|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Moderna, ja jeszcze jakiś czas temu schizowalam, ze to i tamto pralam, przecieralam i czyscilam kilka razy dziennie, ale akurat maty nie mylam, dopiero po 2 tygodniach uzytkowania intensywnego mam zamiar. Nie uchronię synka przed roznosciami tego swiata. Na moich puzzlach bylo napisane, ze bespieczne dla dzieci, przeznaczone dla dzieci. Mam takie z cyferkami.
Płynem do smoczkow bym tez umyla, ale nie uzywam poki co.
#3302 | |||||||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() od poczatku mozna surowe . Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja umylam w plynie do kapieli . Cytat:
![]()
![]() |
#3303 | |
Zakorzenienie
|
nie no co ty - !!!!
ogolnie dla 4 Ubran się nie Kupuje ![]() Cytat:
![]() ![]() małpka - Karol i Nocnik !!! boshe Kosmita jak nic ![]() oliwka - 16 !!! okien - i to nie koniec ![]() i TAK róbcie Dzieci ![]() ![]() cdn.107. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A puzzle musza miec znaczek sprawdzone na zawartosc formamidu jezeli sa zrobione z EVA (wtedy sa bezpieczne) - przeciez nasze dzieci biora to do buzi, liza, gryza i chemiczne substancje trafiaja do ich malych organizmow. (znalazlam na rynku na razie dwoch producentow Playshoes i Uno). Podobno od lipca 2013 w UE jest zakaz stosowania materialow z formamidem, ciekawa jestem czy producenci sie do tego zastosuja. I te piankowe z PE tez powinny byc bezpieczne. Ja puzzle na pewno umyje przed uzyciem, bo chemie czuc jak sie przylozy nos - wiec dziecko lezac na nich, tez przejdzie tym nieprzyjemnym zapachem ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-19 o 09:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3305 | |
Zakorzenienie
|
buczy to on przy jedzeniu
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3306 | |
Zakorzenienie
|
Moderna moje tez troche bylo czuc... ale tz pzed wyjeciem przetarł je goraca woda, a teraz bedziemy je kapac bo troche sie ubrudzily. Czesciej moj syn lezal na macie i u nas w pokoju, a puzzle nie byly rewelacja dla mojego leniuszka... do teraz.
![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
My tez nie kapalismy puzzli... mozna bylo... hmm... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...10968356_n.jpg Moze ktoras chce ![]() ![]()
![]() |
#3307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-19 o 09:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3308 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no i ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() hihi a Miluś dziś znowu zrobił Mamusi niespodziankę i Spał do 5.30 !! a apdł o 20-00 ![]() ![]() - oby tak dalej :0. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() o tak tak NA DZIS słonce musi byc - świecić dla NAS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no to na tyle nadrabiania trza się szykowac na spotanie z Basią - Basią ![]() lecz póki nie płacze nie wchodze do pokoju :P wiem wiem haha |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3309 | |
Zakorzenienie
|
moj tez przy wieczornym usypianiu jak jest zmeczony bardzo to muuuczy ,buczy glosniej niz krowa! i nagle padnie .
Cytat:
![]()
![]() |
#3310 |
Zakorzenienie
|
Moj Marcel konczy dzisiaj 6 miesiecy
![]() ![]() z Basia-Basia? ![]() umylam puzlle, wyszorowalam i nadal je delikatnie czuc - wywietrzeja? ![]()
#3311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do puzzli -juz widze jak nasz watek idzie teraz wachac puzzle ![]() co do mycia -tak sobie mysle - ja umylam od razu po zakupie .ale nie wyjmowalam kazdej czesci do umycia ,tylko w calosci ....czyli jak Roszek sobie wyjmuje to mamla tylko po czesci umyty puzzel.... ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3312 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a florek wlasnie pochłonal sliwke taka pyszna była ![]()
![]() |
#3313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja byłam w lumpku, łowy się mega udały za 17szt zapłaciłam 48zł ![]() ![]() Filip został z mamą ale podobno był bardzo marudny, zresztą teraz też jest, uciekam na spacerek Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Mój się fajnie zaczął- otwieram oczy a tam niebieskie ślepia wbijają wzrok we mnie ![]() ![]() no i TŻ się spóźnił do pracy ![]() dziewczyny znacie jakiś kurs na łapacza? Bo poszłam tylko szklanke odnieść do kuchni, wracam a on już siedzi iii leciiii więc ja padłam na ziemie, zdarłam kolano ale jedną ręką głowe złapałam-tuż nad ziemią ![]() taaa tylko wczoraj mi sie nie udało, specjalnie siadłam za nim żeby go łapać a on mi w bok poleciał.. oj był płacz, był... ![]() musze rozłożyć wieśniacką wykładzine bo mam fioletową. Tak dalej być nie może.. podczas pisania łapałam go jakieś 13563 razy ![]() chciałam kupić dywanik ale za takie malutkie minimum 200zł! edit. zdarłam drugie kolano ale refleks to ja mam ![]() Uwaga! Dziś mam plan-okna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3315 | ||
Kniaginia
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Ogólnie to się zastanawia: zaraz, a gdzie w ogóle jest to czwarte? ![]() Cytat:
Hehe, moja nie muczy. Ciekawe jak to brzmi ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3316 |
Raczkowanie
|
Moderna serdeczne życzenia dla Marcelka
![]() ![]()
#3317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co ja sie namyslalam, co to ten łapacz ![]() ![]()
![]() |
#3318 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() hehe jednorazowy akt dobroci dla matki (to był ![]() miłego spotkania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i mam kompleks straszliwy. jestem jedyna która nie tylko nie chudnie a tyje na kp. Cytat:
![]() ![]() ![]() ave szmateksy!!!! poka kombinezon! ![]() ![]() No i świetny początek dnia i tż jaki ufny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3319 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę że mają szansę wywietrzeć, choć moje nadal trochę czuć. Cytat:
![]() ale Kamilek szalony. pozazdrościć! Lunka - ja kupowałam dywan na targu. spory, bo do dużego pokoju i zapłaciłam ok 300zł. kupiliśmy go na początku ciąży, więc trochę już leży i nie widzę, żeby się różnił od sklepowych-firmowych. Edytowane przez moni_ka.g Czas edycji: 2013-10-19 o 13:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3320 |
Zakorzenienie
|
FLOREK DZISIAJ WYSTARTOWAŁ DO PRZODU
![]() ![]()
#3321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do kompleksow, to ja tez mam ich pelno ![]() nasze delikatnie jeszcze pachna, mam nadzieje, ze jeszcze troche wywietrzeją sobie ![]() ![]() BYou dla Roszpunki-Zosi tez sto latek!
![]() |
#3322 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() no a Kamilek to sie roooooozbrykal ! ![]() Cytat:
"mmmmmyyymmmmmyyymmmmmmyy y" i powtarzaj to ,powtarzaj ...... tak to brzmi ![]() ![]() a ! i za wage ![]() wychodzi na to ze moj Roszek wcale chyba nie taki mini ... a wydaje mi sie mniejszy przy Waszych dzieciach ..... Cytat:
wooow!!! juuuuuuuhuuuuuu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- i ja sie dolaczam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no wlasnie, wszystkie pisza, ze grube -a pozniej sie okazuje, ze jednak laski ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3324 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Moje troche czuc pomimo tego ze juz troche leza... Cytat:
![]() mojemu tez smakuje i soczek sliwkowy tez ok woow ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro pokażę bo suszy się na polu. Super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3326 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() żart? heh. kg na + nie kłamią.
![]() |
#3327 |
Zakorzenienie
|
no na czworaka
![]() ![]() o i sto lat dla Roszpunki ![]()
#3328 |
Zakorzenienie
|
tjaaa ......... cycki pelne meka tez swoje wazą no i miesnie sa ciezkie -a na pewno wyrobily Ci sie bicepsy ",tricepsy i kricepsy " od noszenia T.
![]() ![]()
#3329 | |
Zakorzenienie
|
hehe
![]() ![]() ![]() ![]() mój ogląda te ręce wyprostowane, te nogi zgięte, ta głowa już nie ryjąca w glebę ale żaby załapał że trzeba naprzemiennie i w przód to nie nie ![]() Cytat:
![]() (prawie w ogóle nie noszę T. - tyle co trzeba, żadnego noszenia dla noszenia ![]()
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2013-10-19 o 16:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3330 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki, umieram...
Całą noc wymiotowałam, gdyby nie to, że Krzyś mógł się obudzić na jedzenie, to bym położyła się w łazience, a tak kursowałam w te i we wte... Zasnęłam w końcu koło 5, a o 7 obudził się K. Na szczęście jest sobota i TŻ mógł zająć się Małym, ja dziś tylko daję cyca i dosypiam. Masakra jakaś, mam gorączkę, głowa mnie napieprza i nie mam siły wstać z łóżka - słaba jestem jak diabli. I nie wiem, czym się tak urządziłam ![]() Zjadłam 3 kromki suchego chleba i 2 ziemniaki, mam nadzieję, że taka jednodniowa dieta nie zmniejszy ilości mleka...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.