Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku!
Czas na zupę i banana - tak przynajmniej mówi mama. Mamy VII-VIII 2013 5 7,81%
Piąstka w buzi, nawet dwie, daj banana włożę też. Mamy VII-VIII 2013 6 9,38%
Marchew, jabłko i ziemniaki - poznajemy nowe smaki. Mamy VII-VIII 2013 20 31,25%
Chociaż mleko nadal lubię, to marchewki nie odmówię. Mamy VII-VIII 2013 7 10,94%
Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 19 29,69%
Dziób rozgadany, bańki ze śliny, czas na ząbkowanie chłopcy i dziewczyny. Mamy VII-VIII 2013 5 7,81%
Nasze dzieci to gagatki, są gotowe do odsiadki. Mamy VII-VIII 2013 1 1,56%
Pierwszy ząbek, drugi leci, mamy nie śpią dzień juz trzeci. Mamy VII-VIII 2013 1 1,56%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-23, 08:18   #991
Samantha7
Zakorzenienie

Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
jak bys sie cofnela o kilka postow to
tam ja pierwsza proponowalam zbedne kg - dokladnie 10kg ...ide dalej spac

Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
Wlasnie to widzialam ;>

Ja tez mam dyszke

Tari- milo mi. Moze chcesz autograf

za wizyte.

Czy Ty jestes z Lodzi? Cos mi sie kojarzy?
Bo Lodz to moje ulubione miasto. Od lat kibicuje jednej z lodzkich druzyn pilkarskich

Mela- zazdroszcze Malgosi takiej gabki z Klapuszkiem bo go kocham poprostu. Kiedys mialam nawet torebke z nim i zebyscie wiedzialy, ze z nia chodzilam

No i za zabka.

Ja spylam spac. Ledwo juz na oczy widze. Maly spi od 1,5h ale ja mialam pranie do zlozenia, a nie chcialam zostawiac na potem zeby mi kot sie nie wtrynil.

No to milego dzionka

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 08:19   #992
AgaPlast
Zadomowienie

Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3

Witamy sie

Lemurki wielkie kciukasy
Mela 100 lat wszystkiego co najlepsze

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Ten torbiel to tak mnie nie martwi jak nerka bo to ważniejszy narząd.

My tradycyjnie nie spimy od 4 tylko dzisiaj brak także drzemki porannej :/ Za godz. na spacerek to mała znowu pospi ze 3 godz. a ja w tym czsie ogarne chate bo burdel straszny. A niby nie ma nikogo w domu cały dzien

Wczoraj tez miałam mega mało pokarmu. Pewnie stres zrobił swoje i cały dzien wisiałam na laktatorze jak tylko mała nie piła i dzisiaj bola suciory okropnie.

Dziewczyny współczuje przejsc z TZ . Mój na szczescie sie ogarnoł i sam bierze sie za mała bo widzi ze czasami padam na twarz. Potrafi juz nawet kupe przewinąc . Sam mi nawet zaproponował zebym w weekend odciagneła mleko na 2 butle i poszła spac do innego pokoju. Doceniam ale bez małej nie zasne Wystarczy ze zrobi zakupy posiedzi z nia czasami pójdzie na spacer itd

No i niezłe przeboje macie z chrzcinami:/
AgaPlast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 08:22   #993
taribari
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
taribari
no wlasnie w nocy nawet na mnie sie wierci.
musze kupic infacol i na noc jej bede dawac, moze to pomoze z tym powietrzem w brzuszku, bo jestem niemal pewna ze to wlasnie to jej przeszkadza w spaniu.
Coś może być na rzeczy. Nam pomogl bobotic i kokonowanie. Pewnie drugiego juz probowalas

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość

Na początek się pochwalę Lila miała pierwsze karmienie o 7:12

Mela Wszystkiego najlepszego

Oliath powodzenia w rozkręceniu biznesu

Ja też mam dla Lilki trochę rzeczy japan style i niektóre są całkowicie do i poszły w śmietnik, a niektóre są super. Wczoraj przyszła mi np. lalka z Lamaze nowa za całe 17 zł z korei

Co oni się z Ptysiem tak dziś zgadali? On identycznie

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Wlasnie to widzialam ;>

Ja tez mam dyszke

Tari- milo mi. Moze chcesz autograf

za wizyte.

Czy Ty jestes z Lodzi? Cos mi sie kojarzy?
Bo Lodz to moje ulubione miasto. Od lat kibicuje jednej z lodzkich druzyn pilkarskich

Mela- zazdroszcze Malgosi takiej gabki z Klapuszkiem bo go kocham poprostu. Kiedys mialam nawet torebke z nim i zebyscie wiedzialy, ze z nia chodzilam

No i za zabka.

Ja spylam spac. Ledwo juz na oczy widze. Maly spi od 1,5h ale ja mialam pranie do zlozenia, a nie chcialam zostawiac na potem zeby mi kot sie nie wtrynil.

No to milego dzionka

Sam poproszę Tak z Łodzi jesteś za łks czy widzew?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

taribari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 08:25   #994
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cześć
EWEEVE chrzciny robimy w Winnicy a kościół katedra chyba odwrotnie powinnam napisać
ARRABIATA przykro mi z powodu pieska. A co mu się stało?
TARI no to u nas nie napięcie jest problemem bo mały się nie pręży tylko nie chce stać czyli u nas chyba refluks jest problemem
MAGOLINA to ta babka chyba bliżej Kielc mieszka a powiedz coś więcej jak wygląda zabieg bo u tej to ponoć bolesny bardzo

U nas noc spokojna ale standardowo pobudka o 4 rano i znowu zwłoki jestem ale po śniadaniu Antonio usunął więc śmigam i ja Dobranoc

Mamusia Antosia

Edytowane przez Ghia
Czas edycji: 2013-10-23 o 08:31
Ghia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 08:30   #995
shestiger
Rozeznanie

Mela - wszystkiego najlepszego
Cytat:
Hejo

Ja cała noc i dzien chciałam nadrobić,ale nie dało rady. Ciagle cos. Mam taki burdel, ze makabra.

Mam pytanie na początek - czy pralyscie kurtki dla dzieci? Nie wiem czy przepierac czy nie? Bo w sumie to nie dotyka do cialka
Ja piore
Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Na dwoje babka wrozyla. Czesc to chłam, ale ja sama ostatnio kupilam to, co w zalaczniku, i jestem mega happy. Plaszcz Lali boski ludzie nas zaczepiaja na ulicy . A rampersy dla Lilo (w sumie 4) i body z sukieneczka super miekkie, swietnie odszyte i absolutnie w naszym stylu. Za wszystko z przesylka 260 pln
A dla chłopczyków też się zaopatrujesz na bizness czy tylko dziewczynek?
Ja to nie umię się tym ebay-em obsłużyć :/
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 08:35   #996
dzoan
Zakorzenienie

Hej
Nocka nawet w miarę.. Mały początkowo super spał..4h 2,4h, no a później już po 1h25min. i 1h.. próbowałam smoczka wcisnąć, na rękach uśpić..tylko się rozbudzał..musi być cyc i już
Powiem Wam, że gdybym miała wstać po tych dwóch pierwszych drzemkach, byłabym wyspana.. ale te godzinne bliżej rana- one mnie rozwalają po prostu. Dzisiaj znowu pobudka po 7..guganie w łóżeczku, rozciąganie się i uśmiechy.. nie dałoby się Małego uśpić

Wczoraj był tak piękny i ciepły dzień, że 3 razy na spacerek wychodziliśmy.. Olek krótko spał..wracaliśmy na cyca, zabawa do upadłego i znowu spacerek z drzemką.. na ostatni wieczorny nawet mąż chciał iść i sam o dziwo zaproponował Co prawda 15 min spędziliśmy w Kauflandzie na zakupach, a później przeszliśmy się już po ciemku w spokojne miejsce na domkach.. ale fajnie było Pewnie dlatego Mały padł aż na te 4 godz. Tylko ile usypiania było..już nie dawałam rady z nachylaniem się do łóżeczka i podawaniem smoka Ciągle czuję się obolała, na wieczór i po nocy zwłaszcza..

Dzisiaj popołudniu jedziemy z Olkiem na basen.. przyjaciele zabierają swoją córę i będziemy się pluskać Trzymajcie kciuki by się Małemu podobało

Aaaa i Oluś coraz więcej śmieje się na głos.. wczoraj pod blokiem, gdy się obudził usiadłam na ławce przy wózku i mówiłam zmieniając intonację i pokazując głową 'mama mówi taaaak' Oluś mówie nieeeee!'.. nie wiem co w tym śmiesznego, ale Mały miał niezłą podzierkę

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Chciałam nadrobić wczorajszy dzień i dzisiejszy ranek, ale Mały się obudził już..eh

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 08:45   #997
surka
Zakorzenienie

Katerine2 ogólnie to całą tą sytuację z tż rodziną uważam za chorą, dobrze, że udało wam się znaleźć chrzestną dla Justynki. A szwagierkę trzeba olewać, niech rodzina sama dojdzie do tego, że przydałaby się jej terapia.

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Jakie cuda
W sumie dzieci tak szybko rosna, to mozna i zamawiac. Szkoda tylko, ze na przesylke duzo dluzej sie czeka.

Surka, ja wlasnie tez zastanawialam sie nad koreanska wersja Lamaze Na ebay sa tansze, ale musialabym czekac miesiac na dostawe. I w koncu kupilam trzy uzywane oryginalne, wypralam i teraz zabawiaja Edzia

Wiesz czasami zdarza mi się, że przesyłka przychodzi w tydzień, a czasami i w miesiąc

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
[/COLOR]Zapomniałam napisać,że byłyśmy na ważeniu dziś w przychodni-chciałam kontrolnie,bo nie wiem czy nie zwiększać Gabrysi już porcji mleczka-i waży 6,340,czyli ładnie przybiera mój pączuszek

Cytat:
Napisane przez Katerine2 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Skonczylam gotowac obiad
Ide się kapac
Dobranoc

Nudzi ci się o tej godzinie

Cytat:
Mam pytanie na początek - czy pralyscie kurtki dla dzieci? Nie wiem czy przepierac czy nie? Bo w sumie to nie dotyka do cialka
Ja piorę wszystko

Cytat:
Cytat:
A co do mojego tz to był to kochany facet, uczynny, kochający, w domu sprząta, a od kiedy sara jest to taki Ham i prostak, o samolubmy bo on musi spać, bo musi sie wyspać i odpocząć, on musi tb oglądać, on musi. A na spacer z nią nie pójdzie abym ja mogła pospać bo go nogi kuzwa bola
Zaczynam go nienawidziec od 3 miesięcy że sie taki zrobił

To aż niemożliwe, żeby taka słodka Sarcia zamieniła go w potwora A tak na serio to trochę dziwne, że teraz przestał pomagać

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Dzisiaj popołudniu jedziemy z Olkiem na basen.. przyjaciele zabierają swoją córę i będziemy się pluskać Trzymajcie kciuki by się Małemu podobało
surka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-23, 08:45   #998
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Jakierka- luzik

Madi- podziwiam. Nienawidze prac recznie. Zawsze czytam metki zanim cos kupie.

Ja upralam malego kurtke juz w pralce na delikatne w zimnej wodzie. Napisali ze mozna wysuszyc w suszarce, ale ja susze normalnie.

Ja zawsze smieje sie z drogich ubran, a wszystko i tak jest made in China zrobione malymi chinskimi raczkami

Ja tez nie lubie recznie,ale balam sie wyprac w pralce...

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 08:46   #999
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Tari gdzie ten bobotic moge dostać i co to jest?

Edytowane przez domciatko
Czas edycji: 2013-10-23 o 08:47
domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 08:50   #1000
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
W lipcu grzebalam troche w necie i zastanswialam sie naf uzywanymi ciuchami z Anglii zeby zaczac handlowac. Naprawde to chyba jakies przeznaczenie, karma? Musimy sie spotkac.
Tak mi sie zdaje ze to nie przypadek, to wszystko co nas laczy, wszystkie podobienstwa i zbieżności wiec Sis ratuj małżeństwo, bo ja się nie chcę rozwodzić!!!!
Cytat:

Mela Wszystkiego najlepszego

Oliath powodzenia w rozkręceniu biznesu

Ja też mam dla Lilki trochę rzeczy japan style i niektóre są całkowicie do i poszły w śmietnik, a niektóre są super. Wczoraj przyszła mi np. lalka z Lamaze nowa za całe 17 zł z korei
Generalnie to, co z naturalnych tkanin jest ok. No i trzeba uwazac na rozmiary, bo są zanizone . Ja bede zamawiac starannie wyselekcjonowane ciuszki, bo to jednak nielicha inwestycja i shipment raz na powiedzmy pol roku, i raczej z chin niz korei. Ale jeszcze nie teraz, choc... kupilabym prywatnie takie buciki dla dziewczynek, CZEMU W EUROPIE TAKICH NIE PRODUKUJĄ, hmmmmmmmmm?!?!?!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 154909px01_30013C.jpg (59,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 155428px01_30013C.jpg (104,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 155428px03_30013C.jpg (95,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 155623px01_30013C.jpg (75,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 155623px04_30013C.jpg (72,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 163976px01_30013C.jpg (128,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 168521px03_5871399.jpg (121,4 KB, 2 załadowań)
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 08:52   #1001
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość
A dla chłopczyków też się zaopatrujesz na bizness czy tylko dziewczynek?
Ja to nie umię się tym ebay-em obsłużyć :/
Zamierzam Ale jeszcze nie teraz, wszystko w swoim czasie - na razie bede sie bawic w europejskie ciuszynki
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-23, 09:02   #1002
jakierka
Zadomowienie

She, ja osobiscie lubie ebay, ale to tylko dlatego, ze korzystam z angielskiego. Polski ebay nie jest tak popularny jak allegro, wiec jezeli masz konto ba allegro to chyba lepiej

Czy ktos sie orientuje czy na allegro mozna placic przez paypal?

Mela, Ty kiedys wspominalas, ze nie widzisz zdjec w aplikacji. Ja jakos w swojej moge wchodzic na strone www, ale bezpisrednio z aplikacji. Chyba ze to tylko w iPhone. W kazdym razie tam gdzie sie robi update na dole jest tez srodkowa ikonka i wlasnie ona prowadzi do www

Stary 2013-10-23, 09:04   #1003
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość

a rzeski - ide machne fote.
Fajne rzęski Moje niestety po takim zabiegu trochę się osłabiły, mam nadzieję, że u ciebie nie będzie podobnie

[QUOTE=Oliath;43386507
Moje sloneczko wazy w wieku 4 miesiecy 6250
[/QUOTE]

Cytat:
Generalnie to, co z naturalnych tkanin jest ok. No i trzeba uwazac na rozmiary, bo są zanizone . Ja bede zamawiac starannie wyselekcjonowane ciuszki, bo to jednak nielicha inwestycja i shipment raz na powiedzmy pol roku, i raczej z chin niz korei. Ale jeszcze nie teraz, choc... kupilabym prywatnie takie buciki dla dziewczynek, CZEMU W EUROPIE TAKICH NIE PRODUKUJĄ, hmmmmmmmmm?!?!?!
Bo w chinach tańsze koszty produkcji Ja jak kupuje to różnie czasem chiny czasem korea

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
She, ja osobiscie lubie ebay, ale to tylko dlatego, ze korzystam z angielskiego. Polski ebay nie jest tak popularny jak allegro, wiec jezeli masz konto ba allegro to chyba lepiej

Można na all płacić PP. Ja też korzystam z ebay.uk lub .com Z pl nigdy nie korzystałamm
Stary 2013-10-23, 09:10   #1004
Samantha7
Zakorzenienie

Tari- Widzew

Dzoan-

Ja uwielbiam ebay.

Karmie wiec nie spie

Stary 2013-10-23, 09:13   #1005
fiazo
Zakorzenienie

dzień dobry
byczyliśmy sie w łóżku do 9
dziś idziemy na szczepienie
a pogoda słoneczna tylko wieje zimny wiatr

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 09:17   #1006
Agrafka86
Wtajemniczenie

Michał wszystko dobrze u okulisty siatkówka w pełni wykształcona i bez cech ropnych!

Ghia jak u Was z refluksem?

Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 09:20   #1007
AgaPlast
Zadomowienie

dzwoniłam do poradni nefrologicznej i mam termin na sierpien 2014!!!!!!!!!
ciekawe jak ginekolog ma terminy.
AgaPlast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 09:20   #1008
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Wydaje mi sie ze do dziecięcego gina
Nawet nie wiedziałam, że jest dziecięcy gin

Cytat:
Napisane przez strawberry162 Pokaż wiadomość
Wlasnie sie dowiedziałam od mojej mamy ze piwinnam jeszcze poczekac z dzieckiem bo nie jestem jeszcze gotowa, za szybko sie denereuje... Dobrze ze ona byla gotowa na slub majac 19 lat i na dziecko majac 20...

Też się nasłuchasz mądrych rad od mamy

Cytat:
Napisane przez AgaPlast Pokaż wiadomość
Witam,
przepraszam ze sie ostatnio nie udzielam ale miam małego doła.
Mała była na kontrolnym usg i ma nadal zastój moczu wiec raczej jest to wada wrodzna i do tego wyszło ze ma torbiel na jajniku
podobno to genetyczne ale u mni w rodzinie nikt nie miał i dlatego sie martwie.
Musze teraz załatwic wizyte u nefrologa i zobaczyc co dalej.
poztaram sie was ponadrabiac.
Trzymam , żeby wszystko było dobrze

Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
Jejuuuuu, pierwszy raz miałam takie przygody z usypianiem Amelki. Tak ją bolał brzuszek, że krzyk to chyba w dzielnicy obok słyszeli. Godzinę totalnego płaczu. Ciepła pieluszka na brzuszek, herbatka rumiankowa i jakoś udało się pokonać ból . Biedna Kryszynka padła mi na rękach. TŻ był przerażony, ale stanął na wysokości zadania i razem ogarnęliśmy sytuację. Oby to się nie powtórzyło, bo serce mi pęknie ...
Biedne maleństwo

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Chyba mu nie smakowała marchewa
Załącznik 5454255

Mamusia Antosia

Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość
B

Koleżanka była dziś u neurologa i powiedział jej że te problemy z napięciem to efekt uboczny tabletek podtrzymujących ciąże. I to by się zgadzało czemu nagle tyle dzieci ma z tym problemy. Duphaston, nospa, fenoferol...

Ja myślę, że nie ma co generalizować, w niektórych przypadkach faktycznie może się to pokrywać w niektórych nie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
dzień dobry
byczyliśmy sie w łóżku do 9
dziś idziemy na szczepienie
a pogoda słoneczna tylko wieje zimny wiatr
Stary 2013-10-23, 09:21   #1009
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
teso no kochana nawet jakbym chciala nie udaloby mi sie strzelic takiej ladnej foty - gratuluje zrecznosci i slicznie wyszliscie
O dzięki chcialam ująć nas we dwójke nie wyciagajac malego z wozka

Cytat:
A ja stawiam dzis urodzinowe soczki
Jeszcze nigdy nie mialam urodzin wiosna hahahaha
Wszystkiego najlepszego Kochana! Zdrowia bo one jest najwazniejsze !

Cytat:
Ita no i nas to samo
I to kolejna z setek nocy taka

Jakie są konsekwencje nie spania?
Umrę szybciej czy jakis zawał mnie czeka? Ktoś wie?

Eeee tam od razu zawał
po jakimś czasie zaczynasz mieć halucynacje i łapiesz kontakt z jimmem morissonem ja juz jestem blisko tego stanu

Cytat:
Sttawbery
Zmieniam pozycje nawet na brzuszek kładę. Zastanawia mnie jednak dlaczego w dzień odbija jej sie bez problemu i sie nie wierci a w nocy masakra i odbić nie umie

---------- Dopisano o 05:01 ---------- Poprzedni post napisano o 04:58 ----------

A co do mojego tz to był to kochany facet, uczynny, kochający, w domu sprząta, a od kiedy sara jest to taki Ham i prostak, o samolubmy bo on musi spać, bo musi sie wyspać i odpocząć, on musi tb oglądać, on musi. A na spacer z nią nie pójdzie abym ja mogła pospać bo go nogi kuzwa bola

Kosmos jakis z tz... Ale tak jak pisalam na poczatku naszej przygody z maluchami posiadanie dzieci weryfikuja wiele zwiazków..
Moze jeszcze sie ogarnie, a jak nie to daj mu w łep i sama go nastaw!

Cytat:
Domi kochana, masz dolek z niewyspania i normalne jazdy od hormonow i moze troszke kochana wyolbrzymiasz czytam Twojego bloga i widze, ze sie nieziemsko wszyscy kochacie i szczescie od Was bije na kilometry, wszystko sie ulozy i wroci do normy niedlugo, zobaczysz moze TZ tez ma dolki macie siebie i Sarę i swoj kawalek nieba na ziemi, a ze czasem nieporozumienia przypominaja o tym, ze to jeszcze nie garden of Eden - to tylko po to, zebys w chwilach szczescia wiedziala, JAK BARDZO jestes szczesliwa Skad bys wiedziala, gdyby nie bylo porownania

MELA Sis, i dla Malgos za zabka. Lala zawsze dostaje zabawki - przewanie slodkie pluszaki od wrozki-zebuszki.

Biznes jest ciuchowy, na razie okazyjnie dostalam po dychaczu cale wory odziezy i probuje sprzedac, potem zaczne kupowac cream sort dzieciecy i sprzedawac, plus bede inwestowac w dzieciece japan style z chin ale dzialalnosc zakladam dopero po macierzynskim, na razie szara strefa i wtedy ruszam z retro/vintage store online a kiedys otworze stacjonarny sklep z samymi perelkami, wysmakowanym wnetrzem, kawą w filizankach - w jakims chodliwym miejscu przy Rynku we Wro

LEMURKI I CYNAMONKI - nieodmiennie kciukasy dla Was
Super pomysl, mam nadzieje ze wypali! A do sklepu mimo ze to zupelnie nie moja bajka bede czesto wpadac na kawke i ploty w otoczeniu koronek
Trzymam kciuki

Cytat:
A to czemu ?

U mnie gnom walczy. W takich momentach mam ochote dac mu mm, ale nie mam

Ostatnio swiruje ze moje cycki maja zbyt chude mleko. Jakos wydaje mi sie, ze maly ma taki szczuply brzuszek

O! Tylko kuzwa wyjme cycka i juz robaki w dupie. Se zrobie mastektomie i mu je do lozeczka wrzuce. Szkoda, ze nie sa jeszcze jak u murzynek w Afryce bym mu zarzucila i mogla choc tv poogladac lub zjesc cos

He he he czytajac Ciebie tak czasem rechocze ze na calej mojej ulicy mnie chyba slysza

Cytat:
SAM, kwiczę

A moj maz mi nie pomaga - no chyba, ze huknę

Dacie wiare, ze od narodzin Lilo ani razu jej nie przewinął?

No ale duzo wiecej zaangazowal sie w Lalę - robi jej kanapki, kąpie, kładzie spać, jeździ na konie, odwozi do szkoly...

EDIT|: Domi, bo ja z boku patrzę.

A poza tym sama widzisz, ile u nas chocby na wątku kryzysów partnerskich i malzenskich.

Moim zdaniem 99% z nich powoli się unormuje, zaleczy i zniknie bez sladu

A mam cichą nadzieje, ze nawet 100%
dla mnie to troche masakryczna sytuacja z tz..
Moj tez sie zajal starszakiem i teraz mają super kontakt, ale nie wyobrazam sobie zeby nic nie robil przy maluchu...

A wiecie co, dzisiaj nie spie od 4 rano, najpierw kupa i przebieranie, potem stękanie i krecenie sie w lozeczku, potem okazalo sie ze sie zlal i wszystko mokre, wiec przebieranie, w miedzy czasie sie wybudzil i nie mogl juz zasnac, potem karmienie, potem znow krecenie sie... I kupa... I w trakcie przebierania slysze ze Ignas strasznie placze w swoim pokoju... No i pierwszy raz bylam w takiej sytuacji ze nie wiem ktoremu dziecku pomoc... Tu kupa, tam placz... Myslalam ze tz do niego pojdzie i przytuli ale cisza a spal na dole po pozno wrocil wiec nie moglam go huknac.. Wiec przebralam malego zostawilam na moim lozku i poszlam do starszaka, mial zly sen wiec przytulilam mocno, przykrylam kolderka dalam misia i polezalam z nim chwile zeby spokojnie zasnal... No i powrot do malego ktory ciamkal na szczescie spokojnie piastki ... I potem znow proba uspienia, ale nic z tego.. Na koncu a byla juz 7 rano wzielam go na rece chwile pobujalam zasnal, odlozylam do lozeczka i spal godzinke do momentu kiedy tz nie wszedl do pokoju z pytaniem czy te ciuszki przygotowane dla starszaka na pantonime to ciuszki na pantonime.
nosz powiesic za jaja głąba to czasami mało...

I tak oto jestem po kawie, maly spi pol godzinki w wozku.. Ale cos sie wierci wiec zaraz pewnie koniec drzemki.. Ehhhh

Łącze sie w bólu z pozostałymi zombie...
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-23, 09:29   #1010
Samantha7
Zakorzenienie

Paulinka- mozesz mi podac przepis na to jak robisz dynie Bo u mnie sezon dyniowy to bym se jakas organic kupila dla synusia.
A ja dostalam od jednej ciotki taki mikserek z pojemniczkami do robienia tych marchewek i innych sloiczkow i tam jest ciekawa rozpiska jak karmic dziecko na dobe i jest dla kp i mm taka sama. Jest podzial na od 4-6 na 7mc , 8mc i potem chyba na juz wiekszego dzidziolka.
Jak sie wyspie to Wam wrzuce

Maly cos swiruje lekko cos baczki go mecza.
Ide zasnac moze sie uda

Stary 2013-10-23, 09:34   #1011
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Katerine2 Pokaż wiadomość
Trzymamy kciuki

Moja Justysia także nie chce spac podczas jazdy autem

Na brzuszku moja niunia tez takie miała zanim ja tak ostro zsypalo mysle ze to alergia ale ciężko będzie stwierdzić na co

Idiotka. Moja szwagierka i bratowa tez tak się madrzyly jak dzieci nie miały jeszcze ale wiecznie wszystko wiedziały najlepiej.

A teraz wam powiem jaka jazde mamy przed chrzcinami. Chrzestnym niuni będzie mój brat a chrzestna siostra meza i wyobrazcie sobie ze dziś przychodzi do mnie tesciowa i mowi ze chyba musimy sobie innej chrzestnej szukac. Powod: bo chyba idzie z młodszym dzieckiem do szpitala bo cos jest z nim nie tak bo nie chce jesc. A on ma już 11 miesięcy i to samo slysze od samego początku. Mysle sobie ok jeszcze lepiej dla mnie bo jej nie lubie a maz chciał żeby była bo wkoncu to jego siostra. I powiem wam tak: ja wiem ze dziecko jest najważniejsze ze przecież się swiat nie zawali ale ja wiem ze to takie sranie po scianie w jej przypadku. Ja wiedziałam ze wykreci jakas akcje w ostatnim tygodniu bo już tydzień temu jak ja poinformowaam ze zdjęcia mamy w niedziele na 9:30 to już się pytala czy koniecznie musimy te zdecia robic i poinformowala mnie ze na razie nie da niuni zadnego prezentu, ok ja to rozumiem. To nie jest tak ze jej dziecko choruje bo moim zdaniem to normalnie rozwijający się dzieciak ale rozpiescili go i musza cyrki odstawiać żeby skupil się na jedzeniu. A ona to taka cierpietnica i wiecznie mowi jak to ona ma ciężko itp. a tesciowa mnie dobija bo co z nia się nie spotkam to o córeczce mowi jakie to ona ma problemy.
I ta akcja teraz to po to żeby znowu zwrocic na siebie uwagę. Jezdzila po lekarzach i wyobrazcie sobie ze wszyscy się nie znaja a w szpitalu to ich już dosyć maja. Maz jej powiedział mi kiedyś ze lekarze to najpierw kaza wyleczyć mame.
A wogole to temat na napisanie książki.
Nienawidze jej bo wpierdalala się do mnie non stop.

A i jeszcze tak ze to nie jest pewne czy ida do tego szpitala i mamy sobie znaleźć zastepcza chrzestna jakby poszli. I teraz będziemy z geby dupe robic pytac innej osoby czy by chrzestna nie została a ta mi wkoncu oznajmi ze jednak będzie i tamtej mamy powiedzieć - ej no sorry jednak nie będziesz chrzestna?????

Maz w☠☠☠☠iony na maksa. A jak ja mu mowilam ze może kogo innego weźmiemy to nie bo to siostra. Jeszcze zobaczycie ze teście moi nie przyjdą bo przecież jak jak cierpietnica sama wysrac się nie może i musza się na nia patrzeć.

Jak ja dziekuje bogu ze nie jestem taka po☠☠☠ana jak ta cala rodzinka.

Uffff wyzalilam się i mi ciut lzej.
Moze to i dobrze ze laska jazdy robi. Przynajmniej wezmiesz sobie na chrzestna tego kogo chcesz i kto sie z tego ucieszy a jej podziekuj Jej mina bedzie pewnie bezcenna
Cytat:

Sto lat!!!

Cytat:
Bry
Przepraszam,że nadrabiam tylko ostatnią stronę,ale nie mam już sił dziś. Miałam fajny dzionek,bardzo ciepło u nas i byłam z małą na spacerze od 11 do 15 Załatwiłam kilka spraw na mieście,potem zakupy a potem do lasu. Wieczorem odwiedził nas mój kumpel,z kórym się dawno nie widziałam i przy piwku długo gadaliśmy,a Gabi grzecznie spała po kąpaniu,zresztą nadal śpi

Katerine głupia sytuacja, ja bym podziękowała na waszym miejscu i znalazła kogoś innego bo widać że ona poprostu nie chce być chrzestną. Powiem wam,że u nas też się zaczynają siupy ze str tż rodziny odnośnie chrzcin, miał już kilka kłótni ze swoją mamą,bo jej się nie podoba że wybraliśmy mojego brata i żonę brata tż na chrzestnych, ja pierdziu,ale co jej do tego,co jej do naszych wyborów?? To nasze dziecko i my wybieramy chrzestych,a nie szanowna mamusia. Ona mu jeszcze zapowiedziała,że na chrzcinach się nie zjawi bo jej się nie podoba,że jej drugi syn nie będzie chrzestnym,tylko mój brat. Mi łaski nie robi,nie to nie Tylko podejrzewam,że jeśli nie przyjdzie to zrobi tż mega przykrość i nieprędko jej to wybaczy. Dobrze,że chrzcimy dopiero na lato,może się jeszcze wynormuje do tego czasu wszystko.

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Zapomniałam napisać,że byłyśmy na ważeniu dziś w przychodni-chciałam kontrolnie,bo nie wiem czy nie zwiększać Gabrysi już porcji mleczka-i waży 6,340,czyli ładnie przybiera mój pączuszek
No co za ludzie a co ja to obchodzi?

Cytat:
Sttawbery
Zmieniam pozycje nawet na brzuszek kładę. Zastanawia mnie jednak dlaczego w dzień odbija jej sie bez problemu i sie nie wierci a w nocy masakra i odbić nie umie

---------- Dopisano o 05:01 ---------- Poprzedni post napisano o 04:58 ----------

Pewnie przechodzi bunt i chce udowodnic sobie ze dziecko nie rzadzi jego zyciem i nic nie zmienilo w jego zyciu. Minie. Ale nie badz Zosia Samosia i nie odpuszczaj, bo zawsze bedzie sie migal. Ta nauka musi byc bolesna zeby do niego dotralo ze ma dziecko i co to dokladnie znaczy

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 09:34   #1012
Samantha7
Zakorzenienie

Bosz jak czytam ze Wy wstalyscie o 4 to ja sie zastanawiam, o ktorej Wy spac chodzicie? Z kurami chyba.
U mnie 3:30 i ja jeszcze oka nie zmrozylam

Stary 2013-10-23, 09:47   #1013
magolina
Wtajemniczenie

Dobry

Wczoraj młody poszedl spać z Tż o 21.30, wstał na jedzenie po 3, poszedł od razu spać, wstał po 7, zjadł, poszedł spać i śpi nadal

Ja po sniadaniu, umalowana, czekam jak wstanie, zje, przebieranko, ubieranko i lecimy na spacerek.

Katerine, Czerwony Balonik współczuje problemów z chrzestnymi i chrzcinami

Cytat:

Zapomniałam napisać,że byłyśmy na ważeniu dziś w przychodni-chciałam kontrolnie,bo nie wiem czy nie zwiększać Gabrysi już porcji mleczka-i waży 6,340,czyli ładnie przybiera mój pączuszek
za wagę

Cytat:

Sto lat i wszystkiego najlepszego

Cytat:
Na dwoje babka wrozyla. Czesc to chłam, ale ja sama ostatnio kupilam to, co w zalaczniku, i jestem mega happy. Plaszcz Lali boski ludzie nas zaczepiaja na ulicy . A rampersy dla Lilo (w sumie 4) i body z sukieneczka super miekkie, swietnie odszyte i absolutnie w naszym stylu. Za wszystko z przesylka 260 pln
ale zarąbiste ciuszki i te buciki co wrzucałas później też super fajny pomysł na biznes i trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Twojej mysli.

Cytat:

Cytat:
MAGOLINA to ta babka chyba bliżej Kielc mieszka a powiedz coś więcej jak wygląda zabieg bo u tej to ponoć bolesny bardzo
Rozbierałam Małego do pampersa, babka nasmarowała go oliwką i masowała, dosyć mocno bo musiała to rozmasować ale jakoś bardzo go to nie bolało bo plakał tylko trochę a potem jak go babka wzięla na ręce to do niej zacieszał ok 10 minut trwał ten masaż i za dwa dni następny. I tak jak pisałam, już po pierwszym Adaś przekręcał głowę na lewą strone i trzymal prosto czego wcześniej nie robił. Na drugi dzień był marudny ale ona mówiła, że może go to boleć. W każdym bądź razie dziecko ma się dobrze

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Wczoraj był tak piękny i ciepły dzień, że 3 razy na spacerek wychodziliśmy.. Olek krótko spał..wracaliśmy na cyca, zabawa do upadłego i znowu spacerek z drzemką.. na ostatni wieczorny nawet mąż chciał iść i sam o dziwo zaproponował Co prawda 15 min spędziliśmy w Kauflandzie na zakupach, a później przeszliśmy się już po ciemku w spokojne miejsce na domkach.. ale fajnie było Pewnie dlatego Mały padł aż na te 4 godz. Tylko ile usypiania było..już nie dawałam rady z nachylaniem się do łóżeczka i podawaniem smoka Ciągle czuję się obolała, na wieczór i po nocy zwłaszcza..

za wspólny spacer we trójkę
za basen

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Michał wszystko dobrze u okulisty siatkówka w pełni wykształcona i bez cech ropnych!
No i super

Cytat:
Masakra nawet szkoda komentować.
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 09:51   #1014
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość

Ghia jak u Was z refluksem?

Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app

Cytat:

Cytat:
Bosz jak czytam ze Wy wstalyscie o 4 to ja sie zastanawiam, o ktorej Wy spac chodzicie? Z kurami chyba.
U mnie 3:30 i ja jeszcze oka nie zmrozylam

Ja chodzę spać o 23-24 wstaję na pierwszą pobudkę różnie, ale jak dzień zacznę wcześniej niż o 8 to jestem do niczego. NIe mówię o czasach, gdy do pracy chodziłam na 7
Stary 2013-10-23, 09:53   #1015
arrabbiata
Zadomowienie

Mela, wszystkiego najlepszego okazji 18stki

Domcia, przykro, że tż zachowuje się jak burak Rozmowy nie pomagają?

Samanta, zadławię się kiedyś przez ciebie ze śmiechu

Teso, współczuję nocki...

Cytat:
ARRABIATA przykro mi z powodu pieska. A co mu się stało?
Musieliśmy go wykastrować bo zrobił się agresywny i złośliwy. Pogryzł naszą suczkę i pooblewał wszystkie drzwi w domu. Bałam się o dziecko. Pies jest ze schroniska i niewiadomo, co mu w głowie siedzi.

U nas w końcu normalna nocka. Od 1 karmienie co 3h. Chociaż o 4 Kuba rozbudził się na maxa, zaczął gadać i się śmiać...ale go zignorowałam, to się uspokoił i zasnął
Teraz go położyłam na macie ale zaczął ryczeć to przełożyłam do huśtawki. Nie spodobał mu się prezent od babci za 'dwieście dwadzieścia'

Edytowane przez arrabbiata
Czas edycji: 2013-10-23 o 09:56
arrabbiata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 09:54   #1016
mela1234
Zakorzenienie

Oliath ratuje dlatego terapia w pt.
Dzis tak sobie mysle ze Alicja jest totalnym przypadkiem, wpadka i chyba jako znak dla nas sie urodzila, ze mamy byc razem. Bo kompletnie nie byla planowana. Chcialam drugie dziecko ale jeszcze odkladalam to w czasie bo malzenstwo, bo praca itd. A teraz ze zdwojona sila musimy o nas walczyc.

mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 10:05   #1017
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Hej!
Od wczoraj miałam chyba z 15 stron nadrabiania, ale nadrobiłam, jednak mało co pamiętam i lecę jedynie na cytatach.

Cytat:
Ptyś mówi "Cześć dupeczki" a ja idę nadrabiać

PS. On mnie kiedyś zabije za te zdjęcia
Padłam wczoraj normalnie Tari, rozumiem, że do snu mu śpiewasz "Będę brał cię w aucie" Super ptyś dres

Cytat:
Koleżanka była dziś u neurologa i powiedział jej że te problemy z napięciem to efekt uboczny tabletek podtrzymujących ciąże. I to by się zgadzało czemu nagle tyle dzieci ma z tym problemy. Duphaston, nospa, fenoferol...

Nawet mi nie gadaj... Ja brałam w ciąży pół apteki.
Całą ciążę Nospę (ale o wpływie Nospy już tu rozmawiałyśmy), Dupka, Euthyrox, Clexane, 2 ostatnie tygodnie Fenoterol, no sporo tego było, ale pewnie części z tych leków zawdzięczam to, że Mały jest na świecie.

Cytat:
My w grupie ryzyka bo i wcześniactwo i niska waga urodzeniowa i duphaston całą ciąże. Dziwne to wszystko, bo u nas odpukać problemów ze spaniem czy jedzeniem nie ma, a to głównie występuje przy wzmożonym napięciu. Chyba szkoda sobie tym głowę zaprzątać.

To u mnie grupa ryzyka x10, bo waga niższa nawet niż u Was, a leków - jw.... U nas spanie ok, z jedzeniem ostatnio są cyrki, ale to nie tylko u nas. Sama już nie wiem.

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
perse, a ta karuzela to fisher price? Moja też nie działa Tzn zacina się i trzeb ają pchnąć palcem, żeby zaczęła się kręcić
normalnym proszku i zapachowym płynie. Teraz podkładam pieluchę.
Współczuję niespania
Nie, nie, Smily Play Słodkich snów, genialny produkt - gdyby się nie zepsuł :/

Cytat:
w sobote ide na wesele, jak sie "wystroje" to zrobie fote i wam wrzuce ale do Klubu

a rzeski - ide machne fote.
Ślicznie

Cytat:

Ja upralam malego kurtke juz w pralce na delikatne w zimnej wodzie. Napisali ze mozna wysuszyc w suszarce, ale ja susze normalnie.
A ja mam pytanie z ciekawości - gdzieś czytałam, że w USA mało kto ma w domu pralkę, czy to prawda?

Cytat:
Wydaje mi się, że to zależy od sprzedawcy.

Cytat:
Nieźle... Trzymam kciuki, żeby z nerką i jajnikiem się wszystko wyprostowało!!!!

Mela STO LAAAAT

Ja ostatnio chodzę na spacerki, mój tata aktualnie nie może do mnie przyjechać, to wszystko ogarniam sama, więc na kompa pozostaje mniej czasu.
Arturek waży 5600 g, przybrał w tydzień niecałe 90 gramów, trochę mało, ale może odbija się ten brak apetytu - bo teraz je już ociupinkę ociupinkę lepiej. Ale chyba grunt, że przybiera, no nie?
Poza tym nocki u nas OK, dzisiaj w nocy (tak, można się popukać w głowę:P) sama obudziłam dziecko na jedzenie... Bo mi się wiercił od 1 i myślałam, że zaraz będzie ryk, poleciałam do kuchni, zrobiłam mleko, wracam, a ten śpi w najlepsze. No to poczekałam chwilę, nic. Delikatnie przewinęłam, trochę się rozbudził, zjadł i kima. Potem jeszcze pobudka ok. 5. Do 8 spaliśmy, częściowo na mnie, ale ja już czasami nie mam siły na usypianie i biorę dziecko na siebie i śpimy...

Teraz jeszcze trochę odciągnę, potem ogarnę chatę, siebie i spacerek. Jest taka cudowna pogoda, wczoraj chodziłam w krótkim rękawku.
Jak Mały śpi, to ja sobie zakładam słuchawki (jak chodzę po takiej ścieżce, żadnych samochodów ani nic) i ludzie się na mnie dziwnie patrzą, czy to naprawdę coś strasznego?

I nie pamiętam, co miałam więcej pisać, jak mi się przypomni, to napiszę.

Karuzelka spakowana, mama weźmie i odda ją do sklepu do reklamacji, nie wiem, co ja zrobię do czasu rozpatrzenia... Na razie mam taki pałąk z zabawkami, nieruchomy, ale nie interesuje to zbytnio Arturka.

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

A, jeszcze: wczoraj widziałam na tej ścieżce ludzi z takim totalnie oldschoolowym wózkiem kwadratowym, granatowym, zgadnijcie, o kim od razu pomyślałam?

Podobny do tego:
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...OIDnn6Re1tZUuB
tylko większe i białe koła, a to obicie takie jakby zamszowe, ale też granatowy.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 10:11   #1018
fiazo
Zakorzenienie

chciałam Was nadrobić i zamiast tego zasiedziałam się na youtube

ale już się biorę

Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
Przed chwilą przełączałam kanał w TV pilotem. Pod telewizorem stała karuzelka Małej. Włączyła się Jest na pilota, ale go nie mamy, bo karuzelka jest używana od znajomych i zgubili. Zadziałało 3 razy z pilotem od TV

Synek
Stary 2013-10-23, 10:15   #1019
idzia111
Zakorzenienie

Jaka konkretnie herbatkę rumiankowa podajecie dzieciom?? chodzi mi o firmę.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 10:16   #1020
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
Witajcie

ehhh... rzadko zaglądam ostatnio bo co rusz coś się dzieje...
Jak nie ROTAWIRUS to teraz mały na antybiotyku...
Gardełko zaczerwienione i strasznie kaszle...
Znów uziemieni mały już szajby w domu dostaje
ja też

Do tego walczymy z ciemieniuchą... wychodzi mu już na brwiach... smarujemy oliwką ale szczerze to g*wno daje macie jakiś złoty sposób na to świństwo???
Boję się że może to być jednak alergia na coś a nie ciemieniucha...
zdrówka

Cytat:
My po kardiologu. Wszystko ok, te szmery to normalka i mam sie nie martwic. Moge sobie powtorzyc badanie jak mala skonczy 2 lata ale koniecznosci nie ma. Alicja grzecznie rozmawiala z pania doktoemr. Smiala sie po swojemu a pani dr pyta "Co to jakas infekcja? Kaszelek?" Powiedzialam ze to jej smiech bo ona tak smiesznie sie smieje jakby kaslala.
Nie lubie jezdzic po Lodzi jak sie spiesze. Wszedzie korki, a tu mi Alicja o cyca sie dopomina. Bylam sama bo maz zostal z Malgosia w domu. Musialam na Statoilu karmic.

Aaaa i news: Malgosi wypadl pierwszy zabek!!! Dzis w nocy przyjdzie do niej wrozka zebuszka z prezencikiem. Nie wie kiedy zgubila zeba, gdzies na podworku. Teraz cieszy sie ze jej nie oklamalam i rzeczywiscie nie bolalo.

u nas podobnie z kardiologiem tylko u nas kolejna wizyta w grudniu, ale to ze wzg na wcześniactwo

Cytat:
Witam,
przepraszam ze sie ostatnio nie udzielam ale miam małego doła.
Mała była na kontrolnym usg i ma nadal zastój moczu wiec raczej jest to wada wrodzna i do tego wyszło ze ma torbiel na jajniku
podobno to genetyczne ale u mni w rodzinie nikt nie miał i dlatego sie martwie.
Musze teraz załatwic wizyte u nefrologa i zobaczyc co dalej.
poztaram sie was ponadrabiac.
ojej

mały mi płacze spać chce, a sam nie umie zasnąć więc jęk

Synek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości