|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT!
Cytat:
ja pamietam tez ![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43315270]Bee leć się wyszaleć ![]() A ja czuję się jak staruszka jestem już po kąpieli, obejrzę kuchenne rewolucje i lulu. Ale za rok jako studentka sobie poszaleje a co mam nadzieje że z seksownym ciałkiem ![]() po tylu postach wsparcia, jutro nawet nie spojrzę na mcflurry głupio by mi było przed wami. Kurde jakie to dziwne ja tez . wyszalej sie wyszalej ile sie da.bedziesz miala pozniej co wspominac .a ja wlasnie szukam przepisu na dobre ciasteczka. kupilam foremki do wycinania ciasteczek i chce zrobic probe przed swietami. znacie jakies smaczne ? |
|
|
|
|
#3632 |
|
Zadomowienie
|
melduje mel b posladki i brzuch, plus 40 przysiadow i 10 min zumby. jeszcze kilka dni i bede robila caly pakiecik. poki co wymeczona jestem.
sniadanie- musli z jogurtem obiad- zupka warzywna kolacja- slatka a zeby nie bylo za pieknie w nocy zjadlam pol kotleta wstawac dziewczynki !!!! |
|
|
|
#3633 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli jest okazja to oczywiście, że iść Cytat:
![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43313686]a ja jutro jadę na "wycieczkę" szkolną, i będziemy wstępować co Maca sałatka albo lód Ci nie zaszkodzi ![]() Cytat:
![]() nie nadrabiam Was kochane dokładnie, bo nie mam czasu i nieciekawie się dzieje. brawa dla wszystkich za ładne jadłospisy. BeeAnn jak się bawiłaś? ![]() Karolinka i dobrze, że zjadłaś tego omleta bo mało miałaś w ciągu dnia miłego dnia laski Edytowane przez edyta508 Czas edycji: 2013-10-18 o 11:24 |
|||
|
|
|
#3634 |
|
Konto usunięte
|
Jeestem i nie zjadłam nic w Macu
Spotkałam za to tam starego znajomego i pogadaliśmy i o studiach jego ( i moich przyszłych ) i wychodzi na to że muszę teraz załatwić sobie już korepetycje z matmy bo słabo to widzę.A teraz mykam zrobić obiadek i na zakupy ![]() Trzymajcie się moje współdietowiczki
|
|
|
|
#3635 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=windowS17;43319456]melduje mel b posladki i brzuch, plus 40 przysiadow i 10 min zumby. jeszcze kilka dni i bede robila caly pakiecik. poki co wymeczona jestem.
sniadanie- musli z jogurtem obiad- zupka warzywna kolacja- slatka mialam pytac dlaczegoo 3 posilki???????tylko 3
|
|
|
|
#3636 |
|
Zadomowienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43325102]Jeestem i nie zjadłam nic w Macu
Spotkałam za to tam starego znajomego i pogadaliśmy i o studiach jego ( i moich przyszłych ) i wychodzi na to że muszę teraz załatwić sobie już korepetycje z matmy bo słabo to widzę.A teraz mykam zrobić obiadek i na zakupy ![]() Trzymajcie się moje współdietowiczki [/QUOTE] za silna wolebo ja pisze tylko glowne posilki. do tego zawsze jest jakis owoc, jogurcik czy kanapeczka jako przekaski wiec wychodzi 5. a nie wiem na co bede miala smaka wiec nie pisze ![]() ale dzis pusto. a ja jedno dziecko do dziadkow dalam i mam tyyyyyle luzu ze nie wiem co z czasem zrobic. porobilam jeszcze troche cwiczen na uda i brzuch. jak szalec to szalec |
|
|
|
#3637 |
|
Konto usunięte
|
a mnie tak głowa boli dzisiaj. Mamuśka zrobi mi pulpeciki z mięsa indyczego na pare dni
więc chociaż będzie wiadomo co na obiad, kupiłam też papirusa znowu ale teraz z czosnkiem, zobaczymy co z tego wyjdzie. Chyba się zdrzemnę
|
|
|
|
#3638 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja wróciłam z całodziennego łażenia po CH, miałam kupić sobie jakiś nowy płaszcz tak na obecne temperatury, ale wszystko wydawało mi się za cienkie i w końcu skończyłam tylko ze swetrem i bluzką.
