Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-18, 19:43   #4861
a34
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Ja się wciągnęłam w Devious Maids (polecam fankom Gotowych na wszystko), ale niestety jest tylko jeden sezon póki co
To ja (Bree)! Ale póki co skończę BB, bo trochę tego jest.
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 19:50   #4862
marylinda
BAN stały

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Zawsze się cieszę, że już weekend Tym razem mam zamiar przysiąść nieco nad materiałami do pracy magisterskiej, bo już najwyższy na to czas. Poza tym jeśli pogoda się poprawi, na pewno spacer, trochę angielskiego i wciągnęłam się w Breaking Bad, więc pewnie obejrzę kilka odcinków, bo jestem dopiero przy pierwszym sezonie.
Ja też po wielomiesięcznym wysłuchiwaniu pozytywnych opinii znajomych zaczęłam Breaking Bad (zwany też przeze mnie Baking Bread;-). Jestem przy drugim sezonie i również mnie wciągnął!

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez justytynka Pokaż wiadomość
Forget_me cieszę się że jednak się udało Powiedz mi masz może instagram?
Ja jutro też wybieram się na uczelnię więc miłego weekendu życzę wszystkim studiującym zaocznie
A co studiujesz?
marylinda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 20:17   #4863
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wicked_Girl Pokaż wiadomość
Piękne klasyki muszę w końcu zajrzeć do mng

Do 3 razy sztuka na pewno się uda
Elizka 1987, czy dobrze kojarzę, że jesteś posiadaczką żelowego cienia diorowego? jak się sprawdza??krążyłam wokół niego, ale w rezultacie inny zakupiłam
To zależy jaki lubisz efekt. Ten diorowy jest mega błyszczący (zawiera takie drobinki mieniące się na wiele kolorów). Jak dla mnie to najbardziej nadaje się na imprezy typu sylwester/ karnawał. Na pewno nie jest to cień dzienny. Co do trwałości to za krótko go mam żeby się wypowadać , a poza tym zawsze używam bazy pod cienie.

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;43328191]zara

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

http://shop.mango.com/PL/p0/mango/od..._1382026748837
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sw...0p1404505.html

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

zdecydowanie tak, chociaż przytargałam komputer do domu i muszę popracować

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

ja tez [/QUOTE]
Dzięki. Byłam dzisiaj w zarze i też go widziałam. Na pewno nie jest wart swojej ceny normalnej.

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 21:19   #4864
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się wciągnęłam w Devious Maids (polecam fankom Gotowych na wszystko), ale niestety jest tylko jeden sezon póki co
Super! Dziekuje za polecenie. Kochałam "Gotowe..."
Stary 2013-10-18, 21:53   #4865
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Czysta prawda Do listy dodaję jeszcze moją największą platoniczną miłość - Justina Timberlake. Młodszy od Pitta, to fakt, ale porównując jego zdjęcia sprzed 10 lat do tych teraźniejszych, kiedy przeskoczył trzydziestkę ...

Dziewczyny, cieszycie się, że już weekend ? Jakie plany? Ja idę z przyjaciółką do kina jutro, a poza tym - muszę się uczyć. Coś czuję, że ten rok akademicki będzie bardzo intensywny
O tak, Justin bardzo chciałabym iść kiedyś na jego koncert, to jest na mojej liście rzeczy do zrobienia
ja weekend standardowo pracujący
Cytat:
Muszę obejrzeć Gotowe to mój najukochańszy serial mógłby trwać wiecznie

Forget me, trzymam kciuki, żeby wszystko szło po Waszej myśli
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 23:06   #4866
mm111111
Wtajemniczenie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;43318044]dobra wrzucę kolejne 10 moich zakładek bo strasznie mi się podobają te ciuchy
i już kończę spam [/QUOTE]

skąd są woski z 3ciego zdjęcia od końca? Mam problem ze znalezieniem takich naprawdę dopasowanych. W zarze 34 za duże :/ Nie rozumiem, dlaczego robią je większe niż standardowe rurki?!

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Z jakiej firmy jest ten jasny sweter?

A ja właśnie przeglądam stronę h&m i linię home, która ma wejść wkrótce do Polski. Spodobał mi się zwłaszcza ten kocyk: http://www.hm.com/pl/cushions-and-bl...0&duration=500 szkoda, że w Łodzi na razie nie będzie h&m home.
David też niczego sobie: http://www.hm.com/pl/david-beckham-f...0&duration=500
Linia Home już chyba jest, ale w takich miastach, że pożal się boże...

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ja noszę rozmiar 38 i takie też wzięłam

Też chciałam ją zamawiać, jak się pojawiła na stronce Reserved, ale udało mi się dorwać zarowego pasiaka Sukienkę z Reserved tylko obmacałam

Ale cudne rzeczy Też już zaczynam kompletować listę rzeczy, jakie chciałabym kupić Byle do grudnia

Kurczę, a poszukuję białych, krótkich i nigdzie nie mogę trafić na swój rozmiar

Ale zaszalałaś
Mam tak samo co do kompletowania zakładek Też nie chcę, żeby cosik, gdzieś mi umknęło, dlatego wszystko kompletuję na bieżąco

W Poznaniu podobno będzie sesese

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Od wszystkie zapomniałam Wam napisać, że mamy problem z budową Projektant jak usłyszał, że wszystko oprze się o konserwatora zabytków, odmówił nam projektowania Polecił nam kobietkę, która mogłaby nam narysować ten projekt, wczoraj się w nią kontaktowałam, ale niestety, odmówiła Projektem mogłaby się zająć dopiero latem, bo teraz ma jakiś duży projekt do ogarnięcia Robimy podejście do trzeciego projektanta Załamana jestem
Trzymam kciuki za pozytywny obrót sprawy!

Cytat:
Czysta prawda Do listy dodaję jeszcze moją największą platoniczną miłość - Justina Timberlake. Młodszy od Pitta, to fakt, ale porównując jego zdjęcia sprzed 10 lat do tych teraźniejszych, kiedy przeskoczył trzydziestkę ...

Dziewczyny, cieszycie się, że już weekend ? Jakie plany? Ja idę z przyjaciółką do kina jutro, a poza tym - muszę się uczyć. Coś czuję, że ten rok akademicki będzie bardzo intensywny
Ja za Justinem nigdy nie przepadałam, ale w takim hair-style'u jak w załączniku wygląda wyjątkowo dobrze. Jakoś tak chyba te włosy tak na mnie działają. Podoba mi się ta nowa moda u facetów
Plany na weekend jak zwykle....przy kompie, przy projektach i sprawach zawodowych :/

Cytat:
Napisane przez Pia Gizela Pokaż wiadomość
Dziewczyny

Jakie byście poleciły płyny do prania - do białego, czarnego i do koloru?
Do normalnego prania polecam Ci Persil Gel. Pranie pięknie pachnie i nie ma ryzyka że proszek się nie rozpuści. Warto kupić w DE>

Cytat:
Napisane przez marylinda Pokaż wiadomość
Ja też po wielomiesięcznym wysłuchiwaniu pozytywnych opinii znajomych zaczęłam Breaking Bad (zwany też przeze mnie Baking Bread;-). Jestem przy drugim sezonie i również mnie wciągnął!

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

A co studiujesz?
BB ponoć duper. Koleżanka ostatnio bardzo chwaliła. W ogóle jest szał na seriale z USA. Jak to jest że Polacy nie potrafią zrobić dobrego... :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg justin-timberlake-tunnel-vision-650-430.jpg (23,6 KB, 58 załadowań)
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 09:02   #4867
marylinda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
BB ponoć duper. Koleżanka ostatnio bardzo chwaliła. W ogóle jest szał na seriale z USA. Jak to jest że Polacy nie potrafią zrobić dobrego... :/
Większość polskich jest na b. słabym poziomie, fakt, ale ja np. lubię/lubiłam Prawo Agaty, Rodzinka.pl, Klub szalonych dziewic, Pitbulla, także jak się dobrze poszuka to można znaleźć coś dla siebie, tak mi się wydaje
marylinda jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-19, 09:16   #4868
mrowka2810
Raczkowanie

Cytat:
Większość polskich jest na b. słabym poziomie, fakt, ale ja np. lubię/lubiłam Prawo Agaty, Rodzinka.pl, Klub szalonych dziewic, Pitbulla, także jak się dobrze poszuka to można znaleźć coś dla siebie, tak mi się wydaje
o klub szalonych dziewic był świetny, szkoda że nie było więcej sezonów ;/ przepis na życie też lubię
mrowka2810 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 09:28   #4869
ytaaa
Zadomowienie

Cytat:

A co studiujesz?
Też jestem przy drugim sezonie
ytaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 09:43   #4870
lleenka
Rozeznanie

Cytat:
Zwróciłabym jej uwagę, ół żartem, pół serio. Świat się wokół niej nie kręci.

Dokładnie tak. Jeśli nie potrafisz trzymać wersji - nie produkuj kłamstw. Oczywiście ironizuję, bo kłamstwo tak czy inaczej nie popłaca. Nie znoszę jednak gdy ktoś myśli, że dookoła są chyba sami idioci, którzy nie kojarzą faktów?
Masz rację!

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Ok, trochę nakłamałam. Prawo mówi o:
Art. 51. § 1. Kto krzykiem, hałasem, alarmem lub innym wybrykiem zakłóca spokój, porządek publiczny, spoczynek nocny albo wywołuje zgorszenie w miejscu publicznym, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności albo grzywny.
§ 2. Jeżeli czyn określony w § 1 ma charakter chuligański lub sprawca dopuszcza się go, będąc pod wpływem alkoholu,
podlega karze aresztu, ograniczenia wolności albo grzywny.

A jeśli chodzi o wiercenie, to reguluje każda ze spółdzielni. Więc jeśli ktoś do takiej należy niech sięgnie do regulaminu. A jeśli chodzi o wspólnoty to podejrzewam, że tutaj mogą wystąpić problemy.
Dziękuję za dokładne sprecyzowanie

Cytat:
Pewnie nawet nie będziesz musiała na to zbyt długo czekać Kilka lat temu na wakacjach poznałam też taką dziewczynę, która uważała, że jest och i ach i każdy facet na plaży patrzył tylko na nią, chciał tylko z nią tańczyć, tylko z nią się umówić itd.
Pewnego razu gadałyśmy o takim barmanie, bo był naprawdę przystojny i już wieczorem przy kolacji powiedziała mi, że barman ten ją pocałował, jak brała drinka przy barze. No i tym wpadła, bo wcześniej ten sam barman podrywał mojego małżona i zapraszał go na dyskotekę Małżon był wtedy mega zdziwiony, a on spokojnie wyznał, że woli panów, a kobiety...mogą dla niego w ogóle nie istnieć Koleżanka tego nie wiedziała, ale gdy usłyszałam historię o rzekomym całowaniu przy barze, nie omieszkałam jej o tym powiedzieć Jej mina - bezcenna Później już przestała w mojej obecności snuć swoje opowieści dziwnej treści
Genialna sytuacja

Cytat:
Osobiście nie przepadam za paskami, więc postawiłabym na duży naszyjnik Ja na wesela takowe zakładam, a szaleję na parkiecie ostro Jeszcze nigdy z żadnym nic mi się (odpukać) nie stało
Do tego jakieś smoky eyes
Jeśli zdecydujesz się na pasek, to kolczyki mogłyby być dłuższe. Też zrezygnowałabym z naszyjnika i bransolety
A czarne paznokcie moim zdaniem pasują Ja tam czarne bardzo lubię i też nie widziałabym problemu, żeby w takowych iść
Nie mam jeszcze pomysłu na swój weselny outfit Nie mam jakoś ochoty w ogólne na nie iść... Najchętniej poszłabym na mecz siatkówki!

Też trzymam mocno kciuki za Twój domek

Cytat:
Eh, żenada
Na początku to było nawet zabawne, po dłuższym czasie niestety jest wręcz odwrotnie. Ostatnio nabrałam przekonania, że nie da się z nim w ogóle porozmawiać bez kilku tego typu wstawek, nawet mój komplement, że ładnie wygląda w koszuli został podsumowany zwrotem "ubrałem dlatego, że idę na zajęcia z pierwszym rokiem". Stwierdziłam, że to przegięcie i ograniczam kontakt.
Nie wiem skąd się biorą tacy ludzie
Mój kontakt z kolegą, o którym pisałam od dłuższego czasu zamarł. Na moje szczęście

Cytat:
Napisane przez Agnessa* Pokaż wiadomość
Ostatnio oglądałam tę torbę w Zarze Też szukam jakiejś dużej, czarnej, pakownej torby i nawet chciałam ją kupić, ale jednak zrezygnowałam. Z zewnątrz jest ok, ale nie podobał mi się środek. Dziwnie ma umiejscowiony suwak - nie na środku, a przy jednej ze ścianek. Nie jest to zbyt funkcjonalne rozwiązanie, wręcz denerwujące, bo przez to torba ciężko się zasuwa
Dziękuję za opinię Przyjrzę się jej osobiście, bo potrzebuję kupić czarną. Może dziś mi się uda, bo jadę po woski czarne.

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Ja na przykłąd nie znoszę wszelkich kolorów na ścianach poza bielą czy szarością. Nie kojarzy mi się to ze szpitalem - ze szpitalem kojarzy mi się okropny zapach, lamperia z farby olejnej i okropne metalowe szafki
W sypialni mam zamiar wykorzystać tylko czerń i biel. Biała pościel, biały blat do pracy i toaletka, ciemne drewno na podłodze, dużo światła. W takim wnętrzu najlepiej wypoczywam i mogę zebrać myśli. W innych pomieszczeniach mogę wpleść trochę koloru w postaci mebli kuchennych, lamp, obrazu na ścianie, obić mebli, dodatków, ale na ścianie tylko biel lub szarość
Ostatnie zdjęcie Biel, czerń, szarość i dodatki niebieskie Kiedyś urządzę w taki sposób mój pokój

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
posiadaczki conversów - czy rozmiarówka jest standardowa? nigdy nie przymierzałam, a w jednym ze sklepów online widziałam info, że rozmiar 37 = wkładka 23,5cm, a standardowo buty 37 mają wkładkę 24... i tak teraz dumam
pomóżcie
Długie białe mam w moim rozmiarze, ale słyszałam, że krótkie mają dziwną rozmiarówkę.

Cytat:
Ja dziś mam pierwszą wizytę w poradni psychologiczno-psychiatrycznej. Trzymajcie kciuki za mnie Miałam też od godz. 17 pracować, bo wczoraj zostałam przyjęta i nawet zaproponowano, żebym zaczęła od razu, ale przypomniało mi się, że w poniedziałek mam egzamin z makro Wykładowca po raz kolejny zgodził się na dodatkowy termin i tym razem MUSZĘ zaliczyć! więc pracę chyba muszę jakoś odkręcić i przełożyć. Jak myślicie? Bo wciąż się waham, co zrobić... A jestem pewna, że pracę skończyłabym nad ranem (o ile wcześniej nie zostałabym wyrzucona ) i cały jutrzejszy dzień bym odsypiała, a egz. mam już za dwa dni i tego jest duuużo do nauki

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 09:49   #4871
Wicked_Girl
Zadomowienie

Cytat:
To zależy jaki lubisz efekt. Ten diorowy jest mega błyszczący (zawiera takie drobinki mieniące się na wiele kolorów). Jak dla mnie to najbardziej nadaje się na imprezy typu sylwester/ karnawał. Na pewno nie jest to cień dzienny. Co do trwałości to za krótko go mam żeby się wypowadać , a poza tym zawsze używam bazy pod cienie.

Dzięki. Byłam dzisiaj w zarze i też go widziałam. Na pewno nie jest wart swojej ceny normalnej.
To prawda drobiny tak stłumiły kolor, że ledwo było go widać a konsultantka w S. nie pożałowała go sobie na dłoni może w świetle dziennym korzystniej się prezentuje(odcień millenium). Nie wykluczam nabycia Szkoda, że taka uboga gama kolorystyczna tych cieni
Wicked_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-19, 10:53   #4872
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez mrowka2810 Pokaż wiadomość
o klub szalonych dziewic był świetny, szkoda że nie było więcej sezonów ;/ przepis na życie też lubię
Ja oglądam przepis na życie, ale ostatnio fabuła podupadła. Moim zdaniem scenarzyści nie mają takiego polotu jak Ci zza oceanu.. :/
Stary 2013-10-19, 11:31   #4873
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Ja oglądam przepis na życie, ale ostatnio fabuła podupadła. Moim zdaniem scenarzyści nie mają takiego polotu jak Ci zza oceanu.. :/
Mnie w zagranicznych najbardziej denerwuje tylko to, że ojciec córki męża kuzynki jest później żoną cioci Jadzi syna z czwartego małżeństwa Ale Amerykanie mają lepsze pomysły na fabułę, np. Gotowe na wszystko było genialnym połączeniem opery mydlanej, kryminału i dramatu
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 12:49   #4874
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Uwielbiam Pitbulla (nie mała w tym zasługa Dorocińskiego - zdj załączam). Jak dla mnie świetnym polskim serialem jest jeszcze Glina.
Cytat:
Napisane przez Wicked_Girl Pokaż wiadomość
To prawda drobiny tak stłumiły kolor, że ledwo było go widać a konsultantka w S. nie pożałowała go sobie na dłoni może w świetle dziennym korzystniej się prezentuje(odcień millenium). Nie wykluczam nabycia Szkoda, że taka uboga gama kolorystyczna tych cieni
W kolekcji holiday będzie nowy kolor - złoty .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mm2256890.jpg (18,8 KB, 19 załadowań)

Stary 2013-10-19, 14:22   #4875
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Uwielbiam Pitbulla (nie mała w tym zasługa Dorocińskiego - zdj załączam). Jak dla mnie świetnym polskim serialem jest jeszcze Glina.
ja uwielbiam Dorocińskiego, też jest jak wino (im starszy tym lepszy) i praktycznie oglądam wszystko w czym gra skoro mowa o serialach to słyszałam, że dobrym polskim serialem jest "Głęboka woda" w której gra właśnie Dorociński ale nie miałam jeszcze okazji oglądać, choć mam w planach

niedawno skończyliśmy też oglądać Breaking Bad i zazdroszczę teraz wszystkim tym, którzy dopiero zaczęli- to serial na naprawdę wysokim poziomie z doskonałą grą aktorską
aktualnie oglądamy Dextera choć dla mnie on jest nieco przereklamowany, a może po prostu słyszałam o nim tyle dobrego, że miałam zbyt wysokie oczekiwania

co do H&M home to w Poznaniu będzie w City Center- galerii, którą otwierają w przyszły piątek i z tego co czytałam w dniu otwarcia przy zakupach za min 100zł w H&M będą dawać bony o wysokości 30zł więc pewnie tłumy będą dzikie natomiast sam H&M ma być duży, będzie tam też dział Trend i Mama więc w sumie myślę, że wart uwagi
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 14:33   #4876
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
ja uwielbiam Dorocińskiego, też jest jak wino (im starszy tym lepszy) i praktycznie oglądam wszystko w czym gra skoro mowa o serialach to słyszałam, że dobrym polskim serialem jest "Głęboka woda" w której gra właśnie Dorociński ale nie miałam jeszcze okazji oglądać, choć mam w planach

niedawno skończyliśmy też oglądać Breaking Bad i zazdroszczę teraz wszystkim tym, którzy dopiero zaczęli- to serial na naprawdę wysokim poziomie z doskonałą grą aktorską
aktualnie oglądamy Dextera choć dla mnie on jest nieco przereklamowany, a może po prostu słyszałam o nim tyle dobrego, że miałam zbyt wysokie oczekiwania

co do H&M home to w Poznaniu będzie w City Center- galerii, którą otwierają w przyszły piątek i z tego co czytałam w dniu otwarcia przy zakupach za min 100zł w H&M będą dawać bony o wysokości 30zł więc pewnie tłumy będą dzikie natomiast sam H&M ma być duży, będzie tam też dział Trend i Mama więc w sumie myślę, że wart uwagi

W zeszły weekend otwierali nowe centrum handlowe w Warszawie, w H&M była taka promocja i tak, tłumy były dzikie. Kolejki przez pół sklepu. Miałam z TŻ akurat po drodze, więc wpadliśmy po 1 rzecz i jedna osoba zaraz po wejściu stanęła w kolejce
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 14:35   #4877
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:

Już widzę te tłumy Stwierdziłam, że pierwszy raz odwiedzę pewnie 2 tyg po otwarciu
Stary 2013-10-19, 14:44   #4878
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:

Ja już skończyłam Dextera. Jest to świetny serial, ale niestety końcowe serie nie trzymają już takiego poziomu jak te początkowe.

Stary 2013-10-19, 16:54   #4879
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Też mam go na oku

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Super! Dziekuje za polecenie. Kochałam "Gotowe..."
Ja też, miłością bezgraniczną
Cytat:
"Przepis na zycie" oglądam w tej chwili tylko dla Żabci i Beateńki pozostała część fabuły to jakaś porażka

Cytat:
Mnie w zagranicznych najbardziej denerwuje tylko to, że ojciec córki męża kuzynki jest później żoną cioci Jadzi syna z czwartego małżeństwa Ale Amerykanie mają lepsze pomysły na fabułę, np. Gotowe na wszystko było genialnym połączeniem opery mydlanej, kryminału i dramatu
Ha, jeśli lubiłaś "gotowe..." to polecam "pretty little liars". Czytając opis wydaje się bardzo banalny, ale mam wrażenie, że jest bardzo podobnie skonstruowany noce zarywam, żeby go oglądać wkręcająca fabuła, zwroty akcji i nieprzewidywalność, jest bardzo dobry, mimo że o nastolatkach

Jadę na imprezę, trzymajcie się
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-19, 17:25   #4880
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Też mam go na oku

"Przepis na zycie" oglądam w tej chwili tylko dla Żabci i Beateńki pozostała część fabuły to jakaś porażka

Ha, jeśli lubiłaś "gotowe..." to polecam "pretty little liars". Czytając opis wydaje się bardzo banalny, ale mam wrażenie, że jest bardzo podobnie skonstruowany noce zarywam, żeby go oglądać wkręcająca fabuła, zwroty akcji i nieprzewidywalność, jest bardzo dobry, mimo że o nastolatkach

Z Pretty Little Liars jestem na bieżąco Nie mam nic do seriali o nastolatkach, zazdroszczę wręcz, bo za 3 miesiące sama przestanę nią być (może to głupie, ale mnie smuci )

Ja też pędzę na girls night, miłego wieczoru
Stary 2013-10-19, 19:14   #4881
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
skąd są woski z 3ciego zdjęcia od końca? Mam problem ze znalezieniem takich naprawdę dopasowanych. W zarze 34 za duże :/ Nie rozumiem, dlaczego robią je większe niż standardowe rurki?!
one są właśnie z zary
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 19:39   #4882
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

Cytat:
Ja strasznie lubiłam Klub Szalonych Dziewic, szkoda ze tak krótko trwał. W tej chwili mecze Prawo Agaty i Przepis na Zycie ;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-10-19, 23:30   #4883
user_k
Zakorzenienie

Nieczęsto udzielalam się na wątku, ale muszę się Wam wyżalić. Bardzo spodobał mi się pewien chłopak (nowopoznany), byliśmy niedawno większą grupą w pubie i jak zwykle przyglądał mi się tak jak wcześniej, ale siedziała koło niego dziewczyna, którą dopiero co poznał i alkohol chyba zrobił swoje. I koniec końców uciekli wcześniej z imprezy do niej. Niby rozum mi mówi, że facet który po godzinie znajomości robi takie rzeczy nie jest wart zainteresowania, ale pewna część mnie nie przyjmuje tego tak racjonalnie.

user_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 12:58   #4884
emely
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Masz rację!

Dziękuję za dokładne sprecyzowanie

Genialna sytuacja

Nie mam jeszcze pomysłu na swój weselny outfit Nie mam jakoś ochoty w ogólne na nie iść... Najchętniej poszłabym na mecz siatkówki!

Też trzymam mocno kciuki za Twój domek

Mój kontakt z kolegą, o którym pisałam od dłuższego czasu zamarł. Na moje szczęście

Dziękuję za opinię Przyjrzę się jej osobiście, bo potrzebuję kupić czarną. Może dziś mi się uda, bo jadę po woski czarne.

Ostatnie zdjęcie Biel, czerń, szarość i dodatki niebieskie Kiedyś urządzę w taki sposób mój pokój

Długie białe mam w moim rozmiarze, ale słyszałam, że krótkie mają dziwną rozmiarówkę.

Ja dziś mam pierwszą wizytę w poradni psychologiczno-psychiatrycznej. Trzymajcie kciuki za mnie Miałam też od godz. 17 pracować, bo wczoraj zostałam przyjęta i nawet zaproponowano, żebym zaczęła od razu, ale przypomniało mi się, że w poniedziałek mam egzamin z makro Wykładowca po raz kolejny zgodził się na dodatkowy termin i tym razem MUSZĘ zaliczyć! więc pracę chyba muszę jakoś odkręcić i przełożyć. Jak myślicie? Bo wciąż się waham, co zrobić... A jestem pewna, że pracę skończyłabym nad ranem (o ile wcześniej nie zostałabym wyrzucona ) i cały jutrzejszy dzień bym odsypiała, a egz. mam już za dwa dni i tego jest duuużo do nauki
Trzymam kciuki ! powodzenia . Daj znać jak było .

Jeżeli wykładowca poszedł Ci na rękę, zgadzając się na dodatkowy termin i ciężko będzie ustalić kolejny, to chyba powinnaś spróbować jednak przełożyć pracę .
Stary 2013-10-20, 13:27   #4885
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Też mam go na oku

Żabcia i Beatka - super, gra na poziomie. Wątek JERZEGO, Anki, Elki, Doroty, śmiech na sali. Kobieta która wybacza "ukochanemu" podwójną zdradę i szybki ślub z inną kobietą? Ekhm...
PPL bardzo lubię, chociaż już przeciągają. Przydałaby się jakaś wskazówka, kto jest A.

Cytat:
Napisane przez user_k Pokaż wiadomość
Nieczęsto udzielalam się na wątku, ale muszę się Wam wyżalić. Bardzo spodobał mi się pewien chłopak (nowopoznany), byliśmy niedawno większą grupą w pubie i jak zwykle przyglądał mi się tak jak wcześniej, ale siedziała koło niego dziewczyna, którą dopiero co poznał i alkohol chyba zrobił swoje. I koniec końców uciekli wcześniej z imprezy do niej. Niby rozum mi mówi, że facet który po godzinie znajomości robi takie rzeczy nie jest wart zainteresowania, ale pewna część mnie nie przyjmuje tego tak racjonalnie.

Ja bym sobie nie zawracała głowy...
Stary 2013-10-20, 13:33   #4886
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez user_k Pokaż wiadomość

Cytat:
Żabcia i Beatka - super, gra na poziomie. Wątek JERZEGO, Anki, Elki, Doroty, śmiech na sali. Kobieta która wybacza "ukochanemu" podwójną zdradę i szybki ślub z inną kobietą? Ekhm...
PPL bardzo lubię, chociaż już przeciągają. Przydałaby się jakaś wskazówka, kto jest A.

Ja bym sobie nie zawracała głowy...
Zgadzam się, zdecydowanie nie zawracaj sobie głowy
Stary 2013-10-20, 17:06   #4887
Konto usunięte

Cytat:
Ja używam Perłę Woolite
perła też się u mnie sprawdziła
Cytat:
Napisane przez Pia Gizela Pokaż wiadomość
rozumiem, że Perwoll'e do poszczególnych kolorów, tak? czy macie 1 i stosujecie do wszystkiego?
ja kupuję wersje do czarnego i do białego, kolorowych ciuchów nie posiadam
Cytat:
nie widziałam na żywo nic z rzeczy, które wklejałam, ale w takim razie szkoda
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 18:57   #4888
justytynka
Zadomowienie

Cytat:
A co studiujesz?
studia II stopnia- zarządzanie zasobami ludzkimi (HR)
Muszę zacząć jakiś serial, fajnie że polecacie BB i DM. Jestem ogromną fanką gotowych na wszystko- mogę oglądać sezon za sezonem na okrągło
Stary 2013-10-20, 19:10   #4889
saphylium
Raczkowanie

Tak sobie rozmyślam nad jesienną garderobą dzisiaj i stwierdziłam, że przydałby mi się klasyczny czarny golf (taki obcisły). Nie wiecie może gdzie taki dostanę?
saphylium jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 19:13   #4890
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez saphylium Pokaż wiadomość
Tak sobie rozmyślam nad jesienną garderobą dzisiaj i stwierdziłam, że przydałby mi się klasyczny czarny golf (taki obcisły). Nie wiecie może gdzie taki dostanę?
ja kupiłam w mango 2 sezony temu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości