My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-24, 17:48   #3541
Blondi2989
Blond forever!

Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20

Cytat:
Napisane przez monika56575859 Pokaż wiadomość
ja na szczęscie nie mam tego problemu. I na rękach i na nogach mam tak jaśniutkie włoski że praktycznie ich nie widać (na nogach oczywiście depiluję hehe) . Kiedyś nawet mama mojego narzeczonego zapytała się mnie czy depiluję ręce bo w ogóle nie widac żebym miala na nich jakiekolwiek włoski :P
ale szczerze powiedziawszy przeze mnie włoski na kobiecych rękach nie są nawet zauważane.. i przypuszczam że dla wszystkich gości będą tak samo niezauwazalne. Chyba że ktoś ma naprawdę bardzo bujny zarost na rękach no to wtedy tego nie da sie nie zauwazyc Nie przesadzacie dziewczyny ?
Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
no, fakt źle napisałam.
Robić nie będę musiała, ale włoski będą grubsze i ciemniejsze będą mnie gryzły i będzie za☠☠☠iście
Jak już to kiedyś na wątku zostało powiedziane - przesadę każdy widzi inaczej - ja na ogół nie golę rąk, również mam baaaaardzo jasne i wręcz niewidoczne włoski na rękach, ale zgolenie ich to kwestia kilku minut, a wiem, że komfortowo będę się czuła mając gładką skórę na całym ciele
Włoski nie będą grubsze i ciemniejsze alloffkowa - gwarantuję Ci to
Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
podziel się zabawami jeśli możesz
No właśnie nie mogę się podzielić - prawa autorskie TŻta
Mam nadzieję, że wybaczysz
Stary 2013-10-24, 17:56   #3542
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariuszwojcicki Pokaż wiadomość
@Panna Izabela, myślałem, że mogę pomóc ale jednak nie mogę, zajęte już. Ale nic się nie martw, DJ w Warszawie jak psów, do sierpnia daleko, znajdziesz spokojnie
Wiem, że zajęte, dlatego nie pisałam a dj DOBRYCH nie jest wcale tak wielu ale dziękuję za dobre chęci

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
My jesteśmy po 5 spotkaniach (jedno w tygodniu) i cieszę się bardzo, że namówiłam K. na naukę tańca już teraz. Idzie nam jak po grudzie, ale ostatnio zauważyłam, że jest nieco lepiej. Stara się prowadzić

Najlepiej podpasowała nam cza-cza (cha-cha?), chociaż głównie trenujemy coś, co instruktor określa jako "party dance" i składa się po prostu z czterech kroków i olbrzymiej ilości pasujących do niego figur, a da się to zatańczyć do prawie wszystkiego. Tu byłoby nieźle, ale nie jesteśmy w stanie zapamiętać tych wszystkich figur pamiętamy tylko takie najprostsze obroty

Najgorzej jest z walcem, a ćwiczyliśmy tylko angielski próbuję K. namówić, żebyśmy dodatkowo ćwiczyli chociaż z piosenkę dziennie sami, w domu. Nie chodzi nawet o jakieś skomplikowane figury, tylko po prostu o "dotarcie się" w walcowym kroku.
Mój TŻ jest dobry w tańcu, więc na pewno szybko podłapie, tańczy się z nim świetnie i wszystkie dziewczyny, z którymi tańczył mi to mówią My chcemy się perfekcyjnie nauczyć walca na pierwszy taniec - coś prostego, ale ślicznego nam się marzy

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Jak od początku nie jesteś przekonana to nie bierzcie go bo potem będziesz się gryzła i zastanawiała czy dobrze zrobiliście. My też tak mieliśmy "a może ten,a może tamten". A jak spotkaliśmy się z naszym dj to od razu wiedzieliśmy, że go bierzemy.
Byłam przekonana wczoraj, dzisiaj już nie jestem Boję się trochę, że jak będę wybrzydzać to nie znajdę nikogo w końcu.

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Nie mam, ale mam fajną alternatywę dla testu zgodności, który widziałam już na kilku weselach i jest moim zdaniem dość oklepany.
My z TŻ zrobiliśmy go na weselu, które prowadziliśmy - ze szklanej kuli PM losowali po kolei (po 5) z pudełek po jajkach niespodziankach "zadania", np. Gotować będę JA! Wracać z imprezy samochodem będę JA!
Super wyszło jak Panna Młoda wylosowała, że będzie naprawiać samochód
Ja testu zgodności nigdy nie widziałam na weselu, natomiast na ostatnim nawet widziałam to, o czym piszesz jako alternatywie "co kraj to obyczaj", widać co region też

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 18:03   #3543
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Jak już to kiedyś na wątku zostało powiedziane - przesadę każdy widzi inaczej - ja na ogół nie golę rąk, również mam baaaaardzo jasne i wręcz niewidoczne włoski na rękach, ale zgolenie ich to kwestia kilku minut, a wiem, że komfortowo będę się czuła mając gładką skórę na całym ciele
Włoski nie będą grubsze i ciemniejsze alloffkowa - gwarantuję Ci to

No właśnie nie mogę się podzielić - prawa autorskie TŻta
Mam nadzieję, że wybaczysz
być może, na szczęście nie widzę potrzeby żeby próbować i golić ręce i męczyć się potem z gryzieniem :P

ale wiadomo, każdy robi to co lubi
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 18:04   #3544
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Ja testu zgodności nigdy nie widziałam na weselu, natomiast na ostatnim nawet widziałam to, o czym piszesz jako alternatywie "co kraj to obyczaj", widać co region też
O proszę, a jednak
Ja mam w sumie doświadczenia z wesel w pomorskim i na mazowszu i widziałam test zgodności i tu i tu
Stary 2013-10-24, 18:11   #3545
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
O proszę, a jednak
Ja mam w sumie doświadczenia z wesel w pomorskim i na mazowszu i widziałam test zgodności i tu i tu
ja na weselu (mazowieckie) czesto widywałam te testy
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 18:15   #3546
Atomoowka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mariuszwojcicki Pokaż wiadomość
@Atomoowka
To chyba wam strasznie dużo tej ognistej wody zostanie... teraz ludzie mniej piją A jakieś inne alkohole też planujesz? Bo ostatnio idą strasznie, zauważam odwrót od czystej i atak na wynalazki
W naszej rodzinie u wśród naszych znajomych nadal pije sie dużo.
W sierpniu byliśmy na dwóch weselach. Jedno wsród rodziny,jedno właśnie u znajomych wszyscy pili chetnie wódkę więc u Nas ta zasada się nie sprawdza. Oprócz wódki będą wina, whisky, domowe nalewki i chyba malibu ( bo ja mam zamiar pić) ale raczej symbolicznie tzn nie za dużo bo wiem że Nam nie zejdzie.

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość

u mnie dziś 190 dni
Super, ale ten czas zapyla szybko.

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
gdzie tak tanio?

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------
W Warszawie na Bródnie. Ot zwykły sklep monopolowy, pogadałam z kierownikiem i Nam zaproponował taką cenę.

Pochwale się choć nie wiem czy jest czym.
Na wódkę i inne alko robie takie wstążeczki. Tutaj akurat może nie za ładna bo pierwsza i jeszcze jej nie wyrównałam.
Druga rzecz to kwiatowa kula na Nasz stół.
Zamiast takiej standardowej wiązanki jak zawsze przed Młodymi leży będa takie trzy kule kwiatowe ( prawdopodobnie dwie fioletowe i jedna pośrodku ecru).Postawie je na szkle w towarzystwie świeczek. Docelowo będzie to mnie więcej wyglądało tak jak na tym obrazku z trzema białymi kulami.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM01380.jpg (107,1 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM01382.jpg (96,5 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kule _gozdzik_czarnekorale.jpg (63,1 KB, 53 załadowań)

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 18:15   #3547
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Też się piszę na imprezę PM2014

My w cenie mamy apartament dla nowożeńców i bardzo chętnie bym w nim została po weselu, bo my już mieszkamy razem więc dla nas to by było coś innego Tylko nie wiem jak rozwiązać kwestię zabrania jedzenia i pozostałego alkoholu? Dać rodzicom? Zabrać dopiero rano? Tylko nie wiem jak się z tym zapakujemy do taxi Następnego dnia robimy u nas poprawiny, więc trzeba będzie to ogarnąć. Macie jakiś pomysł?
Nam restauracja ma zapakować wszystko w takie duże pojemniki i pewnie trzeba będzie załadować do auta i zawieź do domu - na pewno będziemy to robić rano. Wiem że u nas restauracja zapewnia pojemniki. Ale jak ktoś potrzebuje to podobno w makro opłaca się taniej kupić. Mam plan że po imprezie rano albo raczej koło południa uregulujemy płatności odbierzemy pozostałe jedzenie i pojedziemy do rodziców z tym pani uprzedzała żeby sobie zrobić dużo miejsca w lodówce na to wszystko bo pewno sporo zostanie

Atomoowka - super wstążeczki praktyczne a butelka ubrana ja też podobne planuje i kule też pomysłowe!

A z czego i jak tą kule robiłaś? to sztuczne kwiaty?

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2013-10-24 o 18:27
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 18:20   #3548
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
W Warszawie na Bródnie. Ot zwykły sklep monopolowy, pogadałam z kierownikiem i Nam zaproponował taką cenę.

Na wódkę i inne alko robie takie wstążeczki. Tutaj akurat może nie za ładna bo pierwsza i jeszcze jej nie wyrównałam.
Zamiast takiej standardowej wiązanki jak zawsze przed Młodymi leży będa takie trzy kule kwiatowe ( prawdopodobnie dwie fioletowe i jedna pośrodku ecru).Postawie je na szkle w towarzystwie świeczek. Docelowo będzie to mnie więcej wyglądało tak jak na tym obrazku z trzema białymi kulami.
ale fajnie, gratuluje zakupu

ładnie wyglada butelka ze wstazka i kule tez super,ale jasne mi sie bardziej podobaja

Edytowane przez 201604261006
Czas edycji: 2013-10-24 o 18:27
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 18:29   #3549
poznanianka1990
Zakorzenienie

wenedka, gratuluję

Co do golenia rąk to ja sobie tego nie wyobrażam... Balabym sie, że włosy mi odrosną ciemniejsze i mocniejsze.

Jeśli chodzi o alternatywę testu zgodności to właśnie taki konkurs był u mojego kuzyna na weselu. Tyle, że oni nie losowali tych karteczek tylko przebijali balony, w których znajdowaly sie te karteczki.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 18:35   #3550
no_doubt
Wtajemniczenie

Osiągnęłam sukces: po wielu przejściach mam nareszcie listę alkoholi i dodatków od bramana Ogólnie płacimy 900 zł za 2 barmanów + 100 zł za suchy lód. Widząc po liście, którą mam na nasze zakupy powinniśmy się w granicach 1000 - 1200 zl wyrobić. Jeszcze sama może coś wymyślę jeśli mi jakiś drink przyjdzie do głowy
swiat_katarzyny wiem, że to już może zbyt późno, ale jak chcesz to chętnie mogę Ci podesłać moją listę od barmana i sobie zweryfikujesz. Jest ona z myślą o 250 gościach.

A co do włosków na rękach: jestem brunetką i mam ich dość sporo i są długie, ale jeszcze nie myślałam, co z nimi zrobić. Kiedyś je goliłam i potwierdzam: na początku drapią, są twardawe, ale w miarę odrastania stają się takie jak na początku.

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 18:37   #3551
swiat_katarzyny
Zadomowienie

oj chetnie zweryfikuje bo moj to chyba przesadził!
(na moim blogu znajdziesz e-mail)
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 18:43   #3552
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
oj chetnie zweryfikuje bo moj to chyba przesadził!
(na moim blogu znajdziesz e-mail)
Już wysłałam, mam nadzieję, że się przyda Tak jak pisałam to są alkohole przy założeniach, że będzie 250 gości. Mi to się nawet wydawało, że będzie za mało, no ale cóż. A czy mogłabym prosić o listę jaką Ty dostałaś, to może coś podpatrzę

Stary 2013-10-24, 18:48   #3553
swiat_katarzyny
Zadomowienie

sama zobacz - na mailu
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 18:58   #3554
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Co do golenia rąk to ja sobie tego nie wyobrażam... Balabym sie, że włosy mi odrosną ciemniejsze i mocniejsze.

Jeśli chodzi o alternatywę testu zgodności to właśnie taki konkurs był u mojego kuzyna na weselu. Tyle, że oni nie losowali tych karteczek tylko przebijali balony, w których znajdowaly sie te karteczki.
Ech, no nie będę się powtarzać z tymi włosami, bo widzę, że nie wyraźnie piszę, a w sumie niech każdy myśli sobie co chce

Ja bym się bała balonów, bo jak zbyt blisko mnie huczy to piszczę, więc byłaby to mega żenada
Stary 2013-10-24, 19:10   #3555
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Kokardka wygląda cudnie, zdecydowanie bardziej mi się podoba od większości zawieszek! Świetny odcień fioletu I pomysł z kulami też fantastyczny, może zaprezentujesz małe DIY?

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja też nie mam zamiaru golić rąk, niby mam długie włoski, ale dość jasne i obawiam się, że z gołymi czułabym się conajmniej dziwnie, nie mówiąc o podrażnieniach...

Co do testu zgodności, to ja też na żadnym weselu nie widziałam, ale jak przez mgłę pamiętam tylko, że moi kuzyni to mieli - przekłuwali właśnie balony Ale to było z 1o lat temu

Offtopując, byłam dzisiaj spontanicznie oddać krew, bo jest na mojej uczelni akcja krwiodawstwa... Byłam 3 lata temu, ale zdyskwalifikowało mnie przeziębienie i nie oddałam. Później nie było okazji, aż poszłam dzisiaj - już myślałam, że się uda, ale okazało się, że mam nieznacznie obniżone żelazo i nie mogłam Niby w normie, ale jednak za niskie żeby być krwiodawcą. A czuję się w "obowiązku" oddawać krew, bo mam gr 0...

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2013-10-24 o 19:12
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 19:11   #3556
KasiaK_080290
Zadomowienie

może ma któraś z Was gdzieś "pod ręką" link do PM2013? bo jakoś nie mogę się do nich dokopać

Atomoowka
super ta kokardka ze zwykłej tasiemki je wiążesz? chyba też się na takie proste zdecyduję tylko w kolorze ecru
podzile się sposobem wiązania

7.06.2014

Edytowane przez KasiaK_080290
Czas edycji: 2013-10-24 o 19:13
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 19:13   #3557
enzunio
BAN stały

Włoski na rękach są obrzydliwe, chociaż mam blond i praktycznie niewidoczne to jadę je depilatorem i mam spokój na dwa miesiące Nie wyobrazam sobie nieogolonych rąk, nóg czy pach
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 19:14   #3558
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
może ma któraś z Was gdzieś "pod ręką" link do PM2013? bo jakoś nie mogę się do nich dokopać
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post43414496

Dokładnie pod naszym wątkiem był..
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 19:14   #3559
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
[B]
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post43414572

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 19:20   #3560
alloffkowa
Zakorzenienie

a ja główkuje za co ślubnego się teraz zabrać
kokardki prawie skończone
wódkę odhaczyłam już z mojej listy... hmmm
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-10-24, 19:24   #3561
KasiaK_080290
Zadomowienie

Dotka90
anka1897

dzięki chyba wystarczająco zmęczona już jestem

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 19:29   #3562
moooniaaaa
Zakorzenienie

A ja kompletnie nie rozumiem idei zawieszek i kokardek na wódkę Ani w celach estetyki (na colę albo wino nikt nic nie wiesza, więc po co wódkę przyozdabiać ) ani wygody. Na ostatnim weselu co się pojawiła wódka z wstążką to od razu lądowała na stole i walała się całą noc.

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Offtopując, byłam dzisiaj spontanicznie oddać krew, bo jest na mojej uczelni akcja krwiodawstwa... Byłam 3 lata temu, ale zdyskwalifikowało mnie przeziębienie i nie oddałam. Później nie było okazji, aż poszłam dzisiaj - już myślałam, że się uda, ale okazało się, że mam nieznacznie obniżone żelazo i nie mogłam Niby w normie, ale jednak za niskie żeby być krwiodawcą. A czuję się w "obowiązku" oddawać krew, bo mam gr 0...
Trochę witamin, trochę diety, kup Ascofer w aptece i idź znowu. Mój tż oddaje regularnie i nie raz go odwalili przez żelazo albo przeziębienie. Ale jak tylko trochę czasu minęło to znowu szedł.

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Włoski na rękach są obrzydliwe, chociaż mam blond i praktycznie niewidoczne to jadę je depilatorem i mam spokój na dwa miesiące Nie wyobrazam sobie nieogolonych rąk, nóg czy pach
Aż mnie natchnęłyście, żeby wyciągnąć depilator z szafki

Wrócił tż z pracy, położyliśmy się na chwilę i spaliśmy prawie 3 godziny. Zjedliśmy obiad i ja w sumie mogę już iść spać, ta jesień mnie wykończy
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 19:34   #3563
cikulada
Zadomowienie

Aż mi głupio że Wy co chwilę robicie jakieś ślubne rzeczy a ja jakoś nie mogę się za to zabrać Żeby mi tylko czasu nie brakło bo mam ambitny plan żeby samodzielnie zrobić jak najwięcej pierdółek a narazie nie mam do tego natchnienia

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 19:41   #3564
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Cytat:
ja tez mam takie towarzystwo, że raczje nikt za kołnierz nie wylewa a siedzą do rana a jak ktos sie upija to wstyd tylko dla niego, a nie dla Ciebie, nie sądzisz?
Ale tu sie wlasnie przyszla pm boi, ze ja upija

Kochane a myslalyscie juz nad jakims prezentem dla meza na Wielki Dzien?
aha i jeszcze jedno pytanie- kto przypina welon pm? dzisiaj slyszalam ze chrzestna??

