Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-22, 09:45   #691
nitka_88
Zadomowienie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez Seksta Pokaż wiadomość

chciałam wam pokazać naszego fretkowego synusia
Cudny, uwielbiam fretki Ale wolę samiczki, bo troszkę mniej śmierdzą i nie sikają do klapek
Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
A skąd, wiesz, jak to przykładasz, że słyszysz tętno dzieciaczka a nie swoje? Ja wam powiem, że jak sobie czasem za dużo zjem to aż czuje jak mi pulsuje tętnica udowa (chyba?) tak na wysokości brzucha. Normalnie uczucie jakby dziecko kopało, a miałam tam przed ciążą, więc to nie może być dziecko )
Tętno dziecka jest prawie dwa razy szybsze! Dorosły człowiek ma ok 70/80 uderzeń serca na minutę, a taki dzidziuś między 120 a 140, więc bardzo łatwo to rozróżnić. Zresztą, mam już wprawę po pierwszej ciąży

www.NiciutKa.pl
nitka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 09:46   #692
Seksta
Rozeznanie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

kasian86 ja chciałabym rodzić w Raszei i liczę na to, że mi się uda....I właśnie tam Szkoła Rodzenia kosztuje 500 zł z zaznaczeniem, że płatność przed rozpoczęciem kursu z góry. Więc wiedzieli jak się ustawić.....
A że mieszkamy w Poznaniu to o innym szpitalu nie myśleliśmy, o Polnej sie naczytałam złych opinii ale prawda jest taka ze wszedzie jest tak samo.
I na Polna i na Mickiewicza mam jakieś 10 minut autem więc jak w Raszei się nie uda to Polna. Myślę, że wtedy będzie mi już wszystko jedno.
Właśnie- kiedy wybiera się szpital? Idzie się na jakąś wizytę? Ogląda sale? Jestem zielona w temacie...

Fret oczywiście wykastrowany, w sierpniu skończył roczek, jest najprzymilaśniejszym zwierzęciem świata ale bąka ze złości też potrafi puścić= 2 h wietrzenia pomieszczenia ( gruczołów przy kastracji się nie usuwa, choć można, ale po co tak ingerować ).

nitka nie wiem o co chodzi z sikaniem do klapek- Albert sika do kuwety i zdecydowanie wole samce bo ważą ok. 2 kg, jest co przytulać a samice to takie przecinki.....

Edytowane przez Seksta
Czas edycji: 2013-10-22 o 09:48
Seksta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 09:47   #693
nitka_88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
Hej
Ja juz probowalan do Was napisac ale sie nie dalo. Skonczyl mi sie transfer i strony mi sie raz ladowaly raz wcale. Dlugo.. Raz probowalam napisac ale przy wyslaniu mi wyskoczyl jakis blad. Dzisiaj lepiwj chodzi. Ja dzis sie mialam wypisac, miaam miec tylko badanie wziernikowe delikatnie, zeby zobaczyc jak sie goi ta nadzerka. Badal mnie tym razem ordynator. Akurat podczas krwawienia :sciana: no i co? Oczyscil sobie to i stwierdzil ze to raczej nie ona. Wiec zrobil usg i znalazl zrodlo kolo trofoblastu. To lozysko jak dobrze rozumiem. Uslyszalam o tym trofoblascie jak pokazywal kolezance ale dobrze nie zrozumialam czy z niego czy kolo niego. Dopytalam sie ale nie powiedzial mi to tylko ze ogolnie nie nadzerka. No i podlamalam sie, nie powiem. Bo to juz zagrozona ciaza na pewno. Co prawda moje male rosnie sobie pomalutku i z nim bylo wporzwdku ale porzucilam mysli o wyjsciu tylko od razu zrozumialam, ze zostaje dopoki sytuacja sie nie rozwiaze. Niestety albo w lewo albo w prawo. Mam nadzieje ze sie miejsce zaleczy. Ale przebylam dluga droge od poczatku wrzesnia nikt nic nie znalazl... No i przeciez oszczedzalam sie wiec czy teraz gdy dalej leze bede miala szanse... Podlamalo mnie to, teraz znowu musze sie oswoic z nowa sytuacja... Juz obcykalam sobie i wytlumaczylam krwawiaca nadzerke na wszystkie strony, a dzis cos innego jednak. Wiem ze dobrze mi zyczycie i za kazde dobre zyczenie bardzo dziekuje. Za kazda modlitwe za kazde dobre slowo. Mam cicha nadzieje ze to wszystko ustanie i da spokoj mojemu dziecku, ale jaka droge musze przejsc zanim na tym swiecie sie pojawi to nie wiem... Byle juz nie byla trudniejsza. Buziaki dziewczyny. Jak mi sie zwiekszy transfer to Was sprobuje nadrobic i Wam poodpisuje;*
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego

www.NiciutKa.pl
Stary 2013-10-22, 09:49   #694
asiulka_22
Zakorzenienie

/mycha / >> pewnie zostane zlinczowana hehe : ale takie stworzenia wszelakie myszy, szczury , takie co mają ogon i jeszcze śliski- mięsisty /wrrrr / mnie przerażają, nie wyobrażam sobie jak ożna mieć szczura w domu i jeszcze się z nim bawić/ bleeee/
takie myszy też nie dla mnie.... p.s ale śmieszne te twoje fajne mają uszy....
p.s choć by nawet dopłacali to nie zdecydowałabym się na nić myszo i szczurzo poodbnego....

Seksta >> już chyba bym wolała Twoją fretke niz myszki ale da się udomowić takie zwierzę ?? ciekawa jestem bo ze zwierzaków to ja miałam tylko rybki i psy

Hope >> jejku ile na Ciebie kobietko spada..... to też dziwne że wczęsniejszy lekarz sie nie wyznał/ że to jednak nie nadżerka/... mam nadzieje że wszystko będzie dobrze....
Trzymajcie się!

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2013-10-22 o 09:55
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 09:51   #695
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Hej
Ja juz probowalan do Was napisac ale sie nie dalo. Skonczyl mi sie transfer i strony mi sie raz ladowaly raz wcale. Dlugo.. Raz probowalam napisac ale przy wyslaniu mi wyskoczyl jakis blad. Dzisiaj lepiwj chodzi. Ja dzis sie mialam wypisac, miaam miec tylko badanie wziernikowe delikatnie, zeby zobaczyc jak sie goi ta nadzerka. Badal mnie tym razem ordynator. Akurat podczas krwawienia :sciana: no i co? Oczyscil sobie to i stwierdzil ze to raczej nie ona. Wiec zrobil usg i znalazl zrodlo kolo trofoblastu. To lozysko jak dobrze rozumiem. Uslyszalam o tym trofoblascie jak pokazywal kolezance ale dobrze nie zrozumialam czy z niego czy kolo niego. Dopytalam sie ale nie powiedzial mi to tylko ze ogolnie nie nadzerka. No i podlamalam sie, nie powiem. Bo to juz zagrozona ciaza na pewno. Co prawda moje male rosnie sobie pomalutku i z nim bylo wporzwdku ale porzucilam mysli o wyjsciu tylko od razu zrozumialam, ze zostaje dopoki sytuacja sie nie rozwiaze. Niestety albo w lewo albo w prawo. Mam nadzieje ze sie miejsce zaleczy. Ale przebylam dluga droge od poczatku wrzesnia nikt nic nie znalazl... No i przeciez oszczedzalam sie wiec czy teraz gdy dalej leze bede miala szanse... Podlamalo mnie to, teraz znowu musze sie oswoic z nowa sytuacja... Juz obcykalam sobie i wytlumaczylam krwawiaca nadzerke na wszystkie strony, a dzis cos innego jednak. Wiem ze dobrze mi zyczycie i za kazde dobre zyczenie bardzo dziekuje. Za kazda modlitwe za kazde dobre slowo. Mam cicha nadzieje ze to wszystko ustanie i da spokoj mojemu dziecku, ale jaka droge musze przejsc zanim na tym swiecie sie pojawi to nie wiem... Byle juz nie byla trudniejsza. Buziaki dziewczyny. Jak mi sie zwiekszy transfer to Was sprobuje nadrobic i Wam poodpisuje;*
Trzymam kciuki za Was oby szybko się wyjaśniło wszystko i zagoiło!!
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 09:52   #696
nitka_88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
/mycha / >> pewnie zostane zlinczowana hehe : ale takie stworzenia wszelakie myszy, szczury , takie co mają ogon i jeszcze śliski- mięsisty /wrrrr / mnie przerażają, nie wyobrażam sobie jak ożna mieć szczura w domu i jeszcze się z nim bawić/ bleeee/
takie myszy też nie dla mnie.... p.s ale śmieszne te twoje fajne mają uszy....
p.s choć by nawet dopłacali to nie zdecydowałabym się na nić myszo i szczurzo poodbnego....
Ja mam w domu szczurzycę W sumie do niedawna miałam dwie, ale jedna zdechła

www.NiciutKa.pl
Stary 2013-10-22, 09:53   #697
cowie
Zakorzenienie

Cóż poronilam. Od 3-4 tygodni noszę w sobie martwy zarodek. Nawet się nie doczekał bycia plodem.

Także musze Was opuścić. Wszystkiego dobrego.

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-22, 09:56   #698
Seleniti
Zadomowienie

hope ale Ty masz pod górkę , ale ogromnie w to wierzę, że ten los się w końcu odmieni trzymam za Was

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Cóż poronilam. Od 3-4 tygodni noszę w sobie martwy zarodek. Nawet się nie doczekał bycia plodem.

O mój Boże tak strasznie mi przykro, nie wiem co mam Ci teraz napisać, pewnie, żadne słowa nie są w stanie nawet w najmniejszym stopniu ukoić, tego bólu. Trzymaj się Kochana

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 10:02   #699
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:

bardzo mi przykro trzymaj się kochana

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 10:02   #700
nitka_88
Zadomowienie

Cytat:
nitka nie wiem o co chodzi z sikaniem do klapek- Albert sika do kuwety i zdecydowanie wole samce bo ważą ok. 2 kg, jest co przytulać a samice to takie przecinki.....
To taki żarcik sytuacyjny W domu rodzinnym też mieliśmy samca, ale mój tata nie zgodził się go wykastrować i właśnie w ten sposób znaczył teren - co noc "sikał" nam do klapek/domowych kapci, a rano był zonk

Cytat:

Tak strasznie mi przykro... Trzymaj się

www.NiciutKa.pl
Stary 2013-10-22, 10:04   #701
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:

nie potrafię sobie wyobrazić jak teraz się czujesz... Jest mi bardzo przykro, że kobiety, które tak dbają o siebie tracą ciążę nie wiem czy Cię to pocieszy, ale wierzę w to, że następnym razem się uda!! Trzymam kciuki
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-22, 10:05   #702
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:

Przykro mi bardzo. Pewnie żadne słowa nie są w stanie złagodzić bólu. Tulę mocno
Stary 2013-10-22, 10:06   #703
asiulka_22
Zakorzenienie

cowie >> bardzo mi przykro... teraz napewno ciężkie dni będą... ale pamiętaj czas leczy rany.... mam nadzieje że kolejnym razem się uda....
jeszcze raz wyrazy współczucia....
/ pewnie nie będziesz chciała pisać ,,,ale zapytam, jesli nie odpiszesz nie obraże się przecież: jak byłaś u lekarza, to jaką podał przyczynę ? czy wogóle jakąś? czy lot samolotem i daleka podróż mieli również w tym jakis udział ? ? /

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2013-10-22 o 10:11
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 10:09   #704
pikaso
Zadomowienie

Hope kochana od początku masz pod górkę, ale myślę, ze los się odmieni i jak już wiedzą co ci jest to jakoś temu zaradzą. Dobra z ciebie duszyczka i wierzę, że to dobro wróci do ciebie w postaci wspaniałego dzieciaczka.

Cowie współczuję tobie bardzo. Trzymaj się i mam nadzieję, że niedługo spełni się twoje marzenie o dziecku.
pikaso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 10:12   #705
Seksta
Rozeznanie

cowie trzymaj sie, ale przykro...

asiulka_22 my mieliśmy psy, koty, szczury a fretkę po raz pierwszy i bez problemu sie zaaklimatyzowal, reaguje na imie, przytula sie, lize i jest przekochany krzywdy nikomu nie zrobi ale ma takie zębiska, że bez problemu się obroni jak ktoś będzie chciał zrobić mu coś złego trzeba miec troszkę wiedzy i przede wszystkim nie karmić byle czym- my karmimy surowym mięsem, róznymi rodzajami prócz wieprzowiny bo ona nawet psu może zaszkodzić + odrobina dobrej kociej karmy dla kastratów aby zakwasić mocz. Fret musi też mieć sporo miejsca do biegania- nasz ma klatkę 1m x 1m x 1,50 wysokości w której zamkany jest jedynie na noc- w dzień biega gdzie chce, nic nie niszczy a na spacer wychodzi w szelkach i na smyczy.
i w sumie tyle
Stary 2013-10-22, 10:17   #706
mala85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziarek1 Pokaż wiadomość
Dzień dobru ładna u mnie pogoda na Śląsku, jak u was?
W Bydgoszczy też słoneczko

Nieźle....

Cytat:
chciałam wam pokazać naszego fretkowego synusia
Ale słodziak... Chciałam fretkę, ale TŻ się nie zgodził, pomimo miliona podchodów

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Będzie dobrze

Wczoraj zapomniałam dopisać, że powiedział mu o tym w sobotę, całe moje nerwy o to, że jak zapytałam pierwszy raz po co mu to zdjęcie USG to powiedział "a tak". Nie byłabym na niego zła gdyby mi od razu powiedział, bo teraz uważam, że on się z tym krył. Moim zdaniem on powiedział o tym kuzynowi nie z chęci podzielenia się dobrymi nowinami, ale żeby się wyżalić. Po tym co mi wczoraj powiedział jestem w 100% pewna, że on tego do Niedzieli rodzicom nie powie. Jeszcze zarzucił mi, że ja o tym, że jestem w ciąży paplam wszystkim dookoła u mnie w rodzinie wiadomość o ciąży po tym jak się mama dowiedziała szybko się rozeszły, a początkowo wiedziała o tym tylko moja przyjaciółka, która nikomu pary z ust nie puściła... On jest chyba ślepy, a raczej na pewno skoro nie widzi, że ja mam coraz większy brzuszek, a ludzie mają oczy i widzą, że to nie wygląda na oponke a ewidentną ciążę... Nie mam już do niego sił, ręce mi opadają
Ciekawa jestem jak zareagują jego rodzice na wieść o tym, że zostaną dziadkami, ale jakby nie patrzeć poinformowani zostaną na szarym końcu. Mogę mu tłumaczyć, że to wygląda tak, że on się tego dziecka wyparł, że się nas wstydzi, że mu nie zależy, do niego to nie dociera, ale najważniejsze jest to dla niego, że ja szanownego pana nie rozumiem i nic poza tym się nie liczy.
Mam nadzieję, że ta historia będzie miała swój happy end, ale nie zdziwiłabym się gdyby Twój Tż takim odwlekaniem rozmowy ze swoimi rodzicami (zwłaszcza że nie ma naście lat, jest dorosły) pogorszy sobie z nimi relacje. Jego rodzice pewnie ucieszą się że zostaną dziadkami, a najgorsze to dowiedzieć się o ważnej kwestii od "sąsiadki".
Trudno coś poradzić w tej sprawie, może po prostu cierpliwość jest tu rozwiązaniem. Tyle razy próbowałaś z nim rozmawiać, że chyba szkoda już nerwów... Niech się zdeklaruje po prostu jaki ma plan na życie co do Was... Może ma jakiś powód by nie mówić rodzicom, ale to tym bardziej powinien być szczery wobec Ciebie.

Trzymaj się

Ur. Lenki 05.04.2010

Ur. Leosia
15.06.2014

mala85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 10:19   #707
janeczka7891
Zadomowienie

Hejka mamuśki )
Ależ naskrobałyście, wczoraj nie miałam siły zajrzeć...
uśpię małego i poczytam co tam u Was
Stary 2013-10-22, 10:22   #708
Seleniti
Zadomowienie

Dziewczyny, ale się nakręciłam teraz... same czarne myśli.
Lecę dziś na wizytę do ginki, jakieś złe przeczucia mam

Stary 2013-10-22, 10:23   #709
mala85
Raczkowanie

Cytat:

Przykro mi bardzo... Trzymaj się...

Ur. Lenki 05.04.2010

Ur. Leosia
15.06.2014

mala85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 10:26   #710
Seksta
Rozeznanie

Seleniti ale co się dzieje?
co do Twojej sytuacji z TŻ- wsadziłabym go do auta, pojechała do jego rodziców i poinformowała o ciąży ( jeżeli oczywiście jeszcze Tobie na tym związku zależy ... ).
mala u mnie TŻ jest pierwszy do adoptowania nowych zwierząt- po Alberta pojechaliśmy z Poznania do Wrocławia, całkiem nieplanowanie, znaleźliśmy info w necie i zamiast pójść na niedzielny spacer- pojechaliśmy na Dolny Śląsk

Edytowane przez Seksta
Czas edycji: 2013-10-22 o 10:27
Stary 2013-10-22, 10:27   #711
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:

ojej, cowie, tak mi przykro - trzymaj się kochana wierzę że już niedługo będziesz znów cieszyć się z II kreseczek (a mówię to z doświadczenia)
Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale się nakręciłam teraz... same czarne myśli.
Lecę dziś na wizytę do ginki, jakieś złe przeczucia mam
selenti - nie wolno, powtarzam nie wolno ci tak myśleć wszystko będzie dobrze

hope - cieszę się że się odezwałaś, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i z tobą i maleństwem

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 10:29   #712
ilkas
BAN stały

Cowie jest mi bardzo przykro, że to Cię spotkało Dużo siły życzę. Trzymaj się !!

H0pe dobrze, że się odezwałaś, bo się o Ciebie martwiłyśmy. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze !
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 10:31   #713
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Hope! Cieszę się, że się w końcu odezwałaś Kochana spójrz na to z tej strony, że teraz już masz postawioną diagnozę – w końcu, a to jest najważniejsze, bo jak wiadomo co jest grane to wtedy wiadomo też zazwyczaj jak leczyć, także musisz być dobrej myśli i podobnie jak pikaso wierzę, że los się odmieni i już teraz będzie z górki

Seksta wiesz opinie to się znajdzie jakie się chce jak chcesz znaleźć pozytywne to znajdziesz, a jak negatywne to też znajdziesz. Ja opisałam w 1 wątku jaka była z nami sytuacja po porodzie, jak Ci się chce odszukać to poczytasz, generalnie ja nie wiem czy chciałabym znowu tam rodzić, ale ja miałam swoją położną z zewnątrz i ona przyjmowała porody na Polnej (wcześniej z moją siostrą rodziła na Lutyckiej, ale od jakiegoś czasu na Lutyckiej nie wpuszczają położnych z zewnątrz), więc w związku z tym, że i tak ona była ze mną było mi w sumie bez różnicy gdzie będziemy rodzić. Tak czy siak może dobrze się stało, bo na Polnej jest najlepszy oddział neonatologii w Wielkopolsce i jeśli się coś dzieje to opieka tam jest perfekcyjna dla dzieciaczków, tyle tylko, że wtedy dzidziuś nie jest z mamą. Nie wiem natomiast jak tam jest jak ma się dzieciaczka ze sobą na oddziale położniczym po porodzie – jak z pomocą itp. Podobno w św. Rodzinie i na Lutyckiej jak dziecko musi dłużej zostać to mama też zostaje, a na Raszei niby wypisują tak jak na Polnej… ja nie wiem gdzie teraz będę rodzić, mieszkam 80km od Poznania, pierwszy poród trwał 3,5 godziny od 1 skurczu do pojawienia się Hani na świecie, więc nie wiem czy będę ryzykować z jazdą do Poznania. Ogólnie ja byłam zadowolona z samego porodu i opieki nade mną i nad małą, ale nie wiem co by było gdybym nie miała swojej położnej.
Myślę o szpitalu w Pile i pewnie skończy się, że tak będę rodzić, bo bliżej jednak. No nic, jak przyjdzie na to czas to pogadam z moim lekarzem i zapytam się co on o tym wszystkim sądzi.

Cowie bardzo bardzo mi przykro.. nie wiem co powiedzieć w takiej sytuacji, bo nigdy nie ma na to dobrych słów... Mam nadzieję, że czas uleczy rany i trzymam za Was mocno kciuki
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-22, 10:32   #714
Seleniti
Zadomowienie

Cytat:
Seleniti ale co się dzieje?
co do Twojej sytuacji z TŻ- wsadziłabym go do auta, pojechała do jego rodziców i poinformowała o ciąży ( jeżeli oczywiście jeszcze Tobie na tym związku zależy ... ).
Rozbolało mnie podbrzusze i ten krzyż znowu teraz to dopiero zaczęłam się bać

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
selenti - nie wolno, powtarzam nie wolno ci tak myśleć wszystko będzie dobrze
Oby
Jak ja wytrzymam do tej 17

Stary 2013-10-22, 10:32   #715
agaaga89
Zakorzenienie

Hope trzymam za Ciebie kciuki, oby lekarze dali radę opanować sytuację i doczekała się swojego maleństwa w spokoju...
Cowie bardzo mi przykro, nawet nie wiem co może złagodzić Twój ból...

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 10:33   #716
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Selenity co Ty opowiadasz, raz dwa i wywal te czarne myśli! Dzisiaj wizyta, więc ze spokojem. Na pewno wszystko jest dobrze
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 10:35   #717
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Dzień dobry... U nas dziś piękna słoneczna pogoda.
Nie będę narzekała że znów was nie nadrobię... Ale postaram się nadążać chociaż łatwe to nie będzie.

Byłam na mailu. Kurczę ale z was laski a jakie macie śliczne pociechy... Pozazdrościć Może uda mi się dziś wrzucić kilka fotek... Ale wieczorkiem.

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Proszę, napisz potem, że ćwiczyłas i zmobilizuje mnie potem Ja jeszcze zadyszki nie mam na 4 p ale w sumie zazwyczaj powoli idę bo muszę dotrzymać kroku młodemu Ale ztymi ćwiczeniami zacząć nie mogę teraz wymówka, że obudze młodego
Niestety nie zmobilizuje cię... Zamiast zabrać się za ćwiczenia przed 19 zaczęłam piec naleśniki A potem mnie zemdliło i nie miałam ochoty na ćwiczenia może dziś... Dam znać jak mi poszło...

A poza tym mam w domu szpital.,.. Mama ma zapalenie płuc, a tato anginę... Mam nadzieje że nie da się tym zarazić????

Light Limara - nie przejmuj się pracą. Skup się na sobie i na dzidzi...

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość

Wiecie, ostatnio strasznie ciężko jest mi się skoncentrować. Zdarza się, że TŻ kilka razy coś do mnie mówi, a ja dopiero za którymś razem to zauważę, dziś próbowałam czytać książkę i straciłam wątek po 4 stronach... też tak czasami macie
Ja mam to samo ostatnio. Małż aż się na mnie obraził bo nie pamiętałam o czym ze mną rozmawiał przy kolacji a poza tym często brakuje mi słowa...

muffinka współczuję męczących wymiotów...

Pallas Ril jeśli atmosfera w pracy jest ciężka to daj sobie spokój z nią. Mi ginka na każdej wizycie zadaje po 4 razy pytanie czy w pracy ok i czy daje rade i czy na pewno chce pracować!!!

cowie kciuki są. Zobaczysz że wszystko będzie ok.

Kasha dziwne to zachowanie towjego Tż - nawet zadrość chyba tego nie tłumaczy...

gosius 91 fajnie że mąż już w domku. Teraz czeka was tydzień wspólnie spędzonego czasu. bezcenne

Selenti 3mam kciuki za twojego chłopa żeby sie otrząsnął i mam nadzieje że to nie powrót cewki. 3maj sie

Może drobnymi kroczkami twój Tż chce dojśc do celu czyli swoich rodziców... Głowa do góry.

martuszkao
podobno kobiety w ciaży nie powinny oglądać czegoś co ich stresuje... Np horrorów. Ja oglądam kolejny sezon chirurgów i czyttam kryminały cobena i mam sie dobrze... Nie ma moim zdaniem reguły.

pomarańcza
też zwróciłam uwage na wasze zdjęcia z sesji slubnej. Są mega

agusia szoruj się skontaktować z lekarzem. To nie jest zwykłe omdlenie...

anteria witamy

mycha, seksta świetne te wasze stworzonka

HOPE pooperam selenti i inne koleżanki z wizażu - gdzie jesteś odezwij się!!!!

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Hej

Super że się odezwałaś. Pamiętaj że my to u Tobie (o Was) myślimy. Musisz być dobrej myśli... 3maj się kochana

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 10:36   #718
Seleniti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Selenity co Ty opowiadasz, raz dwa i wywal te czarne myśli! Dzisiaj wizyta, więc ze spokojem. Na pewno wszystko jest dobrze
mam taką nadzieję

Stary 2013-10-22, 10:37   #719
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:

Bardzo mi przykro. Ja wiem że żadne słowa nie pomogą narazie... 3maj się kochana...

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 10:39   #720
Seksta
Rozeznanie

kasian86 zerknę na Twoje posty odnośnie porodu. W sumie fakt, wszędzie da się znaleźć coś negatywnego, opinie są podzielone...Szczerze mówiąc to na Polnej ta neonatologia zachęca ( chociaż oby nie była potrzebna ) a z kolei w Raszei nowe sale porodowe z nowym sprzętem etc.
Czyli co- zaczynasz rodzić i udajesz się do najbliższego szpitala położniczego bez wcześniejszych ustaleń? Przepraszam za głupie pytanie ale nie znam procedur.

Mam mega mdłości...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości