Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę:
W brzuchu pupę swą wypina- chce na świat juz przyjść dziecina! 3 4,92%
Rodzić juz nadchodzi czas - przerażenie jest wśród nas! 1 1,64%
Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! 55 90,16%
Bolą plecy, boli zad - ile trwać ma ciąża ta? 0 0%
Dzieci w brzuchu, dzieci w wózkach - poczekalni to końcówka! 2 3,28%
listopadowo grudniowe mamusie 0 0%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-20, 19:20   #4981
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Aaby jaka Ty śliczna !

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 19:23   #4982
Kabriela
Zadomowienie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Dziewczyny mój mąż za to jest w szale i to szalonym, że tak mogę powiedzieć. Nie dość że rano upiekł dwa chleby to jeszcze teraz na wieczór upiekł bułeczki słodkie z jabłkiem, strucle z jabłkiem i cynamonem. Nie wiem co się z Nim dzieje.

Co do Męża Domii, nie wymagaj za dużo, ja wiem, że Twoje potrzeby są duże, ale mężczyźni na serio nie wiedzą co z takimi maleństwami robić, a zmuszanie bądź upominanie nie będzie wskazane bo może zniechęcić. Poza tym, Ty jesteś Mamą i masz tę więź bardzo silną i już doskonale wypracowaną, mężczyźni tego tak nie odczuwają. Oni zapewniają opiekę i zajmują się rzeczami w których konkretnie widać skutki.
Głowa do góry, na pewno Twoje smutne myśli po jakimś czasie znikną.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 19:24   #4983
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
zwrotne brawa

śliczne zdjęcia, u nas też dziś łóżeczko skałdaliśmy

babsztyle no i niech ta rana się ładnie goi, bo do 16tego to jeszcze ho ho

mocne kciuki

ale fajnie i z tym weselem, a jeszcze bardziej z prezentem

Jesli chodzi o to "spadanie" we śnie, to kiedyś oglądałam, jak jakiś naukowiec tłumaczył, że to pozostałość po okresie jak spaliśmy na drzewach i że to taki pierwotny strach, żeby z gałęzi nie spaść ja tam nie wiem, ale tez często tak mam
I wiecie co jeszcze mnie zastanawia- teraz już mniej, ale wczesniej to bardzo bardzo często miałam takie sny, że biegłam na czterech łapach i czułam, że jestem jakimś takim dużym psem/wilkiem- nie wierzę w reinkarnację ani nic takiego, ale to jakieś takie inne niż zwykły sen
Dobre z tym drzewem
Ja jako najczesciej powtarzajacy sie sen kojarze że jade nago samochodem I nie mam hamulcow , I w kolo jedno skrzyzowanie blisko mojej szkoly podstawowej
Ciekawe Kim ja byłam w poprzednim wcieleniu )

Cytat:
Napisane przez Taszanta Pokaż wiadomość
Dzięki myślałam że ma być cały czas pod opatrunkiem
Po pierwsze - nie jestem pokiereszowana absolutnie, mimo tego ze rozciecie mialam naprawde duze z tego wynika.
Tam gdzie szwy juz poszly mam ledwo widoczna, prosciutka blizne. W lusterku wyglada jak grubszy włos. Jak bedzie wygladala reszta to sie okaze jak reszta wyjdzie ..
Bardziej sie martwie jak bedzie to wygladalo po kolejnym porodzie SN I kolejnym nacieciu , ale dwa CC tez chyba niosa takie obawy ?

Mi kazano nosic tylko I wylacznie podpaski poporodowe bo inne moga odparzac.
Do tego przemywac woda bez mydla ( ja podmywam jeleniem) I brac letnie kapiele z filizanka mleka a w nim wymieszane kilka kropel olejku z drzewa herbacianego.
Nie wiem czy pomaga , ale nic sie zlego nie dzieje.

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 19:24   #4984
rusalka12
Zadomowienie

My musimy pomalowac nasza sypielnie, korytarz, porac dywany. Ja wciaz niespakowana a zostalo mi 33/34dni...wciaz nie mam wszytskego, torba nie jest spakowana...
rusalka12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 19:25   #4985
Kabriela
Zadomowienie

Aaby zdjęcie piękne.
Stary 2013-10-20, 19:28   #4986
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

Mam straszliwą ochotę na chipsy Więc wyciągam tż na spacerek do kauflanda, zanim zamkną nie zaskoczcie mnie nowym wątkiem!
Stary 2013-10-20, 19:30   #4987
Kabriela
Zadomowienie

A ja tak siedzę i się zastanawiam nad wszystkim....
torba niby spakowana, oczywiście Agatki rzeczy spakowane ale ja chyba nie do końca i jeszcze pewnie milion razy zajrzę i sprawdzę czy aby wszystko na pewno wzięłam. Fotelik mąż już zamontował do auta, na próbę, żeby zobaczyć co i jak...
Ja po wczorajszych zakupach jeszcze jedno pranie muszę dla Małej ogarnąć i poprasować.

Zastanawiam się kiedy przygotować łóżeczko i pościel nałożyć i takie tam...nie chce by niepotrzebnie się kurzyło...w sumie istnieje możliwość przykrycia kocem.

Jeszcze chciałabym zakupić dywan do pokoju Małej, żeby wyciszyć, ale w sumie jak nie damy rady to trudno.
Mąż mi oświadczył, że przy porodzie ma zamiar być i nic Go nie interesuje, że ja mam jakieś ale.
więc....o czym zapomniałam, i czemu tak strasznie jednak się niepokoję?

aaa A jutro mam ostatnią wizytę u lekarza...i 13 dni mi zostanie lub 10...

Edytowane przez Kabriela
Czas edycji: 2013-10-20 o 19:32

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-20, 19:32   #4988
rusalka12
Zadomowienie

Ach zapomnialam - ja na swojej ranie musialam nosic taka jakby wkladke z gazy (specjalna po tego typu operacjach) - nie przyklejalo sie jej ani nic tylko zakladalo na rane i przytrzymywala ja bielizna. Miala chronic przed podraznieniami od bielizny i ubran. Pozniej zaczely do mńie przylazic pielegniarki spoleczne i zaczely mi to zaklejac opatrunkiem ze srebrem. I chyba niepotrzebńie bo wydaje mi sie, ze od tego rana zaczela mi sie babrac :-/
Szwy mialam wewnetrzne rozpuszczalne a na zewnatrz plasterki, ktore mi zdjeli przed wyjsciem. Dziwne bo kazda na sali, ktora lezala za mna i miala cesarke miala inne szwy.
Stary 2013-10-20, 19:34   #4989
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dizi Pokaż wiadomość
Cudowny pomysł mieli

Myślę, że takie urządzonko miałoby niezłe wzięcie

trzymaj się

O, to u mnie było podobnie, opatrunek zdjęli i pozwolili iść pod prysznic, miałam normalnie przemywać wodą z mydłem i ''wietrzyć" ranę.

Trele w którym momencie można zacząć wdychanie gazu?
Ja jak przyjechalam na izbe to juz mnie pytali czy chce gaz czy zastrzyk a ja glupia wziełam zastrzyk
Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Bliźniaki to jest dopiero wyczyn...

11 dni wg zmienionego terminu, 14 dni wg starego do porodu, uświadomienie sobie jak blisko jest termin mnie przeraża, ponieważ ja jeszcze nie tak dawno dowiedziałam się, że jestem w ciąży...czas zleciał tak szybko, że ja nie jestem w stanie się ogarnąć.
Poza tym cały czas myślę o tym, że nie zauważę, że zaczynam rodzić.
Tego nie da sie nie zauwazyc
Ale mi tez sie tak wydawalo )
Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość
W takim razie skorzystam z Twojej rady i wezme gaz

jak to dziala wogole ? Mniej sie czuje bol ?

ostatnio jakis wysyp blizniakow jest, znajomym tzta sie urodzila teraz parka, chlopczyk i dziewczynka. To ich pierwsze dzieci wiec jak 6 w lotto

Oj mi tez strasznie szybko ten czas zlecial, ciekawe czy jak malenstwo sie urodzi to tez tak szybko bedzie lecial

Ja na gazie czułam tylko sekundowy bol I pozniej juz bardziej taki nacisk na krocze. Roznica - niebo a ziemia.
Anastezjolog bez problemu wbiła mi z zzo na skurczach , bo ja mialam taki odlot , ze mialam w nosie co ona robi.
Gaz robi Cie tak mega "pijana" ze praktycznie nie jestes w stanie patrzec .

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
Widać że wekkend

My juz po kąpieli teraz tatuś karmi mleczkiem( udało mi się ściągnąc całe 25 ml) potem dostanie mm.

Nie chciałam karmić a teraz liczy się każde ściągnięcie, z okazji jej kupek. Z moim mlekiem robi rzadkie a z mm są suchsze i bardziej się spina i mi tak jej żal.

Jeszcze chwila i nowy wątek będzie
Ale Wam zazdroszcze tego dokarmiania w nocy przez tatusiow

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-10-20, 19:34   #4990
rusalka12
Zadomowienie

Cytat:
A ja tak siedzę i się zastanawiam nad wszystkim....
torba niby spakowana, oczywiście Agatki rzeczy spakowane ale ja chyba nie do końca i jeszcze pewnie milion razy zajrzę i sprawdzę czy aby wszystko na pewno wzięłam. Fotelik mąż już zamontował do auta, na próbę, żeby zobaczyć co i jak...
Ja po wczorajszych zakupach jeszcze jedno pranie muszę dla Małej ogarnąć i poprasować.

Zastanawiam się kiedy przygotować łóżeczko i pościel nałożyć i takie tam...nie chce by niepotrzebnie się kurzyło...w sumie istnieje możliwość przykrycia kocem.

Jeszcze chciałabym zakupić dywan do pokoju Małej, żeby wyciszyć, ale w sumie jak nie damy rady to trudno.
Mąż mi oświadczył, że przy porodzie ma zamiar być i nic Go nie interesuje, że ja mam jakieś ale.
więc....o czym zapomniałam, i czemu tak strasznie jednak się niepokoję?

aaa A jutro mam ostatnią wizytę u lekarza...i 13 dni mi zostanie lub 10...
To chyba naturalne
Ja po raz pierwszy zaczelam czuc niepokoj jak wszystko bylo gotowe na pojawienie sie Zuzy i spakowalam torbe. Ale bardziej niepokoil mńie pobyt w szpitalu niz cala reszta...
Na tym etapie, przy Zuzi juz dawno mialam wszystko gotowe. Nie wiem co ze mna tym razem...
Stary 2013-10-20, 19:35   #4991
Olenka_24
Zadomowienie

Aaby piekne zdjecie ! Przesliczna jestes !

Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 19:38   #4992
rusalka12
Zadomowienie

Co do slodkosci - ja zrobilam cupcakes z masa waniliowa na bialej czekoladzie. Polowe zanioslam sasiadce,ktora co rusz podrzuca Zuzi zabawki po swoich dzieciach, z reszta bedzie sobie musial moj tz poradzic...
Stary 2013-10-20, 19:39   #4993
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Ja jak przyjechalam na izbe to juz mnie pytali czy chce gaz czy zastrzyk a ja glupia wziełam zastrzyk

Tego nie da sie nie zauwazyc
Ale mi tez sie tak wydawalo )

Ja na gazie czułam tylko sekundowy bol I pozniej juz bardziej taki nacisk na krocze. Roznica - niebo a ziemia.
Anastezjolog bez problemu wbiła mi z zzo na skurczach , bo ja mialam taki odlot , ze mialam w nosie co ona robi.
Gaz robi Cie tak mega "pijana" ze praktycznie nie jestes w stanie patrzec .

Ale Wam zazdroszcze tego dokarmiania w nocy przez tatusiow

moj mąz tylko po kąpieli karmi córkę, całymi dniami go nie ma, a w nocy wstaje ja, niezły podział obowiązków nie?
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 19:41   #4994
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuzziak Pokaż wiadomość
Dziendoberek U mnie noc nie przespana. taki mie bol podbrzusza zlapal jak prz okresie, do teg brzuch co chwila twardnial nad pepkiem. obudzilam tz w nocy i sie pk prostu wyplakalam. Zasnelam po 8 i wstalam na obiad. jakos tak bardzo ciezko mi, maly spokojny, od czasu do czasu sie wypnie. brzuch co jakis czas twardnieje no i podbrzusze pobolewa, czasami mocniej zaboi az sie zwijam. nie wiem co robic, nie mam na nic sily, jakis taki strach mnie ogarnal. leze teraz, lyknelam nospe, mam nadzieje ze przejdzie i bedzie wszystko w porzadku. milego popoludnia

Czyżby coś się powolutku zaczynało?

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Taszanta opatrunek odkleili mi przy pionizacji. Potem normalnie myc. Szew za pierwszym razem był jedna nicia ktora pociagneli z jednego bokuu i wysunął sie jak sznurek z kaptura. Teraz był rozpuszczalny i przed wypisem polozna naciagbela tylko końcówki na bokach i obciela te wystajace wasy. Nic więcej nie miałam.
Tylko z racji wiszacego nad rana brzucha kazali mi okrywac rane gazikami jak nosze bielizne ale zrobiłam to tylko pierwszego dnia po powrocie do domu.

Odmoczylam rane w plytkiej kapieli po tygodniu niecalym.
Przemywac woda z mydłem ale w sumie nie wiem po co. Mylam normalnie-raz dziennie. Nic więcej.
Jesteś skarbnicą wiedzy!

Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
śliczne zdjęcia, u nas też dziś łóżeczko skałdaliśmy
I jak z łóżeczkiem? Ja nie mogę się przyzwyczaić
Tak to roboczo wygląda:

20131020_135229.jpg

20131020_135355.jpg

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Dziewczyny muszę się Wam wyżalić.
Niby wszystko jest w porządku a jakoś od jakiegoś czasu czuję się mało atrakcyjna i niepotrzebna Damianowi...
Niby się stara ale robi to w taki sposób że mnie to irytuje.
Mam wrażenie że do spraw łóżkowych ciągnie go tylko po to żeby sobie ulżyć a ja go już nie obchodzę, wcześniej skupiał się na tym żeby i mi dobrze było...
W ogóle to wydaje mi się że wszystko i wszyscy są ważniejsi tylko nie ja i Jasiek. Przez weekend widziałam go tylko przelotnie, gdyby nie ten spacer to od piątku nie spędziłabym z nim więcej niż godzinę (nie liczę spania w jednym łóżku).
Teraz mamy kąpać Jaśka bo staramy się go kąpać o równej porze i zazwyczaj jest to 19 ewentualnie 19.30 a on oznajmił mi że przyjdą do niego znajomi, teraz zabrał się i gdzieś pojechał... Ręce mi opadają
Kochana, uważam, że powinnaś spokojnie z nim porozmawiać, żeby to w Tobie nie siedziało, bo będzie tylko gorzej...
I - choć nie wiem tego ze swojego doświadczenia, ale z opowiadań - jest tak, jak dziewczyny piszą: faceci na początku kompletnie nie mają pojęcia co z takim maluchem robić. I pamiętaj, że też nie mają takiej więzi z dzieckiem jak matka

Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko Pokaż wiadomość
jejkuuu, jak mnie swędzi brzuch i takie paskudne rozstępy mi się pojawiły no z dnia na dzień i to na samiutkim finiszu

Cytat:
U nas np. Maz nie moze byc przy cesarce dlatego bardzo licze ze urodze naturalnie bo chcemy byc razem
U nas też nie może być

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
Ale piękne zaczynam Wam zazdrościć, ale ja nie mam takiego brzuszka, ja na dole mam jeszcze przedciążowy tłuszczyk jeszcze mi się nie rozszedł do końca...

Ja też przed ciążą miałam duuużo tłuszczyku

Cytat:
Napisane przez rusalka12 Pokaż wiadomość
Aaby slodka fota )

Cytat:
Aaby jaka Ty śliczna !
Wariatka

Cytat:
Aaby zdjęcie piękne.

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 19:43   #4995
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Aaby piekne zdjecie ! Przesliczna jestes !

Faktycznie chyba na tym zdjęciu za dużo nie widać

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-20, 19:43   #4996
89Beatka
Wtajemniczenie

aaby przypominasz mi koleżankę tylko ona ma czarne włosy piękne zdjęcia
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 19:52   #4997
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Mya jak czytam co macie jeszcze do zrobienia to ciesze sie ze ja juz mam remont za soba. My co prawda tylko sypialnie i korytarz robilismy ale tez roboty bylo mnostwo

No, u mnie to masakra
Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Czyżby coś się powolutku zaczynało?

Jesteś skarbnicą wiedzy!

I jak z łóżeczkiem? Ja nie mogę się przyzwyczaić
Tak to roboczo wygląda:

Załącznik 5452081

Załącznik 5452082

Kochana, uważam, że powinnaś spokojnie z nim porozmawiać, żeby to w Tobie nie siedziało, bo będzie tylko gorzej...
I - choć nie wiem tego ze swojego doświadczenia, ale z opowiadań - jest tak, jak dziewczyny piszą: faceci na początku kompletnie nie mają pojęcia co z takim maluchem robić. I pamiętaj, że też nie mają takiej więzi z dzieckiem jak matka

U nas też nie może być

Ja też przed ciążą miałam duuużo tłuszczyku

Wariatka

Pani kochana ale mógł zniknać w ciąży a tu zonk

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 19:56   #4998
Kabriela
Zadomowienie

Czekam na Master Chefa i idę po Nim spać znowu w nocy obudzę się z 4-5 razy ale co tam...po co komu potrzebne jest wysypianie się, przecież to takie nudne zajęcie
Stary 2013-10-20, 19:59   #4999
ryba91
Zakorzenienie

Ktoś robił nowątek? bo nie nadrabiałam adopiero wróciłam do domu i nie wiem :P czy robic??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-20, 20:00   #5000
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:

Faktycznie chyba na tym zdjęciu za dużo nie widać
Widac, widac

Stary 2013-10-20, 20:00   #5001
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Jak ja na Was patrze to czuje sie jak poczwara . Piekne, mlode, zadbane... za 5 dni mamy 7 rocznice związku a ja przez ten czas dorobilam sie nerwicy, kilku zmarszczek, 20kg nadbagazu, 2 dzieci, obwislego brzucha, mnostwa rozstepow i pelno długów . Ale przy moim boku nadal jest ten sam facet...i chyba musiałam zafundowac mu niezle pranie mozgu skoro nadal tu jest i chce być.

Chciałabym kiedyś jeszcze wyglądać jak te pare lat temu.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 20:02   #5002
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Ktoś robił nowątek? bo nie nadrabiałam adopiero wróciłam do domu i nie wiem :P czy robic??
Rybka chyba nikt nie robil

Stary 2013-10-20, 20:06   #5003
nasturcja7667
Zadomowienie

Ryba, nowego wątku nikt nie zakładał.
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 20:07   #5004
ryba91
Zakorzenienie

Ja nadrobie potem, tworze wątek, Anouli nie ma wiec bede sama .. nie piszcie tam jeszcze nic :P ja dam znac kiedy, bo mi sie posty łączą
Stary 2013-10-20, 20:10   #5005
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
moj mąz tylko po kąpieli karmi córkę, całymi dniami go nie ma, a w nocy wstaje ja, niezły podział obowiązków nie?
Kurcze a ja jestem tak zakochana w moim mężu, jeszcze bardziej niż wcześniej. Tak cudownie zajmuje się małą, czasami mam wrażenie że on lepiej się nią zajmuje niż ja.
Jest przy każdym karmieniu ze mną, odbija małą, pomaga mi ją dostawić, jedynie co to nie przebiera pampersa bo ma odruch wymiotny ale wybaczam mu to. Kąpie ją, rozmawia sobie z nią, śpiewa jej wiem że mała ma dopiero tydzień ale mam nadzieję że tak zostanie i będzie córusia tatusia cały czas

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Nowego wątku chyba nie zrobił nikt

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 20:14   #5006
rusalka12
Zadomowienie

Cytat:
Jak ja na Was patrze to czuje sie jak poczwara . Piekne, mlode, zadbane... za 5 dni mamy 7 rocznice związku a ja przez ten czas dorobilam sie nerwicy, kilku zmarszczek, 20kg nadbagazu, 2 dzieci, obwislego brzucha, mnostwa rozstepow i pelno długów . Ale przy moim boku nadal jest ten sam facet...i chyba musiałam zafundowac mu niezle pranie mozgu skoro nadal tu jest i chce być.

Haha kochana - nam w kwietniu mija... 18 lat w czerwcu 11 lat po slubie...przechodzilam przez rozne fazy - od zakompleksionej nastolatki, przez zmagajaca sie z nadwaga mlodej kobietki, pelnej energii fitneski z szesciopakiem na brzuchu po mamuske z boczkami i rozstepami. Pomysl jakie pranie mozgu moj musial przejsc, ze nadal tu jest i zrobil mi drugie dziecko hahahaa

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Rybka mozesz mnie przerzucic do aktywnych?
Stary 2013-10-20, 20:14   #5007
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:

wybacz, ale mnie dobiłaś : ( Może młoda jestem, ale piękna? zadbana? Nie mam wgl ochoty zadbać o siebie, pięty mam takie okropne, że mi haczą o skarpetki, tłusta jestem jak nie wiem, jedyne czego się dorobiłam to umowy przedwstępnej, długów, ale też dziecka i faceta, pracy. Więc jest z czego sie cieszyć jak na mój gust ja zawsze powtarzam, że mogłoby być gorzej.

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 20:18   #5008
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:

ktosiula - specjalnie dla Ciebie takie półtwarzowe Może być?

Załącznik 5452062
Jasne ze może! Super! Dziękuję, ślicznie wyglądasz

Widzę ze coraz więcej z was jest zniecierpliwionych i chce rodzic, lada dzień posypią się porody.

De trzymam kciuki żeby samo się zaczęło jednak. To jest chyba najlepsza opcja.

Ja się dzisiaj przemeczylam trochę i plecy odmawiają posłuszeństwa. Miałam jeszcze plany tyle rzeczy zrobić i nie dałam rady. Miki kopie jak szalony, chyba mu ciasno.

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 20:18   #5009
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie zaraz bedzie to samo. On ma zmiane 14-22 6 razy w tygodniu .. Wstanie , zjje pojdzie do roboty , wroci , zje, pojdzie spac. A ja tak czy siak w nocy będę wstawac .. Wiec moze dobrze ze Od razu sie przyzwyczajam ?

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-10-20, 20:22   #5010
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
wybacz, ale mnie dobiłaś : ( Może młoda jestem, ale piękna? zadbana? Nie mam wgl ochoty zadbać o siebie, pięty mam takie okropne, że mi haczą o skarpetki, tłusta jestem jak nie wiem, jedyne czego się dorobiłam to umowy przedwstępnej, długów, ale też dziecka i faceta, pracy. Więc jest z czego sie cieszyć jak na mój gust ja zawsze powtarzam, że mogłoby być gorzej.
jakbym czytała o sobie, z tego co Dzidzia wymieniła to tylko wiek młody a reszta bida ale jak Mya twierdzę że mogłoby być gorzej

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości