Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-19, 22:41   #3871
Kija80
Zadomowienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X

Czarna a przeliczaliście sobie realne koszty pompy ciepła? Bo myśmy o niej bardzo poważnie myśleli ale jak się zaczęliśmy wczytywać na forach to ludzie po pierwszych zachwytach już nie byli tak entuzjastycznie nastawieni, podobno rachunki za prąd przychodzą niezbyt ciekawe. Jakbym miała dać 70 tysięcy za montaż instalacji to oczekiwałabym że potem będzie to działać praktycznie za darmo. W końcu założyliśmy gaz i jesteśmy zadowoleni
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 22:50   #3872
nafiyqa
Zakorzenienie

Kija, rzaaaaaaaaaadzisz!! Brakowalo Ciebie tutaj, nie uciekaj juz

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
omatkoboskokijosko, gdzies ty natchnienia szukała do tych romansów? ja jeszcze w 1 klasie na długiej przerwie przybiegałam do domu (szkoła była 200m dalej) wychylic butle kaszy manny a ty sidła na bogu ducha winnych chłopaczków zastawiałas, koniec swiata
Nie gadaj?

szklanko, ja wlasnie kupuje paczkowane, tyle ze mocze je przez noc, a rano wylewam wode.
Dlaczego Ci nie pasuja?
Czasem szarpne sie na bio, ale troche żydzę, bo to droga impreza.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 22:57   #3873
Kija80
Zadomowienie

Szklanka jakiej znowu Klarity, Klaritę to oglądałam w klasie maturalnej a nie w przedszkolu. Nawiasem mówiąc chyba się nie pochwaliłam że obejrzałam na yt wszystkie odcinki, bodajże 127 było, skończyłam w tamtym miesiącu

A poza tym w Bartku to się tak platonicznie kochałam bo był dwa lata starszy i na mnie nie zwracał uwagi, za to z Radkiem to był naprawdę gorący przedszkolny romans, nawet raz od niego dostałam na Dzień Kobiet taką laurkę z ryżu przyklejanego do plasteliny, tylko ja jedna bo inne chłopaki się wstydziły i zabrały dla swoich mam zamiast którejś dać I buzi raz przy wszystkich publicznie dostałam jak mi śpiewali w kółeczku sto lat na urodziny i kto chciał to mógł podejść złożyć życzenia... To były czasy

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Wybiera się któraś na nową "Carrie" do kina?

Zapomniałam przywitać nową mamusię, moją imienniczkę z tego co mi gdzieś mignęło
Stary 2013-10-19, 22:57   #3874
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Przez tego Bartka nie poszłam na zakonnicę bo wcześniej w zerówce chciałam (to znaczy nie cały czas bo głównie to byłam wtedy zakochana w takim Radku, ale potem mi przeszło i chciałam na zakonnicę żeby móc z dziećmi malować obrazki i śpiewać Kto stworzył mrugające gwiazdki i fruwające ptaszki). No ale jak już się zakochałam znowu na śmierć i życie to trzeba się było pożegnać z zakonnym życiem...

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Kija, rzaaaaaaaaaadzisz!! Brakowalo Ciebie tutaj, nie uciekaj juz

Nie gadaj?

szklanko, ja wlasnie kupuje paczkowane, tyle ze mocze je przez noc, a rano wylewam wode.
Dlaczego Ci nie pasuja?
i co potem z nimi robisz????

Cytat:
Szklanka jakiej znowu Klarity, Klaritę to oglądałam w klasie maturalnej a nie w przedszkolu. Nawiasem mówiąc chyba się nie pochwaliłam że obejrzałam na yt wszystkie odcinki, bodajże 127 było, skończyłam w tamtym miesiącu

A poza tym w Bartku to się tak platonicznie kochałam bo był dwa lata starszy i na mnie nie zwracał uwagi, za to z Radkiem to był naprawdę gorący przedszkolny romans, nawet raz od niego dostałam na Dzień Kobiet taką laurkę z ryżu przyklejanego do plasteliny, tylko ja jedna bo inne chłopaki się wstydziły i zabrały dla swoich mam zamiast którejś dać I buzi raz przy wszystkich publicznie dostałam jak mi śpiewali w kółeczku sto lat na urodziny i kto chciał to mógł podejść złożyć życzenia... To były czasy

Ja w przedszkolu kochałam się w dwóch Łukaszach i Jędrzeju a potem w podstawówce w 1szej klasie w Piotrusiu

ahhh... to były czasy.
Stary 2013-10-19, 23:01   #3875
Kija80
Zadomowienie

A tak w ogóle to gdzie polewająca się podziała? Tudzież najgłówniejsze tugezowiczki? Towarzycho się wyniosło i siedzę tu trzeźwa jak niemowlę...
Stary 2013-10-19, 23:45   #3876
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Dlaczego Ci nie pasuja?
Mój mąż się naczytał, że mają siarkę w sobie i mi obrzydził U mnie kiedyś w warzywnym kobieta sprzedawała takie naturalne, brzydkie to było, że aż strach ale już dawno nie miała, chyba tego nikt oprócz mnie nie brał, a jej się nie opłacało skuli kilku sztuk tygodniowo interesu prowadzić.

Czyli rozumiem, że po takim namaczaniu już są ok?
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 00:46   #3877
czarna1001
Raczkowanie

Cytat:
Czarna a przeliczaliście sobie realne koszty pompy ciepła? Bo myśmy o niej bardzo poważnie myśleli ale jak się zaczęliśmy wczytywać na forach to ludzie po pierwszych zachwytach już nie byli tak entuzjastycznie nastawieni, podobno rachunki za prąd przychodzą niezbyt ciekawe. Jakbym miała dać 70 tysięcy za montaż instalacji to oczekiwałabym że potem będzie to działać praktycznie za darmo. W końcu założyliśmy gaz i jesteśmy zadowoleni

Wiesz nasi przyszli sąsiedzi mają i nie narzekali na rachunki za prąd. Przynajmniej tak mówią jedna znajoma też ma i nie narzeka. No i my 70 tys w życiu byśmy nie dali. Coś koło 30, może trochę ponad. U nas nie ma gazu i raczej w najbliższej przyszłości nie będzie także pozostaje nam albo piec albo pompa. no i też zależy jak ciepło lubi się mieć w domu. My maksymalnie 21 stopni a najlepiej 20 w dzień, w nocy mniej także zbyt wymagający nie jesteśmy
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=czarna&y ear=2013&month=1&day=11&b abycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>
czarna1001 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-20, 06:15   #3878
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Ale wczoraj impreza była tutaj

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
☠☠☠utłam. ☠☠☠☠☠☠☠łam. Na glebę.

Nasz wątek jest wyjątkowy.
Oj jest! Nie wiem czy gdzieś tak jest

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Hej

Chciałam ogłosić, że Domcia ma 5 zęba - lewą górną dwójkę

Szczęściary Mi by się przydało zrzućić 15 kg, a najlepiej
20

Zaraz Cię poszukam

U mnie prawie tak samo, tylko zamiast dziadziuś jest dziadek

I ja poproszę
A w ogóle to gratuluję zdania egzaminu

gratulujemy ząbka!

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Ja jestem upojona w☠☠☠☠em na mojego obrażalskiego TŻa. Delikatny, jak pupcia niemowlęcia.
wiem że Ci nie do śmiechu,ale pupcia się odparzyła?

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
eee tam jeszcze 22 nie ma :d

odeśpimy na emeryturze : hahaha:

o ile dożyjemy

Cytat:
Przez tego Bartka nie poszłam na zakonnicę bo wcześniej w zerówce chciałam (to znaczy nie cały czas bo głównie to byłam wtedy zakochana w takim Radku, ale potem mi przeszło i chciałam na zakonnicę żeby móc z dziećmi malować obrazki i śpiewać Kto stworzył mrugające gwiazdki i fruwające ptaszki). No ale jak już się zakochałam znowu na śmierć i życie to trzeba się było pożegnać z zakonnym życiem...
Ech,kija poszalałaś. A oświadczyny były?

Cała bardzo się cieszę że Jula zdrowa!

Nawijko a gotujesz to morele razem z kasza? Na mleku czy na wodzie?

Charliz tak tam szanowny gość?

Klara-kolejna Mazowszanka!

Sylwietta dobrze że się odezwałaś,martwiłam się (nie odpisałaś mi na smsa )

Za nami bardzo dobra noc,Zasnela o 20,pobudka o 2,zjadła i wstala o 6 z płaczem. Zauważyłam że lepiej śpi z nami niż w łóżeczku.

Dzisiaj jedziemy do teściów Strasznie mi się nie chce.

Laski widziałyście jaka piękna pogoda w tym tygodniu będzie? 18-20stopni i piekne słońce!

Gdzie Nomen i Yellow?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 06:56   #3879
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja wlasnie w ten sposob zarobilam prawie 600zl na tablicy. A w ciuchach i tak nie chodzilam

WOW
a wystawiałaś pojedynczo czy zestawy?

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Dziękuję trooooooooooooochę lepiej. Ale i tak jeszcze jest źle i na razie dobrze nie będzie

kurcze, no ale wyjdzie z tego? mam nadzieje, że powoli dochodzi do sił... pozdrów ją od Nas

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
też lecę do wyra
dobranoc
eee kobito. nie mam Ciebie na fb, i tress i czarnej
proszę się odezwać do mienia

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

klasyką pojade- o ch.u.ju zloty Cała, Ty sie wez opanuj kobito, matka dziecku a ty taka niegrzeczna dziewczynka

e-e, Bożena to wymysł Aśki
A tak serio to chciałam sprawdzić, czy bijkora myje cały zestaw czy tylko tylne podwozie
Cytat:
Kija, rządzisz!!
chyba w zerówce jakaś wersja klarity już leciała

---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Cytat:

Kija, co teraz będziesz oglądać?
Cytat:
A tak w ogóle to gdzie polewająca się podziała? Tudzież najgłówniejsze tugezowiczki? Towarzycho się wyniosło i siedzę tu trzeźwa jak niemowlę...

poszła doszorować rozwartą Bożenę i przepadła...

Dziękuję za wszystkie siuśkowo-Julaskowe kciuki : roza: przydały się
Swoją drogą konsultowałam nasz wynik z nancy i bardzo sympatyczna z niej osóbka. Ma taaaaaaaaki miły głos, że można jej słuchać dłuuuuugo. Dzięki jeszcze raz Nancy!!

no to się witam niedzielnie
Rosołki już pyrkają na ogniu ?

Nawijko, obiadek z teściem dzisiaj o 11? tradycyjnie?

---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

jeszcze tak apropo koci, koci łapci to jak brat był mały to mama się z nim bawiła w KOKOSZKĘ.

wstawiam linka, coby się nie rozpisywać i tłumaczyć o co chodzi.
http://www.maluchy.pl/forum/lofivers...hp/t51243.html

tutaj są wersje o sroczce, a u nas była kokoszka...

tu, tu kokoszka kurki karmiła...

znacie to, też fajna zabawa z rodzicem dla Malucha. Pokazuje mu się na paluszkach, co któremu kokoszka- sroczka dała

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 06:58   #3880
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
i co potem z nimi robisz????
Wczesniej gotuje kasze jaglana, potem dodaje kilka morelek i lekko blenduje.

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Mój mąż się naczytał, że mają siarkę w sobie i mi obrzydził U mnie kiedyś w warzywnym kobieta sprzedawała takie naturalne, brzydkie to było, że aż strach ale już dawno nie miała, chyba tego nikt oprócz mnie nie brał, a jej się nie opłacało skuli kilku sztuk tygodniowo interesu prowadzić.

Czyli rozumiem, że po takim namaczaniu już są ok?
Niestety wiekszosc sklepowych suszonych owocow jest konserwowana siarka (nawet jak na opakowaniu o tym nie pisza :/). Tylko te z napisem bio/eko nie sa (+ oczywiscie te, na ktorych producent podkresla, ze nie sa siarkowane).

Namaczanie pozwala usunac siarke, ale czy do konca? Pewnie nie...
Dobrze jest tez przelac je wrzatkiem.

Jak brzydkie to na pewno byly zdrowe
Przez siarke owoce sa ladniejsze (m.in. zostaje zachowany pomaranczowy kolor).

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Nawijko a gotujesz to morele razem z kasza? Na mleku czy na wodzie?
Nie gotuje, dodaje do ugotowanej kaszy.
Kasze gotuje na wodzie.

Nomen wpisala sie w k.

Nie wiem, co czynie, ale...pochwale mojego Kubusia.
Pewnie mu sie jutro odwidzi, ale co tam
Kolejna z rzedu noc bez uu!!
Synek zasypia ok 21 (przy cycu rzecz jasna), w nocy jedna pobudka na smoczka, a na jedzonko budzi sie ok 6 (wczoraj 7!!) tak to mozna zyc!!!

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 07:39   #3881
s i l v e r
Zakorzenienie

To potugezowały wczoraaaaaaaaj Mi tylko Sylwia polała

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988;43344546[COLOR=Silver
[/COLOR]sasasasasasa, wlasnie kupiłam młodemu pake ubran na 80-92 50 szt za 60 zł spodnie,kurtki, bluzy, bluzki, koszulki, ale jestem zadowolona
Łał!! na all???

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość

Ja w przedszkolu kochałam się w dwóch Łukaszach i Jędrzeju a potem w podstawówce w 1szej klasie w Piotrusiu

ahhh... to były czasy.

Mój chrześniak (3 latka ma) , poszedł od września do przedszkola. I co? Już ma dziewczynę - Olę Ostatnio mi się chwalił
Szybki jest

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
kurcze, no ale wyjdzie z tego? mam nadzieje, że powoli dochodzi do sił... pozdrów ją od Nas

jeszcze tak apropo koci, koci łapci to jak brat był mały to mama się z nim bawiła w KOKOSZKĘ.

znacie to, też fajna zabawa z rodzicem dla Malucha. Pokazuje mu się na paluszkach, co któremu kokoszka- sroczka dała
Co do mamy... powoli dochodzi do siebie. W szpitalu schudła 9 kilo
Przez kilka albo kilkanaście miesięcy będzie musiała mieć ten woreczek do brzucha przypięty (bo ma dziurę w brzuchu a woreczek to tak jakby sztuczny odbyt ) No a potem czeka ją kolejna operacja....

A co do tej zabawy ZNAM! Moja mama Darii ostatnio to pokazała. U nas sroczka dała

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-10-20 o 07:40
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-20, 07:49   #3882
LadyWhisper
Zakorzenienie

U nas w nocy bylo wyrownywanie dobocyca, cala noc na sysusiu!!! Ja pierdziut koszmar normalnie..... Jestem tak padnieta ze szok

Czuje, ze czeka mnie nadrabianie z trzech dni, szalone babencje! W weekend nawet na smsy ludziom nie odpisuje a co dopiero na forum :wstydnis: takze wybaczcie, elaborat walne wieczorem lub jutro rano

A my smigamy na basen

Aaaaa i mialam napisac, ze brzdacowi bardzo sie podoba nowy fotelik (dwie jazdy i dwie drzemki), malz tez bardzo zadowolony, wiec polecamy

Ah i czy wasze dzieciaki maja swoje ulubione przedmioty? Bo nie napisze tu o zabawkach..... :P babel od tygodnia z rak nie wypuszcza zakretki od kubeczka Lovi no i do usypiania musi byc obowiazkowo:P

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

Edytowane przez LadyWhisper
Czas edycji: 2013-10-20 o 07:55
LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 08:04   #3883
meneq
Zakorzenienie

Czesc!
Wieczor, noc i poranek - koszmar. Poklocilam sie, nie nawet sie nie poklocilam, pierwszy raz nie potrafimy sie z tz dogadac i jest mi bardzo przykro. On chyba nie wszystko ma po kolei w glowie.
O 5.30 byla pobudka i wracalismy od t., bo tz ma dyzur - mam 36h swietego spokoju.
Troche mi poprawilyscie humor tugeza wczoraj
Robicie dzis tugeze, mam pol ciasta na galki. Kiedys o nim pisalam, najlepsze pod sloncem, choc apetycznie nie wyglada. Obiecane dawno dawno temu zdjecia: ImageUploadedByWizaz Forum1382252648.529834.jpgImageUploadedByWizaz Forum1382252659.581801.jpgImageUploadedByWizaz Forum1382252624.901199.jpg
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 08:06   #3884
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
U nas w nocy bylo wyrownywanie dobocyca, cala noc na sysusiu!!! Ja pierdziut koszmar normalnie..... Jestem tak padnieta ze szok

Czuje, ze czeka mnie nadrabianie z trzech dni, szalone babencje! W weekend nawet na smsy ludziom nie odpisuje a co dopiero na forum :wstydnis: takze wybaczcie, elaborat walne wieczorem lub jutro rano

A my smigamy na basen

Aaaaa i mialam napisac, ze brzdacowi bardzo sie podoba nowy fotelik (dwie jazdy i dwie drzemki), malz tez bardzo zadowolony, wiec polecamy

Ah i czy wasze dzieciaki maja swoje ulubione przedmioty? Bo nie napisze tu o zabawkach..... :P babel od tygodnia z rak nie wypuszcza zakretki od kubeczka Lovi no i do usypiania musi byc obowiazkowo:P

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
Yae ubostwia nade wszystko foremke, w ktorej ciastka byly. Od ponad miesiaca nie ma nic lepszegoImageUploadedByWizaz Forum1382252808.215637.jpg
Stary 2013-10-20, 08:10   #3885
bijkora
Rozeznanie

Cytat:
WOW
a wystawiałaś pojedynczo czy zestawy?

eee kobito. nie mam Ciebie na fb, i tress i czarnej
proszę się odezwać do mienia

e-e, Bożena to wymysł Aśki
A tak serio to chciałam sprawdzić, czy bijkora myje cały zestaw czy tylko tylne podwozie

Kija, rządzisz!!
chyba w zerówce jakaś wersja klarity już leciała

---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Kija, co teraz będziesz oglądać?

poszła doszorować rozwartą Bożenę i przepadła...

Dziękuję za wszystkie siuśkowo-Julaskowe kciuki : roza: przydały się
Swoją drogą konsultowałam nasz wynik z nancy i bardzo sympatyczna z niej osóbka. Ma taaaaaaaaki miły głos, że można jej słuchać dłuuuuugo. Dzięki jeszcze raz Nancy!!

no to się witam niedzielnie
Rosołki już pyrkają na ogniu ?

Nawijko, obiadek z teściem dzisiaj o 11? tradycyjnie?

---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

Dziękuję, że się o mnie troszczysz, miłe

Włosomaniaczka

Stary 2013-10-20, 08:19   #3886
pstryczek84
Zakorzenienie

Simka!
wczoraj ucieklam szybko bo sie wzielam za spr klasowek i widze zem blad zrobila bo tu taaaaaaaaaaaa tugeza byla ze HEJ!
Cytat:
chlejemy!!
U Julki w moczu nic nie ma!!!

:
no widzisz!!! Super!

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43342476]
Która to pisała, że dzieci się przytulają w nocy? Dorcia tak zaczęła, kręci się i szuka mnie wyraźnie
[/QUOTE]

chyba ja
cudne to jest

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Marsi, u nas jest: Koci koci łapci, pojedziemy do babci, babcia da nam mleczka, a dziadek jajeczka
to wersja spiewana po 22ej

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Hej

Chciałam ogłosić, że Domcia ma 5 zęba - lewą górną dwójkę

Cytat:
Napisane przez klara555 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie mamusie
Jestem mamą dwójki rozrabiaków 5 letniej Natalki i 9 miesięcznego Bartusia.
Ostatnio troszkę was podczytywałam i postanowiłam przestać być anonimowa i założyć konto. Mam nadzieje,że pomimo mojej późnej decyzji o dołączeniu do forum przyjmiecie mnie jeszcze do swojego grona
hej hej

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość

ja nie mogę wyjść z podziwu, Ty ZAWSZE musisz trafić w samo sedno. Polewam Ci zatem i tym samym ogłaszam TUGEZE!!!!

o kutfa, czyli ta wczorajsza tugeza to ode mnie sie zaczela? i mnie nie bylo?
musze to nadrobic, absolutnie
dziewczyny, zarzadzam niedzielna tugeze od samiuskiego rańca, a co se bedziem zalowac

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 08:23   #3887
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
a tu moje serduszko ->
Cudna!

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, prośba aby każda z Was napisała swoją wersję kosi kosi łapic
prosze bo wiem że jest trylion wersji, jest kosi łapki i koci łapki (cała o tym mówiła)
jestem ciekawa jaką wersję Wy zapodajecie swoim dzieciaczkom
będę wdzięczna za wpisy
Kosi kosi łapci, pojedziem do babci, a od babci do taty, tam jest kotek kudłaty, kosi kosi łapci, pojedziem do babci, babcia da nam mleczka, dziadek cukiereczka

Pozjadało mi masę cytatów, bo mi mąż system w lapku musiał stawiać

Co do tych rehabilitacji, to ja mam takie wrażenie, że która z nas by z dzieckiem nie poszła, to u każdego dzieciaka coś znajdą, no przecież rehabilitanci też muszą zarobić...
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 08:24   #3888
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Moje dziecię w końcu usnęło trzymajcie kciuki, żeby spała lepiej niż wczoraj, bo pobudki były co 20-30 minut
.
jak nocka?

Stary 2013-10-20, 08:26   #3889
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Simka!
wczoraj ucieklam szybko bo sie wzielam za spr klasowek i widze zem blad zrobila bo tu taaaaaaaaaaaa tugeza byla ze HEJ!

no widzisz!!! Super!

chyba ja
cudne to jest

to wersja spiewana po 22ej

hej hej

dziewczyny, zarzadzam niedzielna tugeze od samiuskiego rańca, a co se bedziem zalowac
Wpraszam sie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-20, 08:31   #3890
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Yae ubostwia nade wszystko foremke, w ktorej ciastka byly. Od ponad miesiaca nie ma nic lepszegoZałącznik 5451310
Pięknie ale co moje oczy widzą, ona nie na podłodze?

Cytat:

z tym samiuśkim rańcem to pregięłaś kochana, samiuśkie rano to o 6 jest, kiedy Dorcia wstaje

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Cudna!

Kosi kosi łapci, pojedziem do babci, a od babci do taty, tam jest kotek kudłaty, kosi kosi łapci, pojedziem do babci, babcia da nam mleczka, dziadek cukiereczka

Pozjadało mi masę cytatów, bo mi mąż system w lapku musiał stawiać

Co do tych rehabilitacji, to ja mam takie wrażenie, że która z nas by z dzieckiem nie poszła, to u każdego dzieciaka coś znajdą, no przecież rehabilitanci też muszą zarobić...
a bo ja wiem? przecież nie każda z nas prywatnie idzie, a na nfz to znów tak ochoczo by nie brali bo i tak koleje wielkie, więc i zarobek mają.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 08:32   #3891
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Co do mamy... powoli dochodzi do siebie. W szpitalu schudła 9 kilo
Przez kilka albo kilkanaście miesięcy będzie musiała mieć ten woreczek do brzucha przypięty (bo ma dziurę w brzuchu a woreczek to tak jakby sztuczny odbyt ) No a potem czeka ją kolejna operacja....
szybkiego powrotu do zdrowia dla Mamy!
Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Yae ubostwia nade wszystko foremke, w ktorej ciastka byly. Od ponad miesiaca nie ma nic lepszegoZałącznik 5451310

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Dziękuję, że się o mnie troszczysz, miłe

no jakże mogłabym inaczej
Cytat:
przy rosołku

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość

o to chodzi.. teraz tak te wszystkie wady rozwojowe u dzieci są nagłośnione, a może w większości właśnie po to, żeby kase łoić...
mieć z kogo, bo wiadomo, że rodzic się posłucha i będzie rehabilitował, często, gęsto prywatnie...

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 08:34   #3892
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]jeszcze tak apropo koci, koci łapci to jak brat był mały to mama się z nim bawiła w KOKOSZKĘ.

)
o boze padlam
u nas tez kokoszka

meneq - co to za pysznosci? to kupne tak? mozna to samemu zrobic u nas?
śliczna Yae, ale chyba glodna

Stary 2013-10-20, 08:35   #3893
bijkora
Rozeznanie

Pstryku z tej okazji składam wniosek o podwyższenie dzieciakom ocen ze sprawdzianów o jedną w górę

Włosomaniaczka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-20, 08:36   #3894
pstryczek84
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43345896]
z tym samiuśkim rańcem to pregięłaś kochana, samiuśkie rano to o 6 jest, kiedy Dorcia wstaje
[/QUOTE]

u nas dzis tez pobudka o 6 byla, da mnie to jak srodek nocy
przyzwyczailam sie do wstawania przed 8 a tu zonk

Stary 2013-10-20, 08:37   #3895
meneq
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43345896]Pięknie ale co moje oczy widzą, ona nie na podłodze?

a bo ja wiem? przecież nie każda z nas prywatnie idzie, a na nfz to znów tak ochoczo by nie brali bo i tak koleje wielkie, więc i zarobek mają.[/QUOTE]

A no nie na podlodze. Wdrapala sie
Stary 2013-10-20, 08:38   #3896
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Pstryku z tej okazji składam wniosek o podwyższenie dzieciakom ocen ze sprawdzianów o jedną w górę
hi hi

a propo sprawdzianow....
ktora zgadnie jak jest "17" po angielsku?

Stary 2013-10-20, 08:39   #3897
Konto usunięte

Sylwia, już ci pisze, Dorcia ciut się ruszyła, obraca się na całej podłodze, za to nie przewraca się z i na brzuszek teraz - nie chce chyba
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 08:39   #3898
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
o boze padlam
u nas tez kokoszka

meneq - co to za pysznosci? to kupne tak? mozna to samemu zrobic u nas?
śliczna Yae, ale chyba glodna
Kupne, ale po raz ostatni - knajpa przestaje istniec z koncem pazdziernika.
Pewnie, ze mozna. To jest misz masz owocow, biszkoptu, kremu budyniowego i bitej smietany
Pewnie okruszki wylizywala ;-)
Stary 2013-10-20, 08:39   #3899
Konto usunięte

sexteen? bo im to się z sexem wszystko kojarzy (i taaak, wiem, że ew. sixteen to 16 )
Stary 2013-10-20, 08:42   #3900
bijkora
Rozeznanie

Pstryk czekam na rozwiązanie zagadki

Poopowiadaj nam o takich kruczkach ze spr Na tugezę bedzie jak znalazł

Włosomaniaczka

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości