|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
Jak patrze na te Wasze sale to az mi przykro, bo ja mam mała i nie moge za bardzo ingerowac w uklad stolow
no ale coz juz nic z tym nie zrobie ...http://www.mct.zerkow.pl/galeria/ban...eselne/004.jpg niby wyglada na sporą, bo Pani mówila, ze jak ma byc max 70 osob to bedzie ok, ale sama juz nie wiem
|
#2462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo ładna sala, jasna elegancka !
|
|
#2463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2464 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Można zmienić piosenkę lub formę całych podziękowań, albo zostawić cudownych rodziców - podziękować Ojcom możecie po prostu za dar życia.
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2466 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny , czy planuje któraś z was dekoracje światłem ?
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#2467 | |
|
BAN stały
|
22222222222222
Cytat:
![]() Mój TŻ chce, ja też chciałam, ale już mi przeszło
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekie, ze chociaz ktos mysli, ze nie ma tragedii z salą :p
chociaz najwazniejsze, zeby ludzie sie dobrze bawili, bo raczej nikt poza mna az tak nie bedzie zwracal uwagi na szczegoly i wystroj sali, a bede miala go z zywych kwiatow, wiec bedzie ok :P znajac opinie znajomych, to duzo osob sobie chwali ta sale, zespoly rowniez, bo ma dobra akustyke i fotograf tez, bo niby oswietlenie jest ok, tylko ja panikuje i wymyslam ale to chyba, ze stresu ze malo czasu a ja nie mam nawet wódki wybranej, bo sie na tym nie znam
|
#2469 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewentualnie, jeśli nie będę mieć stanika - bo gorset w sukni mam taki, że nie jest konieczny, to zastanowię się nad innym kolorem majteczek. Może niebieskie - będzie z głowy z kolorem. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nasza wymarzona godzina.
|
|
|
#2470 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mina i zachwyt TŻ na pewno będą uwiecznione ![]() Nie chcesz blogosławieństwa w ogóle czy tylko w tym dniu? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
reszta rodziny TŻ nie, ale wcale mi to nie przeszkadza a nawet tak wolę ![]() resztę doczytam jutro, uciekam na kulki papa!
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Ah własnie, powiedzcie mi jedno, bo u mnie nie jedna znajoma ktora brala slub miala manie chodzenia na solarium, ja jestem mhm nie, ze przeciwniczka, jednak jakos do szczescia mi to nie jest potrzebne, bo bylam na solarium moze 2 razy w zyciu, mam karnacje w sumie ciemna, ale pytam dlatego, bo nie wiem czy faktycznie isc nabrac koloru czy nie katowac skory tym a Wy bedziecie chodzily, czy tez nie uwazacie sztucznej oplenizny ?
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc przed ślubem pewnie tez pójde, ale tylko z tego względu, że zaraz po chcemy jechac w podróż poślubna
|
|
|
|
|
#2473 |
|
Wtajemniczenie
|
na pewno pójdę przed ślubem 2 razy na solarium, nie chcę być blada na swoim ślubie, chcę lekką opaleniznę
z racji tego, że b. szybko się opalam, a ślub w sierpniu - przez całe wakacje będę smarować się wysokim filtrem, by uniknąc np. bladych ramiączek ![]() chciałabym bardzo ale niestety będziemy mieć zwykłe światełka i świeczki ![]() mam buty ślubne dodam tylko jakąś spinkę do butów ZDJĘCIA I OPIS W KLUBIE
Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2013-10-20 o 21:29 Powód: dopisanie informacji |
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
O matko dziewczyny jak Wy dziś dużo naskrobałyście
)Ja chyba za mocno się wkręciłam w te przygotowania bo o niczym nie myśle teraz... Ale jutro jak pójdę do pracy to mi przejdzie ;P Co do pytań, które zapamiętałam to my bierzemy i fotografa i kamerzyste. Jakoś tak brakowałoby mi filmu, ktorego pewnie przez pierwszy miesiąc po otrzymaniu oglądałabym non stop. Lubie filmy z takich imprez. A co do zdjęc to tu jestem bardzo wymagająca i wiem, że fotograf będzie miał ze mną ciężko ![]() U nas też będzie tradycja - przyjazd TŻ do mnie z bukietem i jego rodzicami, błogosławieństwo i wspólne wejście do kościoła. ![]() Dziewczyny, a na pierwszy taniec jakoś szczególnie się przygotowujecie? W sensie układ do swojej piosenki. Nie pytam tych, które specjalnie ze swoimi TŻtami zapisali się na specjalistyczny kurs ![]() Wypadałoby rozejrzeć się już za jakimś porządnym stanikiem. Suknie mam bez ramiączek w prosty dekolt. Poleciłybyście jakąś dobrą firmę do moich 80B ;P EDIT: KaEs - piękne buty! Teraz dostałaś? Są czysto białe? I jaki mają obcas?
Edytowane przez mimi_77 Czas edycji: 2013-10-20 o 20:47 |
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie wybieram się do solarium. Nigdy nie byłam i iść nie zamierzam
Mam jasną karnację (bardzo) i ze sztuczną opalenizną wyglądałabym śmiesznie. Naturalna opalenizna niezbyt u mnie działa.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ogólnie solarium na co dzień mówię nie! Mimo, że mam jasną karnację i poza miesiącami letnimi gdzie przybieram brzoskwiniowy kolorek, jestem blada, to nie chodzę - szkoda mi skóry.
Jeśli chodzi o ślub jeszcze się zastanawiam - nie wykluczam kilku wizyt, bo jednak przy białej sukni taka bardzo biała skóra też nie wygląda super korzystnie. Ślubujemy w kwietniu, więc tym bardziej będę blada po zimie. Myślałam jeszcze o natryskowym ale nasłuchałam się różnych opinii i trochę się boję - jedni mówią, że super, a inni, że np. barwi ubrania. Jeśli ktoś ma ciemniejszą karnację to radzę uważać z solarium. Zbyt mocna opalenizna przy białej sukience bardzoooo mi się nie podoba.
|
|
#2477 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
białych nie chciałam są miętowe. O ile dobrze mierze to obcas ma 8,5-9 cm, platforma na pewno 1 cm są wygodne i przede wszystkim baaaaaardzo tanie
|
|
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Ja własnie mam taka mhm opalona skore w porownaniu do innych caly rok, mimo ze sie nie oplalam, wiec u mnie 2 wizyty na solarium to wygladalabym jakbym wrocila z wakacji z cieplych krajow, ale moze z jeden raz pojde, bo i tak do kosmetyczki bede szla jakos wczesniej na jakies zabiegi
chociaz zobaczymy, nie jest to jakos dla mnie wazne, bo nie kazda skora dobrze to przyjmuje, bo lepiej uniknac tzw"raka" czyli czerownej skory do sukienki :P
|
#2479 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym bardzo chciała dać na jedną ścianę w restauracji kurtynę świetlną, ale boję się, że za drogo wyjdzie
![]() Bardzo ładne butki! Ta mięta jest taka subtelna, super, fason też świetny ![]() A co do solarium, ja przejdę się kilka razy. Nie chcę być mocno opalona, ale troszkę tak. I już mam postanowienie, żeby od wiosny uważać na słońce i opalać się tylko w bluzkach bez rękawów Bo jak byłam kupować suknię to byłam lekko opalona, ale i tak mi się ramiączka mocno odznaczały i wyglądało to fatalnie... A ja mam taką skórę, że jak się na majówce opalę, tak mnie trzyma do jesieni.Mama wytrzasnęła nową wódkę - Palace - wyczytała na jakimś forum, że dobra i popularna na wesela. Tata stanowczo powiedział, że trzebaby coś lepszego, niż Żubrówkę czy nawet Wyborową kupić. Finlandia za droga, ale żeby poszukać czegoś lepszego od przeciętniaków. Słyszała któraś jakieś opinie? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
ogólnie mam dosyć ciemną karnację - taką oliwkową, ale widać to dopiero jak się opalę
w zimę jestem bladziochem i to mi kompletnie nie pasuje do typu urody, wyglądam jak chora :P teraz po wakacjach w Chorwacji mam fajny kolor, taki mogłabym mieć na ślubie. także będę próbowała się opalić naturalnie troszkę przez przyszłe wakacje, jak się nie uda to pójdę na solarium. kupiliśmy obrączki i garnitur
|
#2481 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po 2 wizytach będę ładnie opalona, wiem, bo to nie będzie mój pierwszy raz na solarium więc na pewno nie przesadzę nie chcę wyglądać jak skwarka, ale bladej skóry nie lubię Cytat:
nie ja je wybrałam ale że tanie to co będę się zastanawiać
|
||
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje, mi to nadal spedza sen z powiek, ale jutro Tz idze od Lisiewskiego dowiedziec, sie jak to bedzie gdy damy wlasne zloto na przetopienie, A obraczki gdzie kupiliscie dawaliscie wlasne zloto czy nie ?
|
#2484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe czy ja znajdę jakieś łososiowe....My będziemy mieć kurtynę świetlną za naszym stołem i przód stołu też będzie w światełkach. Coś takiego jak tu https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/...11007956_n.jpg tylko to nie nasz kolor ani sala. Te "wazony" w których są pióra też mają w środku światełka.
|
|
|
#2485 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Cytat:
. Z resztą o tej wódce ostatnio tu pisałam też że degustowaliśmy na spotkaniu rodzinnym Cenowo podobna była do Pana Tadeusza, Bolsa itp. Smakowo była ok któraś też pisała o niej tu że ją rozważa. Podobno jeszcze wódka maximus smakuje bardzo podobnie do finlandiiJa jeszcze chcę białą żubrówkęz tż przetestować bo jak nie to chyba na panu tadeuszu stanie... Na wczorajszym weselu była właśnie wyborowa. Cytat:
Dziewczyny warto iść na targi ślubne? Edytowane przez anannke Czas edycji: 2013-10-20 o 21:13 |
|||
|
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, pokazywałam je już to ten model: http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,3591 wyszły nas dosyć tanio, także jestem zadowolona.
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
a garnitur z vistuli ten, który też już pokazywałam. granatowy, trzy częściowy.
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też będzie Pan Tadeusz.
Wg mnie jeśli macie już najważniejsze rzeczy załatwione/zakupione to wyjście na Targi nie jest potrzebne
Edytowane przez mimi_77 Czas edycji: 2013-10-20 o 21:11 |
|
|
|
#2489 | |
|
Raczkowanie
|
Właśnie mnie odblokowali (wkońcu
), byłam zablokowana na 7dni a mianowicie za to, że w innym wątku napisałam post, który usunęłam wpisująć "." i zostałam zablokowana, jakaś masakra Ale już wracam do Was i nadrabiam, bo przez te 7 dni to czytałam ale nie dokładnie ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
My też kupowaliśmy w Vistuli garnitur plus dodatki takie jak koszula, pasek i pare drobiazgów
|
|
|
|
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- buty mamy. tż je kupił rok temu jak szliśmy na wesele mojej przyjaciółki. powiedział, że jakby miał kupować nowe to chciałby ten sam model, więc bez sensu :P
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.

no ale coz juz nic z tym nie zrobie ...

menager sali był bardzo fajny bo był na weselu też - oblatany, ogarnięty, pomocny pilnował wszystkiego. Ogólnie jest tam elegancko i wykwintnie. Wszystko ładnie podane, porcje były spore. dodatkowo było tak że podawane jedzenie ciepłe było na takich półmiskach podgrzewanych żeby nie stygło. Mięso było na takich półmiskach na nóżkach a pod spodem tego był taki palnik i wszystko cały czas było ciepłe. Wszystko było z gustem bardzo, kelnerzy mieli spodnie w kantkę koszule i długi fartuch. Wyglądali na prawdę super. No i ta sala by my byliśmy była na ok 100 osób i tyle było a miejsca było luźno i nie było problemu z siedzeniem czy tańczeniem

Rozmawiałam z Tż powiedział,(...) Jeszcze raz dzięki za wasze opinie.

więc przed ślubem pewnie tez pójde, ale tylko z tego względu, że zaraz po chcemy jechac w podróż poślubna
nie ja je wybrałam