|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć III część wątku? | |||
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 40,98% |
Rosną nam zdrowo i kopią nas mocno maluchy co mają rodzić się WIOSNĄ - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 |
3 | 4,92% |
Jesień za oknem, liście z drzew spadają, a nasze maluszki się ujawniają - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 |
2 | 3,28% |
Coraz większe nasze brzuszki, a w nich kopią już maluszki - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 |
15 | 24,59% |
Z kompletowaniem wyprawki urwanie głowy- czy o tym będzie nasz wątek nowy?- Mamusie III/IV 2014 cz.3 |
0 | 0% |
Półmetek za nami, wiosną będziemy mamami - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 |
16 | 26,23% |
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201
właśnie włączyłam dzidziusiowi fajną muzyczkę relaksacyjną i mu się kopniaczki uspokoiły, chyba faktycznie na niego to działa
![]() Cytat:
![]() [/QUOTE] Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ah i zapomniałam...w kwestii klubu faktycznie słabo to wyszło że częś ludzi nie wiedziała o nim a inne już w nim były. Było minęlo. Mam jednak nadzieję, że skoro jestem tu od początku zasłuże na zaproszenie :P Edytowane przez side85 Czas edycji: 2013-10-23 o 15:22 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3122 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201
z tego typu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie pije kawy, bo mnie od mniej dość mocno muli. Byłam właśnie uczyć koleżanka węgierkę niemieckiego. Dodam, że porozumiewamy się po angielsku... Druga czeka w kolejce- będzie trudniej, bo mówi tylko po hiszpańsku. Zawrót głowy ![]()
![]() |
#3126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3127 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to czy oni chodzą do lekarza? czy w razie potrzeby zgadzają się na operacje? czy też może nie chodzą do lekarza, nie leczą się i noszą przy sobie coś z napisem "w razie czego, nie reanimować"? bo to mi się wydaje czystą hipokryzją bębnić, że człowiek nie może decydować o życiu i śmierci, a samemu korzystać z wszelakich sposobności, żeby się tej śmierci wywinąć też uważam, jak mmhym, że pewnie za kilka/naście lat pogląd na te sprawy się zmieni, m. in. w Kościele, ale ile upokorzeń np. ludzie będący za in vitro doświadczą... to jest straszne
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3128 |
Przyczajenie
|
może to siara?? kiedy masz wizytę??
Wizytę mam 4.11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3129 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja nie pije, dlatego ze cale zycie pilam czarna i teraz z mlekiem mi nie podchodzi Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Wtajemniczenie
|
uwaga,uwaga wychodzę do podglądacza!!!!
![]() będę jak wrócę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Zadomowienie
|
Kciuki
![]()
#3132 | |
Zadomowienie
|
side85
W kwestii Terlikowskiego zgadzam się w 100% - dla mnie to faszysta. Najgorszy rodzaj ultraka, bo kryje się za Bogiem. Nie znoszę ich wręcz organicznie. No. ![]() Co do Klubu, to myślę, że nikt pokrzywdzony nie został. Ktoś dużo się udziela, to zaproszenie dostanie i tak ![]() Cytat:
Ale te sprawy, to temat rzeka. Jak by mnie kto pociągnął za język, to dla mnie to debata na całe wieczory. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3133 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#3134 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
inna rzecz, że do i vitro nikt nikogo nie zmusza, więc nawet jak ktoś twierdzi, że w plany Boga nie powinien się człowiek wtrącać, to niech sobie twierdzi, ale niech się nie wtrynia do ludzi, którzy myślą inaczej a ile się ambon słyszy, że in vitro to zło, że dzieci zrodzone z in vitro są takie i owakie (ostatnio głośno było o akcie apotazji dziewczyny narodzonej dzięki in vitro i tylko jeden ksiądz, chyba Lemański, stanął w jej obronie i wyraził swoje zrozumienie) macie rację, że to temat rzeka, tylko że jak jedna grupa ludzi zaczyna zaszczuwać innych, to już się niedobrze robi o Terlikowskich wolę nie pisać... za dużo niecenzuralnych słów mi się ciśnie :P ps. byłam wczoraj na warsztatach Bezpieczny Maluch w Gdyni (wcześniej pisałam o akademii Bezpiecznego Malucha w Olsztynie) - genialna sprawa ![]() warto było się tłuc 100km :P fotelika nie wygrałam :P ale za to książkę o.. odchudzaniu ![]()
![]() |
#3135 |
Wtajemniczenie
|
Nie mam czasu za bardzo na wizaż, wchodzę od wczoraj wieczora, a tu 5 stron do nadrobienia
![]() Nie lubię za bardzo cytowania bo to zaśmieca wątek więc pewnie nie odniosę się do połowy tego co chciałam. Za pamięci: Karolcia polecam sprzedawcę: http://allegro.pl/legginsy-getry-leg...586819694.html Ma tez fajniutkie polarowe legginsy. Towar jest ok, dobrze kryjące, szybka wysyłka. In vitro... tekst, że Bóg nie pochwala tego mnie rozwala, podobnie jak metod zapobiegania ciąży typu pigułka ![]() ![]() Ja mam swoje zdanie i choć jestem wierząca to stosuję swoje zasady. Gdy byłam zaręczona z moim przyszłym mężem i współżyłam z nim przed ślubem to NIGDY się z tego nie spowiadałam, bo uważam, że kościołowi wara od mojego łóżka. Podobnie jak z tabletkami antykoncepcyjnymi, śmiech mnie ogarnia, gdy słyszę pouczanie księży. No ale oni faktycznie nie stosują antykoncepcji, bo skąd by było tyle księżowskich dzieci... Generalnie wszystkie te zasady łącznie z celibatem księży stworzył kościół, nie Bóg, bo przecież gdyby księża mogli żyć jak normalni ludzie i zakładać rodziny, to majątek kościoła zgrabiłyby ich dzieci. Tak więc niech sobie kościół potępia in vitro, ja uważam, że to wspaniały postęp medycyny jest. Palenie w ciąży ![]() Moja szwagierka jest kolejną nieodpowiedzialną w tym temacie matką. Tez słyszałam tłumaczenie, że w ciąży nie można tak po prostu rzucić. Prawda jest taka, że się nie chce tego zrobić. Mała urodziła się malutka, niecałe 3 kilo, fajna dziewczynka, ale jak dla mnie, gdy porównuję ją z moim synem na tym samym etapie rozwoju, to Marcel był przy niej jak torpeda. Wiem, że każde dziecko rozwija się w swoim tempie, ale w wieku 5 miesięcy nie trzymała sztywno główki, późno zaczęła się przekręcać na boki, dopiero niedawno zaczęła próbować podnosić się do siadania ciągnąc za ręce a ma 7,5 miesiąca. Podczas spacerów w wózku jest w pozycji leżącej i nie domaga się, by ją podnieść do siedzenia. Rozwija się prawidłowo, ale jak na moje doświadczone ![]() ![]() No to się powymądrzałam. Trisdom bardzo ładny wózek ![]() Edzia gratuluje drugiej córeczki ![]() A ja mam pytanie , bo zarejestrowałam się na stronie fisher price, ale nie pytali mnie o adres tylko email. To niby na jaki adres mam dostać grzechotkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3136 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
(dla mnie to proste - nie chcesz, nie korzystaj z dobroci 21 wieku, wynalazków, leków, leczenia, in vitro, ale nie zabraniaj innym, tymczasem środowiska katolickie wtryniają się do naszych macic, łóżek i tego, czy i jak chcemy zostać matkami)
![]() |
#3137 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez kate1623 Czas edycji: 2013-10-23 o 17:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3138 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
może zaloguj się ("Zaktualizuj swój profil email" na dole strony, po prawej) i sprawdź ![]()
![]() |
#3139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tego in vitro to ja się zgadzam z wami ![]() ![]() ![]() ![]() No koniec, bo się z emocji poryczę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3141 |
Raczkowanie
|
Witam
Myśle ze te popękane sutki to tylko tak wyglądają a to żółte to siara ja tak mam takie jakby grudki w sutku. U mnie dzisiaj szkolny dzień inżynieria procesowa mnie lekko przeraa i od tego siedzenia na twardym krześle kość ogonowa mnie nawala jak nie wiem a nadrabiać Was to też misja niezła jest ![]() Dostałam dzisiaj od koleżanki różowe body z falbanka i kwiatuszkami ![]() ![]() I tak mnie tak natchneło i zrobiłam sobie zdjęcie i Wam wysyłam i się połakałam bo nie chcę się załadowac ![]()
#3142 |
Zakorzenienie
|
Kościół nie powinien sterować naszym życiem
![]() Co ten kościół robi wiernym z mózgu? No tak - bo ślub najważniejszy ![]() Wiecie jak mi brzuch urósł w ciągu tygodnia? Wyglądam jakbym miała za miesiąc rodzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3143 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór! Dzisiaj jeden z dni lenia - poczytałam, ale nie odpisuję
![]() Gratuluję tylko wszystkich poznanych płci i wizyt ![]() Podobnie jak Monika czy teQiba mam ochotę czasem zapalić - zwłaszcza teraz mam taki tydzień w pracy, ze mi sie płakać chce, jak muszę przerabiać te tabelki, polisy i szkody - ale nie mogłabym ![]()
#3144 | |
Raczkowanie
|
usmiałam się
Cytat:
![]() |
#3145 |
Zakorzenienie
|
Patrzcie jaki mam ogromny brzuch
![]() Aż sama się zdziwiłam patrzę w lustro i taki balon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3147 |
Zakorzenienie
|
![]() Ale jakoś "dziwnie" się z nim czuję. Mam wrażenie, że za szybko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3148 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3149 | |
Raczkowanie
|
a ja dzisiaj miałam dzień sprzataczki i kucharki. Tż wraca na weekend więc wzięłam się za większe porządki. Narobiłam mu pizzerynek i już leżą w zamrażarce i czekają na niego. Wcześniej podjadał zapiekanki i mnie to wkurzało bo potrafił kupić 10 i zjadać w tygodniu, a w nich nie wiadomo co bo po 2 min po wyciągnięciu z mkrofalówki twarde jak kamień. Wkurzyłam się kiedyś i zaczęłam mu robić te pizzerynki, potem do zamrażalki i jak ma ochotę to na 3 min do mikrofalówki i wcina.
Cytat:
![]() tyle piszecie o tych grzechotkach z ficher-price że i ja się chyba zaloguję, może takową dostanę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.