|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | ||
Kniaginia
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Jakie ćwiczenia na ręce?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U Róży spulchnione dziąsła. Do jej zębów mi się natomiast nie spieszy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pw to Dragusi pewnie pisały, bo Florek też ruszył do boju....
![]() |
#3453 |
Zadomowienie
|
Pani podoba mi się twoja wieża, wiedziałam, że na ciebie mogę liczyć i na pewno będzie okazała
![]() ![]() Do posiadaczek Chicco Polly - jesteście zadowolone? Chyba kupie jutro bo mnie wk... juz karmienie na podłodze Hanię w huśtawce, a dzisiaj tak sie ☠☠☠..... w maly palec u nogi w nią (zawadziłam),że myślałam, że znowu drugi złamany i to przesądziło jej los...
Nasza kochana córeczka Hania ![]() 04.04.2013 ![]() Mój BLOG, zapraszam ![]() Edytowane przez bzinka Czas edycji: 2013-10-21 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() też mi sie to w oczy rzuciło ![]()
![]() |
#3455 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ten nocnik i teraz to ...... ![]() ![]() ![]() ![]() Dawaj filmik ! ![]() (pamietacie jak ktoras wrzucila info ze na innym watku 4 miesieczne juz mowi ze zrozumieniem "mama"? i jak na to zareagowalysmy -"to nie mozliwe ;ona sciemnia;itd"..... na bank teraz te co podczytaly z innych watków co wyprawia 7 miesieczny Karolek to samo mowia -ze sciema ![]() ![]() Przeciez to tak niesamowite ![]() ![]()
![]() |
#3456 | |||
Wtajemniczenie
|
Heh... u nas to chyba jednak jakiś wirus... Dziś tż się rozłożył. Po pracy latał do łazienki, teraz zasnął wymęczony. Moja Mama też coś nieteges, choć na razie bez salw
![]() Jedynie Krzysiowi nic nie jest i oby tak zostało... Ale gdyby miał się zarazić, to On chyba pierwszy by się zaraził, co..? ![]() Do tego przelicytowali mi pakę zajefajnych bodziaków ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do 2. - jak widać to dość proste ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3457 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() boskie, boskie firanki. jeśli miałabym mieć jakieś to o takich bym marzyła ![]() Cytat:
piękna wieża ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Małpka, Twój syn jest z innej galaktyki! my tu dzidziusie mamy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Despa.. co do przesylki to reklamujemy... dostawa zniszczyla bieguny.. ale zalozymy bo powiedzialam tz i w trasie jak byl kupil 2 komplet, a za tamte zwrot kasy bedzie
![]() |
#3459 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I brawa za cytowanie! ![]() Cytat:
(przepraszam, nie mogłam się powstrzymać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3460 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Wtajemniczenie
|
A skoro jeszcze nie śpię, to Wam się pożalę - Krzyś mi dorasta
![]() ![]() ![]() Jak one szybko dorastają... ![]()
#3462 |
Raczkowanie
|
![]() Trochę nas nie było ale mam usprawiedliwienie na piśmie ![]() W sobotę robiliśmy małą imprezkę ![]() ![]() ![]() Pozdrowienia i idę nadrabiać Zaległe życzenia dla solenizantów przesyłamy ![]() A dzisiaj dla Kingi i Leonka wszystkiego naj naj naj ![]() ![]() I dzisiaj świętujemy pół roku Tomka ![]()
Tomuś ![]() Edytowane przez oldzinx Czas edycji: 2013-10-22 o 06:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3463 | |||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() Od kilku dni klade malego na rozlozonej kapie lozkowej, z grubej bawelny, nie jest sliska, (na podlodzie) - i to jest to! Mata FP go jednak ograniczala, teraz ma przestrzen i juz widze, ze jest lepiej z motoryka ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-22 o 06:57 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3464 | ||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
( w szkole u Kuby byla tez jelitowka -i najlepszy kolega Kuby mial z cala rodzina 3 razy ![]() ![]() Wszystkiego NAJ ![]() ![]() Cytat:
![]() to czekamy az teraz On zacznie biegac wokol stolu ![]() A u nas wieeeeeeelki dzień : 8 urodzinyKuby ![]() ![]() ![]() ehhhhh pamietam jakby to bylo dzis - o 8.05 przyjechalam do szpitala , o 9.27 urodzilam i .....przepadlam ![]() A teraz moj pierworodny ma juz 8 lat .... na prawde -jakby chwila minela ..... Same zobaczycie ,juz niedlugo bedziecie mowily to samo .......
J . N . R ![]() Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2013-10-22 o 08:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szykujesz przyjecie? tort ze swieczkami? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3466 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3467 | |
Zakorzenienie
|
Nyaa piękne rzeczy tworzysz, dla mnie to czarna magia jak to się robi
![]() Małpka Pan Karol wymiata ![]() Cytat:
![]() A co do pogrubionego to ja jak ostatnio byliśmy u prababci Filipa było kilka kuzynek i zajmowały sobie kolejkę która następna bierze Filipa z rąk do rąk ![]() Cytat:
![]() Będzie impreza? Macie jakiś pomysł jak zabezpieczyć szafę przesuwną? Bo Filip pierwsze co robi jak go położę na podłodze, raczkuję do niej i przesuwa drzwi i wchodzi do środka ![]() ![]() Pani miałam pokazać kombinezon za całe 8zł ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() witam ....... :P cos nadrobiem dzis choc mam az 8stron :P - jestem jesli pamiec mnie nie myli dop na 108 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3470 | |||||
Zakorzenienie
|
takie ''stare kotlety'' bd ogrzewała
![]() - mam nadzieje ze mi wybaczycie ![]() Cytat:
![]() a przeciez powinno !!!!. Cytat:
![]() ![]() ![]() jestem Godna Podziwu !!! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() cdn. Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2013-10-22 o 10:56 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3471 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3472 |
Rozeznanie
|
Witam się z rańca
![]() Przede wszystkim 100 lat dla dzisiejszych solenizantów: Tomka i Kuby ![]() ![]() ![]() ![]() Nyaa istne dzieła sztuki ![]() ![]() ja też kwiecień '79 ![]() Mikołajkowi wylazł drugi ząbek, a u mnie odezwały się kamienie ... tak tak już kamienie. Rok temu było błotko ![]() I czeka mnie operacja/zabieg ehh i jak ja mam zostawić na te parę dni moje maleństwo? Co z moimi cyckami? Chyba będę musiała wziąć laktator ze sobą i chyba muszę zacząć przyzwyczajać Mikołaja do MM bo czymś go tatuś karmić będzie musiał. A może termin będę miała na przyszły rok to problem z głowy ![]() Dziś idę do lekarza to mi naświetli sprawę co i jak. To tyle, kończę bo ledwo co zaczęłam pisać posta to Młody się obudził. Tasia, ja już glutenuje Mikołaja ![]() ![]() Ahaaa no i przede wszystkim 100 lat dla minionych solenizantów ![]() ![]()
#3473 |
Zakorzenienie
|
Mam takie pytanie, w sierpniu Filipowi pojawiła się biała kropka na dziąśle, myślałam, ze to ząb ale w październiku wyszły prawdziwe zęby i nijak nie przypominają tej kropki, nie mam pojęcia co to jest?
![]() Wstawiam zdjęcie, może pomożecie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3474 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - a co ma byc w nast piatek ...?? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do ciebie to współczuje ![]() ![]() co tu tak pusto? znalazłam fajna stronke gdzie mogę dr housa oglądać ![]() ![]()
![]() |
#3476 | ||
Kniaginia
|
Witam
![]() Cytat:
A jednym ze sposobów sprawdzania symetrii niemowląt wg metody Vojty jest chwycenie dziecka do góry nogami, głową w dół. Zadrżałam, gdy nasz fizjoterapeuta to zrobił ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ten dywan nadal śmierdzi... Polski wyrób, nie chiński. Róża sie wyprostowała i już mamy nie nosić tak za jedną nogę, jak opisywałam, żeby nie przedobrzyć w drugą stronę. Jak dajecie słoiczki, to ile? Bo ja nadal po pół, chyba muszę zwiększyć racje żywieniowe ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Zakorzenienie
|
i coooooo .... WQrwa zaznaczyłąm 109 i 110
i GDZIE SA moje CyCaty !!! ![]() ![]() maria - ![]() monika - jak bylo mowione nie raz, nie dajmy sie zdołowac, kazde dziecko ma swoj rytm - i nawet sie nie skapniesz jak Kubus bd niegal - i wspomnisz z nostalgia te czasy, kiedy ''nic'' nie robil ![]() ![]() ![]() ![]() cdn 111 czeka : ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3478 | |||||||
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za zyczenia dla Kuby
![]() dzisiaj Kuba dostal kawalek swojego ulubionego(czyt.czekolado wego )ciasta z 1 swieczka .pewnie jacys tam goscie przyjda ale to na chwile bo koczy szkole i w domu bedzie dopiero o 17 a jeszcze po 17 Ninka konczy basen. tak wiec w sobote bedzie dopiero oficjalne dmuchanie swieczek i wiecej gosci . a w niedziele przyjecie urodzinowe dla dzieci w sali zabaw . Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no ale dla Ciebie buziaki dla oslody ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() okazalo sie ze to sciema .ale i tak sie boje ![]() Cytat:
![]() ![]() co do sloiczkow , to Roszek dostaje od 1,5 tygodnia dopiero i zjada 1 sloiczek dziennie .ale widze ze moglby wiecej ...
![]() |
#3479 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dla Kuby najlepsze życzenia i super imprezy!!! ![]() Każdy ma swoje trupy w szafie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wkurzyłam się dziś. Byłam jak zwykle w Łazienkach. Nadal rewitalizacja alejek jest - jeżdzą traktory, walce, koparki i inne hałaśliwe i śmierdzące ustrojstwa. No ale jak trzeba, to trzeba. Ale dziś przesadzili - naraz remontują wszystkie alejki prowadzące do mojej bramy. Tzn. niby jest jedna, ale zupeeeełnie w bok. My wracaliśmy od środka parku i ni chuchu nie ma jak przejechać ![]() ![]() ![]() Ja rozumiem remont, ale z głową! Podejrzewam, że nie wyrabiają się przed zimą i teraz wszystko "na gwałt" robią... ![]()
![]() |
#3480 | ||
Zakorzenienie
|
zazdroszczam
![]() ![]() Sto lat!!!!!!!!!!! wyściskaj go od e-ciotki! ![]() Cytat:
![]() my wciąż nie mamy... a dziś znów wróciłam z reklamówką ciuchów. I zobaczyłam zawodowe łowczynie w akcji - w szoku byłam i wciąż pozostaję ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
T. jadł po całym małym dość szybko.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.