizowana w jakimś klubie? to oprócz alko chyba nie będzie jedzenia (chociaż u mnie imprezy często konczyły się kebabem albo Macem nad ranem:P)
W ogóle nie daj się zwariować, trzeba się wyszaleć na studiach, dlatego musimy trak dobrze trzymać się diety w tygodniu, żeby móc sobie pozwolić pod koniec tygodnia troche odżyć. Tylko piluj żeby poćwiczyć w dniu imprezy, metabolizm nakręcisz i szybciej się upora ze wszystkimi grzechami

jedzenia nie będzie, ale tak jak mówisz, ktoś potem rzuci hasło 'jestem głodna' i wszyscy nagle idą na pizzę albo coś w tym stylu ale dzisiaj tak nie będzie, o nie nie!
no dokładnie, w sumie kiedy mam szaleć jak nie teraz i właśnie taki mam plan - w tygodniu ładnie, dietetycznie, a w weekendy trochę luźniej, ale bez przesady, bo nie dość, że dieta na tym cierpi, to jeszcze portfel a dzisiaj już poćwiczyłam i specjalnie jadłam mniejsze posiłki, bo wiem, że wpadną dodatkowe kalorie

Cytat:
Potrafiłam cornflakesy z miodem zjeść garsciami wieczorem
ja też albo np. całą paczkę cini minis

[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43312846]no nie gadaj i tak wyglądasz fajowo, dużo Ci spadło porównując zdjęcia
od dziś zaczynam odliczać dni do sylwestra i stawiam sobie cel -5kg chyba dosyć realny[/QUOTE]

jasne, że realny! na pewno dasz radę

[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43313983]nie należy mi się, ostatnio zawalam a waga idzie w góre, więc zjem w domu zdrowe śniadanie i wezmę jakąś grahamkę czy jogurt w drogę.[/QUOTE]

no to trzymam kciuki, żebyś się nie skusiła na mcflurry, a wiem, że będzie to trudne, bo sama je kocham

no dobra, to czas dokończyć się malować, wyprasować koszulę i lecę

BeeAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 20:55   #3623
bingos
Zakorzenienie

[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43312846]
od dziś zaczynam odliczać dni do sylwestra i stawiam sobie cel -5kg chyba dosyć realny[/QUOTE]
Jak najbardziej realny
Cytat:
to samo cały czas, jem co 3 godziny, obowiązkowo zielona herbata to dzięki niej mam tak podkręcony metabolizm, no i MŻ, i dość dużo ćwiczę, ale nie tak często jak w wakacje bo teraz szkoła niestety. waże teraz 53/54
O tak, w wakacje było dużo więcej czasu na ćwiczenia, teraz u mnie to dramat
Też piję sporo zielonej herbaty, w okresie jesienno-zimowym idzie mi lepiej niż mineralna.
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43313686]a ja jutro jadę na "wycieczkę" szkolną, i będziemy wstępować co Maca muszę być twarda, nie jadłam fast foodów chyba ze 2 lata. Jedyne co mnie korci to mcflurry.[/QUOTE]
Blee, mnie to nic by nie skusiło Nie to, żebym była totalnym przeciwnikiem fast-foodów, ale gdybym już miała czymś zgrzeszyć to wolałabym pizzę niż np hamburgera czy coś w tym stylu. W ogóle nie bywam w takich miejscach jak Mc.
Cytat:

dobre, trzeba wcielić w życie
Cytat:

Dziewczyny jakie hantelki polecacie na początek ??
To zależy od Twojej siły i wytrzymałości. No i oczywiście od rodzaju ćwiczeń.
Cytat:
ją sobie pofolguje w sobotę, bo idziemy z mezem do restauracji i na pewno nie poprzestane na salatce następnego dnia więcej pocwicze i tyle.
Podoba mi się takie podejście
Cytat:
Baw się dobrze I racja - to najlepszy czas, żeby się wyszaleć
bingos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 20:56   #3624
Tusia forte
Wtajemniczenie

Cytat:

świetne zasady

trzymam kciuki, żeby to mcflurry Cie nie skusiło
Cytat:
komunikację wizerunkową

lepsze przysiady niż nic
kup zieloną liściastą z herbapolu (jest np. w biedronce), ja osobiście ją uwielbiam

a już myślałam, że zapomniałyście...

ja tam bym wolałam jakiś kalendarz chociażby z męskimi klatami niz z Ewką

super, gratulacje! 2kg do celu, marzenie

jedzenia nie będzie, ale tak jak mówisz, ktoś potem rzuci hasło 'jestem głodna' i wszyscy nagle idą na pizzę albo coś w tym stylu ale dzisiaj tak nie będzie, o nie nie!
no dokładnie, w sumie kiedy mam szaleć jak nie teraz i właśnie taki mam plan - w tygodniu ładnie, dietetycznie, a w weekendy trochę luźniej, ale bez przesady, bo nie dość, że dieta na tym cierpi, to jeszcze portfel a dzisiaj już poćwiczyłam i specjalnie jadłam mniejsze posiłki, bo wiem, że wpadną dodatkowe kalorie

ja też albo np. całą paczkę cini minis

jasne, że realny! na pewno dasz radę

no to trzymam kciuki, żebyś się nie skusiła na mcflurry, a wiem, że będzie to trudne, bo sama je kocham

Ooo, ciekawy kierunek, co możesz po tym robić?

nie zapominamy o takich rzeczach czekamy na foteczkę

Dobreej zabawyyy, chętnie bym z Tobą dzisiaj wyszła, bo ja bez planów

noticemysoul

Stary 2013-10-17, 21:01   #3625
Konto usunięte

Bee leć się wyszaleć
A ja czuję się jak staruszka jestem już po kąpieli, obejrzę kuchenne rewolucje i lulu. Ale za rok jako studentka sobie poszaleje a co mam nadzieje że z seksownym ciałkiem

po tylu postach wsparcia, jutro nawet nie spojrzę na mcflurry głupio by mi było przed wami. Kurde jakie to dziwne

Edytowane przez 5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770
Czas edycji: 2013-10-17 o 21:02
Stary 2013-10-17, 21:41   #3626
Tusia forte
Wtajemniczenie

[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43315270]Bee leć się wyszaleć
A ja czuję się jak staruszka jestem już po kąpieli, obejrzę kuchenne rewolucje i lulu. Ale za rok jako studentka sobie poszaleje a co mam nadzieje że z seksownym ciałkiem

po tylu postach wsparcia, jutro nawet nie spojrzę na mcflurry głupio by mi było przed wami. Kurde jakie to dziwne [/QUOTE]

Zamierzasz studiować w stolicy, tak? dobrze pamietam? To jak coś daj znać możemy razem się gdzieś wybrać poszaleć

Zrobiłam 30 min killera

noticemysoul

Stary 2013-10-17, 21:48   #3627
Konto usunięte

Cytat:
Zamierzasz studiować w stolicy, tak? dobrze pamietam? To jak coś daj znać możemy razem się gdzieś wybrać poszaleć

Zrobiłam 30 min killera
"zamierzam" a co z tego wyjdzie to nikt nie wie
mam nadzieję że za rok też będzie nasz wątek, albo kolejna jego część
Stary 2013-10-17, 22:18   #3628
Tusia forte
Wtajemniczenie

[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43316357]
mam nadzieję że za rok też będzie nasz wątek, albo kolejna jego część[/QUOTE]

musi!

noticemysoul

Stary 2013-10-17, 23:28   #3629
traicionera
Zakorzenienie

mnie też fastfoody nie kuszą, jeśli już, to wolę dobra pizzę, ale nie z piyyz hut czy coś, tylko prawdziwą włoską na cieniutkim ciescie albo jakąś dobra paste.

dieta
I śniadanie
jaglanka na mleku z migdalami

II
mała drozdzowka (10 cm średnicy) upieczona przez koleżankę

obiad
puplet gotowany, brązowy ryż, ogórki kiszone

podwieczorek
pół bułki z ziarnami, plast sera korycinksiego, pomidor

kolacja
jajecznica że szczepiorkiem i pomidorami bez tłuszczu

ćwiczenia
30 min rowerka stacjonarnego z interwalami, 75 min tańca
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2013-10-18, 01:02   #3630
Karolinka180
Raczkowanie

BeeAnn też Ci zazdroszczę imprezki :P
A ja siedzę nad brytyjską książką kucharską "Chocolate" czyli najrozniejsze desery z czekoladą, bo w sobotę się zadeklarowałam że przyniosę ciasto i muffinki na dużą imprezę rodziny TŻ także muszę się postarać Noi oczywiście nie omieszkam spróbować, aaaale to dopiero w sobotę. Poza tym z rana pobiegam i pójdę na step to wyrzuty sumienia zredukuję (bo wagi to raczej nie)

Ja kolację przed chwilą zjadłam Za dużą przerwę miałam od tej wasy z miodem i nie dałam rady na samej odżywce, a na twaróg nie miałam ochoty to zrobiłam omlet z kalafiora (uzależniam się od niego!)

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43315270]Bee leć się wyszaleć

po tylu postach wsparcia, jutro nawet nie spojrzę na mcflurry głupio by mi było przed wami. Kurde jakie to dziwne [/QUOTE]

Ja w Macu za mniejsze zło uważam cheesburgera. Dużo białka, 100% wołowiny (jaaasne) noi w sumie 300kcal, jeśli nic do tego nie zjem, to traktuję go jako posiłek (jeśli mi wpadnie w jadłospis podczas diety).

A mcflurry? sam tłuszcz i cukier! Nie daj mu się!

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ----------

Cytat:

[/COLOR]Dziewczyny jakie hantelki polecacie na początek ??
Chcesz kupić? To zależy jak chcesz ćwiczyć, czy robić nimi dużo powtórzeń, biegać z nimi i machać rękoma. Czy chcesz się nimi tak zmęczyć żeby ledwo robić 7 powtórzenie i czuć jak mięśnie puchną (tak jak mężczyźni ćwiczą).

Mnie nauczyli, że lepiej robić taką "męską siłówkę". Poza tym lubie walkę na silowni, kiedy czuję że nie mogę zrobic juz ostatniego powtórzenia, rano następnego dnia zakwasy i banan na twarzy

A nawet jeśli chcesz je tylko trzymać podczas podstawowych ćwiczeń to nie bierz 1kg, bo szybko staną się za lekkie, a z 2kg to już możesz sporo zrobić. 3kg to już sporo, jak będziesz chciała bardziej zmęczyć ręce to najwyżej weźmiesz oba do jednej ręki
Karolinka180 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości