|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Cytat:
![]() Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app Edytowane przez charlizz Czas edycji: 2013-10-19 o 11:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3722 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w koncu nic a nic nie tracisz! fakt, studia ciezkie. wiem bo moja sis to studiowala no ale cos za cos... a nasze dzieciaczki robia sie coraz madrzejsze wiec bedzie Ci latwiej ze zjazdu na zjazd. a skoro rodzice sie zdeklarowali ze pomoga ![]() moja mama tez juz nie ma 30 lat ![]() ![]() dadza sobie rade a przeciez jest jeszcze tatus, bez przesady jak posiedzi ze swoim dzieckiem od czasu do czasu, korona mu ze łba chyba nie spadnie ![]() ![]() idz, idz i nawet sie nie zastanawiaj, super szansa Ci sie trafila! ![]() co do inhalacji - my robimy zwykla sola fiz., tak nam lekarz kazal ![]() bedzie dobrze ![]() Cytat:
![]() --------- jaki slodki spioszek!!! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3723 | ||
Zakorzenienie
|
Ale tu dziś spokojnie.. gdybyście w takim tempie pisały to byłabym z Wami na bierząco i w końcu mogłabym się normalnie udzielać
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do inhalacji, to wiem, że można samą solą.. My mieliśmy berodual i pulmicort... Ten drugi nadal mamy.. Ostatnio pisałam, że to lek sterydowy i troche mnie to martwi, że takiemu maluchowi już sterydy muszę dawać, dlatego zapytałam co Pstryczek podaje.... Cytat:
![]() ![]() Wracam do sprzątania...no i myślenia.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3724 |
Zakorzenienie
|
Gojka-berodual też mieliśmy.
Co do decyzji -zrób tak jak TY uważasz. Zrób coś z myślą o sobie. Naprawdę warto. Charlizz- mi za to syfexy wyskoczyły na brodzie. Pokrywamy się ![]() Neti-znajdę Ci coś ![]() ![]()
#3725 |
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() Moje dziecko zasnęło o 23 i spała do 8 ![]() ![]() Dzisiaj mój mąz idzie na wesele foty strzelać i zostaje na noc sama z Blanką, ehh taki to romantyczny sobotni wieczór. Gojka jeśli studia za darmo, i możliwośc otrzymania stypednium jest to ja bym szła. Jedne studia już masz więc to nie jest presja tego typu "by mieć papier", nikt Cię nie zmusza, robisz to dla siebie to czemu nie ![]() Tak jak dziewczyny mówią wątkowe wsparcie masz ![]() Ja właśnie napisałam podanie o dziekankę ![]() Charlizz Ty tam się bierz za siebie żeby tam pewnemu panu oko zbielało ![]() Cała kciuki za sikutki ![]() Co do inhalacji to my mamy w apteczce berodual i mucosolvan. Ale solą fizjologiczną tez robimy. Własnie Blankę też coś kaszelek łapie ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3726 |
Zakorzenienie
|
Gojka - przykre to ze twoja siostra tak zareagowala na twoj pomysl... a czy aby po cichaczu Ci nie zazdrosci?
tak jak piszesz, wszystko zalezy od twojej mamy...jak sie zgodzi to super! pokazesz wszystkim dookola ze mozna byc i mamusia i studentka w jednym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3727 |
Zakorzenienie
|
Gojka dawaj!!! Mi jak sie uda to od sesji letniej zaczynam!!! I co to znaczy, ze tz nie zostanie z mala?
![]() A na jakiej uczelni te darmowe studia? Czy to tylko wybrany kierunek??? Ja wlasnie ogarniam szafencje a M.sie bawi z bablem ![]() ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#3728 |
Zadomowienie
|
laseczki, chcialam tylko przywitac sie i powiedziec, ze zyje ... ostatnie dni byly koszmarem, dziecko wylo i jeczalo na przemian, tracilam juz cierpliwosc i pozniej mialam mega wyrzuty ... wiecie zastanawialam sie nawet czy do pray nie wrocic ... bo po co Blance poirytowana i wiecznie zla matka
![]() ![]()
#3729 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
GRATULUJĘ!!!!!!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43332186]A ja usypiam na siedząco ![]() Oglądam sobie lalki Nancy ![]() http://allegro.pl/famosa-nancy-z-lus...605291715.html[/QUOTE] ja tyż. Ja siadam, kładę Dadę na kolanach i sobie albo suszarkę puszczamy na komp, albo sobie śpiewamy ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3730 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie ma co, trudniej jest niż wcześniej, ale jak ja dałam radę to każdy da ![]() Dużo ludzi juz teraz za pierwszym razem zdaje. Kwestia przyłożenia się i chęci. Ale są też tacy którzy zdają po 7 razy.. A co do studiów, to ja Ci radze żebyś poszła. Super sprawa, masz papier, nic nie płacisz i jeszcze kasę z tego masz. Marzenie ![]() Do tego satysfakcja ![]()
![]() |
#3731 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
https://wizaz.pl/akcje/sephora/Make-...hp?pid=1082213 https://wizaz.pl/akcje/sephora/Make-...php?pid=550031 https://wizaz.pl/akcje/sephora/Make-...hp?pid=1094800 https://wizaz.pl/akcje/sephora/Make-...php?pid=754296 Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3732 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3733 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() My zaprawieni w boju :P ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Deli pokaż projekt domu ![]() ![]() ![]()
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=czarna&y ear=2013&month=1&day=11&b abycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed> |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3734 |
Zakorzenienie
|
o chu.ju zloty!!!!! przez Ciebie nie zasne dzis!!!!
![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- 90 procent Polaków będzie skazanych na głodowe emerytury - alarmuje "Nasz Dziennik". Jak wynika z cytowanych przez gazetę wyliczeń posłanki PiS, profesor Józefy Hrynkiewicz z Uniwersytetu Warszawskiego, nawet po 40 latach nieprzerwanego opłacania składki na ubezpieczenie społeczne naliczanej od minimalnego wynagrodzenia brutto, ubezpieczonemu nie uda się zgromadzić środków na najniższą emeryturę, która teraz wynosi 674 złotych na rękę. ![]() ale bedziem wypasione tugezy robic na starość! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3735 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3736 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dadola hity: http://www.youtube.com/watch?v=wpCx80XmLDk http://www.youtube.com/watch?v=hp4endJMu1E Bałkanica sie chowa ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3737 |
Konto usunięte
|
OMG, ta blondi z makijażem wymiata
![]() Gojka, łap studia, potem będziesz żałować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już dochodze do żywych, wlasnie się drzemnęłyśmy z Amelka prawie 2 h. Ale Amelka mi coś pokasłuje, kurna;/ dałam jej troszke syropku zapobiegawczo (juz go kiedyś brala wiec nie kupiłam jakiegos na farta;p) Tzt w szkole.. później przyjedzie szwaguerka, zrobiłam ciacho, ale jakoś mi nie smakuje.. w ogóle ost mało jem.. Amelka tez nie ma coś apetytu... O wlasnie tzt dzwonil ze mu zajecia odwolali ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3739 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak Wasze maluchy dają dłonie przy raczkowaniu? Dadol tak troszkę do środka..
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3740 | |
Zakorzenienie
|
cudna jest!!!!!!
Cytat:
![]() a jak ma paluszki? takie zupelnie proste, proste? bo moj am taki jakby lekki przykurcz, tak jakby na pianinie gral ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3741 |
Zakorzenienie
|
pomyliłam się - Piotruś bez cycusia od 8.30
![]() ![]() ezzo, debrah, jak u was??? nie mogę się ogarnąć do końca, zawszse w połowie sprzątania przeżywam kryzys ![]()
#3742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3743 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak też mi się wydaje... Ona niańkę do dzieci zatrudnia, mi mama małej pilnuje... Do pracy już nie mam po co wracać (mam zwolnienie do jutra), bo na moje miejsce już jest dziewczyna...No i gdybym poszła na te studia to znowu mama by z małą siedziała... Napewno o to chodzi.. niedawno znowu dzwoniła i już inna gadka, że jak chce to może warto pomyślec... ech... Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3744 | ||||
Zakorzenienie
|
cała- kciukasy
Cytat:
na sam koniec wpadli przyjaciele i zrobili całą resztę, to było coś niesamowitego Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() do mnie to jeszcze nie dociera,że Leoś nie ssie, jest mi źle, czuję się fatal ie, nawet dziś płakałam ![]() nie wiem, tak czy siak brakuje mi tego jak diabli, to coś nieodwracalnego i chyba dlatego ciężko mi się z tym pogodzić Dziewczyny, prośba aby każda z Was napisała swoją wersję kosi kosi łapic prosze bo wiem że jest trylion wersji, jest kosi łapki i koci łapki (cała o tym mówiła) jestem ciekawa jaką wersję Wy zapodajecie swoim dzieciaczkom będę wdzięczna za wpisy Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-10-19 o 15:00 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3746 |
Wtajemniczenie
|
Marsi
![]() kosi, kosi łapci, jedziemy do babci, a od babci do dziadzia, dziadziu da nam dwa jabłka, a od dziadzia do cioci, ciocia da nam łakoci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3747 |
Konto usunięte
|
kosi kosi łapci, pojedziem do babci, od babci do dziadka, to ci będzie gratka
|
![]() ![]() |
![]() |
#3748 |
Zakorzenienie
|
ze jak?????
u nas - koci koci lapci, pojedziem do babci, babcia da nam mleczka a dziadzius ciasteczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3749 |
Zakorzenienie
|
Kosi kosi lapci pojedziem do babci babcia ma podworze zielone i duze
![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#3750 |
Zakorzenienie
|
no przysięgam,że zapiszę wszystkie bo teściowa mi mówi,że ja źle spiewam
![]() ja znam kosi kosi łapci pojedziem do babci u babci podwórze wesołe i duże od babci do taty tam jest pies kudłaty ![]() a teściowa śpiewa coś z byczkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.