Wymieniam się

Bloguje

Edytowane przez mmona24
Czas edycji: 2013-10-24 o 19:48
mmona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 19:46   #3565
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość

Kochane a myslalyscie juz nad jakims prezentez dla meza?
Chcę kupić TŻtowi porządny zegarek Ostatnio mi powiedział, że chciałby mieć jakiś fajny, na ślubie może też.

P.S. Taaak, wiem, odlicza godziny do rozstania itepe
Nie jestem przesądna

Edytowane przez Dotka90
Czas edycji: 2013-10-24 o 19:48
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 19:52   #3566
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Chcę kupić TŻtowi porządny zegarek Ostatnio mi powiedział, że chciałby mieć jakiś fajny, na ślubie może też.

Nie jestem przesądna
Ja też właśnie myślałam o zegarku ale tż dostałby go przed ślubem parę dni albo bym zapakowała i kazała otworzyć rano w dniu ślubu. O! to jest dobra myśl, miałby niespodziankę
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 19:56   #3567
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość

Kochane a myslalyscie juz nad jakims prezentem dla meza na Wielki Dzien?
aha i jeszcze jedno pytanie- kto przypina welon pm? dzisiaj slyszalam ze chrzestna??
ja kupię NAM chyba kubki: MĄŻ / ŻONA
widziałam kiedyś gdzieś takie
np:
http://allegro.pl/2x-kubek-meza-zony...642136955.html
Oliwka 21.07.2016

Edytowane przez alloffkowa
Czas edycji: 2013-10-24 o 19:58
Stary 2013-10-24, 20:02   #3568
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
My dziś kupiliśmy wódkę Stocka w końcu po uwaga 18,50
200 butelek już stoi i sie uśmiecha czekając aż zacznę wiazać im kokardki
Woow! Gdzie trafiłaś taką extra cenę?? edit: doczytałam

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Co do zabaw weselnych to mi się podoba ręka noga i balonowa miłość
W tej pierwszej brałam udział i całkiem śmiesznie było, a ta druga odpada

Cytat:
a to ja się nigdy nie spotkałam z biesiadowaniem na żadnym weselu, chyba że panowie troszkę więcej wypili i włączał im się tryb "gwiazda estrady"
U nas biesiada będzie na pewno. Ja za tym za bardzo nie przepadam, ale starsze pokolenie to lubi więc się zgodziłam

Cytat:
Super te kule! Będziesz robić z żywych czy sztucznych kwiatów?

Co do prezentu dla TŻ to myślę, że dostanie najlepszy - czyli mnie
Stary 2013-10-24, 20:03   #3569
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

Nie jestem przesądna
fajny pomysl, ja mojemu kupilam w lipcu jak obronil mgr i wygrawerowalam z tyłu date (bardzo sie ucieszyl)

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ja też właśnie myślałam o zegarku ale tż dostałby go przed ślubem parę dni albo bym zapakowała i kazała otworzyć rano w dniu ślubu. O! to jest dobra myśl, miałby niespodziankę
kurcze, ze ja juz pomysl z zegarkiem wykorzystalam.... mialabym fajna niespodzianke

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
ja kupię NAM chyba kubki: MĄŻ / ŻONA
widziałam kiedyś gdzieś takie
np:
http://allegro.pl/2x-kubek-meza-zony...642136955.html
swietne ja jesszcze myslalm o recznikach z napisami ale ja bym sie bardziej cieszyla niz tz

Wymieniam się

Bloguje
mmona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 20:13   #3570
no_doubt
Wtajemniczenie

O kurcze dziewczyny, ale mi na ambicję weszłyście z tym prezentem Ja miałam w planie kupić mu te wsuwki do mankietów "i love my wife" i żeby nałożył je na poprawiny, a później na plener, ale trochę podniosłyście poprzeczkę :P
Spytałam się za to, co on mi kupi, bo dzień ślubu to jednocześnie dzień moich urodzin, to mi odpowiedział, że dostanę najlepszy prezent jaki mogę sobie wyobrazić. Dopytuję się, cóż to może być, a on mi na to odpowiada "JA"

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości