|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Cytat:
jeszcze raz gratuluje,,,no szybko na obroty weszłaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4052 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Paula gratuluję ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Dziewczyny, jaki rodzaj stanika polecacie, żeby cycki się zbliżały? wkurza mnie ten rozjazd między nimi :/
![]() |
#4053 |
Zakorzenienie
|
Wyliczanka na dziś:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witam moje Kochane...Maluszek w przedszkolu,Mąż chory,a ja piszę do Was i gotuję zupę pomidorową ![]() Zakupiłam dziś dwie piękne dynie i będziemy z Olafkiem malować je farbami...Jedna dla Nas a drugą chcę dać dzieciakom do przedszkola ![]()
SĄ!!! Allergan 475cc dr.S.Ł.W-wa ![]() ![]() * 29.10.2013r...brwi ![]() **24.10.2014r...Usta 4-ty ml ![]() Edytowane przez Tysiaczek83 Czas edycji: 2013-10-18 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4054 |
Raczkowanie
|
Szczęśliwa Ty masz anatomiczne? A jaki to model?
Chyba muszę sobie trochę zdjęć porobić i tak porównać bo mi się wydaje, że jednak moje są zupełnie inne... Ty szybciutko w sumie tak je w stanikach układasz, że dekold po prostu powala. A moje... hmm trudno je do siebie zbliżyć. Masz takie zdjęcie w albumie "ubrane" - w staniku kremowym, gładkim - piersi są wtedy bardzo blisko - napisz proszę jak się w nim czujesz... nie ściska Cię mocno? Czy piersi są tak ruchome, że bez trudu zbliżasz je do siebie tak, że się dotykają? Może to kwestia stanika, ale ja wiele z nich przymierzałam i w żadnym nie mogłam uzyskać podobnego efektu... ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Unsafe - z szamponem pokrzywowym wypróbuję, bo rzeczywiście można się zapędzić w 100 różnych specyfików, a okazuje się, że czasem powrót do najprostszych metod reguluje wszystko. U mnie tak z cerą jest - im więcej kombinuję tym gorzej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4055 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dodałam dwa zdjęcia do albumu, żeby nie było tak pusto i głucho. Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4056 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Te staniczki z Cubusa to jedyne jakie znalazłam które tak ładnie zbliżają piersi. Ja nie chodzę w nich codziennie, w ogóle rzadko bo teraz nie ma po co. Na lato będą bardziej potrzebne ![]() Co do góry, że nie mam tak do końca anatomicznie płasko to rzeczywiście ale to nie zasługa ani lekarza ani implantów, tak mi się wydaje. Ja nie mam ani grama tłuszczu na klatce piersiowej, całej. Nawet moje guzki widać było gołym okiem :/ Więc u mnie jak uniosę piersi do góry na maxa np to można zauważyć implant. Tak samo na boki... Więc coś za coś. Nie jest tak idealnie. Oczywiście normalnie tego nie widać i nikt póki bym nie powiedziała by nie zauwazył. Na drugiej piersi gdzie miałam choć ciutkę swojego gruczołu to nie ma tego kanta od góry i jest bardziej płasko. Więc to dlatego większość z Was nie ma takiego efektu wypełnienia. Ale jak mówię, pewnie nie chciałybyście mieć takiego marszczenia jak ja więc idealnie nie jest. Choć dla mnie rewelka bo marszczenie widzę tylko ja i mąż więc nie razi mnie to az tak bardzo, jego to już w ogóle.
![]() |
#4057 |
Zakorzenienie
|
Witam się w pierwszym dniu pracy po operacji
![]() Ubrałam obcisłą bluzkę,zwykłą szarą z długim rękawem - a mój tż jak mnie zobaczył to ![]() ![]() Nawet w pancernikowym staniku i pasie jest dobry efekt ![]()
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-10-18 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4058 |
Raczkowanie
|
witam was dziewczynki!
Paula jak po operacji?O której godz. mialas?Fajnie ze od rana czujesz sie dobrze i mozesz jako tako funkcjonowac, wstawac, chodzic itp. Ja jeszcze 6 dni!!! ufff ale tez czas leci, wstepnie mam miec o godz.14.00. Dziwnie tak byc na poczatku wyliczanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4059 | |
Zakorzenienie
|
witam wszystkich
![]() ![]() Tysiaczku widze podpisik i zazdroszcze ![]() ![]() belseno widzisz to samo uslyszalysmy i teraz juz sama nie wiem ![]() ![]() ![]() ![]() Ja tez zapuszczam wloski ale koncowki mam tragiczne ![]() ![]() ![]() zaraz ide szykowac sie i lece na rzeski szybko cos mi wypadly ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4060 |
Zadomowienie
|
Szczęśliwa :-* :-* śliczne masz cycuchy, a ideały są tylko w photoshopie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Star daj fote, też chce tak zareagować ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Napalamy się na cycki jak mało który facet ![]()
#4061 |
Przyczajenie
|
Sorry dziewczyny, dopiero teraz doczytałam, że na forum nie wymieniamy nazwisk lekarzy itp. Czy w związku z tym któraś z Was może mi polecić sprawdzonego doktora z Warszawy i przesłać tą informację na skrzynkę prywatną?
Z góry dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#4062 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jak towarzystwo w pracy? Zauważyli jakąś zmianę czy zero reakcji ? Pytam z ciekawości ![]() Po tygodniu od op masz już siłę siedzieć w pracy? Odczuwasz jakiś dyskomfort jeszcze? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4064 |
Raczkowanie
|
hahaha bo i robimy je dla siebie
![]() ![]()
#4065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam siłę siedzieć, dyskomfort czuję w cyckach,mam takie kłucie , rozpieranie. Ale to raz na jakis czas coś mnie tam zaboli a tak to po prostu czuje, że je mam bo pas mi je ściska ![]()
![]() |
#4066 |
Raczkowanie
|
Szczęśliwa - dzięki za odpowiedź
![]() Star - fotka koniecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4067 |
Zakorzenienie
|
Gawisz fotkę wrzuciłam,taką jaką dałam rade zrobić, niestety nie moge jeszcze na tyle operować rękoma żeby zrobić coś lepszego
![]() Plecy bolą bolą niestety. Ja nie potrzebowałam zwolnienia bo pracuje u taty w firmie,więc powiedział, że spokojnie mogę wrócić kiedy chce no ale nie chcę zaległości sobie narobić więc podukam dzisiaj tyle ile dam radę nie będę się przeciążać
#4068 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4069 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4070 |
Zadomowienie
|
Gawisz mam niestety ten sam problem, moje cycki są daleko od siebie, co prawda implant mały więc być może to jest przyczyna, ale sałbo z ruchomością, jesli już, to idą tylko do góry w odpowiednim staniku ale do środka nie
![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- dziękuję ![]() jakieś zdjęcia z netu czy coś bym prosiła, tzn chodzi o modele staników ![]()
#4071 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4072 |
Zadomowienie
|
Haha a ja lubie swoje mietosic hahahah
#4073 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4074 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
polecam plastry Silon SES - są grubsze i jeden plaster nosi się do 3 miesięcy. Polecał mi je zarówno mój dr jak i znajomy lekarz. Można je zamówić z tej strony: http://www.mediderm.waw.pl/product_i...roducts_id=314 ja kupiłam właśnie te rozmiar 13 x 4 i przecięłam wzdłóż. Idealnie kryły blizny i w sumie uzywałam 2,5 miesiąca. Myje się je codziennie przed kąpielą i zaklada znowu - pełny opis jest na stronie i w pudełku. U mnie się bardzo sprawdziły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4075 |
Zadomowienie
|
Ja też lubię ale wiecie co lubię najbardziej? świecące oczy mojego tz jak się na mnie gapi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- aha i ponawiam pytanie dotyczące blizn. Czy Wasze po 4 m-cach też były nadal ciemne i czułyście te zgrubienia jeszcze pod palcami?
#4076 |
Zadomowienie
|
Matti ja nie kojarze,bo nie lubie dotykać blizn i tego nie robiłam. Z tego co mi dr mówił to blizna buduje sie do pół roku.
#4077 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj tak - zdecydowanie wspaniałe uczucie - oduczać się ciągłego zakrywania i zasłaniania, a zamiast tego z dumą móc patrzeć na siebie i swoje odbicie w Jego oczach ![]() Moje blizny długo były mocno czerwone i pofałdowane. Dopiero teraz zaczynają blednąć, a struktura wyrównywać. A jeszcze a propos miękkości i ruchomości Mati to właśnie dopiero po 4 miesiącu zaczęła się u mnie znacząca poprawa - także myślę, że jeszcze przed Tobą najlepsze zmiany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4078 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4079 |
Zadomowienie
|
Umowiona już jestem z doktorem na środę na kolejna konsultacje, nie chce żałować że wybrałam pierwszy lepszy implant który zaproponował ,mam nadzieję tylko że da radę upchac mi jakiejś innej firmy chociaż 300ml:/
#4080 |
Wtajemniczenie
|
sluszna decyzja, moze druga konsultacja rozwieje Twoje watpliwosci
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.