|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
U nas jest - Koci koci łapci, pojedziem do babci, babcia da nam mleczka, a dziadek - ciasteczka. Koci koci łapci, pojedziem do babci, babcia da kiełbasy, a dziadek - okrasy.
Sylwietta, to nie do końca tak - generalnie rodzice kochają małą, ale jak przychodzi do zostawania z nią, to mamy jak najszybciej wracać, jak już gdzieś idziemy itp itd... ![]() Cytat:
![]() ![]() Siedzę na ćwiczeniach z programowania i profesor użył właśnie słowa "NOMENKLATURA". ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3752 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3753 |
Rozeznanie
|
Tosi, tosi łapci pojedziem do babci, babcia da nam mączki na jutro na pączki
![]() Tosi tosi łapci, Nadzia wnunia babci ![]()
#3754 |
Zakorzenienie
|
Jej, od rana nie mialam pradu!!
Ja to jakos wytrzymalam ze swoim internetowym nalogiem, ale Kubus? Jak tu ugotowac kasze czy obiadek? Cale szczescie, ze mam zapas sloiczkow, bo bysmy z glodu padli albo ewentualnie skazani bylibysmy na nocke z tesciem (no way!!!! ![]() Ale juz nadrobilismy i Kubus wlasnie wsunal miseczke jaglanki z suszonymi morelami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3755 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To było jednorazowe ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Próbowałam też, nie działa. Choć jak dziś była u babci na rękach podczas odkurzania to nie wrzeszczała, tylko coś jęczała. Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3756 |
Zakorzenienie
|
Kosi kosi lapci, pojedziem do babci, babcia da nam mleczka i pyszne ciasteczka
Nota bene niezly ubaw... |
![]() ![]() |
![]() |
#3757 |
Rozeznanie
|
evel Majeczka tancereczka
![]() ![]() ![]()
#3758 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wy tez macie ONP? Cytat:
![]() Ja tak panikuje, bo nigdy nie mialam stycznosci z czyms takim jak napiecie miesniowe, nie wiem z czym to sie je, nie wiem czy to rzeczywiscie taka blahostka. I stad moje jołczenie, wybaczcie. Cytat:
Cytat:
Sliczna jak zawsze ![]() Ale ale!! Co to za dlugi pazur? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Co do kosi kosi... Ja znam tylko "kosi kosi lapci pojedziem do babci" iiii koniec ![]() ![]() ![]() Marsi, tesciowa ma racje, przegielas ze swoja wersja ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wkurza mnie tez podejscie "lekarzy". skoro cos tam odkryja czy to u dziecia czy naawet u doroslego i skoro wiedza ze spada to na czlowieka jak grom z jasnego nieba to zamiast uspokoic, wytlumaczyc, lagodnie pwoiedziec ze to nie koniec swiata, ze to sie leczy itd to zostawia ku.rwa czlowieka samemu sobie i se radz! ![]() a przeciez odpowiednie nastawienie to polowa sukcesu! wrrrrr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas jest tosi, tosi łapci jedziemy do babci. Babcia da nam serka a dziadek cukierka.... wszyscy śpiewają pojedziem, ale ja strasznie wyczulona na tym punkcie i śpiewam jedziemy... tż siostra zawsze mówi pójdziem, idziem, jedziem itp... działa to na mnie jak płachta na byka ![]() ![]() A swoją drogą, każda ma inną wersje. Trzeba je jakoś sensownie połączyć i będziemy miały całość ![]() ![]() nam też to niedawno na uczulenie wypisala, tak na wszelki wypadek, gdyby wapno nie pomoglo. Na szczęście przeszło bez tego.. Wiecie dziś u mnie koncert Farben Lehre- o ile któraś ich zna.... Tak bardzo chciałabym pójść... Wogle fajne koncerty... Czesław mozil i niedługo Dżem... Na ten ost bym nawet tż jakoś namówiła, ale biety drogie i nas narazie nie stać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3762 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A na studia idź ![]() ![]() Cytat:
Marsi nie smutaj Leo już jest duży i ustąpił miejsca nowemu dzidziusiowi ![]() A moja wersja się chyba najbardziej różni ![]() ![]() Umyłam dwa podwójne okna i poprałam firany, zrobiłam obiad, upiekłam ciastka, powycierałam podłogi, poodkurzałam, ogarnęłam kwiatki doniczkowe, wymyłam blaty w kuchni i tyle chyba ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3763 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mialam na mysli inhalacje. Pol amulki soli fiz.+7kropli Atroventu. Widze, ze mamy podobny gust muzyczny ![]() Tez bym sie z checia na FL wybrala! A Czeslawa kocham miloscia absolutna!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3764 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a druga fajna ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Kosi, Kosi łapci pojedziem do babci a od babci do taty po kożuszek kudłady. albo Kosi, Kosi łapci pojedziem do babci a od babci do dzadka da nam dziadek dwa jabłka ![]() ![]() ![]() Cytat:
no... ![]() dzięki pięknie za mile komentarze o zdjęciach, jesteście kochane ![]() Gojka. Ja też bym Ci radziła iśc, ja jakbym miała za darmo to bym poszła ![]()
![]() |
#3765 |
Raczkowanie
|
Deli super ten domek, też mamy 5 pokoi, tez poddasze użytkowe tylko mamy jeszcze podwójny garaż bo mój C. szanowny sobie zażyczył a teraz jojczy czemu takie bramy drogie o musimy zamówić :P
Marsi super przyjaciele ![]() ![]() E vel Maja wymiata! ![]() ![]() Moja wersja jaka ja znałam to Kosi, kosi łapci jedziemy do babci, od babci do dziadka po koszyczek na jabłka. Natomiast mam taki album maluszka i tam jest: Tosi, tosi, łapci, pojedziem do babci, od babci do mamy, mama da śmietany. Tosi, tosi łapci, pojedziem do babci, od babci do cioci, ciocia da łakoci. Tosi, tosi łapci, pojedziem do babci, od babbci do taty, tam jest pies kudłaty. Tosi, tosi łapci, pojedziem do babci, od babci do dziadka, na czerwone jabłka. ![]()
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=czarna&y ear=2013&month=1&day=11&b abycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed> |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3766 | |
Zakorzenienie
|
...marynara i fryzura, matura.... od tej piosenki zaczęłam ich słuchać... O ile się nie myle było to 8 lat temu...
Cytat:
o widzisz... jak miło spotkać kogoś o podobnym guście muzycznym... Choć ja ostatnimi czasy przerzuciłam się na happysad i eneja... Eneja pokochałam jeszcze przed must be the music,żeby nie było.... Kurcze napisałam dziś chyba więcej postów niż przez ten cały czas od kiedy się udzielam.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też lubię farben i akuratów, i happysad i piżame i zabili mi zółwia <3 z happysad z tych npowszych to ubóstwiam "w piwnicy u dziadka" i "taką wodą być" ah....
![]() |
#3768 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie mamusie
![]() Jestem mamą dwójki rozrabiaków 5 letniej Natalki i 9 miesięcznego Bartusia. Ostatnio troszkę was podczytywałam i postanowiłam przestać być anonimowa i założyć konto. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3769 | |
Zadomowienie
|
Mala, na brodzie też mam
![]() Koci koci łapci, pojedziem do babci, babcia da nam serka, a dziadek cukierka. hahahahahahaha Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Gojka, ja decydując się na mgr, zostałam na dziennych na tej samej uczelni i kierunku między dlatego, że mam tu prawie 600 zł stypendium. I nie widzę w tym nic złego Nie zastanawiaj się dłużej, tylko rób te studia, super że masz taka możliwość to świetnie, że możesz mieć inż z budownictwa, zrobić coś dla SIEBIE i mieć przy tym wsparcie finansowe, ale i rodziców, duchowe. NO I NASZE ![]() A jakbyś poszła do pracy to też ktoś musi zostać z małą, nie ma Cię w domu, a za pół etatu dostaniesz tyle samo co tego stypendium za naukę, która zostaje w Twojej głowie, razem z satysfakcją. Nie chodzi tylko o kasę, no ale sam fakt, że za darmo możesz dokończyć coś, co już kiedyś zaczęłaś no ale nie wyszło, bo coś tam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez charlizz Czas edycji: 2013-10-19 o 19:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeśli bedziesz z nami pisać to przyjmiemy ![]() TUGEZA ! :partytime: poproszę jakiegoś drinka z palemką ![]()
![]() |
#3771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Napisz coś więcej o sobie ![]() Marsii ja myślę, że z ta piosenką to jest tak, że każdy sobie dośpiewuje co mu pasuje. I może nawet nie chodzi o rgion Polski, tylko pewnie nikt nie zna do końca jej, bo ktoś sobie kiedyś wymyślił, a następna osoba dodała to co jej pasuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Black gdzie ten Twój makijaż na konkurs?? bo albo przeoczyłam albo nie potafię znaleźć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3772 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Super , że do nas dołączyłaś. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co z moim drinkiem ![]()
![]() |
#3774 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3775 |
Wtajemniczenie
|
wpadłam na TUGEZE!
![]() kto polewa ![]()
![]() |
#3776 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pidzama to moj namber łan!! ![]() Cytat:
![]() Napisz cos wiecej o sobie i dzieciach. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3777 |
Zakorzenienie
|
Hej! Za nami fajny dzień. Właściwie poza domem. Blanka super grzeczna.
Strasznie za Wami tęskniłam! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3778 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
daje czadu ![]() ![]() Cytat:
![]() Silver, jak Twoja Mama się czuje? lepiej już? Cytat:
![]() Cytat:
ale padł, taaaaaaki zmęCIOny ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3779 |
Zakorzenienie
|
Witaj Klara
![]() Niby wszystkie odpowiedzialne matki a codziennie Tugezę urządzają jak dzieci spać pójdą ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3780 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.