Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10 - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-18, 08:33   #4051
agataka1979
Rozeznanie

Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Napisane przez Paula_32 Pokaż wiadomość
Witam się z rana, bo już nie mogę spać. Idę zaraz na szybki prysznic. Odcwczorajszego wieczora nie biorę nic przeciwbólowego i sama dzisiaj wstałam

Dziękuję Wam Kochane za gratulacje

Amorcio dziękuję Ci jeszcze raz za mądre słowa przed operacją Posłuchałam i strasznie się z tego cieszę

jeszcze raz gratuluje,,,no szybko na obroty weszłaś
agataka1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 08:53   #4052
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kapetki Pokaż wiadomość
star miałam zdać relację jak wrócę z Londynu.
Zatem jestem ;]
Podróż samolotem super
żadnego dziwnego uczucia, wszystko jak przed operacją ;]
cycki nie wybuchły hahahaha
Jaka pogoda w Londynie? pewnie zimno..

Paula gratuluję

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Dziewczyny, jaki rodzaj stanika polecacie, żeby cycki się zbliżały? wkurza mnie ten rozjazd między nimi :/

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 09:01   #4053
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Wyliczanka na dziś:

Lirene1 24.10 - 6
Raczek11 24.10 - 6
_Justynaaa_25.10 - 7
Sonyo 29.10 - 11
Gosiek78 05.11 - 18
Elminio 05.11 - 18
Slonce99 05.11 - 18
Tulitka 15.11 - 28
Aniaania1992 19.11 - 32
Aniolek199007 20.11 - 33
Kachuula 28.11 - 41
Happy_hour 28.11 - 41
Carmen2206 12.12 - 55
Agataka1979 20.01 - 94
Iloona79 20.01 - 94
Agulka2000 20.01 - 94
Tysiaczek83 21.01 - 95
Madlen666 17.02 - 122
Witam moje Kochane...Maluszek w przedszkolu,Mąż chory,a ja piszę do Was i gotuję zupę pomidorową
Zakupiłam dziś dwie piękne dynie i będziemy z Olafkiem malować je farbami...Jedna dla Nas a drugą chcę dać dzieciakom do przedszkola

Edytowane przez Tysiaczek83
Czas edycji: 2013-10-18 o 09:04
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 09:23   #4054
gawisz
Raczkowanie

Szczęśliwa Ty masz anatomiczne? A jaki to model?
Chyba muszę sobie trochę zdjęć porobić i tak porównać bo mi się wydaje, że jednak moje są zupełnie inne... Ty szybciutko w sumie tak je w stanikach układasz, że dekold po prostu powala. A moje... hmm trudno je do siebie zbliżyć. Masz takie zdjęcie w albumie "ubrane" - w staniku kremowym, gładkim - piersi są wtedy bardzo blisko - napisz proszę jak się w nim czujesz... nie ściska Cię mocno? Czy piersi są tak ruchome, że bez trudu zbliżasz je do siebie tak, że się dotykają?
Może to kwestia stanika, ale ja wiele z nich przymierzałam i w żadnym nie mogłam uzyskać podobnego efektu...

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Unsafe - z szamponem pokrzywowym wypróbuję, bo rzeczywiście można się zapędzić w 100 różnych specyfików, a okazuje się, że czasem powrót do najprostszych metod reguluje wszystko. U mnie tak z cerą jest - im więcej kombinuję tym gorzej
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 09:43   #4055
szann
Zakorzenienie

Dziewczyny, dodałam dwa zdjęcia do albumu, żeby nie było tak pusto i głucho. Zapraszam
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 09:59   #4056
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość

gawisz napisz do szczęśliwej. ona ma anatomy a super delkot wygląda w stanikach. Bez jeszcze lepiej :P
Ooooo Mmmmmmcccccccccccccc To jest mega buziak rzecz jasna Dziękuję!

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
Szczęśliwa Ty masz anatomiczne? A jaki to model?
Chyba muszę sobie trochę zdjęć porobić i tak porównać bo mi się wydaje, że jednak moje są zupełnie inne... Ty szybciutko w sumie tak je w stanikach układasz, że dekold po prostu powala. A moje... hmm trudno je do siebie zbliżyć. Masz takie zdjęcie w albumie "ubrane" - w staniku kremowym, gładkim - piersi są wtedy bardzo blisko - napisz proszę jak się w nim czujesz... nie ściska Cię mocno? Czy piersi są tak ruchome, że bez trudu zbliżasz je do siebie tak, że się dotykają?
Może to kwestia stanika, ale ja wiele z nich przymierzałam i w żadnym nie mogłam uzyskać podobnego efektu...
Tak anatomiczne, mentory 305cc ze średnim profilem. Moje piersi rzeczywiście są bardzo "mobilne" i implant się przesuwa w kieszeni tak, że mogę sobie je odsunąć na boki i mieć duuuży odstęp czy też luźno puścić i mam je blisko. Od początku były blisko ale pewnie dlatego, że mam bardzo wąziutką klatkę piersiową i ta szerokość implantów to był max żeby na boki nie wychodziły.
Te staniczki z Cubusa to jedyne jakie znalazłam które tak ładnie zbliżają piersi. Ja nie chodzę w nich codziennie, w ogóle rzadko bo teraz nie ma po co. Na lato będą bardziej potrzebne . Jeśli chcesz to idź do Cubusa i przymierz dokładnie te same modele to sama zobaczysz jak to wyjdzie. Mogę Ci z metki podać numery katalogowe. Łatwo je znaleźć.

Co do góry, że nie mam tak do końca anatomicznie płasko to rzeczywiście ale to nie zasługa ani lekarza ani implantów, tak mi się wydaje. Ja nie mam ani grama tłuszczu na klatce piersiowej, całej. Nawet moje guzki widać było gołym okiem :/ Więc u mnie jak uniosę piersi do góry na maxa np to można zauważyć implant. Tak samo na boki... Więc coś za coś. Nie jest tak idealnie. Oczywiście normalnie tego nie widać i nikt póki bym nie powiedziała by nie zauwazył. Na drugiej piersi gdzie miałam choć ciutkę swojego gruczołu to nie ma tego kanta od góry i jest bardziej płasko. Więc to dlatego większość z Was nie ma takiego efektu wypełnienia. Ale jak mówię, pewnie nie chciałybyście mieć takiego marszczenia jak ja więc idealnie nie jest. Choć dla mnie rewelka bo marszczenie widzę tylko ja i mąż więc nie razi mnie to az tak bardzo, jego to już w ogóle.
Stary 2013-10-18, 10:11   #4057
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Witam się w pierwszym dniu pracy po operacji

Ubrałam obcisłą bluzkę,zwykłą szarą z długim rękawem - a mój tż jak mnie zobaczył to no i o to mi chodziło
Nawet w pancernikowym staniku i pasie jest dobry efekt

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2013-10-18 o 10:13
Star90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-18, 10:13   #4058
lirene1
Raczkowanie

witam was dziewczynki!
Paula jak po operacji?O której godz. mialas?Fajnie ze od rana czujesz sie dobrze i mozesz jako tako funkcjonowac, wstawac, chodzic itp.

Ja jeszcze 6 dni!!! ufff ale tez czas leci, wstepnie mam miec o godz.14.00.
Dziwnie tak byc na poczatku wyliczanki
lirene1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 10:15   #4059
Olivkaa200
Zakorzenienie

witam wszystkich

Tysiaczku widze podpisik i zazdroszcze nie moge sie doczekac wmianki

belseno widzisz to samo uslyszalysmy i teraz juz sama nie wiem tylko ja mowilam o kreatynie a to keratyna juz sie gubie gdzie te R ma byc ale bym chetnie zrbilam takie cos bo wlosy mam krecone wiec mam ich juz dosc mila odmiane bym miala proste wloski przez kilka miesiecy

Ja tez zapuszczam wloski ale koncowki mam tragiczne ostatnio wyprostowalam wloski to takie dlugie ale jakbym miala je obciac to z 6 cm a tyle nie dam chyba poczekam do lata i wtedy wyrownam

zaraz ide szykowac sie i lece na rzeski szybko cos mi wypadly strzele sobie chyba efekt hollywood

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość

Ubrałam obcisłą bluzkę,zwykłą szarą z długim rękawem - a mój tż jak mnie zobaczył to no i o to mi chodziło
Dawaj fotke my tez chcemy popatrzec

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 10:18   #4060
Saba08
Zadomowienie

Szczęśliwa :-* :-* śliczne masz cycuchy, a ideały są tylko w photoshopie każda coś w swoich może znaleźć co jej się nie podoba. Ważne że zdrowo się goja i super wyglądają

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Star daj fote, też chce tak zareagować

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Napalamy się na cycki jak mało który facet
Stary 2013-10-18, 10:20   #4061
dominika3000
Przyczajenie

Sorry dziewczyny, dopiero teraz doczytałam, że na forum nie wymieniamy nazwisk lekarzy itp. Czy w związku z tym któraś z Was może mi polecić sprawdzonego doktora z Warszawy i przesłać tą informację na skrzynkę prywatną?
Z góry dziękuję.
dominika3000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-18, 10:27   #4062
Inez_1990
Raczkowanie

GG do Inez_1990

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość

Zdjęcie prosimy
A jak towarzystwo w pracy? Zauważyli jakąś zmianę czy zero reakcji ? Pytam z ciekawości

Po tygodniu od op masz już siłę siedzieć w pracy? Odczuwasz jakiś dyskomfort jeszcze?
Inez_1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 10:29   #4063
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Szczęśliwa :-* :-* śliczne masz cycuchy, a ideały są tylko w photoshopie każda coś w swoich może znaleźć co jej się nie podoba. Ważne że zdrowo się goja i super wyglądają

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Star daj fote, też chce tak zareagować

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Napalamy się na cycki jak mało który facet
coś w tym jest hahaha ok wstawię, 3 min
Stary 2013-10-18, 10:31   #4064
_szczesliwa_
Raczkowanie

hahaha bo i robimy je dla siebie Ja tam sama jak na swoje patrze to się napalam heh
Stary 2013-10-18, 10:35   #4065
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez Inez_1990 Pokaż wiadomość
Zdjęcie prosimy
A jak towarzystwo w pracy? Zauważyli jakąś zmianę czy zero reakcji ? Pytam z ciekawości

Po tygodniu od op masz już siłę siedzieć w pracy? Odczuwasz jakiś dyskomfort jeszcze?
Wiesz co ja w biurze sama jestem, czasami wpada listonosz czy inny pracownik ale to tam wiesz. Także mam luz
Mam siłę siedzieć, dyskomfort czuję w cyckach,mam takie kłucie , rozpieranie. Ale to raz na jakis czas coś mnie tam zaboli a tak to po prostu czuje, że je mam bo pas mi je ściska
Stary 2013-10-18, 10:46   #4066
gawisz
Raczkowanie

Szczęśliwa - dzięki za odpowiedź Chyba znaczenie ma tez wielkość implantu. Ja też startowałam z "beztłuszczową" klatką piersiową, ale mam 390 ml i maksymalną projekcję. I stąd może mniejsza ruchowość, brak własnego gruczołu i duzy implant. Ale marszczenia nie widać. Wyczuwam go z boku, ale dr pokazał mi na implancie jak to wygląda w pozycji stojącej i rzeczywiście. Do Cubusa się przejdę i przymierzę coś. Do Kaphhala też - bo Amorcio coś pisała, że tez mają ciekawe staniki.

Star - fotka koniecznie . A wróciłaś do pracy po urlopie czy L4? No i jak plecy - nie bolą Cię ?
Stary 2013-10-18, 10:52   #4067
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Gawisz fotkę wrzuciłam,taką jaką dałam rade zrobić, niestety nie moge jeszcze na tyle operować rękoma żeby zrobić coś lepszego

Plecy bolą bolą niestety. Ja nie potrzebowałam zwolnienia bo pracuje u taty w firmie,więc powiedział, że spokojnie mogę wrócić kiedy chce no ale nie chcę zaległości sobie narobić więc podukam dzisiaj tyle ile dam radę nie będę się przeciążać
Stary 2013-10-18, 11:12   #4068
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
....
Dziewczyny, jaki rodzaj stanika polecacie, żeby cycki się zbliżały? wkurza mnie ten rozjazd między nimi :/
podbijam pytanie
Stary 2013-10-18, 11:14   #4069
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Sabciu, Ty masz krecone wlosy to bys chyba musiala prostowac zeby grzywka dobrze wygladala a to szkoda wlosow

Wiecie te plastry sutricon chyba najtaniej wychodza na stronie dystrybutora
Podaj stronke to sobie zapisze i zamowie a powiedz mi bo ty najbardziej jesteś obeznana w tematem bo jedną dziewczyna z forum mi napisała że jej kolezanka zrobiła sobie te implanty eurosilicone w 85% wypełnione sylikonem i mówi że strasznie to wyglada jak starej babci cycuszki takie oklapniete jedna taka wiadomość potrafi zrujnowac spokój przed operacja...znasz jakieś forumowiczki które mają takie implanty i które są zadowolone?

20.11.2013
Juz sa!
260cc CPG 322 anatomy mentor
Doktor M.K Poznań
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-18, 11:17   #4070
Matti
Zadomowienie

Gawisz mam niestety ten sam problem, moje cycki są daleko od siebie, co prawda implant mały więc być może to jest przyczyna, ale sałbo z ruchomością, jesli już, to idą tylko do góry w odpowiednim staniku ale do środka nie w ogóle od góry są małe :/ największe wydają się od dolu i z boku

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
podbijam pytanie
dziękuję

jakieś zdjęcia z netu czy coś bym prosiła, tzn chodzi o modele staników

Stary 2013-10-18, 11:19   #4071
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
...........
Masz racje Belseno, ze sliczne i zdrowe piersi to radosc wielka, wiec czekam cierpliwie zeby sie wygoily, nie spieszy mi sie do fizbinw kappahl jest spory wybor staniczkow bez i nie koniecznie dla mam karmiacych
a powiem Ci, że nie ma się do czego spieszyć te z fiszbinami to owszem piękne i baaardzo ale to bardzo chciałam takie mieć a w sumie to najlepiej czuję się w topach , biust pełny nie wymaga dodatkowej ekspozycji a topy fajnie wyglądają nawet jak wystają z dekoltu koszulek, bluz czy swetrów. A w lato nosiłam topy i takie oooogromne zbluzowane dekolty na plecach...rewelacyjnie się czułam w takim stroju
Stary 2013-10-18, 11:29   #4072
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _szczesliwa_ Pokaż wiadomość
hahaha bo i robimy je dla siebie Ja tam sama jak na swoje patrze to się napalam heh
Haha a ja lubie swoje mietosic hahahah
Stary 2013-10-18, 11:29   #4073
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość
Podaj stronke to sobie zapisze i zamowie a powiedz mi bo ty najbardziej jesteś obeznana w tematem bo jedną dziewczyna z forum mi napisała że jej kolezanka zrobiła sobie te implanty eurosilicone w 85% wypełnione sylikonem i mówi że strasznie to wyglada jak starej babci cycuszki takie oklapniete jedna taka wiadomość potrafi zrujnowac spokój przed operacja...znasz jakieś forumowiczki które mają takie implanty i które są zadowolone?
Aniolku, na forum sa bardziej obeznane ode mnie ale nigdzie nie wyczytalam do tej pory o takich implantach , nie interesowal mnie temat eurosilicone, moze i ktora z dziewczyn takie ma ale lekarz tak dokladnie ja nie poinformowal jak Ciebie....dziwnie to brzmi 85%wypelnienia a reszta powloki pusta, niedolana jak by, spytaj lekarza niech Ci pokaze jakies fotki z piersiami z takim implantem. Ja Ci niestety nie pomoge
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 11:35   #4074
gawisz
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny przymierzające się do zakupu plastrów silikonowych:
polecam plastry Silon SES - są grubsze i jeden plaster nosi się do 3 miesięcy. Polecał mi je zarówno mój dr jak i znajomy lekarz. Można je zamówić z tej strony:
http://www.mediderm.waw.pl/product_i...roducts_id=314 ja kupiłam właśnie te rozmiar 13 x 4 i przecięłam wzdłóż. Idealnie kryły blizny i w sumie uzywałam 2,5 miesiąca. Myje się je codziennie przed kąpielą i zaklada znowu - pełny opis jest na stronie i w pudełku. U mnie się bardzo sprawdziły
Stary 2013-10-18, 11:39   #4075
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Haha a ja lubie swoje mietosic hahahah

Ja też lubię ale wiecie co lubię najbardziej? świecące oczy mojego tz jak się na mnie gapi jakie to piękne uczucie tak sobie chodzić bez stanika przy chłopie bez żadnej krępacji

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

aha i ponawiam pytanie dotyczące blizn. Czy Wasze po 4 m-cach też były nadal ciemne i czułyście te zgrubienia jeszcze pod palcami?

Stary 2013-10-18, 11:48   #4076
Saba08
Zadomowienie

Matti ja nie kojarze,bo nie lubie dotykać blizn i tego nie robiłam. Z tego co mi dr mówił to blizna buduje sie do pół roku.
Stary 2013-10-18, 11:51   #4077
gawisz
Raczkowanie

Cytat:
Ja też lubię ale wiecie co lubię najbardziej? świecące oczy mojego tz jak się na mnie gapi jakie to piękne uczucie tak sobie chodzić bez stanika przy chłopie bez żadnej krępacji

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

aha i ponawiam pytanie dotyczące blizn. Czy Wasze po 4 m-cach też były nadal ciemne i czułyście te zgrubienia jeszcze pod palcami?

Oj tak - zdecydowanie wspaniałe uczucie - oduczać się ciągłego zakrywania i zasłaniania, a zamiast tego z dumą móc patrzeć na siebie i swoje odbicie w Jego oczach

Moje blizny długo były mocno czerwone i pofałdowane. Dopiero teraz zaczynają blednąć, a struktura wyrównywać. A jeszcze a propos miękkości i ruchomości Mati to właśnie dopiero po 4 miesiącu zaczęła się u mnie znacząca poprawa - także myślę, że jeszcze przed Tobą najlepsze zmiany
Stary 2013-10-18, 12:56   #4078
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:

Matti, moja blizna po cesarce zmieniala sie do 1,5roku az praktycznie zniknela bez jakiegokolwiek dbania o nia. W poniedzialek bede miala juz plasterki
Stary 2013-10-18, 13:14   #4079
aniolek199007
Zadomowienie

Umowiona już jestem z doktorem na środę na kolejna konsultacje, nie chce żałować że wybrałam pierwszy lepszy implant który zaproponował ,mam nadzieję tylko że da radę upchac mi jakiejś innej firmy chociaż 300ml:/

20.11.2013
Juz sa!
260cc CPG 322 anatomy mentor
Doktor M.K Poznań
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 14:08   #4080
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Umowiona już jestem z doktorem na środę na kolejna konsultacje, nie chce żałować że wybrałam pierwszy lepszy implant który zaproponował ,mam nadzieję tylko że da radę upchac mi jakiejś innej firmy chociaż 300ml:/
sluszna decyzja, moze druga konsultacja rozwieje Twoje watpliwosci
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości