|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Cytat:
![]() a już miałam pytać gdzie się cały dzień podziewałaś ![]() nie zła akcja ale tak z tymi rachunkami jest...tyle ich jest,że nie wiadomo co zapłacone, a co nie;Pto zabieraj się do robienia dżemiku
|
|
|
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
Heroinka
A akurat jak na złość żadnego blondyna nie mam na oku ![]() Kasia W ten albo następny weekend też planuje taki dzemik i trochę dyni chce zamrozić, żeby mieć później na zupę czy coś ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#4683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dasz radę ![]() za fitness ![]() Cytat:
dobrze, że udało się Wam załatwić sprawę znalazłam fajną stronę: http://dobryruch.pl/wp/post-motywacyjny/ http://dobryruch.pl/wp/slodki-nalog/ może komuś się przyda Edytowane przez blaszok Czas edycji: 2013-10-23 o 23:15 |
||
|
|
|
#4684 | ||
|
Tajka
|
Melduję: 15min agrafka na uda Cardio Warm Up Jillian 10 pompek ABS Mel B Total Arm Workout 15x 5kg lewa ręka Waist Workout Tiffany Cool Down Mel B 21min HH
|
|
#4685 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
złośliwość rzeczy martwych najlepsze jest to, że mama do tej pory nie znalazła tej faktury i czy w ogóle ją dostała (albo gdzieś listonosz zostawił u sąsiada, bo tak bywa ) na szczęście już zapłacone i rano powinien pójść przelew ![]() Chyba tak zrobię tylko w dynię się zaopatrzę bo zamrozić też chcę ![]() Rozejrzyj się dokładnie na uczelni sporo chłopów No Ty coś o tym wiesz ![]() Cytat:
![]() Za ćwiczonka
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#4686 |
|
Zadomowienie
|
Przyszlam Wam życzyć dobrej nocy i idę spać bo bolą mnie plecy
nie wiem czy jutro się podniose jak tak dalej pójdzie. Nie myślcie tylko że się przecwiczylam ^^
|
|
#4687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#4688 | |||
|
Tajka
|
Bo tak się wzbraniałam, że dzisiaj nie będę za Chiny ćwiczyć
Cytat:
trzymaj się
|
|
#4689 |
|
Rozeznanie
|
Zjadłam dzisiaj frytki. Okropne frytki, które pójdą w biodra. A taki ładny trening wczoraj był
aż wykręcałam bluzkę, a do domu prawie na czworakach wracałam, ale byłam z siebie zadowolona. A dzisiaj ledwo chodzę, o zakwasach na plecach nie wspomne Biczowanie mi się należy że ho ho ho. Mój internet też dzisiaj ledwo śmigal, ale teraz nadrabia na szczescie.
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Męczy mnie już to pilnowanie się, chyba potrzebuje jakieś odskoczni bo zaczynam popadać w paranoja z własną waga.
Wczoraj musiałam zostac 12h na dyżurze, jestem zła, spłaca i glodna. Wstalam zjadłam owsianke, dopije kawę, lykne CP i znowu do pracy. Na dodatek sypią się inne sprawy(patrz znowu dom) i ja już psychicznie nie wyrabiam. Patrzę na siebie w lustrze i rzygać mi się chce. Ps. Ja poszłam 90 J teraz 80 H Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4691 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
może spróbuje ale cięzko będzie mi ją wypróbować np na omlecie bo jak sobie pomyśle że mam go otem nie jeść ale do kawy na pewno jej już nie dodam ! ![]() Cytat:
a co do "pilnowania sie" to nie ma być pilnowaniesię tylko codzienna, normalne odżywianie z głową.. nie "bo jestem na diecie" tylko na całe już życie myslę że pieczone jabłka z cynamonem z jakimś serkiem poprawią ci humor |
|||
|
|
|
#4692 |
|
Zadomowienie
|
waże 68
jak na złość zablokowali mi konto bankowe ![]() dlatego właśnie nie ide dziś na 3 lekcje (albo i 4 ) do szkoły bo o 9.30 otwierają dopiero bank a potem może pojade do sh..we wtorek mam połowinki więc może coś wychacze nowa dostawa była wczoraj a to jest taki najpopularniejszy sh więc cudem jedynie moge coś znaleźć.. (ale ciuszki to mają nieraz boskie na nowej dostawie )na śniadanie mam owsianke ale jak na złość nie ma mleka jestem zmuszona zjeść same na wodzie z odrobiną dżemu wstawiam wam mojego malutkiego tygryska śpi mi teraz zaraz za klawiaturą taki słodziak
|
|
|
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Właśnie zwlokłam się z łóżka idę po kawę muszę się obudzić całkowicie
|
|
|
|
#4694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wagą się nie przejmuj aż tak, będziesz się ładnie trzymać to raz dwa zleci ![]() Powodzenia na zakupach czemu ja nie umiem kupować w sh? ![]() Ania ![]() Wyrzuć tą wagę za okno najlepiej i staraj się podejść do tego na luzie. Tak jak Non napisała, to nie ma być dieta na chwilę, tylko zmiana stylu życia. Nie rób wszystkiego na raz, jeśli jest Ci coś trudno przeskoczyć to wprowadzaj zmiany stopniowo ![]() Dzień dobry ![]() Dopijam i pora pomyśleć na śniadankiem.W Biedronce -25% na wszystkie ryby w puszkach i słoikach (ALICE! ), świeży łosoś Może zdążę przed zamknięciem tam wpaść ![]() Miłego dnia
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#4695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sie zalamalam kompletnie ! nie poszlam scepjalnie na dwie lekcje do szkoly bo mialam jechac do banku zalatwic z tym kontem.. glupia zapomnialam portfela ! i znow musze sie do domu autobusem wracac i potem znow na miasto bo mam tam bilet do teatru, moja karte, karte mamy z ktorej musze jej wyplacic kase na rachunki i w ogole kase za ktora moglabym poszalec w sh ale na 14 musze isc bo mamy spotkanie z projektu i projektowy angielski (pozalekcyjnie) wiec dziwnie wyjdzie ale musze.. oby mnie tylko zaden nauczyciel wtedy noe zobaczyl ;D
|
|
|
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
Heroinka
PACZ ![]() Co myślisz? Ja nie znam człowieka ![]() ś: owsianka dyniowo-bananowa z kremowym serkiem i orzeszkami
|
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
hej ja juz na uczelni siedze na okienku i zaraz biore sie za naukę na jutro a tak mi sie nie chce
![]() kasiu dzieki Tobie w weekend będę robila nie tylko ciasto ale tez dzemik
|
|
|
|
#4698 |
|
Zadomowienie
|
orietujecie sie w jakich cenach jest dynia i gdzie jest najtansza ? moze ktoras wie jak ceny stoja na targach ?
|
|
|
|
#4699 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki, fajnie tu u Was
![]() przygarniecie ?
|
|
|
|
#4700 |
|
Zadomowienie
|
No i kurde nie wstalam :p nie mogę się zbytnio ruszać. Nie poszlam na uczelnię bo nie wysiedzę tyle w jednej pozycji. Plecy wysmarowane, wzielam też jakiś proszek ale nie pomaga.
Zaraz dzwonie do mamy żeby pojechała do biedronki ^^
|
|
#4701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jak żem poszła tak przepadłam
posprzątałam kuchnię, umyłam łeb i wstawiłam zupkę pomidorową- się gotuje ![]() Cytat:
proszę już nie jeść takich paskudztw ![]() Cytat:
bo ona tylko siano robi z mózgu kręcisz się wokół cyferek, że nawet nie zauważasz zmian "w lustrze", a na pewno takowe nastąpiły po ćwiczeniach rób sobie raz w tygodniu odstępstwo od diety- coś na co masz olbrzymią ochotę zjedz tego dnia- będziesz czekać na to 6 dni nie załamuj się, bo to najgorsze co możesz zrobić życzę Ci żeby wszystko się ułożyło po Twojej myśli
|
||
|
|
|
#4702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie przejmuj się wagą ![]() Trzymam kciuki za zakupy w sh ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie pożarłam śniadanko chlebek Dukana z twarogiem i powidłami Madzia, masz jakiś sprawdzony przepis na chlebek z otrębów, ale taki pieczony w piekarniku? Bo ja robię z mikrofali taki na "jeden raz" w miseczce; a chciałabym upiec taki na kilka porcji żeby nie musieć codziennie tego robić jakby coś to byłabym wdzięczna Ja jutro zrobię napad na Biedronkę
|
||
|
|
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anulciak Heroine dobrze prawi ![]() Od razu po pracy miałam korepetycje, później pojeździłam godzinkę na rowerku i padam ze zmęczenia a tu w kuchni czeka na mnie trochę do zrobienia… obiecałam zrobić zdjęcia ale już się ciemni u mnie ![]() Ostatnio zabarałam się solidnie za angielski i od poniedziałku poświęcam ok. 2-5h dziennie na naukę, mam nadzieje że szybko zobaczę efekty. Z dietką dobrze i bezgrzesznie
31/40 Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2013-10-24 o 11:04 |
|
|
|
|
#4704 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli to on cóż, Matt Bomer czy Ian Somerhalder, czy chociażby Henry Cavill to to nie jest, ale każdy lepszy od tego Hunnama Cytat:
) to jest taniej Hej wiek, wzrost, waga, jaki cel, czy coś ćwiczysz, co robisz w życiu ![]() Cytat:
oby szybko przeszło Idę sprawdzić jak tam moja zupa i muszę ogarniać pakowanie powoli
|
|||
|
|
|
#4705 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie nie wiem co się stało. Wczoraj na uczelni mnie tak chwilowo zabolalo. A dzisiaj juz jest strasznie... przykleilam sobie przeterminowany kapsiplast. Czuje ze grzeje ale mam nadzieje ze klej puści ^^
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() mnie wczoraj jakaś gorączka wzięła... masakrycznie się czuję, jadę potem do domu kurować się odezwę się wieczorem, pa
|
|
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
Heroinka
A mam kuchning.box.pl -> powinny tam być dwa przepisy, chyba ich nie usunelam. Wolę ten z twarogiem w składzie jak ich tam nie ma to przypomnij mi się jutro na zkotemwkuchni.blogspot.co m też znajdziesz przepisy na dukanowe pieczywo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4708 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i za trening ![]() Cytat:
), a po drugie to robisz to wszystko dla siebie na całe życie, a nie na chwilkę hej! ale nie uciekaj ![]() napisz coś o sobie Cytat:
![]() Cytat:
za rowerek i pilną naukę ang. ![]() Cytat:
zdrówka ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- hej spałam do 11 ehehe ![]() zaraz lecę do angielskiego i podst. zarządzania, a potem ogarnę jakąś listę co muszę spakować do Krk ![]() miłego dnia |
||||||
|
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
Okres chorobowy widzę
Agulaaa kuruj się Doszła mi 20kg paczka z Polski Zamiast kartonu mam piłkę, nie wiem co oni z tą przesyłką robili, że totalnie zmieniła swój kształt... jest w opłakanym stanie Choć lepszy rydz niż nic więc i tak się cieszę![]() Właśnie zrobiłam pieczone ziemniaczki dla męża ![]() Kochane robiła któraś z Was szynkę ze schabu? Mam zamiar poprosić znajomego chińczyka, żeby sprawdził czy można kupić większy kawałek (pewnie tak ale ja się tam nie znam ) i ewentualnie kupił, żebym mogła szynkę zrobić bo tu nie ma (tzn w sumie jest ale najtaniej to 10zł/6 plasterków ).
|
#4710 | ||||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
Ktoś musi Cię wygrzać ze swojej strony polecam czosnek ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
i mam tym sposobem kolejny serial ![]() Bomer nie potrafiłby chyba być draniem więc ten z Pamiętników Wampirów nadaje się lepiej ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.

i już chodził nabuzowany jak się dowiedział, że neta nie ma 
jakie "nie pasuję" 

ale dasz radę
najlepsze jest to, że mama do tej pory nie znalazła tej faktury 

trzymaj się 

w kawie to też dla mnie ohyda, ale do owsianki, omletow i różnych innych jest okej
może spróbuje ale cięzko będzie mi ją wypróbować np na omlecie bo jak sobie pomyśle że mam go otem nie jeść
ale do kawy na pewno jej już nie dodam ! 
muszę się obudzić całkowicie
czemu ja nie umiem kupować w sh? 

proszę już nie jeść takich paskudztw 
chlebek Dukana z twarogiem i powidłami
cóż, Matt Bomer czy Ian Somerhalder, czy chociażby Henry Cavill to to nie jest, ale każdy lepszy od tego Hunnama
ehehe