![]() karcia super, że się udało ominąć jedzenie w macu szerokim łukiem ![]() edyta a czemu nieciekawie się dzieje?
|
#3639 |
|
Konto usunięte
|
no właśnie Edyta co się dzieje?
ale cisza... piątkowy wieczór w końcu. |
|
|
|
#3640 |
|
Zadomowienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43331773]no właśnie Edyta co się dzieje?
ale cisza... piątkowy wieczór w końcu.[/QUOTE] caly dzien. pewnie dzien jokera robia i sie bawia na calego
|
|
|
|
#3641 |
|
Konto usunięte
|
kurde korci mnie south beach... kiedyś już na niej byłam i czułam się fajnie. Ale teraz nie wiem jak by to wyszło bo przez pierwsze 2 tyg nie mogłabym jeść pieczywa i nie mam pojęcia co bym mogła jeść w szkole
|
|
|
|
#3642 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się nie bawię, w domu spędzam, nudy.
Ale jeśli o dzień jokera to jak najbardziej dzisiaj do mnie należał. Do południa było ok, po 18 nie mam się czym chwalić. Zbliża mi się @ jak nic, czuję się jak balon, a dzisiaj w przymierzalniach się przeraziłam swoją sylwetką. Masakra z tym oświetleniem w sklepach
|
#3643 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja się przeraziłam jak zobaczyłam mój cellulit mam normalnie wielkie dziury w nogach |
|
|
|
|
#3644 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny patrzcie w gorne partie ciala tam nie ma dziur
![]() a ja padam na twarz a nie ma jak sie polozyc. poki co zastanawiam sie co zrobic jutro na obiad i pomyslu brak w sumie mam smaka na lazanki ale to tluste |
|
|
|
#3645 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43332466]ja też siedzę sama, Tż z kolegami, ciągle mnie jakaś deprecha dopada.
Ja się przeraziłam jak zobaczyłam mój cellulit mam normalnie wielkie dziury w nogach ja podobnie, nawet na : ale mimo tego zauważyłam, ze dzieki ćwiczeniom dużo mi go ubyło. A co do deprechy, to też mnie coraz cześciej łapie. Tż-a brak, znajomych mnóstwo a jak przychodzi co do czego to pt wieczór spędzam w domu i ![]() Cytat:
a na górnych partiach mam oponę haha
|
|
#3646 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wy tu o celulicie a ja musze powiedziec ze super mi sie nogi ujedrnily a swiatlo w przymierzalniach to fakt za to w niektorych wyglada sie za ladnie
|
|
|
|
|
#3647 |
|
Wtajemniczenie
|
ajestem kudłata małpa. poprosilam o przyjecie i sie nie odzywalam. ale mialam straszny zapiernicz na uczelni;/dramat. z dieta tez srednio bo mialam kilka przymusowych spotkan, tu piwko tam ciacho. ale od jutra dalej. dobrze ze cwicze bez przerwy.
jutro wymyslilam ze sobie spisze cwiczenia chodakowskiej po kolei <w sensie ze skalpel i killer> bo nie cierpie cwiczyc "z kims" a tak to bede je robic po kolei przy serialu np aa odpowiadajac na pytanie ktore ktos mi zadal to jakies 3 lata temu stracilam 12 kg ale teraz mi przybylo i potrzebuje schudnac z 5 kg;/ zapuscilam sie i wygladam jak pulpet.
"Cause I may be bad but I'm perfectly good at it " Edytowane przez antidotum89 Czas edycji: 2013-10-18 o 23:53 |
|
|
|
#3648 |
|
Raczkowanie
|
karcia brawo ze sow nie dalas fast foodom! na szybko do.was zajrzalam zeby sie pozalic ze zadnych ćwiczeń nie bylo, w ciagu dnia gdyby nie dodatkowo pancakes z gruszkami po posilkach to byloby ok. Robilam dla TZ ale sama podjadalam a na koniec spotkanie z kolezankami, dwa piwa, troche wina i kawałek ciasta
tak lubie w towarzystwie jesc, nie lubię wychodzić na jakies dziwadlo.co odmawia, jak stoja chipsy cZY Cukierki to nie zjem ale jak ktos mi dajw porcje na talerzu to na prawdę z bolem serca mysle o odmowie zeby sobiw zaoszczędzisz tekstow "oooj nie przesadzaj". takze przyasiadow ani pompek nie bylo jutro impreza rodzinna, pieczenie ciast, na.pewno zgrzesze ale oby nie po calosci... musze duzo wody pic zeby sie zapełnić. ...ehhh bedzie ciężko Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#3649 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to dawaj to Wrocka to razem gdzieś poimprezuejmy ![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43315270] po tylu postach wsparcia, jutro nawet nie spojrzę na mcflurry głupio by mi było przed wami. Kurde jakie to dziwne wcale nie głupie! to ogromny plus tego wątku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a bardzo dobrze nieźle się wytańczyłam, byłyśmy ostatecznie w 5 różnych klubach (szłyśmy tam, gdzie nie kazali płacić na wejściu, a co, oszczędne z nas studentki ) i w sumie jestem z siebie zadowolona. jak znajomi poszli na żarcie o 1 w nocy, to nic nie zamówiłam, a z alkoholem też raczej oszczędnie, a na popitkę cola zero wróciłam jakoś 3.30, a o 7 już musiałam wstawać na uczelnię, więc się trochę nie wyspałam, ale warto było![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43325102]Jeestem i nie zjadłam nic w Macu super, jestem z Ciebie dumna! a to dzisiaj miałam szalony wieczór potem wstałam, poszłam do łazienki, no i musiałam jeszcze zajrzeć do Was nie ma to jak imprezowy piątek ale w sumie to się cieszę, bo przynajmniej nie wpadły żadne niepotrzebne kalorie, więc dzień był dietetycznie super![]() a teraz to sobie chyba poćwiczę jakieś 20 minut
|
|
#3650 |
|
Zadomowienie
|
bee ty tak nie imprezuj ostro
na obojetnie jakie ciastka by mozna bylo wycinac foremkami i dzieci mogly dekorowac a potem sie zajadac. karolina ale dlaczego na dziwadlo? nie kazdy musi jesc jak prosiak. to samo dotyczy sie picia jak ktos nie chce to inni nie powinni namawiac. anti sporo zrzucilas wczesniej. oby kazdy z nas mogla zrzucic tyle ile chce sniadanie-musli(po przerwie niejedzenia moge codziennie to jesc )obiad-bolonese kolacja - kanapki zabieram sie za sprzatanie i beda cwiczenia. w planach dzis mel b i przysiady. |
|
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
w,czorajsza dieta
I śniadanie owsianka na mleku II śniadanie ciasteczko cynamonowe domowej roboty, kawałek czekoladowej babki, 2 kanapki z serem, sałata i pomidorem, 3 śliwki - nie za ładnie obiad pomidrowoka z ryżem, kapusta kiszona podwieczorek sałatka z selera naciowego, pomidora, ogórka, szynki dorbiowej z dressingiem jogurtowym kolacja dwa jajka na twardo ćwiczenia 1;05 tańca te drugie śniadanie średnie, bo się przeprowadzalismy w robocie, pocieszam się, że się poruszalam dodatkowo w pracy. teraz planuje trochę potańczyć, bo wieczorem do restauracji.
|
#3652 |
|
Zadomowienie
|
trajcia a ta kapusta po zupie ? ciekawe polaczenie
a ja melduje mel b ramiona, brzuch, posladki, abs plus 30 przysiadow. pelna pozytywnej energii moge zdobywac gory |
|
|
|
#3653 |
|
Konto usunięte
|
Hejo
Dziewczyny nie ma co się załamywać każdy ma coś za uszami a ja to już całkiem ale dzisiaj stawiam krechę. Biorę się za zdrowe żarcie, ale jakoś do ćwiczeń nie mam zapału, buuGratuluje ładnych ćwiczeń i jadłospisów ![]() macie pomysł jak zrobić obiad z niczego?
|
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
trajcia hehe, śmieszny skrót
ludzie na forum skracaja mnie do tra, więc jeśli wam wygodniej, to możecie tak pisać. kapusta po zupie totalnie mnie wypełniła i w sumie smakowalo to ok. tzn najpierw zjadlam kapustę, potem zupę ![]() karcia a co masz w lodówce? godzinka tańca zaliczona, teraz idziemy na Targ Sniadaniowy zaopatrzyć się w pysznosci
|
#3655 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może kiedyś uda nam się coś takiego zorganizować, najpierw do Wrocka, a potem Ty do Wawy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no świetne jest to uczucie po ćwiczeniach. Szkoda tylko, żeby mimo tego i tak nie zawsze chce się ruszyć i zacząć ![]() U mnie słońce o dziwo się pokazało. Nie ma bata idę w końcu pobiegać. ![]() karcia z tym pomysłem na obiad tak myślałam, myślałam i nic nie wymyśliłąm, wybacz
|
|
#3656 |
|
Konto usunięte
|
u mnie w lodówce jest żarcie całej rodzinki więc wszystko prawie się nie nadaje, kupuje sobie niektóre rzeczy dla siebie ale przecież wiadomo że dla jednej osoby nie będą robić zakupów całościowych. Więc w lodówce pełno jest salami, sera, kotletów, itp, więc zostaje mi odmrozić pierś i zrobić w jakim sosie czy coś. Jeszcze planuje dziś zrobić sobie jakiegoś omleta czy coś.
Ja też chce do wrocławia
|
|
|
|
#3657 |
|
Raczkowanie
|
tra zazdroszczę Ci wypadu na targ ! <3
Ja nie mam dziś w ogóle pomysłu na jedzenie, zrezygnuje z obiadu (bo i tak go nie mam) a koło 18.00 ta impreza rodzinna na której na pewno będą ciepłe posiłki.. I: 1 pancake z gruszką (ostatni! )Godzina na "Step&Shape" II: serek wiejski z rzodkiewką, 2xwasa w planach: III: jabłko, jogurt z musli IV, V, VI: rodzinna uczta + alko
|
|
|
|
#3658 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaliczyłam skalpel, zaraz lecę biegać
Muszę się wyładowac, bo od rana mam zły humor W ogóle siostra zaczęła mnie strasznie mobilizować do nie zaprzepaszczania diety. Powiedziała, że chce mnie w sylwestra zobaczyć w końcu uśmiechniętą i w pełni zadowoloną ze swojego ciała. Odlicza mi dni i pilnuje tego co jem. Pierwszy raz się tak mną "zajęła". I faktycznie stwierdziłam, że trzeba utrzymać się tego co się postanowiło, bo czas minie, a ja może w końcu będę dumna z samej siebie. Także kobitki, damy radę, nie poddajemy się, chudniemy tylko i wyłącznie dla samych siebie ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Karolinka180 za godzinkę ćwiczeń. Uwielbiam step . Kiedyś chodziłam na takie zajęcia. Muszę się chyba znowu na to zapisać.
|
#3659 |
|
Raczkowanie
|
BeeAnn też zawsze wybieram cole zero na popitkę :P A jak piję np gin z toniciem to pół na pół z wodą, żeby chociaż trochę rozcieńczyć
Dziś poprosiłam TŻ żeby kupił na imprezę whiskey, a colka zero już się chłodzi
|
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
chwilkę mnie nie było, ostanio dość że mało czasu, to jeszcze brak stałego neta ale i brak na wadze wkońcu jest 59,8 za bardzo nadrabiać teraz Was nie będę, bo nie mam jak, nie bijcie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.

mam nadzieje że z seksownym ciałkiem 
. wyszalej sie wyszalej ile sie da.bedziesz miala pozniej co wspominac

więc chociaż będzie wiadomo co na obiad, kupiłam też papirusa znowu ale teraz z czosnkiem, zobaczymy co z tego wyjdzie. Chyba się zdrzemnę 

Ale jeśli o dzień jokera to jak najbardziej dzisiaj do mnie należał. Do południa było ok, po 18 nie mam się czym chwalić.