|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Cytat:
![]() ![]() i jeszcze coś mi się wydaje, że Black zapoczątkowała manię na boba na wątku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3482 |
Zakorzenienie
|
Silver: super, poproszę fotę z twarzą:P
Mamy taki sam fon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3484 | ||||||
Zakorzenienie
|
jaki ON cudny jest !!
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kciuki żeby mrozów nie było ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() TRZYMAM KCIUKI ZA JUTRO!!!! UDA SIĘ!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Odzywaj się częściej!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Poka fotkę brzuszka ![]() ![]()
![]() |
#3485 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3486 |
Zakorzenienie
|
Bardzo Bardzo się ciesze że fryzurka Wam się podoba
![]() Dziękuję za miłe komentarze. A fotkę buźki postaram się jutro zrobić ![]() Mi się bardzo podoba fryzurka Black. Marzą mi się tak grube włosy ![]() Black, pięknie wyglądasz. I tak fotka na fb ![]() ![]() ![]() ![]() Lecę spać. Dobranoc. Aha. Bokeh, następnym razem zetnę grzywkę na prosto ![]()
#3487 |
Raczkowanie
|
Hej hej
![]() ![]() Mama przyjechała z odsieczą do pomocy przy małym ale średnio jej to idzie choć z godziny na godzinę jest postęp i Krzyś powoli daje się Babci przekupić Pracy sporo ale to na razie tylko szykowania i kalkulacje A z nowości dziś nam zamknęli cmentarz bo wpadła wataha dzików i pogonili pierwszych żałobników hehehe Wielka afera zrobila się z tego. Zamknęli wszystkie wejścia, pogonili ludzi i na wieczór będzie odstrzał lub łapanka. A jaki cyrk \ innymi pogrzebami ?! no wiadomo że nikt nie przełoży ceremonii to wpuszczali tylko żałobników pod eskortą policji i leśniczego hehehehe Mały bardzo marudny - no nie wiem czy to zęby, tęsknota za mną czy nieumiejętność mamy eh a jutro 4 rano giełda kwiatowa OŁ JEAAAAAA") ide więc spać Zapowiadam Wam jeszcze raz - wracam po pierwszym papapapapa |
![]() ![]() |
![]() |
#3488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno Fifkowi nic nie dolega, ale masz racje - lepiej sprawdzic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3489 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam nadzieję ![]()
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
a ja idę w tango z fakturami, bo w poniedziałek deadline
dobranocki ![]() oby ta nocka była lepsza ![]()
#3492 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, czytam o tych fotelikach i w takim razie bez sensu dla mnie, skoro dostały 4 pkty w testach a tu nagle nagonka na nie
![]() Hje, strasznie się cieszę, że jest ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
trzymam Cię za słowo ![]() http://allegro.pl/czarne-kalosze-zlo...620067553.html co sądzicie ???? ![]() wygrałam dla Hanci sweterek w zebre ![]()
![]() |
#3495 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
bijkora tak teraz wygladaja testy na prawo jazdy?! Toz to kretynizm! Powodzenia dzis!! nawijko kciuki!! Zdjecie Kubusia sliczne! laurko Michalka rowniez!! cala poplynelas wczoraj! hje widzisz i niepotrzebnie sie zamartwialas!! silver ladny bob! authentic zostaniesz z nami? Wczoraj tz na dyzurze to liczylam, ze Yae lepiej pospi, a tu klapa, 1.30-2.30 nocne buszowanie urzadzila, ale wstalysmy dopiero o 7, to nie bede marudzic. |
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
Misiael u mnie nie ma tego sklepu
![]() Bokeh kobaltowe jak najbardziej będzie pasował bo ja zima, ale ta czerwona fuksja mnie korci ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Zakorzenienie
|
Buziaki i zdrowka dla Maluszkow!
![]() Yae sto lat nasze japonskie cudownosci!!! ![]() Authentic, 28tc???!!! Wow! Jak to leci!!! Gratulacje chlopaczka! I zostan z nami!!! Silver, ile bym dala zeby miec takie wlosy jak Ty i Black ![]() Bokeh, mam teraz 2rodzaje spodni, juz za duze i jeszcze za male :P blizej mi do tych jeszcze za malych, ale za to szkoda mi tych za duzych bo sa fajne w tym roku kupowane a wszystkie mi z dupska spadaja..... Babel dal popalic w nocy ale to zabal na bank, wczoraj dalo sie wyczuc leciutenko a dzisiaj juz konkret kreska jest ![]() ![]() Ide uspac mlodego bo placze ![]() ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#3499 |
Zakorzenienie
|
Hejka... Buziak dla Yae...Antosia rowiesniczki! To razem zaczynamy 9 miesiąc....
![]() ![]() Znow muszę nadrobić ostatnia strone bo nienadazam za Wami...i jakoś się robić nie mogę..czuję się jajis tak z boku ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3500 |
Zakorzenienie
|
Nocka marzenie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Raz w nocy budzę się, otwieram oczy a ona się patrzy na mnie tymi swoimi wielkimi oczami ![]() A ja zasnęłam o 21 i czuję się jak mlody bóg ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-10-18 o 06:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Zakorzenienie
|
Mój ośmiomiesieczniaczek...ta k się wiercil że nie mogłam go złapać.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze chciałam potwierdzić że Black wyglada pięknie w tej nowej fryzurce, a jeszcze ten makijaz....
![]() No i Silver też fajny fryz ale gdzie zdjecie facjatki?? Ja tez myślę nad zmiana...od zmiany koloru mnie odwiodlyscie...ale z fruzura gorzej..bo ja ani szczupla...buzia okragla...a taki bob tez mi sie podoba..co myslicie? Boba mozna w różnych długościach kombinowac, ja wlosy mam długie, tylko z racji tego ze tyle mi ich wypada top wciąż nosze w gumce związane :/ A Black faktycznie zapoczatkowala boby na wątku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Fajniutka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Silver super wyglądasz ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekujemy! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | ||||||
Zakorzenienie
|
O ja pierdziu, jakie pytania! 13 lat temu zdawałam i na szczęście takich pierdół nie musiałam się uczyć, bo i po co taka z dupy wiedza? Masakra, dziś dasz radę!
Hje ja wiedziałam że Polcia super się rozwija, i wyobraziłam sobie dziadka jak siedzi w chodziku ![]() ![]() Cytat:
![]() Tak myślałam, za dużo wrażeń. A mija to? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Myślałam że młody pośpi bo męczył się do 20 a tu co? O 5.40 otwieram oczy a on nade mną wisi i zaciesza ![]() Dziś deszczowo o brzydko, nici ze spaceru. Sprzedałam na allegro zeszłoroczne kombinezony, poszły prawie 2 razy dożej niż kupiłam! I chusta się sprzedała. Muszę jeszcze fotelik wystawić i leżaczek. Kupiłam w Lidlu te spodnie narciarskie dla Misia. One na dotyk cieniutkie, ale z siostrą gadałam i mi mówiła, że tak wyglądają, ale one niby narciarskie mają być, więc muszą być lekkie i że przez to że wiatro i wodo szczelne i jakąś tam membranę mają to są ciepłe na prawdę. Zresztą jakieś rajtuzy na pewno założę pod spód. Mam jeszcze od niej kombinezon dwuczęściowy, z grubaśnymi portkami z polarem w środku. Superowy jest, tylko jeszcze trochę duży. Może do zimy młody urośnie.
Malowanie szafek kuchennych - metamorfoza kuchni za mniej niż 200 złotych Edytowane przez laurka23 Czas edycji: 2013-10-18 o 08:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Wtajemniczenie
|
nadrobiłam, pocytowałam i mi Maja uderzyła w klawiaturę i wszystko znikło
![]() Z tego co zapamiętałam... Authentic fajnie że Agatka będzie miała braciszka ![]() ![]() Hje dla TŻHje ![]() ![]() Silver fajna ta fryzurka - ja mam też tak z tyłu pocieniowane ![]() Buziaki dla miesięcznych imprezowiczów ![]() ![]() ![]() Maja jest łobuzica - złośnica i w dzień i w nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3508 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
![]() |
#3509 |
Zakorzenienie
|
Hello lejdis
![]() Wiecie co? Obudziłam się o 3 w nocy i byłam już wyspana ![]() ![]() ![]() Silver- pięknie Ci w tej fryzuryrce ![]() Authentic- zdrowo rośnijcie ![]() Elllmi-daj znać po wizycie. Aaa jesteście niemożliwe dziewczyny. Szczególnie Cała i Marsi ![]() ![]()
#3510 |
Zakorzenienie
|
Silver, slicznie wyglądasz
![]() ![]() I ja szukam ledżajnsów! Dzielcie sie sprawdzonymi linkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.