|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5
Ja niestety takiego stojaka pod wanienke nue mam gdzie chować poza tym TŻ stwierdził ze jemu takie cuda nie potrzebne więc nie będę nalegac.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4382 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Akkma współczuję, może zadzwoń do poradni laktacyjnej i poproś o pomoc, np. tu: http://www.laktamed.pl/kontakt.html Może Ci coś doradzą. ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4383 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() IWONTYOU kciuki wasze ![]() Ja zaliczyłam taki wnerw z rana, że myślała, że będę miała cukier 500 zaraz! Oprócz krwi muszę badań codziennie mocz, uwierzcie nie lada wyczyn ![]() Jedna mówi tak, druga tak a pewnie pójdę do lekarza prowadzącego to oberwie mi się żę już 1,5 kg schudłam ![]()
![]() |
#4384 |
Zakorzenienie
|
Sadlaczyca----- zachowanie teściów i Twojego taty jest bardzo brzydkie. Co to za pomysły aby palic przy ciezarnej????
Na bolące piersi może te okłady z kapusty pomogą? Lepiej jednka isc do lekarza bo nie wiadomo czy to nie jakis stan zapalny i moze leki trzeba podac.
#4385 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do warsztatów to pójdę jak głowa przestanie boleć. Inaczej męczyć się nie zamierzam.
![]() |
#4387 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() [1=830b3402b90be91bee3a8a4 ac8547146eb396896_6583840 e13f22;43360407] Ach no to faktycznie, skoro rozmawiałaś z tatą i nie przynosi to rezultatów to rozumiem że może być przykro, że bliska osoba nie zwraca uwagi na to co dla nas ważne ![]() ![]() Cytat:
![]() Lolita, ja planuję body+pajac, raczej bawełniane, na to kombinezon oczywiście ![]() Co do kąpania, to my będziemy kąpać w łazience raczej. A później przenosić do pokoju (obok) na przewijak. Bo inaczej u mnie nie da rady.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4388 |
Zakorzenienie
|
Małamigotka dramat no Ci diabetolodzy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4389 |
Zadomowienie
|
malaMigotkAaa faktycznie sytuacja dupna strasznie! a próbowałaś może uderzyć do jakiegoś prywatnego diabetologa? może za kasę to będą jakoś konkretniej gadać...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4390 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem sama co Ci poradzić, ale szkoda że zostałaś tak potraktowana. Oczekiwałaś konkretnej odpowiedzi i pomocy.
![]() |
#4391 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ta kobieta, nawet jeżeli Ciebie nie prowadzi, powinna się najpierw spytać o zalecenia i jeżeli chce robić awantury, to na pewno nie Tobie, tylko temu, co je wydał!
![]() |
#4392 | ||||
Gang Iren
|
Cytat:
Ja mam ciuszki najróżniejsze. Takie "dorosłe" też,bo szalenie mi się podobają,więc nakupiłam sporo,no za dużo po prostu. Ale tak na codzień to jednak więcej na początku będę używać bodziaków,pajacy itp. Cytat:
Ostatnio miałam takie uczucie,ale wiercenia bardziej jak kopania jakby dziecko mi już chciało wychodzić,bo normalnie aż w pochwie czułam ![]() Cytat:
Cytat:
Co za baba! ![]() Koleżanka przy cukrzycy mogła i chleb i owoc,ale miała wyznaczone ilości,że np jedna kanapka + niewielki owoc.
![]() |
#4394 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wiecie co, kupię pojemniczek na mocz i będę tak sprawdzać bo się przecież przewróce kiedyś na ubikacji ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uznała, że mnie nie zna i mi nie pomoże, f....ca... ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Czytam o tej mojej lekarce i ma b. dobre opinie, więc póki co czekam na piątek
![]() |
#4395 |
Zadomowienie
|
MałaMigotka faktycznie pewnie przerwałaś małpie picie kawki i to jeszcze w poniedziałek z rana... jak tamta babeczka jest spoko to fakt lepiej z nią gadać i póki co jej się trzymać. Będzie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4396 |
Raczkowanie
|
Migotka, jakaś nienormalna ta lekarka jest
![]() ![]() A z tym pojemniczkiem to myślę, że dobry pomysł ![]()
#4397 |
Zakorzenienie
|
Moja lekarka właśnie dzwoniła i pytała czy pamiętam o wizycie....matko czekam za tą wizytą jak na zbawienie...a ona dzwoni żeby mi przypomnieć
![]()
#4398 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na razie się trzymam tej babki i zobaczę co powie w piątek. Ogólnie to młoda kobieta z takim "młodym" podejściem. Sympatyczna, ale stanowcza. Konretna. Co do wagi, ja się kiedyś spotkałam z tym, że wg najnowszych badań ble ble amerykańscy naukowcy ble ble odryli, że w ciąży średnio powinno się przytyć 10 kg. Nie mam artykułu, ale jak znajdę to pokażę. Gdybym nie wlanęła ponad 5 kg w kilku pierwszych tygodniach to bym teraz przybrała troche ponad 4 kg...szok
![]() |
#4399 |
Raczkowanie
|
iwantyou gratuluje i trzymam kciuki za synka.
Weszłam i na początku myślałam ze coś pomyliłam jak zobaczyłam 1 chłopiec urodzony. Moja kuzynka urodziła w 26 tygodniu mała miała 600g... Była w bardzo złym stanie nie oddychała sama, teraz ma 17 msc i jest taka jak każda dziewczynka w jej wieku jedyna wada jest zez ale jak się o to zadba to będzie miała normalne oczka ![]() Ja mam trochę czasu bo niestety złapało mnie przeziębienie , na 15 idę do lekarza bo mój syrop z cebuli i czosnku mi nie pomaga macie jakieś sposoby ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4400 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja się wybieram na te warsztaty i jestem pozytywnie nastawiona, tylko wizja siedzenia tyle w jednym miejscu trochę mnie przeraża - wczoraj na mszy w kościele wierciłam się strasznie, a to raptem godzina. No ale stwierdziłam, że pojadę samochodem i w razie czego zabiorę się wcześniej.
![]() |
#4401 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam milion sposobów (od syropów kupnych do naturalnych metod), ale też nie działają i coraz bardziej dojrzewam do kontaktu z internistą (znów). Napisz, co Ci poleciła, może i ja spróbuję ![]()
![]() |
#4402 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi też trudno usiedzieć jednej pozycji. Ale zobaczymy co będzie. Ja już nie prowadzę samochodu, bo potem brzuch mnie boli, ale może męża wykorzystam i mnie podrzuci ![]() A na takich warsztatach z reguły jest tyle ludzi, że wcale nie tak prosto się odnaleźć ![]() ![]()
![]() |
#4403 |
Zadomowienie
|
migotka jaks walnieta ta baba, nie przejmuj sie nia, szkoda nerwow... Poczekaj na spokojnie do piatku, na pewno bedzie ok.
Co do tej foczki do wanienki, to mnie w hurtowni babka odradzila, bo dzieciom niezbyt wygodnie na tym jest, bo to sztywne i zimne, no i podobno to jest dla dzieci tak od 3-go miesiaca. Ja kupilam taka fajna podkladke z frotte, kurcze nie wiem jak Wam to opisac a nie mam zdjecia, material na 2 drucikach pod kątem, jest mieciutka i zanurza sie w wodzie, wiec dziecko nie ma stycznosci z zimnym plastkiem, tylko z ciepla woda i mozna to sciagnac i przeprac. Jak znajde gdzies zdjecie tego, to Wam pokaze, bo chyba malo przejrzyscie to opisalam :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4404 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za 'piersiowe' rady
![]() Polecę zaraz po tą kapuchę ![]() Wiecie co? Jestem durna! Zaczęłam oglądać porody sn na you tube ![]() ![]() ![]() Małamigotka obsmaruj tą lekarkę gdzie się da ![]()
![]() |
#4405 |
Rozeznanie
|
MalaMigotkAaa- kurcze współczuję ci bardzo. Nieźle się musiałaś wkurzyć po rozmowie z tą babą. W ogóle jaka nieprofesjonalna .Wstała lewą noga i się wyżywa.
Współczuje ,że masz takie problemy, ale jeszcze trochę i będzie po wszystkim. I masz rację poczekaj do piątku, na swoja lekarkę. Może weź do niej numer , w razie W. ![]() A pro po imienia, powoli mamy jakieś typy, chociaż i tak nadal cięęęęęężżżżżżżkooo ![]() Edytowane przez Muminek1991 Czas edycji: 2013-10-21 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
Zakorzenienie
|
migotka--- co za głupia babaz tej lekarki to jakiś konował
![]()
#4407 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A z całą resztą... hmm wiadomo że jest przykro w takich chwilach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() powodzenia na wizycie ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez pilotka86 Czas edycji: 2013-10-21 o 13:34 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4408 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A nie wiesz, czy sprawdzało się to w użytkowaniu??? Bo ja się sugerowałam opinią pani w hurtowni. ale wydaje mi się, że będzie ok ![]() Ooo znalazłam zdjęcie, coś takiego : http://www.sklepy24.pl/sklep/asplane...e-600/18950000 Edytowane przez Le La Czas edycji: 2013-10-21 o 13:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4409 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.