|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
![]() Authentik miło że się odezwałaś,piękne zdjęcia! Ciekawe która z nas jako kolejna wyląduje na odchowalni? Marsi ![]() Silver super Ci w tej fryzurze! Nawijko kciuki za wizytę. Elmi również kciuki! Hje ![]() Bokeh bardzo ładny sweter,a buty też te oglądałam i sama nie wiem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3512 | ||
Zakorzenienie
|
hej kochane!
więc u nas nocka nie była najgorsza, ze 3 pobutki, jedna z wielkim rykiem ale cycusia nie chciał, popił troszkę wody i usnął ale nie wiem czy go coś brzuszek nie bolał bo jak zaczęłam masować to usnął ![]() jeszcze do mnie nie dociera,że nie karmię za to widzę,że mały jest taki spokojnieszy, nie wiem jak to opisać ale potrafi mi dłużej na kolanach usiedzieć i lubi się przytulać- wcześniej nie znosił tylko przy karmieniu mieliśmy taki moment czyli rownowaga jest, chociaż tyle mleka ściągam tyle,że nie wiem co z tym robić ![]() dziękujemy za życzenia i również buziaki dla dzieciaczków za skończone miesiące ![]() ![]() ![]() ![]() cudownie Was widziec, czekamy na zdjęcie brzuszka i mamy nadzieję,że zostaniesz dłużej Cytat:
![]() Cytat:
no to teraz będziesz mieć niezłe urwanie głowy przed wszystkimi świętymi, wracaj do nas prędko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3513 |
Zadomowienie
|
Hej,
nie pisałam, bo latałam od lekarza do lekarza, rozkminy o rezonansie i tak jakoś.... W końcu trafiłam do rehabilitantki i wydaje się, że najprostsze rozwiązanie będzie najlepsze. Stwierdziła, ze Julka ma prawdopodobnie po prostu asytemrię, którą trzeba eliminować ćwiczeniami... trzeba stymulować bardziej jej prawą część a lewą wręcz przytrzymywać, że ta pochylona główka, to wynik takiego ściśnięcia prawej strony ciałka Julci.
#3514 |
Zakorzenienie
|
Wysiadam! Poczatek dnia a ja mam dosc, nie dosc ze nocka z d.upy to jeszcze mlodego uspalam spal szalone dwie minuty wstal i od tego czasu wyje i wyje! Pewnie zeby podejrzewam ze jak wyszly 2 na raz prawie to reszta tez sie odezwala, ale nic nie dziala, ani calgel ani ibum no juz nie wiem jak mu pomoc
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#3515 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3516 | |||||||
Zakorzenienie
|
Hej.
Padam na pyszczek. U nas dziś nocka pełna przygód ![]() ![]() hje, bardzo się cieszę że jest dobrze!! ![]() Wszystkiego najlepszego za skończone miesiące dla Yae, Antosia i Leosia ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() tż mi też tak powiedział ![]() ![]() mi parę dni temu telefon spadł na chodnik ![]() Ale Ty masz super płaski brzuuuusio ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A sweterek ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Tobie ciągle włosy po ciąży wypadają??? tak długo? ![]() Cytat:
![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-10-18 o 09:12 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3517 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() i dla Yae ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dzień dobry tak w ogóle ![]() u nas jęczydła ciąg dalszy ![]() dzisiaj jedziemy do ciotki, której nie cierpię ![]()
![]() ![]() 01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2013-10-18 o 09:13 |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3518 |
Raczkowanie
|
O fak! Poczułam się jak wyrodna matka, która zabrała dziecku dzieciństwo
![]() Ja sama chciałam karmić możliwie jak najdłużej, ale u nas poza mniejszą ilością pokarmu zadecydowały również względy zdrowotne. Latem na prawej dłoni wyszło mi uczulenie. Nie pierwszy raz, ale zawsze to były niewielkie zmiany i same znikały, więc i tym razem miałam nadzieję, że tak się stanie. Niestety, trochę się przeliczyłam i uczulenie zaczęło się rozrastać. Tż mi truł, że mam iść z tym do dermatologa, ale co by mi lekarz pomógł przy kp, żadnych leków i tak nie byłby w stanie przepisać. I tak przeciągałam, i przeciągałam, bo nie chciałam rezygnować z karmienia. Ale jak zaczęło brakować pokarmu, to stwierdziłam, że to już chyba czas ![]() Także ten tego, nie zawsze wszystko układa się po naszej myśli... |
![]() ![]() |
![]() |
#3519 | |
Zakorzenienie
|
Trzeba łamać konwenanse
![]() Cytat:
![]() Silver, cudnie! Miałam dokładnie takiego, też cieniowanego boba, tylko grzywka prosto. Zobaczysz, że jak się przyzwyczaisz, to będziesz się czuła jeszcze bardziej super! ![]() Lady, ale macie masakrę... ![]() Nawijko, ![]() ------------------------------------- My się z tż nie odzywamy, on obrażony o to, że się dzieckiem musiał zająć ![]() ![]() ![]() Miałyśmy pobudki o 1.30 na pićko (oczywiście z głową w ochraniaczu), o 6 na jedzenie i ostatecznie o 8. A teraz wieje, leje i jest ogólnie do ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3521 |
Zakorzenienie
|
Hje o rany, a od kiedy takie akcje z tz???
![]() Jakby mi malz przeklnal przy dziecku lub do mnie to bym wywalila z walizami za drzwi Dalej placzemy i juz nie wiem co robic ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#3522 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Zakorzenienie
|
Marsi
![]() Lady, tule mocno! Hje, takie akcje ztż to u Was chyba nowość? |
![]() ![]() |
![]() |
#3524 | ||
Raczkowanie
|
A tak w ogóle to witam! Pogoda paskudna, dziecko zakatarzone, a w dodatku zaczynamy remont kuchni i przedpokoju, więc wszystko jest roz.piżdżone. Superancko.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Buziaki dla Antosia, Yae! Bijkora, kciuki za egzamin! Ja nie będę mówić ile ja już odwiedzin w WORDzie zaliczyłam. Ale fakt, te nowe pytania są tragiczne. Mój małż, który 20 lat jest policjantem, teraz jest w drogówce, nie potrafi zdać przykładowych testów (dodam, że ma wszystkie kat. prawa jazdy i ma uprawnienia instruktora). A jego kolega, również policjant, chciał sobie dorobić kat. A, poszedł na teorię i nie zdał. ![]() Tak btw, dziewczyny zamierzające iść na kurs, strzeżcie się, bo mój kurs skończył się małżeństwem i dzieckiem ![]() Silver, Black, świetne zmiany! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3525 |
Zakorzenienie
|
Marsi kciuki za stopke Leosia i za trzecie bobo!
Mi tez sie trojeczka marzy..... Ale powiedzialam malzowi ze tylko wtedy sie zdecydujemy, jak bedziemy miec dom Padłę jak muchę (w koncu ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#3526 |
Raczkowanie
|
Hje,
![]() ![]() ![]() ![]() Marsi, kciuki za wizytę! |
![]() ![]() |
![]() |
#3527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lady, a Ty gadałaś z pediotrą nt niespokojnych nocek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lady, ale Piotruś słodko zasnął ![]() ![]() ![]() Badzia, Lady, czy ja wiem, czy nowość... Pisałam kiedyś, że już przed ślubem jakieś tam spięcia się pojawiały, ale to wiadomo, każdy takie ma. A nie wiem, chyba od końca wakacji tż takie już cyry odstawia, że ![]() Syfiarz też z niego jest, wszystko po sobie zostawia, gdzie popadnie. Jak tego nie ruszę, to on potem sprząta i naburmuszony, że on musi, a mi się nie chce i bajzel jest ![]() No ogólnie - klapki chyba opadły... A co do przeklinania - my ogólnie rodzina przeklinająca (niestety), więc to dla mnie nie nowość...
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-10-18 o 09:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3529 |
Zakorzenienie
|
Marsii kciuki za stopkę
![]() Hje baty dla tzta :banghead: Czy Wasze dzieci też tak jakby biją/ uderzają się po brzuszku ??? Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#3530 |
Zakorzenienie
|
Aga,
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3531 |
Zakorzenienie
|
marsi kciuki!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3532 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Ostatnio widzę dużo odruchów, które mnie niepokoją ![]() A pociera Pola nosek , ale zewnętrzną stroną dłoni ?? Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-10-18 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
Zakorzenienie
|
Pociera, to szczególnie jak się wkurza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3534 |
Zakorzenienie
|
Ufff
![]() ![]() ![]() Buziaki dla Antosia i Yae ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-10-18 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3535 |
Zakorzenienie
|
Pola już ma pierwszą drzemkę
![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- W kupie siła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zuzka wstała dziś o 7, a zasneła o 9:40 i śpi dalej w poprzek łóżeczka ![]() ![]() ![]() ![]() edit: właśnie się obudziła ![]() Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-10-18 o 10:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3537 | |||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43306589]
foteliki oglądam... http://www.emmysmummy.com/2012/07/ki...at-review.html[/QUOTE] Cytat:
Cytat:
U nas wczoraj problemy z zaśnięciem, mała po kąpaniu rozchochraała sie na maxa i nie chciała się wyciszyć i zasnąć, nawet jak karuzele wyłączyłam i światło przygasiłam to się smiała w głos. No i rano pobudka po 5, biedna moja mama bo musiała do niej wstać Oki nadrabiam dalej... ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
A w krzesełku tak ręką wali w stolik że mi by chyba odpadła ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3538 | |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Na poczatek buziaki dla Yae Antosia i Leosia Marsi kciuki za wizyte i zafasolkowanie, ja wczoraj robilam test ciazowy i chyba sie rozczarowalam, ze jedna kreske zobaczylam. Cytat:
Za nami rowniez koszmarna noc, ale wynika to z tego, ze definitywnie postanowilam po wczorajszej wizycie skonczyc z nocnym wiszeniem na UU. Tak wiec, nocka u nas wygladala tak, ze bąbel budzil sie co 10-15 minut i nosilismy go na zmiane z tz i probowalismy odkladac, zazwyczaj takie noszenie z 3 probami odlozenia trwalo 30 minut lepiej zasnal przed 7 i pospal szałową godzine ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3539 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, ale tak konkretnie o fotelikach to jeszcze - tam MOŻNA wykorzystać do zapinania pasy auta.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3540 | |
Zakorzenienie
|
Hej.
![]() U nas nocka standardowa - mała zasnęła o 20:00, obudziła się o 00:30 na mleko, potem o 5:00 i wstała o 8:40. Kupiłam jej wczoraj pluszowy młotek z grzechotką w środku, jest szał. ![]() Cytat:
![]() Także masz rację, nie czuj się jak wyrodna matka, nikt nie może Cię wpędzać w takie samopoczucie! Rozumiem, że są tutaj fanki karmienia piersią itp itd, ale bez przesady, pewnych rzeczy nie przeskoczymy czasem. ![]() Mam nadzieję, że Cię nie uraziłam w żaden sposób tym komentarzem. ![]() ![]() ![]() Lady, przytulam mocno, mam nadzieję, że niedługo Pietraszkowi się polepszy i będziesz mogła trochę wypocząć. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.