|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
Cytat:
Cytat:
![]() Pewnie przywiozę mamę do Gd i tu coś wybierzemy. Ooooo ta co wrzuciłaś fajna, tylko fajnie jakby zamiast beżu była np. malinowa. Wszystko zepsuł tata kupując krawat w mieniące czerwone pasy i muszę dobrać mamie sukienkę pod niego. A on z krawata nie zrezygnuje bo wg niego nie muszą pasować kolorem. Moja mama ma budowę typowej babeczki w tym wieku: chude nóżki i lekki brzuszek. Koniecznie wyszczuplająca bielizna! Tylko ta sukienka musi być do połowy łydki bo ma zakryć co nieco. Ale mama jest niziutka to może akurat...
Edytowane przez justynkie Czas edycji: 2013-10-18 o 11:11 |
||
|
|
|
#2072 |
|
Zadomowienie
|
Spróbuj poszukać tego pod hasłem "obniżacz zapięcia" albo "pasek obniżający zapięcie biustonosza". To ma być do sukienki ślubnej? Bo wydaje mi się, że przy czymś z cienkiego materiału może się to odznaczać (ten pasek przechodzi z przodu przez brzuch i trzeba mieć idealną figurę, żeby się nie wciął).
|
#2073 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
|
#2074 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
opowiadaj o Was ![]() Króliczek ale macie już dużo załatwione, super! ![]() justynkie ja niestety nie mam żadnych namiarów też nie wiem gdzie znajdziemy coś dla mojej mamy... ciężko jest znaleźć coś naprawdę ładnego dlatego już wcześniej trzeba się rozejrzećU nas trochę zmian, bo... zmieniamy salę i możliwe, że zespół też... na salę zaliczki nie wpłacaliśmy, bo to restauracja sąsiadów, a na zespół tak, 300zł, ale cóż... Co do sali... w środę rozmawialiśmy z sąsiadką o umowie, kwocie za osobę, itp. i się wkurzyliśmy, bo nie dość, że umowy nie chcę dać (tekst ,,A co boicie się?''), to nie potrafi określić ceny i mówi, że nie wiadomo czy nie zamkną restauracji mówiła, że jak chcielibyśmy wesele krócej to 110zł, a jak dłużej (chcemy do 4) to więcej... ale ile nie powiedziała! Niech się w nos pocałuje...Wczoraj byliśmy w tej restauracji www.tamarynd.pl jest BOSKA! tzn. oni w sumie mieli przyjęcie weselne, do północy ![]() Co myślicie o tej restauracji? w cenie 150zł jest naprawdę fajne menu, nocleg dla nowożeńców gratis w tej cenie jest ciasto, 1l soku na osobę, porcja (cokolwiek to znaczy) napoju na osobę, ten nocleg właśnie, lampka wina na osobę, szampan na powitanie. Tylko korkowe 10zł od otwartej butelki A Wy ile macie korkowe i ile litrów picia liczycie na osobę?
|
|
#2075 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Te sukienki w tym sklepie są do połowy łydki na pewno, bo babcia zawsze sobie skraca w kolano (jest niska, ma 1,64 wzrostu, może to też przez to). Waniliova, sala fajna i ceny mega My nie mamy korkowego. A bierzemy 3 l picia na osobę
Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2013-10-18 o 11:13 |
|
|
|
|
#2076 |
|
Zadomowienie
|
Aaaa i fajne sukienki "dla mam" ma tez Pretty One , tylko nie wiem jak z ich rozlokowaniem sklepów w Polsce. Załączam fotki
|
#2077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2078 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
The most courageous act is still to think for yourself. Aloud. ______________________ ♥ & ♥ Edytowane przez lupinka Czas edycji: 2013-10-18 o 11:20 |
|||
|
|
|
#2079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3l ale ogólnie soków i napojów? W cenie jest kawa, herbata i woda w nieograniczonych ilościach. Jest możliwość za dopłatą 20zł od osoby mieć picie w nieograniczonych ilościach. Myślicie, że to się opłaca? ![]() Cytat:
|
|
#2080 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moja mama ma 155 cm, jest o głowę ode mnie niższa, więc jest szansa że sukienki do kolan u niej będą do połowy łydki i będzie wyglądać dobrze
|
|
#2081 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A co do napojów to też masz korkowe? Bo jeśli nie to nie opłaca się, 20 zł to jest dużo Dziewczyny, gdyby któraś trafiła na takie sukienki stacjonarnie to proszę o cynk, bo moja mama pójdzie chyba nago... PS. Czy u was też jest tradycja, że się kobiety (goście) przebierają po północy? |
|
|
|
|
#2082 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Sala ok. Cena też. Ile dań ciepłych macie ? My liczymy podobnie jak Enzunio, 3 litry na osobę. Korkowego nie mamy. |
||||||
|
|
|
#2083 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratulacje! moxna odrtchnac jak ma sie suknie,prawda? ![]() Cytat:
ja mam taki problem z zaproszeniami ze u swojej rodziny bede ost raz przed slubem w lutym i wtedy musze im dac zaproszenia.a 3mies przed musze powiedziec wlascicielce sali ile pokoi rezerwuje.wiec my rozdawanie zaczynamy w lutym ![]() Cytat:
gratuluje ![]() Cytat:
haha na pewno nie sama, przybij pione ![]() Cytat:
albo uznaja ze fajna z ciebie gosciowa i wczoraj zabalowalas ![]() dziewczyny,my w niedzile chyba pojedziemy na prezentacje slubne,sa organizowane u nas w jednym z hoteli. mamy problem z kamerzysta tak wam sie podobal ten gosc ktorego wybralismy,a on od wrzesnia sie nie odzywa a mial napisac kiedy spotykamy sie na podpisanie umowy.. mam wrazenie ze to dlatego ze bralismy najtanszy pakiet, chociaz i tak przeciez nie jest tani, 1700:/Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||
|
|
|
#2084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napojów swoich nie można wnieść, można dokupić 1l soku na osobę za 8zł, albo porcje napoju gaz. za 4,8zł to już lepiej opłaca się to 20zł od osoby dopłacić...Nie, nie ma takiej tradycji Cytat:
zapomnieliśmy zapytaćA z zespołem to zaczynamy się zastanawiać czy są dobrzy... missmalezji o kurcze, ale kapa z tym kamerzysta, ciekawe może po prostu napiszcie do niego?
|
|
#2085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo PMka- kiedyś po oczepinach szła się przebrać, a teraz do rana jest w sukni ślubnej |
|
|
|
|
#2086 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Waniliova sala naprawdę ładna! Jeśli mają termin i umowa jest korzystna, to ja bym zaklepywała
|
|
#2087 |
|
Zadomowienie
|
hehe i widzisz jak szybko mnie wyleczyłaś !
dzięki w takim razie odgapię od nich trochę inspiracji
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#2088 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak sobie pomyślałam, że mogłabym jej na urodziny kupić (w styczniu), zmobilizuje ją to do trzymania linii Mama ma duuuży rozmiar, ale nie chcę żeby więcej przytyła i to dobry pretekst będzie
|
|
#2089 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2090 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2091 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm trochę te korkowe i opłaty za napoje mogą wyjść. Musicie sobie wszystko obliczyć. A całą resztę macie w cenie? Ciasta, owoce, tort? Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze zaczynam myśleć o barmanie Zamorduję Was!
|
|||
|
|
|
#2092 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szklanka to malutko... dajcie spokój... ale 20zł za osobe i picie bez ograniczeń, hm ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
może lepiej kogoś innego poszukać jak on tak olał sprawę?
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu na tym mogą zyskać. Ale to tylko moje gdybanie... Może się mylę. Poza tym dla mnie korkowe, to taki wyzysk i ja takie sale od razu skreślałam. Macie coś jeszcze na oku ? |
|
|
|
|
#2094 |
|
BAN stały
|
Ale z drugiej strony 170 zł/os to też majątek nie jest jak już z napojami w cenie.
Choć nieźle to sobie wymyślili, mamią tym 150zł/os a potem wychodzi i tak normalna cena
|
|
|
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
2 PMki w 13 a potem myyyyy
|
|
|
|
#2097 |
|
Wtajemniczenie
|
macie racje,poszukam kogos innego. moze uda sie na tych prezentacjach w niedziele?
![]() beda tez fryzjerzy i makijazystki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem posrana, bo mam wrażenie, że mam tak maaaało ! |
|
|
|
|
#2099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale te napoje też by trzeba było przecież kupić... wiadomo, dużo taniej by wyszło, ale kupić też trzeba... musimy pogadać, bo może da się zostawić ten 1l soku na osobe, a bez ograniczeń wziąć tylko napoje...
|
|
#2100 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tego co zdążyłam się zorientować to Śląsk do tanich nie należy więc te 170 zł jest atrakcyjną ceną a jeśli lokal sprawdzony to brać! Obawiam się że teraz, na 8 miesięcy przed ślubem, może nie być takiego wyboru...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.

15:00
też nie wiem gdzie znajdziemy coś dla mojej mamy... ciężko jest znaleźć coś naprawdę ładnego
dlatego już wcześniej trzeba się rozejrzeć
w cenie 150zł jest naprawdę fajne menu, nocleg dla nowożeńców gratis