|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Czarna a przeliczaliście sobie realne koszty pompy ciepła? Bo myśmy o niej bardzo poważnie myśleli ale jak się zaczęliśmy wczytywać na forach to ludzie po pierwszych zachwytach już nie byli tak entuzjastycznie nastawieni, podobno rachunki za prąd przychodzą niezbyt ciekawe. Jakbym miała dać 70 tysięcy za montaż instalacji to oczekiwałabym że potem będzie to działać praktycznie za darmo. W końcu założyliśmy gaz i jesteśmy zadowoleni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3872 | |
Zakorzenienie
|
Kija, rzaaaaaaaaaadzisz!! Brakowalo Ciebie tutaj, nie uciekaj juz
![]() Cytat:
![]() szklanko, ja wlasnie kupuje paczkowane, tyle ze mocze je przez noc, a rano wylewam wode. Dlaczego Ci nie pasuja? Czasem szarpne sie na bio, ale troche żydzę, bo to droga impreza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3873 |
Zadomowienie
|
Szklanka jakiej znowu Klarity, Klaritę to oglądałam w klasie maturalnej a nie w przedszkolu. Nawiasem mówiąc chyba się nie pochwaliłam że obejrzałam na yt wszystkie odcinki, bodajże 127 było, skończyłam w tamtym miesiącu
![]() A poza tym w Bartku to się tak platonicznie kochałam bo był dwa lata starszy i na mnie nie zwracał uwagi, za to z Radkiem to był naprawdę gorący przedszkolny romans, nawet raz od niego dostałam na Dzień Kobiet taką laurkę z ryżu przyklejanego do plasteliny, tylko ja jedna bo inne chłopaki się wstydziły i zabrały dla swoich mam zamiast którejś dać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Wybiera się któraś na nową "Carrie" do kina? Zapomniałam przywitać nową mamusię, moją imienniczkę z tego co mi gdzieś mignęło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3874 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja w przedszkolu kochałam się w dwóch Łukaszach i Jędrzeju ![]() ![]() ahhh... to były czasy.
![]() |
#3875 |
Zadomowienie
|
A tak w ogóle to gdzie polewająca się podziała? Tudzież najgłówniejsze tugezowiczki? Towarzycho się wyniosło i siedzę tu trzeźwa jak niemowlę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3876 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czyli rozumiem, że po takim namaczaniu już są ok? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3877 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz nasi przyszli sąsiedzi mają i nie narzekali na rachunki za prąd. Przynajmniej tak mówią ![]() ![]()
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=czarna&y ear=2013&month=1&day=11&b abycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed> |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3878 | |||
Zakorzenienie
|
Ale wczoraj impreza była tutaj
![]() Oj jest! Nie wiem czy gdzieś tak jest ![]() Cytat:
gratulujemy ząbka! Cytat:
![]() o ile dożyjemy ![]() Cytat:
![]() Cała bardzo się cieszę że Jula zdrowa! Nawijko a gotujesz to morele razem z kasza? Na mleku czy na wodzie? Charliz tak tam szanowny gość? Klara-kolejna Mazowszanka! Sylwietta dobrze że się odezwałaś,martwiłam się ![]() ![]() ![]() Za nami bardzo dobra noc ![]() Dzisiaj jedziemy do teściów ![]() ![]() Laski widziałyście jaka piękna pogoda w tym tygodniu będzie? ![]() Gdzie Nomen i Yellow? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3879 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a wystawiałaś pojedynczo czy zestawy? Cytat:
![]() eee kobito. nie mam Ciebie na fb, i tress i czarnej ![]() proszę się odezwać do mienia ![]() ![]() Cytat:
e-e, Bożena to wymysł Aśki ![]() A tak serio to chciałam sprawdzić, czy bijkora myje cały zestaw czy tylko tylne podwozie ![]() ![]() Cytat:
![]() chyba w zerówce jakaś wersja klarity już leciała ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
Kija, co teraz będziesz oglądać? ![]() ![]() Cytat:
poszła doszorować rozwartą Bożenę ![]() ![]() Dziękuję za wszystkie siuśkowo-Julaskowe kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Swoją drogą konsultowałam nasz wynik z nancy i bardzo sympatyczna z niej osóbka. Ma taaaaaaaaki miły głos, że można jej słuchać dłuuuuugo. Dzięki jeszcze raz Nancy!! ![]() ![]() no to się witam niedzielnie ![]() Rosołki już pyrkają na ogniu ? ![]() ![]() Nawijko, obiadek z teściem dzisiaj o 11? tradycyjnie? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- jeszcze tak apropo koci, koci łapci to jak brat był mały to mama się z nim bawiła w KOKOSZKĘ. wstawiam linka, coby się nie rozpisywać i tłumaczyć o co chodzi. http://www.maluchy.pl/forum/lofivers...hp/t51243.html tutaj są wersje o sroczce, a u nas była kokoszka... tu, tu kokoszka kurki karmiła... ![]() znacie to, ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3880 | |
Zakorzenienie
|
Wczesniej gotuje kasze jaglana, potem dodaje kilka morelek i lekko blenduje.
