|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT!
Tusia Tez uwielbiam step! Tyle skakania, biegania i tańczenia na raz. Noi ta satysfakcja jak już się ogarnie choreografię:P Także wyszłam z bananem na twarzy i dzielnie zabieram się za moje dietetyczne wypieki! Trzymam kciuki za Was, dzień jeszcze długi także musimy się trzymać dzielnie
|
|
|
|
#3662 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszukaj czegoś tutaj: http://www.mojewypieki.com/kategoria/ciastka przepisów jest masa, zawsze jak chcę coś upiec to szukam na tej stronie i jeszcze nigdy się nie zawiodłam, także polecam z czystym sumieniem i w dodatku te piękne zdjęcia, aż chce się jeść![]() Cytat:
![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43335328] Ja też chce do wrocławia [/QUOTE]zapraszam! łóżko mam dwuosobowe, ale przecież już zaraz będziemy takie szczuplaczki, że na pewno zmieścimy się w trójkę jak coś![]() ![]() Cytat:
![]() ja mam w telefonie aplikację, która odlicza mi dni do różnych wydarzeń i sobie ustawiłam m.in. sylwestra ale moim głównym celem są najpierw święta![]() u mnie też dzisiaj świeci słońce, a jutro ma być 19 stopni! więc umówiłam się na jutro z koleżanką do zoo trzeba korzystać z takiej pogody!
|
|
#3663 |
|
Konto usunięte
|
wszyscy się ze mnie śmieją jak mówie im że nigdy nie byłam w zoo
Ja też muszę sobie skołować kalendarz i będę odliczać. Tż miał mi wydrukować zdjęcia lasek i miałam sobie przykleić nad biurkiem,ale coś chyba mu się zapomniało
|
|
|
|
#3664 |
|
Raczkowanie
|
Tusia,super że Cię siostra tak wspiera! Ja mam tylko (albo aż
) Was. Generalnie nikomu się nie przyznaję że jestem na diecie, może to dziwne, ale boję się porażki. Tzn, jeśli znajomi będą wiedzieli że jestem na diecie, a ja będę miała chwilę słabości i zjem coś słodkiego to nie chcę żeby mnie za plecami krytykowali "ale ma diete, że słodycze wpieprza, albo alko pije". Poza tym mam na prawdę koleżanki co lubią jeść, jedne są mimo to chude, a te które są przy kości i tak się nie przejmują. A nie znoszę tego gadania,że przesadzam z dietą. Wiem, że mam prawo, ale wolę tylko z Wami się tym dzielić :P Zresztą jak wcześniej pisałam nawet mój TŻ do końca nie wie że aż tak walczę.---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43335328]u mnie w lodówce jest żarcie całej rodzinki więc wszystko prawie się nie nadaje, kupuje sobie niektóre rzeczy dla siebie ale przecież wiadomo że dla jednej osoby nie będą robić zakupów całościowych. Więc w lodówce pełno jest salami, sera, kotletów, itp, więc zostaje mi odmrozić pierś i zrobić w jakim sosie czy coś. Jeszcze planuje dziś zrobić sobie jakiegoś omleta czy coś. Ja też chce do wrocławia [/QUOTE]Karcia, omlet z kalafiora! btw, też kocham wrocław! jedźmy wszystkie! ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- A ogóle zapomniałam o najwazniejszym... Na wadzę dziś rano.. 62,7!!! A od dłuższego czasu waga stała między 63 a 64 i już się stęskniłam za tą dwójką
|
|
|
|
#3665 |
|
Konto usunięte
|
Nie mam kalafiora
Gratulacje za spadek ![]() Kurde wam ubywa, a mi jak spadnie kg to zaraz wraca, nawet jak nie grzeszę trzeba się pilnować
|
|
|
|
#3666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nikomu nie mówię wie tylko mama i brat, a z żadnymi znajomymi o tym nie rozmawiam, bo nie chcę, żeby potem patrzyli, co jem, ile i zadawali jakieś pytanie 'czy już schudłam', 'a co robię, żeby schudnąć' itp. i tak jak Ty, jeśli będę z nimi jeść coś kalorycznego, to też nie chcę, żeby sobie myślały, że złamałam dietę czy coś. to Wy jesteście moimi dietowymi towarzyszkami i całkowicie mi wystarczacie Cytat:
przedpokój mam wielki, skombinuję materace, więc jakoś się pomieścimy![]() no i gratki za spadek! sama jestem mega ciekawa, ile teraz ważę, ale tu nie mam wagi, więc dowiem się dopiero jak pojadę do domu na wszystkich świętych
|
|
#3667 |
|
Konto usunięte
|
ja też mam tylko was, przepraszam AŻ
ale wiadomo chciałoby się mieć kogoś przy sobie co by mobilizował do ćwiczeń, dzielił się przepisami dietowymi, ale nie ma U mnie Tż wie że się "odchudzam" ale denerwuje mnie czasami swoimi gadkami, jemu to łatwo mówić bo on chce przytyć a nie może waży 53kg ale przy 1.65m. Jeszcze rodzina wkurza mnie gadkami np na imprezach "a dzisiaj to możesz jutro się będziesz odchudzać" no luuuuudzie. Oni wiedzą że u mnie to całe życie walka z jedzeniem bo od małego bylam b. gruba
|
|
|
|
#3668 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Byłam raz we wrocławskim Zoo, jest cudowne, tyle do łażenia i tyle gatunków zwierząt Cytat:
za spadek Ja znajomym też nie mówię, że na poważnie chcę zrzucić parę kilo, bo też słyszę ciągle"nie przesadzaj, nie masz sie z czego odchudzać itp itd" Lepiej niech bedą potem zaskoczeni efektami końcowymi ![]() Właśnie wrociłam z biegania po lesie i od razu lepszy nastrój(chociaż na chwilkę)
|
|
#3669 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak pieszczotliwiej. tratatatatamusze kiedys wyprobowac takie polaczenie Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43337155]wszyscy się ze mnie śmieją jak mówie im że nigdy nie byłam w zoo Ja też muszę sobie skołować kalendarz i będę odliczać. Tż miał mi wydrukować zdjęcia lasek i miałam sobie przykleić nad biurkiem,ale coś chyba mu się zapomniało [/QUOTE]ja nigdy nie bylam nad morzem. no ale jeszcze nic straconego ![]() Cytat:
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43337617]ja też mam tylko was, przepraszam AŻ ale wiadomo chciałoby się mieć kogoś przy sobie co by mobilizował do ćwiczeń, dzielił się przepisami dietowymi, ale nie ma U mnie Tż wie że się "odchudzam" ale denerwuje mnie czasami swoimi gadkami, jemu to łatwo mówić bo on chce przytyć a nie może waży 53kg ale przy 1.65m. Jeszcze rodzina wkurza mnie gadkami np na imprezach "a dzisiaj to możesz jutro się będziesz odchudzać" no luuuuudzie. Oni wiedzą że u mnie to całe życie walka z jedzeniem bo od małego bylam b. gruba [/QUOTE]nie ma co sluchac gadania i robic swoje. moj Tz twierdzi ze nie powinnam nic robic Cytat:
![]() dobrze ze lepszy humor masz a u mnie zmiana planow co do obiadu. upieklam szynke, zrobilam kluski i czerwona kapuste. |
||||||
|
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie szykuje się grzeszny wieczór robimy sobie z dziewczynami z grupy babski wieczór przy filmach, alkoholu i jakimś dobrym żarełku no ale dobra, od dwóch tygodni nie zjadłam nic zakazanego, to dzisiaj sobie trochę popuszczę, trzeba się integrować specjalnie zjadłam dzisiaj tylko śniadanie (ale żeby nie było, jadłam je ok. 13), więc mam trochę kalorii z zapasie
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję spadków dziewczyny.
ją się zwaze dopiero w środę ![]() dziś mam ten dzień jokera, tak wyjątkowo, bo ogólnie nie uznaje, ale na targu w ramach śniadania i obiadu zjadlam pół dużego wafelka, dużego pieroga z mięsem i leczo no i kolacja w restauracji mnie czeka na targu jak zawsze było super, wycinalysmy z corka lampion z dyni.
|
#3672 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny, byłam wczoraj ok godziny na siłowni, tak wyciskałam (hahaha) że dzisiaj ledwo się ubrałam, to co ćwiczę w domu to jest pikuś bo zakwasów już nie miałam od 4 miesięcy jak ćwiczę, a dzisiaj to masakra ale tylko w ramionach mam takie zakwasy na szczęście, albo i nie na szczęście bo dzisiaj jest mój ulubiony dzień ćwiczeń bo jestem wypoczęta, nie myślę o nauce i chyba jeszcze nigdy go nie opuściłam i nie jestem w stanie dziś czegokolwiek zrobić, ale jestem tak zmotywowana dzięki ostatniemu spadkowi że już się rozglądam za hantelkami, a ktoś mi doradzi żeby jakieś obciążenie mieć na nogi? i ile mają mieć kG? jest całkowicie zielona w tym, a jeszcze jakaś dobra odżywka białkowa by się przydała
![]() Udanego wieczoru Wam życzę ) dietka dietka hahaha, nie no dziś imprezy więc można trochę odpuścić, ale jutro + 30 minut więcej ćwiczeń obowiązkowo !!! ;*Edytowane przez Kocik123 Czas edycji: 2013-10-19 o 17:12 |
|
|
|
#3673 |
|
Konto usunięte
|
http://kwejk.pl/obrazek/1934028/odchudzanie.html
![]() ech zaczyna się najgorsza pora dla mnie, czas wpierdzielania ale nie dam się gumy do żucia dużo dają.Co tam u was? |
|
|
|
#3674 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
![]() a jak zaczelam zdrowo jesc ,ciemny chleb ,owoce,zero slodyczy to powiedzieli ze chyba do ciazy sie przygotowuje![]() hehedla nie ktorych zdrowe odzywianie to kosmos rzecz zbedna top co ja im bede tlumaczyc ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- [QUOTE=Tusia forte;43336935]Zaliczyłam skalpel, zaraz lecę biegać Muszę się wyładowac, bo od rana mam zły humor W ogóle siostra zaczęła mnie strasznie mobilizować do nie zaprzepaszczania diety. Powiedziała, że chce mnie w sylwestra zobaczyć w końcu uśmiechniętą i w pełni zadowoloną ze swojego ciała. Odlicza mi dni i pilnuje tego co jem. Pierwszy raz się tak mną "zajęła". I faktycznie stwierdziłam, że trzeba utrzymać się tego co się postanowiło, bo czas minie, a ja może w końcu będę dumna z samej siebie. Także kobitki, damy radę, nie poddajemy się, chudniemy tylko i wyłącznie dla samych siebie [COLOR="Silver"]dzis mi tz powiedzial ze super wygladam i ze mi sie cialo strasznie zmienilo ![]() dzis i wczoraj bez cw no i malo dietetycznie ale od jutra walcze dalej nie powiem podbudowal mnie![]() dzis sporo na zakupacvh poganialam kupilam 3 sukienki wiec cialo trzeba dopasowac do nich![]() takze jutro melduje sie z ladnym jadlospisem![]()
|
||
|
|
|
#3675 |
|
Konto usunięte
|
po człowieku "chudym" może nie być widać z zewnątrz że się odżywia śmieciami, ale szkoda że nie widać co się dzieje w środku z jego narządami
|
|
|
|
#3676 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43341047]po człowieku "chudym" może nie być widać z zewnątrz że się odżywia śmieciami, ale szkoda że nie widać co się dzieje w środku z jego narządami[/QUOTE]
dokładnie, w późniejszym wieku mogą mieć duże problemy zdrowotne.. [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43340955]http://kwejk.pl/obrazek/1934028/odchudzanie.html ![]() ech zaczyna się najgorsza pora dla mnie, czas wpierdzielania ale nie dam się gumy do żucia dużo dają.Co tam u was?[/QUOTE] ja też się boję tej nadchodzącej zimy, bo jak mi zimno to(nie wiem czemu) jem za dwóch. Ale damy radę noo guma daje, ale przynajmniej w moim przypadku na chwilę, bo jak guma zrobi się gorzka to jeszcze bardziej chce mi się jeść ![]() Cytat:
w końcu sobota ![]() Ja znowu bez planów, nawet nie chce mi się z domu ruszać Przynajmniej oszczedzam na dodatkowych % kaloriach, bo i tak wpadną w nadchodzącym tyg, mam otrzęsiny
|
|
#3677 |
|
Konto usunięte
|
postanowiłam że jutro zamówie sobie twister do ćwiczeń. Wolałabym jakieś urządzenie które by działało na moje grubaśne nogi, ale warto spróbować tego twistera na brzuch.
Ma któraś? albo inny jakiś tani przyrząd do ćwiczeń? |
|
|
|
#3678 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43325102]Jeestem i nie zjadłam nic w Macu
Spotkałam za to tam starego znajomego i pogadaliśmy i o studiach jego ( i moich przyszłych ) i wychodzi na to że muszę teraz załatwić sobie już korepetycje z matmy bo słabo to widzę.A teraz mykam zrobić obiadek i na zakupy ![]() Trzymajcie się moje współdietowiczki [/QUOTE] za mcdonald. no zawsze korepetycje się przydadzą, albo te kursy przed maturalne. ale samemu też można dużo zdziałać Cytat:
ale cisza... piątkowy wieczór w końcu.[/QUOTE] opowiem Wam w klubie co nieco jak będę miała chwile czasu Cytat:
super, że jesteś zadowolona z nóżek ![]() BeeAnn fajnie, że się już tak super integrujecie z dziewczynami itp ![]() Karolina, tusia czy ten step jest trudny do ogarnięcia? u mnie jest napisane na stronie, że jest dla średnio-zaawansowanych, dlatego póki co nie byłam na nim ale mnie kusi, tak samo jak ''bosu'' ![]() pewnie, fajnie by było coś zorganizować i się spotkać gdzieś wszystkie oczywiście jak będzie ciepło haha ![]() ![]() czytałam Was w telefonie cały czas, więc byłam na bieżąco. nie mam na nic ochoty i jesteście jedynym wątkiem, który nadrabiam systematycznie, innych mi się nawet nie chce czytać ostatnio. dziś cały dzień spędziłam z TŻ. nie wyłączyłam wczoraj wieczorem prostownicy, a dopiero teraz wróciłam i nie wiem czy się nie spaliła no nic, obadam to przy następnym prostowaniu. pogoda dziś była bardzo ładna, gdzieś mi przemknęło, że ma się jeszcze trochę ocieplić, fajnie by było. mam chwilę czasu to zajmę się notatkami, muszę je przenieść z power pointa na worda by sobie je wydrukować. tylko jak to zrobić kiedy jedna prezentacja jest tylko do odczytu?
Edytowane przez edyta508 Czas edycji: 2013-10-19 o 21:12 |
||
|
|
|
#3679 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
Nie wiem, może to przemęczenie i byle co mnie wnerwia? Jutro też imprezka, ale będzie dobrze.Cytat:
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43342421]postanowiłam że jutro zamówie sobie twister do ćwiczeń. Wolałabym jakieś urządzenie które by działało na moje grubaśne nogi, ale warto spróbować tego twistera na brzuch. Ma któraś? albo inny jakiś tani przyrząd do ćwiczeń?[/QUOTE] Mam twister, ale przyznam się, że dawno już z niego nie korzystałam
|
|
|
|
|
#3680 |
|
Konto usunięte
|
Edytka trzymaj się wszystko będzie ok
Bingos jutro masz się poudzielać
|
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43343476]
Bingos jutro masz się poudzielać [/QUOTE]Spróbuję do południa, bo potem wybywam. Czytam was na bieżąco i każdej chciałabym odpisać, ale nie daję ostatnio rady Co do twistera - działa, ale trzeba regularności i czasu. Przeszkodą są kolki
|
|
|
|
#3682 |
|
Konto usunięte
|
dobrze że z nami jesteś Bigosik
nie możemy tracić naszych żołnierzy ![]() Będę was nękać jak się nie będziecie odzywać, niektore już to wiedzą
|
|
|
|
#3683 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesli chodzi o step, to ćwiczy się układy i każdy ruch, pozycja mają swoją nazwę, na początku było mi cięzko ogarnąć co mam robić bo laska rzucała hasło z nazwą danej figury, ale sporo się to powtarza i da się szybko wciągnąć w rytm i kroki ![]() Cytat:
Mój nastrój w ostatnim czasie też nie jest najlepszy, ale co zrobić, trzeba poczekać na "lepsze dni" no i zmienić nastawienie
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
![]() napisałam w klubie. no to muszę się wybrać na ten step. jednak średnio mi pasują ostatnio godziny na ten fitness przez uczelnie, wszystko bym musiała robić w biegu a od mojego szybkiego tempa chodzenia już mi się obcasy starły |
|
|
|
#3685 |
|
Wtajemniczenie
|
edytka głowa do góry, wszystko się ułoży liczę, że na Twoją korzyść
A co do stepa to może w semetrze letnim znajdziesz czas na te zajęcia ![]() Sobota wieczór a ja już w łożku leżę, zaraz zabieram się za dokończenie filmu "czułe słówka" Kojarzycie może? Niezły wyciskacz łez
|
#3686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w semestrze letnim mam o 100 godzin więcej niż w zimowym, więc nie wiem ja to będzie nie, ja nie kojarzę. ale jak wyciskacz to sobie włączę niedługo, lubie takie! ogólnie jestem zła bo wyłączyli nam tv teraz, chyba coś się stało na osiedlu a leciał fajny film na tvn
|
|
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
Karcia święte słowa o tych wnetrznosciach chudzielcow, zawsze mojemu mężowi mówię, żeby nie jadl, co popadnie, bo może i jest za chudy, ale o organizm też trzeba dbać i w jego przypadku jeść kalorycznie, ale zdrowo.
ba wczorajszej kolacji niezłe się objadlam, wrzucilam w siebie pizzę z rukola i szynka parmenska, risotto z borowikam i parmezanem oraz lody z prazonymi migdalami i sosem truskawkowym super komponowaly się z nimi liście mięty. Na szczęście waga nie wzrosła, bo nie wytrzymalam i weszlam dziś na wagę a tego się obudzilam, zwazywsży na to, już z targu wyszłam nazarta. dziś oczywiście jedzonko lekkostrawne i więcej ćwiczeń.
|
#3688 |
|
Konto usunięte
|
wiesz, podobno jak się trzyma dłuższy czas dietę, to taki jeden dzień jedzenia nawet pomaga bo rozbudza metabolizm, no ale to musi być jednen dzień na x czasu
![]() a ja nie wiem po co tak rano wstałam mam do zrzucenia 24kostki smalcu |
|
|
|
#3689 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43340955]http://kwejk.pl/obrazek/1934028/odchudzanie.html
![]() ech zaczyna się najgorsza pora dla mnie, czas wpierdzielania ale nie dam się gumy do żucia dużo dają.Co tam u was?[/QUOTE] mi pomaga zajecie. jak sie ruszam, krzatam to nie mam czasu ani ochoty na jedzenie. poczatkowy glod-szklanka wody Cytat:
)swietna pochwala. znacz sie ze dzialasz , dzialasz i dzialasz bedzie dobrze. musi.Cytat:
chyba sie mnie czepia jakas slepota.zaraz sie zabieram za sniadanie i cwiczenia. jako ze niedziela to wpierw sie zabralam za porzadki. milego i owocnego dnia zycze |
||
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
karcia tylko raz na jaki czas można taki dzień jokera stosować, oto jest pytanie
mamy jeszcze drugie takie zaproszenie do restauracji i zastanawiam się, za jaki czas możemy znowu zarezerwować stolik
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.

i w dodatku te piękne zdjęcia, aż chce się jeść
Może kiedyś uda nam się coś takiego zorganizować, najpierw do Wrocka, a potem Ty do Wawy
[/QUOTE]

trzeba się pilnować

nie, ja nie kojarzę. ale jak wyciskacz to sobie włączę niedługo, lubie takie! ogólnie jestem zła bo wyłączyli nam tv teraz, chyba coś się stało na osiedlu a leciał fajny film na tvn
super komponowaly się z nimi liście mięty. Na szczęście waga nie wzrosła, bo nie wytrzymalam i weszlam dziś na wagę