My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-20, 19:08   #2461
gornek
Zakorzenienie

Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20

Jak patrze na te Wasze sale to az mi przykro, bo ja mam mała i nie moge za bardzo ingerowac w uklad stolow no ale coz juz nic z tym nie zrobie ...

http://www.mct.zerkow.pl/galeria/ban...eselne/004.jpg
niby wyglada na sporą, bo Pani mówila, ze jak ma byc max 70 osob to bedzie ok, ale sama juz nie wiem
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 19:11   #2462
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Jak patrze na te Wasze sale to az mi przykro, bo ja mam mała i nie moge za bardzo ingerowac w uklad stolow no ale coz juz nic z tym nie zrobie ...

niby wyglada na sporą, bo Pani mówila, ze jak ma byc max 70 osob to bedzie ok, ale sama juz nie wiem
nie cuduj
bardzo ładna sala, jasna elegancka !

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 19:16   #2463
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
jedzenie było na prawdę bardzo dobre, było elegancko, dekoracje świetlne były - te same co są tam na zdjęciach. Mają bardzo wygodne krzesła menager sali był bardzo fajny bo był na weselu też - oblatany, ogarnięty, pomocny pilnował wszystkiego. Ogólnie jest tam elegancko i wykwintnie. Wszystko ładnie podane, porcje były spore. dodatkowo było tak że podawane jedzenie ciepłe było na takich półmiskach podgrzewanych żeby nie stygło. Mięso było na takich półmiskach na nóżkach a pod spodem tego był taki palnik i wszystko cały czas było ciepłe. Wszystko było z gustem bardzo, kelnerzy mieli spodnie w kantkę koszule i długi fartuch. Wyglądali na prawdę super. No i ta sala by my byliśmy była na ok 100 osób i tyle było a miejsca było luźno i nie było problemu z siedzeniem czy tańczeniem
o to super

Cytat:

co Ty gadasz, ładna sala

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 19:17   #2464
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
Co myslicie o tym komplecie? nie jest zbyt skromny? wiem, ze wszystko zalezy od sukni- ale sukni jeszcze nie mam a komplet i owszem
Załącznik 5451299
Lepiej skromniej niż zbyt dużo

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
Witam mam sprawe do Was, Tż został dzis spisany w KM za brak waznego biletu ale chcemy sie odwolac. Kare dostal jak za jazdę bez biletu - 170 zł, a bilet mial, miesieczny wazny do dzis, podpisany imieniem i nazwiskiem ale niestety bez nr dowodu osobistego. Żaden kanar ani renoma nie zwrocila mu uwagi przez calutki miesiac a dzis wsiadł taki *** co to zawsze sie przyczepia i od razu go spisał. Nie zamierzamy placic tyle kasy bo miał bilet czesciowo podpisany! Powinna byc chociaz jakas niższa cena za brak pelnych informacji czy cos ale nie jakby jechał na gape!
Jaka jest szansa ze mozemy cos z tym zrobic i w sumie co powinnismy w odwolaniu napisac? Kara jest drozsza niz wynosi w ogole cena biletu miesiecznego, jestem taka zła....
Oczywiście, że się odwołajcie, ale polecam osobiście. Ja kiedyś się odwołałam i anulowali mi karę

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
my kupujemy 2l na osobę i się zastanawiam czy to nie bedzie mało z tym ze mamy jeszcze poprawiny. Najwyzej dokupi nastepnego dnia.

A co my mamy zrobić? Wesele finansujemy sami i na dodatek oboje nie mamy ojców, wiec nawet gdybysmy zdecydowali sie na fraze "... wraz z rodzicami" to w naszej sytuacji to po prostu nie pasuje. I tak mamy problem ze znalezieniem piosenki na podziekowanie tylko dla mam, bo wszystko jest "dla rodziców".

Można zmienić piosenkę lub formę całych podziękowań, albo zostawić cudownych rodziców - podziękować Ojcom możecie po prostu za dar życia.

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 19:29   #2465
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
patrzcie co znalazłam, chce
1 i 2 są śliczne!!
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 19:56   #2466
21klaudyna
Zadomowienie

Dziewczyny , czy planuje któraś z was dekoracje światłem ?
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 19:59   #2467
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
patrzcie co znalazłam, chce
22222222222222:love :

Cytat:

U mnie też nie da się zmienić układu stołów, ale luz, przecież wyglda ok

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Mój TŻ chce, ja też chciałam, ale już mi przeszło
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 20:16   #2468
gornek
Zakorzenienie

Dziekie, ze chociaz ktos mysli, ze nie ma tragedii z salą :p
chociaz najwazniejsze, zeby ludzie sie dobrze bawili, bo raczej nikt poza mna az tak nie bedzie zwracal uwagi na szczegoly i wystroj sali, a bede miala go z zywych kwiatow, wiec bedzie ok :P znajac opinie znajomych, to duzo osob sobie chwali ta sale, zespoly rowniez, bo ma dobra akustyke i fotograf tez, bo niby oswietlenie jest ok, tylko ja panikuje i wymyslam ale to chyba, ze stresu ze malo czasu a ja nie mam nawet wódki wybranej, bo sie na tym nie znam
Stary 2013-10-20, 20:16   #2469
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Hmm dziewczyny jak rozwiązać taki problem. Bielizna do ślubu, oczywiście biała. Staniczek i majtki. Buty będą czerwone, więc pończochy muszą być takie cieliste (napewno nie białe). Jaki do tego dobrać pasek do pończoch? Biały? Nie będzie to brzydko wyglądało takie przejście z beżowych pończoch i nagle biały pasek?
Ja co prawda nie planuję pasa, ale poza tym tak - cieliste (bardzo jasne beżowe) pończochy i biała bielizna.
Ewentualnie, jeśli nie będę mieć stanika - bo gorset w sukni mam taki, że nie jest konieczny, to zastanowię się nad innym kolorem majteczek. Może niebieskie - będzie z głowy z kolorem.

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Kolczyki fajne. Co do zaproszeń to pewnie jest tak dlatego, że często zdarza się że rodzice finansują lub współfinansują wesele. Wydaje mi się że nie ma problemu żeby to zmienić, moja siostra zmieniała.
Nie no wiadomo, że to żaden problem to zmienić, zwłaszcza dla nas jako, że zaproszenia od początku do końca robimy sami.

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, byłam dziś u księdza i mamy godzinę zarezerwowaną a więc oficjalnie:
21 czerwca 2014 r. godzina 17:00
Gratuluję.
Nasza wymarzona godzina.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 20:29   #2470
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
u mnie będzie tradycyjnie, TŻ przyjedzie do mnie, błogosławieństwo rodziców i jedziemy razem do kościółka, gdzie razem z TŻ pójdziemy do ołtarza
U mnie też tak będzie mina i zachwyt TŻ na pewno będą uwiecznione

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
a jak zrobić, żeby błogosławieństwa nie było??
Nie chcesz blogosławieństwa w ogóle czy tylko w tym dniu?

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
Mam za to inne marzenie: chce dokumenty podpisać dopiero po przysiędze małżeńskiej na ołtarzu. U nas w regionie raczej wszystkie sprawy urzędowe załatwiane są zakrystii i dopiero po podpisaniu stosownych dokumentów jest ślub. Przeszkadza mi to, bo wiem, że i tak przed przysięgą już cywilnie będę związana z TŻ.
Wiem wiem, ze kiedyś śluby cywilne były 2 tyg. przed kościelnym i ludzie jakoś żyli, ale dla mnie to ważne.
Muszę zapytać księdza czy u nas tak się da

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Dziękuje za Waszą pomoc co ja bym bez Was zrobiła Rozmawiałam z Tż powiedział,(...) Jeszcze raz dzięki za wasze opinie.
Dobrze że już wszystko ok

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
Dziewczynki, a zrobiłyście sobie może jakąś listę / tabelkę w excelu która pomaga Wam w organizacji tego całego przedsięwzięcia?
w excelu mam tylko listę gości, ale jak zacznę w końcu robić kalkulację kosztów to będzie wszystko

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się Rodzina mojego TŻ też jakoś z radości nie skakała i się nie wypytywała. Teściowa wcześniej nawet nic o zaręczynach nie wiedziała. O przygotowania się też nie wypytuje. Zaś moja rodzina na odwrót - mega euforia. Niektórzy tak mają. Ja się tym nie przejmuję Najważniejsze osoby się cieszą, a mi inna publiczność nie jest potrzebna
U mnie też tak jest, chociaż nie narzekam na teściówkę, bo ona się interesuje reszta rodziny TŻ nie, ale wcale mi to nie przeszkadza a nawet tak wolę

resztę doczytam jutro, uciekam na kulki papa!
Stary 2013-10-20, 20:34   #2471
gornek
Zakorzenienie

Ah własnie, powiedzcie mi jedno, bo u mnie nie jedna znajoma ktora brala slub miala manie chodzenia na solarium, ja jestem mhm nie, ze przeciwniczka, jednak jakos do szczescia mi to nie jest potrzebne, bo bylam na solarium moze 2 razy w zyciu, mam karnacje w sumie ciemna, ale pytam dlatego, bo nie wiem czy faktycznie isc nabrac koloru czy nie katowac skory tym a Wy bedziecie chodzily, czy tez nie uwazacie sztucznej oplenizny ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-20, 20:45   #2472
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Ah własnie, powiedzcie mi jedno, bo u mnie nie jedna znajoma ktora brala slub miala manie chodzenia na solarium, ja jestem mhm nie, ze przeciwniczka, jednak jakos do szczescia mi to nie jest potrzebne, bo bylam na solarium moze 2 razy w zyciu, mam karnacje w sumie ciemna, ale pytam dlatego, bo nie wiem czy faktycznie isc nabrac koloru czy nie katowac skory tym a Wy bedziecie chodzily, czy tez nie uwazacie sztucznej oplenizny ?
tzn tak, ja nie jestem zwolennikiem solarium, ale przed wakacjami za granica zawsze chodze tak 2 razy w tygodniu przez ok miesiąca, żeby nabrac koloru bo inaczej mnie spali na raka a jak uzyje faktoru 50 to sie nie opalam w ogóle więc przed ślubem pewnie tez pójde, ale tylko z tego względu, że zaraz po chcemy jechac w podróż poślubna ale u mnie na pewno nie będzie efektu skwarki, raczej naturalnej delikatnej opalenizny bo z natury jestem meeega bladzioch

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 20:45   #2473
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Wy bedziecie chodzily, czy tez nie uwazacie sztucznej oplenizny ?
na pewno pójdę przed ślubem 2 razy na solarium, nie chcę być blada na swoim ślubie, chcę lekką opaleniznę z racji tego, że b. szybko się opalam, a ślub w sierpniu - przez całe wakacje będę smarować się wysokim filtrem, by uniknąc np. bladych ramiączek

Cytat:
chciałabym bardzo ale niestety będziemy mieć zwykłe światełka i świeczki

mam buty ślubne dodam tylko jakąś spinkę do butów ZDJĘCIA I OPIS W KLUBIE

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-10-20 o 21:29 Powód: dopisanie informacji
KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 20:46   #2474
mimi_77
Zakorzenienie

O matko dziewczyny jak Wy dziś dużo naskrobałyście )

Ja chyba za mocno się wkręciłam w te przygotowania bo o niczym nie myśle teraz... Ale jutro jak pójdę do pracy to mi przejdzie ;P

Co do pytań, które zapamiętałam to my bierzemy i fotografa i kamerzyste. Jakoś tak brakowałoby mi filmu, ktorego pewnie przez pierwszy miesiąc po otrzymaniu oglądałabym non stop. Lubie filmy z takich imprez. A co do zdjęc to tu jestem bardzo wymagająca i wiem, że fotograf będzie miał ze mną ciężko

U nas też będzie tradycja - przyjazd TŻ do mnie z bukietem i jego rodzicami, błogosławieństwo i wspólne wejście do kościoła.

Dziewczyny, a na pierwszy taniec jakoś szczególnie się przygotowujecie? W sensie układ do swojej piosenki. Nie pytam tych, które specjalnie ze swoimi TŻtami zapisali się na specjalistyczny kurs

Wypadałoby rozejrzeć się już za jakimś porządnym stanikiem. Suknie mam bez ramiączek w prosty dekolt. Poleciłybyście jakąś dobrą firmę do moich 80B ;P

EDIT: KaEs - piękne buty! Teraz dostałaś? Są czysto białe? I jaki mają obcas?

Antosia 12.05.2015

Edytowane przez mimi_77
Czas edycji: 2013-10-20 o 20:47
mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 20:48   #2475
wenedka
Zakorzenienie

A ja nie wybieram się do solarium. Nigdy nie byłam i iść nie zamierzam Mam jasną karnację (bardzo) i ze sztuczną opalenizną wyglądałabym śmiesznie. Naturalna opalenizna niezbyt u mnie działa.
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 20:50   #2476
ijaa
Zakorzenienie

Ja ogólnie solarium na co dzień mówię nie! Mimo, że mam jasną karnację i poza miesiącami letnimi gdzie przybieram brzoskwiniowy kolorek, jestem blada, to nie chodzę - szkoda mi skóry.
Jeśli chodzi o ślub jeszcze się zastanawiam - nie wykluczam kilku wizyt, bo jednak przy białej sukni taka bardzo biała skóra też nie wygląda super korzystnie. Ślubujemy w kwietniu, więc tym bardziej będę blada po zimie.
Myślałam jeszcze o natryskowym ale nasłuchałam się różnych opinii i trochę się boję - jedni mówią, że super, a inni, że np. barwi ubrania.

Jeśli ktoś ma ciemniejszą karnację to radzę uważać z solarium. Zbyt mocna opalenizna przy białej sukience bardzoooo mi się nie podoba.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 20:52   #2477
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
EDIT: KaEs - piękne buty! Teraz dostałaś? Są czysto białe? I jaki mają obcas?
Nie są białe białych nie chciałam są miętowe. O ile dobrze mierze to obcas ma 8,5-9 cm, platforma na pewno 1 cm są wygodne i przede wszystkim baaaaaardzo tanie

Stary 2013-10-20, 20:54   #2478
gornek
Zakorzenienie

Ja własnie mam taka mhm opalona skore w porownaniu do innych caly rok, mimo ze sie nie oplalam, wiec u mnie 2 wizyty na solarium to wygladalabym jakbym wrocila z wakacji z cieplych krajow, ale moze z jeden raz pojde, bo i tak do kosmetyczki bede szla jakos wczesniej na jakies zabiegi chociaz zobaczymy, nie jest to jakos dla mnie wazne, bo nie kazda skora dobrze to przyjmuje, bo lepiej uniknac tzw"raka" czyli czerownej skory do sukienki :P
Stary 2013-10-20, 20:55   #2479
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja bym bardzo chciała dać na jedną ścianę w restauracji kurtynę świetlną, ale boję się, że za drogo wyjdzie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
mam buty ślubne dodam tylko jakąś spinkę do butów
Bardzo ładne butki! Ta mięta jest taka subtelna, super, fason też świetny

A co do solarium, ja przejdę się kilka razy. Nie chcę być mocno opalona, ale troszkę tak. I już mam postanowienie, żeby od wiosny uważać na słońce i opalać się tylko w bluzkach bez rękawów Bo jak byłam kupować suknię to byłam lekko opalona, ale i tak mi się ramiączka mocno odznaczały i wyglądało to fatalnie... A ja mam taką skórę, że jak się na majówce opalę, tak mnie trzyma do jesieni.

Mama wytrzasnęła nową wódkę - Palace - wyczytała na jakimś forum, że dobra i popularna na wesela. Tata stanowczo powiedział, że trzebaby coś lepszego, niż Żubrówkę czy nawet Wyborową kupić. Finlandia za droga, ale żeby poszukać czegoś lepszego od przeciętniaków. Słyszała któraś jakieś opinie?
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 20:55   #2480
say-hello
Zakorzenienie

ogólnie mam dosyć ciemną karnację - taką oliwkową, ale widać to dopiero jak się opalę w zimę jestem bladziochem i to mi kompletnie nie pasuje do typu urody, wyglądam jak chora :P teraz po wakacjach w Chorwacji mam fajny kolor, taki mogłabym mieć na ślubie. także będę próbowała się opalić naturalnie troszkę przez przyszłe wakacje, jak się nie uda to pójdę na solarium.

kupiliśmy obrączki i garnitur
Stary 2013-10-20, 21:03   #2481
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie 2 wizyty na solarium to wygladalabym jakbym wrocila z wakacji z cieplych krajow,
No właśnie - to wszystko zależy jak człowiek się opala Po 2 wizytach będę ładnie opalona, wiem, bo to nie będzie mój pierwszy raz na solarium więc na pewno nie przesadzę nie chcę wyglądać jak skwarka, ale bladej skóry nie lubię

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość

Bardzo ładne butki! Ta mięta jest taka subtelna, super, fason też świetny
dziękuję nie ja je wybrałam ale że tanie to co będę się zastanawiać

Stary 2013-10-20, 21:03   #2482
gornek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Gratuluje, mi to nadal spedza sen z powiek, ale jutro Tz idze od Lisiewskiego dowiedziec, sie jak to bedzie gdy damy wlasne zloto na przetopienie, A obraczki gdzie kupiliscie dawaliscie wlasne zloto czy nie ?
Stary 2013-10-20, 21:04   #2483
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:

obrączki te co wcześniej pokazywałaś?

Stary 2013-10-20, 21:04   #2484
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
Nie są białe białych nie chciałam są miętowe. O ile dobrze mierze to obcas ma 8,5-9 cm, platforma na pewno 1 cm są wygodne i przede wszystkim baaaaaardzo tanie
piękne ciekawe czy ja znajdę jakieś łososiowe....

Cytat:
My będziemy mieć kurtynę świetlną za naszym stołem i przód stołu też będzie w światełkach. Coś takiego jak tu https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/...11007956_n.jpg tylko to nie nasz kolor ani sala. Te "wazony" w których są pióra też mają w środku światełka.

Antosia 12.05.2015

Stary 2013-10-20, 21:06   #2485
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Fajowe - skąd wytrzasnęłaś?

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Mama wytrzasnęła nową wódkę - Palace - wyczytała na jakimś forum, że dobra i popularna na wesela. Tata stanowczo powiedział, że trzebaby coś lepszego, niż Żubrówkę czy nawet Wyborową kupić. Finlandia za droga, ale żeby poszukać czegoś lepszego od przeciętniaków. Słyszała któraś jakieś opinie?
Jak dla mnie te wódki są mniej więcej na jednym poziomie. Wiadomo że Finlandia ma opinię już pod ekskluzywną a reszta co wymieniłaś to dla mnie podobna półka. Z resztą o tej wódce ostatnio tu pisałam też że degustowaliśmy na spotkaniu rodzinnym Cenowo podobna była do Pana Tadeusza, Bolsa itp. Smakowo była ok któraś też pisała o niej tu że ją rozważa. Podobno jeszcze wódka maximus smakuje bardzo podobnie do finlandii

Ja jeszcze chcę białą żubrówkęz tż przetestować bo jak nie to chyba na panu tadeuszu stanie...

Na wczorajszym weselu była właśnie wyborowa.

Cytat:
ogólnie mam dosyć ciemną karnację - taką oliwkową, ale widać to dopiero jak się opalę w zimę jestem bladziochem i to mi kompletnie nie pasuje do typu urody, wyglądam jak chora :P teraz po wakacjach w Chorwacji mam fajny kolor, taki mogłabym mieć na ślubie. także będę próbowała się opalić naturalnie troszkę przez przyszłe wakacje, jak się nie uda to pójdę na solarium.

Pochwal się zdjęciami!

Dziewczyny warto iść na targi ślubne?

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2013-10-20 o 21:13
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 21:07   #2486
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluje, mi to nadal spedza sen z powiek, ale jutro Tz idze od Lisiewskiego dowiedziec, sie jak to bedzie gdy damy wlasne zloto na przetopienie, A obraczki gdzie kupiliscie dawaliscie wlasne zloto czy nie ?
kupiliśmy w Aparcie, bez własnego złota

Cytat:
obrączki te co wcześniej pokazywałaś?

tak, pokazywałam je już to ten model: http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,3591 wyszły nas dosyć tanio, także jestem zadowolona.
Stary 2013-10-20, 21:09   #2487
say-hello
Zakorzenienie

a garnitur z vistuli ten, który też już pokazywałam. granatowy, trzy częściowy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00317.jpg (49,9 KB, 29 załadowań)
Stary 2013-10-20, 21:10   #2488
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość

Dziewczyny warto iść na targi ślubne?
U nas też będzie Pan Tadeusz.

Wg mnie jeśli macie już najważniejsze rzeczy załatwione/zakupione to wyjście na Targi nie jest potrzebne

Antosia 12.05.2015

Edytowane przez mimi_77
Czas edycji: 2013-10-20 o 21:11
Stary 2013-10-20, 21:27   #2489
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
OFFTOP

Czemu kuli1986 jest zablokowana?
Właśnie mnie odblokowali (wkońcu ), byłam zablokowana na 7dni a mianowicie za to, że w innym wątku napisałam post, który usunęłam wpisująć "." i zostałam zablokowana, jakaś masakra przez 7 dni nie mogłam nic napisać tylko podczytywać forum nic pozatym.

Ale już wracam do Was i nadrabiam, bo przez te 7 dni to czytałam ale nie dokładnie

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
a garnitur z vistuli ten, który też już pokazywałam. granatowy, trzy częściowy.
Buty do garnituru już macie?
My też kupowaliśmy w Vistuli garnitur plus dodatki takie jak koszula, pasek i pare drobiazgów
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 21:28   #2490
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kuli1986 Pokaż wiadomość
Właśnie mnie odblokowali (wkońcu ), byłam zablokowana na 7dni a mianowicie za to, że w innym wątku napisałam post, który usunęłam wpisująć "." i zostałam zablokowana, jakaś masakra przez 7 dni nie mogłam nic napisać tylko podczytywać forum nic pozatym.

Ale już wracam do Was i nadrabiam, bo przez te 7 dni to czytałam ale nie dokładnie
to jest mega dziwne. ktoś zgłosił post i cię zablokowali za taką błahostkę. ja z kolei kiedyś zgłaszałam post laski, która mnie obraziła i moderatorzy nic z tym nie zrobili :P

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Napisane przez kuli1986 Pokaż wiadomość
Buty do garnituru już macie?
My też kupowaliśmy w Vistuli garnitur plus dodatki takie jak koszula, pasek i pare drobiazgów
buty mamy. tż je kupił rok temu jak szliśmy na wesele mojej przyjaciółki. powiedział, że jakby miał kupować nowe to chciałby ten sam model, więc bez sensu :P
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości