to nie KIT, od dziś jestem FIT! - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-19, 12:45   #3661
Karolinka180
Raczkowanie

Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT!

Tusia Tez uwielbiam step! Tyle skakania, biegania i tańczenia na raz. Noi ta satysfakcja jak już się ogarnie choreografię:P Także wyszłam z bananem na twarzy i dzielnie zabieram się za moje dietetyczne wypieki! Trzymam kciuki za Was, dzień jeszcze długi także musimy się trzymać dzielnie
Karolinka180 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 12:50   #3662
BeeAnn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez windowS17 Pokaż wiadomość
bee ty tak nie imprezuj ostro:hah aha:
na obojetnie jakie ciastka by mozna bylo wycinac foremkami i dzieci mogly dekorowac a potem sie zajadac.
jeśli chodzi o pierniki, to ja na swięta zawsze robię z tego przepisu: http://www.mojewypieki.com/przepis/szybkie-pierniczki, potem jakoś fajnie dekoruję i wszyscy się zajadają
poszukaj czegoś tutaj: http://www.mojewypieki.com/kategoria/ciastka przepisów jest masa, zawsze jak chcę coś upiec to szukam na tej stronie i jeszcze nigdy się nie zawiodłam, także polecam z czystym sumieniem i w dodatku te piękne zdjęcia, aż chce się jeść

Cytat:
Napisane przez Tusia forte Pokaż wiadomość
Bardzo chętnie odwiedzę Wrocław. Może kiedyś uda nam się coś takiego zorganizować, najpierw do Wrocka, a potem Ty do Wawy
byłoby super, trzeba będzie kiedyś coś ogarnąć, w końcu z każdym dniem poznajemy się coraz lepiej, więc można by zobaczyć się kiedyś w realu

[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43335328]
Ja też chce do wrocławia [/QUOTE]

zapraszam! łóżko mam dwuosobowe, ale przecież już zaraz będziemy takie szczuplaczki, że na pewno zmieścimy się w trójkę jak coś

Cytat:
Zaliczyłam skalpel, zaraz lecę biegać Muszę się wyładowac, bo od rana mam zły humor
W ogóle siostra zaczęła mnie strasznie mobilizować do nie zaprzepaszczania diety. Powiedziała, że chce mnie w sylwestra zobaczyć w końcu uśmiechniętą i w pełni zadowoloną ze swojego ciała. Odlicza mi dni i pilnuje tego co jem. Pierwszy raz się tak mną "zajęła". I faktycznie stwierdziłam, że trzeba utrzymać się tego co się postanowiło, bo czas minie, a ja może w końcu będę dumna z samej siebie. Także kobitki, damy radę, nie poddajemy się, chudniemy tylko i wyłącznie dla samych siebie
brawa za ćwiczenia
ja mam w telefonie aplikację, która odlicza mi dni do różnych wydarzeń i sobie ustawiłam m.in. sylwestra ale moim głównym celem są najpierw święta

u mnie też dzisiaj świeci słońce, a jutro ma być 19 stopni! więc umówiłam się na jutro z koleżanką do zoo trzeba korzystać z takiej pogody!

BeeAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 12:52   #3663
5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770
Konto usunięte

wszyscy się ze mnie śmieją jak mówie im że nigdy nie byłam w zoo
Ja też muszę sobie skołować kalendarz i będę odliczać.
Tż miał mi wydrukować zdjęcia lasek i miałam sobie przykleić nad biurkiem,ale coś chyba mu się zapomniało
5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 13:03   #3664
Karolinka180
Raczkowanie

Tusia,super że Cię siostra tak wspiera! Ja mam tylko (albo aż) Was. Generalnie nikomu się nie przyznaję że jestem na diecie, może to dziwne, ale boję się porażki. Tzn, jeśli znajomi będą wiedzieli że jestem na diecie, a ja będę miała chwilę słabości i zjem coś słodkiego to nie chcę żeby mnie za plecami krytykowali "ale ma diete, że słodycze wpieprza, albo alko pije". Poza tym mam na prawdę koleżanki co lubią jeść, jedne są mimo to chude, a te które są przy kości i tak się nie przejmują. A nie znoszę tego gadania,że przesadzam z dietą. Wiem, że mam prawo, ale wolę tylko z Wami się tym dzielić :P Zresztą jak wcześniej pisałam nawet mój TŻ do końca nie wie że aż tak walczę.

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43335328]u mnie w lodówce jest żarcie całej rodzinki więc wszystko prawie się nie nadaje, kupuje sobie niektóre rzeczy dla siebie ale przecież wiadomo że dla jednej osoby nie będą robić zakupów całościowych. Więc w lodówce pełno jest salami, sera, kotletów, itp, więc zostaje mi odmrozić pierś i zrobić w jakim sosie czy coś. Jeszcze planuje dziś zrobić sobie jakiegoś omleta czy coś.

Ja też chce do wrocławia [/QUOTE]

Karcia, omlet z kalafiora!

btw, też kocham wrocław! jedźmy wszystkie!

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

A ogóle zapomniałam o najwazniejszym... Na wadzę dziś rano.. 62,7!!! A od dłuższego czasu waga stała między 63 a 64 i już się stęskniłam za tą dwójką
Karolinka180 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 13:15   #3665
Konto usunięte

Nie mam kalafiora

Gratulacje za spadek
Kurde wam ubywa, a mi jak spadnie kg to zaraz wraca, nawet jak nie grzeszę trzeba się pilnować
5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 13:17   #3666
BeeAnn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolinka180 Pokaż wiadomość
Tusia,super że Cię siostra tak wspiera! Ja mam tylko (albo aż) Was. Generalnie nikomu się nie przyznaję że jestem na diecie, może to dziwne, ale boję się porażki. Tzn, jeśli znajomi będą wiedzieli że jestem na diecie, a ja będę miała chwilę słabości i zjem coś słodkiego to nie chcę żeby mnie za plecami krytykowali "ale ma diete, że słodycze wpieprza, albo alko pije". Poza tym mam na prawdę koleżanki co lubią jeść, jedne są mimo to chude, a te które są przy kości i tak się nie przejmują. A nie znoszę tego gadania,że przesadzam z dietą. Wiem, że mam prawo, ale wolę tylko z Wami się tym dzielić :P Zresztą jak wcześniej pisałam nawet mój TŻ do końca nie wie że aż tak walczę.

ja też nikomu nie mówię wie tylko mama i brat, a z żadnymi znajomymi o tym nie rozmawiam, bo nie chcę, żeby potem patrzyli, co jem, ile i zadawali jakieś pytanie 'czy już schudłam', 'a co robię, żeby schudnąć' itp.
i tak jak Ty, jeśli będę z nimi jeść coś kalorycznego, to też nie chcę, żeby sobie myślały, że złamałam dietę czy coś. to Wy jesteście moimi dietowymi towarzyszkami i całkowicie mi wystarczacie

Cytat:

A ogóle zapomniałam o najwazniejszym... Na wadzę dziś rano.. 62,7!!! A od dłuższego czasu waga stała między 63 a 64 i już się stęskniłam za tą dwójką
a co tam, przyjeżdżajcie wszystkie! przedpokój mam wielki, skombinuję materace, więc jakoś się pomieścimy

no i gratki za spadek! sama jestem mega ciekawa, ile teraz ważę, ale tu nie mam wagi, więc dowiem się dopiero jak pojadę do domu na wszystkich świętych

Stary 2013-10-19, 13:34   #3667
Konto usunięte

ja też mam tylko was, przepraszam AŻ ale wiadomo chciałoby się mieć kogoś przy sobie co by mobilizował do ćwiczeń, dzielił się przepisami dietowymi, ale nie ma
U mnie Tż wie że się "odchudzam" ale denerwuje mnie czasami swoimi gadkami, jemu to łatwo mówić bo on chce przytyć a nie może waży 53kg ale przy 1.65m.
Jeszcze rodzina wkurza mnie gadkami np na imprezach "a dzisiaj to możesz jutro się będziesz odchudzać" no luuuuudzie. Oni wiedzą że u mnie to całe życie walka z jedzeniem bo od małego bylam b. gruba
Stary 2013-10-19, 15:15   #3668
Tusia forte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BeeAnn Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o pierniki, to ja na swięta zawsze robię z tego przepisu: http://www.mojewypieki.com/przepis/szybkie-pierniczki, potem jakoś fajnie dekoruję i wszyscy się zajadają
poszukaj czegoś tutaj: http://www.mojewypieki.com/kategoria/ciastka przepisów jest masa, zawsze jak chcę coś upiec to szukam na tej stronie i jeszcze nigdy się nie zawiodłam, także polecam z czystym sumieniem i w dodatku te piękne zdjęcia, aż chce się jeść

byłoby super, trzeba będzie kiedyś coś ogarnąć, w końcu z każdym dniem poznajemy się coraz lepiej, więc można by zobaczyć się kiedyś w realu

zapraszam! łóżko mam dwuosobowe, ale przecież już zaraz będziemy takie szczuplaczki, że na pewno zmieścimy się w trójkę jak coś

brawa za ćwiczenia
ja mam w telefonie aplikację, która odlicza mi dni do różnych wydarzeń i sobie ustawiłam m.in. sylwestra ale moim głównym celem są najpierw święta

u mnie też dzisiaj świeci słońce, a jutro ma być 19 stopni! więc umówiłam się na jutro z koleżanką do zoo trzeba korzystać z takiej pogody!
No koniecznie musimy pomyśleć o takim realnym spotkaniu

Byłam raz we wrocławskim Zoo, jest cudowne, tyle do łażenia i tyle gatunków zwierząt warszawskie Zoo jest o wiele mniejsze.

Cytat:

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Karcia, omlet z kalafiora!

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

za spadek

Ja znajomym też nie mówię, że na poważnie chcę zrzucić parę kilo, bo też słyszę ciągle"nie przesadzaj, nie masz sie z czego odchudzać itp itd" Lepiej niech bedą potem zaskoczeni efektami końcowymi

Właśnie wrociłam z biegania po lesie i od razu lepszy nastrój(chociaż na chwilkę)

noticemysoul

Is there a cure for this pain
Maybe I should have something to eat
But food wont take this emptiness away
Im hungry for you my love
Tusia forte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 15:47   #3669
windowS17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
trajcia hehe, śmieszny skrót
ludzie na forum skracaja mnie do tra, więc jeśli wam wygodniej, to możecie tak pisać.
kapusta po zupie totalnie mnie wypełniła i w sumie smakowalo to ok. tzn najpierw zjadlam kapustę, potem zupę
)
wiec jesli pozwolisz bede pisac trajcia tak pieszczotliwiej. tratatatata
musze kiedys wyprobowac takie polaczenie

Cytat:
Zaliczyłam skalpel, zaraz lecę biegać Muszę się wyładowac, bo od rana mam zły humor
W ogóle siostra zaczęła mnie strasznie mobilizować do nie zaprzepaszczania diety. Powiedziała, że chce mnie w sylwestra zobaczyć w końcu uśmiechniętą i w pełni zadowoloną ze swojego ciała. Odlicza mi dni i pilnuje tego co jem. Pierwszy raz się tak mną "zajęła". I faktycznie stwierdziłam, że trzeba utrzymać się tego co się postanowiło, bo czas minie, a ja może w końcu będę dumna z samej siebie. Także kobitki, damy radę, nie poddajemy się, chudniemy tylko i wyłącznie dla samych siebie .
super ze masz taka siostre. zawsze to wieksza motywacja ktora przypomina ci o dietowaniu
Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny chwilkę mnie nie było, ostanio dość że mało czasu, to jeszcze brak stałego neta ale i brak na wadzewkońcu jest 59,8 niby nic, ale zawsze coś za bardzo nadrabiać teraz Was nie będę, bo nie mam jak, nie bijcie
super.
Cytat:
Napisane przez BeeAnn Pokaż wiadomość
dzieki. bede probowala jutro.
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43337155]wszyscy się ze mnie śmieją jak mówie im że nigdy nie byłam w zoo
Ja też muszę sobie skołować kalendarz i będę odliczać.
Tż miał mi wydrukować zdjęcia lasek i miałam sobie przykleić nad biurkiem,ale coś chyba mu się zapomniało [/QUOTE]
ja nigdy nie bylam nad morzem. no ale jeszcze nic straconego
Cytat:
brawa dla kolejnej. oby tak dalej dziewczyny
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43337617]ja też mam tylko was, przepraszam AŻ ale wiadomo chciałoby się mieć kogoś przy sobie co by mobilizował do ćwiczeń, dzielił się przepisami dietowymi, ale nie ma
U mnie Tż wie że się "odchudzam" ale denerwuje mnie czasami swoimi gadkami, jemu to łatwo mówić bo on chce przytyć a nie może waży 53kg ale przy 1.65m.
Jeszcze rodzina wkurza mnie gadkami np na imprezach "a dzisiaj to możesz jutro się będziesz odchudzać" no luuuuudzie. Oni wiedzą że u mnie to całe życie walka z jedzeniem bo od małego bylam b. gruba [/QUOTE]
nie ma co sluchac gadania i robic swoje. moj Tz twierdzi ze nie powinnam nic robic
Cytat:

Ja znajomym też nie mówię, że na poważnie chcę zrzucić parę kilo, bo też słyszę ciągle"nie przesadzaj, nie masz sie z czego odchudzać itp itd" Lepiej niech bedą potem zaskoczeni efektami końcowymi

Właśnie wrociłam z biegania po lesie i od razu lepszy nastrój(chociaż na chwilkę)
wlasnie
dobrze ze lepszy humor masz

a u mnie zmiana planow co do obiadu. upieklam szynke, zrobilam kluski i czerwona kapuste.
windowS17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 16:07   #3670
BeeAnn
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie!

u mnie szykuje się grzeszny wieczór robimy sobie z dziewczynami z grupy babski wieczór przy filmach, alkoholu i jakimś dobrym żarełku no ale dobra, od dwóch tygodni nie zjadłam nic zakazanego, to dzisiaj sobie trochę popuszczę, trzeba się integrować specjalnie zjadłam dzisiaj tylko śniadanie (ale żeby nie było, jadłam je ok. 13), więc mam trochę kalorii z zapasie

Stary 2013-10-19, 16:37   #3671
traicionera
Zakorzenienie

gratuluję spadków dziewczyny.
ją się zwaze dopiero w środę

dziś mam ten dzień jokera, tak wyjątkowo, bo ogólnie nie uznaje, ale na targu w ramach śniadania i obiadu zjadlam pół dużego wafelka, dużego pieroga z mięsem i leczo no i kolacja w restauracji mnie czeka na targu jak zawsze było super, wycinalysmy z corka lampion z dyni.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 17:09   #3672
Kocik123
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny, byłam wczoraj ok godziny na siłowni, tak wyciskałam (hahaha) że dzisiaj ledwo się ubrałam, to co ćwiczę w domu to jest pikuś bo zakwasów już nie miałam od 4 miesięcy jak ćwiczę, a dzisiaj to masakra ale tylko w ramionach mam takie zakwasy na szczęście, albo i nie na szczęście bo dzisiaj jest mój ulubiony dzień ćwiczeń bo jestem wypoczęta, nie myślę o nauce i chyba jeszcze nigdy go nie opuściłam i nie jestem w stanie dziś czegokolwiek zrobić, ale jestem tak zmotywowana dzięki ostatniemu spadkowi że już się rozglądam za hantelkami, a ktoś mi doradzi żeby jakieś obciążenie mieć na nogi? i ile mają mieć kG? jest całkowicie zielona w tym, a jeszcze jakaś dobra odżywka białkowa by się przydała

Udanego wieczoru Wam życzę) dietka dietka hahaha, nie no dziś imprezy więc można trochę odpuścić, ale jutro + 30 minut więcej ćwiczeń obowiązkowo !!! ;*

Edytowane przez Kocik123
Czas edycji: 2013-10-19 o 17:12
Kocik123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 18:49   #3673
Konto usunięte

http://kwejk.pl/obrazek/1934028/odchudzanie.html
ech zaczyna się najgorsza pora dla mnie, czas wpierdzielania
ale nie dam się gumy do żucia dużo dają.
Co tam u was?
Stary 2013-10-19, 18:54   #3674
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kocik123 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, byłam wczoraj ok godziny na siłowni, tak wyciskałam (hahaha) że dzisiaj ledwo się ubrałam, to co ćwiczę w domu to jest pikuś bo zakwasów już nie miałam od 4 miesięcy jak ćwiczę, a dzisiaj to masakra ale tylko w ramionach mam takie zakwasy na szczęście, albo i nie na szczęście bo dzisiaj jest mój ulubiony dzień ćwiczeń bo jestem wypoczęta, nie myślę o nauce i chyba jeszcze nigdy go nie opuściłam i nie jestem w stanie dziś czegokolwiek zrobić, ale jestem tak zmotywowana dzięki ostatniemu spadkowi że już się rozglądam za hantelkami, a ktoś mi doradzi żeby jakieś obciążenie mieć na nogi? i ile mają mieć kG? jest całkowicie zielona w tym, a jeszcze jakaś dobra odżywka białkowa by się przydała

Udanego wieczoru Wam życzę) dietka dietka hahaha, nie no dziś imprezy więc można trochę odpuścić, ale jutro + 30 minut więcej ćwiczeń obowiązkowo !!! ;*
tez myslalam o takich hantelkach na nogi tylko nie znam sie jak z obciazeniami ,co i jak

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
No koniecznie musimy pomyśleć o takim realnym spotkaniu

Byłam raz we wrocławskim Zoo, jest cudowne, tyle do łażenia i tyle gatunków zwierząt warszawskie Zoo jest o wiele mniejsze.

za spadek

mam tak samo a PO CO CI TO ITP a jak zaczelam zdrowo jesc ,ciemny chleb ,owoce,zero slodyczy to powiedzieli ze chyba do ciazy sie przygotowuje:haha ha: hehe
dla nie ktorych zdrowe odzywianie to kosmos rzecz zbedna top co ja im bede tlumaczyc

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

[QUOTE=Tusia forte;43336935]Zaliczyłam skalpel, zaraz lecę biegać Muszę się wyładowac, bo od rana mam zły humor
W ogóle siostra zaczęła mnie strasznie mobilizować do nie zaprzepaszczania diety. Powiedziała, że chce mnie w sylwestra zobaczyć w końcu uśmiechniętą i w pełni zadowoloną ze swojego ciała. Odlicza mi dni i pilnuje tego co jem. Pierwszy raz się tak mną "zajęła". I faktycznie stwierdziłam, że trzeba utrzymać się tego co się postanowiło, bo czas minie, a ja może w końcu będę dumna z samej siebie. Także kobitki, damy radę, nie poddajemy się, chudniemy tylko i wyłącznie dla samych siebie [COLOR="Silver"]

dzis mi tz powiedzial ze super wygladam i ze mi sie cialo strasznie zmienilo dzis i wczoraj bez cw no i malo dietetycznie ale od jutra walcze dalej nie powiem podbudowal mnie dzis sporo na zakupacvh poganialam kupilam 3 sukienki wiec cialo trzeba dopasowac do nich takze jutro melduje sie z ladnym jadlospisem dzis jeszcze korzystam i troche alko wpadnie a co
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 18:56   #3675
Konto usunięte

po człowieku "chudym" może nie być widać z zewnątrz że się odżywia śmieciami, ale szkoda że nie widać co się dzieje w środku z jego narządami
Stary 2013-10-19, 19:20   #3676
Tusia forte
Wtajemniczenie

[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43341047]po człowieku "chudym" może nie być widać z zewnątrz że się odżywia śmieciami, ale szkoda że nie widać co się dzieje w środku z jego narządami[/QUOTE]

dokładnie, w późniejszym wieku mogą mieć duże problemy zdrowotne..

[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43340955]http://kwejk.pl/obrazek/1934028/odchudzanie.html
Co tam u was?[/QUOTE]

ja też się boję tej nadchodzącej zimy, bo jak mi zimno to(nie wiem czemu) jem za dwóch. Ale damy radę
noo guma daje, ale przynajmniej w moim przypadku na chwilę, bo jak guma zrobi się gorzka to jeszcze bardziej chce mi się jeść

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
dzis mi tz powiedzial ze super wygladam i ze mi sie cialo strasznie zmienilo dzis i wczoraj bez cw no i malo dietetycznie ale od jutra walcze dalej nie powiem podbudowal mnie dzis sporo na zakupacvh poganialam kupilam 3 sukienki wiec cialo trzeba dopasowac do nich takze jutro melduje sie z ladnym jadlospisem dzis jeszcze korzystam i troche alko wpadnie a co
Korzystaj, korzystaj w końcu sobota

Ja znowu bez planów, nawet nie chce mi się z domu ruszać Przynajmniej oszczedzam na dodatkowych % kaloriach, bo i tak wpadną w nadchodzącym tyg, mam otrzęsiny

noticemysoul

Stary 2013-10-19, 20:42   #3677
Konto usunięte

postanowiłam że jutro zamówie sobie twister do ćwiczeń. Wolałabym jakieś urządzenie które by działało na moje grubaśne nogi, ale warto spróbować tego twistera na brzuch.
Ma któraś? albo inny jakiś tani przyrząd do ćwiczeń?
Stary 2013-10-19, 21:10   #3678
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43325102]Jeestem i nie zjadłam nic w Macu
Spotkałam za to tam starego znajomego i pogadaliśmy i o studiach jego ( i moich przyszłych ) i wychodzi na to że muszę teraz załatwić sobie już korepetycje z matmy bo słabo to widzę.
A teraz mykam zrobić obiadek i na zakupy
Trzymajcie się moje współdietowiczki [/QUOTE]

za mcdonald. no zawsze korepetycje się przydadzą, albo te kursy przed maturalne. ale samemu też można dużo zdziałać

Cytat:
A ja wróciłam z całodziennego łażenia po CH, miałam kupić sobie jakiś nowy płaszcz tak na obecne temperatury, ale wszystko wydawało mi się za cienkie i w końcu skończyłam tylko ze swetrem i bluzką.

karcia super, że się udało ominąć jedzenie w macu szerokim łukiem
edyta a czemu nieciekawie się dzieje?
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43331773]no właśnie Edyta co się dzieje?

ale cisza... piątkowy wieczór w końcu.[/QUOTE]

opowiem Wam w klubie co nieco jak będę miała chwile czasu

Cytat:

wy tu o celulicie a ja musze powiedziec ze super mi sie nogi ujedrnily
a swiatlo w przymierzalniach to faktza to w niektorych wyglada sie za ladnie hehhe do jutra
no to prawda, jedne lustra wyszczuplają i się wygląda super. ale znam sklep gdzie pogrubiają super, że jesteś zadowolona z nóżek

BeeAnn fajnie, że się już tak super integrujecie z dziewczynami itp
Karolina, tusia czy ten step jest trudny do ogarnięcia? u mnie jest napisane na stronie, że jest dla średnio-zaawansowanych, dlatego póki co nie byłam na nim ale mnie kusi, tak samo jak ''bosu''

pewnie, fajnie by było coś zorganizować i się spotkać gdzieś wszystkie oczywiście jak będzie ciepło haha

czytałam Was w telefonie cały czas, więc byłam na bieżąco. nie mam na nic ochoty i jesteście jedynym wątkiem, który nadrabiam systematycznie, innych mi się nawet nie chce czytać ostatnio.
dziś cały dzień spędziłam z TŻ. nie wyłączyłam wczoraj wieczorem prostownicy, a dopiero teraz wróciłam i nie wiem czy się nie spaliła no nic, obadam to przy następnym prostowaniu.
pogoda dziś była bardzo ładna, gdzieś mi przemknęło, że ma się jeszcze trochę ocieplić, fajnie by było.

mam chwilę czasu to zajmę się notatkami, muszę je przenieść z power pointa na worda by sobie je wydrukować. tylko jak to zrobić kiedy jedna prezentacja jest tylko do odczytu? przepisywać? eh, żenada. buziaki laski

Edytowane przez edyta508
Czas edycji: 2013-10-19 o 21:12
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 21:50   #3679
bingos
Zakorzenienie

Hej laski Ja na chwilową spowiedź. Wczoraj zaliczyłam jedną z weekendowych imprez, więc dzień raczej mało udany (ale bardziej od popołudnia, wcześniej było ok). Dziś menu całkiem fajne, nawet aktywności trochę było (sprzątanie całego domu, no i z racji ładnej pogody wybrałam się rowerem na zakupy), ale za to nastrój mam totalnie do i wybaczcie, ale jakoś nie mam ochoty się dziś udzielać Nie wiem, może to przemęczenie i byle co mnie wnerwia? Jutro też imprezka, ale będzie dobrze.
Cytat:
ja też się boję tej nadchodzącej zimy, bo jak mi zimno to(nie wiem czemu) jem za dwóch. Ale damy radę
Mam identycznie z tym żarciem
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43342421]postanowiłam że jutro zamówie sobie twister do ćwiczeń. Wolałabym jakieś urządzenie które by działało na moje grubaśne nogi, ale warto spróbować tego twistera na brzuch.
Ma któraś? albo inny jakiś tani przyrząd do ćwiczeń?[/QUOTE]
Mam twister, ale przyznam się, że dawno już z niego nie korzystałam
bingos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 21:53   #3680
Konto usunięte

Edytka trzymaj się wszystko będzie ok
Bingos jutro masz się poudzielać i napisać mi czy twister działa
Stary 2013-10-19, 21:58   #3681
bingos
Zakorzenienie

[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43343476]
Bingos jutro masz się poudzielać i napisać mi czy twister działa[/QUOTE]
Spróbuję do południa, bo potem wybywam. Czytam was na bieżąco i każdej chciałabym odpisać, ale nie daję ostatnio rady
Co do twistera - działa, ale trzeba regularności i czasu. Przeszkodą są kolki
bingos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 22:05   #3682
Konto usunięte

dobrze że z nami jesteś Bigosik nie możemy tracić naszych żołnierzy
Będę was nękać jak się nie będziecie odzywać, niektore już to wiedzą
Stary 2013-10-19, 22:13   #3683
Tusia forte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
za mcdonald. no zawsze korepetycje się przydadzą, albo te kursy przed maturalne. ale samemu też można dużo zdziałać

opowiem Wam w klubie co nieco jak będę miała chwile czasu

no to prawda, jedne lustra wyszczuplają i się wygląda super. ale znam sklep gdzie pogrubiają super, że jesteś zadowolona z nóżek

BeeAnn fajnie, że się już tak super integrujecie z dziewczynami itp
Karolina, tusia czy ten step jest trudny do ogarnięcia? u mnie jest napisane na stronie, że jest dla średnio-zaawansowanych, dlatego póki co nie byłam na nim ale mnie kusi, tak samo jak ''bosu''

pewnie, fajnie by było coś zorganizować i się spotkać gdzieś wszystkie oczywiście jak będzie ciepło haha

czytałam Was w telefonie cały czas, więc byłam na bieżąco. nie mam na nic ochoty i jesteście jedynym wątkiem, który nadrabiam systematycznie, innych mi się nawet nie chce czytać ostatnio.
dziś cały dzień spędziłam z TŻ. nie wyłączyłam wczoraj wieczorem prostownicy, a dopiero teraz wróciłam i nie wiem czy się nie spaliła no nic, obadam to przy następnym prostowaniu.
pogoda dziś była bardzo ładna, gdzieś mi przemknęło, że ma się jeszcze trochę ocieplić, fajnie by było.

mam chwilę czasu to zajmę się notatkami, muszę je przenieść z power pointa na worda by sobie je wydrukować. tylko jak to zrobić kiedy jedna prezentacja jest tylko do odczytu? przepisywać? eh, żenada. buziaki laski
buziak na pocieszenie cokolwiek Cie trapi, będzie lepiej.

Jesli chodzi o step, to ćwiczy się układy i każdy ruch, pozycja mają swoją nazwę, na początku było mi cięzko ogarnąć co mam robić bo laska rzucała hasło z nazwą danej figury, ale sporo się to powtarza i da się szybko wciągnąć w rytm i kroki także nie takie straszne

Cytat:
Napisane przez bingos Pokaż wiadomość
Hej laski Ja na chwilową spowiedź. Wczoraj zaliczyłam jedną z weekendowych imprez, więc dzień raczej mało udany (ale bardziej od popołudnia, wcześniej było ok). Dziś menu całkiem fajne, nawet aktywności trochę było (sprzątanie całego domu, no i z racji ładnej pogody wybrałam się rowerem na zakupy), ale za to nastrój mam totalnie do i wybaczcie, ale jakoś nie mam ochoty się dziś udzielać Nie wiem, może to przemęczenie i byle co mnie wnerwia? Jutro też imprezka, ale będzie dobrze.

Mam identycznie z tym żarciem

Mam twister, ale przyznam się, że dawno już z niego nie korzystałam

Mój nastrój w ostatnim czasie też nie jest najlepszy, ale co zrobić, trzeba poczekać na "lepsze dni" no i zmienić nastawienie

noticemysoul

Stary 2013-10-19, 23:09   #3684
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

napisałam w klubie.

no to muszę się wybrać na ten step. jednak średnio mi pasują ostatnio godziny na ten fitness przez uczelnie, wszystko bym musiała robić w biegu a od mojego szybkiego tempa chodzenia już mi się obcasy starły
Stary 2013-10-19, 23:21   #3685
Tusia forte
Wtajemniczenie

edytka głowa do góry, wszystko się ułoży liczę, że na Twoją korzyść

A co do stepa to może w semetrze letnim znajdziesz czas na te zajęcia

Sobota wieczór a ja już w łożku leżę, zaraz zabieram się za dokończenie filmu "czułe słówka" Kojarzycie może? Niezły wyciskacz łez

noticemysoul

Stary 2013-10-19, 23:37   #3686
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
edytka głowa do góry, wszystko się ułoży liczę, że na Twoją korzyść

A co do stepa to może w semetrze letnim znajdziesz czas na te zajęcia

Sobota wieczór a ja już w łożku leżę, zaraz zabieram się za dokończenie filmu "czułe słówka" Kojarzycie może? Niezły wyciskacz łez

w semestrze letnim mam o 100 godzin więcej niż w zimowym, więc nie wiem ja to będzie nie, ja nie kojarzę. ale jak wyciskacz to sobie włączę niedługo, lubie takie! ogólnie jestem zła bo wyłączyli nam tv teraz, chyba coś się stało na osiedlu a leciał fajny film na tvn
Stary 2013-10-20, 08:38   #3687
traicionera
Zakorzenienie

Karcia święte słowa o tych wnetrznosciach chudzielcow, zawsze mojemu mężowi mówię, żeby nie jadl, co popadnie, bo może i jest za chudy, ale o organizm też trzeba dbać i w jego przypadku jeść kalorycznie, ale zdrowo.

ba wczorajszej kolacji niezłe się objadlam, wrzucilam w siebie pizzę z rukola i szynka parmenska, risotto z borowikam i parmezanem oraz lody z prazonymi migdalami i sosem truskawkowym super komponowaly się z nimi liście mięty. Na szczęście waga nie wzrosła, bo nie wytrzymalam i weszlam dziś na wagę a tego się obudzilam, zwazywsży na to, już z targu wyszłam nazarta. dziś oczywiście jedzonko lekkostrawne i więcej ćwiczeń.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2013-10-20, 08:52   #3688
Konto usunięte

wiesz, podobno jak się trzyma dłuższy czas dietę, to taki jeden dzień jedzenia nawet pomaga bo rozbudza metabolizm, no ale to musi być jednen dzień na x czasu

a ja nie wiem po co tak rano wstałam
mam do zrzucenia 24kostki smalcu
Stary 2013-10-20, 08:53   #3689
windowS17
Zadomowienie

[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43340955]http://kwejk.pl/obrazek/1934028/odchudzanie.html
Co tam u was?[/QUOTE]
dobre.
mi pomaga zajecie. jak sie ruszam, krzatam to nie mam czasu ani ochoty na jedzenie. poczatkowy glod-szklanka wody
Cytat:
mam tak samo a PO CO CI TO ITP a jak zaczelam zdrowo jesc ,ciemny chleb ,owoce,zero slodyczy to powiedzieli ze chyba do ciazy sie przygotowuje hehe
dla nie ktorych zdrowe odzywianie to kosmos rzecz zbedna top co ja im bede tlumaczyc

ludzie to maja dziwne myslenie (a przygotowujesz sie??)
swietna pochwala. znacz sie ze dzialasz , dzialasz i dzialasz
Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
napisałam w klubie.
bedzie dobrze. musi.
Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
Karcia święte słowa o tych wnetrznosciach chudzielcow, zawsze mojemu mężowi mówię, żeby nie jadl, co popadnie, bo może i jest za chudy, ale o organizm też trzeba dbać i w jego przypadku jeść kalorycznie, ale zdrowo.

ba wczorajszej kolacji niezłe się objadlam, wrzucilam w siebie pizzę z rukola i szynka parmenska, risotto z borowikam i parmezanem oraz lody z prazonymi migdalami i sosem truskawkowym super komponowaly się z nimi liście mięty. Na szczęście waga nie wzrosła, bo nie wytrzymalam i weszlam dziś na wagę a tego się obudzilam, zwazywsży na to, już z targu wyszłam nazarta. dziś oczywiście jedzonko lekkostrawne i więcej ćwiczeń.
2 razy czylalam i mi wychodzilo borowiki z sosem truskawkowym. chyba sie mnie czepia jakas slepota.

zaraz sie zabieram za sniadanie i cwiczenia. jako ze niedziela to wpierw sie zabralam za porzadki. milego i owocnego dnia zycze
windowS17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 09:01   #3690
traicionera
Zakorzenienie

karcia tylko raz na jaki czas można taki dzień jokera stosować, oto jest pytanie mamy jeszcze drugie takie zaproszenie do restauracji i zastanawiam się, za jaki czas możemy znowu zarezerwować stolik
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości