|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Heloł
![]() Jestem już u siebie ahh, jaka cisza się uchowało biedne w szafce tyle czasu teraz wodę chleję ![]() Myślałam, że będę tu miała nadrabiania, a tu cisza wszystkie na weekend przepadły? Jak ja jestem to tu pusto ![]() Cytat:
dlatego zainteresowałam się tym, które kupiła anns ![]() Cytat:
Cytat:
przynajmniej jem je bez wyrzutów sumienia bo cukru nie daję ni grama ![]() Teraz to i ja w to nie wierzę ![]() A jaki? ![]() Cytat:
![]() No za naukę dostawałam swoją drogą mam masę książek często zdublowanych
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#4022 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za rowerek ![]() Kraby, fujjj ale powodzenia i smacznego ![]() Cytat:
jak tu funkcjonować? ![]() Cytat:
mniam, mniam łoooosoś ![]() Brawoooo ![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43317289]Melduję kolejny dzień bez ćwiczeń, z pizzerką na śniadanie, wątróbką na obiad z surówką z kapusty kiszonej i 3 kawałkami pizzy na wieczór w między czasie jakieś kanapki (czyli byle jak), aaaaa.... i piwko jeszcze ![]() Od jutra, a raczej od tej chwili już biorę się za siebie. Od chwili przyjazdu do domu dałam sobie na luz, ale jak tak dalej będzie to będzie wielki powrót 8kg także spinam już poślady! [/QUOTE] Rozpustnie pjjjooona
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#4023 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ja czasem sie spóźni pare dni, ale ogólnie jest ok ![]() Cytat:
uda Ci sie ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43317289]Melduję kolejny dzień bez ćwiczeń, z pizzerką na śniadanie, wątróbką na obiad z surówką z kapusty kiszonej i 3 kawałkami pizzy na wieczór w między czasie jakieś kanapki (czyli byle jak), aaaaa.... i piwko jeszcze ![]() Od jutra, a raczej od tej chwili już biorę się za siebie. Od chwili przyjazdu do domu dałam sobie na luz, ale jak tak dalej będzie to będzie wielki powrót 8kg także spinam już poślady! Dobranoc A ja melduje kolejny bezgrzeszny dzien kumpel wziął mnie do wypasionej restauracji, wzięliśmy sobie piers z kurczaka z serem kozim, surówka, suszonymi pomidorami i frytkami. Surowce i mięsko zjadłam całe, frytki tylko kilka skubnelam, wiec nie mam wyrzutów sumienia pozatym cały dzien 5 posiłków wiec jestem zadowolona dzis nie było ćwiczeń - regeneracja a jutro znów bieganie.Dobranoc :róża: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Chudzinki
Ja po 30min pracy wròciłam do domu bo znòw kontrol była ![]() Wykorzystałam czas i melduje z rana 2400 skokòw na skakance (30min) i 40 minut na rowerku ![]() Tak mòwiłyśmy o tych językach, że zdobyłam się na odwagę i pogadałam z wspòłpracownikami męża jak jechaliśmy do pracy (wykorzystałam fakt, że męża nie było bo co najśmieszniejsze najbardziej jego się wstydzę ), zaskoczeni byli gdy im powiedziałam, że biorę korki na skypie. Powiedzieli, że przecież ja dobrze mòwię ale co oni tam wiedzá hihiChoć nie powiem, że mnie to nie podbudowało i jednocześnie zmotywowało
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Witam z nad kawy i owsiaki Z bananem
![]() Zaraz lecę di pracy. Jutro mam szkole a w niedzielę i poniedziałek znowu do pracy. Mam wrażenie że zmniejszył mi się brzuch.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
Super
Ja jednak zaliczyłam 50 minut na rowerku więc łącznie 80 minut ćwiczeń ![]() Myślę, że mogę iść na kolację z czystym sumieniem
|
#4027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sent from my ST26i using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
A nie nie do kolacji to daleko, jeszcze obiadu nie zjadłam(choć powinnam)
![]() Uzupełniłam w końcu profil na endomondo bo miałam braki. Zabrałam się za siebie (jeśli chodzi o ćwiczenia) 1 wrzesień 2012 więc zrobiłam podsumowanie (w godzinach): wrzesień 2012 - 51 październik 2012 -34:25 listopad 2012 - 64:30 grudzień 2012 - 27:15 styczeń 2013 - 27:35 luty 2013 - 49:30 marzec 2013 - 38:45 kwiecień 2013 - 29:35 maj 2013 - 56:20 czerwiec 2013- 38:40 lipiec 2013 - 31:35 sierpień 2013 - 30:10 wrzesień 2013 - 15:50 październik 2013 (do dziś) - 7:40 Niestety nie wszystko notowałam więc pewnie jest trochę więcej ale z zapisanych wyszło ponad 492 godziny W tych ćwiczeniach nie zapisywałam oczywiście spacerów ![]() No i tak pięknie, ładnie duma rozpiera ale ja się pytam: GDZIE te mięśnie??
|
#4029 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Przyszłam się przywitać i lecę robić omleta Kontrolnie weszłam na wagę sprawdzić, czy aby na pewno nie tyję, bo jakaś spuchnięta jestem, a tam 79,0 czyli ponad 1kg mniej Wagę w podpisie zaktualizuję jak minie równo tydzień Jestem ciekawa wyniku ![]() Sikorka, Ty pakerze Brawo za tyle ćwiczeń
Edytowane przez agila negra Czas edycji: 2013-10-18 o 09:37 |
|
|
|
#4030 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry przy kawusi
Na pewno super Kochana ![]() Cytat:
![]() Brawo za ćwiczenia daj trochę tego powera ![]() Cytat:
Matko i córko Sikorka chylę czoła (a listopad 2012 mnie rozye.bał po całości to ponad 2,5 dnia ciągłych ćwiczeń ) szacuuuuuuun Cytat:
![]() Ja na razie kawusia, nad śniadaniem myślę ![]() To trzymam za wagę
|
|||
|
|
|
#4031 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a jak ja siedziałam w dzień to Ciebie nie było no dobra,nie cały![]() o tej porze to ja już grzecznie w łóżeczku ![]() he he,bibliotekę można otworzyć ![]() Cytat:
super,że kolejny grzeczny dzień za Tobą![]() Cytat:
za ćwiczenia i za odwagę no bo to najgorszy wstyd przed najbliższymi![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4032 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja dopiero śniadanie zjadłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() extra,że waga leci! ![]() hello! a ja przy herbatce ![]() cześć wszystkim! ![]() na śniadanie melduję omlet z 2 jajek -pół z powidłami,pół z dżemem pomarańczowym,a do tego kakałko daaawno nie piłam![]() teraz popijam herbatę i zaraz biorę się za angielski ![]() to co dziś zobaczyłam jak odpaliłam fejsa to zmroziło mi krem w żyłach...głupota ludzka nie zna granic...chłopak z mojej gminy (18 lat) robił petardy z kolegami,niestety jedna im wystrzeliła(pozostali akurat wyszli na zewnątrz) i ten 18-latek zginął...masakra! |
|||
|
|
|
#4033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja poszłam po 1 ![]() Ano można kocham książki ![]() Cytat:
![]() Ale miałaś pyszne śniadanko a dżem pomarańczowy to kupny? ![]() Też dawno nie piłam kakaooo ![]() Masakra... ja nie wiem co to tym młodym odbija takie im pomysły przychodzą do głów Ja właśnie nadrabiam seriale teraz 'Mentalista', później 'Revenge', później 'White Collar', a później się zobaczy w planie jeszcze wielkie SPA pranie, gotowanie, sprzątanie i zakupy jutro mam gości i zamierzam zrobić tiramisu planuję jeszcze takie przekąski z ciasta francuskiego z serem pleśniowym i gruszką i zastanawiam się co jeszcze macie jakieś pomysły?
|
||
|
|
|
#4034 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobry jest,ale nie powala na kolana-domowy byłby lepszy![]() też chcę dziś posprzątać-chociaż w łazience i u siebie w pokoju,żeby jutro mieć trochę wonego ooo impreza się szykuje może jakąś sałatkę jeszcze?gyrosa?no ja też nie wiem co tym dzieciakom siedzi we łbach... |
|
|
|
|
#4035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie ta promocja spowodowała pustki na półkach zostały tylko powidła śliwkowe ![]() Tak mi się nie chce wziąć za to sprzątanie, yyyyhhh chyba najpierw umyję łeb i zbiorę się na rynek muszę kupić gruszki no i jakby były śliweczki to byłabym happy pralkę muszę nastawić jeszcze chociaż pogoda taka niepewna jakieś ulice mokre, czyżby padało w nocy? Cóż, i tak muszę zrobić pranie ![]() No mała imprezka z 2-ką znajomych wiesz, myślałam nad jakąś lżejszą sałatką typu roszponka+pomidory koktajlowe+pomidorki suszone+mozzarella+oliwki tylko co do tego mam pierś z indyka, więc może ugrilluję, hmm... może nuggetsy z kurczaka w płatkach kukurydzianych? Plus jakiś sos? kurcze, muszę pomyśleć coby piętnaście razy do sklepu nie latać
|
|
|
|
|
#4036 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to lepiej zrób wcześniej listę bo będziesz miała przymusowe wycieczki![]() aaa,no taka sałateczka też pyszna u mnie przed chwilą padało,a teraz słońce się przebija
|
|
|
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
Siemka
Telefon mi się w nocy rozladowal, budzik nie zadzwonił i się obudzilam po 10 :rolleyes. Biorę się za sprzątanie w szafkach w kuchni, ostatnio jednak to odpuscilam ![]() Heroinka Sałatka pycha chyba że sos do sałatki, to miodowy vinegret jest super ![]() Ś: ciemna bułka z almette, warzywami, lososiem wedzonym i gotowanym jajkiem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka.
Ja w pracy...młyn totalny. Zjadłam 2 kromki chleba ryzowego i jedną białego z pasta z suszonych pomidorów i sakatke domowej roboty że sloiczka ![]() Mam mega zakwasy na udach i posladach . Bosko |
|
|
|
#4039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szalona jesteś ![]() A ja się głupia cieszyłam jak policzyłam, że w tym miesiącu uda mi się przekroczyć dobę
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#4040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zawsze idę z listą, a potem i tak wychodzi na to, że czegoś nie kupiłam U mnie było też przed chwilą słońce, ale się zmyło ![]() Cytat:
no tylko ja myślałam, że mięsko+sałatka, a na stole jeszcze postawić nuggetsy tak o do maczania w jakimś sosiku a jak robisz ten winegret miodowy? ![]() Podobne śniadanko zjadam bułka z ziarnami z szynką, warzywami (oliwki, rzodkiewka, pomidor )+ jajco na miękko
|
||
|
|
|
#4041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mam dziś jakiś kryzys tzn. na razie niczym nie zgrzeszyłam, ale straszną mam ochotę na słodkie wszystko przez zbliżającą się @..
|
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
Kurza twarz, leje u mnie
|
|
|
|
#4043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam jest więcej przepisów na sosy to może do nuggetsów też coś znajdziesz ![]() O, u mnie też rzodkiewki i pomidor I ogróras i sałata A jajko na półtwrdo
|
|
|
|
#4044 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no poszło do Ciebie u mnie się przejaśniło trochę
|
|
|
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Sikorka wielkie wow! ![]() ![]() Kasia młodzi mają różne pomysły ja czekam na @ i się chyba kuźwa niedoczekam.. wr.po 15 wybywam na tre. |
|
|
|
#4046 | |
|
Konto usunięte
|
Dzisiaj staram się już ładnie trzymać, ale i tak zjadłam dwa kakaowe wafelki przed momentem
Tż mi mówi stawaj na wagę, a ja że nie bo jak będzie 73kg to się załamię Więc zakrył licznik i mówi, że nie jest źle... i pewnie z rana byłoby 69 ![]() Tak Kupiłam czarne legginsy takie grubsze, kurtkę też kupiłam ![]() No i w sh sweterek z h&m i apaszkę. Cytat:
Aby było tylko z kim pisać ![]() No czułam się ociężale więc jest detoks teraz, ale i tak nie wyszłam jeszcze tak źle na tym jedzeniu. Tylko już się będę pilnować bo będzie lipa |
|
|
|
|
#4047 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie w rodzinie też był taki przypadek,ale to jeszcze za czasów PRL-u. Brata mojej babci rozerwała bomba na polu, z opowiadań wiem,że prababcia chodziła po polu i zbierała cząstki swojego syna... zresztą na tym samym polu mój tata wyorał kiedyś bombę,aż saperów trza było wzywać... no co Ty Dżo,nic nie mówiłaś? będziemy ciociami ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43325151]Dzisiaj staram się już ładnie trzymać, ale i tak zjadłam dwa kakaowe wafelki przed momentem Tż mi mówi stawaj na wagę, a ja że nie bo jak będzie 73kg to się załamię Więc zakrył licznik i mówi, że nie jest źle... i pewnie z rana byłoby 69 ![]() Tak Kupiłam czarne legginsy takie grubsze, kurtkę też kupiłam ![]() No i w sh sweterek z h&m i apaszkę. Odprawiam już jutro swojego za granicę i będę częściej Aby było tylko z kim pisać ![]() No czułam się ociężale więc jest detoks teraz, ale i tak nie wyszłam jeszcze tak źle na tym jedzeniu. Tylko już się będę pilnować bo będzie lipa wszystkie zakupy w sh? jaka kurteczka? ja też muszę kupić grubsze leginsy,bo z zeszłego roku trochę się zmechaciły i będą "po domu" ![]() no to trzymaj się ładnie,bo ![]() ja właśnie skończyłam smażyć naleśniki,bo robimy dziś z mamą krokiety z pieczarkami ooo,to już jedzie?szybko...no to Go pożegnaj i do nas na forum
|
|
|
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
heh jak to dobrze ze juz piatek ale weekend man I tak pelen roboty a z diets to musze wszystko przemyslec ale mysle ze nie jest az tak zle
|
|
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
Wwróciłam z pracy i zjadłam kapusniak
![]() Zaraz z Młodym do kościoła. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.

ahh, jaka cisza
się uchowało biedne w szafce tyle czasu
wszystkie na weekend przepadły?
Jak ja jestem to tu pusto 

dlatego zainteresowałam się tym, które kupiła anns 

a dżem pomarańczowy to kupny? 
takie im pomysły przychodzą do głów