Cytat:
Namaczanie pozwala usunac siarke, ale czy do konca? ![]() Dobrze jest tez przelac je wrzatkiem. Jak brzydkie to na pewno byly zdrowe ![]() Przez siarke owoce sa ladniejsze (m.in. zostaje zachowany pomaranczowy kolor). Nie gotuje, dodaje do ugotowanej kaszy. Kasze gotuje na wodzie. Nomen wpisala sie w k. ![]() Nie wiem, co czynie, ale...pochwale mojego Kubusia. Pewnie mu sie jutro odwidzi, ale co tam ![]() Kolejna z rzedu noc bez uu!! Synek zasypia ok 21 (przy cycu rzecz jasna), w nocy jedna pobudka na smoczka, a na jedzonko budzi sie ok 6 (wczoraj 7!!) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3881 | |||
Zakorzenienie
|
![]() To potugezowały wczoraaaaaaaaj ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mój chrześniak (3 latka ma) , poszedł od września do przedszkola. I co? Już ma dziewczynę - Olę ![]() ![]() Szybki jest ![]() Cytat:
![]() Przez kilka albo kilkanaście miesięcy będzie musiała mieć ten woreczek do brzucha przypięty (bo ma dziurę w brzuchu a woreczek to tak jakby sztuczny odbyt ![]() ![]() ![]() ![]() A co do tej zabawy ![]() ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-10-20 o 07:40 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3882 |
Zakorzenienie
|
U nas w nocy bylo wyrownywanie dobocyca, cala noc na sysusiu!!! Ja pierdziut koszmar normalnie..... Jestem tak padnieta ze szok
Czuje, ze czeka mnie nadrabianie z trzech dni, szalone babencje! W weekend nawet na smsy ludziom nie odpisuje ![]() ![]() A my smigamy na basen ![]() Aaaaa i mialam napisac, ze brzdacowi bardzo sie podoba nowy fotelik (dwie jazdy i dwie drzemki ![]() ![]() Ah i czy wasze dzieciaki maja swoje ulubione przedmioty? Bo nie napisze tu o zabawkach..... :P babel od tygodnia z rak nie wypuszcza zakretki od kubeczka Lovi ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2013-10-20 o 07:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3883 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
Wieczor, noc i poranek - koszmar. Poklocilam sie, nie nawet sie nie poklocilam, pierwszy raz nie potrafimy sie z tz dogadac i jest mi bardzo przykro. On chyba nie wszystko ma po kolei w glowie. O 5.30 byla pobudka i wracalismy od t., bo tz ma dyzur - mam 36h swietego spokoju. Troche mi poprawilyscie humor tugeza wczoraj ![]() Robicie dzis tugeze, mam pol ciasta na galki. Kiedys o nim pisalam, najlepsze pod sloncem, choc apetycznie nie wyglada. Obiecane dawno dawno temu zdjecia: ImageUploadedByWizaz Forum1382252648.529834.jpgImageUploadedByWizaz Forum1382252659.581801.jpgImageUploadedByWizaz Forum1382252624.901199.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#3884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3885 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3886 | |||
Zakorzenienie
|
Simka!
wczoraj ucieklam szybko bo sie wzielam za spr klasowek i widze zem blad zrobila bo tu taaaaaaaaaaaa tugeza byla ze HEJ! ![]() ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43342476] Która to pisała, że dzieci się przytulają w nocy? Dorcia tak zaczęła, kręci się i szuka mnie wyraźnie ![]() [/QUOTE] chyba ja ![]() cudne to jest ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() o kutfa, czyli ta wczorajsza tugeza to ode mnie sie zaczela? i mnie nie bylo? ![]() ![]() ![]() musze to nadrobic, absolutnie ![]() dziewczyny, zarzadzam niedzielna tugeze od samiuskiego rańca, a co se bedziem zalowac ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3887 | |
Zakorzenienie
|
Cudna!
Cytat:
![]() Pozjadało mi masę cytatów, bo mi mąż system w lapku musiał stawiać ![]() Co do tych rehabilitacji, to ja mam takie wrażenie, że która z nas by z dzieckiem nie poszła, to u każdego dzieciaka coś znajdą, no przecież rehabilitanci też muszą zarobić...
![]() |
#3888 |
Zakorzenienie
|
jak nocka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3890 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3891 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no jakże mogłabym inaczej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
o to chodzi.. teraz tak te wszystkie wady rozwojowe u dzieci są nagłośnione, a może w większości właśnie po to, żeby kase łoić... mieć z kogo, bo wiadomo, że rodzic się posłucha i będzie rehabilitował, często, gęsto prywatnie...
![]() ![]() |
![]() |
#3892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas tez kokoszka ![]() meneq - co to za pysznosci? to kupne tak? mozna to samemu zrobic u nas? śliczna Yae, ale chyba glodna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3893 |
Rozeznanie
|
Pstryku z tej okazji składam wniosek o podwyższenie dzieciakom ocen ze sprawdzianów o jedną w górę
![]()
#3894 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43345896]
z tym samiuśkim rańcem to pregięłaś ![]() ![]() [/QUOTE] u nas dzis tez pobudka o 6 byla, da mnie to jak srodek nocy ![]() przyzwyczailam sie do wstawania przed 8 a tu zonk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3895 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43345896]Pięknie
![]() ![]() z tym samiuśkim rańcem to pregięłaś ![]() ![]() a bo ja wiem? przecież nie każda z nas prywatnie idzie, a na nfz to znów tak ochoczo by nie brali bo i tak koleje wielkie, więc i zarobek mają.[/QUOTE] A no nie na podlodze. Wdrapala sie |
![]() ![]() |
![]() |
#3896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a propo sprawdzianow.... ![]() ktora zgadnie jak jest "17" po angielsku? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3897 |
Konto usunięte
|
Sylwia, już ci pisze, Dorcia ciut się ruszyła, obraca się na całej podłodze, za to nie przewraca się z i na brzuszek teraz - nie chce chyba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, ze mozna. To jest misz masz owocow, biszkoptu, kremu budyniowego i bitej smietany ![]() Pewnie okruszki wylizywala ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3899 |
Konto usunięte
|
sexteen?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3900 |
Rozeznanie
|
Pstryk czekam na rozwiązanie zagadki
![]() Poopowiadaj nam o takich kruczkach ze spr ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.